Venlo renovatie folder 4 2 2012

Page 1


De Specialist met 10 jaar ervaring en eigen showroom.

Mogen wij ons voorstellen ? Venlo Renovatie en Design begon in 2006 met Venlo traprenovatie, in de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de wereld van traprenovatie, dit is te danken aan onze afspraak=afspraak mentaliteit, en ons groot gamma aan mogelijkheden en vakkennis. De best verkrijgbare artikelen in de branche aanbieden tegen een concurrerende prijs en hierbij de kwaliteit van de service hoog in het vaandel houden. Dit wordt vandaag de dag nog dagelijks zeer gewaardeerd door onze klanten, deze de vraag stelden of wij hun huis ook konden voorzien van een nieuwe trapleuning en of vloeren. Hier hebben wij ons in 2008 in verdiept en dit met veel succes op de markt kunnen zetten onder de merknamen: Venlo Leuning en Venlo Vloeren. Sinds januari 2012 leveren wij keukens aan particulieren en woningbouwverenigingen. Dit wil zeggen dat Venlo Renovatie en Design anno 2012 haar klanten kan voorzien van een algehele binnenhuis renovatie. wij zijn gevestigd in Venlo in de provincie Limburg maar zijn landelijk actief. Wij werken voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.


Traprenovatie De specialist met het grootste aanbod in materialen en de enige met een echte traprenovatie showroom.

Vloeren Wij bieden een groot aanbod laminaat vloeren, en hebben ons gespecialiseerd in grote planken. Bij ons kunt u uw trap en vloer uit het zelfde eiken parket laten plaatsen.

Keukens Wij leveren Nederlands bekendste keukenmerk onder private label, dat wil zeggen de beste kwaliteit tegen de aller laagste prijs. 100 % gegarandeerd!

RVS trapleuning met LED verlichting. Bent u op zoek naar een trapleuning en of balustrade met een perfect afgewerkt design, geplaatst door de betere specialist? Neem dan contact met ons op.


Traprenovatie

Voor elk interieur een passend decor. Het grootste assortiment van Nederland en meer dan 10 jaar ervaring. Wanneer uw oude trap versleten is of gewoonweg een doorn in het oog is of u bent op zoek naar een doeltreffende oplossing die eenvoudig is in onderhoud, dan bent u bij Venlo traprenovatie aan het juiste adres, (CBW erkend) en bij uitstek de specialist in traprenovatie. Wij nodigen u uit in onze schitterende showroom, hier ziet u alle mogelijkheden op een rij. en stel zelf uw nieuwe trap samen in onze Stair Design Studio, Vergelijk vooraf goed de voordelen en nadelen per materiaal keuze, en stel samen met onze adviseur uw eigen unieke traprenovatie samen. Combineer traprenovatie overzettreden met RVS of contrasterende stootborden. Speel met verlichting zoals bijvoorbeeld onder de treden in de treden of in de zijkanten van de trap. Ook hoeft u bij ons geen aanbetaling te doen, wij verzekeren u 100% tevredenheids garantie.

Maak van uw trap een echte eye catcher.
Kwaliteit in service vormt de basis van ons bedrijf.

Onze kennis en vakmanschap geven de beste garantie.


Venlo

Traprenovatie


Traprenovatie met 8mm dik echt Graniet Uw bestaande houten of stenen trap in ĂŠĂŠn dag volledig vernieuwd in echt natuursteen, dat kan. Past uw oude trap niet echt meer bij uw vernieuwde interieur? Of wil u liever een stijlvolle marmeren of granieten trap welke mooi aansluit bij de rest van uw woning. Dankzij onze unieke dunsteen techniek traprenovatie van CasaFloor bekleden wij uw oude houten of stenen trap met natuursteen (graniet). U kunt kiezen uit meer dan 30 natuursteenstructuren in graniet. Na een zorgvuldige opmeting gebeuren alle voorbereidingswerken buitenshuis. Op die manier ondervindt u geen enkele hinder van de werkzaamheden. We hoeven bij uw traprenovatie niet te kappen of te breken. Alle werkzaamheden worden in de fabriek uit gevoerd, minimale kleine aanpassingen vinden buitenhuis plaats.


Hoe veilig is uw trap? Wanneer het om innovatieve mogelijkheden gaat bij traprenovatie loopt Venlo Traprenovatie ver voorop in de mogelijkheden. Wij maken uw trap niet alleen mooier maar ook nog eens een heel stuk veiliger. De voordelen spreken voor zich, altijd een veilig verlichte trap wanneer dit nodig is, en een prettige bijkomstigheid is dat onze verlichting allemaal uit LED bestaat, en dit wil zeggen dat u ook nog bespaard op uw energie rekening. Alle overzet treden (Laminaat uitgesloten) zijn voorzien van een anti slip en of R8 gecertificeerd op stroefheid, veiliger kunnen wij het niet maken.

