Page 1

   

Exam

: Lotus 190-737

Title

: Lotus Notes Domino 7 LotusScript

Version : R6.1

www.Prepking.com    


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com    


1. Gunner would like the cursor to move to the Company field when the form is opened. Which one of the following sets of events and methods on the NotesUIDocument object should he use? A.PostOpen, GoToField B.QueryOpen, GoToField C.Field entering, GoToBottom D.QueryOpen,GoToNextField Answer: A

2. The following code will print the file names of all the databases on a given server: Dim dblist As New _________________("MyServer") Dim db As NotesDatabase Set db = dblist.GetFirstDatabase(DATABASE) While Not(db Is Nothing) Print db.FileName & " = " & db.Title Set db = dblist.GetNextDatabase Wend What is the missing Notes class type of the "dblist" variable above? A.NotesDbDirectory B.NotesDatabaseList C.NotesServerDirectory D.NotesDatabaseCollection Answer: A

3. Glenda is writing an agent that processes all Suggestion documents with the Status field equal to "Pending". These documents are in a view that has a selection formula of Status = "Pending". As each document is processed in the agent, the Status field is updated to "Processed". Which NotesView property can Glenda use to prevent the view from refreshing until she has processed all the documents? A.Refresh B.AutoUpdate

www.Prepking.com    


C.AutoRefresh D.StaticUpdate Answer: B

4. Which one of the following properties allows Jim to change the title on an object of the NotesDatabase class? A.The Title property on the NotesDatabase class B.The MakeTitle method on the NotesSession class C.The IsTitle property on the NotesDatabase class D.The MakeTitle method on the NotesDatabase class Answer: A 5. Dave wants to create a script that changes the SystemAdmin group's ACL access. If the SystemAdmin group's access is below Editor, it should be changed to Manager. Which of the following properties and methods should he investigate? A.GrantAccess and QueryRights on the NotesSession object B.QueryAccess and GrantAccess on the NotesSession Object C.QueryAccess and QueryRights on the NotesDatabase Object D.QueryAccess and GrantAccess on the NotesDatabase Object Answer: D

6. Jane is creating a script that deletes a database. The script prompts the user for the location of the database to be deleted, then deletes it. What must she do in order to ensure the NotesDatabase Object (db) is representing a database? A.Use the Open property on the NotesDatabase object B.Use the IsOpen property on the NotesDatabase object C.Use the CreatedDate property on the NotesDatabase object D.Open the database using the constructor Sub (New) on the NotesDatabase object Answer: B

7. Which one of the following can Cindy use to determine which values from a document are represented in

www.Prepking.com    


a view's columns? A.The ColumnValues property in the NotesView B.The ColumnValues property in the NotesUIView C.The ColumnValues property in the NotesDocument D.The ColumnValues property in the NotesDatabase Answer: C

8. Jim wants to determine how many entries are in a view's category, so that the result can be written to a new document. Which one of the following classes can Jim use to accomplish this? A.NotesView B.NotesSession C.NotesViewEntry D.NotesViewEntryCollection Answer: D

9. Valerie is creating an action that will display the number of documents in a database. Which one of the following should be her strategy? A.Use the Documents property of the NotesDatabase object to display the number of documents in the database. B.Use the Search method on the NotesDatabase object to gather all the documents. Use the Count property to display the number of documents. C.Use the AllDocuments property of the NotesDatabase object to get a NotesDocumentCollection. Use the Count property to display the number. D.Use the FTSearch method on the NotesDatabase object to gather all the documents. Use the Count property to display the number of documents. Answer: C

10. Andrew is developing LotusScript that will return field values from documents based on user-selected criteria. Which one of the following strategies will meet his requirements? A.Use the GetView method on the database object to access a view that meets the criteria.

www.Prepking.com    


B.Use the Search method on the database object to generate a collection based on the criteria. C.Use the EvaluateSearch method on the database object to generate a collection based on the criteria D.Use the CreateUserView method on the database object to create a view with the appropriate documents Answer: B

11. What will the following code accomplish? Dim s As New NotesSession Dim db As NotesDatabase Set db=s.CurrentDatabase db.UpdateFTIndex(True) A.If the current database is local, it will create the full text index only. B.If the current database is on the server, it will create the full text index and update it. C.If the current database is on the server, it will replace the current index with a new one. D.If the current database is local, it will update the full text index and create it if necessary. Answer: D

