Page 1

Ove

n dere bedrijfsactiviteite an en es tiv en inc , g din rzicht van Teambuil


overzicht van arrangementen voor bedrijfs- en relatie-evenementen

Event Concepts

Scotland Day

O

m een dagje Schotland te beleven dient u voortaan het kanaal niet meer over te steken. Een afwisselend domein van 7 ha vlakbij Leuven vormt het decors voor een Schots evenement. Uw groep wordt volgens Schotse traditie in clans ingedeeld om deel te nemen aan een “Ceilidh”. Alle clans zullen onderworpen worden aan acht proeven waaronder schaapdrijven, kruisboogschieten, highland games, golf, proef van Loch Ness, houthakkersproef, enz… Een doedelzakspeler verzorgt de muzikale noot terwijl ook het culinaire aspect niet vergeten wordt. Schotse koekjes, Haggis en whisky worden als specialiteit aangeboden gedurende of na het evenement. Nadien kan uw groep nog opteren voor een onvervalste Highland cooking.

Haspengouw trophy

D

e pracht van Haspengouw is ondertussen genoegzaam bekend door de TV 1 serie “Katarakt”. Wenst u ook eens de sfeer van het oogverblindende Haspengouw in te ademen? Dat kan met onze “Haspengouw trophy”. Op het prachtige château de la Motte en op het fruitbedrijf van Karel Vaes legt u zes fruitige opdrachten af. Op het programma staan ondermeer degustatie van Haspengouwse producten, een reactiespel waarbij appels moeten gevangen worden, een afgehakte vinger terugzoeken van een fruitteler aan de hand van een filmpje, Haspengouwse volksspelen, een proef rond hekserij en een vragenlijst na een bezoek aan een fruitbedrijf.


Hoegaarden Farm trophy

Beat The PC Mastermind

B

eat The PC Mastermind dompelt u onder in de wereld van de technologie waarbij u een onverbiddelijke strijd aanbindt tegen een computervirus. De teams nemen het niet op tegen elkaar maar strijden allemaal samen tegen de hacker die hun firma dreigt lam te leggen. Opdrachten die aan bod komen tijdens dit evenement zijn: kruipparkoers door een laserlabyrint, proef met laserpennen, openen van een koffer door het sturen van een SMS bericht, proef met promille brillen, het lopen over een tapijt met druksensoren, het intikken van codes via een virtueel keyboard, karabijn schieten, sudoku op de computer, zoekproeven met GPS, trackers, walkietalkies en satellietfoto’s.

ACTEAM

e setting van het landelijke Hoegaarden en het originele karakter van de opdrachten vormt de ideale cocktail voor een afwisselend buitenevenement. De agrarische kwaliteiten van de deelnemers worden immers grondig getest tijdens een proef te paard, een tractorproef, een proef met kruiwagens, lasso werpen naar een paard, het melken van een koe en een theoretische landbouwproef. Een leuke barbecue met reuzenpan of een varken aan het spit in een prachtige Brabantse vierkantshoeve is de ideale afsluiter van dit evenement.

 +32 (0)16 61 84 00 │  www.acteam.be

D


overzicht van arrangementen voor bedrijfs- en relatie-evenementen

Event Concepts

CONCERTGEBOUW BRUGGE

H

et Concertgebouw is voor uw evenement een toplocatie in Brugge, Unesco-werelderfgoedstad. Naast het artistieke aanbod met kunstdisciplines muziek, muziektheater en dans manifesteert het Concertgebouw zich nadrukkelijk op de businessto-businessmarkt. Onder de noemer ‘MEET IN STYLE’ stelt het zijn zalen ter beschikking voor congressen, evenementen en seminaries én aan particulieren voor privéfeesten. Het Concertgebouw verwelkomt ook talrijke organisatoren van publieke events. Als artiest of concertorganisator kunt u de Concertzaal gebruiken voor optredens en voorstellingen. De concertzalen, de ruime foyers en de diverse ontvangstruimten in de Lantaarntoren met pano-

ramisch uitzicht op de historische binnenstad van Brugge, kunnen gebruikt worden voor de organisatie van congressen, feesten of evenementen, al dan niet gecombineerd met een culturele voorstelling. Ontdek het ruime aanbod van concerten, muziektheater en dans. De moderne architectuur (ontworpen door het gerenommeerde architectenduo Robbrecht & Daem) en de flexibiliteit van het gebouw geven uw event een extra dimensie. Het Concertgebouw beschikt bovendien over de grootste congreszaal van Brugge: de Concertzaal biedt plaats aan 1289 personen.

 +32 (0)50 47 69 99 │  www.concertgebouw.be/business

Groepsarrangementen

O

ntdek de arrangementsformules van het Concertgebouw voor een stijlvolle avond uit in groep: met klanten, collega’s, personeel of vrienden. Geniet van een aangename culturele avond met een receptieformule verzorgd door een van onze kwaliteitscateraars. Met het all-inarrangement (vanaf 30 personen) kiest u voor dit aantrekkelijke vippakket: • Eersterangstickets (met groepskorting) voorstelling van uw keuze • Persoonlijk onthaal en vestiaire • Welkomstaperitief • Programmaboekje van de voorstelling • Begeleiding door onze hosts van en naar de Concertzaal • Drankje tijdens de pauze • Receptieformules verzorgd door een van onze kwalitateitscateraars


