Page 1

elo

rij In deze

elo

rij:

VelOverpeinzingen

1

Einde van het seizoen...

2

SMA Midden

2

Lief(de) en leed

3

Advertentie

5

Advertentie

5

Veldritcompetie Midden 6 Kalender KNWU Midden 6

VelOverpeinzingen Voorzitter Je knippert een paar keer met je ogen en de winter staat bij wijze van spreken opeens bijna voor de deur. Susan, Jim en nu ook Ben zijn vast al volop bezig met de voorbereidingen voor het veldritseizoen. De wegrenners staat een periode van binnen trainen en/of de weersomstandigheden op de weg trotseren tijdens de schaarse trainingen op de weg. Toch staat er voor de wegrenners eerst nog 1 uitdaging te wachten, de L&G koppeltijdrit op 14 oktober aanstaande. Daar zullen 4 VeloVriendenkoppels aan de start verschijnen. Overigens kunnen zich nog meer VeloVriendenkoppels inschrijven hoor. Dit is echt een leuke afsluiting van het wegseizoen, en begint voor onze vereniging al bijna een traditie te worden… Zoals gebruikelijk in deze periode hebben we net een paar ploegentijdritten gereden. Op 21 september werd er op het WK-parcours gereden, op 22 september stonden er in Vught maar liefst 2 ploegen aan de start, die beiden zeer goed gepresteerd hebben. En 1 dag voor het verschijnen van deze VeloVrij hebben we voor de tweede keer in ons bestaan deelgenomen aan het zeer prestigieuze NCK. Onze jongens deden het daar zeker niet slecht. Alle 3 de verenigingsmoto’s: 1. 2. 3.

Werden eer aangedaan. Iets wat van de eerste deelname aan het NCK (2010) niet gezegd kan worden. Daar vielen namelijk 4 van de 6 VeloVrienden, net als overigens een groot deel van de andere deelnemers. Is er nog nieuws? Jazeker. Het is leuk om te melden dat we 2 nieuwe, zeer enthousiaste, leden hebben, Suus uit Zeist en Nathan uit ‘s-Hertogenbosch. Beiden hebben al op de Nedereindse Berg gereden en zelfs al deelgenomen aan de ploegentijdrit in Vught. Dit belooft wat voor volgend jaar.

NCK in beeld

7

Advertentie

8

Even voorstellen 1

9

Fotocollage

9

Velotip(s)

9

NTFU kalender

10

ALV & borrel!

11

Even voorstellen 2

11

Advertentie

12

Oproep redactie

13

VeloVermaak

13

Soms ontstaan er situaties waar we geen of weinig grip op hebben, zoals ziektes. Op zo’n moment is het belangrijk te tonen dat we VeloVRIENDEN zijn en aan elkaar denken en elkaar steunen. Lees in deze VeloVrij bij “Lief(de) en leed” o.a. over de succesvolle operatie die Jurjen ondergaan heeft. Dat gezegd hebbende wens ik jullie een prachtige herfst en denk, zeker in deze periode met wisselende weersomstandigheden, aan de VeloVeiligheid. Draag tijdens je trainingen ook altijd een helm!

VeloVeiligheid: Draag altijd een helm!

Velogroet, Henry Danse Voorzitter Wielervereniging VeloVrienden

Heel over de streep komen Plezier beleven Niet laatste worden

Ook als je alleen traint!!!

September 2012 ● Jaargang 4 ● Editie 3 ● Pagina 1

elo rij


Einde van het seizoen, begin van het nieuwe seizoen! Oktober: het einde van het wegseizoen nadert, bijna gaat de wintertijd alweer in en zijn de Nederlandse wedstrijden geweest. Een goed tijdstip om je seizoen te evalueren.

Auteur: Guido Vroemen

Daarom is het goed een vervolgtest te plannen in de periode februari-maart. Mogelijk dat je dan net een trainingskamp hebt gepland, zorg er dan voor dat je niet de week er na al een test doet omdat je dan teveel vermoeid bent. Plan deze dus een week later.

Maar ook een goed tijdstip om het nieuwe seizoen goed te plannen. Waar wil je volgend jaar naar toe werken en hoe kan ik dat het beste doen? Heb ik daar hulp voor nodig? En waar moet ik die dan zoeken?

