Page 1


Voorwoord Ook dit jaar heeft de Vergarde een veelzijdig activiteiten programma opgezet. Met een enthousiast gezellig team staan we klaar om samen met de kinderen stoere dingen te beleven. Bijna alle activiteiten zijn op het campingterrein tenzij anders aangegeven en bijna alle activiteiten zijn gratis. Alleen voor ponyrijden en de bingo wordt een kleine vergoeding gevraagd. Voor sommige activiteiten moet je je van te voren opgeven. Deze inschrijflijsten liggen bij het recreatieteam of bij de snackbar. Meedoen met het recreatieprogramma is voor eigen risico. Bij speurtochten, (vossen)-jacht en (spionnen)missies lopen de kinderen zelfstandig en op eigen risico over de camping. Ons recreatieteam is geen kinderopvang. Kinderen mogen elk moment terug lopen naar hun ouders of verzorgers als ze dat willen. Willen kinderen meedoen met een activiteit dan kunnen ze zich op het vermelde tijdstip melden bij het trefpunt voor het theater tenzij een andere locatie is aangegeven. Alle informatie over ponyrijden staat achter in dit boekje.

Knutsel Frutsel

Een uurtje kleuren, plakken en knutselen. Vaak in een thema van die dag. Verschillende moeilijkheidsniveau ’s. Vanaf 4 jaar. Trek niet je mooiste T shirt aan. Plaats: Tutti Frutti zolder, Tijdsduur: +/- 1 uur

11 uur en 2 uur spel

Spel of activiteit voor kinderen vanaf 7 t/m 13 jaar. Tijdsduur: +/- 1 uur Plaats: Verzamelen voor het theater

4 uur spel

Meestal spelletjes voor jonge kinderen. (4 t/m 7-8 jaar) Tijdsduur: +/- 1 uur Plaats: Verzamelen voor het theater

Hooiberg

Knutselen voor kinderen vanaf 7 jaar o.a. kralen rijgen, schatkistjes beplakken, schilderen, poppetjes maken, plakwerkjes, playmais, kleien, sieraden, kunstwerkjes, schilderen, maar ook snoep maken, zeep gieten, broodjes bakken enz. Tijdsduur: +/- 1—1,5 uur.

Hamertje tik Vanaf 7 jaar

Knutselen en timmeren met houten plankjes. Timmeren is in de hooiberg.

Bumbellatheater

Ponyrijden

zie voor informatie achterin dit boekje

Avondspel voor 8-9 jaar of ouder.

Alle avondactiviteiten zijn op de camping tenzij duidelijk aangegeven. Tijdens de activiteiten lopen de kinderen zelfstandig over het park. Plaats: Verzamelen voor het theater, Tijdsduur: +/- 1,5 uur

“Make your own vlog”

Een activiteit waar kinderen in groepjes van drie een kort filmpje maken. Elke keer is er een andere opnamelocatie met en een ander thema. Vanaf 9 jaar

Lasergamebaan

Op de nieuwe lasergamebaan kan de jeugd het spel “lasergame” spelen. Twee teams strijden tegen elkaar in wedstrijdjes van 15 minuten. Resultaten worden bijgehouden in een computer. Meedoen kan op aangegeven tijden in het recreatieprogramma. Vooraf opgeven. Vanaf 7 jaar.

Uitnodigingen

Bij sommige activiteiten moeten de kinderen uitnodiging of “toegangskaartje’’ meenemen. Deze uitnodigingen krijgen de kinderen in de receptie, aan het begin van hun vakantie. Knip de uitnodigingen uit en bewaar ze goed.

Tutti Frutti trein

Het treintje rijdt een rondje over de camping en vertrekt een half uur voordat het Goedemorgentheater begint. Opstappen kan bij de stations. Bij een hele volle trein, rijdt de trein twee keer achter elkaar. De tweede rit is dan voor kleine kindjes met ouders. De eerste alleen voor kids. Begeleiding is aanwezig.

Bingo

Treinstations :

De jeugdbingo is zonder ouders. Om er zeker van te zijn dat de kinderen het goed kunnen volgen moeten ze minimaal 9 jaar zijn. Kaartjes kosten 2.50 euro. Er zijn 12 rondes met aangepaste prijzen. Locatie: de Tutti-Frutti zolder.

10.30 Toiletgebouw Sterappel 10.35 Conference 10.40 Toiletgebouw Notarisappel 10.44 Opal plein 10.48 Toiletgebouw Bellefleur 10.53 Brederode 10.57 Capelle

Bumbella’s spaarkaartenboekje & Goudstukken

In het boekje kun je stickers sparen. Deze stickers krijg je bij verschillende activiteiten. Wanneer je tijdens een periode het minimale aantal stickers hebt gespaard, dan kun je in de hal naast de receptie je spaarkaart laten afstempelen Je krijgt dan Bumbella’s goudstukken uit de goudstukkenbank. De bank is open volgens het programma.

Jarige Jop?

Op de Tutti Frutti-knutsel-zolder hangt een groot schoolbord. Hierop mag je schrijven wanneer je jarig bent. Kom je op je verjaardag naar het knutselen dan krijg je een vlag of muts en een leuke verrassing. Je hoeft natuurlijk niet te trakteren.

Locatie voor het Goedemorgentheater en Welterustentheater. Deze optredens, verzorgt door het recreatieteam duren ongeveer 20—30 minuten. Daarnaast wordt het theater ook gebruikt voor dansen, Bumbella shows, speluitleg, musicals en avondspel. Goedemorgentheater om 11.00 uur Welterustentheater om 19.30 uur

Swingbee’s

Dansgroepje voor kinderen vanaf 4 jaar. Dansen op leuke liedjes. Er worden een aantal dansjes ingestudeerd voor optredens tijdens het Welterustentheater. Kijk in het programma wanneer. Plaats: theater

Koning of Koningin van de dag

Tijdens het “ Goedemorgentheater” wordt uit de posttas van Fred Pret een kaartje getrokken. De eigenaar van het kaartje wordt die dag gekroond tot koning of koningin van de dag, mits hij of zij wel aanwezig is in het theater. De koning of koningin wordt die dag extra in het zonnetje gezet. Wil je ook een kans maken? Vul dan je kaartje na aankomst op de camping in en stop hem in de brievenbus in het theater.

De bingoavond is super gezellig! We draaien tien rondes van 3 prijzen. Bij een turbobingo 20 rondes. Bovenste rij, onderste rij en volle kaart. De prijzen variëren van Laptops tot kaarsenhouders. Vanaf 14 jaar. Tijd: 21.30 tot 23.30 uur. Zaal open om 21.00 uur.

Jeugdbingo

Ponybingo

De ponybingo is zonder ouders en vergelijkbaar met de jeugdbingo alleen zijn de prijzen in paardenthema. 2.50 euro p.k.

Plaatsjebingo

Bingo met plaatjes i.p.v. letters voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. 1 euro p.k. Ouders zijn welkom. zolder

Bumbella Bumbella is vriendelijk behulpzaam en slim. Samen met haar vriendjes beleeft ze de leukste avonturen op de Vergarde. Bumbella is te zien tijdens het Goedemorgentheater

Fred Pret Is ondeugend, stout en erg druk maar heeft een goed hart en luistert gelukkig wel goed. Fred houdt van gezelligheid en gekke dingen.

Didi Is een stevig paardje. Parmantig en pittig. Ze heeft veel paardenvrienden die ze graag op haar rug rondrijdt.

Tutti Frutti Is al heel lang geleden op de Vergarde neer-gestreken en is daarom ook de mascotte geworden.

2


Vrijdag 14 april 16.00: Knutsel Frutsel Zolder, kleien, schilderen of kralen rijgen. 19.30: Welterustentheater start seizoen 2017 20.00: Avondspel, Spelcircuit, wie verzamelt de meeste punten, vanaf 4 jaar

Workshop ontbijtje maken Maak een lekker Paasontbijtje om mee te nemen naar de caravan! Voor kinderen vanaf 4 jaar. Zaterdag om 9.00 uur op de zolder.

Paashoed

Zaterdag 9.00: 10.30: 11.00: 11.15: Vanaf 13.30: 14.00: 16.00: 19.30: 20.00: 21.00:

15 april Knutsel Frutsel Zolder, workshop ontbijtje maken, vanaf 4 jaar Start, Tutti Frutti trein, treintje haalt de kinderen op. Goedemorgentheater, theater, Wie is de koning of koningin van de dag? Knutsel Frutsel Zolder Paashoed of een Ridderkasteel Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar Hooiberg, Bakkerij, vanaf 7 jaar Paasfeestje, 4 t/m 8 jaar, start theater Welterustentheater Avondspel, meiden tegen de jongens, ei-wedstrijdjes, vanaf 7 jaar Lichtjesoptocht, kleine kinderen met een ouder, start theater

Zondag 16 april (eerste Paasdag) 10.30: Start, Tutti Frutti trein, treintje haalt de kinderen op. 11.00: Goedemorgentheater, Wie is de koning of koningin van de dag? + Paashaas 11.15: Paaseieren zoeken, 2 t/m 7 jaar, theater 11.15: Paaseieren zoeken, 8 t/m 12 jaar, naast terras 11.30: Knutsel Frutsel Zolder, maak stoere, glinsterende, grappige of mooie eieren! 14.00: Hooiberg, Chocolade Paas kunstwerk, vanaf 7 jaar 15.00: Dansen, Swingbee’s, oefenen voor maandag, 4 t/m 7 jaar, theater 16.00: Dansen, Swingbee’s, oefenen voor maandag, vanaf 8 jaar, theater 16.00: 4 uur spel, Skelterwedstrijd, skelterbaan, vanaf 7 jaar 19.00: Zolder, poppentheater 19.30: Welterustentheater, met Paas-hoeden-parade . 20.30: De jacht op de eieren spel, vanaf 8 jaar 21.30:

Wie vindt de meeste eieren? Paasvuur, locatie wordt nog bekend gemaakt.

Wie maakt de mooiste Paashoed? Bij de Knutsel Frutsel op zaterdag om 11.15 uur kun je een hoed leuk versieren in Paassfeer. Ouders kunnen helpen. (Hoeden zijn aanwezig) Tijdens het Welterustentheater op zondag kan iedereen zijn hoed opzetten en wordt er ook een winnaar bekend gemaakt.

Paasfeestje. Zaterdag om 16.00 uur. Leuk feestje voor de jongere kinderen. We starten in het theater. Daarna volgt een korte speurtocht, spelletjes en bloembakje maken. Van 4 t/m 8 jaar. Met uitnodiging.

Ei-wedstrijden. Meiden tegen de Jongens. Zaterdag om 20.00 uur. Verschillende wedstrijdjes met harde en natuurlijk ook RAUWE eieren. Kun jij goed mikken? Pas op anders wordt je vies. Vanaf 7 jaar. Voor de winnaars een leuke prijs!

Lichtjesoptocht

Op zaterdag om 21.00 uur. Sfeervolle tocht over de camping. Neem allemaal een lichtje mee. De buitenverlichting gaat even uit. Voor alle kleine deelnemertjes is er een lampion.

Paaseieren zoeken

Zoeken jullie mee? De paashaas heeft weer heel veel gekookte, plastic en chocolade eieren verstopt. Twee verschillende leeftijdsgroepen. Prijsjes voor genummerde eieren. Chocolade haas voor het gouden ei. Zondag vanaf 11.15 uur, Opgeven niet nodig.

