Mens Section 2020

Page 1

N

Men’s Section sæson

’S

IO

ME N

B LU

VEJ L

OLF C EG

SE CT

MEN´S SECTION SPONSOR KATALOG 2020

2020


Captain

Adjudant

Adjudant

Brian Baun Madsen

Jens E. Jørgensen

Frede Søgaard

40 30 18 35

23 61 27 61

40 89 00 60

bm@isabella.net

overbyparken47@gmail.com

fredesoegaardjensen@gmail.com

Adjudant

Adjudant

Adjudant

Michael Kaltoft

Tommy Hansen

Lars Bo Cæsius

20 21 11 53

20 80 63 02

21 13 89 90

m.kaltoft@dadlnet.dk

hansenlyck6466@gmail.com

larsboc@icloud.com

ME

N

VEJ L

B LU

OLF C G E

O

N’ S SE C TI

PRÆSIDIET 2020


Men´s Section 2020

3


Velkommen til Men’s Section 2020 Men’s Section går i år ind i sæson nr. 46. Man kommer til

på golfbanen (Dårlige dage på golfbanen findes ikke),

at tænke på hvor mange runder, huller, stableford det er

bliver du måske præmieret med en trøst fra Captain, eller

blevet til gennem årene i Mens Section. Meget af det hele

Kjeldsens trøst som den blev kaldt i 2019. Præmien er en

- uden tvivl.

træningslektion, sponsoreret af Sidani Proshop.

Formålet i Mens Section er det samme som for 46 år

I vinterperioden har vi efterhånden fået etableret en

siden – der skal spilles mange runder, huller & laves

fast pokerturnering hvor vi mødes én torsdag hver

MANGE stableford point & ikke mindst skal vi hygge os i

måned til spisning og hyggeligt kortspil. Pokermesteren

hinandens selskab.

2019/20 kåres i forlængelse af opstartsmatchen. Tak til

Igen i år skal vi spille venskabsmatcher mod Hedensted, Gyttegård & Fredericia, naturligvis med efterfølgende fælles spisning. I 2020 er der planlagt dagsture i Danmark & en weekendtur til Tyskland, så der er noget at se frem i mod! Gennem sæsonen veksler vi mellem Hallington, Stableford og Slagspil. Vi skal spille fra både tee 46 & 58, det kunne være 2 fra hver af disse.

Thorkild og Keld for at gøre vinter ventetiden lidt mere overkommelig. Deltog du ikke i sidste sæson kan det bestemt anbefales at prøve når 7. sæson starter igen til oktober. Et andet tiltag, der forhåbentlig er kommet for at blive er Golf Fitness, FC Peter ”Let” Kjær er primus motor for dette! Det foregår på Motus Fit Damhaven 5D, 7100 Vejle. Undertegnede har hørt fra flere at det vil give mere længde …. i slagene & ikke mindst rotationen vil blive forbedret.

Vi præmierer derudover den gode putter i slagspilsrunderne, den præcise skytte på par-3 hullerne samt spilleren der forstår at komme tættest på hullet i to slag på et udvalgt par 4 hul. Har du en ”mindre god dag”

Vi i Motus Fit er Vejles golf specialister indenfor fysisk træning målrettet golfspillere. Med fysisk træning kan vi hjælpe dig til at forbedre dit spil, forebygge skader og give dig mere fysisk overskud på banen.

I skrivende stund har vi 80 motionist golfspillere som kommer og trænner hver uge, for at blive klar til sæsonstart 2020. Bl.a. har vi et hold med spillere fra VGC Men’s Section som træner på livet løs. Vi har plads til endnu flere, så kom endelig og få en gratis prøvetræning. Kontakt os på: info@motusfit.dk

eller tlf 7370 7060 Med venlig hilsen Martin Lauridsen

Mobil: +45 2845 4096 www.motusfit.dk

4

Men´s Section 2020


ÅBNINGSMATCH LØRDAG

HULSPIL 2020

DEN 14. MARTS KLOKKEN 11:00

Traditionen tro afvikles igen i år hulspilsturneringer i

Præsidiet ser frem til sæsonen 2020, hvor der vil være

både single (to rækker) og som par turnering (én række).

matcher hvor der forventes SEJRE!

Tilmelding sker allerede fra åbningsmatchen i marts og

Vi skal bl.a møde Ladies Section, hvor aben forventes at

ingen makker hjælper præsidiet med at sætte hold.

forblive i blå, så er det vist sat ”på plads”!

første lodtrækning finder sted torsdag d. 16. april. Har du

KLIK fra tid til anden ind forbi www.vgcms.dk eller www.

Senere på året, spilles finale i Dialog Data matcherne,

facebook.com/vgcms. Her opdateres med seneste nyt og

denne gang i Odder (d. 5/9-2020) Vi har vundet pokalen

eventuelle ændringer i forhold til de trykte programmer.

de sidste 2 år hhv. i Fredericia & hjemme i Vejle. Et vaskeægte hattrick er også forventet. Sejren i Vejle 2019, blev spillet på en knivskarp bane, godt sat op af Kristoffer Harreby & hele greenkeeper teamet. Mens Section ser frem til et godt samarbejde med dem igen i 2020.