Zorg er voor dat je bij blessures snel een diagnose hebt en er gericht aan gewerkt kan worden, blijf niet te lang met pijnklachten doorlopen.

Belangrijk bij het maken van een plan is dat het reëel is en uitvoerbaar. Je moet fit zijn. Geen beter moment in de komende periode om alles op een rijtje te zetten.

Is je voedingspatroon goed of heb je aanvulling nodig in de vorm van supplementen? Ook dit wordt veel belangrijker naarmate de trainingsarbeid oploopt.

In de periode van oktober tot en met december is het ideaal om een sportmedisch onderzoek te laten verrichten om een bepaalde ‘nulmeting’ te hebben. Van hieruit ga je dan verder werken naar je doel toe. Zijn er bepaalde aandachtspunten dan is er ruim voldoende tijd om hieraan te werken.

Kortom naast het plannen van mooie wedstrijden in het komende seizoen is het ook belangrijk de weg er naar toe zo goed mogelijk te plannen. Dan heb je namelijk de grootste kans dat je je doelen gaat halen!

Verder wordt er bij het sportmedisch onderzoek ook aandacht besteed aan een uitgebreid bloedonderzoek. Dit is naarmate de trainingsbelasting groter is belangrijk om periodiek te herhalen. Zelf adviseer ik altijd bij een trainingsbelasting van meer dan 10 uur per week eens per 6-8 weken een bloedonderzoek te laten verrichten. Dit om snel eventuele tekorten op het spoor te komen. De inspanningstest in deze periode is belangrijk om te kijken waar je basis ligt op dat moment. Het is dus belangrijk dat je eerst uitrust van het afgelopen seizoen en vervolgens pas gaat testen. Naarmate je doelen groter zijn en meer trainingsuren vergen, is het ook belangrijker je progressie te meten.

SMA Midden Nederland

Auteur: Redactie

testen en onderzoeken te laten verrichten. Een test kan je bijvoorbeeld helpen bij het bepalen van je trainingswaarden. Guido kan je adviseren over een verplichte sportkeuring tot een maximale inspanningstest met ademgasanalyse, waarbij je VO2max wordt gemeten.

Zoals jullie weten heeft VeloVrienden een samenwerkingsverband met SMA (Sport Medisch Adviescentrum) Midden Nederland. Guido Vroemen is sportarts en eigenaar van sportmedisch adviescentrum (SMA) Midden Nederland. Naast sportarts is Guido tevens Medisch Bioloog , gediplomeerd Triathlon Trainer en bondscoach van de Lange Afstand Triathlon selectie. Vanuit het advies centrum begeleidt hij meerdere wielerploegen en individuele sporters op zowel trainingstechnisch als medisch vlak. SMA Midden Nederland biedt vele mogelijkheden onze vereniging te ondersteunen. Het is mogelijk verschillende

SMA Midden Nederland is gespecialiseerd in het werken met vermogensmeters en analyse van de gegevens. Maar natuurlijk kan Guido je ook helpen bij blessures; zonder verwijzing van (huis)arts kun je bij hem terecht! Alle leden van VeloVrienden kunnen bij Guido terecht tegen speciale condities (20% korting op alles wat niet door de ziektekostenverzekeraar vergoed wordt). Neem voor uitgebreide informatie contact op met Guido. Alles over Guido en het SMA kun je lezen op www.sportarts.org

September 2012 ● Jaargang 4 ● Editie 3 ● Pagina 2

elo rij


Lief(de) en leed

Auteur: Bestuur VeloVrienden

Lief(de) Vorig jaar ging de bruiloft van ons VeloVriendenkoppel Ben en Fleur niet door wegens plotselinge ziekte van Fleur’s moeder. Gelukkig komt er van uitstel geen afstel en kan al het leed van vorig jaar worden omgezet in liefde! Hierbij de uitnodiging voor hun bruiloft:

Alle VeloVriend(inn)en zijn welkom, meld je voor 28 oktober bij ons via info@velovrienden.nl, dan zorgen wij dat Ben en Fleur weten hoeveel VeloVrienden er komen!