M

et de formule Meet & Music mikt het Concertgebouw op gezelligheid en cultuur. Meet & Music combineert een uitgelezen concert met een champagnebar of receptie. In een ongedwongen beroeps- of privésfeer beleeft u met collega’s of vrienden een gezellige avond in een uniek kader of legt u nieuwe contacten. Het arrangementsformule Meet & Music bevat een ticket voor een voorstelling, een programmaboekje, een pauzedrankje en toegang tot de champagnebar of receptie. Meet & Music-avonden nieuw seizoen: • wo 06.01.2010: Weens nieuwjaarsconcert met Anima Eterna Brugge (Strauss): champagnebar 15 euro p.p. (excl. btw/excl. ticket) • za 20.03.2010: Vlaams Radio Koor :Leonard Bernstein & Jef Neve: receptie 25 euro p.p. (excl. btw/excl. ticket)

Events in het Concertgebouw

H

et professionele Concertgebouwteam begeleidt u persoonlijk bij de organisatie van uw event en zorgt voor de gewenste technische omkadering. Het Concertgebouw werkt samen met een uitgebreid aanbod van preferentiële cateraars. Er is ruime parkeermogelijkheid. Het Concertgebouw is makkelijk bereikbaar door de praktische ligging in het centrum vlakbij het station en de bushalte. Het Concertgebouw ontving afgelopen jaar heel wat bedrijven en instanties die een exclusief event organiseerden, zoals de Feestzitting voor het vijfjarig bestaan van Tedewest, de Nieuwjaarslunch voor het personeel van het Havenbestuur Zeebrugge, The Flemish Primitives, International Foodpairing seminar, Fluxys lancering nieuwe terminal, een aantal medische congressen,… Voor meer info, contacteer ons.

CONCERTGEBOUW BRUGGE  +32 (0)50 47 69 99 │  www.concertgebouw.be/business

Meet & Music


overzicht van arrangementen voor bedrijfs- en relatie-evenementen

Event Concepts

CORSENDONK SUPPORT BVBA C

orsendonk Support beschikt over een zeer uitgebreid pakket van concepten en opdrachten die op eender welke locatie kunnen worden ingezet. Daarnaast beschikken wij over een eigen adventurepark in de tuinen van Priorij Corsendonk. Wat heeft Corsendonk Support te bieden? • Bobbejaanland Het resultaat van een intensieve samenwerking is een uniek concept dat gespeeld wordt in het attractiepark zelf, met integratie van de attracties en andere leuke items. • Citygames Na 3 jaar ontwikkeling en nog steeds … zijn we erg trots op onze unieke programma’s. Het afgelopen

jaar waren wij bijna wekelijks actief in een stad ergens in België. We blijven vernieuwen! • Corsendonk Support als partner van trainingbureau’s en consultants: Meer en meer trainers vinden in ons een partner die hen perfect aanvoelt en hun wensen kan en wil invullen. Wij formuleren opdrachten volledig geënt op het programma en stellen ons op in functie van de trainer. • Bedrijfsfeesten Ook voor bedrijfsfeesten (tot 5000 deelnemers) vindt men meer en meer de weg naar onze vaste locatie Priorij Corsendonk. Dit vooral omwille van het totaalplaatje: uitstraling locatie, activiteitenaanbod, catering en kostprijs!

 +32 (0)14 88 97 00 │  www.corsendonksupport.be

Bobbejaanland te koop Dit concept wordt gespeeld in het Attractiepark zelf. e teams trachten eerst geld te verdienen. Dit kan door in het park virtuele geldbeurzen op te halen per GPS. Verder zal u op de attracties moeten gaan, op zoek naar cijfercombinaties die op een artistieke manier zijn weergegeven. Als team kan u goed presteren maar er is meer nodig om succesvol te zijn. Zo zal er moeten onderhandeld worden met andere teams. De eigenaars van het park hebben ook 3 koffertjes verborgen met daarin het eigendomsrecht van telkens 1 attractie … Op een centrale plaats in het park kan u terecht voor het kopen van de attracties. De hele verkoop is weergegeven op een groot scherm. Dit geeft u de mogelijkheid om uw strategie te bepalen en eventueel aan te passen. Het uiteindelijke doel van het spel is eigenaar worden van zoveel mogelijk attracties.

D


E

Citygame The Case “…Waardevolle voorwerpen werden ontvreemd uit een kunstmuseum. Deze case werd nooit afgesloten. Recentelijk werd evenwel een mysterieuze kaart gevonden...” racht zoveel mogelijk kunstvoorwerpen terug te vinden. Uw team kan budget verdienen door een zoektocht met GPS-toestellen te ondernemen en in te gaan op de challengers die de dief heeft achtergelaten. Hiermee kan u de mysterieuze kaart bespelen en komt u dichter bij de vermiste voorwerpen. Een luchtig ontspannend programma met vele mogelijkheden. Geschikt voor kleine tot grote groepen. The case heeft een standaarduitvoering maar kan volledig gepersonaliseerd worden. Uw boodschap in the picture!