Vi ses lørdag den 14. marts klokken 11:00 til åbningsmatch. Præsidiet ønsker alle en rigtig god golfsæson. Brian Madsen, Captain 2020

I løbet af året. Hele 36 (seksogtredive) MS matcher er der på programmet i år, og i den forbindelse skal vi selvfølgelig sende en meget stor tak til vores sponsorer – såvel nye som gengangere. Uden denne støtte kunne vi ikke mønstre et program som det vi har linet op i den kommende sæson – med branchens bedste præmiebord at dyste om uge efter uge. Ikke mange andre klubber

STØT VORE SPONSORER – DE STØTTER OS!

kan mønstre en herreklub med cirka 100 medlemmer. I gennemsnit dukker omkring 60 voksne mænd op torsdag efter torsdag og dyster som drenge. Herligt!

Men´s Section 2020

5


Velkommen til Fællesskabet i Men’s Section Er du mand, +21 år og frigivet til stor bane, ja så kan du lige så godt møde op og blive en del af fællesskabet i Men’s Section. Hver torsdag eftermiddag slår vi ud mellem klokken 14:00 og 16:00. Er du nyt medlem, så mød bare op på putting greenen hvor præsidiet sørger for du kommer med i en flight. Sådan bliver du medlem af MS: Mød op til åbningsmatchen lørdag den 14. marts 2020 fra klokken 11. Du kan dog altid skrive dig på startlisten ved skranken på en hvilken som helst torsdag, og efterfølgende melde dig ind ved aflevering af scorekort, samt betaling af kontingent til en af præsidiets adjudanter. Som Men’s Section medlem, vil du løbende kunne finde match resultater, ranglister og stillinger samt en medlemsliste med kontaktinformationer på alle medlemmer. Har du ikke adgang kan du få et login via hjemmesiden www.vgcms.dk. DU ER VELKOMMEN Nye medlemmer er vigtige for både VGCMS og VGC. For at sikre, at nye medlemmer bliver godt integreret i Men’s Section vil der så vidt muligt altid være én fra Præsidiet, der til torsdagens matcher holder øje med nye medlemmer og sikrer at alle har nogen at spille med. Det er vigtigt, at vi får nye medlemmer rigtigt ”ind” i MS så de hurtigt bliver en del af fællesskabet og de gode golfoplevelser. Jeg vil derfor opfordre alle til at invitere nye medlemmer af MS med i din flight. Men’s Sections formål er at dygtiggøre og udvikle såvel gamle som nye spillere, at diskutere golf- og etiketteregler, at øge spillernes viden herom, samt kombinere golfspillet med kammeratligt samvær. Start tid er torsdage fra kl. 14:00. Tidligere start SKAL godkendes af Captain da man ellers ikke vil komme i betragtning til præmier. Scorekort skal afleveres inden kl. 20:00. Efterfølgende spisning vil, såfremt andet ikke er oplyst, være kl. 20:15. Scorekort, der afleveres efter kl. 20:00, kommer som udgangspunkt ikke på dagens resultatliste, medmindre forsinkelsen skyldes et generelt pres på banen. Opnåede point bliver altid registreret til de gennemgående konkurrencer, ligesom handicap reguleres, såfremt resultatet giver anledning til dette. Gæstespillere fra andre klubber er velkomne mod betaling af 50 kroner i matchfee. Medlemmer af VGC kan ikke være gæstespillere uden forudgående aftale med præsidiet. Man kan kun deltage som gæstespiller én gang. Gæstespillere deltager udenfor dagens præmierækker, men er berettiget til at modtage præmie for nærmest hullet og birdie, hvis gæsten er tilmeldt disse. Torsdagsmatcher i Men’s Section er som udgangspunkt tællende runder og handicapregulering vil ske for alle uanset handicap.

6

Men´s Section 2020


w

En typisk torsdag i

Men’s Section Hyggeligt samvær Efter dagens match er der fælles spisning, som man tilmelder sig samtidig med, at man skriver sig på startlisten inden, man går ud. Dette af hensyn til restauranten. Afvigelser skal aftales med Captain. Under middagen finder dagens præmieuddeling sted. Praktiske oplysninger vedrørende fremtidige arrangementer overbringes ligeledes her. For at opnå præmie er det en betingelse, at man, inden man går ud for at spille, tilmelder sig spisningen. Deltager en spiller ikke i spisningen, fraskriver man sig sin eventuelle præmie. Dog vil gevinst for ”nærmest hullet” samt birdies altid blive udleveret, hvis man er tilmeldt – og har betalt til dette, ligesom man naturligvis også bliver tildelt sine point i de gennemgående matcher.

