Page 1

IT-Forum Fyn Et aktivt netvĂŚrk med over 100 fynske virksomheder og uddannelsesinstitutioner.


Hvad står netværket for? IT-Forum Fyn har til formål at styrke og synliggøre IT-kompetencerne og anvendelsen af IT på Fyn. Foreningen består af over 100 lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner, som alle har en interesse for IT-udviklingen på Fyn. Foreningen er et talerør til de regionale beslutningstagere og skaber kontakt til IT-partnere i andre dele af Danmark og Europa. Alle virksomheder og uddannelsesinstitutioner med interesse for IT kan blive medlem af foreningen. Udover netværksdannelsen, arrangementerne, virksomhedsbesøgene og den politiske indflydelse er foreningens medlemmer aktive i en række initiativgrupper nedsat for at kunne fokusere på aktuelle indsatsområder. Det daglige arbejde støttes af foreningens sekretariat hos Odense Erhvervsråd. Via e-mails, nyhedsbreve og hjemmesiden holder vi medlemmerne opdateret om arrangementer, licitationer, EU-projekter, studieture, samarbejdspartnere etc. Vi fremmer den lokale IT-indsats i forhold til offentlige beslutningstagere og erhvervslivet - bl.a. via vores stand på Teknik og Data messen. Vi understøtter og markedsfører Fyn som et center for udvikling og anvendelse af informationsteknologiske løsninger.


Initiativgrupper: Cafégruppen Planlægger netværksarrangementer for foreningens medlemmer og andre interesserede. Dialoggruppen Fokuserer på et øget samarbejde mellem IT-branchen og uddannelsesinstitutionerne. IT i produktion Udbreder kendskabet til, erfaring med og udnyttelse af IT i produktionen på Fyn. Iværksættergruppen Støtter den voksende underskov af IT-iværksættere og arbejder på at etablere en startpakke for IT-iværksættere. New Media-gruppen Har til formål at udnytte kompetencerne inden for forskning og praksis på mediekonvergensområdet. Samarbejdet baseres især på projektudvikling. E-gruppen E-gruppen arbejder for at fremme samarbejdet mellem virksomheder der besidder e-kompetencer og fremme deres synlighed som leverandører af digitale produkter og services.


Kontakt sekreteriatet: IT-Forum Fyn c/o Odense Erhvervsr책d Odense R책dhus 5000 Odense C info@itforumfyn.dk www.itforumfyn.dk 66 12 61 21

Design: Anders Vejen . Produktion: Grafiskp

Hvordan bliver jeg medlem?

IT-Forum Fyn  

Lille kontaktfolder for IT-Forum Fyn

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you