Paas spel quiz

Goedemorgentheater met een gezellige spelquiz en een optreden van de Swing Bee’s. maandag 11.15

Maandag 17 april (tweede Paasdag) 10.30: 11.15:

13.00-13.30:

Start, Tutti Frutti trein Goedemorgentheater met Spel-quiz en optreden Swingbee’s Goudstukkenbank, hal naast de receptie

3


Vrijdag 21 april 19.30: Welterustentheater, theater 20.00: Avondspel, wordt nog bekend gemaakt. Zaterdag 22 april 10.00: 1e Aanmelding v musical, theater, tekstrollen, vanaf 10 jaar 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater. Wie wordt de koning(in) van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, elfjes, trollen, kabouters 11.15: Minecraftfeestje, start theater, 6 t/m 11 jaar 14.00: Hooiberg Make your vlog, opgave en indeling v deze week, vanaf 9 jaar 14.00: Hooiberg, elfen-kruidentuintje, vanaf 7 jaar 16.00: 4 uur spel, schatzoeken 16.30: 2e Aanmelding v musical, theater, bijrollen, dansgroep, decor, vanaf 4 jaar 19.30: Welterustentheater, theater 20.00: Avondspel, wordt nog bekend gemaakt. Zondag 23 april 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater. Wie wordt de koning(in) van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, zandtekening, proppenschieter 11.15: 11 uur spel, wie kan de appels raken? Boogschieten, vanaf 7 jaar, lasergamebaan Vanaf 13.30: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 14.00: Hooiberg, sieraden, vanaf 7 jaar 15.00: Hooiberg, hamertje tik, vanaf 7 jaar 16.00: 4 uur spel, skelterwedstrijd, 4 t/m 8 jaar. 19.30: Welterustentheater, theater 20.30: Avondspel, Crime scene game, theater, vanaf 8 jaar

Minecraftfeestje, Zaterdag 11.15 uur . Voor kinderen van 6 t/m 11 jaar. Feestje met spelletjes in het minecraft thema. Kom je ook het wordt erg leuk. Met uitnodiging. Elfen-kruidentuintje, Zaterdag 14.00 uur . We maken een kruidentuintje speciaal voor elfjes en kabouters. Vanaf 7 jaar en in de hooiberg.

Crime scene game, Zondag 20.30 uur Vanaf 8 jaar. Los als een echte detective de misdaad op d.m.v. bewijsstukken en getuigen. Groot spel op div. locaties met acteurs .

Maandag 24 april 11.15-15.00

10.30: 11.00: 11.15: 11.15: 14.00: 15.00-19.00

16.00: 19.30: 20.30:

Start Pony knuffel dag, vanaf 7 jaar

Start, Tutti Frutti trein Goedemorgentheater, Wie wordt de koning(in) van de dag? Knutsel Frutsel Zolder, blaaspijpgeweer, bling bling 11 uur spel, spelletjes parcours, 4 t/m 7 jaar Hooiberg, vanaf 7 jaar, wolvilten Stoere jongens survivalmiddag, vanaf 7 jaar Dansen, Swing Bee’s, vanaf 4, oefenen v musical Welterustentheater Avondspel, wordt nog bekend gemaakt

Stoere jongens survival, Maandag 15.00 uur Vanaf 7 jaar. Speciaal voor jongens. Dit wordt geen stilzitten. Vooraf jezelf opgeven bij het recreatieteam met het speciale inschrijfformulier. Incl. eten en drinken.

Dinsdag 25 april 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie wordt de koning(in) van de dag? 11.15: 11 uur spel, jeugdvoetbal, vanaf 7 jaar 11.15: 11.15:

Vanaf 13.30:

14.00: 16.00: 19.30: 20.00:

11.15: 7 t/m 9 jaar, 11.45: 10 t/m 13 jaar Prinsessenfeestje, met Doornroosje, start theater, 4 t/m 8 jaar Knutsel Frutsel Zolder, bootje van kurk, doosje Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie Hooiberg, vanaf 9 jaar, touwreep knopen voor hond of paard 4 uur spel, spelletjes, 4 t/m 7 jaar

Welterustentheater Vergarde familieloop, start theater

1, 2 of 3 km Vergarde familieloop

Loop samen met je familie, buren of vrienden. Inschrijven bij het recreatieteam. Informatie volgt nog.

4


Woensdag 26 april 10.30: Start, Tutti Frutti trein, treintje haalt de kinderen op. 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of de koningin van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, paarden, vogels of vogelhuisjes 11.15: 11 uur spel, flessenvoetbal of ander balspel, vanaf 7 jaar 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, Bakkerij 15.00: Speurtocht over vogels met o.a. Angrybirdspel, vanaf 8 jaar 16.00: Dansen, Swing Bee’s, vanaf 4 jaar, oefenen v musical 19.00: Roofvogelshow, grote voetbalveld 20.00: Welterustentheater, theater, start na roofvogelshow 20.30: Avondspel, vanaf 8 jaar, wordt nog bekend gemaakt Donderdag 27 april theatermedewerkers hebben vandaag een vrije dag 11.00: Knutsel Frutsel Zolder, rood-wit-blauw-oranje knutsel 13.30: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 14.00: 2 uur spel, vanaf 7 jaar, midgetgolfwedstrijd 14.00: Hooiberg, vanaf 9 jaar, speksteen 15.00: Jeugdbingo, zolder, vanaf 9 jaar, zonder ouders, 2,50 euro p.k 16.15: Plaatjesbingo, zolder, 4 t/m 8 jaar, 1 euro 18.00: Start Ponydressuurwedstrijd, manege

Speksteen, donderdag, 14.00 uur, vanaf

9 jaar, Ontdek hoe leuk beeldhouwen is.In deze steensoort kun je makkelijk snijden, zagen, raspen en tikken. Iedereen kan het!

Musical Annie De première is op Donderdag om 15.45 uur. Kaartjes zijn gratis te verkrijgen bij het recreatieteam. Ouders van deelnemers hebben voorrang. Zie voor meer info de musical posters.

Vrijdag 28 april 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of de koningin van de dag? 11.15: 11 uur spel, Jeugdvoetbal, 11.15: 13.00-13.45:

14.00: 14.00: 15.00: 15.45: 19.30: 21.30: 22.00:

11.15: 7 t/m 9 jaar, 11.45: 10 t/m 13 jaar Knutsel Frutsel Zolder, Aliens, ruimtevaartuig of maanstenen

Goudstukkenbank, hal naast de receptie Hooiberg, vanaf 9 jaar, experimenten, slijm, waterraket 2 uur spel, Ruimtereis, grote voetbalveld, van 4 t/m 8 Hooiberg, hamertje tik, vanaf 7 jaar Premiere musical Annie, theater 2e uitvoering musical Annie, theater Bingo, 14+, Appelzaal Alienzoektocht, start theater, vanaf 9 jaar

jaar

KEEP CALM AND HUNT ALIENS

Zaterdag 29 april 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, mozaiek, paarden, fossielen 11.15: Piraten storm strijdfestijn, springkussenspektakel. 13.30: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 14.00: Hooiberg, vanaf 10 jaar, kaarsenstudio 16.00: 4 uur spel, figuurballonen en spel 19.00: Poppenkast voorstelling, zolder 19.30: Bumbella Zaterdag Theater Show, theater 20.30: Kampvuur

Ruimtereis, vrijdag 14.00 uur Midden op het voetbalveld is een Amerikaanse ruimtecapsule geland. Komen jullie kijken hoe de astronaut weer voet aan land zet? Om hem te verwelkomen zijn er diverse spelletjes voor kids van 4 t/m 8 jaar.

Alienzoektocht, vrijdag 22.00 uur De ruimtecapsule die vanmiddag op het voetbalveld geland is heeft vermoedelijk aliens uit de ruimte aangetrokken. Ze zijn al gesignaleerd op de camping. Zoek op lichting gaat een uurtje uit.

Zondag 30 april 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, poppenhuisje, een masker 11.15: 11 uur spel, wordt nog bekend gemaakt 14.00 Ponyshow, manegebak 15.00: Hooiberg, hamertje tik, vanaf 7 jaar 16.00: 4 uur spel, lasergamebaan, 4 t/m 7, waterpistolengame 19.30: Welterustentheater, theater 20.00: Avondspel, wordt nog bekend gemaakt 5


Maandag 1 mei 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater. Wie wordt de koning(in) van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, jonge dieren, dino’s 11.15: Hooiberg Make your vlog, opgave en indeling, vanaf 9 jaar 14.00: Hooiberg, vanaf 4 jaar, mozaieken 16.00: 4 uur spel, ballonen knopen, vanaf 4 jaar 19.30: Welterustentheater 20.30: Avondspel, vanaf 8 jaar, Wordt nog bekend gemaakt Dinsdag 2 mei, 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater. Wie wordt de koning(in) van de dag? 11.15: 11 uur spel, vanaf 7 jaar, Swinx games 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, mini doosjes 14.00: Hooiberg, Bakkerij, vanaf 4 jaar. Vanaf 15.00: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 16.00: 4 uur spel, Spelletjes, vanaf 4 jaar 19.30: Welterustentheater, theater 20.00: Avondspel, wordt nog bekend gemaakt Woensdag 3 mei 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater. Wie wordt de koning(in) van de dag? 11.15: 11 uur spel, vanaf 7 jaar, Flessenvoetbal of ander balspel 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, monster vissen 14.00: Hooiberg, Zeepgieterij, vanaf 7 jaar 16.00: 4 uur spel, vanaf 7 jaar, spel 19.30: Welterustentheater, theater 20.00: Avondspel, wordt nog bekend gemaakt Donderdag 4 mei theatermedewerkers hebben vandaag een vrije dag 11.00: Knutsel Frutsel Zolder, paarden, voetbalknutsel 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, vlieger versieren Vanaf 13.30: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie Vrijdag 5 mei 10.30: Start, Tutti Frutti trein. 11.00: Goedemorgentheater, wie wordt de koning(in) van de dag? 11.15: 11 uur spel, vanaf 7 jaar, leuk spel, skelterwedstrijd met ringsteken 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, zeemeerminnen, kroontje, zeemeeuw 13.00-13.30: Goudstukkenbank, hal naast de receptie 14.00: Zolder, Make over zeemeerminnen, vissen en zeemonsters, schmink 15.00: Grote fotoshoot van alle onderwaterkinderen 19.30: Welterustentheater, theater 20.00: Avondspel, wordt nog bekend gemaakt Zaterdag 6 mei 10.30: Start, Tutti Frutti trein. 11.00: Goedemorgentheater, wie wordt de koning(in) van de dag? 11.15: 11 uur spel, vanaf 7 jaar, Gooi en smijtwerk, lekker vies! 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, katten, draken Vanaf 13.30: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, sleutelhanger 15.00: 3 uur spel, , vanaf 7 jaar 16.00: Dansen, Swingbee’s, vanaf 4 jaar 19.30: Welterustentheater, met optreden Swing Bee’s 20.00: Avondspel, zoek de rode draak, afsluiting met vuurkorf, vanaf 8 jaar

Zoek de rode draak Jullie zijn de rode strijders en jullie draak is ontvoerd door de blauwe ridders. Als jullie de draad weer terug willen hebben dan moet jullie alle blauwe ridders verslaan. de rode draak verstopt. Vanaf 8 jaar. Zaterdag om 20.00 uur. Vanaf 8 jaar

6


Zaterdag 13 mei en zaterdag 20 mei 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Knutsel Frutsel Zolder, knutsels voor verschillende leeftijden. 13.30: Hooiberg, vanaf 4 jaar, wordt nog bekend gemaakt. Vanaf 15.00: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven bij de receptie.

