__MAIN_TEXT__

Page 1

ÈRE

CARRI PLAN B e c a u s e Yo u C a n D o M o r e .


S. 2 | 36


S. 3 | 36

Succes maakt sterker

VERWAY VEELZIJDIGHEID EN GELIJKE KANSEN

M

et je beslissing om merkambassadeur van VERWAY te worden, heb je de grondslag gelegd, en een van de belangrijkste voorwaarden vervuld, voor zelfbeschikking en meer persoonlijke en financiële vrijheid. Zelfbeschikking is de doorslaggevende mijlpaal voor tevredenheid, vervulling en welvaart, of dat voor jou nu een flexibele tijdsindeling, persoonlijke ontwikkeling, regelmatige bijverdiensten of een echte alternatieve carrière betekent. Succes is dat wat JIJ graag wilt bereiken! Het is onze missie om een dynamische omgeving te bieden waarin jouw inspanningen in overeenstemming met je prestaties worden beloond en waarin je je potentieel kunt ontwikkelen. VERWAY staat voor gelijke kansen - en voor véél kansen. Daarbij speelt het geen rol waar je vandaan komt of welke kennis en vooropleiding je hebt als je bij ons begint. Alles wat echt telt is waar je naartoe gaat. Definieer succes helemaal naar je eigen ideeën, behaal het helemaal volgens je eigen regels en bouw een leven op waarvan je altijd al hebt gedroomd.


S. 4 | 36

Als jij succes hebt, hebben wij dat ook

ONTDEK WAARVAN VERWAY MERKAMBASSADEURS PROFITEREN • Tot 30% inkoopkorting op bestellingen voor eigen gebruik • Tot 22% Cash Back-bonus op persoonlijke bestellingen van producten • Tot 20% webshopbonus op verkopen aan eindklanten via je eigen VERWAY- webshop • Tot 45% winst op rechtstreekse verkopen • Dagelijkse uitbetaling van bonussen op je VERWAY e-wallet • Tot 39,5% bonus over de teamomzet • ATM cashback-bonus • Tot 3,5% year end-bonus • Tot €150,00 Lifestyle-bonus per vier (4) weken • Tot €1000,00 Car bonus per vier (4) weken • Krijg een premium luxe-voertuig ter waarde van €100.000 • Met de VERWAY Shareholder-bonus word je mede-eigenaar van het bedrijf


S. 5 | 36

VOOR IEDEREEN EEN PASSEND INKOMSTENMODEL HOOFDVERDIENSTE

EXTRA VERDIENSTEN

B I J V E R D I E N S T E Extra geld verdienen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Overtuig jezelf van de uniciteit, topkwaliteit en de niet te overtreffen prijs-kwaliteitsverhouding van de VERWAY-producten en beveel ons gewoon bij anderen aan. Al met 10 tot 20 vaste klanten heb je een aantrekkelijke bijverdienste van zo‘n 200 tot 500 euro in je zak. Het voordeel bij VERWAY: Verbruiksproducten genereren doorgaans een hogere omzet en daardoor ook een regelmatiger koopgedrag.

Bereik meer door teamopbouw en -begeleiding! Je hebt al een kleine klantenkring en bouwt daarnaast je eigen verkoopteam op. Je laat je teamleden zien hoe ze zo‘n 500 tot 3000 euro per maand kunnen bijverdienen, waarbij ze hun eigen tijd kunnen indelen, of hoe ze zelfs een tweede pijler kunnen opbouwen. Help ze bij het opbouwen van contacten en een team, maar ook bij de verkoop en klantenservice. De extra verdiensten zouden je eerste stap naar de zelfstandigheid kunnen betekenen; de beslissing is aan jou.

De actieve verkoopopbouw opent compleet nieuwe mogelijkheden en biedt veel voordelen. Daarbij staat het actief werven van nieuwe merkambassadeurs voor VERWAY op de voorgrond. Gebruik je eigen netwerk en dat van je teamleden om je verkoopnet te vergroten. Een inkomen vanaf 5000 euro per maand is mogelijk! Beslis zelf of je nu je hoofdberoep wilt maken van je tweede carrière! Als zelfstandig ondernemer bouw je op deze manier een blijvend en passief inkomen op.


S. 6 | 36


S. 7 | 36

Dagelijkse bonussen! E-wallet - je eigen online VERWAY-rekening Met VERWAY begint voor jou een nieuwe dimensie aan verdiensten. Geniet van de vruchten van je werk zonder lastig wachten op bijschrijvingen, want het is bij ons normaal dat je bonussen dagelijks worden uitbetaald. Dat is heel eenvoudig: Door ons uitgekiend systeem kun je de betaling van bonussen gemakkelijk in je e-wallet ontvangen - en wel dagelijks! Je e-wallet is je virtuele portemonnee: Via je e-wallet kunnen bonusbetalingen als dagelijkse betaling veel sneller dan gebruikelijke overschrijvingen worden uitgevoerd. De e-wallet dient vooral voor het snel ontvangen van bonusbetalingen, die dagelijks bij een overeenkomstige kwalificatie volgens het VERWAY-carrièreplan op je digitale rekening worden overgemaakt. Bovendien kun je het saldo in je e-wallet altijd voor de bestelling van producten in de webshop van VERWAY gebruiken en/of op een bankrekening, credit card of prepaid-kaart laten bijschrijven. Je liquiditeit is daarmee veiliggesteld, en je kunt je dus op het belangrijkste concentreren: Aanbevelingen en teamopbouw.