T

The_Case_EN.indd 2

07-05-2008 23:09:37

 +32 (0)14 88 97 00 │  www.corsendonksupport.be

“… Een nieuwe winkelketen lanceert een innovatief monsterproject. Hiervoor zoekt men bekwame managementteams…” lk team krijgt de leiding over een virtueel bedrijf gepresenteerd op een laptop. Maak zoveel mogelijk winst is de boodschap! Om aankopen te kunnen realiseren heeft men budget nodig. Hiervoor gaat men in de stad virtuele geldbeurzen ophalen met GPS-toestellen. Daarnaast moeten heel wat inspanningen geleverd worden om te vérkopen. Ze worden vertaald in het verijdelen van virtuele diefstallen, het uitvoeren van permanente taken (challengers) enz. Op het headquarter wordt een algemeen overzicht behouden. Hier kan men de collega’s (met GPS) in de stad volgen op grote LCD-schermen (via satelliet- en internet-verbinding) en hen aansturen met de GSM’s die ter beschikking zijn.

CORSENDONK SUPPORT

The managers


overzicht van arrangementen voor bedrijfs- en relatie-evenementen

Event Concepts

EVENT MOSAIC E

vent Mosaic biedt als evenementenpartner in Vlaanderen diverse diensten & programma’s uw medewerkers en klanten te motiveren. Het passend antwoord zoeken voor uw vraag, het creatief samentellen en uitvoeren van een geslaagde evenementenmozaïek, is ons vak. Dankzij een professionele omkadering en ruime ervaring staan wij garant voor een goede return van uw:

Telefoon: +32 (0)50 39 15 89 (Bruges) +32 (0)59 23 36 43 (coast) +32 (0)9 329 66 65 (Ghent)

INCENTIVES – TEAMBUILDING – CONFERENCES – COMPANY MEETING – SPECIAL EVENTS – EXCURSIONS – ADVENTURE DAYS – PRODUCT LAUNCHES – CREATIVE PARTIES – INDOOR ENTERTAINEMENT

 +32 (0)50 39 15 89 │  www.eventmosaic.be

City Tracks

C

ity Tracks, een fascinerend avontuur in het centrum van Oostende, Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen en Maastricht. Via een interactief stadsplan gaat men op tocht door de stad. Via een PDA staat men met satellieten in verbinding zodat alle bewegingen van alle teams worden weergegeven op het scherm. Via de score-controller weet men ook meteen hoe de andere groepen het er van af brengen tijdens de diverse tests onderweg. Er is ook een radarsysteem ingebouwd die de saboteur kan onderscheppen, deze figuur is er immers op uit om uw toestel vanop korte afstand uit te schakelen zodat u niet alleen tijd, maar ook punten verliest. Een flinke portie adrenaline gegarandeerd!


e Belgische kust strekt zich uit over 65 km. In het midden bevindt zich het strand van Oostende. De groep wordt in een even aantal teams verdeeld: de ene helft vertrekt in het grondgebied Westende, de andere helft doet dit in De Haan voor een race tegen de tijd naar het centrale punt. Elk team dient een reeks opdrachten uit te voeren: oriëntatieproef, vuurproef, … De proeven kunnen u ‘bonustijd’ opleveren, hoe beter u de proeven uitvoert hoe meer tijd u wint. Uw vervoersmiddelen zijn de zogenaamde billekarren, de kusttram en de laatste fysieke inspanning is een oriëntatie wandeling naar het eindpunt. Winnaar of Boost Award: Best of Incentive 2008.

Hollywood Trivia

H

ollywood Trivia is een interactieve quiz waarbij tussen de verschillende gangen van het diner telkens een ronde gespeeld wordt. De gelikte gastheer wordt vergezeld van zijn knappe assistente en samen nemen ze je mee naar de wereld van de sterren. In de finale gaat het pas echt hard! De reeds verzamelde punten worden in tijd omgezet. De kapitein vertegenwoordigd zijn team en terwijl de vragen in snel tempo op hem/haar afgevuurd worden, tikt de tijd langzaam weg. Strijd samen met je team naar een roemrijke overwinning en sla de begeerde oscar in de wacht! Nadien zorgt onze trendy DJ voor een feestje op Hollywood niveau!

EVENT MOSAIC

D

 +32 (0)50 39 15 89 │  www.eventmosaic.be

Belgian Coast Mirror race


overzicht van arrangementen voor bedrijfs- en relatie-evenementen

Event Concepts

FEEST & EVENT ARCHITECT

F

eest & Event Architect België combineert ervaring in bedrijfsevenementen met nightlife events. Deze unieke belevenissen worden gebundeld in enkele concepten, die flexibel zijn qua aantal deelnemers en qua invulling. De avond kan ingekleurd worden ‘à la tête du client’… Door onze uitgebreide contacten naar licht- en geluid experten, locaties, artiesten, DJs en toeleveranciers bieden we u volledige ervaringen aan die u

en uw klanten op een aangename manier zullen verassen! Hierbij presenteren we graag de meest succesvolle en voor de hand liggende, maar besef dat dit slechts een greep is uit een assortiment van ideeën die constant aan onze creatieve geesten ontspruiten! Contacteer ons om een “ready to go package” voor u aan te bieden! Sleutel op de deur, als het ware!