Deze week: Woensdag 24 mei 19.30: Welterustentheater 20.30: Avondspel, stoer spel, vanaf 8 jaar Donderdag 25 mei 10.30: Start, Tutti Frutti trein, treintje haalt de kinderen op. 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of de koningin van de dag? Start en uitleg Pirates Tresure Hunt challence 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, bloemen, beeldjes, piratenzwaard 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, emailleren van metalen hangers 16.00: 4 uur spel, vanaf 4 jaar, spelletjes parcours, grote voetbalveld 19.30: Welterustentheater, met Mijn vader is de beste show 20.30: Piraten-griezeltocht, Kijk uit voor piraten geesten, start theater

Vrijdag 26 mei 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of de koningin van de dag? 11.15: Voetbalfeest, 4 t/m 10 jaar, start theater 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, poppetjes, katapult 14.00: Hooiberg, kaarsenstudio, vanaf 7 jaar 15.00: Hooiberg, hamertje tik, vanaf 7 jaar 16.00: 4 uur spel, Kaboutervoetbal, 4 t/m 7 jaar 19.30: Welterustentheater, met de experimentenshow 20.15: Hooiberg, experimentenworkshop, vanaf 8 jaar 21.30: Bingo, 14+, Appelzaal

Zaterdag 27 mei 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: 11 uur spel, Jeugdvoetbal, 11.15: 11.15: 14.00: 14.00: 14.00: 15.30: 18.30: 19.30:

11.15: 7 t/m 9 jaar, 11.45: 10 t/m 13 jaar Prinsessenfeestje, 4 t/m 9 jaar, met Sneeuwwitje, start theater Knutsel Frutsel Zolder, garage, pom-pom konijntje 2 uur spel, slijmbakken spel, vanaf 7 jaar Hooiberg, vanaf 7 jaar, pimp een spiegeltje Plaatjesbingo, zolder, 4 t/m 8 jaar, 1 euro p.k. Jeugdbingo, zolder, vanaf 9 jaar, zonder ouders, 2,50 euro Welterustentheater, theater met piraten verkiezing Wipe out spektakel, luchtkussen event, vanaf 8 jaar Wie durft deze SUPER obstakelbaan van ruim 46 (!) meter aan te gaan

Pirates Treasure Hunt Challence SCHATZOEKEN met het hele gezin ! Om de schat te vinden moeten meerdere opdrachten worden volbracht. Alle piraten-talenten van de hele familie kunnen benut worden. Voor de winnende familie is er een hele leuke prijs met een waarde van 125 euro. De informatie voor deze activiteit volgt nog op posters.

Voetbalfeestje, vrijdag om 11.15 uur

Feestje voor voetbal liefhebbertjes. We gaan natuurlijk voetballen maar ook leuke spelletjes doen die met voetballen te maken hebben. Met uitnodiging. 4 t/m 10 jaar.

Experimentenshow

Tijdens het welterustentheater komen twee gekke professors hun experimenten showen. Vrijdag om 19.30 uur.

Toffe experimenten

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen daarna op zolder proberen of zij de proeven ook kunnen uitvoeren. Vrijdag om 20.15 uur. Hooiberg

Prinsessenfeestje met Sneeuwwitje

Lief feestje voor alle prinsesjes ons. We gaan diamanten delven, iets lekkers maken en een wandeling om op zoek naar de dieren. Met uitnodiging. 4 t/m 9 jaar.

Zondag 28 mei 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.15: Goedemorgentheater, uitslag van de Treasure hunt challence. 13.00-13.45: Goudstukkenbank, hal naast de receptie

7


Vrijdag 2 juni 19.30: Welterustentheater, cowboys in het theater 20.00: Avondspel, Gold rush, vanaf 7 jaar, theater 20.00: Cowboy te paard fotoshoot, 4-7 jaar, manege 21.00: Kampvuur met Amerikaanse s’mores

Zaterdag 3 juni 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: 11 uur spel: Wordt een echte ridder. 4 t/m 9 jaar 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, Glitterkunstwerken, waaier 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, Colouraplast smelt techniek. 14.00: Reuze ballen voetbal 16.00: 4 uur spel, Swing Bee’s, theater, vanaf 4 jaar 19.30: Welterustentheater met een optreden van de Swingbee’s 20.00: Familie battle speurtocht, start theater 22.00: Bingo, 14+, Appelzaal

Gold rush cowboys, vrijdag 20.00 uur De pinksteren start met cowboys in het theater. Ze zijn op zoek naar goud! Wil jij ook goud vinden? Zoek en zeef mee. Met metaaldetectors kun je metalen voorwerpen in de grond opspeuren en opgraven. We sluiten af met een kampvuur waar we Amerikaanse s’mores proberen te maken. Kids van 4 t/m 7 jaar kunnen zich als cowboy te paard laten fotograferen bij de manegebak. Kom in je eigen cowboy outfit of gebruik er een van ons.

Ridderslag Doe mee en wordt een ridder. Je wordt getest met 6 opdrachten. Voldoe je aan de norm dat wordt jij door de koning tot ridder geslagen. Zat 11.15 uur

Reuze ballen voetbal. Zaterdag van 14.00 tot 16.30 uur. Opgeven is niet nodig. Er komt wel een leeftijd indeling.

Familie battle speurtocht Zaterdag om 20.00 uur. De speurtocht duurt ongeveer 50 min. De route is 2 kilometer. Onderweg zijn er grappige opdrachten en natuurlijk lastige vragen. Bij de finish is laatste opdracht. Welke familie wint de 4 kaartjes voor Ouwehands Dierenpark!

Zondag 4 juni (1e pinksterdag) 9.30-10.00 Hooiberg, prinsessenjurk uitleen voor Frozenfeest, inleveren na feest. 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? Vanaf 11.15: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar 11.15: 11.15: 11.15: 15.00: 16.00: 16.00: 19.30: 20.00: 20.30-21.45

11.15: 7 t/m 8 jaar, 13.00: vanaf 9 jaar, vanaf 20.00: familie’s 11 uur spel, jeugdvoetbal, vanaf 7 jaar

Frozen prinsessenfeestje, start in theater, 4 t/m 9 jaar Knutsel Frutsel Zolder, piratenzwaard, dierentuintje Plaatjesbingo, zolder, 4 t/m 8 jaar, 1 euro p.k. Jeugdbingo, zolder, vanaf 9 jaar, 2,50 euro p.k. zonder ouders Safaritocht, 4 t/m 8 jaar, kleine kinderen met ouder, start bij tweede toiletgebouw. Welterustentheater Avondspel, stormbaan, vanaf 7 jaar, Frozen prinsessenfeestje Zondag 11.15 Jeugdzwemmen, 12 t/m 18 jaar uur. Van 4 t/m 9 jaar. Super leuk feestje in het thema “Frozen”. Kom je ook verkleed ? Met uitnodiging.

Maandag 5 juni (2e pinksterdag) 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: Mini kermis, naast de manegebak, vanaf 4 jaar 13.00-13.45: Goudstukkenbank, hal naast de receptie Mini Kermis met muntjes, Maandag om 11.15 uur. Naast de manegebak zijn diverse uitdagingen waar de kinderen muntjes kunnen scoren. Heb je genoeg muntjes dan kan je daarmee een kleine verrassing kopen. Met uitnodiging.

Safaritocht, Zondag om 16.00 uur. Start bij het tweede toiletgebouw. Kleine kinderen met ouder, vanaf 4 jaar. Op zoek naar de wilde dieren. Kijk uit voor wilde tijger! Korte tocht over de camping.

8


Zaterdag 10 juni 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Knutsel Frutsel Zolder, ballonnen 13.30: Hooiberg, vanaf 4 jaar, kralen, timmeren vanaf 7 jaar Vanaf 15.00: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de receptie

Zaterdag 17 juni 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Knutsel Frutsel Zolder, Bloempotje beschilderen en vaderdagcadeau 13.30: Hooiberg, mini moestuin, vanaf 4 jaar 15.00: 3 uur spel, midgetgolfwedstrijd voor het hele gezin

Zaterdag 24 juni 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Knutsel Frutsel Zolder, schatkist, schatkaart, bling bling 13.30: Schatzoeken, start bij het theater, vanaf 4 jaar Vanaf 15.00: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de receptie

Zaterdag 1 juli 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Knutsel Frutsel Zolder, paarden en andere boerderijdieren! 13.00-16.00: Ponyknuffeldag, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven. 13.30: Hooiberg, vanaf 7 jaar, zeepgieterij 15.00: 3 uur spel, Leuke wedstrijden op de skelterbaan, vanaf 4 jaar Zaterdag 8 juli 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Knutsel Frutsel Zolder, honden 13.30: Leuke speurtocht over de camping, kleine kinderen met ouder, start bij theater Vanaf 15.00: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de receptie Zondag 9 juli 11.00: Knutsel Frutsel Zolder, theedoek versieren, bakkerij 13.30: Hooiberg, vanaf 4 jaar, aardbeienvlaai 15.00: 3 uur spel, midgetgolfwedstrijd voor het hele gezin

9


Maandag 10 juli 9.15: Baantjes trekken, zwembad, 16+ 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater. Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, speelgoed van afval, recycle! 11.15: Hooiberg Make your vlog, opgave en indeling, vanaf 9 jaar 14.00: 2 uur spel, kano’s en roeibootjes, vanaf 9 jaar met zwemdiploma 15.30: Fotoshoot voor de Vergarde-website. Modellen gezocht!!! 16.00: 4 uur spel, leuke spelletjes voor de jongste, vanaf 4 jaar 19.30: Welterustentheater 20.00: Avondspel, wordt nog bekend gemaakt

Dinsdag 11 juli 9.15: Baantjes trekken, zwembad, 16+ 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater. Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: 11 uur spel, Swinxs games 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, favoriete TV figuren Vanaf 13.30: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, handpop 16.00 Oefenen voor Jeugdtheater op dond., vanaf 9 jaar 19.30: Welterustentheater 20.00: Avondspel, wordt nog bekend gemaakt

Fotoshoot Elk jaar is de camping op zoek naar nieuwe foto’s voor de website en ander folderwerk. Kinderen die het leuk vinden om model te staan kunnen zich in vrolijke kleren maandag om 15.30 melden bij het theater. De modellengroep doet ook even mee met de roeibootjes (alleen de oudere kids) en de spelletjes om 16.00. We sluiten af met een lekker ijsje. Alle foto’s kunnen ouders digitaal krijgen als ze een berichtje sturen naar info@devergarde.nl. Na toestemming kunnen de foto’s gebruikt worden voor de website. Welk gezin wil op hun kampeerplaats model staan voor een foto? Alvast bedankt!

Jeugd meeleeftheater Wie als Kleur Fleur, Jan Pan, Piepie Paars, Piet Friet op het podium wil staan, dit is je kans! Donderdag om 19.30 uur. Vanaf 9 jaar. Kom oefenen op dins, woens. en dond. om 16.00 uur.

