__MAIN_TEXT__

Page 1

P RODUCT E N 202 0 / 20 21

ww w.v e rw ay.co m

E N R I C H I N G L I V E S


VERWAY producten

Inhoud Over VERWAY

4.

Voorwoord Kwaliteitsnormen

Gourmet Aloe Vera Filet Aloe Vera blokjes in siroop of eigen sap Aloe Vera Drinking Gel Aloe Vera Cannabis Drink

Skin Care Gold Infused Collagen Concentrate Gold Infused Anti Cellulite Concentrate Gold Infused Collagen Firming Serum Gold Infused Collagen Firming Eye Cream Gold Infused Hyaluronic Micellar Water MAN Moisturizing Freshness Gel Cleanser MAN Moisturizing Freshness Day and Night Cream DTX Face Sheet Mask Aloe & Cannabis Cream Mask Aloe Vera Rescue Spray 2-Phase Lift Refresh Cooling Spray DTX Skin

8. 19.


Health & Fitness

32.

All-in-One sleep! focus! energize! repower!

Home Living

44.

Behaaglijke plaid Pro Clean Hexacard

Gift Sets

48.

Pro Clean Concentrate cadeauset Nutrition Family Pack Skin Care Set

Alle prijzen zijn inclusief btw


This is VERWAY VERWAY - enriching lives! VERWAY, opgericht in 2017, wil toonaangevend zijn. Belangrijkste doel: enriching lives! Met elk product verrijkt VERWAY uw leven. Om van te genieten, voor de verzorging van uw huid, voor uw welzijn of een fijn thuis - VERWAY producten maken uw dagelijks leven mooier. Daarbij handelt VERWAY altijd volgens de principes van duurzaamheid, eerlijkheid en transparantie. Dat geldt op alle niveaus, tegenover fabrikanten, partners en consumenten. Topkwaliteit, absoluut klantgericht en uitstekende service - dat zijn de hoofdlijnen van ons ondernemerschap. Alle producten van VERWAY onderscheiden zich door de hoogste kwaliteit en moeten voldoen aan hoge interne en externe eisen. De grondstoffen zijn afkomstig uit alle delen van de wereld en worden beoordeeld of ze voldoen aan de eisen van het label premium. De exclusieve inhoud en duidelijke vormen, zoals een modern en elegant design, positioneren producten van VERWAY in de bovenste regionen van de premiumklasse. Eerlijkheid en verantwoordelijkheid worden bij VERWAY in hoofdletters geschreven. Luxe hoeft niet duur te zijn, daarom heeft de unieke premiumkwaliteit van VERWAY een faire prijs. Laat u op de volgende pagina's inspireren, beleef de krachtige en vitale producten en verrijk uw leven!

VERWAY - enriching lives

www.verway.com


Page No. 5


Page No. 6

P

roducten van VERWAY bestaan uit veel verschillende hoogwaardige ingrediënten. Elke grondstof wordt zorgvuldig geselecteerd en pas na intensieve tests door onafhankelijke laboratoria en instituten toegelaten. Om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen haalt VERWAY de benodigde grondstoffen uit alle delen van de wereld. De recepturen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, zodat elke werkzame stof optimaal tot ontplooiing kan komen. Regelmatige kwaliteitscontroles waarborgen de constante productkwaliteit op het allerhoogste niveau. Niet alleen de inhoud, maar ook de verpakkingen worden regelmatig onderworpen aan stabiliteitstests en zijn vrij van schadelijke stoffen en niet schadelijk voor de gezondheid, waarmee ze voldoen aan de wettelijke richtlijnen. Lopende onderzoeken leveren actuele gegevens over huiden voedseltoleranties en langetermijneffecten. „Enriching lives“ dankzij de hoogste kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen.

De hoogste kwaliteit

Producten van VERWAY onderscheiden zich door de hoogste kwaliteitsnormen Elk product bevat uitsluitend geselecteerde grondstoffen die moeten voldoen aan de eisen van VERWAY, die op hun beurt veel verder gaan dan de vastgestelde normen.

www.verway.com


Page No. 7

Internationale grondstoffen

enriching lives met premiumkwaliteit


Page No. 8

100 % premiumkwaliteit Excellente producten Hoogste veiligheidseisen

Aloë vera kwaliteitsproducten van VERWAY voldoen aan de hoogste kwaliteit en perfectie op basis van innovatie, natuurlijke ingrediënten en moderne technologie. Hoogste kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen voor topprijzen. VERWAY is gewoon verfrissend anders!

Van biologisch gecertificeerde plantages

O

m altijd de hoogste grondstofkwaliteit van de producten te kunnen garanderen, koopt VERWAY de aloë vera van biologisch gecertificeerde plantages uit Spanje. Het bijzonder hoge gehalte aan werkzame stoffen van de ingrediënten is te danken aan het ideale microklimaat van Andalusië en de gezonde, voedingsrijke bodem. VERWAY oogst uitsluitend natuurlijk gerijpte aloë vera (3-4 jaar oud), want alleen volledig gerijpte bladeren bevatten 100% van hun waardevolle eigenschappen. Met tot 10.000 uur zonlicht, vitaliteit en vocht bevatten de bladeren van de aloë vera volgens ons daardoor een niet te overtreffen en krachtig complex aan werkzame stoffen voor het gehele organisme en het algehele welzijn. De aloë vera wordt uitsluitend met de hand geoogst, waardoor een exclusieve selectie ontstaat en alleen de kwalitatief meest hoogwaardige planten als product worden vrijgegeven. Daarbij zit er nog geen 24 uur tussen het oogsten en het bereide product. De biologische teelt van de aloë vera wordt streng gecontroleerd. Alle aloë vera producten van VERWAY bevatten aloë vera van biologische plantages die gecertificeerd zijn overeenkomstig de EU-verordening voor ecologische landbouw.