 +32 (0)3 353 46 26 of +32 (0)478 97 11 90 │  www.eventarchitect.be

Masquerade

E

en avond die doet denken aan “Eyes Wide Shut”. Je maakt deel uit van een geheim genootschap waarvan de leden elkaar niet bij hun echte naam kennen. Die avond krijg je jouw codenaam, en gewapend met masker (en eventueel cape) ga je de geheime lokatie binnen, die je net nog maar per SMS gekregen hebt. Je wordt ondergedompeld in een wereld die al je zinnen prikkelt, visueel tot culinair. Uitzonderlijke acts (iets ondeugender is mogelijk) op heel bijzonder lokaties, verukkelijke hapjes, hemelse muziek…


924 “Juju le Terrible”, Frankrijks’ meest beruchte gangster is gevlucht van Marseille naar Chicago… Zijn goed verborgen nachtclub ‘le Papillon’ combineert het beste wat Frankrijk en ‘the States’ te bieden heeft: de beste meisjes uit de Moulin Rouge, Jazz-muziek en gokken – alles in het grootste geheim natuurlijk!! Gasten zijn die avond gangster of toeschouwers op een van deze unieke avonden!

Sterrenkoks

V

anuit Nederland komt dit succesverhaal naar België. Het doel is een unieke culinaire beleving te creëren. We werken allen met koks die 1 of meerdere michelinsterren hebben staan! Met passie, vakmanschap en ervaring leveren we maatwerk naar de meest exclusieve evenementen – voor bedrijven maar evenzo voor particulieren! www.sterrenkoks.nl krijgt hiervoor binnenkort een belgisch broertje bij!

 +32 (0)3 353 46 26 of +32 (0)478 97 11 90 │  www.eventarchitect.be

1

FEEST & EVENT ARCHITECT

French Connection


overzicht van arrangementen voor bedrijfs- en relatie-evenementen

Event Concepts

FORMAT+ U

speelt met een idee of u zoekt er één? U wenst een nieuwe, andere manier van communicatie voeren? Format+ is een full service organisatie- en communicatiebureau, bedenkt creatieve concepten en zorgt voor de originele uitwerking ervan. Van ontwerp tot realisatie, van sprankelende ideeën tot scorende resultaten. Dat is wat Format+ voor u doet – door dik en dun – zoals het staat voor een partner van formaat. Door de bundeling van jaren ervaring kan u rekenen op onderbouwd advies en de nodige flexibiliteit. Een Format+ actie is een geslaagde actie met enthousiaste medewerkers, en dat voelen de genodigden!

Wij bouwen actief concepten uit voor persevents, productlanceringen, teambuildings, bedrijfs- en personeelsfeesten, congressen, Familydays, beursstanden, autopodia en expo’s,... Technische hoogstandjes en straffe formats zijn onze drijfveer; de concepten worden in 2D en 3D uitgewerkt en naadloos in het plan verwerkt. Zo krijgt u een perfect beeld van de volledige set-up! De uitvoering van zowel de technische plans als de 3D-renderingen worden aan strenge technische keuringen onderworpen. Afspraken zijn afspraken! Deadlines en budgetten worden gerespecteerd! Kortom, Format+ levert Full Service – volledig op maat – met als perspectief, een langdurige en aangename samenwerking...

 +32 (0)52 31 01 56 │  www.formatplus.be

Teambuilding TEAMBUILDING “Abatan Express”... Een culturele ontdekking! eze sociale, non-competitieve activiteit in de Kelders van Cureghem & de multi-culturele markt, is gebaseerd op “teamspirit, sfeer en creativiteit”. Na ontvangst (en eventueel na het plenair gedeelte) in de Kelders, komen de deelnemers -niets vermoedend- midden in deze multiculturele markt terecht. De groep wordt verdeeld en ontvangt een Afrikaans getinte briefing met als doel ‘de gevraagde ingredienten’ te verzamelen. Deze zijn de hoekstenen voor de team-cooking in de namiddag. De opdrachten zijn variabel, afhankelijk van timing en interesses.

D


Family Day

Roadshow <> Boatshow

I

n tegenstelling tot de gekende “partyboten”, hebben we het hier over een schip dat voor industriële doeleinden wordt gebruikt. Dit type vaartuig vervoert alle “vracproducten” zoals suiker, rijst,.. Als ervaren speler op de eventmarkt hebben we de technische kennis en de know-how over deze roadshow “van vrachtschip naar eventschip!” Deze verrassing werkt uitstekend bij al uw genodigden! In korte tijd kun je tal van steden bezoeken met deze volledige set-up! Dit laat een grote besparing toe: slechts éénmaal op- en afbouw. In deze ruimte van 1000 m2 kan steeds een uniek en verrassend concept uitgewerkt worden.

FORMAT+

en bruisend feest voor 100, 1000 of 25000 genodigden? Een Family Day voor uw personeel of voor een open publiek? Format+ heeft de perfecte know-how en de ervaring voor de volledige uitwerking van uw evenement op dit formaat. Waar u ook uw event wil organiseren, wij garanderen een geweldige ervaring voor al uw medewerkers en hun familie. Een dynamisch event voor jong en oud met een enorme positieve impuls voor uw bedrijf. Artiestenpodium, animaties, kermisattracties, games, ludieke spelen en cateringpunten worden zorgvuldig ingetekend en ingeplant. Kortom, wij bouwen voor u “de leukste dag van het jaar”!

