__MAIN_TEXT__

Page 1

NOVEMBER / DESEMBER 2020

Stor

gaveguide

KORONA

Da Norge ble satt på prøve

Surf1 Vår nyeste leietaker


Vi må alle ta ansvar! Alle er i en vanskelig situasjon med stadig større spredning av korona smitte. Vi som driver butikk, servering og kjøpesenter har et ekstra stort ansvar da vi må gjøre det vi kan for å legge til rette for en koronafri handel for 1000 vis av kunders daglige handleturer. Det har vært vanskelig og til tider utfordrende å holde orden på handlelystne kunder her på Vestby Storsenter. Men det har vi greid på den beste mulige måten, tross store kundemasser av og til. Kundene har vært eksemplariske! Jeg har 250 kollegaer som i dette tilfellet er våre «frontsoldater» som tar vare på kundenes behov. Vi har et rengjørings team, drift team og vektere som har jobbet hardt for å legge til

rette hver dag. Jeg er stolt og takknemlig for denne fantastiske innsatsen alle har vist, de har satt sine egne behov til side for å daglig jobbe i førsterekken her på Vestby Storsenter. Dette står et respekt av! Vi takker deg som vår kunde, du som har besøkt oss i denne perioden og i fremtiden vil bruke Vestby Storsenter som sitt kjøpesenter. TAKK! Ta vare på deg selv og de rundt deg, vis hensyn og delta i den store dugnaden!

Julehandelen er i full gang og vi anbefaler at du tenker på å handle når det er færrest mennesker på senteret. Da er våre anbefaling mandag til onsdag, før kl. 12 på formiddagen og etter kl. 18 på kvelden. GOD JULEGAVEHANDEL!

Christin Senterleder

Våre forsidedamer De flotte jentene på Garnlykke pryder vår forside, de gir deg den best hjelp og støtte med enorm kunnskap i sitt fag. Se side 7 for mer info om julegenseren de gir deg gratis, både bilde, oppskrift og tips.


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

INNHOLD 02 LEDER

Vi må alle ta ansvar

04 SURF1

Har ridd den store hjemmebølgen

10 KORONA

Dugnaden vi alle ble en del av

12 BIENES MAGISKE VERDEN

På taket til Vestby Storsenter

14 MØBLIA

Lokal møbelbutikk med lang rekkevidde

18 SPARKJØP

Flere sider med gavetips La deg friste med en matbit

Under huden på Sparkjøp

20 RINGO

Leken lekebutikk for de lekne

24 SENTERINFORMASJON

Butikkoversikt og julens åpningstider

Hyggelig

julekonkurranse på senteret Få et av dine julegaveønsker oppfylt!

For barn!

RAMPENISSEN Ronny Jeg, Rampenissen Ronny, er tilbake på sentret og tar for meg av rampestreker i hele november og desember. Vil du også gjøre rampestreker? Da finner du mange av mine nissebrødre og søstre på Nille og ikke nok med det, der finner dere også en rampestrekbok med tips og ideer vi har hatt stor suksess med. Hihihihi... Lykke til!!

OG DU - FØLG MED PÅ FACEBOOK, FOR JEG GIR BORT ALT JEG RAMPER, OG DU KAN VÆRE DEN HELDIGE.

Medlemskapet er gratis, og du vil høre fra oss opp til tre ganger i måneden. Aldersgrensen for å være med i kundeklubben er 15 år.

LAST NED VÅR APP:


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

SURF1 HAR RIDD DEN STORE HJEMMEBØLGEN På høyttalerne runger lyden av den gamle Beach Boys-klassikeren «Surfin’ USA» og du er omkranset av surfebrett, våtdrakter og windsurfseil. I et øyeblikk skulle man nesten tro man befant seg på en av surfebutikkene ved Santa Monica Beach i California. Her er dog ingen oljebrune surfdudes med solbleket hår og sleske smil. I stedet blir du tatt imot av glade østfoldinger med lang erfaring fra lek på vannet. Dette er Surf1.

