__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα.

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 1

13.11.18 12:37


Σελίδα 2 | 36

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 2

13.11.18 12:37


Σελίδα 3 | 36

Η επιτυχία μας κάνει ισχυρότερους

VERWAY ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ & ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

M

ε την απόφαση να γίνετε ένας Πρεσβευτής Μάρκας της VERWAY, δημιουργήσατε τη βάση για να ζήσετε με αυτοπεποίθηση και με περισσότερη προσωπική και οικονομική ελευθερία. Η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σημαντικό ορόσημο για την ευχαρίστηση, την ικανοποίηση και τον πλούτο, ανεξάρτητα από το αν αυτό σημαίνει ευέλικτα χρονοδιαγράμματα, προσωπική ανάπτυξη, σταθερό παράλληλο εισόδημα ή μια πραγματική εναλλακτική σταδιοδρομία για εσάς. Η επιτυχία είναι αυτό που θέλετε ΕΣΕΙΣ να εκπληρώσετε! Είναι η αποστολή μας να προσφέρουμε ένα δυναμικό περιβάλλον, στο οποίο η δουλειά σας ανταμείβεται σύμφωνα με τις επιδόσεις σας και σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε το δυναμικό σας. VERWAY σημαίνει πληθώρα ευκαιριών και ισότητας. Δεν έχει σημασία από πού είστε, πόσο ετών είστε ή με πόση γνώση και εμπειρία ξεκινάτε μαζί μας. Αυτό που μετράει είναι το μονοπάτι που περπατάτε. Καθορίστε την επιτυχία σύμφωνα με το δικό σας όραμα και φτάστε εκεί με τους δικούς σας κανόνες. Δημιουργήστε τη ζωή που πάντα θέλατε να έχετε!

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 3

13.11.18 12:37


Σελίδα 4 | 36

Όταν είστε εσείς επιτυχημένοι, είμαστε επιτυχημένοι κι εμείς

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ VERWAY •

Μέχρι 30% άμεση έκπτωση για προσωπικές αγορές

Μέχρι 22% μπόνους επιστροφής μετρητών για προσωπικές παραγγελίες προϊόντων

Μέχρι 20 % μπόνους στο ηλεκτρονικό κατάστημα στις τελικές τιμές πελατών μέσω του προσωπικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος VERWAY

Μέχρι 45 % κέρδος στις άμεσες πωλήσεις

Καθημερινές πληρωμές μπόνους στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι VERWAY

Μέχρι 39,5 % μπόνους μέσω του τζίρου της ομάδας

Μέχρι 3,5 % ετήσιο μπόνους

Μέχρι 150 € Lifestyle μπόνους κάθε τέσσερις (4) εβδομάδες

Μέχρι 1.000 € μπόνους αυτοκινήτου κάθε τέσσερις (4) εβδομάδες

Λάβετε δωρεάν ένα κορυφαίο αυτοκίνητο πολυτελείας αξίας 100.000 €

Με το μπόνους μετόχου της VERWAY έχετε τη δυνατότητα να γίνετε ένας συνιδιοκτήτης της εταιρείας

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 4

13.11.18 12:37


Σελίδα 5 | 36

ΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Από μία άποψη η απόκτηση εισοδήματος δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη όσο σήμερα. Απολαύστε τη μοναδικότητα, την κορυφαία ποιότητα και την απαράμιλλη αναλογία τιμής/απόδοσης του χαρτοφυλακίου προϊόντων VERWAY και απλά συστήστε μας. Ήδη 10 με 20 κανονικοί πελάτες είναι αρκετοί για ένα ελκυστικό εισόδημα μερικής απασχόλησης περίπου 200 έως 500 ευρώ για σας. Το πλεονέκτημα της VERWAY: τα καταναλωτικά προϊόντα συνήθως δημιουργούν υψηλότερο συντελεστή κύκλου εργασιών και μέσω αυτού μια πιο σταθερή αγοραστική συμπεριφορά.

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 5

Επιτύχετε περισσότερα μέσα από την δημιουργία ομάδας και την υποστήριξη της! Έχετε ήδη μια μικρή βάση πελατών και τώρα δημιουργείτε μια δική σας ομάδα πωλήσεων. Δείχνετε στην ομάδα σας πώς μπορούν να κερδίσουν περίπου από 500 έως 3.000 ευρώ το μήνα, διατηρώντας ταυτόχρονα τη δική τους διαχείριση του χρόνου και κερδίζοντας την ευκαιρία για ένα πρόσθετο εισόδημα. Βοηθήστε τους με την απαραίτητη δημιουργία ομάδας και τη δημιουργία επαφών, καθώς και τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό το πρόσθετο εισόδημα θα μπορούσε να είναι το πρώτο σας βήμα προς την αυτό-απασχόληση. η επιλογή είναι δική σας!

Ο ενεργός οργανισμός πωλήσεων ανοίγει νέες ευκαιρίες και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Η ενεργός γενιά των πρεσβευτών μάρκας της VERWAY είναι το βασικό επίκεντρο εδώ. Χρησιμοποιήστε το δικό σας δίκτυο και αυτό των μελών της ομάδας σας για να επεκτείνετε το δίκτυο των πωλήσεών σας. Ένα εισόδημα που ξεκινάει από 5.000 ευρώ το μήνα και περισσότερο είναι δυνατό! Αποφασίστε ελεύθερα, αν θέλετε να κάνετε τη δεύτερη απασχόλησή σας, κύρια. Με αυτόν τον τρόπο ως αυτοαπασχολούμενος επιχειρηματίας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βιώσιμο και παθητικό εισόδημα.

13.11.18 12:37


Σελίδα 6 | 36

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 6

13.11.18 12:37


Σελίδα 7 | 36

Μπόνους, καθημερινά! Ηλεκτρονικό πορτοφόλι – ο προσωπικός σας αποκλειστικός ηλεκτρονικός τραπεζικός λογαριασμός VERWAY Με την VERWAY, έχει ξεκινήσει για εσάς ένας νέος κόσμος στον οποίο κερδίζετε χρήματα. Απολαύστε τους καρπούς της εργασίας σας άμεσα, καθώς οι ημερήσιες πληρωμές μπόνους είναι δεδομένες. Είναι πραγματικά τόσο απλό: Το έξυπνο σύστημά μας σας επιτρέπει να λαμβάνετε εύκολα και απλά τα μπόνους στο ιδιωτικό ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι - καθημερινά! Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας είναι το εικονικό σας πορτοφόλι: μέσω του ηλεκτρονικού σας πορτοφολιού, οι πληρωμές μπόνους μπορούν να πραγματοποιηθούν ως ημερήσιες πληρωμές πολύ πιο γρήγορα από τις κανονικές συναλλαγές. Το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι σας εξυπηρετεί πρώτα απ ‘όλα να λαμβάνετε πληρωμές , οι οποίες θα εκτελούνται καθημερινά, σύμφωνα με τα προσόντα σας και το σχέδιο σταδιοδρομίας της VERWAY, στον ψηφιακό τραπεζικό σας λογαριασμό. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπό σας του ηλεκτρονικού πορτοφολιού για να τοποθετήσετε παραγγελίες στο κατάστημα VERWAY ανά πάσα στιγμή ή απλά να το μεταφέρετε σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή προπληρωμένη κάρτα της επιλογής σας. Η ρευστότητα σας είναι εγγυημένη και μπορείτε να εστιάσετε άμεσα στα βασικά πράγματα: τις συστάσεις και την δημιουργία ομάδας.