 +32 (0)52 31 01 56 │  www.formatplus.be

E


overzicht van arrangementen voor bedrijfs- en relatie-evenementen

Event Concepts

Fort Adventure van Chaudfontaine

O

p de Luikse hoogten, domineert een uitzonderlijke site de vallei van de Vesder… Het is daar dat de schat van het Fort van Chaudfontaine begraven ligt, diep verscholen in een betoverend doolhof van grachten en galerijen… Kaarslicht, rook, licht- en geluidseffecten vergroten het betoverende effect van het Fort van Chaudfontaine. Zonder natuurlijk de legendarische personages te vergeten, die rechtstreeks komen uit uw heroïsche dromen… of uw ergste nachtmerries ! Sensaties, emoties, lachbuien en soms ook angst zijn allemaal op de afspraak, maar dit altijd in perfecte veiligheid, dankzij de monitoren en de geteste apparatuur. Bovendien is geen enkele opdracht verplicht. Water, speelzalen, evenwichtszalen, rappel-afdalingen, labyrinth in drie dimensies, klokkenzaal, apenbrug, … uitdagingen in een razend tempo! Het spelaspect is even belangrijk als de sportieve uitdaging. Enkel de perfecte samenhang van uw team maakt het mogelijk de fysieke en intellectuele proeven die u krijgt voorgeschoteld, goed te doorstaan. Zichzelf overtreffen en elkaar op een andere manier ontdekken, een ideale manier om de contacten tussen collega’s te bevorderen, de cohesie van uw team te versterken en de motivatie te stimuleren.


5 en 36 personen MISSIE: de plannen van gevaarlijke terroristen verijdelen. r worden eenheden gevormd van 5 tot 6 personen. Het bureau geeft je via een agent verschillende missies. Jullie beschikken elk over een GSM met oortje en conference mode, kaarten, een pc met internetverbinding en een voertuig met chauffeur-coach. Deze vergezelt je team, geeft raad, en zet de deelnemers op weg tijdens hun missie. Elke eenheid verkrijgt informatie, die het uitwisselt met de anderen.. Jullie doelstellingen: • De instructies van jullie agent opvolgen • Informatie uitwisseling via een indicator en een docking station • Aanwijzingen en documenten ophalen • Een verdacht voertuig in een ondergrondse parking onderzoeken • Een verdacht persoon onderzoeken en schaduwen • Een terrorist neutraliseren in een afgelegen locatie door hem per koppel in te sluiten • Tactical Paint-ball: uitrusting: overall, kogelvrije vest, Swat-helm, beschermingsmasker, Walter P99-pistool • Ontmantelen van de bom Talloze mogelijkheden: Duur volgens de tijd die u beschikbaar heeft (150’ -180’- 240’ - …) Kan worden georganiseerd op de locatie van uw keuze. Aanpasbaar scenario.

E

 +32 (0)4 361 08 20 │  www.fortadventure.be

Uniek concept in België

FORT ADVENTURE

240 minuten chrono


overzicht van arrangementen voor bedrijfs- en relatie-evenementen

Event Concepts

Liège by night

L

iège by night in een onuitgegeven en sensationele uitvoering, dat is wat onze piloten u aanbieden. De sensaties die overdag al heel sterk zijn, worden tijdens de nachtelijke helikoptervlucht nog eens vertienvoudigd. Liège by night in helikopter, dat is gewoonweg onweerstaanbaar. Onder uw voeten bevindt zich een oceaan van lichten die de contouren van de verkeersassen aftekenen, en de vormen van de meest prestigieuze gebouwen tonen. Van het Congrespaleis tot de kabelbrug van Wandre, over het Prins-Bisschoppelijk paleis of het stadion van Standard dat kookt op een wedstrijdavond, uw beeld van de stad zal hoe dan ook veranderen. Amuseer u door te proberen wijken, gebouwen en natuurlijk ook uw huis te herkennen! En last but not least, zal u op de eerste rij zitten om het naderen van een luchthaven van internationale

schaal te bewonderen. U beëindigt het bezoek met uw hoofd nog tussen de sterren. Van 3 tot 9 pers. 160€ excl. BTW per persoon.

Initiatie

R

uil je statuut van passagier in voor de functie van piloot dankzij een piloteninitiatie. Eenmaal de theoretische basis is verworven, vertrekt u de lucht in met een ervaren instructeur en neemt u zelfs het commando over het toestel! In alle veiligheid. Een unieke ervaring. Zonder administratieve formaliteiten en louter voor het plezier, ontdekt u de sensaties van het piloteren met dubbel commando naast een instructiepiloot aan boord van een ultramoderne helikopter. Het Programma: Theoretische briefing • voor de vlucht (1 uur): vluchtmechanica, aerodynamica, vluchtcommando’s • Vlucht met dubbel commando (ongeveer 25 minuten): het commando in handen nemen en overgaan tot grondwerk, zweven, opstijgen en landen, koers aanhouden, vlakke vlucht, bochten

en landingshoeken • Debriefing na de vlucht • Overhandiging van een souvenir dat het evenement vereeuwigt. Een onvergetelijk moment dat u niet mag missen, alleen of met vrienden! Prijs: 195 € excl. BTW.