D R A O B W O N S E T I K G N I R T A L SYKKEL K E T A K S F R U WINDS -4 -


Surf1 har ridd den store hjemmebølgen sist sommer og nytt godt av at nordmenn flest blant annet har måtte bruke sommeren ved kysten i Norge. Det har gitt gode resultater for butikken som i flere måneder hadde tilholdssted i Vestby sentrum. Som en av de største butikkene av sitt slag, ble det i høst inngått en avtale med Vestby Storsenter, og i slutten av oktober åpnet de gitteret hos oss for første gang. Tor Aage Gresstad er selv tidligere topputøver innen vindsurfing, så her skal det ikke mangle på gode råd og tips. Men de engasjerte gutta i butikken skal selge mer enn vindsurf. Så er du en hund etter fart og spenning, enten det er på vannet, på snø, i skateparken eller på sykkelstier i fjellet, kan Surf1 by på det ypperste innen mange sjangere. Hos Surf1 finner du blant annet det råeste innen vindsurf, kite, bølgesurf og supbrett. Krydret med snowboard, skateboard, sykler og Vikens beste butikk for klatreutstyr, finnes det meste for den aktive. Surf1 har selv tro på at de når et bredere publikum ved å ha butikk hos oss og ettersom butikken får besøk av kunder fra mange steder rundt om i landet, blir Surf1 også en viktig ingrediens i butikkmixen på Vestby Storsenter. – Dette blir et krydder til senteret som ikke finnes noen andre steder. Slik jeg har forstått det finnes det kun tre slike butikker i Norge og ingen ligger på et senter, sier senterleder Christin Werge Johansen.

Det er heller ingen tilfeldighet at de har valgt nettopp Vestby. En ting er at Vestby er en kystkommune med rik tilgang til Oslofjorden, men vår plassering langs E6 er unik. Mange kunder, og ikke minst potensielle kunder, har hytte eller feriesteder sørover i Østfold. De passerer dermed Vestby Storsenter på sin vei sørover og Surf1 er mer tilgjengelig enn sine konkurrenter. – Det er det bare å benytte seg av, smiler Tor Aage.

-5-


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

Gave dryss

Weleda hudprodukter fra Sunkost

Duftlys fra Nille

Eurosko med vesker og votter i skinn fra Stocholm.

Gaver til barn fra Apotek1

Ribbestrikket lue fra Cubus

Ringer fra Safir Gullsmed

Aroma Diffuser fra Sunkost

Panama Jack fra Eurosko

-6-

Trøye i ull- og bomullsblanding fra Cubus


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

Garnlykke jentene

Strikk

julegenser Du får hjelp til garnkjøp hos Garnlykke eller kjøp det på nettsiden deres garnlykke.no

TIS A R G E T N E H N A K DU LYKKE. N R A G Å P T F I R K S OPP åned pskrift hver m is op

Gir deg en grat

-7-


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

Duftlys

9990

Gaver som varmer

Tøfler med dusk

149,-

Pysjamasbukse og sovemaske

149,-

Apotek 1 Vestby Storsenter. Tlf.: 64 98 23 00.

Drikkeflaske

14990

Prisene gjelder t.o.m. 24. desember 2020, eller så langt beholdningen rekker.

tt i r o v a f lens

Dame str. XS-XXL

Ju

Herre str. S-3XL

GENSER TIL HUND

129

JUMPSUIT

299

STR XS-XXL

STORT UTVALG

Familievarehuset DU FINNER OSS I VESTBY STORSENTER -8-


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

Julen hos Princess Vestby Tiden nærmer seg for å gjøre det skikkelig julekoselig i alle husets rom! Julens produkter hos Princess skaper en lun og koselig julestemning. Fargene går i rødt, grønt og gull. Vi har mange koselige julesengesett, julegardiner, pynteputer og duker! Vi har stemningsfulle lykter, håndklær til badet, og kjøkkenprodukter med julemotiv! Nytt av året er mange lekre julekuler. Ta turen innom og kom i skikkelig julestemning hos Princess!

