Page 1

PRISLISTA BADRUMSINREDNINGAR 2017 G I LT I G 2 0 1 7- 0 2 - 0 1 — 2 0 1 8 - 0 1 - 3 1


PRISLISTA BAD 2017 Samtliga priser är rekommenderade ca priser i SEK. Prislistan gäller fr.o.m. 2017-02-01 - 2018-01-31. Vi bedriver en ständig produktutveckling och förbehåller oss rätten till produkt- och konstruktionsändringar samt prisjusteringar.

FLOW sid 6 Badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid eller porslin i bredd 760 och 1010 mm. Oavsett vilket är Flow en serie för dig som sätter värde på genomtänkta inredningsdetaljer och personlig design. Flow är designad för Vedum av Jesper Ståhl och levereras monterad.

ART sid 13 Badrumsserien Art sticker ut. Tydligast är tvättstället som har formen av en virvel. Den distinkta, precisa och samtidigt organiska formen återspeglas i hela den personliga serien. Med Art får du ett badrum med tydlig möbelkänsla. Art är designad för Vedum av Jesper Ståhl och är den första svenska badrumsmöbel som vunnit ”red dot design award”. Art levereras monterad.

LOUIS sid 16 Badrumsserien Louis passar dig som vill ha ett badrum med gustaviansk prägel. Louis tillverkas med hantverksmässig omsorg och utmärks av sin gedigna möbelkänsla. Materialval som kalksten och matchande tillbehör förstärker helhetsintrycket. Väljer du Louis antikvit får du en unik handlaserad och signerad inredning. Louis levereras monterad.

BASIC sid 18 Badrumsserien Basic är en slitstark Svanenmärkt basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit-, ek- eller svart melamin. Vill du vara säker på att minimera din miljöpåverkan och samtidigt få Vedumkvalitet och Vedumdesign till ett lägre pris ska du välja den här serien. Tvättstället är designat av Jesper Ståhl Basic levereras i platta paket.

FREE sid 21 Badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Namnet syftar på seriens valfrihet och det självklara, fria intryck som designen ger. Free är designad för Vedum av Jesper Ståhl och levereras monterad.

MEZZO sid 31 Badrumsserien Mezzo är designad för Vedum av Jesper Ståhl. Namnet är hämtat från musikvärlden och syftar på seriens balans mellan ytterligheter och starka fokus på det väsentliga. Tvättstället, som utmärks av den markerade kanten, är generöst men samtidigt lättplacerat, eftersom djupet är lite mindre än vanligt. En badrumsserie med en egen klar, tydlig och stolt röst. Levereras monterad.

TIDY sid 39 Badrumsserien Tidy har ett tidlöst formspråk som passar i både traditionella och moderna badrum. Namnet betyder ”snyggt och prydligt” och syftar på tvättställens rena linjer och generösa avställningsytor. Tidy är designad för Vedum av Jesper Ståhl och levereras monterad.

TILLBEHÖR sid 49 I Vedums sortiment finns tillbehör som hjälper dig att organisera vardagen så att badrummet blir både snyggt och praktiskt.

2

HÄR HITTAR DU OSS Försäljning av våra badrumsinredningar sker via utvalda badåterförsäljare. De hjälper dig med tips och professionell rådgivning. Vi har också sex egna utställningar med hela Vedums sortiment för kök, bad, förvaring och tvättstugor. Våra utställningar finns i Linköping, Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Vedum. www.vedum.se. Mer inspiration, idéer och fakta hittar du på vår hemsida. Är du dessutom nyfiken på att se hur din favoritkombination ser ut? Testa i vår badkonfigurator. www.vedum.se/badrum/konfigurator

