Page 24

Borstelen

Pony-knuffeldag

Meestal worden de pony’s voordat het ponyrijden begint geborsteld. Kinderen mogen meeborstelen op aanwijzingen van de begeleiders. Wil je ook borstelen kom dan 15 minuten voor aanvang van het ponyrijden naar de manegebak. Trek stevige schoenen of laarzen aan. (geen slippers).

Drie keer per seizoen is er een ponyknuffeldag. We gaan pony’s borstelen, rijden, spelletjes, doen en lekker lunchen. Opgeven kan bij de snackbar of de receptie. Kosten zijn 4 euro.

Spelletjes tijdens half uur rijden. Op sommige dagen wordt er tijdens het half uur rijden een aantal spelletjes georganiseerd m. b. t. vaardigheden op de pony.

Dressuur Wedstrijd Twee keer per seizoen kunnen de ruiters meedoen met een dressuurwedstrijd. Alle informatie hierover komt tijdig op het mededelingenbord. Kosten dressuurwedstrijd: 4 euro

Ponyverzorgingsles

Ponyshow Zondag 8 mei, 14.00u

Ponyshow Zondag 31 juli, 20.00u

Ponyshow Zondag 7 aug, 20.00u

Meerdere keren per seizoen is er een ponyverzorgingsles. Dit is gratis en voor kinderen vanaf 7 jaar. Lokatie: bij de manegebak.

Thema: Pippi Langkous

Thema: Peter Pan

Thema: Frozen

Ponybingo Meerdere keren per seizoen kunnen kinderen (vanaf 9 jaar) meedoen met een bingo met prijzen in ponythema. De kosten zijn 2,50 euro per persoon.

Ponyshow’s Dit seizoen wordt gestart met drie verschillende Ponyshow’s. In de shows gaan de ruiters hun rijkunsten laten zien. Alles wordt begeleid door muziek en acteren. Elke show heeft een ander thema. Iedereen, vanaf 7 jaar met enige ponyrijervaring kan zich voor de show opgeven op het tijdstip vermeld in het programma.

Knutselen in ponythema

24

Animatieprogramma 2016 camping de vergarde  
Animatieprogramma 2016 camping de vergarde  

Animatie en recreatieprogramma 2016 - camping de Vergarde - Betuwe - Gelderland