-9-


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

DUGNADEN VI ALLE BLE EN DEL AV Til tross for at vi fortsatt står med begge bena godt plantet i et Covid19-kaos, høres fortsatt gjenklangen av statsminister Erna Solbergs tale til folket, torsdag den 12.mars. «Vi står midt i en vanskelig tid for Norge og for verden. Norge blir satt på en stor prøve». Vi ser litt tilbake og mener vi sammen har bestått første del av prøven. For brått ble livets selvfølgeligheter, ikke fullt så selvfølgelige og brått ble vi satt i en situasjon flere generasjoner av nordmenn aldri har opplevd maken til. Norge stengte, og det som den ene dagen var et livlig og behagelig bygdeliv med hvilepuls, ble til noe helt annet dagen etter. Det er riktignok viktig å ikke male ting mørkere enn det var, for det fantes strengt tatt viktigere ting enn salg av varer, butikkers åpningstider og hjemkjøring av varer. Likevel, siden det i vårt tilfelle faktisk var snakk om et kjøpesenter, vil det være på sin plass å kaste et lite tilbakeblikk på tiden vi har vært gjennom. Alt som før – nesten. Hvis man i skrivende stund, hvilket betyr starten av november, tar seg en runde gjennom senteret, vil nok opplevelsen ikke avvike vesentlig fra den opplevelsen du fikk i november for ett år siden. Du vil stort sett møte de samme ansatte, de samme butikkene og få den samme maten. Dette kunne i seg selv vært en oppsummering god nok. For vår eksistens er i seg selv dokumentasjon på at Vestby Storsenter har klart seg gjennom den første stormen.

Ser man derimot litt nærmere på hvordan vi klarte å ri av den første stormen, er det på sin plass å takke innsatsen til hver enkelt kunde og ansatt. For det å gå fra å være et mangfoldig kjøpesenter, til å bli en viktig brikke for å holde liv i sentrale samfunnsfunksjoner, krevde sitt av mange av oss. Vårt mål, som kjøpesenter, gikk fra å være et midtpunkt for handel, til å skulle ivareta innbyggernes liv og helse. I denne kritiske perioden, skulle vi sørge for at «melk, brød og medisiner» ble gjort tilgjengelig for Vestbys innbyggere. Det ansvaret var ikke vanskelig å ta, men det gikk hardt utover de fleste butikkene og de fleste ansatte. Det som nå ble vanskelig, var å se stengte butikker på rad og rekke. På mange måter et kjøpesenters mareritt. Når man i tillegg vet at en stengt butikk ikke bare er et lukket gitter, men bak et stengt gitter, står enkeltmenneskers jobb og inntekt. Enkeltmenneskenes skjebner hvilte nå i hendene på et virus, som hele verden forsøkte å få kontroll på. I mellomtiden kunne man, som mannskapet på et skip i storm, tjore seg fast og håpe på det beste. Eller, man kunne hente frem

TENK PÅ DEG SELV OG ANDRE!

H LD 2 METER AVSTAND HUSK Å BRUKE MUNNBIND

- 10 -


Våre vektere gjør en fantastisk jobb hver dag med rengjøring av alle flater, der det er stor berøringskontakt.

pågangsmotet, viljen og kreativiteten for å skape noe i ventetiden. Tiden rett etter nedstengning ble først veldig mørk, men så våknet Vestby Storsenter og våre butikker til nytt liv og på nye måter. I samarbeid med butikker, ansatte, kjedekontor og helsemyndigheter fant vi måter å tilpasse oss på. Nå startet dugnaden. I perioder kunne våre kunder, fra sin sofa hjemme, bestille alt fra garn hos Garnlykke, dyremat hos Pets, kjøleskap hos Power og blomster fra MesterGrønn, og få det hele tilkjørt hjem. Leveringen skjedde naturligvis med god ivaretakelse av alle smittevernsregler. Ved å vise denne formen for fleksibilitet og tilpasningsevne holdt vi oppe en sårt tiltrengt omsetning hos mange butikker. At Vestbys innbyggere lojalt har brukt Vestby Storsenter i denne perioden, ser vi ikke på som en selvfølgelighet. Takknemligheten for at de faktisk har gjort det, er selvfølgelig, og et samstemt senter har satt enormt stor pris på at det handles lokalt. Det styrker oss i troen på at vi står sammen og er styrket inn i tiden som kommer.

