Page 1


ROLIGHED BY HUMANIA blev grundlagt i 1967 af møbelsnedker Benny Rolighed. Han skabte med faglig stolthed og vision et fundament for bæredygtigt, funktionelt inventar, som sønnen Rudi siden har videreført i hans ånd. Idag er firmaet ejet af sønnen Rudi Rolighed, som også er firmaets ansigt udad til. Snedkeriets tidlige specialopgaver udviklede sig hurtigt til komplette inventarløsninger til skoler og børnehaver. Udviklingen førte hurtigt til opbygning af et forhandlernetværk. En sund organisk vækst med fortsat fokus på gamle håndværkstraditioner, naturlige materialer og en forretningsmodel, der tager hånd om og forpligter sig i forhold til medarbejdere, miljø og kunder.

Livsnerven i Rolighed, og en fælles passion for generationerne, er funktion, fleksibilitet og kvalitet. Møbelvirksomheden er i dag kendt for en særlig evne til at kunne opfylde alle krav til funktionalitet gennem specialløsninger. Den gennemgående årsag til Roligheds succes er evnen til at tilpasse sig kundens behov og specialdesigne møblerne hvor det er nødvendigt. ROLIGHED BY HUMANIA er også i fremtiden et dansk ejet familieforetagende, baseret på funktionalitet og kompromisløst håndværk.


INDHOLD

GARDEROBER

S. 1-7

SOVERUM

S. 8-11

VG / BH / SFO / SKOLE

BORDE/STOLE S. 12-19 FORM DET SELV

OPBEVARING S. 20-29 REOLER & RUMDELER

S. 24-31

PERSONALERUM & KONTOR

S. 30-35

SPECIALVARER S. 36-43 PODIER / GLASMONTRE / LÅGER

LÅGER S. 42-43 LEGEHUSE/LÆSEKASSER

S. 44-47

SOFAER/DIVERSE

S. 48-49

FARVER & AKUSTIK

S. 52-55

SPECIAL S. 54 LØSNINGER & SALG VORES REFERENCER S. 60-63 KUNDERNE SIGER S. 62-65 SAMARBEJDSPARTNER

S. 66-73


G AR DER OBER

KUN DIN FANTASI SÆTTER GRÆNSEN


Væghængt garderobe med fordybet top...

GARDEROBEN TIL

DAGINSTITUTIONER

Gardero

be til sp

ga Luxus

ecial gru

ppe

e rderob

Børn

Mulighederne er mange, når man skal indrette garderobepladsen. Den viste model er 150 cm i højden og 25 cm i dybden. Bænken er i valgfri dybde. Alle garderober udføres i 15 mm hvidpigmenteret birke krydsfiner og indretningen sammensættes efter jeres ønsker. Her bl.a. vist med skuffe under bænk og flytbar hylde, så barnet kan være selvhjulpent.

Garderobe løsning med opd eling fra BH til VG

ehav e


de tåen Frits robe e gard hjul som d me eler... rumd

Lukket garderobe på hjul med skrå top - Laves også som væghængt...

3-Delt garderob e til vægmonterin g...


KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER


ko til s m e r st l sy lubakke o e R /a m

Grov gar derobe

Indsko

Gar dero

SFO gar derobe

be m

. tas

ke o p

beva

ling

GARDEROBEN TIL

ring

INDSKOLING For optimal slidstyrke anbefaler vi at bænken udføres med laminatoverflade. I samspil med lågefronter giver det mulighed for at lege med farverne. Se de mange tilvalgsmuligheder på billederne og få inspiration til farver bagerst i kataloget.

SFO


GARDEROBEN TIL

DAGINSTITUTIONER Mulighederne er mange, når man skal indrette garderobepladsen. Den viste model er 150 cm i højden og 25 cm i dybden. Bænken er i valgfri dybde. Alle garderober udføres i 15 mm hvidpigmenteret birkefiner og indretningen sammensættes efter jeres ønsker. Her bl.a. vist med skuffe under bænk og flytbar hylde, så barnet kan være selvhjulpent. For optimal slidstyrke anbefaler vi at bænken udføres med laminatoverflade. I samspil med skuffe- og lågefronter giver det mulighed for at lege med farverne. Se de mange tilvalgsmuligheder på billederne og få inspiration til farver bagerst i kataloget.