Regelspørgsmål foregår 6-8 gange i 2020 og vinderen belønnes med en præmie i lighed med tidligere år.

Samvær er mere end en “torsdagsmatch” - det er også fællesudflugter med hygge og naturligvis dårlige jokes. HUSK at du også har et ansvar for at bidrage til hyggen i Men’s Section. Glem derfor ikke at fortælle den gode historie fra runden under spisningen.

Men´s Section 2020

7


Vigtige datoer i 2020 14. marts:

Åbningsmatch med efterfølgende suppe og præsentation af årets program. Tilmelding til hulspils turneringerne

14. maj:

Venskabsmatch, ude mod Fredericia. Gunstart 15:30

16-17. maj:

Tysklandstur. Vi skal bo på Schloss Lüdersburg. Vi spiller både Old Course & Lake Course. Vi kører i EGNE biler.

04. juni:

Venskabsmatch, hjemme mod Gyttegaard. Gunstart 16:00

27. juni:

Lørdagsudflugt til Kaj Lykke Golf. Vi kører i bus.

13. august:

Venskabsmatch, ude mod Hedensted. Gunstart. Tidspunkt følger!

01. september:

LS/MS Gunstart 16:00 (Parken/Skoven)

5. september:

”Tøjeksperten Masters 2020” i Odder.

17. september:

Læger uden Grænser. Matchfee kr. 100,00.

19. september:

Lørdagsudflugt til Holstebro Golf Klub. Vi kører i EGNE biler.

08. oktober:

Årets match – præsidiet mod Former Captains og årets over-all vindere.

10. oktober:

Afslutningsmatch, gunstart og den store ”Sidani Shoot Out” finale.

Efterfølgende fest hvor Captain 2021 og det nye præsidie præsenteres. SPONSOR Gastro46.

KONTINGENT 2020: kr. 650,00. BETALING: kontant, mobile pay på 60920 eller bankoverførsel (3618 – 3618132811) HUSK AT ANFØRE DIT MEDLEMSNUMMER VED BETALING.

8

Men´s Section 2020


Tøjeksperten Masters 2020 Odder GC har fundet en Matchsponsor til dagen hvor vi dyster mod hhv. Odder, Fredericia & Gyttegård. Matchsponsor bliver Tøjeksperten. Navnet bliver – ”Tøjeksperten Masters 2020” Vores Dialog Data matcher = torsdagsmatcherne, point fra Dialog Data matcherne, giver i sidste ende adgang til

”Tøjeksperten Masters 2020” Siden 1996 har klubberne dystet om at blive regionens bymester. Vi kæmper således mod herreklubberne i Fredericia, Gyttegaard (som har erstattet Horsens) og Odder. I tidens løb har kært barn haft mange navne: Eiland Teledata Cup, KM Telekom Cup, Home Cup, Damstahl Cup, Stark Cup, Royal Unibrew Cup, MidSpar Cup og Spar Nord Cup. Sidst her i Vejle - Dialog Data Cup. Læs mere om kvalifikationen til årets gennemgående turnering, ”Tøjeksperten Masters 2020” længere fremme i bladet. I 2020, skal vi lørdag den 5. september i Odder, forsvare de sidste 2 års sejre fra Fredericia & Vejle, hvor vi kæmper for et Hattrick – 3 i træk!!!!! Programmet for dagen/turneringen kunne se således ud: Kl. 06:30

Fælles morgenmad for alle klubber

Kl. 08:00

Par-turnering i SuperSix-format (gentagelse fra sidste år)

Kl. 13:00

Frokost.

Kl. 14:00

Singleturnering.

Kl. 19:30

Middag. Uddeling af præmier og vandreplakette til den vindende klub.

De fleste i Men’s Section spiller året igennem for at komme med til denne dejlige match- og festdag. Alle kvalificerede ser frem til afviklingen med forventning, og tager dagen, træningen, og matchen meget seriøst – og det med rette. Afbud fra kvalificerede spillere er ikke velset, og finder heldigvis sjældent sted. Skulle tilfældet være ude, disponerer Captain 2020 over pladsen og uddeler Wild-Card. Afbud takseres naturligvis med bøde. Der er ikke så meget at rafle om, pokalen skal genvindes i Odder (det vil i så fald være første gang med et HATTRICK..).

Men´s Section 2020

Dialog Data Cup 2019 - vinderholdet (hvor er Henning Funsport?)

9


Weekendturen 2020

16-17/5-2020: Schloss Lüdersburg

Igen i år går weekendturen til Tyskland. Vi skal spille Schloss Lüdersburg et lækkert Golf Resort, Resortet har 2 x 18 huller - Old Course & Lake Course, vi spiller begge sløjfer. Schloss Lüdersburg byder på både gode værelser, wellness og en dejlig restaurant hvor vi indtager en velfortjent middag om aftenen. & ikke uvæsentligt, 2 meget forskellige sløjfer! Lørdag spiller vi Hallington og søndag Stableford. Matcherne er Dialog Data matcher, dvs begge er tællende til årets ”Tøjeksperten Masters 2020”. Det er ”kør selv”, med teeoff kl: 13:00 lørdag. Efter runden der er frit slag i wellnessområdet eller måske i baren indtil middagen klokken 20:00. Søndag er der god tid til morgenmaden. Der er Tee Time ml 10:30 & 11:00 søndag.