Woensdag 12 juli 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater. Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: 11 uur spel, jeugdvoetbal, vanaf 7 jaar 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, grote machines, doosjes, pony’s 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, sieraden 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, timmeren 15.00: 3 uur spel, zandkastelenwedstrijd, speeltuin 16.00 Oefenen voor Jeugdtheater op dond., vanaf 9 jaar 19.30: Welterustentheater met uitslag van de zandkastelenwedstrijd 20.00: Avondspel, wordt nog bekend gemaakt Zandkastelenwedstrijd Wie bouwt het mooiste zandkasteel in de speeltuin. Als je schepjes of emmertjes hebt mag je die gebruiken anders kun je die lenen bij het recreatieteam. Woensdag 15.00 uur

10


Donderdag 13 juli 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater. Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, eten van papier, mini winkeltje Vanaf 11.15: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 13.00-13.45: Goudstukkenbank, hal naast de receptie 14.00: Hooiberg, workshop pizzabakken, vanaf 7 jaar! 15.00: 3 uur spel, theater, Reuze bellen blazen en nog wat, vanaf 4 jaar 16.00 Oefenen voor Jeugdtheater op vanavond, vanaf 9 jaar 19.30: Welterustentheater met een jeugdoptreden 20.00: Avondspel, wordt nog bekend gemaakt

Workshop pizzabakken Donderdag om 14.00 uur. Vanaf 7 jaar. Een echte cursus pizzabakken!

Het magische bos Vrijdag 14 juli 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater. Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: 11 uur spel, boogschieten, vanaf 7 jaar 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, heksen, tovenaars, goocheltruc 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar , zeepgieterij 16.00: 4 uur spel, lasergamebaan, 4 t/m 7, waterpistolengame 19.30: Welterustentheater 20.30: Het magische bos kunnen jullie alle heksen en tovenaars vinden? 21.30: Bingo, 14+, Appelzaal.

Dit spel doe je niet alleen . Nodig je vader, moeder, opa, oma of vrienden uit om mee te doen. Jullie moeten op zoek naar heksen of tovenaars. Elke heks of tovenaar heeft een enge, grappige of uitdagende opdracht. Durf jij alle opdrachten uit te voeren? Speciaal voor families die niet bang zijn voor heksen of tovenaars. Elk groep moet minimaal één bezem meenemen (lenen)! Dit om te voorkomen dat je gelijk in een kikker verandert. Vanaf 4 jaar, kleine kinderen met ouder. Jeugd van 12 tot 18 kunnen zich aanmelden als vrijwilliger. Vrijdag 20.30 uur

Zaterdag 15 juli 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater. Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: 11 uur spel, jeugdvoetbal, vanaf 7 jaar 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, assepoester, muizen, zwaard, met bezoek! 11.15: Hooiberg Make your vlog, opgave en indeling, vanaf 9 jaar Vanaf 13.30: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 14.00: Hooiberg, Leuke experimenten, vanaf 7 jaar 15.00: Midgetgolfwedstrijd, vanaf 4 jaar 16.00: Dansen theater, Swingbee’s, vanaf 4 jaar 19.30: Bumbella Zomer Theater show met optreden Swingbee’s 20.30: Inschrijven Mega top tien show op donderdag 20 juli 20.30: Avondspel, wordt nog bekend gemaakt Zondag 16 juli 15.00: Jeugdbingo, zolder, vanaf 9 jaar, zonder ouders, 2,50 euro p.k, 16.00: Plaatjesbingo, zolder, 4 t/m 8 jaar, 1 euro p.k.

11


Maandag 17 juli 9.15: Baantjes trekken, zwembad, 16+ 10.30: Start, Tutti Frutti trein. 11.00: Goedemorgentheater, wie is koning of koningin van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, boerderij, vliegtuig 11.15-15.00: Ponyknuffeldag vanaf 7 jaar, zie ponyprogramma Vanaf 13.30: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 13.30: Ponyspeurtocht, vanaf 7 jaar, start manege 15.00: My little pony feestje, van 4 t/m 9 jaar, start theater 19.30: Welterustentheater 20.00: Familiespeurtocht 2 daagse, dag 1 20.00: Voedbalwedstrijdje, vanaf 10 jaar

Dinsdag 18 juli 9.15: Baantjes trekken, zwembad, 16+ 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, wie is koning of koningin van de dag? 11.15: Dino feestje, 4 t/m 9 jaar 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, paarden of een windvanger 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, slippers pimpen. 15.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, hamertje tik 16.00: 4 uur spel, vanaf 4 jaar, waterspelletjes, grote voetbalveld 19.30: Welterustentheater 20.00: Familiespeurtocht 2 daagse, dag 2 21.00: Broodjes bakken boven het kampvuur, uitslag familiespeurtocht

Woensdag 19 juli 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater 11.15: 11 uur spel, jeugdvoetbal, vanaf 7 jaar 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, goocheltrucjes, glitter, toverstokje 11.15: Hooiberg Make your vlog, opgave en indeling, vanaf 9 jaar Vanaf 13.30: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 14.00: Hooiberg, kaarsenstudio, vanaf 7 jaar 16.00: 4 uur spel, survivalbaan, vanaf 4 jaar 16.00: Dansen, Swing Bee’s, vanaf 4 jaar 19.30: Welterustentheater met de magic-show 20.00: Avondspel, Magic workshop, vanaf 8 jaar, hooiberg 21.00-22.00: Jeugdzwemmen, van 12 t/m 18 jaar

Ponyspeurtocht vanaf 7 jaar.

Super leuke speurtocht. Elk groep loopt samen met een pony. Doe de opdrachten en beantwoord de vragen. Maandag 13.30 uur,

My little pony feestje

Gezellig feestje in het thema van de kleine gekleurde paardjes. Van 4 t/m 9 jaar. Met uitnodiging. Maandag 15.00 uur

Dinofeestje Feestje voor kinderen van 4 t/m 9 jaar. Start in het theater. Dinsdag om 11.15 uur. Met uitnodiging

Survivalbaan. Vanaf 4 jaar, woens 16.00 uur Spciaal voor de jongere kinderen een uitdagende survivalbaan. Wie is niet bang om vies te worden?

Magic show, theater Woensdag om 19.30 uur. Een professor van de Universiteit Magica komt een college geven. Veel hocus pocus, en gave trucjes. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen na de show zelf gaan oefenen in de goochel workshop in de hooiberg

12


Donderdag 20 juli 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, wie is koning of koningin van de dag? 11.15: 11 uur spel, vanaf 4 jaar, schatgraven (ook met metaaldetectors) 11.15: Knutsel Frutsel zolder, prinses make-over: kroontje, tasje, schmink of knutsel een helikopter.

13.00-13.45:

14.00: 14.00: 16.00: 16.00: 19.30: 21.00:

Goudstukkenbank, hal naast de receptie Hooiberg, we maken elfjes en drinken kopjes thee, vanaf 7 jaar 2 uur spel, Gooi en smijtwerk, vanaf 7 jaar, lekker vies 4 uur spel, kaboutervoetbal, 4 - 7 jaar Dansen, Swingbee’s, vanaf 4 jaar, theater Mega top tien show, theater Kampvuur, lasergamebaan

Vrijdag 21 juli 9.15: Actief zwemmen voor vrouwen, zwembad, 16+ 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, wie is koning of koningin van de dag? 11.15: 11 uur spel, voetbal, vanaf 7 jaar Vanaf 11.15: Lasergame, families, vooraf opgeven in de receptie 11.30: Knutsel Frutsel Zolder, speelkoekjes & peperkoekenmannetjes 14.00: 2 uur spel, cookie games, vanaf 4 jaar 14.00: Hooiberg, bakkerij, vanaf 9 jaar 16.00: 4 uur spel, kano’s en roeibootjes, vanaf 9 jaar met zwemdiploma 19.30: Welterustentheater, met o.a. ‘doe een wens 20.30: Crime scene detective, wie heeft de koekjes gestolen? Vanaf 8 jaar 21.30: Bingo, Appelzaal, 14+

Mega Top 10 show

Donderdag om 19.30 uur. Op 10 verschillende hitnummers wordt geplaybackt en gedanst. Wil je meedoen kom dan naar de auditie op zaterdag 15 juli 20.30 uur. Later in de week opgeven kan ook.

Cookie games Met uitnodiging.

Grappige spelletjes met koekjes op het sportveld of in het theater. Kom je ook? Vrijdag om 14.00 uur, vanaf 4 jaar.

Doe een wens, Tijdens het welterustentheaterkomen wensen uit. Heb jij een wens? Lever die tijdig in bij het recreatieteam. Vrijdag om 19.30 uur.

Crime scene detective, Vrijdag 20.30 uur Vanaf 8 jaar. Wie heeft de koekjes gestolen? Los als een echte detective de diefstal op d.m.v. bewijsstukken en getuigen. Groot spel op div. locaties met acteurs .

Zaterdag 22 juli 9.30: 1e Aanmelding v musical, theater, tekstrollen, vanaf 10 jaar 10.30: Start, Tutti Frutti trein Voetbal clinic, met uitnodiging, vanaf 7 jaar Speciaal voor alle voetballief hebbertjes onder ons. 11.00: Goedemorgentheater, wie is koning of koningin van de dag? Zaterdag om 11.15 uur. Met broodjes-pauze 11.15-13.15: Voetbal clinic, vanaf 7 jaar 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, zonnebril, masker, plakwerk 11.15: Hooiberg Make your vlog, opgave en indeling, vanaf 9 jaar Speurtocht voor echte poppenmoeders 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, zeepgieterij Dit wordt een hele leuk speurtocht voor alle pop15.00; Hooiberg, vanaf 7 jaar, hamertje tik penmoeders onder jullie. We gaan op zoek naar 15.00: Speurtocht voor echte poppenmoeders, 4 t/m 8 jaar alle weggelopen babypopjes. Onderweg komen 16.00: 2e Aanmelding v musical, theater, bijrollen, dansgroep, decor, vanaf 4 jaarwe van alles tegen. Doe mee als jij ook voor een babypopje wilt zorgen. 19.00: Zolder, Poppenkast voorstelling Voor 4 t/m 8 jaar. Start in het theater. Kleine kinderen met ouder. Met 19.30: Welterustentheater, theater uitnodiging. Zaterdag om 15.00 uur 19.45: Schuimparty, theater, 4 t/m 7 jaar 20.30: Schuimparty, theater, vanaf 8 jaar Zondag 23 juli 10.00: Speurtocht, ophalen vanaf 10.00 uur in receptie, inleveren voor 16.00 uur 11.00: Extreme battles, luchtkussenspektakel 15.00: Jeugdbingo, zolder, vanaf 9 jaar, zonder ouders, 2,50 euro p.k, 16.00: Plaatjesbingo, zolder, 4 t/m 8 jaar, 1 euro p.k.