Page No. 9

Premium Aloe Vera

enriching lives met Premium Aloe Vera


Page No. 10

De hele filet van een aloë vera blad kan universeel worden gebruikt in smakelijke gerechten of schoonheidsbehandelingen. P R E M I U M . A L O E . V E R A . F I L E T

100% Premium Aloe Vera Filet - een echt multitalent, ondersteunt het algehele welzijn, de schoonheid en vitaliteit. Lekker, waardevol en puur. Dit al duizenden jaren begeerde levens- en schoonheidselixer kan worden verwerkt als groente in gerechten of in exclusieve en natuurlijke verse cosmetica. De bioactieve filet hydrateert voortreffelijk - welzijn en genot dankzij Premium Aloe Vera van biologisch gecertificeerde plantages. Per 4 stuks:

€ 55,90 4 x 350 g (€ 39,93/ kg)

Per stuk:

€ 14,90/350 g (€ 42,57/ kg)

VERWAY

Aloe Vera Filet

Aloe Vera veggieburger Deze lekkere en sappige burger smaakt iedereen! VERWAY Aloe Vera Filet in een smakelijke panade met verse groente als absolute delicatesse. Een vegetarische lekkernij!

Recept op pag. 96 van het VERWAY Aloe Vera kookboek

Inhoud 520 g Uitlekgewicht 350 g

Kookboek

Gebraden lamsfilet met aloë vera uiencompote (alleen Duits en Frans) Traditie nieuwe stijl. Dit pittige gerecht combineert traditionele kookkunst met nieuwe en verse ingrediënten. Het lekkerst met aloë vera aardappelpuree.

€ 17,90

A L O E V E R A HAUTECUISINE K O O K B O E K

Recept op pag. 50 van het VERWAY Aloe Vera kookboek


elt o k r e V

gen n i l l e rt zw e d n i rm ALOEVERA en ve

B E A U T Y T R E AT M E N T S

Aloe Vera Filet bij vermoeidheidsverschijnselen en huidirritaties Snijd de Aloe Vera Filet in stukjes en leg ze op de gewenste plaatsen. Desgewenst enkele minuten laten inwerken. Zwellingen en roodheid verminderen. Koel de filetstukjes eerst voor een beter resultaat.

en d n e z n a l g r o Vo stevig haar Aloe Vera Filet voor glans, volume en hydratatie, zonder synthetische toevoegingen De gepureerde Aloe Vera Filet puur of desgewenst vermengd met wat honing en ei op het gewassen haar aanbrengen, ca. 20 minuten laten inwerken, uitspoelen en genieten van glans en volume.

Manicu Page No. 11 re en pe dicure

Aloe Vera Filet als verzorging na een manicure- of pedicurebehandeling voor een zachte en ontspannen huid. Gemakkelijker kan verzorging niet zijn. Na een manicure- of pedicurebehandeling is de huid vaak geĂŻrriteerd. Masseer een stukje Aloe Vera Filet in de belaste en geĂŻrriteerde huid voor een verzachtende werking.

enriching lives met VERWAY Aloe Vera Filet


Page No. 12

Lekkere, weldadige en verfrissende aloë vera blokjes in eigen sap of siroop als tussendoortje P R E M I U M . A L O E . V E R A . B L O K J E S

Premium aloë vera blokjes zoet in siroop of als groente. Kant-en-klaar als lekker tussendoortje of als heerlijke aanvulling op vele recepten. Laat u inspireren door de frisheid en delicate smaak van de aloë vera blokjes van VERWAY en maak uw eigen lievelingsrecept. De aloë vera in de producten van VERWAY wordt uitsluitend met de hand geoogst en behoedzaam verwerkt. VERWAY gebruikt alleen aloë vera van biologisch gecertificeerde plantages om de allerhoogste kwaliteit te garanderen. Welzijn en genot met VERWAY Premium Aloe Vera.

e d n i

rt u h yog

ALOE VERA VOOR ELKE S M A A K

in

e d a l a s e d

als

rt e s s de


Page No. 13

V E R WAY Aloe Vera blokjes Pure

Per 4 stuks: Per stuk:

€ 55,90/4 x 200 g (€ 69,88/ kg)

€ 14,90/ 200 g (€ 74,50/ kg)

Premium aloë vera blokjes in eigen sap. Puur genot, pure kwaliteit. Heerlijk in salades en pittige gerechten.