ALLMÄNNA LEVERANSVILLKOR FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE AV BADRUMSINREDNINGAR För dina gällande villkor om leverans, betalning och returer hänvisar vi dig som badåterförsäljare till ditt gällande avtal med Vedum Kök och Bad AB. Alla leveranser sker Fritt Fraktförare (FCA Vedum), dvs. risken övergår på köparen när godset lämnar fabriken. Leverantören ansvarar för att boka transport. Vid transportskador ansvarar mottagaren för kontroll och anmälan till leverantören. Synliga skador skall anmälas på plats direkt till transportören vid mottagandet, dolda skador skall anmälas inom sju (7) dagar från mottagardatum. Vedum Kök & Bad AB står för fraktkostnaderna inom Sverige för order över 7000:- exkl. moms. Vid leverans till annan mottagare än beställare/betalare debiteras 100:- exkl. moms utöver ordinarie fraktkostnad. BETALNINGSVILLKOR 30 dagar från leveransdatum (fakturadatum). Vid betalning efter förfallodagen debiteras dröjsmålsränta som med 8% överstiger Riksbankens officiella diskonto. Vedum Kök & Bad AB förbehåller sig rätten att leverera mot förskott till kunder som inte är kända av oss eller inte har godkänd kreditvärdering. RETURVILLKOR Returgods tas emot endast efter överenskommelse, undantag kundunika produkter. Endast returer som har ett av oss utfärdat returnummer behandlas. Returavdrag tillämpas. OBS! Returgods skall vara oss tillhanda inom 1 månad efter reklamationsdatum. Varor som returneras till oss förutsätts vara i samma skick som då Ni mottog dem från oss. Returgods som skadats på grund av dåligt returemballage ersätts ej. Kreditering sker efter kontroll och godkännande av retur.


PRISLISTA BAD 2017

MATERIALFAKTA Våra stommar är gjorda av fukttröga material och/eller har en ytbehandling som står emot fukt längre än traditionella material. Men det innebär inte att de tål att utsättas för vatten under lång tid. För att din badrumsinredning ska hålla sig fräsch länge, torka av vatten och fukt så snabbt som möjligt med en torr bomullstrasa. Samma gäller för luckorna. För rengöring använder du lämpligen en fuktig bomullstrasa med milt rengöringsmedel, som t.ex. tvål, såpa eller milt diskmedel. Undvik att använda starka rengöringsmedel som kan skada produkten. Torka torrt efteråt. Tänk på att fläckar och repor upplevs mer synliga på svarta och mörka kulörer. STOMMAR Vedums fukttröga stommar görs av spånskivor (P3) och MDF-board (V100). Det är material som står emot fukt betydligt längre än traditionella spånskivor och MDF-board. Ytbehandlingen är också fuktavvisande, slitstark och enkel att hålla ren. Tänk på att trä är ett levande material som påverkas av till exempel struktur, ålder och växtplats. Din badrumsinredning kan därför avvika något i färg/fanermönster mot den du sett i butik eller i katalog. Stomme Art: Vitmålad fukttrög MDF 19 mm med fasad kantprofil. Stomme Art benstativ: Massiv ask, natur eller målad. Stomme Basic: Fukttrög 16 mm spånskiva belagd med vit-, svart- eller ekmelamin. Stående trämönster. Svanenmärkt. Stomme Flow: Fukttrög 16 mm spånskiva belagd med mattlackerad vit- eller svartmålad askfaner, trästruktur med stående faner, eller stomme i fukttrög spånskiva belagd med målad melamin. Stomme Free och Tidy: Målad stomme gjord av fukttrög spånskiva 16 mm belagd med målad melamin. Ekstomme gjord av fukttrög spånskiva 16 mm belagd med mattlackerad ekfaner i sidor och fukttrög spånskiva belagd med ekmelamin invändigt. Stomme Mezzo: Målad stomme gjord av 16 mm fukttrög spånskiva belagd med målad melamin. Stomme Light wood: Melaminbelagd 16 mm fukttrög spånskiva med kantlist. Stående faner/trämönster på stommar. Stomme Louis: Målad fukttrög MDF 19 mm. FRONTER Fronterna i vårt sortiment är tillverkade i MDF, spånskiva eller massivt trä. För att få en motståndskraftig yta mot fukt har de lackats eller folierats. Tänk på att trä är ett levande material som påverkas av till exempel struktur, ålder och växtplats. Din badrumsinredning kan därför avvika något i färg mot den du sett i butik eller i katalog.