Vi er takknemlige for at Vestbys innbyggere lojalt har brukt Vestby Storsenter i denne perioden

- 11 -


Blomster-

HONNING fra

"Blomster-honning" er honning produsert av VestBi, både for og på taket av Vestby Storsenter. Biene er av typen Krainer og kommer fra Slovenia. Dette er en arbeidsom og populær bie. Honningen i dette glasset stammer fra blomster i områdene rundt sentrum av Vestby. Vestby-honning er fantastisk godt!

ADVARSEL: Honning må ikke gis til barn under 12 måneder.

Ingredienser: 100% deilig lokalprodusert honning Produsert av: VestBI for Vestby Storsenter Kontakt: Dag Floen, 97089123, dhfloeng@hotmail.com

VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

BIENES MAGISKE VERDEN taket av Vestby Storsenter

Det er ikke alle forunt å få oppleve naturen på sitt beste, på nært hold. Siden i våres, da Covid-19 rammet menneskets verden, har bienes samfunn på taket av Vestby Storsenter fungert slik det alltid har gjort. Vi har fått være tilskuere til en verden full av magi og mystikk.

I en nøytral eske, midt på kontorgulvet, står de. Glassene med vår egenproduserte honning; «Blomsterhonning fra taket av Vestby Storsenter». De stod ikke urørte spesielt lenge. Med et barns nysgjerrighet åpnet vi et av glassene og tok den første smaken. Honningen var ubeskrivelig god. Ingen tvil om det. Men kanskje mest av alt var vi enige om at fasinasjonen over alt det arbeid som ligger bak og ikke minst det avanserte og intrikate arbeidersamfunnet biene har laget, overgikk smaksopplevelsen. For de av dere som har fulgt oppdateringene våre på Facebook, har dere fått små innblikk i de små bikubene, inn i bienes hverdag. Bienes verden, har vært en liten del av vår, for noen måneder. De tre dronningene, navngitt av våre kunder, har virkelig levert varene. Queen Bee, Billy Bee og Dronning Zonja har virkelig hatt kustus på sine rundt 60.000 arbeidere. Vi er mildt sagt imponerte.

VÅRE BIER HAR DELT MYE MED OSS OG VI DELER GLADELIG VIDERE.

- 12 -


ET LITE PROSJEKT MED STOR BETYDNING FOR OSS ALLE.

Et eksempel. Se for deg at du får i oppdrag å forklare en forbipasserende veien til en butikk. Du får ikke bruke ord, du får ikke peke eller følge personen dit. Den eneste måten du kan kommunisere på er ved å danse. Hadde du klart det? Biene gjør det, som verdens største selvfølgelighet. En speiderbie (en av de første biene som flyr ut av bikuben om våren) reiser rundt i bikubenes umiddelbare nærområde, i jakten på blomster. Det speiderbien finner, klarer den å kommunisere til biene tilbake i kuben gjennom en slags gjentagende dans. Den vibrerer ivrig med bakkroppen i et slags mønster. Dette mønsteret indikerer både hvilken retning og vinkel biene skal fly, basert på solens plassering på himmelen.

Imponert? Det er vi. Nå er høsten her og snart er det vinter. Hva skjer med biene da, tenker du kanskje? Bienes eksistens er basert på produktive dronninger, derfor er det også dronningene som får fokus gjennom vinteren. Alle biene i kuben danner en slags ball, med dronningen i midten av ballen, som holder opp mot 30 grader. Biene rullerer fra innerst til ytterst i ballen og denne flytter seg rundt inne i kuben. En kube kan dermed være full av frost og rim utenpå, bortsett fra der hvor ballen befinner seg. Der vil det på et rundt felt, være helt fritt for frost. Utrolig. Det har vært en sann fryd å få ta del i birøkter Dag Floengs (VestBI) kunnskap og delerglede. Vårt lille prosjekt har gitt oss mye og honning-glassene har fått eller skal få nye hjem. I tillegg er dette en liten dugnad for å bevare biene som art og dermed også bevare alt de betyr for vår verden. Det gjør vi gladelig til neste år også.