Eén ster in de Michelingids en ster in de Michelingids. Het Heliport restaurant in Luik en Heli Partner hebben zich verenigd om u een onvergetelijk evenement voor te stellen, rijk aan emoties. Op het programma staan

E

Heen- en terugvlucht vanop Liège Airport, voor minimum 2 personen, piloot 3 uur stand-by inbegrepen. Prijs met degustatiemenu 185 € per persoon (excl. BTW), gratis vlucht voor een derde persoon, degustatiemenu 55 € (excl. BTW)

Les Chateaux Mosans

O

ntdek de omgeving per helikopter langs een route die zorgvuldig voor u werd uitgestippeld: Liège Airport – Les éoliennes de Villersle-Bouillet – Château de Waleffe – Château de Fallais – Château de Fumal – Abbaye du Val Notre- Dame – Port de Statta – Fort de Huy – Château de Vierset – Château de Modave – Abbaye de la Paix Dieu – Château de Jehay – Château d’Aigremont – Château de Chockier – Liège Airport Vluchtduur: 30 minuten Prijs voor 3 personen: 385 € (excl. BTW)

Meer info: lib@heli-partner.be

 +32 (0)496 55 96 60 │  www.heli-partner.be

alleen maar momenten van geluk en sterke sensaties. Beeld u zich in! In de nieuwe terminal van Liège Airport in Bierset wordt u ontvangen door een professionele piloot. U gaat aan boord van een helikopter van de laatste generatie. Na het opstijgen, vliegt u over de Maas om vervolgens in het centrum van Luik te landen op het private heliplatform van het restaurant HELIPORT, momenteel een van de beste gastronomische tafels van het Prinsdom. U luncht er in een prestigieus en rustig kader, aan de oevers van de Maas, tegenover het Congrespaleis.

HELI PARTNER SA

Heli-lunch op de heliport


overzicht van arrangementen voor bedrijfs- en relatie-evenementen

Event Concepts

LOCATEVENTS Locatevents: TEAMBUILDING – CITYGAME – PAINTBALL – FUN

L

ocat puzzelt voor u het perfecte evenement in elkaar. Sinds 1990 uw uitgelezen partner voor een succesvolle teambuilding. Meer dan 2000 grote en kleine bedrijven hebben dankzij onze enthousiaste Locat-medewerkers een geslaagd evenement beleefd. Er is een zeer ruime keuze van activiteiten en workshops waarmee we een formule samenstellen rekening houdend met uw budget, sportiviteit, doelstelling en Locatie. Onze vaste stek is: Kasterlee, Diest, Knokke en Antwerpen.

 +32 (0)14 85 11 30 │  www.locatevents.com

Off-road buggy’s Avontuur, fun en teambuilding

E

en unieke en onvergetelijke off-road ervaring. In colonne rijden we via veld en zandwegen naar verschillende opdrachten waarbij de teams het tegen elkaar zullen opnemen. Iedereen met rijbewijs B krijgt de kans om de buggy te besturen. Teamopdrachten onderweg: levensgroot tafelvoetbalspel, boogschieten, alcoholtest, jeepschommel,… Dit programma kan natuurlijk nog uitgebreid worden met andere activiteiten zoals: paintball, drakenbootrace, rafting, solexrijden, …


ls we 15ha kasteelpark, 2 grote vijvers, een paintballveld en het supermooie kasteel combineren met de uitgebreide keuze aan activiteiten van Locat krijgen we een DROOMLOCATIE voor uw evenement. Zowel voor een familiedag, een meeting, teambuilding en klantenbeloning kunnen wij u aangepaste formule’s aanbieden. Onze programma’s aan het kasteel: • Moord in het kasteel: Welke teams zullen de dader vinden ontmaskeren. • Mounteverst: probeer de top van de berg te bereiken. • Vlaamse kermis: een familiedag met bijhorende kinderanimatie en kraampjes. Kasteelactiviteiten: paintball, powerturn, matchball, drakenboot, reuze katapult, solexrijden, jeepschommel, quadparcours, …

Catering: van een barbecue tot uitgebreide menu’s met butlerbediening

Solex-tours Terug van weggeweest

K

ent u ze nog? De solex, een voertuig met nostalgie (vanaf 1946). Het is een fiets met als extra: een motorblokje dat het voorwiel aandrijft. Het is echt genieten als we rijden in groep door de prachtige bosrijke omgeving. Solex-adventure: Een tocht met een hoog fun en teambuilding gehalte. Met deze unieke fietsen rijden we via kleine wegen naar de mooiste plaatsen. De tocht wordt een aantal keer onderbroken met verschillende teamopdrachten waarbij de teams het tegen elkaar zullen opnemen. Solex-relax: rustig rondtoeren op de Solex, bezoeken van verschillende bezienswaardigheden. We stoppen aan de geitenboerderij en genieten van een lekker geitenijsje.

Deze programma’s zijn mogelijk in Kasterlee, Diest en Antwerpen. Andere locaties op aanvraag.De solextochten worden steeds begeleid door Locat.

LOCATEVENTS

A

 +32 (0)14 85 11 30 │  www.locatevents.com

Teambuilding aan Kasteel Du Four


overzicht van arrangementen voor bedrijfs- en relatie-evenementen

Event Concepts

MOLENHEIDE PARK E

en zeer veelzijdig domein, dat zowel de functies van congress- en businesscenter in zich verenigt, als het bekende vakantiepark. Dat biedt u als organisator een weelde aan extra mogelijkheden voor o.a. teambuilding: indoorgolf â&#x20AC;&#x2DC;De Mijnâ&#x20AC;&#x2122;, challenges en een laserparcours. U vindt hier een profesionele aanpak, volop flexibiliteit plus een pĂ k aan mogelijkheden - van intense lol tot een intieme dwaallichtjestocht. Vooral het indoor golfen in â&#x20AC;&#x153;De Mijnâ&#x20AC;? is een unieke belevenis. Neem de mijnlift en golf jezelf steeds dieper en dieper in de mijn. De volledig nieuwe bungalows zijn zeer ruim en gezellig voorzien van alle luxe. De diverse eetgelegenheden smaken naar mĂŠĂŠr.