12. Jim is creating an action that will use documents based on a user-selected value. This value will be compared with the Region field on documents in the Sales database, residing on the HUB_Dunn/Dunn server. The user-entered value is referred to in the Rlookup identifier in the code. The code so far is: Dim col As NotesDocumentCollection Dim db As New NotesDatabase("HUB_Dunn/Dunn", "SALES.NSF") Dim dt As New NotesDateTime("01/01/90") Dim srchstr As String Which one of the following lines of code will return the correct collection? A.srchstr=Rlookup set col=db.search(srchstr,dt,0) B.srchstr="Region="+Rlookup set col=db.search(srchstr,dt,0) C.srchstr="Region="+|"|+Rlookup+|"|

www.Prepking.com    


set col=db.search(srchstr,dt,0) D.srchstr="Select region="+|"|+Rlookup+|"| Answer: C

13. Victor is creating a script that will generate multiple values to be put into a single field. Which one of the following strategies should he use? A.Define the field on the form to be multivalue. B.Create a scalar identifier, and use a loop that writes the identifier's value to the field. C.Create a string identifier that separates values with a carriage return, and write the identifier to the field. D.Create an array to contain the values, and assign the array to the item in the document using the extended class syntax Answer: D

14. Marilyn is writing code that prompts users to specify a database to copy. She wants to make sure the database name specified is correct before a copy is made. Which one of the following sets of properties and methods should she use on the NotesDatabase object? A.New method, Open property B.IsOpen property, Open method C.IsOpen method, Open property D.Created property, Open method Answer: B

15. Consider the following line of code: doc.save False, True Assume the object doc is created and represents a new document in a database. Which one of the following does the code do? A.Saves the memory version of the document only. B.Saves the document with fields defined in the form. C.Saves the document, creating a conflict if necessary. D.Saves the document if it hasn't been opened elsewhere.

www.Prepking.com    


e database using the constructor Sub (New) on the NotesDatabase object Answer: C

16. Consider the following in the QuerySave event script: continue=False If Source.IsNewDoc Then If Source.FieldGetText("Saved")="True" Then continue=True End If End If Which one of the following statements about this script is true? A.It allows the document to be saved if the document is new and the field "Saved" has a value of "True". B.If the document is new and the field "saved" has a value of "True", then the field "continue" is set to True. C.The IF statements are never processed, since the Boolean "continue" is set to False prior to the IF statements. D.The script will generate an error prior to the IF statements, since the Integer "continue" is being populated with a Boolean value. Answer: A

17. Which one of the following can be used to create a new document in a database? A.The Set method on the NotesDocument class B.The constructor sub in the NotesDatabase class C.The constructor sub (New) on the NotesDocument class D.The CreateDocument method on the NotesDocument class Answer: C

18. Melanie wants to build a script that e-mails a document to the people in the domain's Managers group. There is no need to store the form since it is available in all mail files. Given that doc is the document object, which one of the following will accomplish this goal? A.doc.Send True,Managers

www.Prepking.com    


B.doc.Send True,"Managers" C.doc.Mail False,"Managers" D.doc.Send False,"Managers" Answer: D

19. Sally has a form she wants to open in Edit mode if the status field is Open. When the status field is Closed, the form should open the document in Read mode. Which one of the following PostOpen events will accomplish this? A.Dim uidoc As NotesUIDocument Set uidoc=source if uidoc.FieldGetText("status")="Open" then uidoc.Mode=True end if B.Dim uidoc As NotesUIDocument Set uidoc=source if uidoc.FieldGetText("status")="Open" then doc.EditMode=True end if C.Dim uidoc As NotesUIDocument Set uidoc=source if uidoc.FieldSetText("status","Open") then uidoc.EditMode=True end if D.Dim uidoc As NotesUIDocument Answer: D

20. Which uidocument class property or method controls synchronizing the uidocument with its back-end document? A.AutoReload method B.AutoReload property

www.Prepking.com    


C.AutoRefresh method D.AutoRefresh property Answer: B

21. Marjorie is writing an agent to update all selected documents. What NotesDatabase property or method should she use to retrieve a collection of the documents that the user has selected? A.Search method on the database object B.FTSearch method on the database object C.AllDocuments property on the database object D.UnprocessedDocuments property on the database object Answer: D

22. Which of the following LotusScript statements can convert a text string into an array of strings? A.Split B.Implode C.Separate D.SplitText Answer: A

23. User-defined classes in LotusScript are defined in what section of the script? A.Options B.Initialize C.Declarations D.Classes can be defined anywhere in the script Answer: C

24. Which of the following CANNOT be searched using the full-text index of a database: A.NotesView B.NotesDatabase C.NotesNoteCollection

www.Prepking.com    


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/190-737.htm

Pass4sure 190-737 dumps  

190-737,190-737 exam,190-737 exam questions,190-737 dumps

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you