SOVE RUM

KRYBBER OG MADRASSKABE


ed ove muligh Podie m. s

GOD SØVN ER VIGTIGT

Dobbelt krybbe m. stige

KRYBBER OG MADRASSKABE Dobbeltkrybben er udviklet til institutioner der har brug for at udnytte pladsen maksimalt.

Madrasskab...

Det er blevet en populær krybbe med høj funktionaliitet som børnene elsker. Stigen er tilvalg, den gør det muligt for børnene selv at kravle op. Dobbeltkrybbe er udført i 15 mm hvidpigmenteret lakeret birkekrydsfinér, den kan også laves i finolplade så den kan stå ude. Begge med mulighed for at tilkøbe dækken, fluenet, seler og stræklagner. Liggemål: Dobbeltkrybbe: L x B: 1226 x 476 mm. Madrasskabet kan indrettes efter behov med inddelinger til madrasser og sengetøj. Her udført med laminatoverflader, der giver større slidstyrke og mulighed for at kombinere farver. Skabet kan monteres med spejl på bagsiden, hvis det bruges som rumdeler i et motorikrum. Fåes som mobil model på hjul eller stationær på sokkel.

Laves og så som u

dendørs

model


Varmeskab m/

INDRET EFTER BEHOV

ALLE VORES MADRASSKABE KAN INDRETTES EFTER BEHOV OG ØNSKER

timer

r Plads til 6 madrasse

Varmesk a

b - laves

i finolpla

de


Madrasskab i ramin rundstokke og hylder til sengetøj...

Madrasskab med vandrette trĂĽdhylder...


BOR DE & STO LE

BORDENE LAVES I VALGFRI STØRRELSE & HØJDE


Bord

jle m/ sø

Høj bo

stel under

rd

Flipbord MED HJUL

INDSKUDSBORDE Se de mange tilvalgsmuligheder på billederne og få inspiration til farver bagerst i kataloget. • • • • • • • •

Indskuds bo

rde

Indskudsborde Højborde Alm. borde Væghængte borde Væghængte borde m. bænke Personale borde Cafe borde Møde borde

Materiale: - MDF - Birkkrydsfiner - Laminat - Gummi - Linolium - Spåndplade m/ Kantbånd

de

Profilb ille


vet 2-far udsborde indsk

/m Cafe borde

Møde bo

rde / Pe

rsonale bo

rde

tel søjle unders

INDSKUDSBORDE Stålbenene giver et stilrent og moderne udtryk. Bordene er lavet i birkekrydsfinér. Bordene fåes i valgfri højde og i 18, 21 eller 30 mm finér. Her vist i 30 mm birkekrydsfinér med linoleum på toppladen. Linoleum har en støjdæmpende overflade. Alternativt: kan bordene også leveres i rågummi, som har de samme egenskaber. Se farvepalet på linoleum bagerst i bogen.

Samtale

bord m/

søjle und

erstel


Bord m. ska

Flipbord

Flipbord

Ryglæn til udfordre

de børn

mmel


FORM DET SELV

VORES BORDE KAN LAVES I VALGFRI STØRRELSE & HØJDE SAMT ØNSKEDE FORM


Væghængt bord til højstol

Væghængte

nke

borde m. bæ

Stå borde

BORDE M/ BÆNKE

VÆGHÆNGTE De væghængte borde er et godt alternativ, hvis man gerne vil udnytte gulvpladsen når bordene ikke er i brug. En god og funktionel løsning på gangarealer eller på små stuer, hvor pladsen skal bruges til mange formål. Ligesom de fritstående borde kan de væghængte borde fremstilles individuelt efter mål og i den form der ønskes. Udførsel, kvalitet og valgmuligheder er de samme som der gælder for de fritstående borde. Bordene kan leveres med gascylinder for en lettere arbejdsgang.

Arbejdsbord

al til gang are

til gang are al


BOR DE & STO LE TABU RETTER


t Tabure

med alu

tel unders

Høj taburet m.

stål ben / 6 taburetter

Taburet vogn m

TABURETTER

KLASSISK FORM Taburetten som vi kender den i sin klassiske form, fordi der ikke er grund til at ændre på noget der fungerer godt. Et møbel der kan bruges af børn i flere størrelser idet højde er valgfri, og der kan monteres op til tre fodstøtter pr. taburet.