13


Maandag 24 juli 9.00: Zwem-driedaagse, dag 1, zie leeftijdsschema 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, vogelhuisje, roofvogels, vogeltjes Vanaf 11.15: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de receptie 14.00: Hooiberg, metalen hangers emailleren 14.30: Minecraft feest, super leuk, 6 tm 10 jaar, theater 16.00: Ponybingo, zolder, vanaf 9 jaar, zonder ouders, 2,50 euro p.k. 19.00: Roofvogelshow, grote voetbalveld 20.15: Welterustentheater met de Experimentenshow start na roofvogelshow 20.45: Hooiberg, Experimentenworkshop, vanaf 8 jaar Vanaf 20.45: Lasergame, 12 t/m 18 , vooraf opgeven in de receptie

Zwem-driedaagse

Ook dit jaar is de zwemdriedaagse in de ochtenduren. Op de dagen ma t/m woe Opgeven, voor aanvang, bij het zwembad. Woensdag medaille uitreiking. Schema zwemdriedaagse 9.00 uur t/m 7 jaar 9.45 uur 8 + 9 jaar 10.15 uur vanaf 10 jaar

Experimentenshow

Tijdens het welterustentheater komen twee gekke professors hun experimenten showen. Maandag om 20.15 na roofvogels

Toffe experimenten

Dinsdag 25 juli 9.00: Zwem-driedaagse, dag 2, zie leeftijdsschema 10.30: Start Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: 11 uur spel, Spionnentraining, vanaf 7 jaar 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, auto’s, paarden, spaarpot schilderen Vanaf 11.15: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de receptie 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, kaarsenstudio 14.00: 2 uur spel, skelterrace, vanaf 7 jaar, skelterbaan 16.00: 4 uur spel, kaboutervoetbal, 4 t/m 7 jaar, grote voetbalveld 16.00: Dansen, Swingbee’s, vanaf 4 jaar, theater 19.30: Welterustentheater 20.00: Avondspel, Spionnenmissie, vanaf 8 jaar, start theater 20.30: Jeugdzwemmen, van 12 t/m 18 jaar

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen daarna in de hooiberg proberen of zij de proeven ook kunnen uitvoeren. Maandag om 20.45

Spionnentraining di 11.15 uur

Goede training voor alle spionnen. We gaan oefenen in communicatie, sluipen, speuren en schieten. Vanaf 7 jaar

Spionnenmissie di 20.00 uur

Help jij de politie de verdachten te schaduwen? Vorm met je vrienden een team en ontmasker de criminelen als eerste. Vanaf 8 jaar, start in het theater.

Jeugd voetbaltraining

Woensdag 26 juli 9.00: Zwem-driedaagse, dag 3, zie leeftijdsschema, medaille 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: 11 uur spel, voetbaltraining, vanaf 7 jaar 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, kleikunst, schilderen, spinner 11.15: Hooiberg Make your vlog, opgave en indeling, vanaf 9 jaar 14.00: Hooiberg, vanaf 9 jaar, speksteen beeldhouwen 15.00: Hooiberg, hamertje tik, vanaf 7 jaar 16.00: 4 uur spel, Spelletjes, grote voetbalveld, vanaf 4 jaar 16.00: Dansen, theater, Swingbee’s, vanaf 4 jaar 19.00: Krachtpatser spektakel, luchtkussenevent 19.30: Welterustentheater, theater

Extra stoere voetbaltraining. Warming-up, balspelletjes en een wedstrijdje. We sluiten af met limonade. Woensdag om 11.15 uur. Opgeven niet nodig. Verzamelen voor het theater. Vanaf 7 jaar

Speksteen, woens 14.00 uur,

vanaf 9 jaar Ontdek hoe leuk beeldhouwen is. In deze steensoort kun je makkelijk snijden, zagen, raspen en tikken. Iedereen kan het!

14


Donderdag 27 juli 9.15: Actief zwemmen voor vrouwen, zwembad, 16+ 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? , 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, dierentuintje, Aladdin, tijgers en zwaarden 11.15: Bouwen tonnenvlot, v botenshow, vanaf 7 jaar, deel 1. 13.00-13.45: Goudstukkenbank, hal naast de receptie 14.00: 2 uur spel, Jeugdvoetbal, vanaf 7 jaar 14.00: Hooiberg, Bakkerij, vanaf 7 jaar 15.00: Hooiberg, Hamertje tik, vanaf 7 jaar 15.45: Première musical Aladdin, theater 19.30: 2e uitvoering musical Aladdin, theater 21.00 - 23.00: Jeugddisco, Appelzaal

Vrijdag 28 juli 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? , 11.15: Bouwen tonnenvlot, vanaf 7 jaar, deel 2 11.15: 11 uur spel, flessenvoetbal en andere spelletjes, vanaf 7 jaar 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, Mini vlot, bootjes, vissen Vanaf 11.15: Lasergame, families, vooraf opgeven in de receptie 14.00: Hooiberg, zeepgieterij, vanaf 7 jaar 15.00: Ponyfeestje, 4 t/m 10 jaar, start theater 18.00: Groot tonnenvlot 13+, bouw mee voor een toffe plek op het water. 19.30: Welterustentheater 20.15: Voorbereiding botenshow, vertrek vanaf de theater met alle boten/vlotten. 20.45: Botenshow, boten varen een parcours, waterplas 21.30: Bingo, 14 +, appelzaal 22.00 - 22.45 Lichtjesavond + kampvuur + muziekje bij de waterplas

Musical Aladdin De première is op donderdag 27 juli om 15.45 uur Kaartjes zijn gratis te verkrijgen bij het recreatieteam. Ouders van deelnemers hebben voorrang. Zie voor meer info de musical posters. Tweede uitvoering op donderdag om 19.30 uur.

Boten show

Op Donderdag om 11.15 beginnen we met de voorbereiding van de botenshow. Met een groepje kun je een tonnenvlot maken en zelf gaan versieren. Een eigen versierd rubberbootje meenemen kan natuurlijk ook. Ook op vrijdagochtend om 11.15 kun je nog aan je vlot werken Op de zolder kun je ook een minivlot knutselen. Deze minivlotjes worden achter elkaar aan een touw door het water getrokken. Dit is op vrijdagochtend om 11.15 uur. De jury bepaalt welke bootjes het origineelste zijn gemaakt en of ze het parcours goed hebben bevaren. Vrijdag om 20.45 uur gaan alle boten en vlotten te water. Reuze ballen voetbal Zaterdag om 11.30 Vanaf 8 jaar, opgeven niet nodig.

Zaterdag 29 juli Elfjesfeestje, theater zaterdag om 11.15 uur. Dit wordt een fantastisch magisch feestje. 9.30: 1e Aanmelding v musical, theater, tekstrollen, vanaf 10 jaar Help jij Flowerfly de vlinders naar een veilige 10.00: Hooiberg, Prinsessenjurk uitleen voor Elfjesfeest plek te brengen? We lopen een klein rondje over de camping. Het is fijn als er 10.30: Start, Tutti Frutti trein ouders zijn die mee willen lopen met 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? , de groepen. Kijk goed uit voor rond 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, onderwatermonsters, paarden vliegende elfjes. Kom je ook verkleed? Met uitnodiging. 11.15: Hooiberg Make your vlog, opgave en indeling, vanaf 9 jaar 11.15: Elfjesfeestje, 4 t/m 9 jaar start theater 11.30: Reuzen ballen voetbal, kleine sportveld, vanaf 8 jaar Grimm sprookjesbos, start theater Zaterdag om 22.00 uur. De camping is van15.00: Mini kermis, vanaf 4 jaar, theater magisch. Kun jij alle sprookjes vinden? 16.00: 2e Aanmelding v musical, theater, bijrollen, dansgroep, decor, vanaf 4 jaar avond Pas op want ze zijn 16.30: Zolder, Poppenkast voorstelling griezelig. Vanaf 8 jaar. Gevraagd vrijwil19.00: Circus, kaartverkoop aan de tent ligers 14 t/m 20 jaar. 22.00: Familiewandeling, Grimm Sprookjesbos. Vanaf 8 jaar, start theater Let op: Straatverlichting gaat een uurtje uit.

Mini Kermis met punten, Zaterdag Zondag 30 juli 10.00: Speurtocht, ophalen vanaf 10.00 uur in receptie, inleveren voor 16.00 uur 11.00: Piraten storm strijdfestijn, springkussenspektakel. 14.00: Jeugdbingo, zolder, vanaf 9 jaar, zonder ouders, 2,50 euro p.k, 15.00: Plaatjesbingo, zolder, 4 t/m 8 jaar, 1 euro p.k. 16.00: Familie Oudhollandse spelletjes, schuur manegebak 20.00: Ponyshow, manege 20.00: Lasergame, 13+, vooraf opgeven in de receptie

om 15.00 uur. Diverse uitdagingen waar de kinderen punten kunnen scoren. Heb je genoeg punten dan kan je daarmee een kleine verrassing kopen. Met uitnodiging

15


Maandag 31 juli 9.15: Baantjes trekken, zwembad, 16+ 10.30: Start, Tutti Frutti trein. 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: 11 uur spel, Pokemonspeurtocht, vanaf 4 jaar, kleine kinderen met ouder 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, luchtballon, wax kunstwerk Vanaf 13.30: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de receptie 14.00: 2 uur spel, waterbommen gevecht, vanaf 7 jaar 14.00: Hooiberg, high tea met gast om 15.00 u, vanaf 9 jaar 15.00: Hooiberg, Hamertje tik, vanaf 7 jaar 16.00: 4 uur spel, lasergamebaan, 4 t/m 7, waterpistolengame 16.00: Ponybingo, zolder, vanaf 9 jaar, zonder ouders, 2,50 euro p.k. 19.30: Welterustentheater, theater 20.00: Vergarde family fun colorrun , theater

Dinsdag 1 augustus 9.15: Baantjes trekken, zwembad, 16+ 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: Brandweerfeestje, start theater, 4 t/m 10 jaar 11.15: Knutsel frutsel, pony’s, knikkerdoolhof, Vanaf 13.30: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar stempelen, maak je eigen stempel 15.00: Hooiberg, toffe experimenten, vanaf 7 jaar 15.00: Pony speurtocht, vanaf 7 jaar, start bij de manegebak 16.00: 4 uur spel, zandkastelen wedstrijd, vanaf 4 jaar 19.00: Welterustentheater met doe een wens 20.00: Avondspel, Wordt nog bekend gemaakt! 21.00 - 23.00: Jeugddisco, Appelzaal

Woensdag 2 augustus 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, knuffel diertjes, griezels 11.15: 11 uur spel, boogschieten, schiet raak!, vanaf 7 jaar 11.15: Hooiberg Make your vlog, opgave en indeling, vanaf 9 jaar 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, kaarsenstudio, beeldjes 14.00-19.00: Stoere jongens survival, 8 t/m 12 jaar 16.00: 4 uur spel, Spelletjes, speeltuin bij 2e toiletgebouw, vanaf 4 jaar 16.00: Dansen, theater, Swingbee’s, vanaf 4 jaar 18.30: Welterustentheater, theater 19.00: WIPE OUT, springkussenspektakel, voetbalveld 21.00: 21.30:

Pokemonspeurtocht, ma 11.15 Helpen jullie mee alle Pokemons te vinden? Doe goed je best want is er een beloning!

Hooiberg, hightea, ma 14.00

We gaan een echte high-tea voor bereiden. Om 15.00 uur mag je een iemand uitnodigen op het terras om samen met jou thee te drinken en hapjes te eten.

Vergarde family fun colorrun, ma 20.00 We gaan rennen en feesten. Lekker vies worden.

Brandweerfeestje

We gaan o.a. de katten redden en vuur blussen . Start in het theater. Vergeet je uitnodiging niet. Van 4 t/m 10 jaar. Dinsdag om 11.15 uur.

Zandkastelenwedstrijd Wie bouwt het mooiste zandkasteel in de speeltuin. Als je schepjes of emmertjes hebt mag je die gebruiken anders kun je die lenen bij het recreatieteam. Dinsdag 16.00 uur

Stoere jongens survival, woensdag 14.00 uur Vanaf 7 jaar. Speciaal voor jongens. Dit wordt geen stilzitten. Vooraf jezelf opgeven bij het recreatieteam met het speciale inschrijfformulier. Incl. eten en drinken.

