__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1


2


3


4


5


Hoe schoon ben jij?

- - - - - - - - - - - - - - advertentie - - - - - - - -

-----


Het dertiende Lustrum

komt eraan!

Na maanden van voorbereiding begint het lustrum nu dan toch echt heel dichtbij te komen. Nog een paar weken en dan openen we het lustrumjaar en is na lang wachten het thema eindelijk bekend! Zoals jullie allemaal al weten is er het hele jaar van alles te doen: feesten en activiteiten, maar ook hard werken om een goed doel te steunen. In september bleek al dat het lustrum leeft binnen de vereniging: binnen no time waren alle vesten verkocht, en de passe-partouts gaan als warme broodjes over de toonbank. Nu ook het galathema bekend is, is het tijd om de aandacht op alle andere activiteiten te vestigen, want ook voor het slagen daarvan rekenen we op jullie allemaal!

Goed doel Het is niet voor het eerst dat we iets zeggen over het goede doel waaraan we het komende jaar veel aandacht zullen besteden. Na de opening zal er nog veel meer informatie verschijnen, en op de barzolder en op de lustrumwebsite zal vanalles te horen, te zien en te lezen zijn over stichting BigStep en ons specifieke project. Nu willen we graag alvast de aandacht vestigen op de uitvoering: we zijn op zoek naar twee teams van leden die zich extra willen inzetten voor het project. Het eerste team zal een ontwerp maken en plannen voor de school in Ghana. Dit zal tussen de kerstvakantie en de zomervakantie gebeuren. Het tweede team vertrekt naar Ghana om ter plekke te bouwen aan het project. Wil je in één van de teams, laat het ons dan weten! We houden voor de kerstvakantie een officiële sollicitatieronde, en te zijner tijd zullen we op de website zetten wat je daarvoor moet doen.

Delftdag De eerste activiteit als het lustrumjaar van start is gegaan, is de Delftdag. Na twee dagen uitrusten van het openingsfeest op 22 november, is het op vrijdag 25 november tijd om Delft onveilig te gaan maken. Met je team zal je met behulp van je smartphone zo snel mogelijk alle hoeken van de binnenstad verkennen, punten verzamelen en keihard winnen. De Lucie staat op strategische plekken opgesteld om te zorgen dat niet alleen de straten van Delft, maar ook de cafés verkend zullen worden. Heb je nog geen team, zoek dan snel al je vriendjes, ploeg- of vlootgenootjes bij elkaar: schrijf je in en win!


Waar zijn onze Gay Best Friends?

... combineert Outsite en Proteus

10


MvB

11


12


13


!

n foo

r

Zet 14

h

n et

u

e m m

in u n

ele t je


Zwaar gelul, lichte lectuur en ...

15


Foto’s: PEPaparazzi

Profile for Venster

Venster 2011-10  

Het Venster van D.S.R. Proteus-Eretes oktober 2011.

Venster 2011-10  

Het Venster van D.S.R. Proteus-Eretes oktober 2011.

Profile for venster
Advertisement