Art ask: Askfanerad 20 mm spånskiva med en överfanerad 3 mm massiv träkant. Liggande faner. Art vit och kulör: Målad 18,5 mm folierad MDF-board med präglad utsida. Basic ek och svart: Melaminbelagd 16 mm fukttrög spånskiva. Ekmönster eller svart trästruktur med ABS list. Liggande trämönster. Svanenmärkt. Basic vit: Vitmålad

Kulörnummer

NCS färg

F20 VIT

NCS S 0500-N

F44 GRÅ

NCS S 3000-N

F49 BETONGGRÅ

NCS S 5502-Y

F48 MÖRK TURKOS

NCS S 3010-B50G

F47 ANTIKGRÅ

NCS S 1502-Y

F58 VARMGRÅ

NCS S 2502-Y

F59 ANTRACITGRÅ

NCS S 6500-N

F60 LJUS OLIV

NCS S 2010-G90Y

F61 TURKOS

NCS S 2005-B50G

F78 MELLANGRÅ

NCS S 4500-N

F79 SANDBEIGE

NCS S 4005-Y20R

F80 PERSIKA

NCS S 3040-Y80R

F70 SVART

NCS S 9000

TVÄTTSTÄLL I Vedums sortiment finns tvättställ i porslin och gjutmarmor. I serie Louis finns tvättställsskivor i kompositsten och kalksten med underlimmad porslinsho. Kalksten har karbonatmineral (kalcit) som huvudmineral, kalksten är känslig för syror som kan etsa och ge märken i stenen. Syror finns till exempel i sura rengöringsvätskor, vin, ättika, kolsyra, fruktjuicer etc. kalksten har en viss absorptionsförmåga. Den bör därför inte utsättas för färgade vätskor som kan tränga ner i stenen. Om man spiller bör detta torkas bort direkt. Vid daglig rengöring räcker det i allmänhet med en fuktig trasa. Vid behov av rengöringsmedel, använd såpa, milt diskmedel eller de specialmedel som finns för marmor och kalksten. Kompositsten tvättställsskiva av kompositsten har ett material som till stor del liknar granit, men med en helt tät ytstruktur. Trots att kompositen är värmetålig bör den inte utsättas för värmechocker. För den dagliga skötseln används en fuktig trasa. Porslin är ett keramiskt material som är levande i tillverkningsprocessen och därför kan mindre buktighet eller skevhet förekomma. Längdmåttet kan även påverkas och får ha en tolerans på +/- 1% av tvättställets totala längd. Varje tvättställ genomgår en kvalitetskontroll och granskas för att hålla de toleranser som angetts. Porslinstvättstället har en glaserad yta som är lätt att hålla ren. Ytan är beständig mot de flesta kemikalier med undantag för starka syror (t. ex saltsyra och svavelsyra) och starka alkalier (t. ex kaustiksoda). Rengör ditt porslinstvättställ regelbundet med vanligt rengöringsmedel.

melaminbelagd 16 mm fukttrög spånskiva. Kantlist i ABS. Svanenmärkt.

Flow vit och svart ask: Askfanerad målad 19 mm MDF-board med 1 mm massiv träkant och fasad greppkant, trästruktur. Liggande faner, stående på högskåps-luckor.

Flow vit/kulör: Målad 19 mm fukttrög MDF-board med fasad greppkant.

Gjutmarmortvättställ med Evermite-yta (blank). Gjutmarmor består i huvudsak av krossade mineraler med bindemedel och har en jämn, porfri och slitstark yta i blank gjutkomposit. För den dagliga rengöringen använd tvål och vatten. Vid eventuell mindre skada i tvättstället finns lagningssats att beställa hos närmaste återförsäljare.

Louis målad/handlaserad: Målad 16 mm fukttrög MDF-board med ram och slät spegel. Finns i vit, varmgrå och svart. Finns även handlaserad i antikvit. Vitrinlucka med antikglas.

