Page 1

ALPINESTARS // NIEUW BIJ VELTEC

De sensatie van het starten van een motor, het gas intrappen en het schakelen tussen de verschillende versnellingen is – en de mensen die het weten kunnen dit bevestigen – een van de grootste deugden in het leven. Het gevoel in een perfect uitgebalanceerde auto te rijden, de bestuurder en de auto werken perfect samen, de handen en voeten van de bestuurder wekken de machine tot leven.

Dit is de wereld van Alpinestars. In de laatste 45 jaar heeft Alpinestars haar naam, reputatie en de producten ontwikkeld binnen een cultuur waar men geen perfectie en een constante evolutie van de producten verwacht, maar het absoluut eist. Op een gemiddelde zondag kijken er miljoenen mensen naar de Formule 1, MotoGP, NASCAR, Supercross en alle andere fantastische sporten op deze aardbol.

Dit steeds weer beleven, dat is racen: Een smeltkroeg gecreëerd door de mens waarin alles constant gepusht wordt naar de absolute limiet om uit alles het kleinste voordeel te behalen.

Diep geworteld, levend en werkend in elk van deze takken van sport. Zoals elke coureur, mecanicien, ingenieur en team lid zich vol toewijding overgeeft om altijd het onderste uit de kan te halen, zo doet Alpinestars dit ook. Alpinestars, racing around the world with one goal and one vision: To be the very best of the best.

De nieuwe Alpinestars fietscollectie is vanaf voorjaar 2010 leverbaar via uw Veltec dealer

78

Veltec magazine // issue 11

veltec.com

79

Alpinestars Veltec Magazine 2010 NL  

Alpinestars Veltec Magazine 2010 NL

Alpinestars Veltec Magazine 2010 NL  

Alpinestars Veltec Magazine 2010 NL

Advertisement