Page 1

Setembre 2011

...les vacances ja s’acaben però a La Vibria no hem parat! Aquest estiu joves de Terrassa i dels voltants han participat en projectes a Eslovaquia, Bulgaria, França i Holanda, aprenent, fent amics, practicant idiomes i visquent al màxim l’estiu! A Terrassa hem acollit un intercanvi juvenil; ANALOGIC MAGIC PROJECT, amb 36 joves de 7 paisos d’Europa, que han descobert la nostra ciutat, i treballat a fons el tema de la marginalitat i la discriminació a traves de l’experimentació artística, en pots veure el resultat en una exposició al Barinbau, Av. Jaquard 1, Terrrassa i a: http://www.wix.com/magicpr/en I aquest setembre et proposem més projectes que mai; noves aventures, nous viatges i experiències perque la tornada de les vacances sigui el menys traumàtica possible ;) Ens trobaras a vibria_intercultural@yahoo.es l’Oficina Municipal http://www.wix.com/lavibria/eu d'Emancipació Juvenil Av. Jacquard 1 (Casa Baumann) busque’ns a Facebook i Twitter! Terrassa

Intercanvis juvenils Tens de 16 a 30 anys? Vols millorar el teu anglès, fer amics, conèxer altres cultures? EL 70% del bitllet d'avió + menjar + activitats + allotjament coberts. Demana la fitxa d’inscripció als intercanvis de La Vibria, en fem durant tot l’any!

oportunitats: TURQUIA Minia-Europe 19 - 26 setembre Duzce Es treballara sobre edificis representatius de cada pais, es i es fara una gran maqueta sobre Europa entre altres activitats, jocs i excursions.

FRANÇA La diversité sens dessus dessous 25 Setembre - 2 Octubre. Dinan, Bretanya Francesa. Seleccionem joves de 18 a 25 anys. Una experiència inoblidable que no et pots perdre!

LETONIA Survival of life 26 Setembre - 3 Octubre Stelpe Orientació, replantació, fer foc, caminar sobre una corda, crear objectes amb fusta i moltes altres activitats relacionades amb la natura.

Military heritage. Undistorted truth 7 - 14 Novembre Stelpe Analitzar la herencia militar de cada pais per intentar entendrela descobrint la veritat distorsionada que s’amaga darrera de la història.

Servei de Voluntariat Europeu El Servei de Voluntariat Europeu permet als joves d’entre 18 i 30 anys passar de 2 a 12 mesos en qualsevol país europeu desenvolupant tasques en entitats juvenils; treball social, medi ambient, desenvolupament... La beca cobreix tots els costos com ara l’allotjament, el menjar, el transport local, el bitllet d’avió, les classes d’idioma, les activitats... Si vols més informació sobre el Servei de Voluntariat Europeu, pose’t en contacte amb nosaltres. Aprofita l’Any Europeu del Voluntariat!

Arriba un any més el concurs més estúpid! Vas de viatge entres en una tenda de regals i AAAARGGGHHH una figureta horrorosa es planta davant teu, fa mal als ulls i defineix la paraula kitsch per si sola, tot i així decideixes que quedarà molt bé a l’estanteria del menjador de la teva àvia i l’acabes comprant. Bases:envian's una foto amb el souvenir més curiós, horrorós o estúpid que trobis o que t’hagin regalat a vibria_intercultural@yahoo.es. Un jurat d'experts en souvenirs estúpids decidirà els guanyadors el 15 de setembre.

La Vibria Intercultural no és una agència de viatges de baix cost, els projectes que fem tenen un rerefons social, estan destinats a un públic jove amb ganes de formar-se i aprendre, així com de viure noves experiències i aventures i experimentar un creixement personal. Som una entitat laica i independent, amb un equip jove, actiu i motivat, intercultural i dinàmic, format per professionals i voluntaris locals i europeus, que creu en el que fa i treballa per la tolerància i la integració social des d’un punt de vista creatiu i amb l’educació no formal com a eina base. Si vols participar en los nostres activitats, assessorar-te o col·laborar d’alguna manera, estem a la teva disposició. L’equip de La Vibria.

Butlletí d'activitats  

Properes activitats de La Vibria

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you