S. 8 | 36

TRANSPARANTIE OP ALLE VLAKKEN Om altijd aan onze eigen eisen voor kwaliteit en transparantie te voldoen, laten we niets aan het toeval over: Uit het volgende voorbeeld wordt duidelijk hoe de waarden in het bedrijf worden verdeeld.

Bruto consumentenprijs: €100,00 19% BTW - > belastingdienst:

€15,97

Netto consumentenprijs:

€84,03

Tot 30% korting - > verkoop:

Netto prijs merkambassadeur:

Tot 50% bonusbetaling - > verkoop: Bedrijfsaandeel VERWAY: (productie, klantenservice enz.)

€25,21 €58,82

€29,41 €29,41


S. 9 | 36

Overzicht

Verklaring begrippen Om je het zoeken te vergemakkelijken hebben we op de volgende bladzijde een aantal begrippen die vaak worden gebruikt, verzameld en uitgelegd.

Eerstelijns

Welke merkambassadeurs in je team worden als eerstelijns aangeduid?

Team

Wat is het verschil tussen je eerste lijnen en je team?

Carrièrepunt (CP)

Hoe worden je carrièrepunten berekend, en hoe lang zijn ze geldig?

Inkoopkorting

Hoeveel korting krijg je op de consumentenprijs?

Bonuspunt (BP)

Waar krijg je bonuspunten op en welke functie hebben ze?

Actieve status en recht op bonussen

Kom te weten hoe je aan het carrièreplan kunt deelnemen en hoe je je voor uitbetaling van bonussen kunt kwalificeren.

Eigen omzet (EO)

Waarop wordt je eigen omzet gebaseerd, en welke minimum omzet moet worden gehaald om recht op een bonus te hebben?

Totale omzet (TO)

Hoe wordt je totale omzet berekend, en hoe lang is hij geldig?

Carrièreniveau

Basis voor je bonusuitbetaling! Kom te weten hoe je carrièreniveau wordt berekend.

Actieve lijn

Hoeveel actieve lijnen bepalen o.a. de kwalificatie van je carrièreniveau in het carrièreplan?

E-wallet

Kom te weten hoe je digitale geldbeurs je liquiditeit kan vergroten!


S. 10 | 36

Eerstelijns Dit zijn de merkambassadeurs die je rechtstreeks hebt geworven en met je VERWAY-ID-nummer hebt geregistreerd.

Team

Tot je team behoren alle onder jou geregistreerde VERWAY merkambassadeurs.

Carrièrepunt (CP) Voor elk VERWAY-product krijg je een carrièrepunt (CP). Deze stemt ongeveer overeen met de netto inkoopprijs voor verkopers (IK zonder BTW) Voorbeeld: 1 € netto IK komt overeen met een (1) carrièrepunt. Carrièrepunten vormen de basis voor de kwalificatie in het VERWAY-carrièreplan en vormen je kwalificatie voor de individuele carrièreniveaus. De carrièrepunten worden berekend door je eigen omzet/bestellingen en de totale omzet, resp de bestellingen van je team. Er worden voor elke betaalde bestelling (eigen + team) carrièrepunten voor je kwalificatie bijgeschreven. De carrièrepunten zijn 28 dagen vanaf de betaling van de bestelling geldig. Het actuele overzicht van je carrièrepunten kun je altijd in je back office bekijken.

Inkoopkorting Elke ambassadeur krijgt een korting resp. prijsvermindering van 20% op de consumentenprijs. Voorbeeld: Consumentenprijs €100,00 min €20,00 (20% korting) = €80,00

Als je binnen 365 dagen vanaf je registratie minstens 1000 carrièrepunten (CP) hebt verdiend, krijg je 10% extra, dus in totaal altijd 30% korting.

het tijdstip van de afgesloten en betaalde bestelling. De actuele eigen omzet en de actieve status kun je altijd in je back office bekijken.

Voorbeeld: Consumentenprijs €100,00 MIN €30 (30% korting) = €70,00

Voorbeeld1: Als je op de eerste dag van de maand een bestelling ter waarde van 150 CP plaatst, is je actieve status tot de 28e van de maand geldig. Binnen deze 28 dagen ontvang je dagelijks bonusbetalingen volgens het actuele VERWAY-carrièreplan.

