Page 1

Boligforeninger og VEKSĂ˜


Hvad kan VEKSØ tilbyde jer? Der må være noget om

snakken

Professionelle, der arbejder for boligforeninger og boligselskaber, er enige om, at udemiljøer med gedigne møbler, cykelstativer, overdækninger og belysning gør boligområdet attraktivt og hæver livskvaliteten for beboerne. Omvendt er dårlige udemiljøer en af de største kilder til irritation og spildte penge. Det siger de 910 administratorer, anlægsgartnere og varmemestre, vi taler med i hvert fald. Tilsammen repræsenterer vores kontakter 1.560 boligforeninger og boligselskaber i Danmark. Der må være noget om snakken.

Gør det noget, det

virker? Og ser godt ud?

I mere end fem årtier har vi arbejdet sammen med boligforeninger og boligselskaber over hele Danmark. Vores standardløsninger dækker som regel de fleste behov, men er der krav til særlige tilpasninger i materialevalg og design, har du skitsen inden for en uge. Vil du have vores faglige mening om, hvordan og til hvilken pris udemiljøet kan forbedres i din boligforening eller dit boligselskab, så giv os et kald. Vi kommer gerne forbi til en snak om muligheder og løsninger. Det koster en kop kaffe og din tid.

Finansiering af udemiljøer Vi tilbyder finansiering af boligselskabets eller boligforeningens køb af udemiljøer – næsten uanset købets størrelse.

Kontakt os Vi er altid i nærheden - ring til os på telefon 7921 2200 eller drop os en mail på info@vekso.com.


BĂŚnke og borde Daily

Plus

NH 1000

VD 1000

Affaldskurve AF 2000

Comfort

AF 1000


Cykelstativer

SI

Type 34

Noah

Pullerter SP 3

SP 15 / 16

SP 1000


Overdækninger

Aros

Specialløsning

KYV

Specialløsning

Miljøstationer

Arch

Servitel

Robo


Brevkasser

Liber

Outfit

Belysning

Owen

Addo

Konus


Projekt - Skanderborg Bakker Outfit serien


www.vekso.com

Nordensvej 2 . 7000 Fredericia . denmark Tel +45 7921 2200 . Fax +45 7921 2201 info@vekso.com . www.vekso.com

Boligforeninger og VEKSØ  

Gør det noget, det virker? Og ser godt ud? I mere end fem årtier har vi arbejdet sammen med boligforeninger og boligselskaber over hele Danm...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you