Page 1

Veluwehof natuursteen Ons assortiment: Zwerfkeien


Ons assortiment Bijzonder specialisme van Veluwehof: unieke gedenkstenen gemaakt door de natuur! Niet elke grafmonument hoeft gepolijst te worden, tegenwoordig zijn de natuurlijke grafmonumenten in opkomst: Ruwe grafstenen, zwerfkeien en gedenkstenen van versteend hout zijn vormgegeven door de natuur. Vele mensen die kiezen voor een natuurlijke grafmonument zien hierin de vergelijking van een mensenleven: Het natuurlijke steen is in de loop van de jaren gevormd door de natuur en daardoor is elk exemplaar uniek! Waar de bewerkte gedenkstenen zijn te kopiĂŤren is dit met een natuurlijke steen niet mogelijk, elk exemplaar zal uniek blijven.


Zwerfkeien voorbeelden


Zwerfkeien 

Zwerfkeien zijn stenen die zo in de natuur gevonden worden. Ze hebben (net als ruwe grafstenen en versteend hout) geen bewerking ondergaan. Deze stenen komen in vele soorten en maten voor en worden veel gebruikt als grafmonument.

Een zwerfkei wordt in de loop der eeuwen gevormd door wind, weer en andere elementen. Dat geeft de steen een uniek karakter. Veel mensen zien hierin de vergelijking met de loop van een mensenleven.

Met een zwerfkei bent u altijd verzekerd van een uniek monument!

Veluwehof natuursteen zwerfkeien  

Onze zwerkeien collectie wordt gevonden in de natuur en zijn natuurlijk afgesleten en gevormd. Voor meer informatie bezoek onze website.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you