Bonuspunt (BP) Een bonuspunt is de waarde die aan elk product individueel is toegewezen. Je ontvangt bonuspunten op je eigen bestellingen en op die van je team. De bonussen van je actuele carrièreniveau worden met de door jou verzamelde bonuspunten verrekend en in euro‘s uitbetaald. De bonuspunten regelen de prijs-kwaliteitsverhouding van het product en kunnen anders zijn dan carrièrepunten. Voorbeeld: Carrièreniveau: Premium Ambassador Carrièrepunten: 600 / Bonuspunten: 550 Performance Bonus: 8% op 550 bonuspunten = €44,00

Actieve status De status „actief“ is een vereiste om aan het VERWAY-carrièreplan mee te kunnen doen en je voor uitbetaling van bonussen te kwalificeren. De actieve status bereik je vanaf een eigen omzet van 150 CP. Carrièrepunten die uit je eigen bestellingen van producten (eigen omzet) zijn gegenereerd, tellen voor de actieve status voor een periode van 28 dagen vanaf

De actieve status en de kwalificatie voor de uitbetaling van de bonus gaan verloren indien er op de 28e/29e dag van de maand geen gekwalificeerde eigen omzet (150 CP) is gegenereerd. De actieve status en de kwalificatie voor de uitbetaling van de bonus worden hersteld op het moment waarop je een gekwalificeerde bestelling t.b.v. 150 CP plaatst. Voorbeeld 2: Als je op de eerste van een maand een bestelling met 100 CP plaatst, heb je nog geen actieve status en ben je dus nog niet gekwalificeerd voor bonusbetalingen. De 100 CP blijven echter nog tot de 28e van de maand geldig voor kwalificatie in het VERWAY-carrièreplan. Als je op de derde dag van dezelfde maand weer een bestelling ter waarde van 50CP plaatst, heb je in totaal 150 CP eigen omzet verzameld (100 + 50 = 150 CP), en daardoor vanaf deze dag de status „actief“ bereikt. De 50 CP van de tweede bestelling blijven tot de 30e van de maand (28 dagen) geldig voor kwalificaties in het carrièreplan. Vanaf de 29e zijn de 100 CP van de eerste bestelling niet meer geldig. Je verliest de status actief en hebt vanaf dit tijdstip ook geen recht meer op uitbetaling van bonussen. Met een bestelling van minstens 100 CP wordt je status weer actief. Ook zijn de 50 CP van de tweede bestelling na afloop van 28 dagen niet meer geldig.


S. 11 | 36

Hoe zorg ik ervoor dat mijn status altijd actief blijft? Als je elke 28 dagen een bestelling ter waarde van minstens 150 CP opgeeft, zorg je voor een voortdurende actieve status en ben je er zeker van dat je recht blijft houden op de bonus. Met andere woorden: 365 bonusuitbetalingen per jaar, want elke dag is een betaaldag! Hoe lang zijn de carrièrepunten uit mijn eigen bestelling geldig voor mijn status „actief“?

te hebben op bonussen moet je een minimale eigen omzet (EO) van 150 CP/BP hebben; zie status „actief“.

Totale omzet De totale omzet is gebaseerd op de som van alle carrièrepunten/bonuspunten van je eigen bestellingen en die van je team.

Carrièrepunten zijn tot 28 dagen vanaf het tijdstip van de betaalde bestelling geldig.

Voorbeeld: Je bestelt voor 250 CP en je drie teampartners samen voor 750CP. De totale omzet bedraagt 1000 CP/BP.

Waar kan ik mijn recht op bonussen en mijn actieve status controleren?

Carrièreniveau

In de back office kun je altijd je actieve status inzien en tot wanneer je recht hebt op bonussen.

Het VERWAY-carrièreplan kent verschillende niveaus waarvoor je je kunt kwalificeren. Afhankelijk van het bereikte niveau ontvang je een of meerdere verschillende bonussen. Elke dag wordt je carrièreniveau, op basis van de berekende totale omzet ( je eigen omzet en die van je team), opnieuw berekend. Je bonus wordt dagelijks volgens dit actuele carrièreniveau berekend en op je e-wallet uitbetaald.

Wat gebeurt er als ik de actieve status kwijtraak? Elke dag om 00.00 uur worden de omzetten en carrièreniveaus berekend. Op grond van deze berekening worden de uitbetalingen van de bonussen aan VERWAY-merkambassadeurs geregeld. Merkambassadeurs die inactief zijn, d.w.z. geen actieve status hebben, ontvangen geen uitbetaling van bonussen over de dagomzetten tot ze weer een actieve status hebben behaald. Het is ook aan te raden, en zinvol, om je actieve status in de back office bij te houden.

Eigen omzet De eigen omzet is gebaseerd op carrière-/bonuspunten die uit je eigen bestellingen voortkomen. Om recht

Het bereikte carrièreniveau is gedurende de volgende, minstens 28, dagen de basis voor de uitbetaling van je bonus - zolang je een actieve status hebt. Indien je binnen die 28 dagen op een hoger niveau wilt komen, wordt je status opnieuw bekeken. Het op die manier vastgestelde carrièreniveau, dat opnieuw gedurende de volgende 28 dagen geldt, vormt dan de basis voor de betaling van de bonus.

Actieve lijn Elke door jou persoonlijk geworven en geregistreerde

merkambassadeur in je team wordt een lijn genoemd. Als je bijv. drie (3) nieuwe merkambassadeurs met je VERWAY-id-nummer registreert, heb je drie (3) lijnen. Als jouw drie (3) merkambassadeurs nieuwe merkambassadeurs registreren, kunnen in deze drie (3) lijnen teams met meerdere merkambassadeurs ontstaan. Een actieve lijn is een lijn die op welk niveau dan ook minstens één merkambassadeur met een actieve status heeft. Het aantal actieve lijnen is van belang voor de kwalificatie voor het carrièreniveau in het VERWAY-carrièreplan.