Plain vit och kulör: Målad 19 mm fukttrög MDF-board med fasad kant. Plain ek: Ekfanerad mattlackerad 19 mm spånskiva med 3 mm fasad träkant. Liggande faner på lådfronter, stående på luckor och förvaringsskåp. Twist vit och kulör till Free: Målad 19 mm fukttrög MDF-board med fasad kant och integrerat grepp. Ram vit: Vitfolierad 19 mm MDF-board med ram och slät spegel. Ram ek: Ram i 19 mm massivt trä med fanerad slät spegel med stående faner. Classic vit och kulör: Målad 19 mm fukttrög MDF-board med fräst profil. Finns också i vitrin med klarglas. Light vit: Målad melaminbelagd MDF-board 16 mm med kantlist. Light wood: Melaminbelagd fukttrög spånskiva 16 mm med kantlist. Liggande faner på lådfronter, stående på luckor och förvaringsskåp. Soft vit och kulör: Målad 16 mm fukttrög MDF-board med rundad kant. Line vit och kulör till Mezzo: Målad 16 mm fukttrög MDF-board med frästa spår och rundad kant. KULÖR Plain, Soft och Classic till Tidy och Free, Twist till Free, Soft och Line till Mezzo, Flow kulör samt Art präglad går att få i standardkulörer enligt tabellen. Vid beställning av kulöra detaljer används artikelnummer med slutsiffra 99. Ange på en separat textrad vilken kulör som avses. Finns även för hyllor, skåps- och spegelbelysningar och topplattor Free, Mezzo och Tidy. Vid val av annan kulör ur NCS-skalan än våra standardkulörer i listan tillkommer ett kulörtillägg på 3000:- brutto exkl. moms/kulör och leveranstillfälle. Artikelnummer 599.

Gjutmarmortvättställ med Top Solid-yta (matt). Med en kärna av gjutmarmor och en slitstark och slät Top Solid yta med ett stenliknande utseende. Top Solid är en sprutad komposit som appliceras med en tjocklek på ca 1-2 mm och har en mycket hög hårdhet. Rengörs med bifogad vit Nano-svamp, fuktad med vatten. Till denna behövs inga rengöringsmedel. Alternativt kan man använda en fuktig trasa med milt rengöringsmedel t.ex. tvål, såpa eller diskmedel. Vid mindre repor kan man använda en vit Scotch Brite-svamp. Djupare repor kan försiktigt slipas bort med våtslippapper eller en grön Scotch Brite-svamp. Uförligare anvisningar för skötsel av ditt badrum hittar du på vår hemsida www.vedum.se. FUNKTIONSGARANTI Vi lämnar 15 års funktionsgaranti på skåpstommar, lådor och gångjärn. Felaktiga delar ersätts med samma eller likvärdig produkt ur gällande sortiment. Eventuella monteringskostnader ersätts inte. Garantin gäller inte om monterings- och skötselanvisning inte följts. I övrigt gäller Konsumentverkets rekommendationer.

3


PLANERA DITT BADRUM UPPHÄNGNING Hela Vedums sortiment levereras monterat, med undantag för delar av Basic. Skåpen är avsedda för väggmontering. Louis underskåp och högskåp står på golvet men fästs i väggen. För att få en stark och säker upphängning är flertalet av våra skåp försedda med praktiska upphängningsskenor. När du planerar väggarna i ditt badrum beräkna då hur många reglar (kortlingar) du behöver. Använd bilden och tabellen. I reglarna fäster du tung inredning som till exempel underskåp. Om du använder plyfa eller OSB-skivor bakom gipsskivorna är det inte nödvändigt att kortla. I tabellen ser du måttet i mm, från golvet upp till centrum på regeln. REGELHÖJDER CC ÖVER GOLV Art överskåp/Art spegel

1855/1303 mm

Art halvhögt överskåp

1855/865 mm

Art spegelskåp

1864/1313 mm

Art tvättställspaket

673 mm

Art benstativ

805 mm

Art högskåp

1847 mm

Art halvhögt skåp

1230 mm

Flow underskåp

732 mm

Flow tvättställspaket Top-Solid/porslin

732 mm

Flow spegel, spegel på väggplatta

1847/1308 mm

Tidy, och Basictvättställspaket

558 mm

Free och Mezzo tvättställspaket

686 mm

Free tvättställ, bultupphängt

810 mm

1880 1864 1855 1847 1813 1810 1775 1770 1748 1720 1698

1395 1313 1308 1303 1301 1230 1207

Hög-, spegel-, vitrin- och överskåp; Flow, Louis, Basic, Tidy/Free/Mezzo.