September Juni 20122012 ● Jaargang ● Jaargang 4 ● Editie 4 ● Editie 2 ● 3 ●elo elo rij rij Pagina 3


Lief(de) en leed

Auteur: Bestuur VeloVrienden

Leed… Zoals sommigen misschien wel weten werd Jurjen in januari 2011 geheel onverwachts geopereerd aan een aneurysma van zijn aorta. Afgelopen zomer werd bekend dat Jurjen wederom een verwijding had, dit keer aan de aortawortel en kreeg te horen dat een operatie noodzakelijk was. Hij zou een klepsparende aortovervanging krijgen(alleen lezen indien geïnteresseerd…zeer gedetailleerde beschrijving van de operatie). Donderdag 20 september j.l. heeft hij de openhartoperatie ondergaan. Via Tiny kregen we te horen dat de operatie geslaagd was, maar dat de arts wel besloten had tot het vervangen van de hartklep. Vervolgens ontpopt Jurjen zich tot een voorbeeldige patiënt… niet alleen het verplegend personeel is over hem te spreken, maar ook de artsen. Jurjen doet het zo goed dat hij na 6 dagen het ziekenhuis al mag verlaten i.p.v. na 14 dagen, wat de planning was. Tijdens de ploegentijdrit in Vught hebben we de aanwezigen op de hoogte gesteld van de operatie en hebben we een ontzettend leuke foto gemaakt speciaal voor Jurjen:

De foto is verwerkt in een kaart en met cadeautje (vogelhuisje om zelf in elkaar te zetten) naar Jurjen verstuurd namens alle VeloVriend(inn)en! Het volgende WhatsApp’je kwam daarop binnen:

Het bestuur heeft geregeld contact met Tiny en/of Jurjen, dus laatste updates zijn altijd te horen via ons, voel je niet bezwaard ons ernaar te vragen. Een mailtje ter aanmoediging, ondersteuning voor Jurjen en Tiny is natuurlijk altijd erg leuk, en het is wat afleiding voor Jurjen. Het mailadres van Tiny en Jurjen: jurjen.en.tiny@hetnet.nl

September 2012 ● Jaargang 4 ● Editie 3 ● Pagina 4

elo rij


ADVERTENTIE

Voor alle leden van Wielervereniging VeloVrienden

hebben wij nu een bijzondere

actie! Check je mailbox!

Cycle Center 53-11 Peperstraat 15 5314 AL Bruchem 0418-642283 www.cc5311.nl

Advertentie Notariskantoor Van Santvoort & Den Drijver-Pigmans Kerkstraat 53a 5331 CB Kerkdriel 0418-63 66 10 info@notariskerkdriel.nl www.notariskerkdriel.nl

Drie generaties notarissen, van links naar rechts mr. M.M.G. van Santvoort (notaris van 1993 tot 2007), mr. I.M.A.J. den Drijver-Pigmans (notaris van 2007 tot heden) en mr. H.P.J.M. Koopmans (notaris van 1972 tot 1993).

September 2012 ● Jaargang 4 ● Editie 3 ● Pagina 5

elo rij


Kalender Veldrijden Midden Nederland

Bron: KNWU Midden

Ook dit jaar organiseert het District Midden een Veldritcompetitie. Het hele winterseizoen kan er volop gereden worden! Van onze vereniging zijn Susan en Jim altijd erg actief in het veld. Ben gaat het dit jaar ook proberen… Zien we jou misschien ook nog?! 14 oktober 2012 21 oktober 2012 27 oktober 2012

Amersfoort Hilversum Woerden

03 november 2012 11 november 2012 18 november 2012 25 november 2012

Nieuwegein DK (telt niet mee voor competitie) Soest Veenendaal Amersfoort

02 december 2012 09 december 2012 16 december 2012 30 december 2012

Soest Nieuwegein Hilversum Veenendaal

06 januari 2013 20 januari 2013

Amersfoort Amersfoort

27 januari 2013

Koppelcross Hilversum (senioren)

Start: 10.00 uur Drie categorieën: A : Elite, Belofte, Amateurs, Junioren B : Masters 40,50,60+, Sportklasse, C : Nieuwelingen, Dames (apart klassement) Inschrijfgeld: € 2,00

(prijsuitreiking)

Er wordt GEEN gebruik gemaakt van chipmeting!