E-wallet Elke merkambassadeur beschikt over een eigen digitale portemonnee in de back office, de zgn. e-wallet. Een e-wallet is een digitale rekening van VERWAY, waarop de betaling van je bonus dagelijks wordt bij geschreven. Het saldo op je VERWAY e-wallet kun je voor nieuwe bestellingen van producten in de webshop gebruiken. Ook kun je het saldo op je e-wallet altijd naar een bankrekening, credit card of prepaid-kaart overschrijven. Bankoverschrijvingen zijn mogelijk vanaf een minimumbedrag van 50 euro. Per transactie en onafhankelijk van de hoogte van het bedrag wordt een (1) euro aan kosten berekend.


S. 12 | 36

CASH BACK-BONUS Vanaf het niveau Premium Ambassador kwalificeer je je voor de cash back-bonus. Dat betekent dat je een teruggave krijgt van maximaal 22% op je eigen bestellingen van producten (eigen omzet).

CARRIÈRENIVEAU Ambassador

CARRIÈREPUNTEN

CASH BACK-BONUS

0 t/m 499

0%

Premium Ambassador

500

8%

Premium Ambassador

1000

12 %

Bronze Ambassador

2000

15%

Silver Ambassador

3500

18%

6000

22%

Gold Ambassador

Voorbeeld Carrièreniveau: Premium Ambassador Eigen omzet 600 carrièrepunten en 550 bonuspunten €44,00 Cash Back-bonus (8 % van 550 bonuspunten)


S. 13 | 36

HOME PARTY EN LOSSE VERKOOP VERDIENSTEN Je bent enthousiast over de producten van VERWEY en hebt ze aan je familie en vrienden aangeraden en/of laten zien, en daardoor je eerste bestellingen binnengekregen. Voorbeeld: Verkoopprijs incl. BTW €750 (15 klanten, die elk voor een waarde van €50 bestellen) Min 30% korting €525 (bruto inkoopprijs) €441 (Netto inkoopprijs CP/BP) Direct verkoopresultaat

€225

(€750MINUS €525,00)

Excl. Cash Back-bonus

€35

(8% van 441 BP)

Totale verdiensten

€260,00

(In alle rekenvoorbeelden geldt vereenvoudigd dat €1,00 IK netto = 1 CP/BP


S. 14 | 36

PERFORMANCE BONUS De Performance-bonus (PB) krijgt iedere Premium Ambassador vanaf minstens 500 carrière-/ bonuspunten (CP/BP) totale omzet en minstens 150 carrière-/ bonuspunten (CP/BP) eigen omzet (zie „status actief“). De PB is een verschilbonus: deze wordt berekend uit het verschil tussen je PB-niveau en het PBniveau van je eerste lijn - bovenop de omzet van je team.

CARRIÈRENIVEAU

CARRIÈREPUNTEN PERFORMANCE BONUS:

Ambassador

0 t/m 499

0%

Premium Ambassador

500

8%

Premium Ambassador

1000

12 %

Bronze Ambassador

2000

15%

Silver Ambassador

3500

18%

6000

22%

Gold Ambassador

Performance bonus-staffeling (PB) (In alle rekenvoorbeelden geldt vereenvoudigd dat €1,00 IK netto = 1 CP/BP

Team building is leuk, en het heeft vele voordelen als je je VERWAY-bedrijf bij anderen aanbeveelt en een steeds groter, actief team opbouwt: Hogere carrièreniveaus Meer bonus op eigen bestellingen Hogere verschilbonus Passief inkomen - ook als je op vakantie bent! Kortom: Je maandelijkse inkomen blijft door multiplicatoren groeien!


S. 16 | 36

18%-niveau 1000 CP/BP

10% 10%

KLAUS

KLAUS

8%

Niveau

6 %

10%

PETER

PETER

18%

INGE

8%

INGE

Niveau

HEIDI

8%

HEIDI

Niveau

12% Niveau

TORBEN

TORBEN

0%

Niveau

500 CP/BP

500 CP/BP

600 CP/BP

1000 CP/BP

400 CP/BP

Omzet

Omzet

Omzet

Omzet

Omzet

Je verdienste als Silver Ambassador op eigen omzet:

Performance-bonus op teamomzet:

Opbrengst verkoop: €430 18% Cash back-bonus op 1000 BP €180 Lifestyle bonus €50 Totaal: €660

