Page 3

Versus

The Automotive E-magazine

AUTO

ГЛАВЕН РЕДАКТОР И АРТ ДИРЕКТОР инж. Александър Новков

РЕДАКЦИОНЕН ЕКИП Александър Новков Бранимир Николов Христо Чернев Борислав Близначки Стефан Солаков Петър Стойчев Иван Иванов V.S.

ФОТОГРАФ Стефан Солаков 0897 753 872

stefan_solakov@yahoo.com www.stefansolakov.com ВИДЕО Христо Чернев 0889 677 847

foboz7@gmail.com КОНТАКТИ И РЕКЛАМА 0889 271 365

info@versusauto.bg versusautomotive@gmail.com

www.versusauto.bg Посетете нашия facebook профил: VersusAutoBg

Повечето материали използвани в списанието са авторски и правата върху тях принадлежат на издателя. Всички останали материали са правени със съгласието на редактори, автори и фотографи. Никаква част от това издание не може да бъде копирана, възпроизвеждана, публикувана или разпространявана без съгласието на издателя.

Здравейте, приятели! Аз и целият екип на VS AUTO много се вълнуваме. Ще попитате защо - отговорът е много лесен. Следващия месец ще навършим една година от както съществува нашето електронно списание за автомобили. Напук на тези, които не ни харесват ние успяхме да се задържим на гребена на вълната и да прескочим тежката криза. Доказахме, че сме коректни и точни в това, което правим и го правим така, че да се хареса не само на нас българите, но и на хората извън България. За издание на близо година това си е похвално. Но както се казва, “утепа’а” циганката дето ни хвалеше, някъде “из” Катуница, и затова сега сами ще си се хвалим. Вече си имаме нова рубрика. “Камиони” се казва тя и ще ни разказва само за хубави неща. Няма да издавам какво сме ви подготвили в нея. Сами ще разберете малко по-нататък в списанието. В рубриката “Салон” ще ви представим 64-тото автомобилно изложение във Франкфурт, което надмина всички очаквания по брой посетители. Ще видите част от най-интересните новости при автомобилните марки и ще ви оставим на спокойствие, за да им се любувате. В този брой в рубриката “Тунинг” решихме съвсем спонтанно да ви представим два великолепно направени Chevrolet-а, а именно Camaro от 1968 г. и Blazer S10 от 1985 г. Похвално за момчетата от Vilner, които се доказаха отново с участието си по проект, но този път по суперавтомобил Rimac Concept One. Хърватската компания Rimac Automobili е избрала Vilner да направи интериора за техния суперавтомобил, който бе показан на автоизложението във Франкфурт. Има още много интересни неща в този брой, но спирам до тук и ще ви пожелая приятно четене и разглеждане. С уважение: VS AUTO

Profile for VS AUTO

VS AUTO ISSUE 11  

The Automotive e-magazine

VS AUTO ISSUE 11  

The Automotive e-magazine

Advertisement