Page 1

Viborg Musikskole - SĂŚson 2013/2014


Velkommen i Viborg Musikskole Viborg Kommune har gennem sin musikskole et tilbud til alle, der ønsker at dyrke musik i deres fritid. Lige fra de små børn, der kommer med deres forældre for at synge og danse og børn og unge, der har en drøm om en karriere som sanger eller musiker til de voksne, der ikke kan undvære at spille eller synge sammen med andre ligesindede. De centrale lokaler i Grønnegade danner rammen om mange af tilbuddene, men for børnene er der også mulighed for at gå i musikskole i nærområdet på en af de 15 skoler, der lægger lokaler til undervisning rundt om i kommunen. Alle kommunens kulturtilbud skal udvikle sig i takt med tiden. Et synligt bevis herpå er, at der i efteråret 2013 sker en sammenlægning af tilbuddene til børn og unge, således at musikskole, dramaskole, billedskole, forfatterskole, samt tekstil- og designskole slås sammen til en enhed, dvs. en stor kulturskole. Derved opnås ikke alene nogle administra-

tive fordele, men der sættes også gang i en udvikling, hvor de forskellige kunstarter kan arbejde sammen, inspirere hinanden og sammen med kommunens andre kulturaktører skabe et stort kreativt kulturmiljø, ikke bare for børn og unge, men for alle kommunens borgere. For resten: Skynd dig at melde dig til. Der er rift om pladserne på Viborg Musikskole.

Med venlig hilsen Per Møller Jensen Kulturudvalgsformand, Viborg Kommune

Viborg Musikskole Viborg Musikskole er en kommunal musikskole med tilbud om musikskoleundervisning til alle kommunens borgere uanset alder.

MGK-uddannelsen giver elever mulighed for at afprøve om en musikeruddannelse er vejen frem. MGK MidtVest administreres af Holstebro Musikskole.

Kor og orkestre

Musical Talentskole Viborg

Talentlinien

Efteruddannelse

MGK MidtVest

Sammenspil

Oplev glæden ved at synge eller spille sammen med andre i et af musikskolens mange kor og orkestre. I de fleste af disse er deltagelse gratis for sang- og instrumentalelever.

Musikskolen har en linie for særligt talentfulde elever i alderen 12 – 17 år. Flere af talentliniens elever kommer senere på MGK.

Viborg Musikskole samarbejder med de andre musikskoler i den vestlige del af regionen om den 3 årige MGK-uddannelse. Dette samarbejde giver mulighed for at en stor del af undervisningen kan foregå på Viborg Musikskole.

Musikskolen driver i samarbejde med Viborg Ungdomsskole, Musical Talentskolen. MTViborg administreres af ungdomsskolen.

Vi tilbyder efteruddannelseskurser for pædagoger og musiklærere i bl.a. klaver, guitar, sang, slagtøj og musikpædagogik for de mindste børn.

Viborg Musikskole prioriterer sammenspil. Derfor omlægges soloundervisningen til sammenspil i forskelligt omfang i løbet af sæsonen.

TILMELDING ONLINE PÅ WWW.VIBORGMUSIKSKOLE.DK


Fag i musikskolen Instrumentalundervisning Guitar / El-bas El-guitar El-bas Guitar Lut mandolin Tangenter Harmonika Akkordeon Keyboard Klaver

Hørelære Teori Harmonilære

Slagtøj Marimba Trommer

Strygere Bratsch Cello Kontrabas Nückelharpe Violin Suzuki violin Gambe

Messingblæsere Barytonhorn Kornet Trombone Trompet Tuba Valdhorn

Træblæsere Blokfløjte Fagot Klarinet Obo Saxofon Tværfløjte Sang Stemmetræning Sangteknik

Musik for de mindste

Sammenspil, Orkestre og Kor

Musik og bevægelse For 0 - 4 årige.

Kor Børnekor Ungdomskor Ensemblesang Musikskolens kor, VIMUKO Viborg Kammerkor Fyraftenssang for voksne

Musikværksted I Musikundervisning for de 5 – 6 årige. Musikværksted II Musikundervisning for de 6 – 7 årige. Musikværksted III Musikundervisning for de 7 – 9 årige. Musikkarrusel Tværfløjte, kontrabas, cello, trompet, klarinet, harmonika, horn, saxofon og guitar.

Sammenspil og Orkestre Kammermusik Bands/orkestre FDF´s orkestre Folkemusiklinien Viborg Concert Band Strygerensemblet Viborg Big Band

LÆS MERE PÅ WWW.VIBORGMUSIKSKOLE.DK


Tilmeldingsfrister Fristen for tilmelding til sæsonen 2013/2014 er for: Nuværende elever og ventelisteelever Søndag den 12. maj

Nye elever Søndag d. 26. maj

Musik for de mindste Søndag d. 26 maj

Bands/orkestre på skoler Søndag d. 26. maj

Musik for 0 - 1 årige Mandag d. 12. august

Faste kor og orkestre Søndag d. 26. maj

Tilmelding online Gå ind på www.viborgmusikskole.dk og tilmeld dig online Åbningstider Man-ons 10.00 - 12.00 & 13.00 - 15.00 Torsdag 10.00 - 12.00 & 13.00 - 16.00 Fredag 12.00 - 13.00 Tlf.: 87 87 36 66 Mail: musikskolen@viborg.dk

Viborg Musikskole Grønnegade 2 8800 Viborg Tlf.: 87 87 36 66 Mail: musikskolen@viborg.dk www.viborgmusikskole.dk

Musikskolefolder 2013  

Musikskolefolder 2013 Viborg

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you