Op de website www.knwumidden.nl zullen naar alle waarschijnlijkheid weer de uitslagen komen te staan.

Bron: KNWU site

Kalender KNWU Midden

Onderstaande wedstrijden worden komend kwartaal in Midden Nederland verreden, waarin onze leden kunnen rijden. Wil je ook elders in het land rijden, kjik dan op www. knwu.nl en selecteer je eigen voorkeuren. Datum

Plaats

Evenement

2012-10-06

Montfoort

3e Rabo veldrit van Montfoort

2012-10-23

Woerden

12e Kiremko Nacht van Woerden

2012-10-27

Harderwijk

2012-11-03

Nieuwegein

2012-12-01

Hilversum

34e Veldrit van Harderwijk DistrictsKampioenschap veldrijden MIDDEN 2012 4e Janet Memorial PARKET TREE Veldrit van Hilversum

2012-12-08

Amersfoort

4e Nationale Veldrit van Amersfoort

2012-12-22

Woerden

20e Veldrit Wijkpark Woerden

September 2012 ● Jaargang 4 ● Editie 3 ● Pagina 6

Categorie Amateur / Sportklasse, Masters Amateur / Sportklasse, Vrouwen Amateur / Sportklasse, Masters, Vrouwen Amateur / Sportklasse, Masters, Vrouwen Amateur / Sportklasse, Masters, Vrouwen Amateur / Sportklasse, Masters, Vrouwen Amateur / Sportklasse, Masters

elo rij


NCK in beeld

Auteur: Miranda Danse-Klaassen

Zaterdag 29 september 2012 deed onze verening voor de tweede keer mee aan het Nederlands ClubKampioenschap. Ditmaal was het in Lauwersmeer. De zes mannen (Ben, Emiel, Folkwin, Frans, Henk en Henry) trotseerden de lange reis en hebben de eer van de vereniging hoog gehouden tussen alle jonge, proffesionele renners. “We” werden 61 e van de 64 geklasseerden ploegen met een gemiddelde van 41,11 km/u.

De warming up; met 6 en gezellig aan het tacxen.

Richting de start!

De tweede bocht!

Na de vierde bocht meteen in positie.

Henk ging er af wegens kramp, met vijven door…

Even later moet Frans lossen, met vieren door!

De ploeg na de tijdrit…toch tevreden gezichten!

September 2012 ● Jaargang 4 ● Editie 3 ● Pagina 7

elo rij

Foto’s: Jan Hulshof en Jos Tusveld


Advertentie MDK

aatwerk

waliteit

ynamiek

"Op maat, precisie en flexibiliteit". Bepalen wat uw doel van uw website is, is misschien wel de belangrijkste stap in het proces.

"Energie, beweging en kracht". Dynamiek is belangrijk, u wilt namelijk dat mensen op uw site blijven rondkijken.

"Mate waarin iets goed is". Het hele proces door wordt u betrokken bij de bouw en het ontwerp van de site.

MDKwebdesign ontwerpt heldere, overzichtelijke en eenvoudige websites voor verenigingen, organisaties, (kle ine) bedrijven en particulieren op basis van het CMS Joomla!. MDKwebdesign weet als geen ander hoe ingewikkeld het als beginnende ondernemer of vereniging kan zijn om op zoek te gaan naar de juiste partijen voor uw website, logo en hosting. MDKwebdesign biedt daarom haar klanten de mogelijkheid alles los samen te stellen (domeinnaam, hosting, logo, website). Heeft u al een domeinnaam en hosting of heeft u al een logo laten maken? Geen probleem, wij bouwen de website met de middelen die u al heeft. Heeft u nog niets geregeld, kunnen we u alles aanbieden. Maatwerk dus! Logo ontwerp Uw eigen logo voor € 150,-Tevens een website nodig? U krijgt dan 50% korting op uw logo! Webpakket basis Het webpakket basis is beschikbaar voor € 250,-Webpakket extra Het webpakket extra is beschikbaar voor € 350,-Webpakket webshop Het webpakket webshop is beschikbaar voor € 550,-Onderhoudspakket MDKwebdesign kent verschillende onderhoudspakketten; van € 100,-- tot € 500,-- per jaar. Hosting + NL domeinnaam Uw eigen ruimte en domeinnaam per jaar voor € 40,-Specificaties van de verschillende pakketten zijn te vinden op www.mdkwebdesign.nl/diensten-tarieven Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW. Onlangs opgeleverde websites:

Lopende projecten: Website voor de Amerikaanse Automobiel Club Website voor schildersbedrijf Otto Verkerk Webshop voor wielerzaak te Waalre Website voor Andrea Bosman die start met ABCycling (sportmassage, fietsclinics etc.)