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 7

13.11.18 12:37


Σελίδα 8 | 36

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Προκειμένου να τηρήσουμε τις δικές μας προδιαγραφές ποιότητας και διαφάνειας, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη: το ακόλουθο παράδειγμα επεξηγεί πώς κατανέμονται οι αξίες στην εταιρεία.

Τιμή τελικού πελάτη (μικτή): 19 % ΦΠΑ -> εφορία:

100,00 €

Τιμή Τελικού Πελάτη (καθαρή):

Μέχρι 30 % έκπτωση -> Πωλήσεις:

15,97 € 84,03 €

Τιμή Πρεσβευτή Μάρκας (καθαρή):

25,21 € 58,82 €

Μέχρι 50 % πληρωμή μπόνους -> Πωλήσεις:

29,41 €

ΕΤΑΙΡΙΚΈΣ ΜΕΤΟΧΈΣ VERWAY:

29,41 €

(Παραγωγή, Εξυπηρέτηση Πελατών κλπ.)

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 8

13.11.18 12:37


Σελίδα 9 | 36

Επισκόπηση

ΟΡΟΛΟΓΙΑ Για την διευκόλυνσή σας, έχουμε συγκεντρώσει και επεξηγήσει μερικούς από τους όρους που χρησιμοποιούνται συχνότερα.

Πρώτος στη Γραμμή Ποιος πρεσβευτής μάρκας στην ομάδα σας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως Πρώτος στη γραμμή;

Ιδία Έσοδα (OR) Που βασίζονται τα Ιδία Έσοδα με βάση και ποιο ελάχιστο εισόδημα ισχύει, για να δικαιούστε ένα μπόνους;

Ομάδα Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Πρώτων στη Γραμμή σας και της ομάδας σας;

Συνολικό Εισόδημα (TR) Πώς υπολογίζεται το Συνολικό σας Εισόδημα και πόσο καιρό ισχύει.

Πόντοι Καριέρας (CP) Πώς μπορούν να υπολογιστούν οι Πόντοι Καριέρας σας και για πόσο καιρό ισχύουν;

Επίπεδο Καριέρας Η βάση για τις πληρωμές μπόνους σας! Μάθετε πώς υπολογίζεται το Επίπεδο Καριέρας σας.

Έκπτωση Αγορών Πόση έκπτωση θα έχετε στην τιμή τελικού πελάτη;

Ενεργή Γραμμή Πόσες ενεργές γραμμές καθορίζουν, μεταξύ άλλων, τα προσόντα σας σε Επίπεδο Καριέρας στο πλάνο της καριέρας σας;

Πόντοι Μπόνους (BP) Για ποιο λόγο παίρνετε τους Πόντους Μπόνους και σε τι εξυπηρετούν;

Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι Μάθετε πώς μπορεί το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι να αυξήσει τη ρευστότητά σας.

Ενεργή Κατάσταση και Υπολογισμός Μπόνους Μάθετε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στο πλάνο καριέρας και πώς μπορείτε να δικαιούστε πληρωμές μπόνους.

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 9

13.11.18 12:37


Σελίδα 10 | 36

Πρώτες Γραμμές Υπάρχουν πρεσβευτές μάρκας, τους οποίους έχετε εγγράψει και καταχωρίσει απευθείας μέσω του αναγνωριστικού αριθμού VERWAY.

Ομάδα

Εάν κερδίσετε τουλάχιστον 1.000 Πόντους Καριέρας (CP) εντός 365 ημερών από την στιγμή της εγγραφής σας, η έκπτωσή σας αυξάνεται κατά 10% σε νέα κανονική έκπτωση 30%). Παράδειγμα: Τιμή τελικού πελάτη 100 € ΜΕΙΟΝ 30 € (30 % έκπτωση) = 70 €

Όλοι οι πρεσβευτές μάρκας VERWAY κάτω από εσάς θεωρούνται ως μία ομάδα.

Πόντος Μπόνους (BP)

Πόντος Καριέρας (CP)

Ένας Πόντος Μπόνους (BP) είναι η αξία που αποδίδεται σε κάθε προϊόν ξεχωριστά. Παίρνετε πόντους μπόνους με δικές σας παραγγελίες και παραγγελίες της ομάδας. Τα επίπεδα μπόνους του τρέχοντος Επιπέδου Καριέρας σας θα υπολογίζονται μέσω των πόντων μπόνους που έχετε συλλέξει και θα πληρώνονται σε ευρώ. Οι Πόντοι Μπόνους ρυθμίζουν την αναλογία τιμής / απόδοσης και μπορούν να διαφέρουν από τους Πόντους Καριέρας.

Κάθε προϊόν VERWAY προσφέρει έναν Πόντο Καριέρας (CP). Αυτός ο Πόντος ισούται με την καθαρή τιμή αγοράς του συνεταίρου (χωρίς ΦΠΑ). Παράδειγμα: 1 € καθαρή τιμή προϊόντος ισούται με έναν (1) πόντο καριέρας. Οι Πόντοι Καριέρας αποτελούν τη βάση για τα προσόντα σας στο πλαίσιο του πλάνου καριέρας της VERWAY και πώς μπορείτε να προχωρήσετε στα βήματα σταδιοδρομίας. Οι Πόντοι Καριέρας υπολογίζονται μέσω των Ιδίων Εσόδων / ιδίων παραγγελιών και του συνολικού τζίρου, δηλ. των παραγγελιών της ομάδας. Οι Πόντοι Καριέρας από κάθε πληρωμένη παραγγελία (δική σας + ομάδας) υπολογίζονται για τα προσόντα σας. Οι Πόντοι Καριέρας ισχύουν για 28 ημέρες, αρχής γενομένης από τη στιγμή της πληρωμής της παραγγελίας. Η επισκόπηση των Πόντων Καριέρας σας είναι πάντα προσβάσιμη μέσω των υπηρεσιών υποστήριξης.