Wanneer het echt bijzonder mag worden, Uniek is onze specialiteit.
Trapleuningen

Venlo Trapleuning

RVS trapleuning met LED verlichting. Deze staat voor een nieuwe manier van het verlichten van binnen en buitenruimtes, stijlvol geintegreerd in een alledaagse toepassing. Voor uw RVS trapleuning, balustrade of buitenhekwerk heeft u de keuze uit een drietal systemen. de Mood is het meest geavanceerde systeem, met als basisvariant de MonoColour en het uitgebreidere MultiColour systeem. Het strak vormgegeven RVS verhult de innovatieve oplossingen die Mood zo functioneel maakt. Het optionele sensorsysteem zorgt er voor dat licht alleen hoeft te branden wanneer het nodig is. Zoeken naar lichtschakelaars wordt dus overbodig. Via de bediening in de leuning of balustrade kan het uitgebreide kleurenprogramma ingesteld worden: ga voor gewoon wit, warm geel of fris groen en schakel naar felblauw of mysterieus rood. In de zogenaamde Mood stand volgt een spectaculair doorlopend kleurenspel. Of dim de verlichting voor optimale sferen. En kiest u voor de onzichtbaar ingebouwde accu, dan is uw RVS trap leuning of balustrade ‘plug and play’ te plaatsen.

Maatwerk trapleuningen van RVS of massief hout. Onze oplossingen zijn zonder uitzondering maatwerk. Dit vraagt om een persoonlijk en nauwkeurig voortraject, van het eerste adviesgesprek tot en met de installatie. Vakmanschap in metaal bewerkingen kwaliteit in service vormt de basis van ons bedrijf.


Uw winkel of bedrijfspand. Venlo Trapleuning is er niet alleen voor particulieren. Wij zijn ook de professionele partner voor trappen in bedrijfspanden, winkels, overheidsinstellingen. Voor vele gebouwen is de trap vaak een blikvanger. Juist bij een bedrijfspand is niets zo belangrijk als een eerste indruk! Buiten dat wij de mooiste trappen leveren, behouden wij de veiligheid in het oog. niets gaat voor de veiligheid van uw klanten en personeel. Graag staat ons team u te woord om uw vragen te beantwoorden, graag komen wij bij uw langs om de situatie te bekijken, uw te adviseren, en uw vervolgens vrijblijvend een offerte op te maken. Bel ons via 0900 200 2040 voor het maken van een advies gesprek op maat.


Venlo

Traprenovatie


Venlo

Vloeren

Uw nieuwe vloer en trap uit het zelfde hout gesneden! Venlo Vloeren beschikt over een zeer uitgebreid assortiment houten parket en laminaat vloeren, Elke vloer wordt op maat afgestemd op uw persoonlijke smaak en voegt karakter toe aan elk interieur, Zowel voor privĂŠ als voor de projectmarkt. Samen zorgen wij ervoor dat uw vloer mooi blijft door de speciaal ontworpen onderhoudproducten die uw vloer generaties lang onderhouden. Wij leveren een compleet aanbod Massief eiken vloeren en Multi vloeren. Deze worden compleet op uw persoonlijke wensen samengesteld, met of zonder V-groef, soort eiken, met of zonder noesten, gestopt in kleur, geschaafd, gescheurd, getrommeld, geborsteld of ons nieuwe oppervlakt zuydersee, afgewerkt met een full solid hardwax olie of gelakt en of gerookt.


Laminaat vloeren niet van echt te onderscheiden. Wanneer u voor de eigenschappen van een laminaat vloer kiest maar deze zoekt met een van niet echt hout te onderscheiden oppervlak bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben een fraaie collectie vloeren in onze showroom die ons laten denken een echte houten vloer te zien, een vloer die ons voor de gek houd. Zo mooi.


Wij heten u van harte welkom in onze Showroom.

Uiteraard komen ook wij graag bij u thuis om de mogelijkheden te demonstreren, onze auto’s zijn voorzien van een kleine showroom, zo krijgt u ook thuis een goede indruk van het eindresultaat. Geopend op afspraak, bel: 0900 200 2040 (Lokaal tarief).


Sponsor nieuws 2014

Het G-Team van VCH gaat deelnemen aan de KNVB competitie.

2 meisjes van VCH geselecteerd door de KNVB

Peel en maas 4-daagse 2014


Venlo Renovatie & Design. Op de Leues 37 5926 VJ Venlo 0900 200 2040 www.venlo-renovatie.nl info@venlo-renovatie.nl


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.