Inhoud 270 g Uitlekgewicht 200 g

Aloe Vera never tasted so good! V E R WAY Aloe Vera blokjes siroop

Per 4 stuks:

€ 55,90

Per stuk:

4 x 200 g (€ 69,88/ kg)

€ 14,90/200 g (€ 74,50/ kg)

Premium aloë vera blokjes in siroop. De wel heel lekkere variant van aloë vera. Als ontbijt, dessert of gewoon als tussendoortje.

enriching lives met VERWAY Aloe Vera Dices

Inhoud 270 g Uitlekgewicht 200 g


De aloë vera powerdrank met açai, agave en honing als powerdrank voor elke dag P R E M I U M . A LO E .V E R A . D R I N K I N G G E L

Excellente kwaliteit Natuurlijk gerijpt Met de hand geoogst Gecertificeerde ecologische teelt Zonder chemische toevoegingen

1 liter fles

€ 30,90 www.verway.com


Page No. 15

Uw dagelijkse dosis power V E R WAY Aloe Vera Drinking Gel

V

ERWAY Aloe Vera Drinking Gel is de powerdrank voor elke dag. Deze natuurlijke energiedrank met açai, agave en honing laat niets te wensen over, het bevat immers de pure diversiteit van natuurlijke voedingsstoffen. De gel uit het blad van de biologisch gecertificeerde aloë vera wordt

2% biologische açai 3% biologische agavesiroop 5% biologische honing 89,5% biologisch aloë vera sap

handmatig gefileerd en zonder druk of chemische toevoegingen gestabiliseerd. Aloe Vera Drinking Gel wordt vers geperst en verfijnd met biologische honing, biologische açai en biologische agavesiroop. De flessen worden koud gevuld en het product bevat geen conserveringsmiddelen. Dankzij deze methode worden de kwetsbare ingrediënten beschermd en blijven ze behouden. Drink gedurende de dag 3 x 30 ml VERWAY Aloe Vera Drinking Gel en versterk uw lichaamseigen krachten. Toon uw power!

enriching lives met VERWAY Aloe Vera Drinking Gel


Page No. 16

De Aloe Vera Cannabis Drink met extra power dankzij cannabis. P R E M I U M . A LO E .V E R A . C A N N A B I S . D R I N K

V E R WAY

Aloe Vera Cannabis Drink

D

 e VERWAY Aloe Vera Cannabis Drink combineert de uitstekende eigenschappen van aloë vera met de fantastische bestanddelen van hennepzaad. Aloë vera bezit bijzondere en gewaardeerde eigenschappen dankzij de unieke compositie van talloze waardevolle werkzame stoffen. Aloë vera levert ons lichaam talrijke vitale voedingsstoffen, zoals vitamine A, B, C en E, die het lichaam niet zelf produceert, en tevens evenzo belangrijke mineralen en spoorelementen, zoals ijzer, calcium, kalium en magnesium. De zaden van de cannabisplant vormen een uitstekende aanvulling op een uitgebalanceerde en gezonde voeding. Ze zijn niet alleen, zoals granen en noten, rijk aan koolhydraten en voedingsvezels. Deze zaden bevatten tevens talrijke bestanddelen die goed zijn voor de gezondheid. De vitale voedingsstoffen in Aloe

1 liter fles

€ 31,90

www.verway.com

Vera Cannabis Drink versterken het immuunsysteem waardoor ziektes worden voorkomen. Daarnaast vertragen ze het natuurlijke verouderingsproces in het lichaam. Ze zijn o.a. rijk aan omega 3-vetzuren, ijzer, proteïnes, voedingsvezels en antioxidanten. Die dragen bij aan een gezond zenuwstelsel en helpen u evenwichtig door de dag. VERWAY Aloe Vera Cannabis Drink is een powerdrink voor het hele gezin. Dagelijks 3 x 30 ml is voldoende om uw immuunsysteem te versterken en uw lichaam te voorzien van de belangrijke bestanddelen voor een gezond zenuwstelsel. VERWAY Aloe Vera Cannabis Drink – de power voor uw zenuwstelsel! Zonder conserveringsmiddelen Vegan Glutenvrij

De power van twee powerplanten in één drank


Page No. 17

Spoorelementen ProteĂŻnes

Voedingsvezels

Omega 3- en omega 6-vetzuren Vitamines


Luxueuze inhoud Excellente kwaliteit Hoogste kwaliteitseisen Perfect afgestemd op de behoeften van uw huid

VERWAY Skin Care producten onderscheiden zich door het gebruik van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Alle werkzame stoffen zijn gekozen om uw huid exclusief en luxueus te verzorgen. Hierbij leiden beproefde ingrediënten en de nieuwste onderzoeksresultaten tot uitstekende producten.

Jeugdigheid betekent niet voor elke vrouw hetzelfde. Het wordt in ieder gezicht weer anders weerspiegeld. Daarom heeft de VERWAY Cosmetics Collection een effectief werkende anti-age verzorging ontwikkeld die helemaal is afgestemd op de individuele behoeften van de diverse huidtypes. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een concentratie van intelligente en kostbare werkzame stoffen die de huid langdurig herstellen, strakker en gladder maken, hydrateren en verstevigen. Voor de behoeften van de mannenhuid biedt VERWAY de nieuwe intensieve en verfrissende verzorgingslijn speciaal voor mannen. Deze nieuwe serie heeft direct een verzorgend en verfrissend effect. De huid wordt soepeler en optimaal gehydrateerd. Voor een grenzeloos fris gevoel, onafhankelijk van externe invloeden. Snel intrekkende formules voorzien de huid continu van verzorgende ingrediënten en een goede hydratatie.

www.verway.com


Page No. 19

Skin Care


VERWAY COSMETIC COLLECTION met exclusieve en luxueuze werkzame stoffen G

O

L

D

.