Taburet med stål un

derstel

Taburetsædet udføres i 25 mm bøg eller 18 mm birk.

lben

å et m/ st Purtabur

På sædepladen kan pålægges højtrykslaminat/linoleum for optimal slidstyrke. Farver kan ses bagerst i kataloget. Taburetten er stabelbar og kan leveres med filtsøm for minimering af støj.

Purtaburet

erstel

m/ alu und


OP BE VA RI NG

ET MØBEL DER OPFYLDER FLERE FUNKTIONER SAMTIDIG


rm greret i ka Bænk inte

Podie i flere højder

Vindues

karm m/

MED SPEJL

BÆNKE/LEGEKASSER Et møbel der i al sin enkelhed opfylder flere funktioner samtidig. Som opbevaring, rumdeler, spejl og bænk. Alt er tænkt igennem ned til mindste detalje for at opnå den højeste funktionalitet. Spejlet er brudsikkert, og der er lagt gummi i bunden af kasserne for at dæmpe støj. Der er udfræset håndtag i siden for nemt at kunne flytte møblet rundt. Bænken leveres med højtrykslaminat, linoleum eller gummi, der kan varieres i farver så møblet kan tilpasses det øvrige inventar.

Væg m. tavle

Kuglelejehjulene gør det nemt at trække opbevaringskasserne ind og ud af møblet, samt plexi i front af kasserne. Kasserne kan bruges som gå-vogne til de mindste.

Bagsiden af legekas serne

legekass er m/ ple xifront


Foldevæ

gge

t bakker ol m/ plas

Re

Reol m/ in

dretning

til tegne

/maler g

rej

FRI INDRETNING

REOL / RUMDELER Et møbel der frit kan indrettes efter behov med mange farvekombinationer. En oplagt rumdeler, der både kan stilles på sokkel, leveres med hjul eller som væghængt. Rumdeler m

Udføres i 15 mm hvidpigmenteret birkekrydsfiner med laminatoverflader.

/ ku rve

Vi anbefaler også laminat på de vandrette flader for højere slidstyrke. Bagsiden kan udnyttes til flere formål. Som display i form af en plexiglasplade, der kan sideforskydes, det kan også være brudsikkert spejl, lydisolerende bagbeklædning, opslagstavle (bulletin board), whiteboard, kridttavle, eller med almindelig bagbeklædning.

Foldevæg


BYG SELV


RUM DEL ER


ol

elv re Byg s

Opbevarings skabe til

Højskabe m/

sse nederst

opbevaringska

karton & bakker

BYG DINE EGNE REOLER

BYG SELV

Opbe varin gsreo ler

Musik sk ab

Vores Byg-selv reoler kan leveres som væghængt eller på sokkel. Som illustreret kan reolerne udføres med dokumentations bagside til udnyttelse af udstillinger. Materialet er 15 mm hvidpigmenteret birkekrydsfinér og vi anbefaler at bruge laminat på de vandrette flader for maksimal slidstyrke.

Opbevarin

gsreoler

m. sk

uffer


GRUND MODULER

TIL REOLER & RUMDELERE


reo Bog Fordybelsesreo

l m/

hjul

l

Bogvogn med

Skrivepult

Trin m / oler

Biblioteksre

opbea

ring

udstilling


Væghængt overmodul med indbygget LED-spot..

Skrivepult...

Bænk med va

Rullevogn med aftagelige bakker...

Bogvogn med plexiglas...

rmegennemfø

rsel


PER SON ALE

MOBIL, VÆGHÆNGT ELLER PÅ SOKKEL


Personale skabe

ska Personale

gelås

be m. hæn

Person a

le skab

e

PERSONALESKABE

Med indbygget dueslag..

MED MØBELLÅS Personaleskabe kan fåes i 16 mm melamin med Birke ABS Kan også fåes i 15 mm Birk. Højde, mål og dybde efter ønske. Personaleskabene monteres som standard med møbellås. Kan også leveres med systemlås, hængelås, kodelås.


e Personale garderob

PERSONALEGARDEROBE

P-SKABE ÅBEN/LUKKET P-Skab som høj model...

