Page 1


Ange kod FW09


Vila ger dig plaggen för nattens kyla där rockens ådra är tillbaks med läder, nitar och paljetter. Ett måste till vintern är dock pälsen.


Object Collectors Item är ett relativt nytt varumärke för tjejer i tjugoårsåldern och trettioårsåldern som ställer krav på de kläder de bär. Stilen är en mix av coola, tuffa och feminina aspekter på ett nytt särskiljande sätt, vilket bidrar till den starka befintliga marknaden och bättre fokus på detaljer.


I takt med att höstens mode kommit på tapeten har vi nu laddat lagret med en leverans av strumpor från Topeco. Strumpor står på modelistan i höst och det är starka färger och galna mönster som gäller. Därför har vi tagit in strumpor av bra kvalité och hög modegrad från Topeco som har levererat strumpor sedan 1948.


Ny leverans idag från Vasuma och Freddie G! För dig som älskar Entourage kan jag bara säga att det finns en riktigt fräsch tischa med Ari Gold print. Värt ett besök! Sköna vantar finns även från Vasuma för endast 60kr. Perfekt inför höstens kalla vinterdagar!


På nystartade Vestitus.se samlar vi skandinaviska märken med unika stilar – allt från kända varumärken till mindre designers. Idag jobbar vi med företag som Resteröds , Frank dandy , Vila Object , streetmärket Somewear m.m . Vi jobbar också på att knyta till oss fler leverantörer och dessa är på väg.

Vestitus.se Katalog  

Katalog med varumärkes beskrivningar mm.