Verwen uzelf met

Gold

Strakker Hydratatie

I

N

F

U

S

E

D

24k colloïdaal goud in combinatie met andere kostbare en uitstekende werkzame stoffen luiden een nieuw tijdperk in op het gebied van huidverzorging. VERWAY biedt luxueuze verzorgingsproducten die rekening houden met de bijzonderheden van elke huid en deze nog jeugdiger en mooier laat stralen. Sterk geconcentreerde combinaties van werkzame stoffen zorgen voor een langdurig en zichtbaar frissere en gladdere huid. Zorgvuldig getest en ontwikkeld in gespecialiseerde laboratoria bieden de Gold Infused producten van VERWAY de nieuwste technologieën op het gebied van huidverzorging. Gebruiksters bevestigen al kort nadat ze de anti-cellulite crème zijn gaan gebruiken adembenemende veranderingen. In een groots opgezet onderzoek is de kracht van VERWAY Anti Cellulite Cream Concentrate op overtuigende wijze bevestigd. Sterk geconcentreerde combinaties van werkzame stoffen verbeteren cosmetisch

Elastischer Steviger

Celactiv


vering

Page No. 21

de zichtbare tekenen van een sinaasappelhuid en lelijke putjes en hydrateren de huid langdurig. Alle werkzame stoffen voor een jeugdige huid, zoals Marine Collageen, 24k colloĂŻdaal goud, stamcellen van de wijnstok, maar ook guarana, L-carnitine en hyaluronzuur voorzien de huid van buitengewone bestanddelen.

THERMO-ACTIEVE FORMULE Fase 1: Merkbare verbetering van de huiddoorbloeding Fase 2: Huid wordt rood en warm Fase 3: Celactivering; stimulering van de stofwisseling en vetverbranding Fase 4: Weefsel wordt steviger Fase 5: Harmonisering van het huidbeeld Fase 6: Meer elasticiteit dankzij diepte-hydratatie Fase 7: Huid wordt soepeler, gladder

Gladder

Kwaliteit

en strakker


Page No. 22

De 5-voudige kracht voor uw huid! VERWAY

Gold Infused Cosmetics Collection

50 ml:

€ 34,90

(€ 69,80/ 100 ml)

Het anti-rimpel concentraat maakt de huid strakker en steviger en geeft het gezicht direct een jeugdige frisheid.

200 ml:

€ 79,90

(€ 39,95/ 100 ml)

Het doeltreffende anti-cellulite crèmeconcentraat geeft de huid zichtbaar meer veerkracht en elasticiteit.


Page No. 23

• hydraterend • verstevigend • reinigend • kalmerend • herstellend

150 ml:

€ 24,90

(€ 16,60/ 100 ml)

Zacht reinigend en tegelijk hydraterend, zuivert en toniseert micellair water de huid. Poriën worden fijner, de huidskleur wordt stralend fris en irritaties kalmeren.

30 ml:

15 ml:

€ 49,90

€ 34,90

(€ 166,33/ 100 ml)

Merkbaar meer elasticiteit en een gladde huid dankzij een optimale combinatie van werkzame stoffen. Het serum stimuleert het regeneratieproces en de huid krijgt een jeugdige uitstraling.

(€ 232,67/ 100 ml)

Verzorgt en verstevigt de gevoelige huid rondom de ogen. Rimpels verminderen en de huid lijkt van binnenuit opgevuld.


Page No. 24

Intensieve en frisse verzorgingslijn voor de speciale behoeften van de mannenhuid P

U

R

E

.

M

A

N

H

yaluronzuur, sheaboter en een huidverstevigend plantencomplex behoren tot de exclusieve ingrediënten van de speciale huidverzorging voor de mannenhuid. VERWAY Cosmetics Collection biedt luxueuze verzorgingsproducten voor de man die rekening houden met de bijzonderheden van elke mannenhuid en deze frisser, zichtbaar gladder en nog dynamischer laten stralen. De MAN Moisturizing Freshness Day and Night Cream is bedoeld om de mannenhuid te verstevigen, goed te hydrateren en tegelijk zichtbaar gladder te maken. De regeneratieprocessen kunnen intensief worden ondersteund en de huid wordt zodoende uitstekend beschermd tegen externe stressfactoren. De moderne formule plakt niet en is niet vettig, trekt snel in de huid, helpt roodheid van de huid te verminderen en zorgt voor een uitstekend huidcomfort.

150 ml:

€ 24,90

(€ 16,60/ 100 ml)

50 ml:

15 m:

€ 39,90

€ 34,90

(€ 79,80/ 100 ml)

enriching lives met Man Skin Care

(€ 232,67/ 100 ml)


Page No. 25

V E R WAY Man Skin Care Collection

D

e grondig reinigende MAN Moisturizing Freshness Cleansing Gel hydrateert en verfrist de huid. De moderne, olievrije formule werkt rustgevend, brengt de pH-waarde van de huid in evenwicht, kan het ontstaan van roodheid of irritaties verminderen en verbetert het huidbeeld. De licht schuimende Cleansing Gel is bedoeld om de mannenhuid optimaal te reinigen, te hydrateren en tegelijk tot rust te laten komen. De regeneratieprocessen worden intensief ondersteund en de huid wordt zodoende uitstekend voorbereid op de hierop volgende huidverzorging. De moderne formule biedt een intensieve reiniging, vermindert een rode of onzuivere huid en zorgt voor een uitstekend huidcomfort. De huid wordt beschermd, voelt direct soepeler aan en krijgt een heldere en levendige teint.