Weekendens program:

Transport:

Dato: 16/17 maj

Vi kører i egne biler

Vi mødes direkte på Schloss Lüdersburg , senest kl 12:00 Overnatning: Som udgangspunkt bor vi i dobbeltværelser – der kan forespørges på enkeltværelser (Mod merpris) men ingen garantier. Spørgsmål rettes til Cæsius eller Frede. Start og tidspunkt: Lørdag start kl. 13:00 Søndag løbende start fra kl. 10:30 – 11:00 Matchproportioner: Lørdag d. 16 maj: Hallington Søndag d. 17 maj: Stableford

10

Men´s Section 2020

Buggy: Kontakt Cæsius el. Frede Pris: Turen incl. greenfees, adgang til wellness, overnatning og aftensmad koster kr. 1.800 (Enkeltværelse kr. 2100) Drikkevarer og buggy er ikke inkluderet. Overføres til: Kontonummer 3618 – 3618132811

NB: MAX 48 spillere Først til mølle


Lørdagsudflugter 2020

27/6-2020: Kaj Lykke Golf

19/9-2020: Holstebro Golfklub

Første lørdagstur går til Kaj Lykke Golf.

Anden lørdagstur går til Holstebro Golfklub.

De skriver selv følgende om banen:

Generelt om banen kan nævnes, at greens er gode og

Kaj Lykke Golfklubs bane er en reel og udfordrende 18

jævne og pænt hurtige.

hullers bane for alle spillere.

Man bliver således belønnet for at slå de gode puts,

En grøn bane i smuk natur hvor Bramming Å og Sneum Å

præcis som det bør være. Greens tager desuden fint

mødes. Terrænet veksler fra beplantet område til åbent

imod indspil, så man kan tillade sig at gå efter pinden på

engareal. Der spilles ofte over søer og vandløb. Bortset

de fleste huller.

fra tilføjelse af beplantning og et par vandhuller, er der ikke ændret på naturen, der er typisk vestjysk med store

Banen er i 2018 blevet kåret som en af Danmarks 6

vidder og høj himmel.

bedste baner.

Der er flotte udsigter flere steder på banen, hvor harer og

Matchtype:

andet vildt, er en helt naturlig ting.

Hallington , Tee 55

Matchtype:

Transport:

Hallington , Tee 59

Egne biler

Transport:

Pris:

Bus

400,-

Pris:

Se mere her:

500,-

www.holstebrogolfklub.dk

Se mere her: www.kajlykkegolfklub.dk

Tidspunkter og deadlines opdateres på hjemmesiden.

Men´s Section 2020

11


Men´s Section Matchkalender 2020 Dato

Uge

tid

Match

Bane

Tee

Match form Forslag

Marts 14.03.2020 19.03.2020

11 12

11:00 14:00

AFLYST !! AFLYST !!

Sletten/Parken Sletten/Parken

55 55

Stabelford Stabelford

26.03.2020 April 02.04.2020 16.04.2020 23.04.2020 30.04.2020

13

14:00

AFLYST !!

Sletten/Parken

55

Stabelford

14 16 17 18

14:00 14:00 14:00 14:00

Sletten/Parken Skoven/Sletten Parken/Skoven Sletten/Parken

46 55 55 58

Stabelford Slagspil Hallington Slagspil

19 20 20 20 22

14:00 14:00

Sletten/Parken Fredericia Lüdersburg Lüdersburg Parken/Skoven

55 55

55

Stabelford Stabelford Hallington Stabelford Slagspil

23 24 25

14:00 14:00 14:00

50 års JUBI Event VGC.

Parken/Skoven Sletten/Parken Sletten/Parken

55 55 55

Stabelford Slagspil Hallington

25.06.2020 27.06.2020 Juli 02.07.2020

26 26

14:00 06:45

Skoven/Sletten Kaj Lykke Golf

58

MS dagstur Kaj Lykke

Slagspil Hallington

27

14:00

Sletten/Parken

55

Slagspil

09.07.2020 16.07.2020

28 29

14:00 14:00

Parken/Skoven Skoven/Sletten

55 55

Hallington Stabelford

23.07.2020

30

14:00

Sletten/Parken

55

Hallington

30.07.2020 August 06.08.2020 13.08.2020

31

14:00

Invitation "Kaniner"