1847 mm

Tidy/Free/Mezzo spegelbelysning

1880 mm

Spegelskåp Premium

1810 mm

Free och Mezzo halvhöga skåp

1301 mm

865

Tidy halvhöga skåp

1207 mm

805

Tidy, Mezzo och Free låda

558 mm

Spegel med blank aluminiumram

1813 mm

732 686 673

Spegel med LED-belysning (lodrät)

1410-1745 mm

Rund spegel 600 höjd ovankant 1898 mm

1720 mm

Rund spegel 900 höjd ovankant 1998 mm

1720 mm

Spegel med LED-belysning och ljuskant

1698 mm

4

558


PRISLISTA BAD 2017 ELINSTALLATIONER OCH BELYSNING För att du ska kunna planera ditt badrum är det bra att känna till lite av grunddragen i de regler och rekommendationer som finns för våtutrymmen. När det gäller installationer av el måste du alltid anlita en behörig elektriker. I tabellen nedan ser du vilka mått som gäller för montering och elinstallationer för produkter från Vedum. Ljuset är viktigt för inredningen. Du behöver ofta flera olika ljuskällor i ett badrum, till exempel allmänljus i taket, ett mer riktat ljus vid speglar och kanske även stämningsbelysning. Tänk på att de armaturer du använder måste vara anpassade till våtutrymmen. Färgtemperaturen för ljus mäts i antal Kelvin, det vill säga absoluta grader. Våra belysningar har ljustemperatur i neutralt 4000K. Alla våra belysningar har minst skyddsklass IP24. Reglerna är inte enhetliga för hela badrummet. Vad som får monteras beror på avståndet till dusch eller badkar. Därför indelas badrummet i områden enligt ritningen. 230 V-uttag ska placeras i oklassat område och vara anslutet till jordfelsbrytare.

VATTEN/AVLOPP När det gäller installationer av vatten och att göra golv och väggar vattentäta rekommenderar vi dig att anlita professionell hjälp. Om tvättstället inte har bräddavlopp rekommenderas en öppen bottenventil och golvbrunn.

UTGÅNG AVLOPP I VÄGG, MAX HÖJD ÖVER GOLV: Art, Free, Basic och Flow tvättställspaket Art tvättställspaket med benstativ Tidy och Louis tvättställspaket Mezzo tvättställspaket

550 mm 570 mm 480 mm 650 mm

PLATS FÖR RÖRDRAGNING BAKOM LÅDA Underskåp för tvättställ med lådor har visst utrymme för rördragning bakom lådan enligt X och Y* på ritning nedan: *Free underskåp saknar spikregel, totalmått 65 mm är till vägg.

Badkar alt. dusch med kar.

Dusch utan kar.

Område 0: Kräver minst IPX7 Område 1: Kräver minst IPX4 Område 2: Kräver minst IPX4 Oklassat område: Här får 230 V uttag kopplat till jordfelsbrytare placeras. MÅTT FÖR ELINSTALLATIONER Lämplig utgång för elinstallationer ser du i tabellerna. Måtten är från golvet och i mitten av belysningen på längdmåttet. Måttet för lysrörsbelysningarna avser dold anslutning bakom belysningen. Det är även möjligt att ansluta ovanifrån. UTGÅNG ELINSTALLATION BELYSNINGAR, HÖJD ÖVER GOLV: Art spegel- och skåpsbelysning Basic, Tidy, Free och Flow skåpbelysning Basic, Tidy och Free spegelbelysning Spegelskåp PLUS, Flow spegelskåp, Spegelskåp Premium Louis spegelskåpbelysning Louis spegel Flow spegel på väggplatta* Spegel med LED-belysning * Spegel med blank aluminiumram* Spegel med LED-belysning och ljuskant* Rund spegel med ljuskant 600* Rund spegel med ljuskant 900* *(el ansluts bakom spegeln)