Έκπτωση Αγοράς Κάθε πρεσβευτής λαμβάνει μία έκπτωση 20% στην τιμή τελικού πελάτη. Παράδειγμα: Τιμή τελικού πελάτη 100 € ΜΕΙΟΝ 20 € (20 % έκπτωση = 80 €)

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 10

Παράδειγμα: Επίπεδο Καριέρας: Κορυφαίος Πρεσβευτής Πόντοι Καριέρας: 600 / Πόντοι Μπόνους: 550 Μπόνους Απόδοσης: 8 % επί 550 Πόντους Μπόνους = 44 €

Ενεργή Κατάσταση Η ενεργή κατάσταση είναι μια απαίτηση συμμετοχής στο πλάνο καριέρας της VERWAY και στην επιλεξιμότητα πληρωμής μπόνους. Μπορείτε να φτάσετε στην ενεργή κατάσταση από τους 150 CP και μετά. Οι Πόντοι Καριέρας που δημιουργήθηκαν από τις παραγγελίες σας υπολογίζονται για την ενεργό κατάστασή σας για 28 ημέρες, αρχίζοντας από τη στιγμή της πληρωμής. Οι τρέχουσες συναλλαγές και η Ενεργή σας Κατάσταση

μπορούν να υποστήριξης.

εμφανιστούν

μέσω

των

υπηρεσιών

Παράδειγμα 1: Εάν παραδώσετε μια παραγγελία την πρώτη του μηνός με 150 CP, η ενεργή κατάστασή σας ισχύει μέχρι τις 28 του μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτών των 28 ημερών, λαμβάνετε καθημερινά πληρωμή μπόνους σύμφωνα με το τρέχον πλάνο καριέρας VERWAY. Η ενεργή κατάσταση, καθώς και η επιλεξιμότητα πληρωμής μπόνους, θα χαθούν, αν δεν δημιουργήσετε τα κατάλληλα Ιδία Έσοδα (150CP) μέχρι τις 28/29 του μήνα. Τόσο η ενεργή κατάσταση όσο και οι πληρωμές μπόνους θα αποκατασταθούν, μόλις παραδώσετε τις κατάλληλες παραγγελίες αξίας 150 CP. Παράδειγμα 2: Εάν παραδώσετε μια παραγγελία με αξία 100 CP την πρώτη του μηνός, δεν θα έχετε ακόμα ενεργή κατάσταση και δεν θα δικαιούστε πληρωμές μπόνους. Ωστόσο, οι 100 CP θα ισχύουν για επιλεξιμότητα στο πλάνο καριέρας VERWAY μέχρι τις 28 του μήνα. Εάν παραδώσετε μια άλλη παραγγελία αξίας 50 CP μέχρι την τρίτη ημέρα του ίδιου μήνα, θα έχετ συγκεντρώσει 150 CP Ιδίων Εσόδων (100 + 50 = 150 CP) και επομένως φτάνετε στην ενεργή κατάσταση εκείνη την ημέρα. Οι 50 CP από τη δεύτερη παραγγελία ισχύουν για την επιλεξιμότητα στο πλάνο καριέρας σας μέχρι τις 30 του μήνα (28 ημέρες). Από 29 και εφεξής, οι 100 CP από την πρώτη σειρά χάνουν την εγκυρότητά τους. Χάνετε την Ενεργή Κατάσταση και δεν δικαιούστε πλέον πληρωμές μπόνους από εκείνη τη στιγμή. Με μια παραγγελία αξίας τουλάχιστον 100 CP, κερδίζετε πίσω την ενεργή κατάσταση. Οι 50 CP από τη δεύτερη παραγγελία χάνουν επίσης την ισχύ τους μετά από 28 μέρες.

13.11.18 12:37


Σελίδα 11 | 36

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα έχω πάντα μία ενεργή κατάσταση; Εάν παραδώσετε παραγγελίες αξίας τουλάχιστον 150 CP ανά 28 ημέρες, θα εξασφαλίζετε πάντα μια ενεργή κατάσταση, καθώς και μια εγγυημένη επιλεξιμότητα μπόνους. Με άλλα λόγια: 365 πληρωμές μπόνους το χρόνο, αφού κάθε μέρα είναι ημέρα πληρωμής! Για πόσο καιρό ισχύουν οι Πόντοι Καριέρας μου από τις δικές μου παραγγελίες έγκυρες για την Ενεργή Κατάστασή μου; Οι Πόντοι Καριέρας ισχύουν για 28 ημέρες, αρχής γενομένης από την ώρα της παραγγελίας. Πού μπορώ να επαληθεύσω την ενεργή κατάστασή μου και τη δική μου επιλεξιμότητα πληρωμής μπόνους; Μπορείτε να δείτε την ενεργή κατάστασή σας και την επιλεξιμότητα μπόνους σας σε οποιοδήποτε σημείο στις υπηρεσίες υποστήριξης. Τι συμβαίνει όταν χάνω την Ενεργή μου Κατάσταση; Κάθε μέρα στις 12 το πρωί, υπολογίζονται τα έσοδα και τα Επίπεδα Καριέρας. Χάρη σε αυτόν τον υπολογισμό, εκτελούνται οι πληρωμές μπόνους για τους πρεσβευτές μάρκας της VERWAY. Οι μη ενεργοί πρεσβευτές μάρκας χωρίς ενεργή κατάσταση δεν λαμβάνουν πληρωμές μπόνους, παρά μόνο όταν επανέλθει η ενεργή τους κατάσταση. Συνιστάται να ελέγχετε τη δική σας ενεργή

κατάσταση μέσω των υπηρεσιών υποστήριξης.

Ιδία Έσοδα Τα Ίδια Έσοδα βασίζονται σε Πόντους Καριέρας / Πόντους Μπόνους, οι οποίοι δημιουργούνται μέσω των δικών σας

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 11

παραγγελιών προϊόντων. Προκειμένου να είστε επιλέξιμος για ένα μπόνους, ισχύουν τα ελάχιστα Ιδία Έσοδα (OR) 150 CP / BP. Ανατρέξτε στην Ενεργή κατάσταση.

Συνολικό Εισόδημα Τα συνολικά έσοδα βασίζονται στο άθροισμα όλων των Πόντων Καριέρας / Πόντων Μπόνους, οι οποίοι δημιουργούνται μέσω των δικών σας παραγγελιών ή των παραγγελιών της ομάδας σας. Παράδειγμα: Η παραγγελία σας αξίζει 250 CP και οι τρεις παραγγελίες συνεργατών σας ανέρχονται σε 750 CP. Τα συνολικά έσοδα θα είναι 1.000 CP / BP.

Επίπεδο Καριέρας Στο πλάνο καριέρας της VERWAY, υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα σταδιοδρομίας, στα οποία μπορείτε να προκριθείτε. Ανάλογα με το επίπεδο που έχετε φτάσει, θα λάβετε ένα ή περισσότερα μπόνους. Κάθε μέρα το Επίπεδο Καριέρας σας θα υπολογιστεί με βάση τον συνολικό τζίρο (τον τζίρο σας και τον τζίρο της ομάδας σας). Το μπόνους σας θα υπολογιστεί καθημερινά σύμφωνα με το Επίπεδο Καριέρας σας και θα καταβληθεί στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι

Ενεργή Γραμμή

χουν τρεις (3) Ομάδες Γραμμής με διάφορους πρεσβευτές μάρκας που έχουν δημιουργηθεί. Μια ενεργή Γραμμή είναι μία που ανεξάρτητα από το βάθος θα έχει τουλάχιστον έναν πρεσβευτής μάρκας με Ενεργή Κατάσταση. Το ποσό των ενεργών Γραμμών είναι σχετικό με τα προσόντα σας στο Επίπεδο Καριέρας στο πλάνο καριέρας της VERWAY.