Skoven/Sletten

55

Stabelford

32 33

14:00 14:00

46

Ude Hedensted

Parken/Skoven Hedensted Golfklub

Slagspil Stabelford

20.08.2020 27-08-200 September 01.09.2020 03.09.2020 05.09.2020

34 35

14:00 14:00

Sletten/Parken Skoven/Sletten

55 55

Slagspil Slagspil

36 36 36

16:00 14:00 05:45

Parken/Skoven Parken/Skoven Tøjeksperten Masters

55 55

Stabelford Hallington Super Six

10.09.2020 17.09.2020 19.09.2020 24.09.2020 Oktober 01.10.2020

37 38 38 39

14:00 14:00

55 55

14:00

Skoven/Sletten Sletten/Parken Holstebro Golfklub Sletten/Parken

55

Stabelford Slagspil Hallington Stabelford

40

14:00

Sletten/Parken

55

Slagspil

08.10.2020 10.10.2020

41 41

13:00 13:00

Sletten/Parken Sletten/Parken

55 55

Hallington MEXICAN

Maj 07.05.2020 14.05.2020 16.05.2020 17.05.2020 28.05.2020 Juni 04.06.2020 11.06.2020 18.06.2020

12

Men´s Section 2020

Fredericia ude Weekend tur DE Weekend tur DE

14:00 Gyttegård hjemme

LS/MS kl. 16

MS dagstur Holstebro

Årets match


Sponsor(FORSLAG)

Regelspørg.

Hulspil Single

Hulspil Par

Sidani Shootout

13. plads Præmie Lars Vegas gavekort

MS/Gastro46 MS MS MS Sidani Mygdahl Golf Travel Biledgaard

x x x

X

1. lodtrækning

1. lodtrækning

Shootout skoven 3

X

MS MS - Gavekort MS MS MS Gavekort

Shootout Parken 2

x

Shootout Skoven 2

2x x x x

2. lodtrækning

2. lodtrækning

MS Nykredit Danske Bank

2x 3. lodtrækning

X

4. lædtrækning

x x

Shootout Sletten 8

x x x

3. lodtrækning

MS MS MS

Shootout Sletten 4

X

Tøj Eksperten MS/Bustur Dialog Data

X

Shootout Skoven 8

x x

Shootout Parken 6

x

Isabella Autocom/HC Auto MS - Gavekort Spar Nord Aquapri

x X

x 2x

5. lodtrækning finale

4. lodtrækning

Shootout Parken 4

X

MS - Gavekort

Hotel Advice Motus Fit Gastro46

x x x

Aquapri Odder/Tøjeksperten VW & Skoda Læger uden grænser MS XL

x x x x

Shootout Parken 5 X 5. lodtrækning Shootout Sletten 3

x x x x x x x

Finale Finale

x 4x Men´s Section 2020

13


Match Proportioner torsdage 2020

Dialog Data matcherne.

Captains trøst:

Matchoversigt.

en træningslektion fra Talal i Proshoppen.

Inden der startes ud, skriver man sig på startlisten ved skranken. Her påføres rækken man spiller i, handicapindeks samt afkrydsning for spisning og eventuel deltagelse i de indlagte matcher - dvs. hhv. Birdie på Par 3 og Nærmest flaget. Efter tilmelding på startlisten, medfører udeblivelse uden lovligt afbud, betaling af bøde for ”No Return”. Som udgangspunkt spiller vi i to rækker: A-rækken:

HCP. 0 – 12,9

B-rækken:

HCP. 13 – 36+

Spillere med HCP 36 eller derover spiller altid stableford og med antal tildelte slag som HCP 36 i forbindelse med placering på MS ranglisterne. (regulering af rækker kan forekomme senere) Nærmest flaget: To par 3 huller pr. match, sponsoreret af MS. Et par 4 hul i 2 slag, sponsoreret af MS. Eller en sponsor.

Spilleren på næstsidste pladsen (Dufferen) ”trøstes” med

9 hullers match: I 2020 kan der spilles en 9 hullers match. Det kan være arbejdstid mm der gør at der ikke lige er plads til 18 huller hver torsdag, derfor bliver det muligt at spille 9 huller. Med mulighed for tilmelding til den efterfølgende fællesspisning. 9 hullers match aftales ”indbyrdes”! NYHED 2020: 13. pladsen præmieres Lars Vegas Golf har udloddet gavekort på 1 times trackman. Dette gives i samtlige matcher i MS 2020 Præmier: Efter hver 18 hullers match udnævnes en Overall vinder. I alle 18 hullers matcher uddeles følgende præmier til de 3 bedste i både A & B rækken. Overall-vinderen kvalificerer sig til “årets match”.