En let og enkel løsning til personalet, når det gælder garderobesystemer. Hattehylde, knagerække med dobbeltkroge og dobbelt fodtøjshylde med aluminiumsrør. Kan leveres som en åben garderobe som vist på billedet eller som illustreret en lukket løsning med påmonteret låsesystem. Kodelås, hængelås eller møntlås. Her vist i 15 mm hvidpigmenteret birkekrydsfinér.


KONTOR MØDERUM PERSONALERUM SAMTALERUM


ine Personalekant Personaleru

m

Personale ru

m

Samtale

rum

MØDEBORDE/STOLE

BEVÆGELIGHED

Kontor inventar

Lækkert møde/personalebord i valgfri størrelse, her vist med søjlefod. Kan også monteres med ben i formspændt bøg eller stål som på indskudsbordene. Udføres i birkkrydsfiner, bøg eller MDF med laminat, linoleum eller gummi på toppladen. Se farvepalet bagerst i kataloget. Stolen er i gennemfarvet polyurethan med høj komfort og bevægelighed i ryggen. Leveres i flere forskellige farver.

ventar Kontor in


SPE CIAL VAR ER

PRODUCERES EFTER DIT ØNSKE


rin sser i t a k s g n Udstilli

Kreativ leg

etrappe m . rutsjeban e

Podie m. opbevaringsrum

PODIER

BIRKEFINER

ing

Trin m/ opbear

Legepodier med forundringskasser i forskellige dybder. Som vist her kan man lave udstillinger under plexiglaspladerne. Forundringskasserne kan monteres med indvendige spejle, der giver en overraskende effekt. Podierne kan leveres med eller uden kuglelejehjul. Der er mulighed for at udnytte hulrummet under podiet til hule med en udfræset indgang i siden. De udføres i 15 mm hvidpigmenteret birkekrydsfiner i størrelse efter behov og vi anbefaler laminat, gummi eller linoleum på vandrette flader for maksimal slidstyrke.

Podie


Den ene side er et spejl.. Opslagstavle..

+ Reoler m. hjul

Glasmontre

Display med plexiglas...

Glasmontre m

. lys

HÆRDEDE GLASHYLDER M/ LED SPOT

GLASMONTRER

Glasmontrer til udstilling af børnenes værker eller til udstilling af ting, der ikke må berøres. Trekantsøjle med display. Kan indrettes Efter behov...

Plexiglaspladen kan sideforskydes og skaber derved let adgang for voksne. Spejl på bagvæggen giver dybde til rummet og spændende spejlinger af de udstillede ting. Udføres efter mål og med hærdede glashylder. Her vist med indbyggede LED spots i toppladen, der lyser ned igennem hele skabet og giver en ekstra flot effekt.


Legekøkken med overskabe..

LEGEKØKKENER

EFTER ØNSKE Legekøkken med låger, skuffer og udtrækskasse i samme høje kvalitet som resten af sortimentet. Kan udføres med og uden overbygning og i forskellig udformning efter ønske. Monteres med kuglelejehjul eller på sokkel. Vi anbefaler laminat på bordpladen for optimal slidstyrke.


MALEDE LÅGER VALGFRI STØRRELSE


Låge åben

rskudt

Låge fo

Låge i LÅGER

Birkek rydsfin er

SPECIAL MÅL Lågerne fåes i valgfri størrelse og med unik håndmalede mønster på begge sider.

Låger

med la

minat


LEGE HUSE & LÆSE KASSER UNIKKE HÅNDMALEDE RUM TIL LEG


Læsehus

Legehus med mulighed for at lege pirat, prinsesse eller astronaut...

UNIKKE LEGEHUSE

SLIP FANTASIEN LØS Hvert hus er håndmalet med tusindevis af farvestrålende penselstrøg. Bag penslen står kunstner, antropolog og indehaveren af ArtHeart, Kirsten Toft Bang. ArtHeart producerer unikke vægmalerier, der er designede til at inddrage, påvirke og rykke noget i folk.