Ηλεκτρονικό πορτοφόλι Κάθε πρεσβευτής μάρκας λαμβάνει το δικό του ψηφιακό πορτοφόλι στις υπηρεσίες υποστήριξης, το λεγόμενο ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι ένας ψηφιακός τραπεζικός λογαριασμός από την VERWAY, στον οποίο μεταφέρεται καθημερινά η πληρωμή μπόνους σας. Το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού σας πορτοφολιού VERWAY μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγγελίες προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού σας πορτοφολιού σε άλλο τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή προπληρωμένη κάρτα της επιλογής σας. Οι τραπεζικές μεταφορές είναι εφικτές με ελάχιστο υπόλοιπο 50 ευρώ. Υπάρχει χρέωση ενός (1) ευρώ για κάθε συναλλαγή, ανεξάρτητα από το ποσό προς μεταφορά.

Κάθε πρεσβευτής που εγγράφεται ως πρεσβευτής μάρκας στην ομάδα σας αναφέρεται ως μία Γραμμή Εάν, για παράδειγμα, καταχωρίσετε τρεις (3) νέους πρεσβευτές μάρκας με τον δικό σας αναγνωριστικό αριθμό VERWAY, θα έχετε τρεις (3) γραμμές. Όταν οι τρεις (3) πρεσβευτές μάρκας σας εγγράψουν νέους, μπορεί να υπάρ-

13.11.18 12:37


Σελίδα 12 | 36

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ Από το επίπεδο του Κορυφαίου Πρεσβευτή και μετά, μπορείτε να είστε επιλέξιμοι για το Μπόνους Επιστροφής σε Μετρητά. Αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνετε μία επιστροφή σε μετρητά μέχρι και 22% επί των δικών σας παραγγελιών προϊόντων (Ιδία Έσοδα).

ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Πρεσβευτής

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ

0 έως 499

0%

Κορυφαίος Πρεσβευτής

500

8%

Κορυφαίος Πρεσβευτής

1.000

12 %

Χάλκινος Πρεσβευτής

2.000

15 %

Ασημένιος Πρεσβευτής

3.500

18 %

Χρυσός Πρεσβευτής

6.000

22 %

Παράδειγμα Επίπεδο Καριέρας: Κορυφαίος Πρεσβευτής Ιδία Έσοδα: 600 Πόντοι Καριέρας και 550 Πόντοι Μπόνους 44 € Μπόνους Επιστροφής σε Μετρητά (8 % για 550 Πόντους Μπόνους)

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 12

13.11.18 12:37


Σελίδα 13 | 36

ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ Είστε εντυπωσιασμένοι από τα προϊόντα της VERWAY και τα συστήνετε σε φίλους & συγγενείς, οι οποίοι πραγματοποιούν τις πρώτες σας παραγγελίες. Παράδειγμα: Τιμή πώλησης συμπ. ΦΠΑ Μείον 30 % έκπτωση

750 € (115 πελάτες & 50 € κάθε παραγγελία) 525 € (Μικτή τιμή αγοράς) 441 € (Καθαρή τιμή αγοράς CP/BP)

Άμεσο εισόδημα

225 € (750 € ΜΕΙΟΝ 525 €)

συν Μπόνους Επιστροφής σε Μετρητά Συνολικό Εισόδημα

35 € (8 % σε 441 BP)

260 €

(Για την απλούστευση όλων των παραδειγμάτων υπολογισμού: 1 € EK καθαρό = 1 CP/BP)

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 13

13.11.18 12:37


Σελίδα 14 | 36

ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Το Μπόνους Απόδοσης (PB) λαμβάνεται από κάθε Κορυφαίο Πρεσβευτή με συνολικό εισόδημα τουλάχιστον 500 Πόντους Καριέρας / Πόντους Μπόνους (CP / BP) και τουλάχιστον 150 Πόντους Καριέρας / Πόντους Μπόνους (CP / BP) Ιδίων Εσόδων (βλ. ενεργή κατάσταση) Το PB είναι Μπόνους Διαφοράς: υπολογίζεται από τη διαφορά μεταξύ του επιπέδου σας PB και του επιπέδου PB των Πρώτων Γραμμών σας - επιπλέον των εσόδων της ομάδας σας.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Πρεσβευτής

ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

0 έως 499

0%

Κορυφαίος Πρεσβευτής

500

8%

Κορυφαίος Πρεσβευτής

1.000

12 %

Χάλκινος Πρεσβευτής

2.000

15 %

Ασημένιος Πρεσβευτής

3.500

18 %

Χρυσός Πρεσβευτής

6.000

22 %

Κλιμάκωση Μπόνους Απόδοσης (PB) (Απλούστευση σε όλα τα παραδείγματα υπολογισμού: 1 € EK καθαρά= 1 CP/BP)

Δημιουργία Ομάδας

είναι διασκεδαστική και τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, αν συστήνετε τη δική σας επιχείρηση VERWAY και δημιουργείτε μια αναπτυσσόμενη και δραστήρια ομάδα: Υψηλά Επίπεδα Καριέρας Περισσότερα Μπόνους για τις προσωπικές παραγγελίες Υψηλότερα Μπόνους Διαφοράς Παθητικό Εισόδημα – ακόμα κι όταν λείπετε σε διακοπές! Με λίγα λόγια: Το μηναίο σας εισόδημα μεγαλώνει σταθερά μέσω πολλαπλασιαστών!