Wie durft deze SUPER obstakelbaan van ruim 46 (!) meter aan te gaan Jeugdzwemmen, 12 t/m 18 j Bingo, 14 +, appelzaal

16


Donderdag 3 augustus 10.30: Start, Tutti Frutti trein. 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? Vanaf 11.15: Lasergame, families, vooraf opgeven in de receptie 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, ridder harnas, bordspel, play mais 13.00-13.45: Goudstukkenbank, hal naast de receptie 13.30: Wie is de beste voetballer van de camping? Vanaf 7 jaar 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, bakkerij 15.45: première Musical Belle en het beest, Theater 19.30: Musical Belle en het beest,Theater 21.00 - 23.15: Jeugddisco, GLOW IN THE DARK Appelzaal

Musical Belle en het beest Donderdag om 15.45 en 19.30 uur. Wil je meedoen, kom je dan inschrijven op zaterdag om 9.30 uur of om 16.00 uur

Wie is de beste voetballer ? Alle voetballers worden getest. Wie kan het beste trucjes, penalty’s schieten en andere voetbalkunst. Verzamelen voor het theater. Vanaf 7 jaar. 13.30uur

Vrijdag 4 augustus 9.15: Actief zwemmen voor vrouwen, zwembad, 16+ 10.30: Start, Tutti Frutti trein. 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: 11 uur spel, jeugdvoetbal, vanaf 7 jaar 11.15: 14.00: 14.00: 15.00:

Vanaf 15.00: Vanaf 15.00:

20.00: 20.30: 22.00:

11.15: 7 t/m 9 jaar, 11.45: 10 t/m 13 jaar Knutsel Frutsel Zolder, griezels, heksen, spons bootje 2 uur spel, kano’s en roeibootjes, vanaf 9 jaar met zwemdiploma Hooiberg, vanaf 7 jaar, wax handen, touw knopen. Hooiberg, Hamertje tik, vanaf 7 jaar Lasergame, vanaf 12 t/m 18 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie Griezelschmink, zolder, schminken en knutsel een griezel-outfit Welterustentheater, met griezel modeshow, theater, kom je ook verkleed? Spokenspeurtocht, t/m 8 jaar, Zoek alle spoken! Spokentocht, vanaf 9 jaar, start theater

Griezelschmink Vrijdag middag kan je je laten schminken tot een spook, vampier of zombie. Zolder, vanaf 15.00 uur. Gezocht mama’s die willen helpen met schminken.

Spokenspeurtocht 20.30 uur voor kinderen t/m 8 jaar. Spokentocht, 22.00 uur vanaf 9 jaar. Superspannend! Tocht over de camping met hele griezelige momenten. Zaklampen verboden!

Zaterdag 5 augustus Voetbal clinic, met uitnodiging, vanaf 7 jaar Speciaal voor alle voetballief hebbertjes onder ons. 10.30: Start, Tutti Frutti trein. 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? Zaterdag om 14 uur. Met broodjes-pauze 11.15: Start Ponydressuurwedstrijd, manege 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, Rapunzel, aardewerk beschilderen, nerf target 11.15: Hooiberg Make your vlog, opgave en indeling, vanaf 9 jaar Rapunzel? Van 4 t/m 9 jaar. 13.00: 1e Aanmelding v musical, theater, tekstrollen, vanaf 10 jaar Om 15.00 uur kan je komen optutten in de 14.00: Voetbal clinic, vanaf 7 jaar hooiberg. Daar kan je ook een jurk lenen. Om 16.00: Rapunzelfeestje, start theater, van 4 jaar t/m 9 jaar 16.00 start het feestje in het theater. Geheel in 18.30: 2e Aanmelding v musical, theater, bijrollen, dansgroep, decor, vanaf 4 jaar rapunzel thema gaan we spelletjes doen, iets lekkers eten en knutselen. Het feestje duurt 19.00: Zolder, Poppenkast voorstelling ongeveer een uur. 19.30: Welterustentheater 20.00: Schuimparty, theater, 4 t/m 7 jaar 20.45: Schuimparty, theater, vanaf 8 jaar Zondag 6 augustus 11.00: Rommelmarkt 14.30: Jeugdbingo, vanaf 9 jaar, zonder ouders, 2,50 euro p.k. 16.00: Plaatjesbingo, zolder, 4 t/m 8 jaar, 1 euro p.k 19.00: Silence disco, 19:00 – 20:00 tot 8 jaar, 20:00 – 21:00 8 t/m 12 jr, 21:00 – 22:00 12+ Rommelmarkt, Zondag om 11.00 uur. kampeergasten kunnen gratis een kraampje reserveren in de receptie. Bezoek heeft deze dag gratis toegang.

17


Maandag 7 augustus 9.00: Ontbijten met de jarige Bumbella 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, bumbella, bijenkadootjes, paarden 11.15: 11 uur spel, vanaf 7 jaar, Swinx game 13.30: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 14.00: Hooiberg, bijenkorf, vanaf 7 jaar 15.00: Verjaardagfeestje v Bumbella, vanaf 4 jaar 16.00: Ponybingo, zolder, vanaf 9 jaar, zonder ouders, 2,50 euro p.k. 19.30: Welterustentheater, met Bumbella in het zonnetje. 21.00-23.00: Dance Battle discoshow, appelzaal

Bumbella is jarig! Maandag 9.00 uur. Bumbella is vandaag jarig. Vier je dit samen met haar mee? De dag begint met een gezamenlijk ontbijt. Lekkere broodjes eten met Bumbella. S’middags viert ze haar verjaardag. Alle kids vanaf 4 jaar zijn uitgenodigd. Vergeet je uitnodiging niet!

Kabouterfeestje, 4 t/m 8 jaar Dinsdag om 11.15. Gezellig feestje met leuke kabouter activiteiten. Verzamelen bij het theater. Vergeet je uitnodiging niet!

Dinsdag 8 augustus 9.15: Baantjes trekken, zwembad, 16+ 10.30: Start, Tutti Frutti trein, Kinderen worden opgehaald. 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning /koningin van de dag? 11.15: Kabouterfeestje, start theater, voor 4 t/m 8 jaar Vanaf 11.15: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, schelpen beschilderen, gekke beesten 13.00: Voetbaltoernooi, start wedstrijden 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, Colouraplast smelt techniek. 15.00: Hooiberg, speciaal voor paardengekken, vanaf 7 jaar 16.00: 4 uur spel, Schatzoeken met metaaldetectors, vanaf 8 jaar 19.30: Welterustentheater 20.30: Avondspel, Crime scene detective

Woensdag 9 augustus 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, armband, mozaĂŻek, raket ballon 11.15: 11 uur spel, Grote knikkertoernooi, vanaf 7 jaar 11.15: Hooiberg Make your vlog, opgave en indeling, vanaf 9 jaar 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, mini taartjes, mini servies 16.00: 4 uur spel, lasergamebaan, 4 t/m 7, waterpistolengame 18.30: Zeskampspektakel, voetbalveld, vanaf 9 jaar 19.30: Welterustentheater, speciaal voor de jongste 21.00: Muziekbingo voor de hele familie, Appelzaal

Familie Voetbaltoernooi Ouders met hun kinderen in een team voor een sportieve wedstrijd. Scoor en win die cup. Schrijf je team in bij het recreatieteam. Dit kan al vanaf maandag. Crime scene detective, Dinsdag 20.30 uur Vanaf 8 jaar. Los als een echte detective de misdaad op d.m.v. bewijsstukken en getuigen. Groot spel op div. locaties met acteurs . .

Grote Knikkertoernooi

Iedereen krijgt een zakje. Bij elke speluitdaging is een knikker te verdienen. Hoeveel knikkers ga jij verdienen? Woensdag 11.15 uur Vergeet je uitnodiging niet.

18


Donderdag 10 augustus 9.30: Start MINECRAFT LAND, lasergamebaan 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag?. 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, Minecraft, prinsessen, target 13.00-13.45: Goudstukkenbank, hal naast de receptie 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, bedelarmbandjes 15.00: Hooiberg, Hamertje tik, vanaf 7 jaar 15.45: Première, Musical We will rock you, theater 19.30: 2e voorstelling, Musical We will rock you.Theater 21.00: Kampvuur, op lasergamebaan

Vrijdag 11 augustus 9.15-10.00: Actief zwemmen voor vrouwen, zwembad, 16+ 10.30: Start, Tutti Frutti trein. 11.15: 11 uur spel, Jeugdvoetbal, vanaf 7 jaar 11.15:

Vanaf 11.15:

14.00: 14.00: 15.00: 16.00: 19.30: 20.00: 21.00:

Minecracft land met Huttenbouwwedstrijd Met een groepje kun je op een aangewezen plek een hut bouwen. We gaan voor het Minecraft thema Materiaal is aanwezig maar je mag zelf ook spullen meenemen. Het land start op donderdag om 9.30 uur.

Musical We will rock you De première is op donderdag om 15.45 uur en om 19.30 de tweede voorstelling. Kaartjes zijn gratis te verkrijgen bij het recreatieteam. Ouders van deelnemers hebben voorrang. Zie voor meer info de musical posters. Alle kinderen die mee willen doen kunnen zich op zaterdag 5 augustus aanmelden. Om 13.00 voor 10 jaar en ouder en die ook een tekstrol willen en om 18.30 voor de dansgroepen, bijrollen en decor.

Toffe experimenten, hooiberg vanaf 8 jaar. Eenvoudige proefjes met bijzondere uitkomsten. Vrijdag om 15.00

11.15: 7 t/m 9 jaar, 11.45:vanaf 10 jaar Knutsel Frutsel Zolder, vanaf 4 jaar, indianen, pijl en boog Lasergame, families, vooraf opgeven in de receptie Hooiberg, vanaf 7 jaar, droomvanger of kaarsenpotjes 2 uur spel, kano’s en roeibootjes, vanaf 9 jaar met zwemdiploma Hooiberg, toffe experimenten, vanaf 7 jaar 4 uur spel, De Indianen gaan op rooftocht, vanaf 4 jaar, kleine kinderen met ouders.

Welterustentheater Avondspel, jongens tegen de meiden, vanaf 8 jaar Feest met DJ Matthew

Zaterdag 12 augustus 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag?. 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, zeemeerminnen, vogelvoerder 11.15: Hooiberg Make your vlog, opgave en indeling, vanaf 9 jaar 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, schattig hondje 15.00: Hondenverkiezing met hindernisbaan 16.00: Dansen Swingbee’s, vanaf 4 jaar 19.30: Onderwater Theater Spel Show, theater, met Swingbee’s optreden 20.30: Inschrijven Mega top tien show voor donderdag 17 aug. 21.00: Jeugdzwemmen, 12 t/m 18 jaar

Indianen gaan op rooftocht Wandeling over de camping. Onderweg houden we ruilhandel voor een aantal producten (misschien plunderen we ook wel iets) en tot slot hebben we een picknick in ons kamp en eten we onze buit op. Vrijdag om 16.00 uur vanaf 4 jaar. Kleine kinderen met ouder.

Honden verkiezing Leuk voor honden, hondenbezitters en iedereen die van honden houdt. De wedstrijd bestaat uit div. onderdelen zoals een hindernisbaan en een hondenverkiezing. Woef, woef, dat wordt een hondenmiddag! Zaterdag 15.00 uur.

Zondag 13 augustus 11.00: Luchtkussenevent, spetterstad 14.30: Jeugdbingo, zolder, vanaf 9 jr., zon der ouders, 2,50 euro p.k.