- 13 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

MØBLIA

LOKAL MØBELBUTIKK MED LANG REKKEVIDDE Hytte er et viktig stikkord. Hyttefolket har virkelig fått øynene opp for møbler, fra det som igjen kan kalles møbelbyen Vestby. Vestby var en gang i tiden hovedsetet til Norges største møbelbutikk, Det Norske Møbelsenter, og på nytt har vi blitt gjenstand for møbelpublikummets oppmerksomhet. Det er mer enn bare våre hjem som skal møbleres. Hyttefolket fyller sine hytter med interiør og møbler fra Møblia, i stor skala. Ikke bare har Møblia blitt brukt som utgangspunkt for deltakerne i TV2-programmet «Sommerhytta», hvor de fikk i oppdrag å handle til sine hytter i butikken på Vestby Storsenter. De har nå også

tilrettelagt for å gi hytteeiere hjelp til hytteinnredning, enten det er snakk om nye hytter eller gamle hytter med behov for en ansiktsløftning. Møblia tilbyr nå gratis hjelp til hytteinnredning, og med enkle grep kan du enkelt booke tid til å se på løsninger til din hytte. I et trygt miljø, har Møblia kaffen klar og sammen med sin kreative ekspertise, er din hyttedrøm nærmere enn noen sinne. Og siden vi allerede har nevnt dette med leveranser på snaufjellet; Møblia leverer møbler til nært sagt hvor enn din hytte befinner seg.

Gå inn på www.moblia.no/blogg/vi-hjelper-deg-med-din-hytte/ for mer informasjon.

- 14 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

- 15 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

JULEN HAR KOMMET TIL VILLA VESTBY

Vi lukter jul! Bestill bord til lunsj eller middag nå og nyt vår juletallerken.

JULETALLERKEN

309,PINNEKJØTT

349,-

Italiensk Nyhet! Vi er stolte av å presentere hjemmelaget italiensk Pizza laget av vår nye kokk Ilirjan med hele 20 års erfaring med pizza!

PIZZA 1. MARGHERITA MENY 2. VEGETARIANA

3. DI MARE 4. QUATRO FORMAGGI 5. CON POLLO 6. CON CARNE DI MANZO 7. PEPERONI 8. PARMA 9. VILLA PIZZA

- 16 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

Gave dryss

Ullbody fra Cubus

Julefugurer fra Nille

Duftpinner fra Kid

Spiselige gaver fra Apotek 1

Julekopp fra Nille Dekor fra Mester Grønn

Sokker fra Match

Bøker fra Ark

- 17 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

UNDER HUDEN PÅ SPARKJØP I løpet av en dag passerer vi personer, butikker, biler og bygninger uten videre å tenke spesielt over hvem de er, hvor de kommer fra og historien bak. De fleste har nok grei kontroll på hva du får kjøpt på Sparkjøp, men deres historie og opphav er nok ikke like kjent. Med en omsetning på flere titalls millioner av kroner er Sparkjøp Vestby en stor og viktig aktør på vårt senter. Med et produktspekter som få kan vise til, blir de en også en viktig aktør for mange av våre kunder. I dag er Sparkjøp en kjede med 24 varehus fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord og arbeidsgiver til over 540 mennesker i alle aldre. Men det hele startet helt i det små. For Sparkjøps historie er et aldri så lite handelseventyr fra Bergen, tilbake i det herrens år 1962. Dette var samme året hvor Rolling Stones hadde sin første konsert i England og samme år som oppstarten av Cuba-krisen. Parallelt med dette, i et kjellerlokale i egen bolig, startet Helge Eide Knudsen og hans kone Reidun, å selge strikkegarn. De stod selv for distribusjonen til kunder rundt om i sitt distrikt.