UNIKKE LEGEHUSE & LÆSEKASSER

SLIP FANTASIEN LØS Hvert hus er håndmalet med tusindevis af farvestrålende penselstrøg. Bag penslen står kunstner, antropolog og indehaveren af ArtHeart, Kirsten Toft Bang. ArtHeart producerer unikke vægmalerier, der er designede til at inddrage, påvirke og rykke noget i folk. Og hver dag arbejder ArtHeart sammen med institutioner og virksomheder med det formål at begejstre og knytte mennesker tættere sammen ét maleri ad gangen. Alle ArtHearts malerier er skabt til den virkelighed, de skal fungere i. Nogle gange for at puffe til folks adfærd eller sætte gang i læring. Andre gange for at bringe fagligheder sammen og skabe en god stemning. Legehusene her er ingen undtagelse, og hvert hus er unikt og designet til at understøtte det pædagogiske arbejde i institutionens hverdag. Hvert hus er malet med kvalitetsmaling og efterfølgende behandlet med lak, der gør overfladen både særdeles slidstærk og rengøringsvenlig.


SO FA ER

3+2 I SORT LÆDER


Skab til

elektron

ik

DIV ERSE

MULIGHEDERNE ER MANGE

Magasin hylde

er

/ oplad

sm il tablet Skab t

Evakue

Opslagstav ringstav

Garder obe m/

udstillin

g

le

le

R

r m/ umdele

ng

udstilli


VI KAN NOGET MED FARVER Børn elsker farver og derfor skal de bruges, men de skal bruges med omtanke. Derfor har vi udvalgt en farvepalet som kan kombineres på kryds og tværs, samtidig med at det giver et harmonisk udtryk. Vælg f.eks. én pangfarve på enkelte overflader og kombiner den med de mere afdæmpede nuancer som illustreret på billederne her i bogen. - OG NOGET MED LYD OG LYS Effekter som lyd og lys giver børnene en ekstra oplevelse og kan være en praktisk foranstaltning for de voksne. Vi indbygger spots og lydeffekter hvor det ønskes. Vi tager forbehold for mindre nuanceforskelle fra katalogets trykte farver og til farven på den leverede laminat eller linoleum.


FARVER LAMINAT

F2255 Polar White

F7927 Folkestone

F8751 Mojave

K3236 Avocado

F7897 Spectrum Green

K1850 Fontana

K1194 Iris

F2582 Lilac

F5346 Orchid

F2828 Tropical Blue

F7880 Thistle

F8858 Just Rose

F0232 Juicy Pink

F1485 Chrome Yellow

F4155 Sun

K1238 Carnaval

F7966 New Burgundy

F7914 Marine Blue

F7912 Storm

F2253 Diamond Black

F0800 Artichoke

F8822 Denim

F8821 Just Blue

F8857 Just Gold

F8820 Leaf Green

F5323 Nocturne

F8823 Patina

F0949 White


FARVER LINOLIUM

4132 Ash

4155 Pewter

4181 Pistachio

4172 Mauve

4023 Nero

4178 Iron

4176 Mushroom

4157 Pearl

4179 Smokey Blue

4177 Vapour

BULLETIN BOARD

Mushroom Medley

Oyster Shell

Hot Salsa

Brown Rice

Potato Skin

Tangerine Zest

Blanched Almond

Duck Egg

Fresh Pineapple

Nutmeg Spice

Poppy Seed

Baby Lettuce

Cinnamon Bark

Black Olive

Blue Berry


VI ER EKSPERTER I SPECIALLØSNINGER I dag leverer Rolighed både skræddersyede og standard institutionsmøbler til ca. 2000 danske daginstitutioner, skoler og fritidshjem. Langt hovedparten af vores produkter fremstilles efter mål og efter en grundig dialog imellem kunden, arkitekter og vores specialister på området. 20 års samarbejde med institutioner og skoler har givet os stor erfaring, viden og masser af ideer til, hvordan individuelle indretningsopgaver løses optimalt. Alle vore produkter fremstilles på vores eget snedkeri under hensynstagen til miljø,

er

&O, Stru

kvalitetskrav samt den naturlige forkærlighed til det gode danske håndværk. Vores medarbejdere er eksperter i at omsætte kreative ideer og tanker til inventar og møbler af høj kvalitet og med lang tids holdbarhed. Vi sætter kvalitet, service og leveringssikkerhed i højsædet og lytter først og fremmest til kundens idéer og behov. Med udgangspunkt heri tager vores indretningskonsulent fat på samarbejdet med jer for at udforme en løsning, der opfylder alle behov. Og så er vi miljøsanerings godkendte.

olstebro

Bibliotek, H


SALG/ PROJEKT DANMARK

DIREKTØR & INDEHAVER

RUDI ROLIGHED 4011 2411 TLF:

MAIL: rrs@humania.dk


VI PRODUCER KVALITETSMØBLER TIL VIRKSOMHEDER OG INSTITUTIONER I HELE LANDET!