De frisse kick voor uw huid!


Page No. 26

V E R WAY DTX FACE SHEET MASK

10 x 18 ml

€ 53,90

(€29,95/100ml)

Diep werkzame verzorging voor de belaste huid

D

agelijkse stress en luchtverontreiniging kunnen negatieve gevolgen hebben voor uw huid. Het DTX FACE Sheet Mask reinigt en verzorgt uw huid tegelijk. Neem twee keer per week 15 minuten de tijd en help het detoxproces van uw huid. De reinigende formule maakt uw huid vrij van schadelijke stoffen en zorgt tegelijk voor ontspanning.


Page No. 27

V E R WAY ALOE & CANNABIS

MOISTURISING CREAM MASK

H

et rijke en vochtinbrengende aloë vera/ cannabis masker reinigt en verzorgt uw huid in slechts een enkele stap. De formule met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten verfrist de huid en

voorziet de huid van langdurige hydratatie. Verzorg uw gezicht met hoogstaande plantenextracten en help zo het regeneratieproces van uw huid.

Milde huidverzorging met natuurlijke, waardevolle plantenextracten

10 x 12 ml

€ 26,90

(€22,42/100ml)


Page No. 28

V E R WAY Aloe Vera Rescue Spray

voor het hele gezin

E

en waar multitalent, bestaande uit biologisch gecertificeerde aloë vera, ectoïne en waardevolle plantenextracten, zoals granaatappel, zeekamille, toverhazelaar, cranberries enz. VERWAY Aloe Vera Rescue Spray ondersteunt de huidregeneratie bij een beschadigde en belaste huid en is daarom ideaal voor de behandeling van een door de zon verbrande, droge of gebarsten huid. Ook geschikt als dagelijkse verzorging van de gevoelige huid.

150 ml:

€ 19,90

(€ 13,26/ 100 ml)

Met waardevolle plantenextracten Aloe Vera

Maretak

Ectoïne

Veenbes

Zeekamille

Melisse

Muisdoorn

Moerasspirea

Granaatappel

Korenbloem

Pepermunt

Toverhazelaar


Page No. 29

V E R WAY 2 - Phase Lift VERWAY 2-Phase Lift is een professioneel lifting serum met 2-fase werking. Fase 1: rimpels worden zeer snel zichtbaar minder Fase 2: anti-aging langetermijneffect & ondersteuning bij het voorkomen van uiterlijke tekenen van voortijdige huidveroudering

V

erbeter het uiterlijk ontwikkeld als uniseks van uw huid, verformule voor vrouwen en minder zowel rimmannen van alle leeftijden. pels in uw gezicht en hals als gezwollen traanzakken. Het synergetisch afgestemde hightech complex van werkzame stoffen, bestaande uit hyaluronzuur en een complex van multipeptiden, liposomen en natuurlijke extracten is speciaal

1 2

3

4 5 6 7

8

EFFECTIEF OP DE JUISTE PLAATSEN! 20 ml:

â‚Ź 69,90

(â‚Ź 349,50/ 100 ml)

enriching lives met innovatieve verzorging


Page No. 30

De frisse kick voor hete dagen

V E R WAY Refresh

P

ure afkoeling met de verfrissende mix van munt en limoen. De draagbare airconditioner als frisse kick voor tussendoor. Past in elke strandtas. Met name op hete zomerdagen, na het sporten of een saunabezoek is VERWAY Refresh een heerlijk geurende verfrissing voor uw huid en uw zintuigen. Geniet van het zomerse briesje en blijft verfrist!

150 ml:

â‚Ź 14,90

(â‚Ź 9,94/ 100 ml)


Page No. 31

Vult de huidcellen met nieuw leven! VERWAY DTX SKIN

V

ERWAY DTX SKIN is een holistisch cosmeticaproduct (spray) voor lichaam en gezicht. De ervaring heeft geleerd dat door de subtiel werkende essences behandelingen en therapieën positief kunnen worden ondersteund. VERWAY DTX SKIN activeert de celgroei van de huid, zodat zelfs extreme huidirritaties zichtbaar verzorgd en gereinigd worden. Dagelijks gebruik helpt het uiterlijk van de huid te verjongen en te verzorgen.

150 ml:

€ 49,90

(€ 33,27/ 100 ml)

VERWAY DTX SKIN is 100% natuurlijke en VRIJ van conserveringsmiddelen VRIJ van dierlijke ingrediënten VRIJ van emulgatoren en cortison VRIJ van parfums en reukstoffen VRIJ van siliconen & PEG VRIJ van kleurstoffen VRIJ van minerale oliën

De inactiverende eigenschap van lichaamsvreemde schadelijke micro-organismen op de geïrriteerde huid kan worden geregenereerd. Het bevrijdende huidgevoel.


Pure Power Krachtige ingrediĂŤnten Innovatieve combinaties

Met VERWAY Health & Fitness alles uit de dag halen - voor meer power tijdens het sporten, betere prestaties bij lastige taken en meer energie gedurende de dag. Met producten van VERWAY kunt u elke uitdaging aan!