Y

1680-1870 mm 1880 mm 1890 mm 1880 mm 1950 mm 1734-1834 mm 1470-1660 mm 1818 mm 1818 mm 1260-1730 mm 1500-1700 mm 1360-1740 mm

UTTAG I LÅDA OCH LÅDBELYSNING 230 V-uttag finns som tillval till Art, Flow, Mezzo, Tidy och Free och levereras monterat i låda inklusive sladd och stickpropp. Lådbelysning finns som tillbehör till samma serier. Lådbelysning kopplas till driver med stickpropp, ansluts till vägguttag som placeras bakom underskåpet, HÖJD ÖVER GOLV: UTGÅNG ELINSTALLATION FÖR LÅDA 230 V UTTAG OCH LÅDBELYSNING, Art tvättställspaket 390 - 690 mm Flow tvättställspaket med en låda 530 - 630 mm Flow tvättställspaket med två lådor 250 - 630 mm Free tvättställspaket 390 - 640 mm Tidy tvättställspaket 360 - 540 mm Mezzo tvättställspaket 360 - 580 mm

X

Art tvättställspaket X= Basic tvättställspaket X= Flow tvättställspaket X= *Free tvättställspaket Y= Mezzo tvättställspaket X= Tidy tvättställspaket X=

spikregel 16 mm

85 mm 90 mm 105 mm 65 mm 60 mm 70 mm

5


l

FLOW Vid val av kulör, ange kulörnummer på en separat textrad, för kulör nr se sid 3 B / H / D MM

ART.NR

UTFÖRANDE

PRIS EXKL PRIS INKL MOMS MOMS

ANMÄRKNING

TVÄTTSTÄLLSPAKET

Tvättställspaket 500, en lucka, Top Solid

500/357/325

* ange 1 för vänster-hängd lucka eller 2 för högerhängd lucka.

Tvättställspaket 750, en låda, Top Solid

Tvättställspaket 760, en låda, Porslin

Tvättställspaket 750, två lådor, Top Solid

Tvättställspaket 760, två lådor, Porslin

750/357/525

760/367/520

750/692/525

760/702/520

80150* VIT ASK 80250* SVART ASK

3 631

80550* KULÖR

4 461

811007 VIT ASK 812007 SVART ASK

7 436

814007 VIT

6 605

815007 KULÖR

7 436

711007 VIT ASK 712007 SVART ASK

7 975

Tvättställspaket 1010, en låda, Porslin

Tvättställspaket 1000, två lådor, Top Solid

Tvättställspaket 1010, två lådor, Porslin

6

1010/367/520

1000/692/525

7 975

714007

7 144

715007

KULÖR

7 975

821007 VIT ASK 822007 SVART ASK

9 830 9 830

824007 VIT

8 586

825007 KULÖR

9 830

721007 VIT ASK 722007 SVART ASK

10 369

5 576 Skåp i vit- eller svartmålad ask. Vit eller 5 576 kulör MDF. 4 539 Skåpen levereras monterade, inklusive 5 576 dämpade luckor och lådor. Tvättställen har inget bräddavlopp, varför vi 9 295 rekommenderar att använda bifogad öppen bottenventil. 9 295 8 256 Tvättställ Top Solid/ porslin, 9 295 underskåp med lucka inklusive pushöppning (500), låda/lådor och fasad greppkant. Flyttbara 9 969 glasavdelare i övre lådan. Vattenlås och bottenventil (krom) ingår. 9 969 8 930 Liggande faner på lådor och klaff9 969 luckor, stående på stommar och högskåpsluckor. 12 288 Dubbelt 230 V uttag går att beställa som tillval till underskåp med lådor i 12 288 bredd 750 och 1000 mm. 10 733 12 288 Lådbelysning LED finns som tillbehör till lådor se sidan 53.