Klaus Peter Inge Heidi Torben

10% 10% 10% 6 % 18%

TOTALE VERDIENSTEN = €952,00

Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over

Totaal: €292 500 BP 500 BP 600 BP 1000 BP 400 BP

€50 €50 €60 €60 €72

(In alle rekenvoorbeelden geldt vereenvoudigd dat €1,00 IK netto = 1 CP/BP

IK


S. 17 | 36

Kansen doorgeven Je hebt concrete mogelijkheden en voordelen laten zien die VERWAY kan geven en daardoor nieuwe partners geworven. Nu profiteer je van de groei van je team, d.w.z. steeds wanneer er omzet wordt behaald. Teamwork en teambuilding zijn dus belangrijke basisvoorwaarden voor een langdurig en blijvend succes. De berekening van de verdiensten in het voorbeeld hierboven gebeurt altijd volgens hetzelfde schema: Als de carrièrepunten (CP) van alle partners, inclusief je eigen omzet, worden opgeteld, is het totaal daarvan 4000 CP. Dit totaal komt overeen met het 18%-niveau in het carrièreplan van VERWAY. Jouw verschilbonus is afhankelijk van je eigen niveau in het VERWAY-carrièreplan en dat van je eerste lijnen; dat niveau wordt door het totaal van alle carrièrepunten berekend. De bonus is een percentage dat door het niveauverschil tussen jou en je individuele eerste lijnen wordt bepaald. De op die manier berekende verschilbonus wordt dan op de omzet van je eerste lijnen toegepast en uitbetaald.

Help anderen succes te hebben en je hebt zelf succes!


S. 18 | 36

LIFESTYLE BONUS De Lifestyle-bonus is een incentive-beloning en wordt bovenop de andere bonussen uitbetaald. De hoogte van de Lifestyle-bonus is afhankelijk van je carrièreniveau in het carrièreplan van VERWAY. Deze bonus is niet voor een bepaald doel bestemd , en je kunt hem dus naar eigen goeddunken gebruiken! Elke keer als je voor de Lifestylebonus gekwalificeerd bent, wordt hij uitbetaald.

CARRIÈRENIVEAU

CARRIÈREPUNTEN

LIFESTYLE BONUS

Bronze Ambassador

2000 (max. 50% uit een lijn of 2000 CP/EO*)

€30

Silver Ambassador

3500 (max. 50% uit een lijn of 3500 CP/EO*

€50

Gold Ambassador

6000 (max. 50% uit een lijn of 6000 CP/EO*)

€100

Platinum Ambassador

7500 (max. 50% uit een lijn of 7500 CP/EO*)

€150

* EO = Eigen omzet

CAR-BONUS CARRIÈRENIVEAU

CAR BONUS

Manager / Bronze Manager

€500

Silver Manager / Gold Manager

€750

Platinum Manager / President Bronze President

€1000 * Voertuig naar keuze ter waarde van €100.000 euro cadeau!

* Bevestiging: Status 6 maanden achter elkaar vereist

Onze Car-bonus biedt de perfecte oplossing voor je vierwieler! Betaal je termijnen sneller af als je een auto moet financieren, of gebruik de bonus voor een nieuwe auto die bij je succes past. VERWAY biedt je de flexibiliteit die je nodig hebt! De Car-bonus staat je vrij ter beschikking en is niet aan een bepaald doel gebonden. De Car-bonus wordt bepaald volgens de bereikte kwalificatie, die om de 28 dagen (afrekeningscyclus) opnieuw wordt bevestigd.


S. 19 | 36


S. 20 | 36

Enthousiasme is aanstekelijk!

Je hebt nog meer partners in je team kunnen opnemen. Inmiddels heb je minstens acht rechtstreekse ambassadeurslijnen met de status „actief“ en 12.500 CP team-omzet, of 10.000 CP eigen omzet opgebouwd. Daarmee heb je recht op de Manager-bonus. Je krijgt nu over de omzet van je eerste lijnen - zonder je eigen omzet - 3% Manager-bonus over 15.200 carrièrepunten (zie voorbeeld op bladzijde 21).


S. 21 | 36

MANAGER BONUS IK 22% niveau 500 CP/BP

7% 10%

14%

14%

4% 14%

10%

7%

TP1 2000* 15%

TP2 1000* 12%

TP3 900* 8%

TP4 500* 8%

TP5 400* 0%

TP7 800* 8%

TP6 1400* 12%

TP8 3200* 15%

Performance-bonus op teamomzet:

Jouw verdiensten als manager: Opbrengst verkoop €215 22% Cash back-bonus over 500 BP €110 Car-bonus €500 3% Manager-bonus over 15.200 BP €456 Totaal: €1281

Teampartner 1 Teampartner 2 Teampartner 3 Teampartner 4 Teampartner 5 Teampartner 6 Teampartner 7 Teampartner 8 Teampartner 9

7% 10% 14 % 14 % 22% 10% 14 % 7% 4 %

TOTALE VERDIENSTEN = €2481

Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over

TP9 5000* 18%

Totaal: €1200,00 2000 BP 1000 BP 900 BP 500 BP 400 BP 1400 BP 800 BP 3.200 BP 5000 BP

€140 €100 €126 €70 €88 €140 €112 €224 €200

* CP/BP

22%


S. 22 | 36

SUPER MANAGER-BONUS

TP1 2000* 15%

TP2 1000* 12%

IK 10%

14 %

TP4 500* 8%

TP3 900* 8%

22% niveau 500 CP/BP 14 %

0%

14 % 22%

10%

TP5 400* 0%

TP6 1400* 12%

TP7 800* 8%

7%

4 %

TP8 7.000* 22%

TP9 3200* 15%

Performance Bonus op Team-bonus: Jouw verdiensten als manager: Opbrengst verkoop: 22% Cash back-bonus over 500 BP Car-bonus 3% Manager-bonus over 15.200 BP 7% Super Manager-bonus over 7000 BP Totaal

