Page 13

REFERENS

PFI RACING PFI Racings unga förare Henric Skoog som totalsegrade i Clio Cup förra året kommer kliva upp ett steg och köra Carrera Cup. Det ser ut att bli ett väldigt tufft startfält i år med många erfarna förare så det blir en rejäl utmaning för Henric. Henric planerar också att göra ett inhopp i Porsche Supercup på Spa och i den tyska Carrera Cup-finalen. Kenneth Pantzar som körde för PFI under fjolåret i Porsche Approved Cup för de äldre 997 bilarna har till årets säsong bytt upp sig till en ny 991 Cup och kommer även han att köra i Carrera Cup för PFI Racing.

VLN är en långloppsserie som går på tyska Nürburgrings Nordsslinga och är vanligtvis 4 ett timmarsrace där 2-4 förare delar bil. PFI kommer köra några deltävlingar i serien där förutom far och son Skoog även Gustav Bard kommer köra. Till denna serie är en helt ny Cayman GT4 beställd. Radiokommunikationen består av Icoms digitala IDAS-radio. IC-F6122 används i bilarna med anslutning till förarens hjälm och IC-F2000D används för teampersonalen tillsammans med headset.

Henrics vinnarbil från ifjol kommer i år att rattas av Mark Eckerström som körde några deltävlingar i Clio Cup under 2015 för PFI Racing men ska i år satsa på hela säsongen. Clio Cup-deltävlingarna går samtidigt som STCC och Carrera Cup utom att de kör en deltävling i Finland istället för tävlingen i Karlskoga.

13

Profile for VHF Group

Icom Motorsport  

Radiokommunikation från Icom för motorsport

Icom Motorsport  

Radiokommunikation från Icom för motorsport

Profile for vhfgroup