SE NOGLE AF VORES LØSNINGER HER: REGION NORDJYLLAND • • • • •

Markvængets Børnehave, Gislumvej 70, 9600 Års Kronhjorten, Kronhjorten 2, 9530 Støvring Fjerritslev Skole, Borups Allé 8, 9690 Fjerritslev Nibe Skole, Lundevej 13, 9240 Nibe Hillerslev SFO Kridthuset, Hillerslev Kærvej 9, 7700 Thisted

REGION MIDTJYLLAND • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Børnehuset Mælkevejen, Ved Byskellet 31 A&B, 8920 Randers NV Børnehaven Rørsangervej, Rørsangervej 5, 8800 Viborg Skovhuset, Storegade 45, 8752 Østbirk Børnehuset Østerled, Østerled 2, 8722 Hedensted Vrold Børnehus, Gl. Skolevej 1, 8660 Skanderborg Hasselhaven, Hasselhaven 1, 8520 Lystrup Tryllefløjten, Vistoftevej 36B, 8471 Sabro Spiloppen, Pilegårdsvej 95, 8361 Hasselager Vuggestuen Småland, Langelandsgade 62, 8000 Århus C Vinderup Børnehus, Grønningen 1, 7830 Vinderup Resen Daycare, Furvej 7, 7800 Skive Humlegården, Chr. Gades Vej 32, 7600 Struer Børne Universet Mejdal, Prins Burisvej 37, 7500 Holstebro Mejruphus, Mejrup Kirkevej 3A, 7500 Holstebro Aarhus Academy for Global Education, Bushøjvænget 133, 8270 Højbjerg Vimmerby, Store Claus 7-9, 7500 Holstebro Reden SFO, Sevelvej 27, 7830 Vinderup Halgård Skole, Halgårdvej 1-3, 7500 Holstebro Langsøskolen, Hjertevej 25, 8600 Silkeborg Vuggestuen Homelvej, Holmevej 148, 8270 Højbjerg Vuggestuen Bjørnebaksvej, Bjørnebaksvej 7, 8260 Viby J Børnehaven Thunøgade, Thunøgade 11, 8000 Århus C Børnehuset Himmelblå, Bjørnekærvej 101, 7480 Vildbjerg Filosoffen, Gl. Struervej 14, 7500 Holstebro Harboøre Skole, Skolegade 8, 7673 Harboøre Nova, Thorsvej 96b, 7500 Holstebro Solskin/Søstjernen, Byleddet, 8220 Brabrand


REGION SYDDANMARK • Lilholtgård, Borggårdsvej 10, 7080 Børkop • Børnehaven Klokkefrøen, Landsmosevej 2 Pjedsted, 7000 Fredericia • Børnehaven Ved Diget, Digesvej 1B, 6270 Tønder • Vester Nebel Børnehus, Donsvej 1, 6040 Egtved • Designbørnehuset SanseSlottet, Hoppesvej 25, 6000 Kolding • Aabenraa Friskole, Bjerggade 26, 6200 Aabenraa • Østre Skole, Viaduktvej 55, 5500 Middelfart • Børnehuset Lillebøl, Præstegårdsvej 8a, 6400 Sønderborg REGION SJÆLLAND • Sygehusets Børneinstitution, Strudsbergsvej 50, 4200 Slagelse • Skademosegaard, Trekroner Parkvej 12, 4000 Roskilde • SFH Guldminen, Kastanieallén 1, 4230 Skælskør • Antvorskov Skole, Sejerøvej 1, 4200 Slagelse • Dagmarskolen, Vestervej 11, 4100 Ringsted

