Page 18

piahopeaa tuonutta laskuaan. Ystävän mukaan Rukajärveä myös harmitti, ettei hän ehtinyt Sotshista Nucleariin suosikkibändinsä keikalle. Ohikiitävän hetken ajan Rotos Loves Paskis tunnettiin tapahtumana, jossa olympiamitalistikin haluaisi bailata. Wasted jopa lupasi omistaa Rukajärvelle tämän valitseman kappaleen, jos bändin ja urheilijan tiet kohtaisivat. Valitettavasti näin ei Oulussa käynyt.

lauantaina jäätiin hieman kävijätavoitteesta. ”Hieno tunnelma oli taas ja sellaisia bändejä joista itse tykättiin”, hän sanoo.

Vauhdikkaasti keikkansa aloittava punkrock-pumppu ei kuitenkaan jätä yleisöä kylmäksi. Ihmismassa heiluu ja pomppii, juhlii ja iloitsee. Eturivissä olut kiertää kädestä käteen. On vaikea sanoa kummasta yleisö humaltuu enemmän, hanatuotteista vai Wastedin energisestä musisoinnista. Pitkä yhteinen taival näkyy Wastedin itsevarmassa esiintymisessä.

Helmikuisessa Oulussa soittaminen on maistunut myös ulkopaikkakuntalaisille bändeille. Turunen kertoo, että festareilla aiemmin vierailleet yhtyeet ovat antaneet kiitosta hyvästä huolenpidosta ja mukavasta menosta. ”Klubikeikoilla on joskus vähän karu meininki. Me haemme artistit lentokentältä, teemme ruokaa ja hengailemme yhdessä. On mukava tavata bändejä ja esitellä Oulua. Tarjoamme lämmintä ruokaa ja lämmintä syliä”, hän kiteyttää.

Turusen mukaan kahdeksas Rotos Loves Paskis järjestettiin jo melkeinpä rutiinilla. Erityisesti perjantai oli menestys, eikä Turusta harmita, vaikka

Kaikkiaan kahdeksansilla Rotos Loves Paskis –festareilla jorasi 250 musiikinystävää kahtena päivänä.

18

Wastedin energisestä esiintymisestä paistoi kokemus ja itsevarmuus.

Rehti oamk  
Rehti oamk  

Rehti on Oamkin viestinnän osaston aikakausilehtijulkaisu.

Advertisement