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 14

13.11.18 12:37


13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 15

13.11.18 12:37


ME 18 % Επίπεδο 1.000 CP/BP

10 % 10 %

ΚΛΑΟΥΣ

ΚΛΑΟΥΣ

8%

Επίπεδο

ΠΗΤΕΡ

6 %

10 %

ΙΝΓΚΕ

8%

ΠΗΤΕΡ

18 %

ΙΝΓΚΕ

Επίπεδο

ΧΑΪΝΤΙ

8%

ΧΑΪΝΤΙ

Επίπεδο

12% Επίπεδο

ΤΟΡΜΠΕΝ

ΤΟΡΜΠΕΝ

0%

Επίπεδο

500 CP/BP

500 CP/BP

600 CP/BP

1.000 CP/BP

400 CP/BP

Εισόδημα

Εισόδημα

Εισόδημα

Εισόδημα

Εισόδημα

Το εισόδημά σας ως Ασημένιος Πρεσβευτής στα Ιδία Έσοδα:

Μπόνους Απόδοσης στο Ομαδικό Εισόδημα:

Έσοδα πωλήσεων 18 % Μπόνους επιστροφής σε μετρητά Μπόνους τρόπου ζωής Σύνολο

Κλάους Πήτερ Ίνγκε Χάιντι Τόρμπεν

430 €

180 € 50 € 660 €

10 % 10 % 10 % 6 % 18 %

Διαφορά Μπόνους σε Διαφορά Μπόνους σε Διαφορά Μπόνους σε Διαφορά Μπόνους σε Διαφορά Μπόνους σε

Σύνολο: 292 € 500 BP 500 BP 600 BP 1.000 BP 60 € 400 BP

(Για την απλούστευση όλων των παραδειγμάτων υπολογισμού: 1 € EK καθαρό = 1 CP/BP)

Σελίδα 16 | 36

50 € 50 € 60 € 72 €

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ = 952 €

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 16

13.11.18 12:37


Σελίδα 17 | 36

Χαρίζοντας ευκαιρίες Έχετε προωθήσει συγκεκριμένες ευκαιρίες και πλεονεκτήματα της VERWAY και έχετε κερδίσει νέους συνεργάτες μέσω αυτών. Τώρα κερδίζετε από την ανάπτυξη των ομάδων σας, δηλαδή κάθε φορά που δημιουργούνται έσοδα. Η ομαδική εργασία και η δημιουργία μιας ομάδας αποτελούν σημαντικό ακρογωνιαίο λίθο για μια μακρόχρονη και βιώσιμη επιτυχία. Ο υπολογισμός του εισοδήματος στο προηγούμενο παράδειγμα λειτουργεί πάντοτε σύμφωνα με το ίδιο σύστημα: Οι Πόντοι Καριέρας (CP) συγκεντρώνονται από όλους τους εταίρους, συμπεριλαμβανομένων των Ιδίων Εσόδων σας, τα οποία θα δημιουργήσουν συνολικό ποσό 4.000 CP. Το ποσό αυτό ισούται με το επίπεδο 18% στο πλάνο καριέρας της VERWAY. Το Μπόνους Διαφοράς σας εξαρτάται από τα αντίστοιχα επίπεδα της Πρώτης Γραμμής σας και το δικό σας στο πρόγραμμα καριέρας της VERWAY, το οποίο υπολογίζεται από το συνολικό άθροισμα όλων των Πόντων Καριέρας. Το μπόνους είναι μια ποσοστιαία τιμή, η οποία υπολογίζεται από τη διαφορά επιπέδου μεταξύ εσάς και κάθε μιας από τις Πρώτες σας Γραμμές. Το προκύπτον Μπόνους Διαφοράς στη συνέχεια συγκρίνεται με τα αντίστοιχα έσοδα των Πρώτων Γραμμών και τελικά καταβάλλεται.

Βοηθήστε κι άλλους να πετύχουν και θα γίνετε πετυχημένοι κι εσείς οι ίδιοι!

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 17

13.11.18 12:37


Σελίδα 18 | 36

ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ Το Μπόνους Τρόπου Ζωής ή Lifestyle Bonus, είναι μια ανταμοιβή κινήτρων και καταβάλλεται επιπρόσθετα των άλλων μπόνους. Το ποσό του Μπόνους Τρόπου Ζωής εξαρτάται από το Επίπεδο Καριέρας σας στο πλάνο καριέρας της VERWAY. Το μπόνους δεν είναι δεσμευτικό για συγκεκριμένο σκοπό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως επιθυμείτε! Κάθε φορά που είστε επιλέξιμος για το Μπόνους Τρόπου Ζωής, θα πληρώνεστε.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Χάλκινος Πρεσβευτής

ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ

2.000 000 (μεγ. 50 % από μία Γραμμή ή 2.000 CP/OR*)

30 €

Ασημένιος Πρεσβευτής

3.500 (μεγ. 50 % από μία Γραμμή ή 3.500 CP/OR*)

50 €

Χρυσός Πρεσβευτής

6.000 (μεγ. 50 % από μία Γραμμή ή 6.000 CP/OR*)

100 €

Πλατινένιος Πρεσβευτής

7.500 (μεγ. 50 % από μία Γραμμή ή 3.500 CP/OR*)

150 €

*OR = Ιδία Έσοδα

ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μάνατζερ / Χάλκινος Μάνατζερ

500 €

Ασημένιος Μάνατζερ/ Χρυσός Μάνατζερ

750 €

Πλατινένιος Μάνατζερ / Πρόεδρος Χάλκινος Μάνατζερ

1.000 € Επιλέξτε το δικό σας αυτοκίνητο αξίας 100.000 € δωρεάν!*

* Επιβεβαίωση: Καθεστώς απαιτείται 6 μήνες στη σειρά

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 18

Το Μπόνους Αυτοκινήτου σάς προσφέρει την ιδανική λύση για το δικό σας αυτοκίνητο! Πληρώστε τα ποσοστά σας ταχύτερα, εάν χρηματοδοτείτε ένα, ή χρησιμοποιήστε το για ένα ολοκαίνουργιο που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Η VERWAY σας προσφέρει την ευελιξία που χρειάζεστε! Το Μπόνους Αυτοκινήτου είναι δικό σας για χρήση και δεν δεσμεύεται για συγκεκριμένο σκοπό. Το Μπόνους Αυτοκινήτου κατευθύνεται από την επιλεξιμότητα που έχετε πετύχει, η οποία ανακατανέμεται κάθε 28 ημέρες.

13.11.18 12:37


Σελίδα 19 | 36

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 19

13.11.18 12:37


Σελίδα 20 | 36

Ο ενθουσιασμός μεταδίδεται! Έχετε κερδίσει επιπλέον συνεργάτες για την ομάδα σας. Τώρα έχετε τουλάχιστον οκτώ απευθείας Γραμμές Πρεσβευτών με Ενεργή Κατάσταση (150 CP) και έχετε δημιουργήσει 12.500 CP Ομαδικό Εισόδημα ή 10.000 CP Ίδια Έσοδα. Τώρα το Μπόνους Μάνατζερ ενεργοποιείται. Πλέον θα λαμβάνετε από τα έσοδα των Πρώτων σας Γραμμών - χωρίς τα Ιδία Έσοδά σας - ένα μπόνους 3% Μάνατζερ στους 15.200 Πόντους Καριέρας (βλ. παράδειγμα σελίδα 21).