REGION HOVEDSTADEN • • • • • • • • • • • • • • • •

Børnehuset Søbæk, Vestermarken 10-14, 3060 Espergærde Murergården Integreret Institution, Thorupsgade 2-6, 2200 København N Æblehaven, Nyelandsvej 25, 2000 Frederiksberg Børnehuset Trekløveret, Nyelandsvej 75, 2000 Frederiksberg Børneambassaden, H.C. Ørstedvej 19B, 1879 Frederiksberg C Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Farum SFO Byskolen, Carlsbergvej 13, 3400 Hillerød SFO Milestedet, Jespervej 150, 3400 Hillerød Kornmarksskolen, Ny Harløsevej 17, 3320 Skævinge Kongevejens Skole og SFO, Kongsvænget 10, 2830 Virum Lundtofte Skole og SFO, Nøjsomhedsvej 1, 2800 Lyngby Skolen ved Søerne, Niels Ebbesens Vej 10, 1911 Frederiksberg C Frederiksborg Byskoles SFO, Carlsbergvej 13, 3400 Hillerød Nykløveret, Nyelandsvej 75, 2000 Frederiksborg Eventyrhuset, Rødtjørnen 60A, 2791 Dragør Piletræet, Lækkekrogen 11D, 2625 Vallensbæk


HVORDAN ER DET AT HANDLE MED ROLIGHED? - UDSAGN FRA NOGLE KUNDER...

BØRNEHUS SPIRIVIPPEN SØNDERBORG I forbindelse med etableringen af et nyt Børnehus i Sønderborg Kommune har vi valgt at samarbejde med Rolighed-Humania. Vi havde mange samtaler med Rudi som også inviterede os op og se forskellige løsninger som han havde lavet for andre institutioner. Der var på dette besøg ikke kun fokus på garderoberne, men ligeledes på alle de andre møbler som de kan tilbyde. Møbler med multiløsninger i forhold til indretning og benyttelse. Vi har fået en løsning der er gennemgående for hele huset - både den almen pædagogiske og den specialpædagogiske afdeling i huset. Der har ikke været nogle udfordringer, som ikke kunne løses og ideerne har været mange. Vi har haft mange gode og spændende samtaler med Rudi og er glade for det, han har gjort for at vores Børnehus er blevet som det er. Linda Timm Tygesen Leder, Børnehuset Sønderborg


HARBOØRE SKOLE & BØRNECENTER

DII SØSTJERNEN Vi har bygget ny daginstitution og har samarbejdet med Rudi Rolighed om bl.a. børnegarderoberne. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Rudi. Sammen har vi fundet mange gode løsninger og særligt vil jeg fremhæve Rudis ide ved vinkevinduet: En stor dyb vindueskarm, som børnene kan stå i. Under karmen har Rudi lavet store skuffer på hjul og med glas indkig, til glemt tøj. Vi bruger også vindueskarmen, når børnene skal på legepladsen. Så står børnene i en god højde, så pædagogen kan hjælpe med at trække overtræksbukserne ud over støvlerne, uden at bukke sig. Godt for arbejdsmiljøet. Margrethe Nørgaard Læssøe Pædagogisk Leder, Dii Søstjernen

I min tid som skoleleder har jeg – i flere omgange - haft et godt og konstruktivt samarbejde med Rolighed-Humania. I forbindelse med renoveringer og/eller tilbygninger opstår der ofte et behov for nye møbler, og flere gange også et behov for en alternativ løsning. Vi har – i samarbejde med Rolighed-Humania – udviklet flere individuelle og lokale løsninger, som har været medvirkende til, at vi kan udnytte vores kvadratmeter bedst muligt, og samtidig skabe den bedste hverdag for såvel børn som voksne. Selvom løsningen ofte er lokal og alternativ, så opleves pris og kvalitet som absolut konkurrencedygtigt. Boris Loftager Skoleleder, Harboøre Skole & Børnecenter

MEJRUPHUS Vi har i samarbejdet med HUMANIA, oplevet stor fleksibilitet og indlevelse, i forhold til at finde gode løsninger i samarbejdet med personalet. Som samarbejdspartner kan vi anbefale HUMANIA, som leverandør af solide og gennemtænkte møbelløsninger til en moderne daginstitution. Kristian Skovby Vind Leder, Mejruphus