Meer energie

Het dagelijks leven is tegenwoordig vaak stressvol en ontspanning is er zelden. Tijdens het sporten of op kantoor, na een slapeloze nacht of na een vermoeiende klus: ons lichaam moet herstellen. VERWAY Health & Fitness producten bieden u exact wat u nodig heeft. Verkwikkende nachten, energie gedurende de hele dag, concentratie voor moeilijke beslissingen, herstel van uw spieren of het All-in-One fundament voor uw lichaam: met VERWAY komt u energiek de dag door.

enriching lives met innovatieve nutriĂŤnten www.verway.com


Page No. 33

Health & Fitness


Page No. 34

enrich your body

enrich your health

enrich your dreams

www.verway.com


Page No. 35

enrich your goals

enrich your power

enrich your life met de innovatieve VERWAYnutriĂŤnten


Page No. 36

Uw dagelijkse vitaliteitskickstarter vol met 30 belangrijke voedingsstoffen V I T A L I T Y . K I C K S T A R T E R

M.ALOE.VERA.FILET

R, WAARDEVOL & PUUR

m Aloe Vera Filet als echt multitalent, ondersteunend voor de geschoonheid en de vitaliteit. Met de hand geoogst en behoedzaam

420 g:

€ 49,90 (€ 118,81/ kg)


t

e m l o V

es n i m vita

Onze gezondheid is ons grootste bezit.

Daarom is het heel belangrijk om ons lichaam elke dag alles te geven wat het nodig heeft om fit en gezond te blijven. Helaas is het normaal geworden om door voedingstekorten, stress, slaapgebrek of milieu-invloeden steeds meer onder druk te staan. Het resultaat is een grotere behoefte van het lichaam aan voedingsstoffen die wij als gevolg van een onregelmatig en onevenwicht voedingspatroon vaak niet tot ons nemen. Met name bij hoge werkdruk of in een uitdagende levensfase is het heel moeilijk om op een uitgebalanceerde voeding te letten. Om uw lichaam dagelijks te voorzien van de juiste voedingsstoffen, bieden wij All-in-One.

VERWAY All-In-One instantdrank is de gemakkelijke en effectieve oplossing ter ondersteuning van uw vitale voedingsstoffen en microvoedingsstoffen. Vol met vitamines, mineralen, fruit, groenten, algen, voedingsvezels en omega vetzuren bevat VERWAY All-in-One een unieke combinatie van hoogwaardige ingrediënten als aanvulling op de dagelijkse voeding van u en uw gezin. Doe uw lichaam een plezier - met slechts één All-in-One drink per dag. Dagelijks één portie (15 g) oplossen in 200-250 ml water of vruchtensap en genieten maar.

V E R WAY All-in-One

Uw dagelijkse vitaliteitskickstarter enriching lives met nutriënten


Page No. 38

Sneller in slaap vallen, langer herstellen, uitgeruster wakker worden V E R K W I K K E N D E . N A C H T

Have a good night! sleep! enrich your dreams

M

oeilijk in slaap vallen, niet doorslapen, snurken, rusteloze benen, overdag regelmatig wegdommelen slaapproblemen hebben vele uitingsvormen en talrijke oorzaken. Maar bovenal beïnvloeden ze ons leven, omdat we overdag ongeconcentreerd zijn, onze prestaties tegen kunnen vallen en ze ons in het ergste geval ziek maken. Zover hoeft niemand

het te laten komen door tijdig actie te ondernemen. Lang genoeg en goed slapen draagt niet alleen bij aan geestelijke en lichamelijke fitheid, maar helpt ook om gezond, jong en mooi te blijven en kan helpen bij het afvallen. Andere voordelen van goed slapen zijn een beter immuunsysteem, emotioneel evenwicht en een verbeterde orgaanfunctie en stofwisseling. In VERWAY sleep! zitten de natuurlijke stoffen die helpen om gemakkelijker in slaap te vallen en rustiger en beter te slapen: lavendel, hopbellen, passiebloemkruid, melisse, melatonine enz. Een plantaardig, exact op elkaar afgestemd mengsel om u een goede nacht en een wakkere dag te bieden. 60 capsules:

€ 29,90

(€ 83,06/ 100 g)


Page No. 39

Bereik uw doelen, verwezenlijk uw dromen en overwin lastige taken D

O

E

L

E

N

.

B

E

R

E

I

K

E

N

focus! enrich your goals

Focus - concentratie - activering

C

oncentreer u, bereik uw doelen en word succesvol! Middagdip? Belangrijke vergadering? Examen? Nu heeft u de directe energieboost voor uw hersenen nodig! VERWAY focus! - versterk uw focus. Kort na inname bereiken de bijzondere ingrediënten van VERWAY focus! uw hersenen en kunt u de volgende hindernis overwinnen. GINKGO BETA-ALANINE GUARANA TAURINE FOLIUMZUUR en vele andere krachtige ingrediënten voor je hersenen.

12 x 14 g:

€ 49,90 (€ 297,02/ kg)


Page No. 40

Voor sportieve topprestaties en een energieke dag zonder compromissen P

U

R

E

.

E

N

E

R

G

KRACHT CONDITIE ENERGIE DE HELE DAG DOOR

J

oggen, fietsen, zwemmen, klimmen, crossfit of wandelen, elke sport stelt uw lichaam en uw mogelijkheden op de proef. U heeft zich sportieve doelen gesteld en traint om beter te worden.

VERWAY energize! geeft uw lichaam de extra power om er nog meer uit te halen en prestaties te verbeteren. Ga er vol voor en vul uw krachten aan met nieuwe energie.

