Page 1

5

Години

Гаранција

ВЕРА САНТЕК ДООЕЛ

www.vera-tent.com

Произведуваме и монтираме секакви видови на церади и тенди со висок квалитет

Model: Suntech Smooth Radian TW33

Model: Suntech Smooth Luna

1


2

Model: Suntech Luna

Model: Suntech Luna

Model: Suntech Luna

Model: Suntech Smooth / Extra

Model: Suntech Smooth / Normal

Model: Suntech Smooth MN4

Калено стакло за тераси / 6,8,10mm

Стакло според вашата потреба и желба


Model: Suntech Full Radian

Model: Suntech Radian

Model: Suntech Novo / Extra

Model: Suntech Full Radian

Model: Suntech Smooth TW33 / Extra

Model: Suntech Smooth / Normal

Model: Suntech Smooth

Model: Suntech Smooth 3


Model: Suntech Smooth Luna / Extra

4

Model: Suntech Smooth Standard / Extra


Model: Suntech Radian / Extra

Model: Suntech Novo / Standard

5


Model: Suntech Novo / Extra

Model: Suntech Radian TW33

6

Model: Suntech Luna

Model: Suntech Smooth MN3


Model: Suntech Smooth Mn3 LT-XL

Model: Suntech Smooth / Extra

Model: Tenda Smart

Model: Suntech TW22

Model: Tenda Elite

Model: Tenda Deluxe

7


Model: Tenda Elite

Model: Tenda Elegance

Model: Tenda Wintent

Acrylic Collection 100%

Model: Santana Deluxe

Wind Sensor

Light Sensor Remote Controls

Тенда Deluxe со далинско управување и светла

Повеќе начини за олеснување на Автоматски начин

Wind and Sun Sensor

Сензор за сонце и ветер на Автоматски начин

5

Години

Гаранција

◌ ВЕРА САНТЕК - Фирмата со најголем, најдобар и најсовремен избор на тендите ПЕРГОЛА и други тенди во Македонија. ◌ Произведуваме и монтираме секакви видови на Тенди и Церади со најсовремени модели: ПЕРГОЛА Тенда со далечинско управување, Класични тенди, Касетни тенди, Полукружни тенди, Тенди за тераси, Тенди за одморалишта, Тенди за деловни простории, Калено стакло за тераси, Стакло за простории и сешто за сите сезони сее за ваша сенка... ◌ Пергола Тенди за поголеми простории како за: Ресторани, Хотели, Кафани, Куќи, Тераси, Одморалишта, Свадбени дворишта и сешто за ваша сенка и заштита од сонце, дожд, снег и др... ◌ Tендата ‘‘ Suntech Pergola ’’ се користи за 4-те сезони, е на далечинско управување, светлосен систем ЛЕД и тенциометар! ◌ Во објектите каде што се покриени со ‘‘ Suntech Pergola ’’ е дозволено пушењето ! ◌ Обработка од Алуминиум и PVC на повеке бои и модели, сее според ваша желба... ◌ PVC Материал со 100% заштита од Сонце, Дожд, Снег и од UV - Ултра Виолет зраците. ◌ Современ Автоматски Систем со LED диоди, со Somfy мотор, со далeчинско управување и сензор за: дожд, сонце, ветер, светло, за отварање - затварање на тендата (сешто е можно автоматски). ◌ Покривање на Спортски терени (стадиони), церадно платно, проѕирно на механизам и фиксно, импрегрирано платно и др. ◌ Производство со висок квалитет и загарантирано. ◌ TUV, GS, SGS, ISO и CE - Сертификатите со Гарантиран Квалитет.

Kонтакт: Адреса: 8

Булевар Мајка Тереза (Водњанска) бр.60, Локал бр.6, Скопје - Македонија

+389 70 448 313 +389 70 853 135 info@vera-tent.com www.vera-tent.com

Tendi, Tенди - Kаталог на Македонски јазик 2014  

Тенди, Церади, Пергола тенди и др...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you