14

Men´s Section 2020


Sidani Shoot Out

”Sidani Shoot Out” spilles 10 torsdage i løbet af sæsonen. De 7 bedste scores er tællende. Captain udvælger et hul til dagens match som fremgår af dagens velkomstskilt. Stableford scoren noteres af præsidiet på de 10 torsdage - du kan følge resultaterne på hjemmesiden. Hullerne vælges ud fra 10 forskellige hcp nøgler og alle sløjfer er medtaget. Finalen spilles på afslutningsdagen lørdag d. 10. oktober 2020. Finalen spilles som en ”Shoot Out” med de 4 spillere, der har opnået flest point gennem året og som deltager i MS’ afslutningsmatch. Ved pointlighed er det laveste HCP der deltager i finalen, hvis det også er lige, foretages lodtrækning. Finalen spilles på Parken 9, umiddelbart efter afslutningsmatchen. Der spilles til der er fundet en vinder. I tilfælde af omspil afvikles dette således: Første omspil spilles fra Tee 46 Andet omspil spilles fra Tee 37 Efterfølgende omspil spilles fra 100 meter mærket. Der spilles med de ”streger”, man har på Parken 9 i forhold til baneforløb Sletten/Parken. Forhåbentlig vil alle MS’ere være på plads på banen eller på terrassen med en fadøl, for at overvære finalen og samtidig være med til at sætte en god stemning indtil årets vinder er fundet. Sponsor for turneringen er SIDANI PROSHOP v/ Talal Sidani samt Green2Green.

20(21) vigtige regelændringer som kom i 2019 1.

Søgetid – nedsat fra 5 til 3 minutter

2.

Bold flyttet under søgning – genplacér (ingen straf)

3.

Bold i eget nedslagsmærke – lempelse uden straf i det generelle område (fairway og rough)

4.

Udmåling til droppeområde – den længste kølle, undtagen en putter

14. Bold bevæger sig på greenen på grund af vindstød eller lignende efter markering og genplacering – genplacér uden straf 15. Bold tilfældigt flyttet af spilleren på greenen – genplacér uden straf 16. Skader på greenen – reparér alle skader fra sko,

5.

Drop fra knæhøjde

sten i overfladen, m.m. Bring greenen tilbage

6.

Forkert green – lempelse skal nu også tages ved

til oprindelig tilstand. Ingen forbedring tilladt af

gene for stance eller sving

spillelinje udover reparation

7.

Bold rammer spiller eller udstyr – ingen straf

17. Ikke placere en kølle som hjælp til opstilling

8.

Dobbeltslag – tæller kun som ét slag (ingen straf)

18. Ikke få hjælp fra caddie/partner med hjælp til

9.

Tilfældig berøring af sand i bunker med køllen – ingen straf (dog ikke lige foran og bagved bolden)

10. Løse naturgenstande kan flyttes hvor som helst 11. Drop ud af bunker med 2 strafslag på flaglinjen – når bolden erklæres uspillelig 12. Vandhazard hedder nu Strafområde 13. Tilladt at berøre jorden/vandoverfladen i

opstilling 19. Tilladt at ramme flagstangen i hullet ved putt fra greenen 20. Bold hviler mod flagstang i hullet: I hul, hvis blot en del af bolden er under jordoverfladen 21. Ethvert kast med jern/køller som indberettes til Captain, vil blive belønnet med en 20 kr`s bøde.

strafområde – og slå prøveslag Men´s Section 2020

15


16

Men´s Section 2020


Gennemgående matcher 2020 ”Tøjeksperten Masters 2020”

Odder har fundet en sponsor som er på plads i 2020 & formentlig også i 2021, det bliver Tøjeksperten. Kvalifikation til ”Tøjeksperten Masters 2020” sker via vores Dialog Data matcher. A: De 10 bedste matcher for hver enkelt spiller – spillet i perioden 22. august 2019 til 20 august 2020 - er tællende. En tællende match er som udgangspunkt ensbetydende med en regulerbar runde i handicap-sammenhæng. Dog vil der i matcher tællende til ”Tøjeksperten Masters 2020” accepteres spil med lejeforbedring på fairway for op til alle 18 huller. Pointene for de ti matcher lægges sammen og de ti spillere med de højeste antal point kvalificeres - ved point lighed trækkes der lod. Hvis en kvalificeret spiller ikke kan deltage, er det næste placering der kvalificerer sig. B: Vinderen af hhv. A- og B-rækken i single deltager. C: Endvidere råder Captain over seks wildcards.

Derudover kæmper vi om: Flest Stableford points Flest opnåede stableford point - gennemgående. Bedste netto score Bedste nettoscore i 5 slagspils-matcher. Bedste brutto score Bedste bruttoscore i fem slagspils-matcher. Færrest putts Bedste putter i fem slagspils-matcher. Bedste Hallington score Vinder af Hallington. Årets match Vinder af Årets Match. Single Hulspil Vinder af Singleturneringen i hhv. A- og B-rækken. Par Hulspil Vinder af Parturneringen. Vinderne får deres navne indgraveret på Men’s Sections tavle i klubben.

Men´s Section 2020

17


LUKSUS MATCH TUR SPIL PÅ 3 FANTASTISKE BANER I THAILAND OG SOV 10 NÆTTER PÅ HOTEL HILTON SPA & RESORT. Havudsigt fra alle værelser ved stranden, midt i byen.