16.00: Plaatjesbingo, zolder, 4 t/m 8 jaar, 1 euro p.k.

15.00: Lasergame, vooraf opgeven 20.00: Ponyshow, manegebak 19


Maandag 14 augustus 9.30-14.00 :

10.30: 11.00: 11.15: 11.15:

Start Pony knuffel ochtend, Vanaf 7 jaar

Start, Tutti Frutti trein Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11 uur spel, schiet in de roos, o.a. met kruisboogjes, vanaf 7 jaar Knutsel Frutsel Zolder, krimpfolie, sleutelhangers Vanaf 13.30: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 14.00: Hooiberg, zeepgieterij, vanaf 7 jaar 15.00: Ponybingo, zolder, vanaf 9 jaar, zonder ouders, 2,50 euro p.k. 15.00: 3 uur spel, geluidenspeurtocht, 4 t/m 8 jaar 16.00: Inschrijven Mega top tien show 19.00: Zolder, Poppenkast voorstelling 19.30: Welterustentheater 20.00: Avondspel, wordt nog bekend gemaakt

Dinsdag 15 augustus 9.15: Baantjes trekken, zwembad, 16+ 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: Ruimtevaart wandeling, 4 t/m 10 jaar, start theater 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, paarden, masker 13.30: Ponyspeurtocht, vanaf 7 jaar, start manege 14.00: Hooiberg, wordt nog bekend gemaakt 15.00: Hooiberg, Hamertje tik, vanaf 7 jaar 16.00: 4 uur spel, Swing Bee’s, vanaf 4 jaar 19.30: Welterustentheater met optreden van de Swingbee’s 20.30: Spionnemissie, vanaf 8 jaar

Ruimtevaartwandeling, 4 t/m 10 jaar

Woensdag 16 augustus 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: 11 uur spel, voetbaltraining, vanaf 7 jaar

Poppen en knuffelbeesten feestje

11.15: 11.15:

Vanaf 13.30:

14.00: 15.00: 19.30: 20.30:

11.15: 7 t/m 9 jaar, 11.45: 10 t/m 13 jaar Knutsel Frutsel Zolder, beertjes, pollepel pop, verkeersbordjes Hooiberg Make your vlog, opgave en indeling, vanaf 9 jaar Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie Hooiberg, vanaf 7 jaar, kralen maken, spiegeltje pimpen Poppen en Beren feestje, 4 t/m 9 jaar, start theater

We zweven van planeet naar planeet . Onderweg komen we van alles tegen . Wandeling over de camping. Onderweg leuke activiteiten in het space thema. Kleine kinderen met ouder. Met uitnodiging. Din 11.15 u.

Ponyspeurtocht vanaf 7 jaar, dinsdag 13.30 u Leuke ponyspeurtocht over de camping. Elke groep loopt met eigen pony. Welke groep zal er winnen? Start bij de manegebak.

Neem je leukste pop of knuffel mee naar dit feestje. We drinken thee met koekjes. Tijdens het feestje heeft de poppendokter spreekuur op de zolder. Vergeet je uitnodiging niet. zolder. 4 t/m 9 jaar, woensdag 15.00 u.

Welterustentheater Oud hollandse spelletjes avond, voor de hele familie

20


Donderdag 17 augustus 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15 Voetbalfeestje, van 4 t/m 10 jaar, start theater 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, Pinata 13.00-13.45: Goudstukkenbank, hal naast de receptie 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, Bakkerij 16.00: 4 uur spel, waterballonen, vanaf 4 jaar 19.30: Mega top tien show, theater 20.30: Kampvuur

Voetbalfeestje

Feestje voor voetballiefhebberstjes. We gaan natuurlijk voetballen maar ook leuke spelletjes doen die met voetballen te maken hebben. Met uitnodiging. 4 t/m 10 jaar. Dond om 11.15

Mega Top 10 show

Donderdag om 19.30 uur. Op +/- 10 verschillende hit nummers wordt geplaybackt en gedanst. Wil je meedoen kom dan naar de auditie op zaterdag 12 aug om 20.30. Later in de week opgeven kan eventueel ook.

Vrijdag 18 augustus 9.15-10.00: Actief zwemmen voor vrouwen, zwembad, 16+ 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: 11 uur spel, Jeugdvoetbal, vanaf 7 jaar 11.15:

Vanaf 13.30:

14.00: 16.00: 19.30: 20.00: 21.00:

11.15: 7 t/m 9 jaar, 11.45: 10 t/m 13 jaar Knutsel Frutsel Zolder, Frozen knutsels, light saber Lasergame, voor de hele familie, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie Hooiberg, vanaf 7 jaar, wordt nog bekend gemaakt Prinsessen theepartijtje, 4 t/m 10 jaar, met Frozen prinsessen, start theater

Welterustentheater Avondspel, wordt nog bekend gemaakt Zolder, jeugdbingo, vanaf 9 jaar, 2,50 euro p.k.

Zaterdag 19 augustus 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater. Wie wordt de koning(in) van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, Romeins atelier 11.15: 11 uur spel, vanaf 7 jaar, leuk spel, skelterwedstrijd met ringsteken 14.00: Hooiberg, Kookcafe v romeinsbanket, vanaf 7 jaar 15.00: Zolder, Romeinse outfit, schminken, vanaf 4 jaar 16.00: Romeinsbanket en optocht, start theater 19.30: Bumbella Zomer Arena spel show, gevechten in de Arena! 21.00: Jeugdzwemmen, 12 t/m 18 jaar

Frozen prinsessen theepartijtje

Verkleed als echte prinsen en prinsessen gaan we een wandelingetje maken, plukken een paar bloemetjes en gaan dan theedrinken en lekkere koekjes eten. Vanaf 15.00 is de hooiberg open voor het uitlenen van passende kleding. Kom je ook om 16.00 uur verkleed naar het theater? Met uitnodiging. Vrijdag 18 aug

Romeinse optocht en banket Om 15.00 uur kun je op de zolder een Romeinse outfit maken en je omtoveren tot Romein Om 16.00 uur start de optocht vanaf het theater.

21


Maandag 21 augustus 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder 14.00: Hooiberg, vanaf 7 jaar, bakkerij 16.00: 4 uur spel, Swinx games, vanaf 4 jaar 19.30: Welterustentheater 20.30: Avondspel, wordt nog bekend gemaakt

Dinsdag 22 augustus 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning of koningin van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder Vanaf 14.00: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 16.00: 4 uur spel, vanaf 4 jaar, erg natte waterspelletjes. 19.30: Welterustentheater 20.30: Avondspel, wordt nog bekend gemaakt. Woensdag 23 augustus 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater, Wie is koning(in) van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder 14.00: 2 uur spel, wordt nog bekend gemaakt 19.30: Welterustentheater 20.00: Avondspel, voetbal Donderdag 24 augustus 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater. Wie wordt de koning(in) van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder 13.00-13.45: Goudstukkenbank, hal naast de receptie 16.00: Dansen, Swing Bee’s, vanaf 4 jaar, theater 19.30: Welterustentheater, met voorstelling Swingbee 20.00: Avondspel, wordt nog bekend gemaakt Vrijdag 25 augustus 10.30: Start, Tutti Frutti trein, Treintje haalt kinderen op. 11.15: Knutsel Frutsel zolder 16.00: 4 uur spel, waterpistolengevecht lasergamebaan. Vanaf 4 jaar 19.30: Welterustentheater, theater Vanaf 20.00: Lasergame, voor families vanaf 7 jaar Zaterdag 26 augustus 10.30: Start, Tutti Frutti trein 11.00: Goedemorgentheater. Wie wordt de koning(in) van de dag? 11.15: Knutsel Frutsel Zolder, 14.00: Hooiberg, zeepgieterij, vanaf 7 jaar Vanaf 14.00: Lasergame, vanaf 7 jaar, vooraf opgeven in de snackbar/receptie 16.00: 4 uur spel, wordt nog bekend gemaakt 19.30: Terugblik seizoen 2017 Show, theater

22


Op de meeste dagen kunnen kinderen ponyrijden. Kaartjes voor rondjesrijden zijn te koop bij de bar van het restaurant of in de receptie. Inschrijven voor een half uur in de middag kan uiterlijk voor 11.00 uur dezelfde dag. Wordt er in de ochtend gereden dan moet je de dag ervoor inschrijven. Voor de avond kan je je tot 17.00 uur opgeven. Alle inschrijvingen worden vanaf 11.30 bekend gemaakt voor de middag , vanaf 9.00 voor de ochtend en vanaf 18.00 uur voor de avond op het mededelingenbord.

Beschrijving

Duur

Kosten

Min. leeftijd

Voorwaarden v. inschrijven

Rondjes

Rondjes stappen Pony wordt vastgehouden.

5 rondjes

1 euro

Vanaf 4 jaar

Geen

1/2 uur

Zelfstandig rijden onder 1/2 uur begeleiding en met instructie.

4 euro

Vanaf 7 jaar

Enige rijervaring

 Ponyrijden en pony’s  Afhankelijk van het borstelen is op eigen risico.

 Ponyrijden is voor

campinggasten tot maximaal 20 jaar.

 Aanvangstijden: zie ponyprogramma volgende bladzijden.

 Vooraf inschrijven

en betalen in het restaurant bij de bar of de receptie. Voor rondjes zijn kaartjes te koop voor een euro.

 Kinderen worden

ingedeeld op leeftijd en ervaring.

aantal deelnemers kan het gebeuren dat niet een ieder op zijn eigen niveau rijdt.

 Bij veel regen of ex-

treme warmte wordt de les verzet naar een ander tijdstip.

 Ponyrijden uitsluitend onder begeleiding in de manegebak.

 Tijdens ponyrijden de manegebak alleen op aanwijzing betreden.

 Kinderen mogen meehelpen op aanwijzing van de begeleiders. (min. 9 jaar)

 Niet rennen of schreeuwen in de buurt van de pony’s.  Bij rondjes: Cap verplicht (lenen mogelijk).  Wanneer tijdens de les  Bij 1/2 uur: Cap en laarzen verplicht (lenen mogelijk). blijkt dat, om wat voor reden dan ook, bij een  Speciaal voor een “half uur rijden” kunnen de ruiters ruiter een gevaarlijke situatie ontstaat kan besloten worden de les te beëindigen om vervolgens een andere les af te spreken of het lesgeld (gedeeltelijk) retour te geven.

Start tijd Eind tijd

een rugbeschermer lenen. De uitleen vindt plaats in de manegebak. De uitgeleende rugbeschermers mogen de manegebak niet verlaten en dienen na de les gelijk weer ingeleverd te worden.

Start tijd Eind tijd

1e half uur

9.30

10.00

1e half uur

18.30

19:00

2e half uur

10.10

10.40

2e half uur

19:10

19:40

3e half uur

10.50

11.20

3e half uur

19.50

20.20

4e half uur

11.30

12.00

5e half uur

12.10

12.40

Start tijd Eind tijd

Tussen: 13.00 en 13.30 uur

1e half uur

13.30

14.00

Kijk in het programma op welke dagen er gereden kan worden.

2e half uur

14.10

14.40

3e half uur

14.50

15.20

4e half uur

15.30

16.00

5e half uur

16.10

16.40

Kaartjes voor de rondjes zijn te koop in de receptie of bij de bar van het restaurant. Voor rondjes rijden hoef je je niet op te geven. Kinderen kunnen met het kaartje vanaf 13.00 uur naar de manegebak komen.