12 961

10 369

12 961

9 125

11 406

10 369

12 961

811010 VIT ASK

8 069

10 086

812010

SVART ASK

8 069

10 086

814010

VIT

7 239

9 049

815010

KULÖR

8 069

10 086

711010 VIT ASK

8 608

10 760

712010

SVART ASK

8 608

10 760

714010

VIT

7 778

9 723

715010

KULÖR

8 608

10 760

821010 VIT ASK

10 805

13 506

822010 824010 VIT

10 805

13 506

9 559

11 949

825010 KULÖR

10 805

13 506

721010 VIT ASK

11 344

14 180

722010 SVART ASK

11 344

14 180

724010 VIT

10 098

12 623

725010 KULÖR

11 344

14 180

SVART ASK

1010/702/520

7 436

VIT

725007 KULÖR

1000/357/525

4 461

80450* VIT

724007 VIT

Tvättställspaket 1000, en låda, Top Solid

4 461


PRISLISTA BAD 2017

FLOW Vid val av kulör, ange kulörnummer på en separat textrad, för kulör nr se sid 3 B / H / D MM

Tvättställspaket 1500 vänster, två lådor, Top Solid

Tvättställspaket 1500 vänster, fyra lådor, Top Solid

Tvättställspaket 1500 höger, två lådor, Top Solid

Tvättställspaket 1500 höger fyra lådor, Top Solid

Tvättställspaket 1500 dubbel, två lådor, Top Solid

Tvättställspaket 1500 dubbel, fyra lådor, Top Solid

Tvättställspaket 2000 dubbel, två lådor, Top Solid

Tvättställspaket 2000 dubbel, fyra lådor, Top Solid

1500/357/525

1500/692/525

1500/357/525

1500/692/525

1500/357/525

1500/692/525

2000/357/525

2000/692/525

ART.NR

UTFÖRANDE

811115 812115 SVART ASK VIT ASK

PRIS EXKL PRIS INKL MOMS MOMS

12 582 12 582

ANMÄRKNING

15 728 Skåp i vit- eller svartmålad ask. Vit 15 728 eller kulör MDF.

814115 VIT

10 921

815115 KULÖR

12 582

821115 VIT ASK 822115 SVART ASK

17 269

824115 VIT

15 193

825115 KULÖR

17 269

811215 VIT ASK

12 582

812215 SVART ASK

12 582

814215

VIT

10 921

815215

KULÖR

12 582

Liggande faner på lådor och klaffluckor, stående på stommar och 15 728 högskåpsluckor. 15 728 Dubbelt 230 V uttag går att beställa 13 651 som tillval till underskåp med lådor i 15 728 bredd 750 och 1000 mm.

821215 VIT ASK

17 269

21 586

822215 SVART ASK 824215 VIT

17 269

21 586

15 193

18 991

825215 KULÖR

17 269

21 586

811315 VIT ASK 812315 SVART ASK

14 761

18 451

14 761

18 451

814315 VIT

13 099

16 374

815315 KULÖR

14 761

18 451

821315 VIT ASK 822315 SVART ASK

19 549

24 436

19 549

24 436

824315 VIT

17 061

21 326

825315 KULÖR

19 549

24 436

811320 VIT ASK 812320 SVART ASK

16 728

20 910

16 728

20 910

814320 VIT

15 068

18 835

815320 KULÖR

16 728

20 910

821320 VIT ASK 822320 SVART ASK

22 200

27 750

22 200

27 750

824320 VIT

19 708

24 635

825320 KULÖR

22 200

27 750

17 269

13 651 Skåpen levereras monterade, inklusive 15 728 dämpade luckor och lådor. Tvättställen har inget bräddavlopp, varför vi rekommenderar att använda bifogad öppen bottenventil. 21 586 21 586 Tvättställ Top Solid/ porslin, 18 991 underskåp med lucka inklusive pushöppning (500), låda/lådor och 21 586 fasad greppkant. Flyttbara glasavdelare i övre lådan. Vattenlås och bottenventil (krom) ingår.

Lådbelysning LED finns som tillbehör till lådor se sidan 53.