Fra kjellerlokalet i vest, har Sparkjøp utviklet seg i høy takt, først til et betydelig postordrefirma og så til det Sparkjøp vi kjenner i dag. Selv om de har vært gjennom en sterk vekst, har de beholdt mange av de gamle tradisjonene. De satser fortsatt på både norske og egne merkevarer, som selges gjennom butikk og på nett. Sparkjøp er i dobbelt forstand et familievarehus. Sparkjøp ble startet som en familiebedrift av godt gammelt slag og selger i dag varer som passer til hele familien,. Med 3000 kvadratmeter, bugner det virkelig av varer, høyt og lavt. Butikksjef Karin Ehrlund har vært på Vestby Storsenter siden vi åpnet i 2013 og hennes flittige ansatte er klare for å gi deg en god og trygg julehandel i det som er senterets eget familievarehus.

- 18 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

EN RIKTIG

god jul FRA OSS

- 19 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

LEKEN LEKEBUTIKK FOR DE LEKNE Det er ikke sånn at du ikke slipper inn i butikken hvis du ikke er spesielt leken av deg, men vi kan nesten garantere deg at lekenheten er en del av deg når du forlater den. Ringo har mangt et eksempel på hvordan lekenheten kan sitte lenge i. Selv i det godt voksne publikum. For man skulle tro at den gjennomsnittlige kunde, eller i det minste bruker, av de fleste varene fra Ringo, er i barne- og/eller ungdomsskolealder. Og det stemmer nok ganske bra med virkeligheten. Men ingen regel uten unntak. Det finnes de kundene som er med på å trekke gjennomsnittsalderen opp. På Ringo Vestby har de blant annet en fast kunde, som elsker en leke med danske røtter. Han er målbevisst og ingen typisk lekebutikk-kunde. Han er mann og han er i 70-årene. Og elsker LEGO. I hyllene på Ringo finner du nemlig en type LEGO som tiltrekker seg et mer voksent publikum. Dette er Technic LEGO. En mer avansert type LEGO, som både utfordrer brukeren og gir et ferdig resultat som er svært detaljrikt og så nært opp til

originalen man kan komme med LEGO-klosser. I tillegg til biler, får du kjøpt gravemaskiner, bulldosere og kranbiler, for å nevne noe. Et eksempel på en bil, er Lamborghini Sián FKP 37. Modellen er 13cm høy, 60cm lang og 25cm bred. For bil- og LEGO-entusiaster er dette selve drømmen. Selv Lamborghini lot seg begeistre da de blant annet fikk se en fungerende åttetrinns girkasse og en kopi av bakaksel-differensialen. I følge produsenten tar byggingen, om du gjør den intensivt, minst 14 timer. Det er ikke rart godt voksne med god tid finner frem barnet i seg og koser seg med å bygge LEGO.

NÅ:

499,FØR: 699,-

- 20 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

På ønskelisten Jotunheim er laget for små og store ekspedisjoner og leverer funksjonelle produkter for hverdagsbruk, sport og friluft. Vi kan tur, vi kan trening og vi kan krevende hverdagsliv! Enten det handler om lange dager i marka, tøffe dager i barnehagen eller morsomme dager på tur, så finner du Jotunheimprodukter som gir deg stor komfort, høy funksjonalitet og god brukervennlighet fra innerst til ytterst. Produktene utvikles og testes av oss, før de produseres hos ulike produsenter som alle leverer høy kvalitet. Plaggene lages i syntetiske materialer, bomull og ull. I tillegg har vi utviklet en mengde turutstyr.

Produktene kjøper du på Sport1 Vestby

- 21 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

Gave dryss

Vi hjelper med de tøffe gavene!

Gavesett fra Villa Vestby

Gavetips til den som har alt:

Gavesett fra Villa Vestby

Vask og pleie av bilen

Feelosophy Fab håndsåpe fra Apotek1

Advendtstjerne fra Clas Ohlson

Balaclava i myk ull fra Cubus

- 22 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

Morgenkåpe fra Dressmann

Alle plaggene fra Match

Kosedress fra b.young

Herre Shepherd lammeskinnstøfler fra Eurosko

Tips til koseklær fra B.young, Match, Cubus og Dressmann.