€215 €110 €500 €456 €490 €1771

Teampartner 1 7% Teampartner 2 10% Teampartner 3 14  % Teampartner 4 14  % Teampartner 5  22% Teampartner 6 10% Teampartner 7 14  % Teampartner 8 0% Teampartner 9 7% Teampartner 10 4%

TOTALE VERDIENSTEN = €2971

Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over Verschilbonus over

TP10 5.000* 18%

Totaal: €1200,00 2000 BP 1000 BP 900  BP 500  BP  400  BP  1400  BP  800 BP     0 BP  3.200 BP 5000 BP

€140 €100 €126 €70 €88 €140 €112 €0 €224 €200

* CP/BP

7%


S. 23 | 36

Je hebt succes als je anderen succesvol maakt Help je partners ook het 22%-niveau te bereiken en krijg de Super Manager-bonus van 7%. De Managerbonus wordt dan niet meer op deze lijn uitbetaald, maar op de lijnen die nog op het 22%-niveau zijn. Hoe meer 22%-lijnen je hebt, hoe hoger wordt het percentage van de Super Manager-bonus. Voorbeeld: Je hebt een 22%-lijn, dan krijg je 7,0% op deze 22%-lijn. Op twee 22%-lijnen krijg je een Super Manager-bonus van 7,5% op elke 22%-lijn enz. - zie de tabel hieronder.

AANTAL 22%-LIJNEN

SUPER MANAGER-BONUS

1

7,0%

2

7,5%

4

8,0%

6

8,5%

8

9,0%

10

9,5%

11+

10,0%


A1 22% 1000

Omzet Omzet overige lijnen 8000 CP/BP

IK

Omzet overige lijnen 10.000 CP/BP

22% niveau 500 CP/BP

A2 22% 10.000

A3 22% 10.000

CP/BP

CP/BP

A4 22% 10.000 CP/BP

CP/BP

A5 22% 6000 CP/BP

Je verdienste als Silver Manager op eigen omzet:

A6 22% 6000 CP/BP

Opbrengst verkoop: 22% Cash back-bonus over 500 BP Car-bonus Totaal

€215 €110 €750 €1075

Team-bonus:

Vanaf het niveau Silver Manager wordt een Generationbonus* over elke 22%-lijn die onder jouw 22%-lijnen ontstaat, uitbetaald. Dus profiteer je ervan als je meer leidinggevenden onder je ondersteunt en opbouwt. Als je iemand in je organisatie hebt die geschikt is als Silver-, Gold- of Platinum-manager, wordt daarop het Generation Bonus-verschil uitbetaald.

* zie blz. 34 en 35 voor kwalificatievoorwaarden

(In alle rekenvoorbeelden geldt vereenvoudigd dat €1,00 IK netto = 1 CP/BP

GENERATIE-BONUS

S. 24 | 36

Totaal: €4600

Performance-bonus over omzet overige lijnen �  10% 10.000 BP Manager-bonus over omzet overige lijnen 3% 10.000 BP Super Manager-bonus over A1 rest 8% 9.000 BP Super Manager-bonus over A2-A3-A4 8% 30.000 BP Super Manager-bonus over verschil A5-A6 0,50% 12.000 BP Generation-bonus over A5-A6 1% 12.000 BP

TOTALE VERDIENSTEN= €5.675

€1000 €300 €720 €2400 €60 €120


S. 25 | 36

PRESIDENT-BONUS Vanaf het President-niveau krijg je op alle 22%-lijnen een Presidentbonus* ter hoogte van 0,25 tot 1,5%. Als je een teamlid hebt dat geschikt is voor President, dan wordt het verschil hierop uitbetaald. * zie blz. 34 en 35 voor kwalificatievoorwaarden

Omzet overige lijnen 15.000 CP/BP

IK 22% niveau 500 CP/BP

SA 22% 1000 KP/BP

Omzet overige lijnen 15.000 CP/BP

A1 22% 20.000 CP/BP

A2 22 % 10.000 CP/BP

A5 22% 20.000 CP/BP

9 x 22% Met telkens 20.000 CP/BP

Opbrengst verkoop: 22% Cash back-bonus over 500 BP Car-bonus Totaal:

€215 €110 €1000 €1325

Team-bonus:

A3 22% 30.000 CP/BP

A6 22% 20.000 CP/BP

Jouw verdiensten als president op eigen omzet:

A4 22% 20.000 CP/BP

Performance-bonus over omzet overige lijnen � Manager-bonus over omzet overige lijnen Super Manager-bonus over 22%-lijnen Super Manager-bonus over SA Rest Super Manager-bonus over SA verschil Generation- bonus over SA rest Generation-bonus over SA verschil President-bonus over alle 22%-lijnen

Totaal: €25.360     10% 15.000 BP 3% 15.000 BP 9,5%  180.000   BP 9,5%   16.000   BP      1,5% 120.000    BP 2,5%   16.000   BP 1,5% 120.000    BP   0,25%     316.000  BP

