Page 1

Vragen? Antwoorden?

Deel het op MeerMatch

hĂŠt antwoord op ondernemersvragen


Wie is MeerMatch? MeerMatch is een onafhankelijk kennisplatform, exclusief v贸贸r en d贸贸r ondernemers in Haarlemmermeer om kennisuitwisseling en onderlinge samenwerking te stimuleren. Via meermatch.nl kunnen ondernemers hun vragen stellen, waarop onze experts, kennispartners en ervaringsdeskundigen snel en deskundig antwoorden. MeerMatch wordt gesteund door Citymarketing HRLMR en werkt samen met partners als het Centraal Bureau voor Inkomen, Kamer van Koophandel, ondernemersverenigingen in de regio en Rabobank.

De meerwaarde van MeerMatch! Als vragensteller: Kunt u al uw vragen over ondernemen kwijt Krijgt u een deskundig en betrouwbaar antwoord Komt u in contact met de juiste professional Als panellid: Helpt u andere ondernemers Krijgt uw dienstverlening of product een gezicht Profileert u uzelf en uw bedrijf Bindt u de vragenstellers aan u en uw organisatie


Profileer uzelf als expert! Voor bedrijven en ondernemers is MeerMatch hĂŠt communicatiemiddel bij uitstek. Door vragen van de ondernemers te beantwoorden, laat u uw expertise zien. U profileert u en uw organisatie door middel van kennis en deskundigheid en zet daarmee de deur voor toekomstig zakendoen open. Immers, uw dienstverlening krijgt hiermee een gezicht en de vragensteller weet u voortaan ook buiten MeerMatch te vinden!

www.meermatch.nl


Stappenplan info@meermatch.nl

meermatch.nl

Volg ons via@Meermatch

MeerMatch brochure  
MeerMatch brochure  

Brochure MaarMatch

Advertisement