Page 1

BE DK 18

TIL CAMPINGVOGN OG AUTOCAMPER


TRINUS 400 Et lufttelt som Trinus 400 er både nemt, rummeligt og hurtigt at have med på rejsen. Takket være de fantastiske lyspaneler og det rumme­ lige opholdsrum er Trinus 400 det perfekte rejselufttelt til hele familien. Teltet har gode udvidelsesmuligheder på begge sider med Ventura Air Annex. Velkendte Isabella materialer og unikke funktioner giver den bedst mulige udendørs oplevelse. Med trækstopperen kan Trinus 400 teltet ubesværet tilsluttes campingvognen, og det lille frontsol­ sejl gør, at teltet opleves som meget rummeligt. Støttestænger og et avanceret luftsystem gør Ventura Air Trinus 400 meget stabilt og pålideligt som din rejseledsager.

Bundmål: D 260 x B 400 Vægt: 32,6 kg Detaljer: lyspaneler i taget, gardiner og gardinstænger, trækstop­ per, Advanced Air System, verandastænger, klæbebåndsløsning til LED strips, lommer til barduner, reflekterende barduner, døre med ventilationsnet, dobbeltvulst, dobbelt luftpumpe, alu-støttestænger, fiberstang til solsejl, klargjort til solsejl Ekstraudstyr til montering: Air Annex kan fastgøres på begge sider, monterbart gulv, termoloft

400 260

ANTRACITE

MATERIALER (G/M2) Tag (A) Dug (B) Sokkel (C)

2

BLUE

ICE GREY

ISALITE

100% POLYESTER

100% PVC

A

B

C

240

190

350

TRINUS 400 teltet er rum­ meligt og lyst takket være de brede lyspaneler i taget, og det avancerede luftsystem skaber et stabilt og fast ud­ gangspunkt for en fantastisk campingferie.

At rejse med TRINUS 400 er næsten ligesom at rejse med et normalt fortelt på grund af den traditionelle udformning og frontsolsejlet.

Ventura AIR ANNEX passer perfekt til Trinus 400 og giver gæster eller børn et godt sted at sove. Ventura AIR ANNEX ­sælges separat.


CITO 350 Elegant og buet deltelt til campingvogn med stort lysindfald og udvidelsesmuligheder. Store vinduer og dobbelte lyspaneler i taget gør CITO 350 teltet meget lyst og rummeligt. Med Cito 350 får du en sikker og pålidelig ledsager med på rejsen. Den unikke trækstopper langs siden af campingvognen sikrer tæt tilslutning til campingvo­ gnen. Takket være dobbeltvulsten kan Cito 350 fastgøres til både campingvogne og markisekasser på autocampere. Ventura Air Cito 350 modellens unikke funktioner giver dig den bedst mulige udendørsoplevelse.

Bundmål: D 260 x B 350 Vægt: 30 kg Detaljer: dobbelte lyspaneler i taget, gardiner og gardinstænger, trækstopper, Advanced Air System, verandastænger, klæbebånds­ løsning til LED strips, lommer til barduner, reflekterende barduner, døre med ventilationsnet, dobbeltvulst, ekstra luftrør til et stærkere tag, dobbelt luftpumpe, alu-støttestænger Ekstraudstyr til montering: Air Annex kan fastgøres på begge sider, vandtætte alu-stænger, monterbart gulv, termoloft

Lyset skinner gennem de dobbelte lyspaneler i Cito 350 og verandamuligheden gør både teltet luftigt, hygge­ ligt og lyst.

Ventura AIR ANNEX passer perfekt til Cito 350 og giver gæster eller børn et godt sted at sove. Ventura AIR ANNEX ­sælges separat.

Et luftrør langs siden af camping­vognen stopper for træk og gør, at teltet slutter helt tæt til campingvognen

350 260

ANTRACITE

MATERIALER (G/M2) Tag (A) Dug (B) Sokkel (C)

3

BLUE

ICE GREY

ISALITE

100% POLYESTER

100% PVC

A

B

C

240

190

350

3


VIVO Kompakt og smart deltelt til både campingvogn og autocamper. Med sin elegante og enkle form er Vivo det perfekte valg til korte ferier i den frie natur. Vivo teltet er utroligt nemt at stille op og ligeså nemt at forvandle til et åbent solsejl for at skabe skygge under dit solrige eventyr. Trækstopperen sikrer perfekt tilslutning til campingvognen, og med dobbeltvulsten kan teltet fastgøres både til campingvogn og autocamper. Vivo er din perfekte rejseledsager, der har alt, hvad du behøver for at holde ferie i den frie natur. Med Vivo luftteltets isyede gardiner, en bred åben front/brede åbne sider og nemme opsætning er du klar til at holde ferie, næsten med det samme. At rejse sammen med et Vivo telt er både sjovt og bekvemt takket være teltets lette konstruktion, form og smarte look.

