Page 1

FI BE 18

MATKAILUVAUNUIHIN JA -AUTOIHIN


TRINUS 400 Trinus 400 on helppokäyttöinen ja tilava ilmateltta. Katon valo­ paneelien ja suurten oleskelutilojen ansiosta Trinus 400 on täydellinen etuteltta koko perheelle. Etutelttaa voidaan laajentaa molempiin suuntiin Ventura Air Annexeilla. Laadukkaat Isabella-materiaalit ja huippuluokan ominaisuudet varmistavat upean loman. Draught stopper -ilmaputki kiinnittää etuteltan matkailuvaunuun ja pieni aurinkolippa lisää Trinus 400:n tilavuuden tuntua. Tukiputket ja Advanced Air System tekevät Ventura Air Trinus 400 -etuteltasta erittäin tukevan ja luotettavan matkakumppanin.

Maamitta (SxL): 260 x 400 cm Paino: 32,6 kg Lisätiedot: Yksityiskohdat: irrotettavat etu- ja sivupaneelit, ­valopaneelit katossa, verhot ja verhotangot, Draught stopper -ilmaputki, Advanced Air System, verantaputki, paikka led valonauhalle,, taskut kiinnitysnaruille, heijastavat kiinnitysnarut, hyttysverkot ovissa, kaksoisuranauha, kaksoisilmapumppu, alumiiniset tukiputket, hiilikuitu-­ putket aurinkolipassa. Lisävarusteet: Air Annex - lisäteltta voidaan kiinnittää molemmille puolille, kiinnitettävä lattia, sisäkatto

400 260

ANTRACITE

ICE GREY

MATERIAALI (G/M2) Katto (A) Telttakangas (B) Helmaosa (C)

2

BLUE

ISALITE

100% POLYESTERI

100% PVC

A

B

C

240

190

350

Katon valopaneelit tekevät TRINUS 400:sta tilavan ja valoisan. Ja Advanced Air System tekee etuteltasta tukevan ja luotettavan matkakumppanin.

TRINUS 400 on melkein kuin tavanomainen etuteltta ­perinteisten muotojen ja etumarkiisin ansiosta.

Ventura AIR ANNEX -lisäteltta sisäteltalla sopii täydellisesti Trinus 400 etutelttaan, ja tarjoaa mahtavan nukkumapaikan vieraille ja lapsille. Ventura AIR ANNEX myydään erikseen.


CITO 350 Tyylikäs valoisa ja kaareva etuteltta laajennusmahdollisuudella. Suurten ikkunoiden ja valopaneelien ansiosta CITO 350 on erittäin valoisa ja tilava. Cito 350 on turvallinen ja luotettava matkakumppani. Ainutlaatuinen Draught stopper -ilmaputki varmistaa tiiviin sovituksen asuntovaunua varten. Kaksoisuranauhan ansiosta Cito 350 voidaan kiinnittää sekä matkailuvaunuihin että -autoihin. Ventura Air Cito 350 -mallin ainutlaatuiset ominaisuudet varmistavat parhaan mahdollisen lomaelämyksen.

Katon kaksoisvalopaneelit ja verantaputki tekevät Cito 350 -etuteltasta ilmavan, ­kodikkaan ja valoisan.

Maamitta (SxL): 260 x 350 cm Paino: 30 kg Yksityiskohdat: kaksoisvalopaneelit katossa, verhot ja ver­hotangot, Draught stopper -ilmaputki, Advanced Air System, verantaputki, paikka led valonauhalle, taskut kiinnitysnaruille, heijastavat kiinnitysnarut, hyttysverkot ovissa, kaksoisuranauha, kattoa vahvistavat ­lisäilmaputket, kaksoisilmapumppu Lisävarusteet: Air Annex - lisäteltta voidaan kiinnittää molemmille puolille, alumiiniset tukiputket, kiinnitettävä lattia, sisäkatto.

Ventura AIR ANNEX -sopii täydellisesti Cito 350 -etutelttaan ja tarjoaa loistavat makuutilat vieraille ja lapsille. Ventura AIR ANNEX myydään erikseen.

Ajoneuvoa vasten tuleva ilmaputki pysäyttää vedon ja kiinnittää etuteltan tiiviisti ajoneuvoon.

350 260

ANTRACITE

ICE GREY

MATERIAALI (G/M2) Katto (A) Telttakangas (B) Helmaosa (C)

3

BLUE

ISALITE

100% POLYESTERI

100% PVC

A

B

C

240

190

350

3


VIVO Vivo on kompakti ja älykäs etuteltta matkailuvaunuihin ja -autoihin. Tyylikkään ja yksikertaisen muotonsa ansiosta Vivo on täydellinen valinta lyhyitä pysähdyksiä varten. Vivo on äärimmäisen helppo pystyttää ja muuntuu helposti avoimeksi katoksesi antamaan varjoa kuumimpina kesäpäivinä. Draught stopper -ilmaputki varmistaa täydellisen sovituksen asuntovaunua vasten ja kaksoisuranauha mahdollistaa sen kiinnittämisen matkailuvaunuihin, -autoihin ja retkeilyautoihin. Vivo on uskollinen ja pelkistetty matkakumppanisi, jossa on kaikki mitä tarvitset mahtavaa leirintälomaa varten. Kiinteiden verhojen, avautuvien sivu-/ etuosan ja helpon pystytyksen ansiosta olet valmiina lomaan heti kun olet saanut pystytettyä Vivo Air -etutelttasi. Helpon pystytyksen, muotoilun ja miellyttävän ulkonäön ansiosta matkailu Vivon kanssa on hauskaa ja nautittavaa.

