Page 1

Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Escola Verntallat El Malloll, 31 de gener de 2012

Benvolguda família, Us informem del Protocol a seguir en cas de nevades, aiguats o inundacions.

NEVADES Si la nevada s’ha produït a la NIT cal que els pares: - Escoltin les informacions que RÀDIO-OLOT anirà retransmeten. - Estiguin pendents de la informació meteorologia (TV3 i ràdio). - S’interessin pels serveis de transport de l’escola. (telèfon: 972 2749 00 / www.infogarrotxa.com)

-Si es suprimeix el transport, l’escola romandrà tancada. Si la nevada es produeix durant el DIA l’escola seguirà les consignes donades per protecció civil: - El transport escolar deixarà de funcionar. - Els pares que puguin i que tinguin mitjans hauran de venir a recollir els seus fills a l’escola. - Els que quedem a l’escola no en podrem marxar fins que els mitjans de protecció civil (Bombers, Mossos d’Esquadra) decideixin l’evacuació.

AIGUATS O INUNDACIONS Si la inundació s’ha produït a la NIT s’actuarà com en els cas de les nevades. Si la inundació es produeix durant el DIA se seguiran les següents indicacions: - El transport escolar evacuarà tota l’escola i ens portarà al Local Social de Bosc de Tosca. - Els pares que puguin i que tinguin mitjans podran anar a recollir els seus fills al Local Social de Bosc de Tosca.

L’escola.

PROTOCOL DE NEVADES  

Protocol de nevades