Bundmål: D 260 x B 300 cm Vægt: 22,4 kg Detaljer: dobbelte lyspaneler i tag, aftagelig front (lynlås), sidedø­ re/-vinduer med ventilationsnet, isyede gardiner og mulighed for at rulle hele fronten til side, Advanced Air System, trækstopper med luft mod campingvognen, klæbebåndsløsning til LED strips, velkendte Isabella materialer, reflekterende barduner, lommer til barduner, dob­ beltvulst, dobbelt luftpumpe, 50 cm udhæng Ekstraudstyr til montering: monterbart gulv Blå markering: til campingvogne med en vulsthøjde på 255 cm Orange markering: til autocamper med en vulsthøjde på max 270290 cm.

300 270-290

255 ANTRACITE

ICE GREY

MATERIALER (G/M2) Tag (A) Dug (B) Sokkel (C)

4

260

BLUE

ISALITE

ORANGE

100% POLYESTER

100% PVC

A

B

C

240

190

350

VIVO er, pga. den enkle konstruktion, formen og stilen, et perfekt valg for korte ferier ude i det fri. Luftteltet er rummeligt og lyst takket være de brede lyspaneler i taget.

Vivo er meget enkelt at sætte op og kan let forvandles til et åbent solsejl som giver skygge på solfyldte dage. Det lille udhæng er med til at skabe endnu mere skygge, samt give læ for regn.

Vivo fås i to størrelser. Vivo med blå markering er til cam­ pingvogne med en vulsthøjde på 255 cm og Vivo med orange markering er til auto­ camper med en vulsthøjde på max 270-290 cm. Vivo er derfor et kompakt og smart fortelt til både campingvogn (Blå markering), autocamper (Orange markering).


SIMPLEX Sporty og enkelt deltelt til både campingvogn og autocamper. ­Simplex teltet er både lyst og rummeligt og derfor det perfekte rejse­ telt til udendørs campingeventyr. Muligheden for højdeindstilling gør Ventura Air Simplex modellen velegnet til næsten alle friluftseventyr. Lyspanelerne i taget, sovekabinen og muligheden for frontsolsejl er blot nogle af de fantastiske funktioner, der gør Simplex unik. Simplex har alt, hvad du behøver for at holde en fantastisk ferie i den frie natur. Med Simplex modellens monterede gulv, isyede gardiner og nemme opsætning er du klar til at holde ferie, næsten med samme. Du får den perfekte base,når du har en Ventura Air Simplex med på rejsen.

Bundmål: D 350 x B 320 cm Vægt: 29,4 kg Detaljer: aftagelig front (lynlås), to bagdøre med ventilationsnet, justerbar højde, monteret gulv, sovekabine i åndbart materiale med ventilationsnet, Advanced Air System, isyede gardiner, klæbebånds­ løsning til LED strips, lyspaneler i tag, velkendte Isabella materialer, reflek­terende barduner, lommer til barduner, monterbart gulv i tilslut­ ningsdel, dobbeltvulst, dobbelt luftpumpe, klargjort til solsejl Ekstraudstyr til montering: Simplex solsejl, vulst til freestander-­ mulighed Højde 1: Til køretøjer på mellem 180 og 220 cm. Højde 2: Passer til køretøjer på mellem 230 og 265 cm

1

ICE GREY

MATERIALER (G/M2) Tag (A) Dug (B) Sokkel (C)

5

Simplex teltet kan justeres i højden, så det passer til din campingvogn eller autocam­ per. Simplex leveres med en tilslutningsdel, inklusive døre med net og et gulv, der kan lægges på. Lyspaneler i taget gør, at Simplex teltet opleves meget lyst.

Hele Simplex fronten kan ­lynes af. Et Simplex solsejl kan lynes på et Simplex telt for at skabe yderligere skygge. Simplex solsejl sælges separat.

320

230-265

180-220 ANTRACITE

2

Simplex teltet passer både til campingvogne og auto­ campere. Simplex fås med monteret gulv og en sove­ kabine.

350

ORANGE

ISALITE

100% POLYESTER

100% PVC

A

B

C

240

190

350

5


SOLSEJL – til Simplex

ANNEX AIR

Passer på: Simplex Dybde: 150 cm Vægt: 2,8 kg

Passer på: CITO 350, TRINUS 400 Mål: 200 cm x 230 cm Leveres standard med: Indertelt

SPECIFIKATIONER i Ventura AIR BESKRIVELSE TELTDUK ISALITE

IsaLite særligt let og vedligeholdelsesvenligt materiale.

Photo location: Gudenåcamping, Brædstrup

Camping Distribution · Rue Baronhaie, 63 · BE-4682 Heure-le-Romain · Tel. 0032 (0)4/227 46 32 · Fax 0032 (0)4/227 87 37 Isabellahøj Mail info@camping-distribution.com 3 · DK 7100 Vejle · Tel. +45 · www.ventura-camping.com 75 82 07 55 · Fax +45 75 82 06 93 · Mail info@ventura-camping.com · www.ventura-camping.com

Profile for Ventura Camping

Ventura Air 2018 - Lufttelte - dk  

Nye 2018 lufttelte / luftfortelte fra Ventura Air. En del af Isabella A/S. Se mere: www.ventura-camping.com/dk/lufttelte

Ventura Air 2018 - Lufttelte - dk  

Nye 2018 lufttelte / luftfortelte fra Ventura Air. En del af Isabella A/S. Se mere: www.ventura-camping.com/dk/lufttelte

Advertisement