Kos deg i behagelige klær hjemme Herlige gavetips og ikke minst til deg selv - NYT! Kosedress fra b.young

Alle plaggene fra Match

Kosedress fra b.young

Alle plaggene fra Match

Kosedress fra Cubus Morgenkåpe fra Cubus

Skinntøfler med pelsfor fra Eurosko

- 23 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2020

GAVEKORT

Den perfekte gaven

Vil hun like genseren? Vil buksa passe? Kommer bildet til å passe inn hjemme hos de? Det er ikke alltid lett å finne den perfekte gaven. Derfor tilbyr vi Gavekort som kan brukes i alle våre butikker! Kortet er gyldig i 2 år og er kort sagt den perfekte gaven! Gavekortet kan kjøpes i vår gavekortautomat som står i 2. etg utenfor SAFIR og SAYSO.

ÅPNINGTIDER VINTER/JUL 2020 UTVIDEDE ÅPNINGSTIDER I DESEMBER Torsdag 10. des - onsdag 23. des KL 10-21 Lørdager normalt 10-18

Førjulstiden er travel for mange av oss, og vi ønsker at den skal bli mindre hektisk for deg. Vi utvider derfor åpningstiden vår med en time, til kl. 21. på hverdager i perioden 10.-23. desember. Samtidig har vi søndagsåpent tre søndager før jul, 6, 13 og 20. desember kl. 14-18.

SØNDAGSÅPENT Søndag 6. 13. og 20. desember kl 14-18

LILLE JULAFTEN Onsdag 23. desember KL 10-21

JULAFTEN Torsdag 24. desember KL 09-13

1. OG 2. JULEDAG 25. og 26. desember STENGT

ROMJULEN 28. 29. og 30. desember KL 10-20

NYTTÅRSAFTEN 31. desember KL 09-16

VINMONOPOLET Mandag-tirsdag kl 10-17 / onsdag - fredag kl 10-18 / Lørdag kl 10-15

VÅRE BUTIKKER Adresse Vestby Storsenter, Senterveien 6, 1540 Vestby Kontor +47 97 09 80 30

Apotek1 Ark B.young Burger King Clas Ohlson Cubus DNA DNB Eiendom Dressmann Drive Shine

64 98 23 00 96 90 32 08 64 95 13 10 46 74 51 08 64 00 40 20 23 12 26 83 69 00 30 20 46 82 20 00 23 12 26 59 48 39 37 41

Eurosko 69 00 30 20 Garnlykke 45 51 71 62 Kid interiør 94 02 61 05 Kitch’n 51 11 02 42 Match 66 97 02 13 Mester Grønn 80 08 01 11 Møblia 64 95 11 11 Mudo 48 01 89 19 Narvesen 94 81 07 55 Niji Sushi og Wok 21 68 86 88

Tekst Vestby Storsenter / Utvalgte bilder Svae Foto / Layout Mosaikk Reklame AS Vi tar forbehold om trykkfeil, endringer, utsolge varer og feil i varebeholdning.

Nille Peppes Pizza Pets Power Princess Rema 1000 RINGO Safir Gullsmed Sayso Frisør Sparkjøp

48 07 22 67 22 22 55 55 98 29 71 01 21 00 40 00 64 95 22 22 64 95 50 86 47 90 23 22 40 16 84 49 64 95 19 10 64 95 44 66

Sport 1 Vestby 48 20 69 90 Subway 47 46 98 29 Sunkost 90 11 47 50 Surf1 98 99 36 46 Svae Foto 97 73 40 75 Synsam 64 95 95 70 Uno-X 04212 Villa Vestby 97 70 84 00 Vinmonopolet 23 97 35 10

Profile for Vestby Storsenter

Vestby Julemagasin 2020  

Vestby Julemagasin 2020