Maamitta (SxL): 260 x 300 cm Paino: 22,4 kg Lisätiedot: irrotettava etuosa, hyttysverkot sivuovissa/ikkunoissa, kiinteät verhot, koko etuosa voidaan rullata sivulle, Advanced Air System, Draught stopper -ilmaputki amatkailuajoneuvoa vasten, paikka led valonauhalle, laadukkaat Isabella materiaalit, heijastavat kiinnitysnarut, taskut kiinnitysnaruille, kiinnitettävä lattia (lisävaruste), k­ aksoisuranauha, kaksoisilmapumppu, pieni aurinkomarkiisi (50 cm) Lisävarusteet: kiinnitettävä lattia (lisävaruste). Sininen nauha: Matkailuvaunuihin 255 cm Oranssi nauha: Matkailuautoihin 270-290 cm

300 270-290

255 ANTRACITE

ICE GREY

MATERIAALI (G/M2) Katto (A) Telttakangas (B) Helmaosa (C)

4

260

BLUE

ORANGE

100% POLYESTERI

ISALITE 100% PVC

A

B

C

240

190

350

Tyylikkään ja yksinkertaisen muotoilun ansiosta Vivo on erinomainen valinta lyhytaikaisiin pysähdyksiin. Katon valopaneelit tekevät ilmateltasta tilavan ja valoisan.

Vivo on erittäin helppo pystyttää ja myös helppo muuttaa katokseksi aurinkoisena päivänä. Pieni aurinkolippa antaa lisäsuojaa sekä auringon paahteelta että vesisateelta.

Vivo.sta on saatavana kaksi eri korkeutta. Vivo sinisellä tehostenauhalla on tarkoitettu matkailuvaunuihin, joissa uralistan korkeus on n. 255 cm ja Vivo oranssilla tehostenauhalla on tarkoitettu matkailuautoihin, joissa uralistan korkeus on maksimissaan 290 cm. Vivo on kompakti ja älykäs etuteltta matkailuvaunuihin (sininen nauha) ja matkailuautoihin (oranssi nauha).


SIMPLEX Urheilullinen ja selkeä etuteltta asuntovaunuihin ja matkailu- ja retkiautoihin. Valoisa ja tilava Simplex on täydellinen etuteltta paljon liikkuvalle matkailijalle. Säädettävän korkeuden ansiosta Ventura Air Simplex - on täydellinen kumppani kaikkiin seikkailuihin. Katon valopaneelien, makuutilan ja e ­ tumarkiisin ansiosta Simplex on omassa luokassaan. Simplexissä on kaikki mitä tarvitset mahtavaa leirintälomaa varten. Kiinteän lattian ja verhojen ja helpon pystytyksen ansiosta olet valmiina lomaan heti kun olet saanut Simplex-etutelttasi. Ventura Air Simplex on täydellinen tukikohta matkailua varten.

Maamitta (SxL): 350 x 320 cm Paino: 29,4 kg Lisätiedot: irrotettava etuosa, kaksi hyttysverkoilla varustettua takaovea, Advanced Air System, säädettävä korkeus, lattia, hyttysverkolla varustettu sisäteltta hengittävästä materiaalista, pimennysverhot, paikka led valonauhalle, laadukkaat Isabella materiaalit, heijastavat kiinnitysnarut, taskut kiinnitysnaruille, kiinnitettävä lattia lisäosassa, kaksoisuranauha, kaksoisilmapumppu. Lisävarusteet: Simplex-aurinkomarkiisi, tiivisteet freestanderia varten Koko 1: Sopii 180-220 cm Koko 2: Sopii 230-265 cm

1

ICE GREY

MATERIAALI (G/M2) Katto (A) Telttakangas (B) Helmaosa (C)

5

Simplex Air:n korkeus ­voidaan säätää matkailu-­ vaunun ja -auton mukaan. Simplex Air:n liitososa sisältää verkko-oven molemmin puolin ja lattian.

Koko etuosa voidaan irrottaa. Etutelttaan voidaan liittää Simplex-aurin­komarkiisi antamaan lisävarjoa ­Simplex-aurinkomarkiisi ­myydään erikseen.

320

230-265

180-220 ANTRACITE

2

Simplex Air sopii niin ­matkailuautoihin kuin-­ vaunuihin. Simplexissä on vakiona lattia ja sisäteltta.

350

ORANGE

ISALITE

100% POLYESTER

100% PVC

A

B

C

240

190

350

5


­SIMPLEX-AURINKOMARKIISI

AIR ANNEX

Sopii: Simplex Syvyys: 150 cm Paino: 2,8 kg

Sopii: CITO 350, TRINUS 400 Maamitta: 200 cm x 230 cm Toimitukseen sisältyy: sisäteltta

TEKNISET tiedot Ventura AIR TELTTAKANKAIDEN SYMBOLIT ISALITE

IsaLite erittäin kevyt ja helppohoitoinen materiaali.

Camping Distribution · Rue Baronhaie, 63 · BE-4682 Heure-le-Romain · Tel. 0032 (0)4/227 46 32 · Fax 0032 (0)4/227 87 37 Mail info@camping-distribution.com Kama Fritid Oy · +358 (o) 20 7920 310 · www.ventura-camping.com · info@kamafritid.fi · www.ventura-camping.com

Ventura Air 2018 - Air-Etuteltta - fi  
Ventura Air 2018 - Air-Etuteltta - fi  

Air-etuteltat on helppo ja nopea pystyttää ja purkaa ja ne sopivat siksi ihanteellisesti lyhyemmille matkoille. Ventura AIR yhdistää parhaat...