Ligging midden in het groen maar toch nabij de autostrade, het domein beschikt over een erg grote parking.

ď&#x20AC;Š +32 (0)11 52 10 44 â&#x201D;&#x201A; ď&#x20AC;¸ www.molenheide.be - www.beourguest.be

De Mijn Een uitstap van wereldklasse!!

K

om eens indoor golfen en bezorg u personeel of vrienden een onvergetelijke en gezellige avond. Een leuk alternatief voor een avondje bowlen of go-karten. Het spel wordt gespeeld op een 18-holes golfbaan en duurt ongeveer 1,5 Ă 2 uur. â&#x20AC;&#x2DC;De Mijnâ&#x20AC;&#x2122; onderscheidt zich niet alleen door zijn uitzonderlijke oppervlakte van maar liefst 1500 m2, maar zeker ook door de â&#x20AC;&#x2DC;multi level opstellingâ&#x20AC;&#x2122; en de organische vormen van diverse holes. Niet voor niks dat we de vermaarde THEA award 2009 hiermee in de wacht hebben gesleept! Vervolgens vergezellen we jullie naar een buffet op maat gemaakt in een van onze unieke lokaties op het park. Tevens is er de mogelijkheid om eerst te vergaderen in onze vergaderzalen.

Uitstap van wereldklasse! INDOOR GOLFPARADIJS â&#x20AC;&#x2122;DE MIJNâ&#x20AC;&#x2122;

Mini-golf kent u ongetwijfeld. Het indoor golf-paradijs â&#x20AC;&#x2DC;De Mijnâ&#x20AC;&#x2122; met zâ&#x20AC;&#x2122;n 18 holes overtreft alle verwachtingen! Heel wat anders dan bowlen of karten met je afdeling. â&#x20AC;&#x2DC;De Mijnâ&#x20AC;&#x2122; werd bekroond op wereldniveau, als meest originele top-attractie in zijn soort! Met aansluitend een etentje wordt dit beslist de gezelligste uitstap in jaren! -AWARD WINNAAR THEA NT ING ACHIEVEME FOR OUTSTAND WORLDWIDE 2009

PARK MOLENHEIDE | MOLENHEIDESTRAAT 7 | B 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN | TEL. 011/52 10 44 ALLE INFORMATIE EN FOTOâ&#x20AC;&#x2122;S: WWW.BEOURGUEST.BE

WINNAAR THEA-AWARD FOR OUTSTANDING ACHIEVEMENT WORLDWIDE 2009

        


erst de vergadering te midden van de natuur, dan een lunch om vervolgens je helemaal laten gaan met een challenge trophy, een lekker limburg dropping of een dwaallichtjestocht in het wild en wandelpark. Een dag om nooit meer te vergeten!

Een gezinsdag voor je personeel

E

en personeelsdag in familiale sfeer organiseren? Bij ons bent u op het juiste adres. De Indoor speeltuin “Kids Valley” is uitermate geschikt voor exclusieve bedrijfsevenementen. Van een produktvoorstelling, receptie, een sinterklaasfeest tot paaseitjes rapen.. Ons team zorgt voor een persoonlijk en warm onthaal, is super flexibel en uitermate kindvriendelijk. De catering wordt op maat van het bedrijf samengesteld.

 +32 (0)11 52 10 44 │  www.molenheide.be - www.beourguest.be

E

MOLENHEIDE

Combinatie vergaderen, actie en behendigheid


overzicht van arrangementen voor bedrijfs- en relatie-evenementen

Event Concepts

Paintball

H

ou je van een dag vol actie en spanning? Dan is paintball echt iets voor jou. Paintball is de ideale activiteit voor een spannende daguitstap, teambuilding,... of zelfs voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Het leuke aan de sport is dat het door iedereen kan worden beoefend ongeacht sekse en leeftijd. Grootte en kracht zijn niet van belang , wat telt is tactiek, samenwerking en sportiviteit. Wat mag je van ons verwachten: op maat gemaakt, volledig uitgewerkt programma voor uw groep - projectverantwoordelijke voor de begeleiding van uw groep - een marshall op het veld - voor kinderen een geheel hoofd bedekkend kindveilig masker - een bodyprotector - een nekprotector - een overall.

Outside Adventure Dag We nemen je mee voor een spannende Adventuredag! e starten met een GPS-tocht. Het GPS systeem wijst u de weg naar het adventurepark. Maar u komt er niet zomaar. Onderweg dient u allerlei vragen en opdrachten succesvol te voltooien. Na het avonturenparcour nemen we de mountainbikes en komen met de mountainbikes op de mooiste plekjes van de streek. Eindigen doen we met de ultieme sensatie: quadrijden. Wat mag je van ons verwachten: op maat gemaakt, volledig uitgewerkt programma voor uw groep - projectverantwoordelijke voor de coรถrdinatie van de tocht - gespecialiseerde monitoren op de verschillende locaties - gebruik van alle materiaal.

W


U

Middeleeuws Evenement

M

et boeiende middeleeuwse proeven (boogschieten, kruisboogschieten, beursgooien, ringsteken te paard, geheugenproef met tarotkaarten, hoefijzerwerpen enz...) wordt uw groep op actieve wijze betrokken in de sfeer van de middeleeuwen. Dit type van evenement is ook uitermate geschikt om als familiedag te organiseren. In dit geval wordt ook de kinderanimatie op een middeleeuwse leest geschoeid. Met de animatie formule ‘De schildknaepen school’ hebben wij een zeer leuk aanbod voor kinderen. Dit evenement kan ook als teambuilding doorgaan waarbij alle teams in een competitie tegen elkaar kampen. In het kader van een familiedag gaat het er eerder ongedwongen aan toe waarbij de mensen kiezen aan welke activiteiten ze deelnemen.