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 20

13.11.18 12:37


Σελίδα 21 | 36

ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ME 22 % Επίπεδο 500 CP/BP

7% 10%

14%

4%

14%

10%

14%

7%

TP1 2.000* 15 %

TP2 1.000* 12 %

TP3 900* 8 %

TP4 500* 8 %

TP5 400* 0 %

TP7 800* 8 %

TP6 1.400* 12 %

TP8 3.200* 15 %

Μπόνους Απόδοσης στο Ομαδικό Εισόδημα:

Το εισόδημά σας ως Μάνατζερ: Έσοδα πωλήσεων 215 € 22 % Μπόνους επιστροφής μετρητών 110 € Μπόνους αυτοκινήτου 500 € 3 % Μπόνους Μάνατζερ σε 15.200 456 € Σύνολο 1.281 €

Εταίρος ομάδας Εταίρος ομάδας Εταίρος ομάδας Εταίρος ομάδας Εταίρος ομάδας Εταίρος ομάδας Εταίρος ομάδας Εταίρος ομάδας Εταίρος ομάδας

1 2 3 4 5 6 7 8 9

7% 10 % 14 % 14 % 22 % 10 % 14 % 7% 4%

Μπόνους Διαφοράς σε Μπόνους Διαφοράς σε Μπόνους Διαφοράς σε Μπόνους Διαφοράς σε Μπόνους Διαφοράς σε Μπόνους Διαφοράς σε Μπόνους Διαφοράς σε Μπόνους Διαφοράς σε Μπόνους Διαφοράς σε

TP9 5.000* 18 %

* CP/BP

22%

Σύνολο: 1.200 € 2.000 BP 1.000 BP 900 BP 500 BP 400 BP 1.400 BP 800 BP 3.200 BP 5.000 BP

140 € 100 € 126 € 70 € 88 € 140 € 112 € 224 € 200 €

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ = 2.481 €

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 21

13.11.18 12:37


Σελίδα 22 | 36

ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

TP1 2.000* 15 %

TP2 1.000* 12 %

ME 10 %

14 %

TP4 500* 8 %

TP3 900* 8 %

22 % Επίπεδο 500 CP/BP 14 %

14 % 22 %

10 %

TP5 400* 0 %

TP6 1.400* 12 %

0 %

TP7 800* 8 %

7 %

4 %

TP8 7.000* 22 %

Μπόνους Απόδοσης επί του Ομαδικού Εισοδήματος: Το εισόδημά σας ως Μάνατζερ: Έσοδα πωλήσεων 22 % Μπόνους επιστρ. Μετρ. Σε 500 BP Μπόνους αυτοκινήτου 3 % Μπόνους Μάνατζερ σε 15.200 BP 7 % Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ σε 7.000 BP Σύνολο

215 € 110 € 500 € 456 € 490 € 1.771 €

Εταίρος ομάδας 1 7     % Εταίρος ομάδας 2 10 % Εταίρος ομάδας 3 14  % Εταίρος ομάδας 4 14  % Εταίρος ομάδας 5  22 % Εταίρος ομάδας 6 10 % Εταίρος ομάδας 7 14  % Εταίρος ομάδας 8 0 % Εταίρος ομάδας 9 7    % Εταίρος ομάδας 10 4   %

TP9 3.200* 15 %

TP10 5.000* 18 %

* CP/BP

7 %

Σύνολο: 1.200 €

Μπόνους Διαφοράς σε 2.000 BP Μπόνους Διαφοράς σε 1.000 BP Μπόνους Διαφοράς σε 900  BP Μπόνους Διαφοράς σε 500  BP Μπόνους Διαφοράς σε  400  BP Μπόνους Διαφοράς σε  1.400  BP Μπόνους Διαφοράς σε  800 BP Μπόνους Διαφοράς σε     0 BP Μπόνους Διαφοράς σε  3.200 BP Μπόνους Διαφοράς σε 5.000 BP

140 € 100 € 126 € 70 € 88 € 140 € 112 € 0€ 224 € 200 €

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ = 2.971 €

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 22

13.11.18 12:37


Σελίδα 23 | 36

Επιτυχημένος είναι εκείνος που κάνει επιτυχημένους τους άλλους Βοηθήστε τους συνεργάτες σας να φτάσουν στο επίπεδο 22% και θα λάβετε το Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ του 7%. Το Μπόνους Μάνατζερ δεν θα πληρώνεται πια σε αυτή τη Γραμμή, αλλά ακόμα στις Γραμμές που δεν βρίσκονται στο Επίπεδο 22%. Όσο περισσότερες Γραμμές 22% έχετε, τόσο υψηλότερο θα είναι το ποσοστό των Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ. Παράδειγμα: Έχετε μια Γραμμή 22%, έτσι θα λάβετε 7% σε αυτή τη Γραμμή 22%. Σε δύο γραμμές 22% θα λάβετε ένα Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ ύψους 7,5% για κάθε Γραμμή 22% και ούτω καθεξής. Ανατρέξτε στον παρακάτω πίνακα για αναφορά:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ 22 % ΓΡΑΜΜΩΝ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

1

7,0 %

2

7,5 %

4

8,0 %

6

8,5 %

8

9,0 %

10

9,5 %

11+

10,0 %

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 23

13.11.18 12:37


A1 22 % 1.000

22 % Επίπεδο 500 CP/BP

A2 22 % 10.000

A3 22 % 10.000

CP/BP

CP/BP

Έσοδα άλλων γραμμών 8.000 CP/BP

Έσοδα άλλων γραμμών 10.000 CP/BP

ME

CP/BP

A4 22 % 10.000 CP/BP

A5 22 % 6.000 CP/BP

Το εισόδημά σας ως Ασημένιος Μάνατζερ επί των Ιδίων Εσόδων

A6 22 % 6.000 CP/BP

Έσοδα πωλήσεων 22 % Μπόνους επιστροφής μετρ. 500 CP Μπόνους Αυτοκινήτου Σύνολο Ομαδικά Μπόνους:

Από το επίπεδο Ασημένιου Μάνατζερ και μετά θα καταβάλλεται ένα Μπόνους Παραγωγικότητας* σε κάθε 22 % γραμμή που σχηματίζεται κάτω από τις γραμμές σας 22 %. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε αν εσείς υποστηρίζετε άλλα κορυφαία στελέχη κάτω από εσάς και τη δημιουργία τους. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξιμο άτομο για Ασημένιο, Χρυσό ή Πλατινένιο Μάνατζερ στον οργανισμό η Διαφορά Μπόνους Παραγωγής θα καταβληθεί ως έχει.