TOTALE VERDIENSTEN= €26.685

€1500 €450 €17000 €1520 €1800 €400 €1800 €790


YEAR-END BONUS

S. 26 | 36

KWALIFICATIEPUNTEN*

YEAR-END BONUS

250.000

1,0%

500.000

1,25%

750.000

1,5%

1.000.000

     1,75%

1.500.000

2,0%

2.500.000

2,25%

4.000.000

2,5%

6.000.000

2,75%

12.000.000

3,0%

25.000.000

3,25 %

50.000.000% 75.000.000% * max. 50% uit een (1) lijn

Om recht te hebben op de Year-end-bonus ( jaarbonus) moet je minstens Bronze Manager zijn. De kwalificatieperiode voor de Year-End-bonus is het kalenderjaar, d.w.z. dat die op 1 januari begint en op 31 van hetzelfde jaar eindigt. Elke Bronze Manager of hoger die in de maand december voldoet aan de kwalificatie, heeft recht op deze bonus. De uitbetaling van de Year-End-bonus vindt na de berekening plaats rond 15 januari van het daaropvolgende jaar, in de e-wallet. Als je ook een partner in je team hebt die recht heeft op de Year-End-bonus, dan krijg je het verschil op zijn omzet uitbetaald. Voorbeeld: Jij hebt 510.000 CP/BP en een lijn verdient 250.000 CP/KP. De lijn met 250.000 CP/BP krijgt 1,0% en jij krijgt nog 0,25% verschil daarvan, plus 1,25% op de rest van je 260.000 CP/BP. Voor kwalificatie tellen de carrièrepunten; de procenten worden echter over de Bonuspunten uitbetaald.

Eerstelijns

Kwalificatieperiode

Year-End b. fix

met

20 x 22%

6 v. 12 maanden bevestigd

€100.000

3,5%

met

20 x 22%

6 v. 12 maanden bevestigd

€250.000

3,5%

met

20 x 22%

6 v. 12 maanden bevestigd

€400.000


S. 27 | 36


S. 28 | 36


S. 29 | 36

Bereik samen meer

Jij bent ons belangrijkste kapitaal Word mede-eigenaar van het bedrijf! VERWAY onderhoudt een bedrijfscultuur op basis van partnerschap en een uitstekend managementconcept, en heeft daardoor een op coöperatieve dynamiek gebaseerde omgeving geschapen die je door ons ondernemersconcept nog meer ontplooiingsmogelijkheden biedt. VERWAY beloont je voor goede prestaties en maakt een mede-ondernemer van je doordat je financieel gezien meedoet aan het succes van het bedrijf: Door middel van de kwalificatie voor de Shareholderbonus schenkt VERWAY je een aandeel van één procent in het succes van het bedrijf. Als je 100 miljoen carrièrepunten, twintig (20) 22%-lijnen in zes (6) van de twaalf (12) maanden bevestigt, ben je gekwalificeerd voor de Shareholder-bonus. Je kunt maar één keer aanspraak maken op deze bonus. Bij een passende kwalificatie heb je recht op de Year-End-bonus.

KWALIFICATIEPUNTEN

EERSTE LIJNEN

KWALIFICATIEPERIODE

AANDEEL IN HET BEDRIJF

100 miljoen carrièrepunten*

20 x 22%

6 v. 12 maanden bevestigd

Aandelen ter waarde van 1%**

*max. 50% uit een (1) lijn **Dit is eenmalig; bij kwalificatie voor de Shareholder-bonus vervalt de Year-End-bonus


VERWAY carrièreniveaus CAR-bonus €500 CAR-bonus €500

MANAGER

AMBASSADOR

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 0%

PREMIUM AMBASSADOR

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 8%

PREMIUM AMBASSADOR

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 12 %

BRONZE AMBASSADOR

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 15% LIFESTYLE B. €30

SILVER AMBASSADOR

GOLD AMBASSADOR

PLATINUM AMBASSADOR

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 22%

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 18% LIFESTYLE B. €50

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 22% LIFESTYLE B. €100

BRONZE MANAGER

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 22% LIFESTYLE B. €150

MANAGER & SUPER M. BONUS 3% / 7%

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 22% MANAGER & SUPER M. BONUS 3% / 7,5%


CAR-bonus €1000,00

AUTO TERWAARDE VAN €100.000,00 GRATIS!*

CAR-bonus €1000,00 CAR-bonus €750

BRONZE PRESIDENT

CAR-bonus €750

SILVER MANAGER

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 22% MANAGER & SUPER M. BONUS 3% / 8% GENERATION B. 1%

GOLD MANAGER

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 22% MANAGER & SUPER M. BONUS 3% / 8,5%

SILVER PRESIDENT

PRESIDENT

PLATINUM MANAGER

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 22% MANAGER & SUPER M. BONUS 3% / 9% GENERATION B. 2%

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 22% MANAGER & SUPER 3% / 9,5% GENERATION B. 2,5% PRESIDENT B. 0,25%

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 22% MANAGER & SUPER 3% / 10 % GENERATION B. 3% PRESIDENT B. 0,5%

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 22% MANAGER & SUPER 3% / 10% GENERATION B. 3%

GOLD PRESIDENT

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 22% MANAGER & SUPER 3% / 10% GENERATION B. 3% PRESIDENT B. 1%

PLATINUM PRESIDENT

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 22% MANAGER & SUPER 3% / 10% GENERATION B. 3% PRESIDENT B. 1,25%