OUTSIDE TRAVEL

Urban Golf? Yep.....dit is de informele variant van de golfsport. Voor iedereen die eens wat anders wil, minder regels, minder etiquette, geen Golfvaardigheidbewijs nodig en geen speciale outfit rban Golf spelen vindt plaats in het bos, stadsparken of beter gezegd elke mogelijke locatie! Er wordt gespeeld met gewone reguliere golfclubs. Om van de straat of betonnen grond af te kunnen slaan wordt eerst een mobiel kunstgrasmatje geplaatst. Wel wordt er met speciale ballen geslagen, deze ballen zijn minder zwaar en halen maar de helft van de afstand van een gewone golfbal. Ze zijn gemaakt van een speciaal schuimrubberfoam waardoor ze ook geen schade aan personen, gebouwen of ander objecten aan kunnen brengen. Als doelwit kunnen een standbeeld, zitbank, afvoerrooster of verlichtingspaal dienen.

 +32 (0)57 33 87 01 │  www.outsidetravel.be

Urban Golf


overzicht van arrangementen voor bedrijfs- en relatie-evenementen

Event Concepts

THE OUTSIDER COAST Uw event aan de kust is onze specialiteit! Strand- en zeesporten zijn de rode draad doorheen uw event. ls organisator van sportieve outdoor activiteiten is The Outsider Coast al ruim 13 jaar een vaste waarde aan de kust. Nieuwpoort, Westende, Oostende, Diksmuide, De Panne, Blankenberge, zijn enkele van de locaties van waaruit wij werken. Het ruime gamma van sportieve activiteiten gaat van de licht sportieve teambuildings tot de meer avontuurlijke uitdagingen. Uw gasten zullen dolenthousiast zijn over hun bedrijfsuitstap!

A

The Outsider Coast zorgt ervoor dat uw teambuilding, seminarie, incentive, familiedag, of weekend tot in de kleinste details verzorgd wordt. Onze ervaring en professionele begeleiding staan ten dienste van uw event. Dat ‘meer’, dat is net waar The Outsider-Coast in uitblinkt. Uw evenementen toevertrouwen aan ons betekent dat u zich in alle rust kan concentreren op de boodschap die u wilt overbrengen. Wij zorgen wel voor de ‘ouverture d’esprit’ die uw boodschap zal beklijven. Een aantal referenties: De Smet, Belgacom, Dexia, Sodexho, TNT, DHL,….

 +32 (0)58 23 14 04 │  www.theoutsidercoast.be

Operatie Fort Napoleon

H

et garnizoen is ingeslapen, het slagveld is veraf… plots komt dit bericht: De vijand heeft Oostende gekozen als invasieplaats. Maatregelen dringen zich op. Elke compagnie moet verschillende opdrachten volbrengen. Uiteraard wil iedereen zo goed mogelijk presteren. Door een mijnenveld de weg vinden, een verdedigingsdossier opstellen, het leger van rantsoen voorzien, kalibreren van het geschut, … zijn slechts enkele opdrachten die in dit evenement aan bod komen.


amen met je team de top van de IJzertoren bereiken! Een unieke gelegenheid om samen met je team in de top van dit prachtige monument te komen. Men vertrekt letterlijk van onder de IJzertoren om zich een weg te banen naar de top. Samenwerking, inzetbaarheid en communicatie zijn hier cruciaal. Wie de top bereikt kan genieten van het panoramische uitzicht.

Beachfun

F

un op en aan het strand! Samen met je team een dagje of halve dag genieten van zee en strand… Een combinatie van volgende sporten (zeerafting, zeekajak, kiting of kickbike, strandsporten) staan op u te wachten als u voor een ganse dag kiest. Bij een halve dag kiest u één wateractiviteit en één droge activiteit. De blikvanger in dit aanbod is kiting. De vlieger van weleer is vervangen door een prachtig modern exemplaar. Wil je in zijn, dan moet je dit zeker gedaan hebben.

 +32 (0)58 23 14 04 │  www.theoutsidercoast.be

S

THE OUTSIDER COAST

Take the team to the top


READY TO GO DEEPER INTO BRUGES

READY TO LAUNCH YOUR EVENT

EVENT MOSAIC BRUGES

EVENT MOSAIC GHENT

Event Mosaic Bruges ı Koning Albert I-laan 38-40 ı B-8000 Brugge ı Tel. +32 (0)50 39 15 89 ı bruges@eventmosaic.be

Event Mosaic Ghent ı Krevelstraat 57 ı B-9000 Gent ı Tel. +32 (0)9 329 66 65 ı ghent@eventmosaic.be

READY TO PLAY AT THE COAST

EVENT MOSAIC COAST Event Mosaic Coast ı Derbylaan 37 ı 8450 Bredene ı Tel. +32 (0)59 23 36 43 ı coast@eventmosaic.be

www.eventmosaic.be

Event Concepts 2009 NL  
Event Concepts 2009 NL  

Event & Expo - Event Concepts 2009 NL

Advertisement