Page 1

Spillanmeldelse: Call of Duty Black Ops For en stund siden, kom det nye Call of Duty spillet ut. Denne gangen var det Treyarch sin oppgave å lage det nye spillet. Etter mye bråk med seriens skaper Infinity War, ble det Teryarch sin oppgave og lage spillet. Infinity War og Teryarch er konkurrenter.

Teryarch har ikke hatt noen spesielle bra spill gjennom tidene. Spidermann 3 fikk terningkast 2, Call of Duty fikk terningkast 3, Quantum of Solace fikk terningkast 3, og Call of Duty : World at War fikk terningkast 3. I Black Ops er det litt mye blod og avstumpede lemmer. Vi kan ha en følelse av at Treyarch har brukt for mye vold for å lage et bra spill. At de ikke er like flinke som de tror de er.De har allerede bommet på en rekke andre spill, så hvorfor prøve seg på et verdenskjent spill?

Treyarch gjør mye riktig denne gangen. De lagde den beste historien i Call of Duty serien. Denne historien har en rød tråd fra start til slutt. Historien handler om spesialsoldaten Alex Mason under den kalde krigen. Poenget med historien er å stoppe en russisk general og en gal nazi vitenskapsmann som har laget et dødelig kjemisk våpen (nova 6). På historie moduset er det mye blod og eksplosjoner som gjør den historien så spennende. I historien følger du Mason og mange andre soldater som prøver å få stoppet planene om det kjemiske våpenet nova 6.

Treyarch har jobbet mye med multiplayerdelen (online med flere spillere) av spillet. Det er et zombie modus og et modus hvor man spiller på laget med andre som spiller online. Spillet var i salg 9. november 2010. Det ble laget til PC, PS3, Wii og Xbox 360. Det var mange som hadde forhånds bestilt spillet. Det var lange køer rundt spill butikkene. Spillet koster ca 500 kr som var alt for dyrt etter min mening.


Jeg gir spillet en svak firer på grunn av dårlig grafikk. Spillet hang seg ofte og på multiplayer og alt stoppet opp. Man måtte vente 1 min før man kunne starte igjen. Det som jeg syntes er det beste med dette spillet er zombi moduset. Det hadde store kule baner og noen ekstrabaner som var litt mer spesielle. Spillet er dårlige en det forrige Call of Duty spillet Modern Warfare 2 som er det beste spillet i Call of Duty serien.

Skrevet av Torkel

NewsNoway(13)  

torkel,spill anmeldelse black ops

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you