Page 1

Verrassend voordelig met uw Binnenhuisadviseur

3 gratis de

rolgordijn

Geldig op de hele NL Label collectie kijk op pagina 5

Zonwering | Gordijnen | Vlakke vloeren | Tapijt | Behang | Shutters | Verf


Snel kleur in huis

De nieuwe bloemige behangcollectie Un Bisou van Eijffinger brengt snel een zomerse, vrolijke sfeer. Hier gecombineerd met het gordijn Finch uit de Eijffinger gordijncollectie en de rustige, luxe Novilon VT wonen vloer. Ziet u op tegen het behangen? Of tegen het versjouwen van de meubels? Geen probleem, wij regelen dit graag voor u. Kunt u lekker van het zonnetje genieten.


“Ieder zo z’n smaak!”

kleuren Desso tapijt Primeur Uniek is de vernieuwde Asteranne van Desso. Heel binnenkort leverbaar in maar liefst 50 kleuren. Een heerlijk zachte, geluidsvriendelijke en comfortabele vloer. En bovendien een gezonde vloer, omdat de collecties de concentratie

Binnenkort in onze winkel! Ontvang bericht wanneer deze vloer in de winkel is plus nog vele andere aanbiedingen. Meld u aan op binnenhuisadviseurs.nl/aanmelden-nieuwsbrief.

van fijne stofdeeltjes in de lucht aanzienlijk verlagen. Bijna alle kwaliteiten van Desso (en Parade en Bonaparte) zijn getest.


15% korting op de hele collectie NL Label laminaat Niet alleen een mooie laminaatvloer. Ook zonwering, gordijnen, tapijt, pvc, verf en karpetten vindt u in onze NL Label collectie. Een kwalitatief goede collectie voor een hele aantrekkelijke prijs. En bovendien ontvangt u nu ook nog eens 15% korting op de laminaatcollectie. Verderop in deze folder vindt u nog meer aanbiedingen op overige producten. Daar bovenop ontvangt u nog eens onze vertrouwde service. Dus alle reden om naar De Binnenhuisadviseurs te gaan!

kamer leeghalen?

oude vloer verwijderen?

wij helpen u graag!


3

de rolgordijn

gratis Geldig op de hele NL Label collectie

NL Label

zonwering Nu de zon meer schijnt, wilt u binnen het licht kunnen filteren. Bovendien wilt u op warme dagen de warmte graag buiten houden. Een goede zonwering is dan een vereiste. De keuze hierin is heel divers. JaloezieĂŤn, shades, rolgordijnen... In onze winkel laten wij u graag alle mogelijkheden zien. En kunnen we u uitgebreid adviseren wat voor uw raam de beste oplossing is. En kiest u voor een rolgordijn, dan ontvangt u de derde en goedkoopste gratis. Uiteraard meten wij uw zonwering in, maken wij deze op maat en hangen wij ‘t voor u op.

wij komen monteren


NL Label

Verrassend kleurrijk

wij maken op maat

Nieuw in onze NL Label collectie zijn gordijnen en tapijt. Een uitgebreide collectie met prachtige unistoffen. In verschillende dichtheden en hier samen gecombineerd in moderne, frisse kleuren. Op de vloer ligt de NL Label Vliet. Een stoere, robuuste wollen kwaliteit met een bijzondere structuur. Uiteraard is dit maar een kleine greep uit onze verrassend voordelige collectie waarin we u graag adviseren. We komen inmeten en leggen of hangen. Vraag naar de mogelijkheden. Wij nemen u graag de zorgen uit handen.

Bekijk meer van ons huismerk op binnenhuisadviseurs.nl/nl-label

wij komen leggen


Thuis(merk)!


Voordelig muggen- en pollenvrij!

Maak van uw huis niet alleen een no-flyzone, maar geef ook pollen geen kans om uw luchtwegen te irriteren. Dat kan met een Luxaflex速 horsysteem waarvan een speciale afwerking op het gaasdoek ervoor zorgt dat de lucht gefilterd wordt en pollen worden tegengehouden. Zo verkleint u de kans op allergische reacties en hooikoortsverschijnselen. Het doek is ook op maat leverbaar voor dakramen en dergelijke!

Uiteraard gratis horrenadvies


150,-

voordeel op de hele collectie Luxaflex® Horren

Lever deze bon in en ontvang tot 150,- voordeel! Profiteer voor de zomer nog van onze horrenactie. Geen muggen, geen pollen... een geslaagde zomer. Schaf nu een product aan uit de collectie Horren van Luxaflex® • bij besteding van 250,• bij besteding van 500,• bij besteding van 1000,-

25,- voordeel 65,- voordeel 150,- voordeel

Actie geldig t/m 18 juni 2011.

Kijk op binnenhuisadviseurs.nl/horrenactie voor meer informatie over deze actie.


Wij presenteren:

de lente!

NL Label pvc-vloer Sterk, onderhoudsvriendelijk en vormvast zijn de pvc-vloeren van NL Label. Geen strook hetzelfde dus een uniek karakter.


Artelux gordijnen Combineer de mooiste stoffen bij elkaar. Bijvoorbeeld de Romeo en Julia van Artelux. Bovendien wordt uw vouwgordijn gratis gevoerd, dus zijn de sprankelende kleuren extra beschermd tegen dat heerlijke lentezonnetje.

vouwgordijnen gratis gevoerd!

NL Label

Karpetten

Wat een karpet al niet met uw interieur kan doen. Sfeervol, warm en comfortabel. Binnen onze NL Label karpettencollectie vindt u een karpet voor elke smaak. Zit uw gewenste maat er niet tussen? Dan laten we u graag ons maatwerk zien.


Ga voor meer wooninspiratie naar www.debinnenhuisadviseurs.nl en vraag onze nieuwe 120 pagina’s dikke Wooninspiratie aan.

1 uur

gratis interieuradvies Voor het aanvragen van het advies of de voorwaarden kijkt u op onze site.

Prijswijzigingen, zetfouten en kleurafwijkingen voorbehouden. Aanbiedingen zijn geldig tot 4 weken na verschijnen van deze folder en zolang de voorraad strekt. Alle vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen en in euro’s. 419000299 www.muntz.nl

Zonwering | Gordijnen | Vlakke vloeren | Tapijt | Behang | Shutters | Verf

Binnenhuisdviseurs  

Folder binnenhuisadviseurs

Advertisement