Page 1

BE SE 18

TILL HUSVAGNAR OCH HUSBILAR


TRINUS 400 Att resa med lufttält är både enkelt rymligt i en Trinus 400. Tack vare de fantastiska ljuspanelerna i taket och en rymlig boyta är Trinus 400 det perfekta uppblåsbara reseförtältet för hela familjen. Tältet har bra utbyggnadsmöjligheter på båda sidor för Ventura Air Annex. Välkända Isabella-material och unika funktioner skapar de bästa utomhusäven­ tyren. Dragstoppluftkanalen ansluter smidigt tältet till husvagnen och det lilla soltaket i fronten skapar en mycket rymlig känsla hos Trinus 400. Stödstänger och avancerat luftsystem gör Ventura Air Trinus 400 mycket stabilt och tillförlitligt som ditt sanna ressällskap.

Markmått: D 260 x W 400 cm Vikt: 32,6 kg Detaljer: ljuspaneler i tak, gardiner och gardinstänger, dragstopp med luftkanal, anslutet avancerat luftsystem, förtältstänger, kanal för led­belysning, fickor för tältlinor, reflextältlinor, dörrar med ventilations­ nät, dubbel kederlist, dubbel luftpump, stänger till soltak i kolfiber, förberedd för soltak Extrautrustning för montering: Air Annex kan fästas på båda sidor, termotak, stödpinnar i aluminium, monteringsbart golv (extra tillbehör)

TRINUS 400 är rymligt och ljust tack vare de breda ljuspanelerna i taket och det avancerade luftsystemet skapar en stabil och fast ram för en fantastisk camping­ semester.

Att resa med TRINUS 400 är nästan som att resa med ett vanligt förtält tack vare den traditionella formen och det främre soltaket.

Ventura AIR ANNEX ­passar perfekt till Trinus 400 som utgör för ett fantastiskt sovutrymme för gäster eller barn. Ventura AIR ANNEX säljs separat.

400 260

ANTRACITE

2 MATERIAL (G/M ) 2) MATERIALER (G/M

Sockel (C) Tak (A) Duk (B) Sokkel

2

BLUE

ICE GREY

ISALITE

100% POLYESTER

100% PVC

A

B

C

240

190

350


CITO 350 Elegant och rundat husvagnsförtält med fantastiskt ljusinfall och ­möjlighet till utbyggnad. Tack vare stora fönster och dubbla ljus­ paneler i taket är Cito 350 mycket ljust och rymligt. När du reser med Cito 350 får du ett säkert och tillförlitligt ressällskap. Den unika dragstoppsluftkanalen utmed sidan av husvagnen ser till att den sluter tätt mot husvagnen. Dubbel kederlist gör det möjligt för Cito 350 att monteras på både husvagnar och förtältsboxar på husbilar. De unika funktionerna i Ventura Air Cito 350 ger dig bästa möjliga friluftsupplevelse.

Markmått: D 260 x B 350 cm Vikt: 30 kg Detaljer: dubbla ljuspaneler i taket, gardiner och gardinstänger, dragstopp med luftkanal, Advanced Air System, för- tält­stänger, kanal för led­belysning fickor för tältlinor, reflextältlinor, dörrar med ventilati­ onsnät, dubbel kederlist, ytterligare luftkanaler för starkare tak, dubbel luftpump Extrautrustning för montering: Air Annex kan fästas på båda sidor, vattensäkra aluminium­stänger, termotak, stödpinnar i aluminium monteringsbart golv (extra tillbehör)

Ljuset faller in genom de dubbla ljuspanelerna i Cito 350 och verandaalternativet gör Cito 350 både luftigt, mysigt och ljust.

 entura AIR ANNEX passar V perfekt till Cito 350 som utgör ett fantastiskt sovutrymme för gäster eller barn. Ventura AIR ANNEX säljs separat.

En luftkanal på sidan av husvagn förhindrar drag och gör att tält ligger tätt intill husvagnen.

350 260

ANTRACITE

2 MATERIAL (G/M ) 2) MATERIALER (G/M

Tak (A) Duk (B) Sockel Sokkel (C)

3

BLUE

ICE GREY

ISALITE

100% POLYESTER

100% PVC

A

B

C

240

190

350

3


VIVO Kompakt och smart tält för både husvagn, husbilar och skåpbilar. Med sin snygga och enkla form är Vivo det perfekta valet för korta semestrar i det fria. Vivo är extremt enkelt att ställa upp och kan lätt omvandlas till ett öppet soltak för att skapa skugga under dina soliga äventyr. Dragstoppet med luftkanal säkerställer en perfekt passform mot hus­ vagnen och dubbel kederlist gör att det kan fästas på både husvagn, husbilar och skåpbilar. Vivo är ditt sanna och enkla ressällskap och har allt du behöver för en perfekt friluftssemester. Fastsydda gardiner, öppna fronter/sidor och enkel uppställning gör dig redo att semestra nästan så fort du fått ett Vivo uppblåsbart helårstält. Att resa tillsam­ mans med Vivo är ren och skär njutning tack vare den enkla konstrukti­ onen, formen och coola designen. Markmått: D 260 x B 300 cm Vikt: 22,4 kg Detaljer: avtagbar front med dragkedja, sidodörrar/-fönster med ventilationsnät, fastsydda gardiner och möjlighet att rulla hela fronten åt sidan, avancerat luftsystem, dragstopp med luftkanal mot husvagnen, kanal för led­belysning, välkända Ventura-material, reflextältlinor, fickor för tältlinor, avtagbart golv (säljs separat), dubbla kederlister, dubbel luftpump, litet soltak (50 cm) Extrautrustning för montering: monteringsbart golv (extra tillbehör) Blått band: husvagn med en höjd upptill 255 cm Orange band: husbil med en maxhöjd på 290 cm