(Για την απλούστευση όλων των παραδειγμάτων υπολογισμού: 1 € EK καθαρό = 1 CP/BP)

ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Σελίδα 24 | 36

215 € 110 € 750 € 1.075 €

Σύνολο: 4.600 €

Μπόνους παραγωγικότητας επί των εσόδων άλλων γραμμών � 10%  10.000 BP Μπόνους Μάνατζερ επί των εσόδων άλλων γραμμών 3%  10.000 BP Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ επί A1 8 % 9.000 BP Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ επί A2-A3-A4 8 % 30.000 BP Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ επί A5-A6 0.50 % 12.000 BP Μπόνους Παραγωγικότητας ΣΕ A5-A6 1 % 12.000 BP

1.000 € 300 € 720 € 2.400 € 60 € 120 €

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ = 5.675 €

*δείτε τις σελ. 34 και 35για τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 24

13.11.18 12:37


Σελίδα 25 | 36

ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Από το Επίπεδο Προέδρου και μετά, θα λάβετε ένα μπόνους * από 0,25% έως 1, 5% σε όλες τις Γραμμές 22%. Αν έχετε κάποιον που είναι επιλέξιμος για Πρόεδρος κάτω από σας, η διαφορά θα πληρωθεί για αυτό. *δείτε σελ. 34 & 35για τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας

ME

Άλλες γραμμές 15.000 CP/BP

22 % επίπεδο 500 CP/BP

Εισόδημα για άλλες Γραμμές 15.000 CP/BP

SA 22 % 1.000 CP/BP

A1 22 % 20.000 CP/BP

A2 22 % 10.000 CP/BP

A5 22 % 20.000 CP/BP

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 25

Το εισόδημά σας ως Πρόεδρος επί των Ιδίων Εσόδων: Έσοδα πωλήσεων 22 % επιστρ. Μετρ. Για 500 CP Μπόνους Αυτοκινήτου Σύνολο

215 € 110 € 1.000 € 1.325 €

Ομαδικό Μπόνους:

A3 22 % 30.000 CP/BP

A6 22 % 20.000 CP/BP

9 x 22 % Με κάθε 20.000 CP/BP

A4 22 % 20.000 CP/BP

Σύνολο: 25.360 €

Μπόνους παραγωγικότητας επί των εσόδων άλλων γραμμών � 10 % Μπόνους Μάνατζερ επί των εσόδων άλλων γραμμών 3% Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ επί 22% 9,5 % Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ επί SA Rest 9,5 % Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ για μία διαφορά 1,5 % Μπόνους Παραγωγικότητας για υπόλ. 2,5 % Μπόνους Παραγωγικότητας για διαφορά 1,5 % Μπόνους Προέδρου για όλες τις 22% 0,25      %

15.000 BP 15.000 BP 180.000 BP 16.000 BP 120.000 BP 16.000 BP 120.000 BP 316.000  BP

1.500 € 450 € 17.100 € 1.520 € 1.800 € 400 € 1.800 € 790     €

Συνολικό Εισόδημα = 26.685 €

13.11.18 12:37


ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ ΕΤΟΥΣ

Σελίδα 26 | 36

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 26

ΠΟΝΤΟΙ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ*

ΜΠΟΝΟΥΣ

250.000

1,0 %

500.000

1,25 %

750.000

1,5 %

1.000.000

1,75 %

1.500.000

2,0 %

2.500.000

2,25 %

4.000.000

2,5 %

6.000.000

2,75 %

12.000.000

3,0 %

25.000.000

3,25 %

50.000.000 75.000.000

Για να δικαιούστε το Μπόνους Τέλους Έτους, πρέπει τουλάχιστον να είστε Χάλκινος Μάνατζερ. Το χρονικό πλαίσιο επιλεξιμότητας για το Μπόνους Τέλους Έτους είναι το ημερολογιακό έτος, δηλαδή αρχίζει την 1η Ιανουαρίου και λήγει στις 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους. Επιλέξιμος για πληρωμές μπόνους είναι κάθε Χάλκινος Μάνατζερ ή υψηλότερος, ο οποίος εκπλήρωσε τις απαιτήσεις τον Δεκέμβριο. Η πληρωμή του Μπόνους Τέλους Έτους θα εκτελεστεί μετά από υπολογισμούς, περίπου μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του επόμενου έτους στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι. Σε περίπτωση που διαθέτετε έναν συνεργάτη επιλέξιμο για το μπόνους τέλους έτους, θα καταβληθεί η διαφορά στα έσοδά του. Παράδειγμα: Έχετε 510.000 CP / BP και μια γραμμή κερδίζει 250.000 CP / BP. Η Γραμμή με 250.000 CP / BP κερδίζει 1, 0% και θα έχετε επιπλέον 0, 25% Διαφορά σε αυτό, καθώς και 1, 25% για τα υπόλοιπα 260.000 CP / BP. Υπάρχει εγκυρότητα της επιλεξιμότητας από τους Πόντους Καριέρας, παρόλο που τα ποσοστά θα καταβληθούν στους Πόντους Καριέρας.

Πρώτες Γραμμές

Χρονικό πλαίσιο επιλεξιμότητας

Σταθερό μπόνους τέλος έτους

&

20 x 22 %

6 από 12 μήνες επιβεβ.

100.000 €

3,5 %

&

20 x 22 %

6 από 12 μήνες επιβεβ.

250.000 €

3,5 %

&

20 x 22 %

6 από 12 μήνες επιβεβ.

400.000 €

*sμεγ. 50% από τη μία (1) γραμμή

13.11.18 12:37


Σελίδα 27 | 36

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 27

13.11.18 12:37


Σελίδα 28 | 36

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 28

13.11.18 12:37


Σελίδα 29 | 36

Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα

Είστε το πιο σημαντικό μας κεφάλαιο – γίνετε ένας από τους συνιδιοκτήτες της εταιρείας! Η VERWAY υποστηρίζει μια εταιρική κουλτούρα βασισμένη στην εταιρική σχέση, καθώς και μια εξαιρετική ιδέα ηγεσίας. Ως εκ τούτου, έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον που βασίζεται σε μια συνεταιριστική δυναμική, η οποία σας επιτρέπει πολλές ελευθερίες μέσω της ιδέας του συνιδιοκτήτη. Η VERWAY σας ανταμείβει για φανταστική απόδοση και σας κάνει συνιδιοκτήτη μέσω ενός οικονομικού μεριδίου στην επιτυχία της εταιρείας. Όταν πληροίτε την επιλεξιμότητα για το Μπόνους Μετόχου, η VERWAY σας καθιστά επιλέξιμο για ένα μερίδιο μετοχών ένα τοις εκατό της επιτυχίας της εταιρείας. Εάν επιβεβαιώσετε 100 εκατομμύρια Πόνους Καριέρας, είκοσι (20) 22% Γραμμές σε έξι (6) από τους δώδεκα (12) μήνες, θα είστε επιλέξιμος για το Μπόνους Μετόχου. Αυτό το μπόνους μπορεί να αποδοθεί μόνο μία φορά. Όταν πληρούται η επιλεξιμότητα, το μπόνους του τέλους του έτους ακυρώνεται.

ΠΟΝΤΟΙ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΩΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ

100 εκατ. Πόντοι Καριέρας*

20 x 22 %

6 από 12 μήνες

1 % εταιρικά μερίδια**

*μεγ. 50 % από τη μία (1 )Γραμμή **Η απόδοση γίνεται μόνο μία φορά. όταν είναι κατάλληλος για το Μπόνους Μετόχου, ακυρώνεται το Μπόνους του Τέλους Έτους.