Werk is vaak uitdagend en fysiek of mentaal vermoeiend.

Op volle kracht de dag door!

Uw lichaam heeft nieuwe energie nodig om het volgende doel te bereiken, een betere conditie te krijgen en grenzen te verleggen.

Geschikt voor vegetariĂŤrs.

I

E


energize!

enrich your power

12 x 25 g:

€ 54,90 (€ 183,00/ kg)

Op volle kracht de dag door CREATINE BETA ALANINE L-LEUCINE & L-VALINE & L-LYSINE TAURINE CALCIUM & MAGNESIUM RIBOFLAVINE FOLIUMZUUR IJZER & ZINK

enriching lives met nutriënten


Page No. 42

Effectievere en kortere hersteltijd voor spieren en zenuwen P

U

R

E

.

R

E

G

E

N

E

R

A T

I

O

N

repower! enrich your body Met natuurlijke grondstoffen past in een vegetarisch en veganistisch voedingspatroon

I

n het dagelijks leven staat de mens bloot aan vele stressfactoren en omstandigheden die de krachten en zenuwen ondermijnen. Hoge psychische stress veroorzaakt een extra behoefte voor de hersenen. Op cellulair niveau gaat het hoge energieverbruik gepaard met oxidatieve stress. Hier dreigt langdurig verlies van de mentale performance. VERWAY repower! biedt uitkomst! Gedurende de 10-jarige ontwikkeling is VERWAY repower! door sporters getest en succesvol gebruikt. Het herstel na belasting is effectiever en de noodzakelijke hersteltijd kan substantieel worden verkort. De energiereserves kunnen worden opgebouwd en de volgende dag is het lichaam weer hersteld en vol energie! De inhoud van ĂŠĂŠn flesje (bij extreme sporten 2 flesjes) 30-60 minuten na de lichamelijke inspanning of 30-60 minuten voor het naar bed gaan innemen.

VERWAY repower! is ontwikkeld voor de topsport en succesvol getest onder de zwaarste omstandigheden. Gedurende 10 jaar ontwikkeld en geperfectioneerd voor max. herstel.


Page No. 43

De kracht van rust! DE VOORDELEN VOOR SPORTERS: bevordert een snel herstel vermindert spierpijn hoge trainingsintensiteit mogelijk stabiele vorm van de dag stabiele vormopbouw kan het risico op blessures verminderen DE VOORDELEN VOOR IEDEREEN: snelle stressvermindering op cellulair niveau na het werk snelle omschakeling naar herstel korte hersteltijd betere slaapkwaliteit verhoogde stressbestendigheid betere stemming

6 x 50 ml:

â‚Ź 39,90 (â‚Ź 133,00/ l)


Page No. 44

Home Living

www.verway.com


Page No. 45

V E R WAY BEHAAGLIJKE PLAID

D

eze premium plaid met fraai vachtdessin en een hoogwaardige polar fleece onderkant houdt u aangenaam warm tijdens koude winterdagen. De plaid is verkrijgbaar in twee chique kleuren en garandeert u een perfecte look bij uw huidige inrichting.

Iedere behaaglijk zachte plaid is omwikkeld met een satijnen lint en zit verpakt in een luxueuze kunstleren doos: het perfecte cadeau!

Gun uzelf of een ander kostbare ontspannende momenten met de behaaglijke premium plaid van Verway. Aanbieding*

â‚Ź 89

â‚Ź 45,90

++

+

Li

m

ite

d

W

in

te

rE

di

tio

*Zolang de voorraad strekt

n

++

+


Page No. 46

Krachtig en universeel schoonmaakmiddel dat raad weet met zelfs het hardnekkigste vuil P R O C L E A N . C O N C E N T R A T E

Natuurlijk schoon

enriching lives met Pro Clean Concentrate www.verway.com


Page No. 47

V E R WAY Pro Clean Concentrate INNOVATIEF EN NATUURLIJK SCHOONMAKEN Ruim maar een plekje in uw kast in! Nog nooit was schoonmaken zo gemakkelijk. Een uniek product voor het hele huis met de gebalde kracht van natuurlijke be-

Suikerbiet

Grapefruit

standdelen. Dit concentraat reinigt uitstekend dankzij innovatieve, natuurlijke tensiden uit hernieuwbare grondstoffen. Het is geschikt voor bijna alle oppervlakken. Deze universele powerreiniger lost veilig en snel olie, vet en ander vuil op in en rondom uw hele huis (keuken, oven, sanitair, vloer, ramen, auto, tegels, keramiek, tuinmeubelen enz.) en is veilig voor het milieu.