16.995,-

18

Men´s Section 2020


Pakken er inklusiv: • • • • • • • • • • • • •

5 runder golf på 3 fantastiske baner: Årets golfoplevelse Black Mountain, samt Palm Hills & Seapine Golf Club Fly til Bangkok tur/retur I lufthavnen bliver I mødt af vores danske lokalguide og match leder 10 overnatninger på 5* Hotel Hilton, på delt dobbeltværelse VIP bus fra lufthavn til hotel tur/retur Lækker morgenbuffet alle dage Minibusser til golfbanerne tur/retur Caddie, Trolley & Caddie Fee på alle runder Præmier til alle vindere 1 x middag på Thai restaurant Mulighed for tilkøb af ekstra golfrunder Bagage 30 kg. Incl. golfbag max 17kg. Håndbagage 7 kg.

FIND OS OG MERE INFORMATION HER: Mygdahl Travel ApS Højen Kirkevej 75 7100 Vejle

www.mygdahl.dk info@mygdahl.dk tlf.: 6018 8888 Men´s Section 2020

19


Hulspil 2020 Vinderen af både A og B rækken i single, er kvalificeret HUSK at tilmelding til hulspil starter ved

til ”Tøjeksperten Masters 2020” finalen på banen i Odder

åbningsmatchen den 14. marts 2020 og slutter

den 5. september 2020.

torsdag den 16. april 2020 hvor vi trækker lod til matcherne i single, og første runde i par hulspil.

Der spilles med 3/4 hcp.

Single Hulspil

Generelt for hulspil er, at førstnævnte ved lodtrækningen

I sæsonen 2020 vil turneringen foregå først som puljespil

er initiativtager til at kontakte modstanderen, for afvikling

og derefter cup-system (vind eller forsvind og bedre held

af matchen inden tidsfristen.

næste år for taberen). Hulspilsturneringen bliver afviklet i A- og B- rækkerne. Det forsøges at gøre rækkerne lige store, og derfor kan det ikke oplyses, hvor grænsen mellem rækkerne går, før alle tilmeldinger er på plads. Handicappet ved tilmeldingstidspunktet afgør, hvilken række man stiller op i. Der spilles selvfølgelig til aktuelt handicap på matchdagen. Der vil i forbindelse med lodtrækningerne sættes tidsfrister for afvikling af de enkelte matchrunder. Finalerne i single skal være afsluttet senest torsdag den 20. august 2020. For både single- og parhulspilsmatchernes vedkommende kan de afvikles om torsdagen uanset om der spilles Stableford, Hallington eller Slagspil.

Lodtrækning for Single Hulspil 1. runde: 16. april 2. runde: 14. maj 3. runde: 11. juni 4. runde: 2. juli evt. 5. runde: 8. august Finale afvikles senest: 22. august Hvis ikke man når at afvikle sin match inden næste lodtrækning, vil der blive trukket lod om, hvem der går videre til næste runde (lodtrækning foretages af Captain eller andet medlem af Præsidiet). Fordelingen af handicap sker ved at finde frem til forskellen mellem de to kombattanter. Eks: Spiller 1 har 20 antal tildelte slag (¾-handicap), mens spiller 2 har 12 antal tildelte slag (¾-handicap). Forskellen er 20 – 12 = 8. Spiller 1 har 8 slag på spiller 2 i deres indbyrdes match, og slagene fordeles efter banens handicapnøgle på de 8 sværeste huller.

20

Men´s Section 2020


Hulspil Par

laveste handicap og fordeler de tre øvrige spilleres

Hulspilsturneringen for par foregår efter cupsystem hvor

resterende spillehandicap iht. fordelingsnøglen.

tabende hold er ude af turneringen.

På hvert hul sammenlignes bedste score fra de to sider

Der vil være lodtrækning til 1. runde torsdag den 16. april

med hinanden og dårligste score fra de to sider med

2020. Efter hver runde, bliver der foretaget lodtrækning i

hinanden.

forbindelse med præmieoverrækkelse til dagens match.

Der spilles om to point på hvert hul. Eks: Hold 1 opnår på

Parhulspilsturneringen skal senest være afviklet torsdag

hullet nettoscorerne 5 og 5. Hold 2 opnår nettoscorerne

d. 1. oktober 2020.

5 og 6. Bedste resultat fra hold 1 er 5 og sammenlignet

Parhulspilsturneringen bliver afviklet i én fælles række. Hvis man ikke når at afvikle sin match inden næste lodtrækning (fastsat seneste dato), vil der blive trukket lod om, hvem der går videre til næste runde. Captain eller andet medlem af Præsidiet foretager lodtrækning.

med bedste score fra hold 2, ligeledes 5 slag. Altså deles hullet. Dårligste resultat på hold 1 var 5, mens dårligste resultat hold 2 var 6, altså vinder hold 1 hullet og 1 point. Parhulspilsturneringen følger slagspils-reglerne for at gøre det muligt at afvikle parspillet på de ordinære torsdage og samtidig deltage i dagens match.