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 29

13.11.18 12:37


VERWAY Επίπεδα Καριέρας ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 500 €

ΜΑΝΑΤΖΕΡ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 12 %

ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 15 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ 30 €

ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

18 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ 50 €

ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

22 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ 100 €

ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 500 €

ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ

ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 22 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ 150 €

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 22 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ & ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3%/7%

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 22 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ & ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 7,5 %

8%

0%

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 30

13.11.18 12:37


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΞΙΑΣ 100.000 € ΔΩΡΕΑΝ!*

ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 750 € ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 750 €

ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 22 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ & ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3%/8% ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 1%

ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 22 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ & ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 8,5 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 1,5 %

ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 1.000 €

ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 1.000 €

ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 22 %

ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ Μ. ΑΠΟΔΟΣΗΣ 22 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ & ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 9,5 %

ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ & ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3%/9%

ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2,5 %

ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2%

Μ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ 0,25 %

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ Μ. ΑΠΟΔΟΣΗΣ 22 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ & ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 10 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 3 %

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ Μ. ΑΠΟΔΟΣΗΣ 22 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ & ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 10 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 3 %

ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ Μ. ΑΠΟΔΟΣΗΣ 22 %

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ Μ. ΑΠΟΔΟΣΗΣ 22 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ & ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 10 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 3 %

ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ & ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 10 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 3 %

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ Μ. ΑΠΟΔΟΣΗΣ 22 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ & ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 10 % ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 3 % Μ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ 1,5 %

Μ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ 1,25 %

Μ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ 1 %

Μ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ 0,75 %

Μ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ 0,5 %

Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα * Επιβεβαίωση: Καθεστώς απαιτείται 6 μήνες στη σειρά 13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 31

13.11.18 12:37


Σελίδα 32 | 36

Επισκόπηση Επιπέδων Καριέρας ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΡΙΕΡΑΣ (CP)

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

-

0%

0%

-

-

Κορυφαίος Πρεσβευτής

500 CP

8%

8%

-

-

Κορυφαίος Πρεσβευτής

1.000 CP

12 %

12 %

-

-

Χάλκινος Πρεσβευτής

2.000 CP

15 %

15 %

-

-

Ασημένιος Πρεσβευτής

3.500 CP

18 %

18 %

-

-

Χρυσός Πρεσβευτής

6.000 CP

22 %

22 %

-

-

7.500 CP & 6 ενεργές Γραμμές μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 7.500 CP Ιδία Έσοδα

22 %

22 %

-

-

Πρεσβευτής

Πλατινένιος Πρεσβευτής

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 32

13.11.18 12:37


Σελίδα 33 | 36

ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Επίπεδο 1 - 30 € (μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 2.000 CP Ιδία ‘Έσοδα)

-

-

-

Επίπεδο 2 - 50 € (μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 3.500 Ιδία ‘Έσοδα)

-

-

-

Επίπεδο 3 - 100 € (μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 6.000 CP Ιδία ‘Έσοδα)

-

-

-

Επίπεδο 4 - 150 € (μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 7.500 CP Ιδία ‘Έσοδα)

-

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 33

13.11.18 12:37


Σελίδα 34 | 36 ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΡΙΕΡΑΣ (CP)

M. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Μάνατζερ

12.500 CP με 8 ενεργές Γραμμές, μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 10.000 CP Ιδίων Εσόδων

22 %

22 %

3%

7%

Χάλκινος Μάνατζερ

25.000 CP με 8 ενεργές Γραμμές, μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 2 x Χρυσός Πρεσβευτής & 17.500 CP με 8 ενεργές Γραμμές

22 %

22 %

3%

7,5 %

Ασημένιος Μάνατζερ

50.000 CP με 8 ενεργές Γραμμές; μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 4 x Χρυσός Πρεσβευτής & 35.000 CP με 8 ενεργές Γραμμές

22 %

122 %

3%

8%

Χρυσός Μάνατζερ

100.000 CP με 8 ενεργές Γραμμές μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 6 x Χρυσός Πρεσβευτής & 70.000 CP με 8 ενεργές Γραμμές

22 %

22 %

3%

8,5 %

Πλατινένιος Μ.

200.000 CP με 10 ενεργές Γραμμές, μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 8 x Χρυσός Πρεσβευτής & 140.000 CP με 10 ενεργές Γραμμές

22 %

22 %

3%

9%

Πρόεδρος

375.000 CP με 12 ενεργές Γραμμές μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 10 x Χρυσός Πρεσβευτής & 262.500 CP με 12 ενεργές Γραμμές

22 %

22 %

3%

9,5 %

Χάλκινος Πρόεδρος

750.000 CP με 15 ενεργές Γραμμές, μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 11 x Χρυσός Πρεσβευτής & 525.000 CP με 15 ενεργές Γραμμές

22 %

22 %

3%

10 %

Α. Πρόεδρος

1.250.000 CP με 15 ενεργές Γραμμές, μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 12 x Χρυσός Πρεσβευτής & 875.000 CP με 15 ενεργές Γραμμές

22 %

22 %

3%

10 %

Χρυσός Πρόεδρος

2.000.000 CP με 15 ενεργές Γραμμές, μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 13 x Χρυσός Πρεσβευτής & 1.400.000 CP με 15 ενεργές Γραμμές

22 %

22 %

3%

10 %

Πλατινένιος Π.

3.000.000 CP με 15 ενεργές Γραμμές μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 14 x Χρυσός Πρεσβευτής & 2.100.000 CP με 15 ενεργές Γραμμές

22 %

22 %

3%

10 %

Επικεφαλής

4.000.000 CP με 15 ενεργές Γραμμές, μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 15 x Χρυσός Πρεσβευτής & 2.800.000 CP με 15 ενεργές Γραμμές

22 %

22 %

3%

10 %

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 34

13.11.18 12:37


Σελίδα 35 | 36 ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

-

-

-

500 €

-

-

-

500 €

1%

-

-

750 €

1,5 %

-

-

750 €

2%

-

-

1.000 €

2,5 %

0,25 %

-

1.000 €

3%

0,50 %

-

Δωρεάν αυτοκίνητο αξίας 100.000 €* * Επιβεβαίωση: Καθεστώς απαιτείται 6 μήνες στη σειρά

3%

0,75 %

-

-

3%

1,00 %

-

-

3%

1,25 %

-

3%

1,50 %

-

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 35

-

-

13.11.18 12:37


Σελίδα 36 | 36

Ε Μ Π Λ Ο Υ Τ Ι Ζ Ε Ι Τ Ι Σ

© 2 0 1 8 V E R WAY W O R L D S L , Ι σ π α ν ί α .

Ζ Ω Ε Σ

Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

verway.ch verway.com Art. Nr. 12052

13.11.2018_Verway-A4-Karriere_GR.indd 36

13.11.18 12:37

Profile for VERWAY World

VERWAY World - Πλάνο καριέρας  

VERWAY World - Πλάνο καριέρας  

Profile for verway
Advertisement