September 2012 ● Jaargang 4 ● Editie 3 ● Pagina 8

elo rij


Even voorstellen 1: Nathan

Auteur: Nathan Robben

Ik was ongeveer zes jaar oud, en toen al telde in mijn leven maar één ding: Sport! Op allerlei manieren en in veel verschillende vormen en disciplines ben ik vanaf die leeftijd bezig met sport en bewegen. Het is daarom niet verwonderlijk dat ik al vroeg wist dat ik van die hobby ook mijn beroep wilde maken. Nadat ik in 2005 het CIOS in Arnhem had afgerond, heb ik in 2012 ook mijn ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) diploma in Nijmegen behaald. Daarna had ik het geluk dat ik meteen een baan vond. Sinds dit schooljaar werk ik als docent Sport en Bewegen in het Speciaal Onderwijs in Nijmegen. Het Kristallis College in Nijmegen is een school voor leerlingen van twaalf tot en met twintig jaar met een ernstige gedragsstoornis. Het is een hele uitdaging om te werken met deze doelgroep maar tot nu toe bevalt dit prima. Mijn liefde voor het wielrennen heb ik ongeveer twee jaar geleden ontdekt dankzij mijn (inmiddels ex) vriendin. Haar vader en broer hebben mij enthousiast gemaakt om deze (volgens hen) geweldige sport een keer uit te proberen. Op een zondagmiddag ben ik met hen toen een keer gaan trainen: mijn fiets en kleding waren geleend, beiden eigenlijk te groot, maar het zag er allemaal al zeer “professioneel” uit. Vanaf die zondag was ik verkocht. Ik kocht boeken over wielrennen, ging steeds meer trainen, spaarde voor een eigen fiets en ontdekte de “grote wielerwereld”: geweldig!! Toen de relatie met deze vriendin over was verwaterde ook het contact met haar ouders en broer. Tot mijn spijt was ik niet alleen mijn vriendin maar ook mijn fietsmaatjes kwijt… Vorig jaar heb ik daarom vele kilometers alleen getraind en af en toe een tourtocht gereden. Dit vond ik eigenlijk prima maar ik wilde meer… Daarom ben ik dit jaar gaan “Googelen” voor een leuk trainingsgroepje in de omgeving van ’s-Hertogenbosch (mijn woonplaats). Al snel kwam ik in contact met Henry en Miranda en dus met VeloVrienden. De rest spreekt (net als voor velen van jullie waarschijnlijk) voor zich… Ik ben erg trots om deel uit te mogen maken van deze kleine, gezellige, maar zeker ook ambitieuze, vereniging!! Inmiddels heb ik al veel verschillende rondjes en kilometers met ‘mijn’ VeloVrienden gemaakt en er zullen er zeker nog velen volgen. Met Sportieve groet, Nathan Robben

Velotip(s)! VeloTip(s) is een rubriek voor én door jullie. Heb je tips over alles wat met fietsen te maken heeft, meld het ons! VeloTip(s) kan met van alles te maken hebben; een goed fietsvakantie-adres, een materiaaltip, een link naar een geweldige website, maar ook tips voor betere trainingen of bijvoor-beeld voedingtips, alles is welkom. Onder de inzendingen zal de redactie ieder kwartaal een winnaar trekken en verblijden met een kortingsbon ter waarde van € 5,-- voor de webshop.