Rietsuiker

Mukorossi (Wasnoot)

Kokos

✓ Vrij van gevarenetikettering conform CLP. ✓ Spaart het milieu. ✓ Biologisch afbreekbaar. ✓ Zonder giftige toevoegingen. ✓ Zonder schadelijke oplosmiddelen. ✓ Geschikt voor mensen met allergieën. 1L fles:

€ 19,90 3 stuks (leeg) Aluminium spuitfles (leeg)

€ 6,90

€ 19,90


Page No. 42

V E R WAY VERWAY set van 3 carbonvezeldoeken

Duurzame professionele kwaliteit met Duits patent ■ 100% pluisvrij ■ Uitstekende absorptie ■ Droogwrijven niet meer nodig ■ Geen strepen op ruiten en glas

D Set van 3:

€ 14,90

e speciale en extreem sterke vezelcombinatie maakt deze doeken in combinatie met VERWAY PRO CLEAN CONCENTRATE dé specialist voor ALLE oppervlakken. De actieve carbonvezels verminderen kiemen en bacteriën en voorkomen daardoor op natuurlijke wijze de vorming van geurtjes en bacteriën. Deze hightech doeken absorberen aanzienlijk meer vocht dan u gewend bent van traditionele schoonmaakdoekjes. Een innovatieve combinatie van vezels en de uiterst fijne verwerking van deze doeken garanderen een streeploze en pluisvrije glans op alle oppervlakken.

Geniale hacks voor uw dagelijks leven tips en trucs van schoonmaakexpert Heino Kosfeld kunt u vinden op onze website: www.verway.com/nl/verway-world/verway-home-living


Page No. 43

BE SC H E R M ING tegen e l e ktro m a gn e t is c h e v eld en EMF

Zendmasten

5G Radiogolven

Microgolven

WLAN

Bluetooth

Elektrosmog

N

a tientallen jaren wereldwijd onderzoek kan de vraag „Is elektromagnetische straling wel of niet schadelijk voor de gezondheid?“ nu grotendeels worden beantwoord. Het wetenschappelijke bewijs is onderhand voldoende solide en toont aan dat veel gezondheidsschade zich al voordoet nog ver onder de grenswaarde. Daartoe horen o.a. neurologische problemen, cardiovasculaire effecten (o.a. hartkloppingen) ook bij kinderen, verstoringen van het immuunsysteem tot aan een verhoogd risico op hersentumoren bij veelvuldig gebruik van de mobiele telefoon, maar ook

hoofdpijn, moeheid, prikkelbaarheid en nervositeit, concentratie- en geheugenproblemen. Vaak verdwijnen de symptomen pas als de straling permanent stopt. De straling van mobiele telefoons kan bovendien de vruchtbaarheid van mannen negatief beïnvloeden en vormt volgens recente bevindingen ook een risico voor zwangere vrouwen en het kind dat in hen groeit. De Hexacard neutraliseert schadelijke stralingen in een straal van 3 meter. Door langdurig gebruik beschermt u zodoende uzelf en uw omgeving.


Page No. 48

Gift Sets

www.verway.com


Page No. 49

V E R WAY Pro Clean Concentrate cadeauset

Schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig

:

€ 34,90 1 x ■ Pro Clean Concentrate Navulling (500 ml) 1 x ■ Pro Clean Concentrate Aluminium spuitbus (350 ml/ leeg) 1 x ■ Schoonmaakdoek 24 x 13 cm 1 x ■ grote carbonvezel schoonmaakdoek 50 x 40 cm 1 x ■ klein carbonvezeldoekje voor brillen, mobiele telefoons of displays 13 x 10 cm 1 x ■ Luxueuze geschenkdoos

M

et de Pro Clean cadeauset van VERWAY krijgt u behalve de universeel te gebruiken, krachtige powerreiniger in een milieuvriendelijke navulverpakking ook een elegante en fraai ontworpen spuitfles en een 3-delige set met hoogwaardige carbonvezeldoeken. De perfecte set met exclusieve geschenkdoos om vuil afdoende, milieuvriendelijk en snel te verwijderen.

enriching lives met Pro Clean Concentrate


Page No. 50

Nutrition Family Pack

O

Your health is unique!

nze gezondheid is ons grootste bezit. Onderzoek toont aan dat we met onze voeding bepaalde voedingsstoffen onvoldoende binnenkrijgen. Tekorten als gevolg van een ontoereikende of onevenwichtige voeding zijn vaak als eerste zichtbaar aan de huid, de haren en de nagels. Het welzijn van uw gezin ligt VERWAY na aan het hart. Daarom biedt het Family Pack van VERWAY u alle producten die u helpen bij een gezonde en evenwichtige voeding en u de dagelijks noodzakelijke vitamines en mineralen verschaffen. Met VERWAY veiligheid boven alles. Wij zijn overtuigd van onze productkwaliteit. Om dat te benadrukken, onderwerpen wij onze producten aan de strengste kwaliteitscontroles die onaangekondigd worden uitgevoerd door onafhankelijke instanties. En wanneer u topsporter bent, profiteert u extra van onze producten die onder andere vermeld staan op de Duitse anti-dopinglijst (Kölner Liste für Clean Sport).

FREE!

€ 249,90

www.verway.com


Page No. 51

De allroundverzorging voor uw huid

€ 109,90

FREE!

€ 99,90

Exclusieve verzorgingsset voor heren

Luxueuze verzorgingsset voor dames

De huid is uniek en verdient een goede verzorging. Bij aankoop van de verzorgingsserie voor dames of heren schenkt VERWAY u een exclusieve cosmeticatas!

alleen tas:

€ 14,90

alleen tas:

€ 14,90


www.verway.com


E N R I C H I N G

L I V E S


E N R I C H I N G

L I V E S

A rt. n r. 3 1 1 52

Begin vandaag nog uw persoonlijke succesverhaal!

www.ve r way.co m

Profile for VERWAY World

VERWAY World - Product catalogus (2020/21)  

VERWAY World - Product catalogus (2020/21)  

Profile for verway
Advertisement