Page 4

SKAL DE BYGGE? • Lavenergihuse • Sommerhuse • Løsdriftstalde med sandwichpaneler • Tilbygninger samt reparationer

SDR. TANGEVEJ 30 · 6855 OUTRUP TLF. 75 25 14 24 · BIL 40 50 14 34 SN@THORBYG.DK · WWW.THORBYG.DK

Organisation

Sidste indlæg fra Kredsformand Kredsformand Gunnar Ditlevsen

www.gaardesmede.dk

Gårde Smede- og Maskinforretning A/S Stationsbakken 13

75 24 10 66 Traktorer - Landbrugsmaskiner Aut. VVS installation

Dette bliver så mit sidste indlæg i bladet Venstre View, jeg skriver som Kredsformand, idet jeg stopper ved Kommuneforeningens generalforsamling den 14. marts 2018. Det har været en spændende rejse igennem de 22 år, jeg har været kredsformand. Jeg kan sige, jeg holdt hvad jeg lovede ved min tiltrædelse, for jeg lovede daværende næstformand Hans Hansen, Varde, at jeg ville holde længere end de 2 år, mine 2 forgængere havde holdt.

Tid til skift

• Revision • Regnskab • Rådgivning

Organisation

Baggrunden for jeg stopper, er at jeg dels finder det rettidigt omhu at skifte i forhold, til der formentlig først kommer folketingsvalg i 2019. Dels på grund af manglende tid, til andre fritidsinteresser + børnebørn.

Jeg ville allerede været stoppet i 2016, men lovede dengang, at tage 2 år mere, og det er altså nu. Der har i de 22 år været 4 folketingskandidater og 3 folketingsmedlemmer, startende med Henning Urup, Christian Lund Jepsen, Hans Christian Thoning og Claus Christensen. Jeg håber det lykkedes at gøre Claus Christensen til den næste folketingsmedlem, selvom oddsene er svære med de nuværende meningsmålinger, som i Sydjylland Storkreds betyder vi kun får 5 valgt, og her er konkurrenterne 2 nuværende ministre Ellen Trane Nørby og Ulla Tørnæs og 3 forhenværende ministre Eva Kjer Hansen, Hans Christian Schmidt og Carl Holst, samt folketingsmedlem Anni Mathiesen.

Godt på vej Vi er dog godt på vej med at gøre Claus Christensen mere kendt. Han deltog med byrådskandidater i mange arrangementer i forbindelse med valget i 2017. Senest har han besøgt årets virksomhed i Varde Kommune Murerfirmaet P Jensen og Sønder ApS i Outrup, ligesom han har besøgt Læsevejen i Varde. Aktivitetsniveauet vil stige i løbet af 2018. I januar har han været i praktik i folketinget, så han er klar, når han bliver valgt ind.

Gunnar Ditlevsen · Alex Nyholm Stormgade 50 · Esbjerg

Tlf.: 76 12 45 00 Jeppe Skovgårdsvej 2 ┃ 6800 Varde ┃ Tlf. 76 95 00 59

- KØB OG SALG AF BRUGTE BILER...

www.michaels-automobiler.dk

Claus Christensen besøger årets virksomhed i Varde Kommune Murerfirmaet P Jensen og Sønder ApS i Outrup, her sammen med Anders Kronborg og Connie Høj 4

VenstreView 2018/1  

Medlemsblad for Venstre i Varde Kommune

VenstreView 2018/1  

Medlemsblad for Venstre i Varde Kommune

Advertisement