Fotocollage: VeloVrienden eten en drinken toch best wel veel… ;-)

Deze keer hadden we geen inzending! Wil jij de volgende keer kans maken op een kortingsbon? Stuur dan je tip voor 20 december naar info@velovrienden.nl

September 2012 ● Jaargang 4 ● Editie 3 ● Pagina 9

elo rij


Kalender NTFU Midden Nederland

Bron: NTFU site

Onderstaande tochten worden komend kwartaal in Midden Nederland verreden. Wil je ook wel eens buiten ons district tochten rijden, kjik dan op www. ntfu.nl en selecteer je eigen voorkeuren.

Ga je een tocht rijden? Meld het in ons forum of stuur ons een oproep die we door kunnen sturen. Wie weet krijg je gezelschap van wat VeloVriend(inn)en!

September 2012 ● Jaargang 4 ● Editie 3 ● Pagina 10

elo rij


ALV & borrel!

Auteur: Henry Danse

Tijdens de vorige ALV hadden we de datum van 13 april 2012 voorlopig gepland. Die ALV hebben we niet kunnen laten doorgaan. We hebben daarop besloten om geen 2, maar slechts 1 ALV te houden. De komende ALV zullen we in ieder geval de vacature van secretaris kunnen gaan invullen. We hebben een zeer geschikte kandidaat die achter de schermen al wat meehelpt, maar die we nog moeten voordragen aan de ALV om aan te stellen. Verder staat natuurlijk nog het jaarverslag en de jaarrekening op het programma. En we gaan de lidmaatschappen van volgend jaar en de contributies vaststellen. Genoeg stof om een avond met elkaar door te brengen. De Algemene LedenVergadering wordt gehouden op vrijdagavond 23 november 2012. Je ontvangt per mail nog een uitnodiging, maar zet de datum alvast in je agenda! Na de ALV is er nog tijd en ruimte voor een gezellig samenzijn onder genot van een hapje en drankje! Jij komt toch ook?!

Auteur: Suzanne van Rossum

Even voorstellen 2: Suzanne

Tijd om mezelf even voor te stellen. Ik ben Suzanne en ik woon samen met mijn vriend Remko in Zeist. Ik werk full-time in het basisonderwijs als groepsleerkracht. Dit schooljaar geef ik les aan groep 3 en aan groep 5. Naast het lesgeven vind ik het heerlijk om met mijn twee honden te wandelen en paard te rijden. Maar ook met een goed boek op de bank of met een stel vriendinnen lekker eten of stappen zijn dingen die ik graag doe. Het paardrijden doe ik zo’n 4 a 5 keer in de week omdat ik een eigen paard heb. Ik beleef hier veel plezier aan. Misschien denken sommigen nu, pfff paarden en “dat is toch geen sport” (met hen ga ik graag de discussie aan!) maar toch is het paard in dit geval de reden dat ik nu lid ben van VeloVrienden! Twee jaar geleden ben ik namelijk ten val gekomen tijdens het paardrijden en heb ik mijn voorste kruisband afgescheurd. Dit leverde een lang revalidatieproces op. In november vorig jaar mocht ik eindelijk stoppen met de fysiotherapie en ben ik in de sportschool gaan spinnen om de spieren rondom mijn knie sterk te houden. Dit beviel goed. Zo goed dat ik dacht, hoe zou het zijn om eens op een échte fiets te zitten? En zo kwam ik bij VeloVrienden terecht. Miranda heeft me geweldig geholpen en me letterlijk op de (haar) fiets gezet. Ook dat beviel en nu rijd ik dus inmiddels niet alleen paard maar fiets ik ook! Middels deze weg kan ik mooi ook iedereen bedanken. Want wat een warm bad waar ik in stap!! Iedereen is even vriendelijk en even bereid om me te helpen en van alles uit te leggen. Dat is echt heel fijn. Beetje bij beetje raak ik nu bekend met de wielersport en ik vind het geweldig! VeloVrienden bedankt! Suzanne van Rossum

September 2012 ● Jaargang 4 ● Editie 3 ● Pagina 11

elo rij


Advertentie

Advertentie

Niemet Nederland wenst Wielerverenging VeloVrienden een goede herfst!!! www.niemetnederland.nl Niemet Nederland levert non-ferro halffabrikaten (aluminium, koper, messing en brons) aan metaalverwerkende bedrijven. Voornamelijk aluminium profielen, (dunne) platen, stafmateriaal en bandmateriaal. Standaard producten hebben wij continue op voorraad en kunnen wij leveren wanneer ú het nodig hebt. Maar wij bieden ook maatwerk. Hebt u een ander formaat of afwijkende vorm aluminium nodig voor een specifieke toepassing? Wij denken graag met u mee! Vertel ons wat u zoekt en wij bieden u de beste oplossing. Niet alleen qua materiaal, maar ook de beste oplossing op financieel-economisch gebied.

