Page 1

Arpa heeft de mogelijkheid om samen met jou Ricardo Semler naar Nederland te halen! We doen dit in samenwerking met Live On Demand, een organisatie die werkt op basis van crowdfunding. Als minimaal 500 mensen voor 15 april een ticket kopen, komt Semler op donderdag 15 mei naar de Amsterdam Convention Factory om zijn bijzondere verhaal te vertellen! Een unieke kans om deze zeer succesvolle visionair in levenden lijve te ontmoeten en uit eerste hand zijn verhaal te horen over Semco S/A, het meest succesvolle bedrijf van Brazilië, waarvan hij presidentdirecteur is. Semler gelooft in democratische bedrijfsvoering, het volledig omdraaien van de piramide (het organigram) en het geven van vrijheid en verantwoordelijkheid aan zijn werknemers. Hij heeft een geheel eigen visie op leiderschap, zoals ook te lezen is in zijn bestseller managementboeken Semco-stijl, Maverick en The Seven Day Weekend. “Better to beg for forgiveness than to ask for permission” is zijn motto. Een motto dat we bij Arpa omarmen. Semler is één van onze grote inspiratiebronnen geweest bij de invulling van de verticale as van het Learn model. Zijn aanpak is volgens ons dé manier om toekomstbestendige, flexibele bedrijven te bouwen met gemotiveerde werknemers; een Learn organisatie.

Hoe werkt het?

Via http://bit.ly/ricardo-semler kom je op de site van Live On Demand. Hier kun je tickets kopen voor dit seminar en het seminar via social media bekend maken bij anderen. Door dit te doen, krijgen we met zijn allen Ricardo Semler ‘live on stage’. Door de code ArpaSemler te gebruiken bij je bestelling, krijg je € 20,- korting op een ticket. Zoals dat bij crowdfunding gaat, betalen early birds een lagere prijs. De eerste 500 kaarten kosten met gebruik van de code € 195,per stuk (normaal: € 215,-).* Daarna, als de kritische massa is bereikt, wordt de prijs verhoogd naar € 215,- (normaal: € 235,-).

Programma 15 mei 13.30 uur Ontvangst 14.00 uur

Semco-stijl: Nederlandse voorbeelden Arend van Randen en Erik Giebels Arpa Lea®n Instituut

The Semco Story (Engelstalig) Ricardo Semler Semco S/A

17.00 uur Netwerkborrel 18.00 uur Einde programma

Wij zien jou en Ricardo Semler graag op 15 mei in Amsterdam!

Locatie

Team Arpa *Als de kritische massa van 500 kaarten niet wordt gehaald, krijg je je geld terug. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Lo cht 1 1 7 5 5 0 4 RM Ve l d h ove n

t. + 31( 0) 40 212 10 55 f. +31( 0) 40 212 01 77

Convention Factory Amsterdam/ Theater Fabriek Amsterdam Czaar Peterstraat 213, 1018 PL Amsterdam

info @ ar p a.nl www.ar p a.nl

www.l iveo ndema nd.com

Flyer Ricardo Semler live on stage  

Arpa haalt met crowdfunding Ricardo Semler naar Nederland

Advertisement