23


Borstelen

Pony-knuffeldag

Meestal worden de pony’s voordat het ponyrijden begint geborsteld. Kinderen mogen meeborstelen op aanwijzingen van de begeleiders. Wil je ook borstelen kom dan 15 minuten voor aanvang van het ponyrijden naar de manegebak. Trek stevige schoenen of laarzen aan. (geen slippers).

Vier keer per seizoen is er een pony knuffeldag. We gaan pony’s borstelen, rijden, spelletjes, doen en lekker lunchen. Opgeven kan bij de snackbar of de receptie. Kosten zijn 4 euro.

Ponyverzorgingsles Meerdere keren per seizoen is er een ponyverzorgingsles. Dit is gratis en voor kinderen vanaf 7 jaar. Lokatie: bij de manegebak.

Spelletjes tijdens half uur rijden. Op sommige dagen wordt er tijdens het half uur rijden een aantal spelletjes georganiseerd m. b. t. vaardigheden op de pony.

Dressuur Wedstrijd Twee keer per seizoen kunnen de ruiters meedoen met een dressuurwedstrijd. Alle informatie hierover komt tijdig op het mededelingenbord. Kosten dressuurwedstrijd: 4 euro

Ponyshow Zondag 30 april, 14.00u

Ponyshow Zondag 30 juli, 20.00u

Ponyshow Zondag 13 aug, 20.00u

Thema: Vrolijk & kleurrijk

Thema: Pink & black

Thema: bloemetjes & bijtjes

Ponybingo Meerdere keren per seizoen kunnen kinderen (vanaf 9 jaar) meedoen met een bingo met prijzen in ponythema. De kosten zijn 2,50 euro per persoon.

Pony show's Dit seizoen zijn er drie verschillende Ponyshow ’s. In de shows gaan de ruiters hun rijkunsten laten zien. Alles wordt begeleid door muziek. Elke show heeft een ander thema. Iedereen, vanaf 7 jaar met enige ponyrijervaring kan zich voor de show opgeven op het tijdstip vermeld in het programma.

Knutselen in ponythema

24


Pasen Zaterdag 15 april 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden.

Meivakantie Zaterdag 22 april 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden 15.00: Opgeven voor de ponyshow op 30 april. Vanaf 7 jaar Later in de week aanmelden v de ponyshow is wellicht mogelijk. Info meer bij het ponyteam.

18.30: Half uur rijden beginners 19.00: Uitdelen oefenschema ponyshow Zondag 23 april 11.15: Ponyverzorgingsles, vanaf 7 jaar, manegebak

13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Meivakantie 2e week Maandag 1 mei 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden Dinsdag 2 mei 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Zondag 16 april 14.00: Rondjes 14.30: Half uur rijden

Maandag 17 april 14.00: Rondjes 14.30: Half uur rijden

Maandag 24 april 11.15-15.00: Start Pony knuffeldag 13.00: Rondjes 18.30: Half uur rijden met spelletjes

Donderdag 27 april

Dinsdag 25 april 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Vrijdag 28 april 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Woensdag 26 april 11.15: Paardenknutsels, zolder 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden 15.00: Opgeven dressuurwedstrijd

Zaterdag 29 april 11.15: Paardenknutsels, zolder 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Woensdag 3 mei Pony’s hebben een vrije dag.

Vrijdag 5 mei 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Donderdag 4 mei 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Zaterdag 13 mei 14.30: Rondjes 15.00: Half uur rijden

Zaterdag 20 mei 14.30: Rondjes 15.00: Half uur rijden

Hemelvaart

Vrijdag 26 mei 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Woensdag 24 mei 18.30: Half uur rijden

beginners 7 t/m 10 jaar

Donderdag 25 mei 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Pinksteren Zaterdag 3 juni 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Vandaag geen rondjes en lessen. 14.00: Oefenen voor dressuurwedstrijd

18.00: Start Dressuurwedstrijd

Zondag 30 april 14.00: Ponyshow, manege

Zaterdag 6 mei 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Zondag 28 mei 14.00: Rondjes 14.30: Half uur rijden

Zaterdag 27 mei 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Zondag 4 juni 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Maandag 5 juni 14.00: Rondjes 14.30: Half uur rijden

25


Juni weekenden Zaterdag 10 juni 14.30: Rondjes 15.00: Half uur rijden Zaterdag 17 juni 14.30: Rondjes 15.00: Half uur rijden Zaterdag 24 juni 14.30: Rondjes 15.00: Half uur rijden

Zomervakantie, week 28

Zaterdag 1 juli 11.00: Paardenknutsel, zolder 13.00-16.00:Ponyknuffelmiddag, vanaf 7 jaar

14.30: Rondjes

Zaterdag 8 juli 14.30: Rondjes 15.00: Half uur rijden Zondag 9 juli 14.30: Rondjes 15.00: Half uur rijden

Maandag 10 juli 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Woensdag 12 juli 11.15: Ponyknutsel, zolder 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden met spelletjes

Dinsdag 11 juli 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Donderdag 13 juli 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Zomervakantie, week 29 Maandag 17 juli 11.15-15.00:Ponyknuffeldag vanaf 7 jaar, 13.00: Rondjes 13.30: Ponyspeurtocht, vanaf 7 jaar, start manege 18.30: Half uur rijden beginners

Maandag 24 juli 9.30: Half uur rijden 13.00: Rondjes 14.00: Opgeven voor de ponyshow

16.00:

op 30 juli. Vanaf 7 jaar Later in de week aanmelden v de ponyshow is wellicht mogelijk. Info meer bij het ponyteam. Ponybingo, vanaf 9 jaar, zonder ouders, 2,50 euro p.k.

18.30: Half uur rijden

beginners 7 t/m 10 jaar

19.00: Uitdelen oefenschema ponyshow

Zaterdag 15 juli 9.30: Ponyverzorgingsles, vanaf 7 jaar, manegebak

13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Woensdag 19 juli 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Vrijdag 21 juli 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Donderdag 20 juli 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden.

Zaterdag 22 juli 11.15: Ponyverzorgingsles,

Dinsdag 25 juli 9.30: Half uur rijden 11.15: Ponyknutsel, zolder 13.00: Rondjes 14.00: Ponyverzorgingsles,

Vrijdag 28 juli 9.30: Half uur rijden 13.00: Rondjes 18.30: Half uur rijden

18.30: Half uur rijden

Zaterdag 29 juli 9.30: Half uur rijden 11.15: Ponyknutsel, zolder 13.00: Rondjes

Dinsdag 18 juli 11.15: Ponyknutsel, zolder 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden met spelletjes

Zomervakantie, week 30

Vrijdag 14 juli 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

vanaf 7 jaar, manegebak 7 t/m 10 jaar, beginners

Woensdag 26 juli 9.30: Half uur rijden met spelletjes 13.00: Rondjes Donderdag 27 juli 9.30: Half uur rijden 13.00: Rondjes

vanaf 7 jaar, manegebak

13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

7 t/m 10 jaar, beginners

Zondag 30 juli 20.00: Ponyshow, manege

26


Zomervakantie, week 31 Maandag 31 juli 9.30: Half uur rijden 13.00: Rondjes 16.00: Ponybingo, zolder, vanaf

9 jaar, zonder ouders, 2,50 euro p.k.

18.30: Half uur rijden

beginners 7 t/m 10 jaar

Dinsdag 1 augustus 9.30: Half uur rijden 11.15: Ponyknutsel, zolder 13.00: Rondjes 13.45: Ponyverzorgingsles, vanaf 7 jaar, manegebak

18.30: Half uur rijden

beginners 7 t/m 10 jaar

Woensdag 2 augustus 9.30: Half uur rijden met spelletjes 13.00: Rondjes 18.30: Half uur rijden,

Vrijdag 4 augutus 9.30: Half uur rijden 13.00: Rondjes 18.30: Proef oefenen, voor deelnemers dressuurwedstrijd

Zaterdag 5 augutus 9.00: Pony’s vlechten en mooimaken 11.15: Start dressuurwedstrijd 18.30: Half uur rijden, beginners 7-10 jaar

beginners 7-10 jaar

Donderdag 3 augustus 9.30: Half uur rijden 13.00: Rondjes

Zomervakantie, week 32 Maandag 7 augustus 10.00: Half uur rijden 11.15: Ponyknutsel, zolder 13.00: Rondjes 13.30: Opgeven voor de ponyshow

16.00:

op 13 aug. Vanaf 7 jaar Later in de week aanmelden v de ponyshow is wellicht mogelijk. Info meer bij het ponyteam. Ponybingo, vanaf 9 jaar, zonder ouders, 2,50 euro p.k.

18.30: Half uur rijden

beginners 7 t/m 10 jaar

19.00: Uitdelen oefenschema ponyshow

Zomervakantie, week 33 Maandag 14 augustus 9.30: Start Pony knuffel ochtend Van 7 t/m 10 jaar.

13.00: Rondjes 14.00: Einde pony knuffel dag 15.00: Ponybingo, zolder, vanaf 9 jaar, zonder ouders, 2,50 euro p.k.

18.30: Half uur rijden

Zomervakantie, week 34 Maandag 21 augustus 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden Dinsdag 22 augustus 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Dinsdag 8 augustus 9.30: Half uur rijden 13.00: Rondjes 14.00: Ponyknutsel, hooiberg 16.00: Ponyverzorgingsles, vanaf 7 jaar, manegebak

18.30: Half uur rijden

beginners 7 t/m 10 jaar

Woensdag 9 augustus 9.30: Half uur rijden met spelletjes 13.00: Rondjes Donderdag 10 augustus 9.30: Half uur rijden 13.00: Rondjes

Vrijdag 11 augustus 9.30: Half uur rijden 13.00: Rondjes Zaterdag 12 augustus 9.30: Half uur rijden 13.00: Rondjes 18.30: Half uur rijden

beginners 7 t/m 10 jaar

Zondag 13 augustus 9.00: Pony’s vlechten en mooi maken 20.00 Ponyshow, manege

Dinsdag 15 augustus 9.30: Half uur rijden 11.15: Ponyknutsel, zolder 13.00: Rondjes 13.30: Ponyspeurtocht, vanaf 7 jaar,

Vrijdag 18 augustus 9.30: Half uur rijden 13.00: Rondjes 18.30: Half uur rijden

Woensdag 16 augustus 9.30: Half uur rijden met spelletjes 13.00: Rondjes

Zaterdag 19 augustus 9.30: Half uur rijden 13.45: Ponyverzorgingsles,

Donderdag 17 augustus 9.30: Half uur rijden 13.00: Rondjes

13.00: Rondjes

Woensdag 23 augustus 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden met spelletjes

Vrijdag 25 augustus 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Donderdag 24 augustus 13.00: Rondjes 13.30: Half uur rijden

Zaterdag 26 augustus Afscheid seizoen knuffeldag 11.00: Start 15.00: Einde

start manege

beginners 7 t/m 10 jaar

vanaf 7 jaar, manegebak

Zomervakantie, week 35 Wordt nog ingevuld

27


Erichemseweg 84, 4117 GL Erichem tel: 0344 572017, info@devergarde.nl

28

Recreatieprogramma camping de vergarde 2017  

Animatie en recreatieprogramma 2017 camping de Vergarde - Betuwe - Gelderland

Recreatieprogramma camping de vergarde 2017  

Animatie en recreatieprogramma 2017 camping de Vergarde - Betuwe - Gelderland