NIE•MET-Nederland

Wiekenweg 54A | 3815 KL Amersfoort

+31 (0)33 450 82 00 +31 (0)33 456 05 41 info@niemet.nl

September 2012 ● Jaargang 4 ● Editie 3 ● Pagina 12

elo rij


Oproep redactie!

Auteur: Redactie

Naar aanleiding van de opmerkingen tijdens de ALV van 2010 hebben we wat wijzigingen doorgevoerd in de elo rij.

Correspondentieadres: Florijnstraat 7 5237 NG ’s-Hertogenbosch

Website: www.velovrienden.nl Bestuur: Voorzitter: Henry Danse Penningmeester: Miranda Danse-Klaassen Secretaris: Vacature

Verder zijn we vooral op zoek naar meer wist je datjes….stuur ze gerust in, wij verzamelen ze wel! Heb je zin gastschrijver te worden? Meld je aan! info@velovrienden.nl

Wij dachten met de rubriek “ elotips” een oplossing te hebben gevonden voor de weinig inzendingen…immers er zit een “prijsje” aan vast! Helaas heeft er niemand een tip ingestuurd…

Email: info@velovrienden.nl

elo

We gaan proberen in het clubblad iets meer aandacht te besteden aan algemene dingen zoals krantenartikelen, leuke links of tips.

Maar dit keer hebben we helaas niets.

Is er verder nog iets dat je zou willen zien in het clubblad? We staan open voor alle suggesties. Velogroet, Henry & Miranda

De nieuwe rubriek “ingestuurd” wordt voornamelijk gebruikt door Jan Danse, hij leest zoveel kranten dat hij altijd wel bijzonder nieuws vindt!

Wil je adverteren in rij

Redactie: Miranda Danse-Klaassen Henry Danse Gastschrijver(s): Guido Vroemen Nathan Robben Suzanne van Rossum Kopij voor 20 december 2012 naar: info@velovrienden.nl

onze

elo

rij?

Mail met de redactie! VeloVermaak

Auteur: Redactie

Wist je dat het NCK op zich goed is verlopen, maar dat er wel wat strubbelingen waren? Wist je dat Miranda op het NCK trachtte Folkwin’s vader een hersenschudding te bezorgen? Wist je dat de KNWU Henk bijna niet mee had laten rijden wegens vergeten licentie? Wist je dat Folkwin heel hard kan vloeken, zo hard dat het zelfs bijna in de volgauto werd gehoord… Wist je dat Folkwin daar alle reden toe had, wegens een stuur dat los raakte tijdens het NCK. Wist je dat dat kwam doordat voor de start alle fietsen aan UCI-normen moeten voldoen en dat er geen dispensatie mogelijk was. Wist je dat we vervolgens met 3 man heel hard hebben staan schroeven om zijn stuur korter te krijgen. Wist je dat vervolgens niemand de schroefjes ook echt hard genoeg had aangedraaid.. Wist je dat Ben als een beest te keer is gegaan tijdens het NCK. Wist je dat de ploegleider op een gegeven zat te wippen in de auto “het is geen individuele tijdrit”… Wist je dat Henry dat leek te horen, en zich ook ontpopte in een klein beestje… Wist je dat er nog veel meer te vertellen valt over het NCK.. Wist je dat we dat niet doen, omdat we hopen dat het jullie dan prikkelt om volgend seizoen mee te trainen met de ploegentijdrittrainingen en je dan volgend jaar zelf op het NCK alles mee kunt maken! September 2012 ● Jaargang 4 ● Editie 3 ● Pagina 13

elo rij

VeloVrij 2012-03  

VeloVrij 2012-03

VeloVrij 2012-03  

VeloVrij 2012-03

Advertisement