CHAIRMAN

CASH BACK B. PERFORMANCE B. 22% MANAGER & SUPER 3% / 10 % GENERATION B. 3% PRESIDENT B. 1,5%

PRESIDENT B. 0,75%

GENERATION B. 1,5%

Do More

Because You Can

* Bevestiging: Status 6 maanden achter elkaar vereist


S. 32 | 36

Overzicht carrièreniveaus CARRIÈRENIVEAU

KWALIFICATIE CARRIÈREPUNTEN

CASH BACK BONUS

PERFORMANCE BONUS

MANAGER BONUS

SUPER MANAGER BONUS

-

0%

0%

-

-

Premium Ambassador

500 CP

8%

8%

-

-

Premium Ambassador

1000 CP

12 %

12 %

-

-

Bronze Ambassador

2000 CP

15%

15%

-

-

Silver Ambassador

3500 CP

18%

18%

-

-

Gold Ambassador

6000 CP

22%

22%

-

-

7500 CP en 6 actieve lijnen; max. 50% uit een lijn of 7500 CP eigen omzet

22%

22%

-

-

Ambassador

Platinum Ambassador


S. 33 | 36

GENERATIEBONUS

PRESIDENT BONUS

LIFESTYLE BONUS

CAR BONUS

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Niveau 1 - €30 (max. 50% uit een lijn of 2000 CP eigen omzet)

-

-

-

Niveau 2 - €50 (max. 50% uit een lijn of 3500 CP eigen omzet)

-

-

-

Niveau 3 - €100 (max. 50% uit een lijn of 6000 CP eigen omzet)

-

-

-

Niveau 4 - €150 (max. 50% uit een lijn of 7500 CP eigen omzet)

-


S. 34 | 36

CARRIÈRENIVEAU

KWALIFICATIE CARRIÈREPUNTEN

CASH BACK BONUS

PERFORMANCE BONUS

MANAGER BONUS

SUPER MANAGER BONUS

Manager

12.500 CP met 8 actieve lijnen; max. 50% uit een lijn of 10.000 CP eigen omzet

22%

22%

3%

7%

Bronze Manager

25.000 CP met 8 actieve lijnen; max. 50% uit een lijn of 2 x Gold Ambassador en 17.500 CP met 8 actieve lijnen

22%

22%

3%

7,5%

Silver Manager

50.000 met 8 actieve lijnen; max. 50% uit een lijn of 4 x Gold Ambassador en 35.000 CP met 8 actieve lijnen

22%

122 %

3%

8%

Gold Manager

100.000 CP met 8 actieve lijnen; max. 50% uit een lijn of 6 x Gold Ambassador en 70.000 CP met 8 actieve lijnen

22%

22%

3%

8,5%

Platinum Manager

200.000 CP met 10 actieve lijnen; max. 50% uit een lijn of 8 x Gold Ambassador en 140.000 CP met 10 actieve lijnen

22%

22%

3%

9%

President

375.000 CP met 12 actieve lijnen; max. 50% uit een lijn of 10 x Gold Ambassador en 262.500 CP met 12 actieve lijnen

22%

22%

3%

9,5%

Bronze President

750.000 CP met 15 actieve lijnen; max. 50% uit een lijn of 11 x Gold Ambassador en 525.000 CP met 15 actieve lijnen

22%

22%

3%

10%

Silver President

1.250.000 CP met 15 actieve lijnen; max. 50% uit een lijn of 12 x Gold Ambassador en 875.000 CP met 15 actieve lijnen

22%

22%

3%

10%

Gold President

2.000.000 CP met 15 actieve lijnen; max. 50% uit een lijn of 13 x Gold Ambassador en 1.400.000 CP met 15 actieve lijnen

22%

22%

3%

10%

Platinum President

3.000.000 CP met 15 actieve lijnen; max. 50% uit een lijn of 14 x Gold Ambassador en 2.100.000 CP met 15 actieve lijnen

22%

22%

3%

10%

Chairman

4.000.000 CP met 15 actieve lijnen; max. 50% uit een lijn of 15 x Gold Ambassador en 2.800.000 CP met 15 actieve lijnen

22%

22%

3%

10%


S. 35 | 36 GENERATIEBONUS

PRESIDENT BONUS

LIFESTYLE BONUS

CAR BONUS

-

-

-

€500

-

-

-

€500

1%

-

-

€750

1,5%

-

-

€750

2%

-

-

€1000

-

€1000

-

Auto ter waarde van €*100.000 gratis * Bevestiging: Status 6 maanden achter elkaar vereist

-

-

-

2,5%

0,25%

3%

0,50%

3%

0,75%

3%

1,00%

-

3%

1,25%

-

3%

1,50%

-

-

-


S. 36 | 36

A r t . N r. 3 1 1 5 1

E

N

R

I

C

H

I

N

G

L

I

© 2 0 2 0 V E R WAY W O R L D S L , S p a n j e . A l l e r e c h t e n v o o r b e h o u d e n .

verway.com

V

E

S

Profile for VERWAY World

VERWAY World - Carrièreplan  

VERWAY World - Carrièreplan  

Profile for verway
Advertisement