FILOSOFFEN Da den nybyggede integrerede daginstitution “Filosoffen” skulle møbleres, kiggede vi rundt på forskellige udbydere. Vi tog derefter beslutningen om, at vi ville bruge Humania / Rolighed, da det var dem, der bedst kunne matche de behov vi havde. Humania havde ideer til individuelle løsninger, der blev tilpasset de enkelte rum - møbler der blev fremstillet direkte efter mål til rummene - og ind imellem også i tæt samarbejde med de pædagoger, der skulle arbejde i institutionen fremover. Humania har været dygtige til at rådgive os, så vi ikke fejlinvesterede - og de har, sammen med os, sikret, at vores farvevalg holder langt ud i fremtiden. Møblerne blev leveret og monteret af Humania - og de gik ikke før alt fungerede. Der er leveret smukke møbler af høj kvalitet - og som holder i mange år. Susanne Leder, Filosoffen

EVENTYRHUSET DRAGØR Humania - ordentlighed, kvalitet, kreativitet og engageret medarbejdere. Samlet giver det muligheden for den bedste udnyttelse af vores ressourcer og samtidig arbejde i lækre omgivelser med originale løsninger. Jeg har gennem de sidste 16 år og 6 arbejdspladser handlet hos Humania og det er stadigt miit første valg. Frank Krogh Dagtilbudsleder, De private daginstituitoner Eventyrhuset Dragør

BØRNEHUSET NOVA At handle ved Humania betyder: kvalitet i produktet, sparring på konkrete opgave, kreative løsninger, nytænkning. Vi vender tilbage igen og igen - og får altid god service. Vi anbefaler gerne Humania til alle. Lisbeth Marcussen Leder, Børnehuset Nova


BØRNE UNIVERSET MEJDAL Vi har gennem de sidste 10 år skiftet alle vores møbler ud i alle vores institutioner. Samarbejdet med Rolighed bevidner på tillid og høj kvalitet. Vi har gennem de 10 år udviklet mange nye møbler, intet er umuligt, alt kan lade sig gøre. Innovation og nytænkning krydret med kvalitet og ordentlighed kendertegner firmaet, samt nærvær mellem sælger og køber. Simon Tang Områdeleder BUM, Børne Universet Mejdal

HUMLUM DAGTILBUD I forbindelse med at vi byggede ny institution i 2014, valgte vi at rette henvendelse til Rolighed Humania, fordi vi gerne ville have et lokalt tilbud på inventar. Det blev en rigtig god oplevelse. Vi blev inviteret ind i virksomheden, for at se hvilke muligheder vi havde og hvilken kvalitet vi kunne forvente os. Vi havde Rudi med rundt i institutioner i det midt og vestjyske, hvor vi havde mulighed for at se produkterne i brug. Rolighed Humania blev leverandør til vores nye institution. Det har vi aldrig fortrudt. Vi har fået inventar af høj kvalitet. Har der været reklamationer, er det blevet udbedret omgående. Vi er slet ikke i tvivl om, hvor vi henter tilbud på inventar og legemøbler. En af de store fordele ved det er, at vi altid kan komme med ideer selv i forhold til det behov vi måtte have. Vi har altid fået en ualmindelig venlig vestjysk betjening. Else Marie Skaarup Leder


VI SAMARBEJDER MED DE RIGTIGE LEVERANDØRER INDENFOR POLSTERMØBLER, KONTORSTOLE OG HÆVE-SÆNKE BORDE OG KONFERENCESTOLE MED MERE.


Her ses et udvalg af de Flokk produkter vi forhandler hos Rolighed-Huamnia.

RBM Ballet 6032

RBM 395

RBM 330

RBM 760

RBM STANDARD 4680


VERMUND LARSEN A/S (VELA) er et dansk familieejet virksomhed grundlagt i 1935 af fabrikant Vermund Larsen, hvis ånd og idérigdom lever i bedste velgående på trods af hans bortgang i 1970.

SAMBA 520

SAMBA 500

SAMBA 410 SAMBA 400


SE MERE PÃ… VORES HJEMMESIDE:

www.if-dk.com


WWW.HUMANIA.DK · SKOLEGADE 3 · 7830 VINDERUP · +45 4011 2411

Katalog 2018  
Katalog 2018