Lodtrækning for Par Hulspil 1. runde lodtrækning: 16. april 2. runde lodtrækning: 28. maj 3. runde lodtrækning: 02. juli 4. runde lodtrækning: 20. august evt. 5. runde: 17. september Finale afvikles senes: 1. oktober Spilles som en high-low turnering. Her skal alle fire spillere bruge deres ¾-handicap, hvor man dog nulstiller

Men´s Section 2020

21


Kontingent og Bøder 2020 Kontingent 2020 Årskontingent inkl. matchfee, hulspil og hole in on forsikring: DKK 650,00 Til hver Dialog Data match kan du tilmelde dig konkurrencerne ”nærmest flaget” på to par 3 huller og et par 4 hul (tættest på i to slag), samt ”Birdie” puljen for alle par 3 huller. Nærmest flaget pr. dag: ............................................................................................... kr. 10 Birdie pr. dag: ............................................................................................................... kr. 10 Bøder: På opfordring har Captain & Præsidiet valgt at stramme en smule op med hensyn til indkrævning af bøder i 2020. Det forventes derfor, at medlemmerne tager godt imod en lidt mere konsekvent bødekultur. Bøderne tjener, som alle ved, et godt formål i løbet af året. Indkomne beløb anvendes til vore ture, samt til afslutningsfesten. Der vil blive idømt og opkrævet bøder for følgende forseelser: Forkert eller mangelfuldt udfyldt scorekort, pr. fejl: ................................................ kr. 5 No return:....................................................................................................................... kr.

50

For sent fremmøde til spisning: .................................................................................. kr.

5

Forkert tilmeldt på startlisten: .................................................................................... kr.

5

Overtrædelse af etiketteregler: ................................................................................... kr.

20

Overskridelse af 32 puts i slagspil pr. put (dog max 15 kr.): .................................... kr.

5

Dårlig score i dagens match (under 29 stableford, over 80 netto eller under 65 hallington point): ......................................................... kr.

10

Rigtig dårlig score i dagens match (under 24 stableford, over 85 netto eller under 60 hallington): ................................................................... kr.

15

Regelkonkurrencen: Flest forkerte svar koster: ............................................................................................ kr.

20

Næstflest forkerte svar koster: ................................................................................... kr.

10

Generelt: Protester => .......................................................................................................... fordobling af bøden! Protest fra FORMER CAPTAIN….................................................................................. (tages på dagen)

Husk! Bøder udelukkende gives for at rette adfærd m.v. Bøder der lægges i bødekassen går til et godt formål, nemlig at forsøde medlemmernes deltagelse i udflugter og ekstraordinære MS-arrangementer. Betal din bøde med glæde og et smil, og deltag i så mange MS aktiviteter som muligt!

22

Men´s Section 2020


Resultater 2019 Tillykke til vinderne af årets gennemgående turneringer i 2019: Brutto: Netto:

Paul Ruston (“Kaptajn Haddock”)

Thomas “Tand” Mikkelsen

Hallington: Puts:

John Poulsen

Stableford: Årets match:

Peter Worsøe

Keld ”Ligeud” Hindhede ”(Igen igen”)

Jakob Preuss

Hulspil A:

Henning ”Funsport” Mathiasen

Hulspil B:

John Poulsen

Par Hulspil:

Jan Bertelsen / Brian ”Brady” Pedersen (”Fætrene”)

SidaniShootOut:

Anker Jakobsen (“Sømanden”)

Resultater af venskabsmatcher 2019: Vejle - Fredericia:

Vejle vinder

MS - LS:

MS vinder (Aben i blå)

Gyttegård - Vejle:

Gyttegård vinder (En smutter..)

Vejle - Hedensted:

Vejle vinder

Dialog Data Cup:

Vejle vinder

Captain forventer, som en selvfølge, at ”DEN” tabte pokal i 2019 hentes retur til MS hylden i klubhuset.

Men´s Section 2020

23


Men’s Section SPONSORER 2020 Gastro46 Isabella A/S Skovhus-Økonomisk Rådgivning ApS Hoteladvice v/Jan Bertelsen Sidani Proshop CV Christensen A/S Danske Bank Codex Advokater

VEJ L

Læger uden Grænser

B LU

OLF C G E

LH Uni-Gulve A/S

HC Auto

Dialog Data A/S Volkswagen og Skoda Vejle Aquapri A/S

Smilecentret Kolding & Fredericia

N’ S SEC TI

Boligselskabet LIFA Vejle Pedersens Laboratorium. Lido Biograferne Nykredit Mygdahl Travel ApS Motus Fit Lars Vegas Golf InProduction Autocom Læs meget mere på 24

Men´s Section 2020

www.vgcms.dk

O

Tøjeksperten, Vestergade

ME

Spar Nord Bank Vejle

N

HP Masking ApS.


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.