300 270-290

255 ANTRACITE

ICE GREY

2 MATERIAL (G/M ) 2) MATERIALER (G/M

Sockel (C) Tak (A) Duk (B) Sokkel

4

260

BLUE

ISALITE

ORANGE

100% POLYESTER

100% PVC

A

B

C

240

190

350

Tack vare den enkla kon­ struktionen, formen och stilen, Vivo är det rätta valet för korta resor ute i det fria. Lufttältet är rymligt och ljust tack vare ljusinsläppen i taket

Vivo är väldigt enkelt att montera upp och det kan på ett lätt sätt byggas om till ett soltak som ger dig skugga under soliga dagar. Tältets frontmarkis, hjälper dig att skapa ännu mer skugga men också skydd mot regn.

Vivo finns i två olika höjder. Vivo med blå markering är för husvagn med en höjd upptill 255 cm och Vivo med oran­ ge markering är för husbil med en maxhöjd på 290 cm. Vivo är därför ett kompakt och smart förtält för både husvagn och (blått band) , husbil (orange band).


SIMPLEX Sportigt och enkelt tält för både husvagn, husbilar och skåp­bilar. Med ljus och rymlig känsla är Simplex ett fantastiskt reseförtält för cam­ pingäventyr ute i naturen. Den justerbara höjden gör att Ventura Air Simplex-modellen passar för så gott som alla utomhus­aktiviteter. Ljuspanelerna i taket, sovkabinen och möjligheten till soltak framtill är bara några av de fantastiska funktioner som gör Simplex unikt. Simplex har allt du behöver för en perfekt utomhussemester. Tillhörande golv, fastsydda gardiner och enkel uppställning gör dig redo för semester nästan direkt när du fått en Simplex. Du får en perfekt liten bas när du reser med Ventura Air Simplex-modellen.

Markmått: D 350 x B 320 cm Vikt: 29,4 kg Detaljer: avtagbar front med dragkedja, två bakdörrar med ventila­ tionsnät, avancerat luftsystem, justerbar höjd, golv, sovkabin i material som andas med ventilationsnät, fastsydda gardiner, kanal för led­ belysning, välkända Isabella-material, reflextältlinor, fickor för tältlinor, avtagbart golv i anslutande del, dubbel kederlist, dubbel luftpump, förberedd för soltak Extrautrustning för montering: Simplex soltak, kederlistanslutning för freestander-alternativ Storlek 1: Mellan 180 och 220 cm Storlek 2: Mellan 230 och 265 cm

1

ICE GREY

2 MATERIAL (G/M ) 2) MATERIALER (G/M

Tak (A) Duk (B) Sockel Sokkel (C)

5

Höjden på Simplex kan justeras för att passa din husvagn, husbil eller skåpbil. Simplex levereras med en anslutningsdel inklusive dörrar med nät och golv som läggs på. Ljusa paneler i taket ger Simplex en mycket ljus känsla.

Hela fronten på Simplex kan tas av. Ett Simplex soltak kan fästas på Simplex för att få extra skugga. Simplex soltak säljs ­separat.

320

230-265

180-220 ANTRACITE

2

Simplex utseende passar både husvagnar, husbilar och skåpbilar. Simplex levereras med golv och en sovkabin.

350

ORANGE

ISALITE

100% POLYESTER

100% PVC

A

B

C

240

190

350

5


SOLTAK – till Simplex

ANNEX AIR

Passar på: Simplex Djup: 150 cm Vikt: 2,8 kg

Passer på: CITO 350, TRINUS 400 Mått: 200 cm x 230 cm Levereras som standard med: Innertält

SPECIFIKATIONER i Ventura AIR BESKRIVNING AV TÄLTDUK ISALITE

IsaLite mycket lätt och lättskött material.

Camping Distribution · Rue Baronhaie, 63 · BE-4682 Heure-le-Romain · Tel. 0032 (0)4/227 46 32 · Fax 0032 (0)4/227 87 37 Kama Mail info@camping-distribution.com Fritid AB · Box 114 · SE-560 27 · www.ventura-camping.com Tenhult · Mail info@kamafritid.se · www.ventura-camping.com

Ventura Air 2018 - Uppblåsbart förtält - se  
Ventura Air 2018 - Uppblåsbart förtält - se  

Ett uppblåsbart förtält är både smidigt och enkelt att ställa upp och ta ner och är därför perfekt för korta semestrar och naturupplevelser....