7


FLOW Vid val av kulör, ange kulörnummer på en separat textrad, för kulör nr se sid 3 B / H / D MM

UTFÖRANDE

ART.NR

PRIS EXKL PRIS INKL MOMS MOMS

ANMÄRKNING

TILLVAL TVÄTTSTÄLLSPAKET

# Lägg till U efter art.nr.

230V-uttag i låda

578

723 Dubbelt 230V-uttag monterat till höger i den översta lådan. Pristillägg till ovanstående tvättställspaket.

1 240 Monteras i insida skåp med dolda 1 440 fästen och skruvar. LED-belysningen har en sensor som automatiskt stänger 1 673 av eller på ljuset när lådan stängs och öppnas. Inkl 2 m anslutningskabel. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K.

Lådbelysning 500 2 W

460/18/36

58334

992

Lådbelysning 750 3,2W

710/18/36

58324

1 152

Lådbelysning 1000 4,8W

960/18/36

58326

1 338

58328

187

Driver till lådbelysning 20W

234 Används till lådbelysningar som totalt uppgår till 20W.

SPEGELSKÅP

*Spegelskåp 750

**Spegelskåp 1000

Spegelskåp 1500 - tre speglar. Vänsterhängd mittspegel.

Spegelskåp 1500 - tre speglar. Högerhängd mittspegel.

750/640/150

1000/640/150

1500/640/150

1500/640/150

Spegelskåp 1500 - fyra speglar (välj två st 750 spegelskåp*)

Spegelskåp 2000 (välj två st 1000 spegelskåp**)

52580075 VIT ASK

4 773

52581075 SVART ASK

4 773

52583075 VIT 52589075 KULÖR

4 254

52580100 VIT ASK

4 872

52581100 SVART ASK

4 872

52583100 VIT 52589100 KULÖR

4 354

52580150 VIT ASK

5 876

52581150 SVART ASK

5 876

4 773

4 872

52583150 VIT

5 357

52589150

5 876

KULÖR

52584150 VIT ASK

5 876

52585150 SVART ASK

5 876

52591150 VIT 52592150 KULÖR

5 876

5 357

5 966 Skåp i vit eller svartmålad ask. Vit eller 5 966 kulör MDF. Två dubbelsidiga, dämpade spegelluckor. Underbelysning T5 13W. 5 318 Magnet ingår och en lös 5 966 förstoringsspegel bifogas för valfri placering. Fyra glashyllor ingår. Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 6 090 Skåp i vit eller svartmålad ask. Vit eller 6 090 kulör MDF. Två dubbelsidiga, dämpade spegelluckor. Underbelysning T5 21W. 5 443 Magnet samt lös förstoringsspegel 6 090 bifogas för valfri placering. Fyra glashyllor ingår. Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 7 345 Skåp i vit eller svartmålad ask. Vit eller 7 345 kulör MDF. Tre dubbelsidiga, dämpade spegelluckor. Underbelysning T5 28W. 6 696 Magnet ingår och en lös 7 345 förstoringsspegel bifogas för valfri placering. Sex glashyllor ingår. Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 7 345 Skåp i vit eller svartmålad ask. Vit eller 7 345 kulör MDF. Tre dubbelsidiga, dämpade spegelluckor. Underbelysning T5 28W. 6 696 Magnet ingår och en lös 7 345 förstoringsspegel bifogas för valfri placering. Sex glashyllor ingår. Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

*se art.nr. * 750 spegelskåp

*x2

*x2

**se art.nr. ** 1000 spegelskåp

** x 2

** x 2

TILLBEHÖR SPEGELSKÅP

8

Uttag 230 V

70/100/75

Uttag 230 V dubbelt

156/84/70

58410 SILVERGRÅ

508712 VIT

224

280 Enkelt euttag för montering inne i skåp, silvergrå.

389

486 Dubbelt eluttag för montering i skåp, vitt.


PRISLISTA BAD 2017

FLOW Vid val av kulör, ange kulörnummer på en separat textrad, för kulör nr se sid 3 B / H / D MM

ART.NR

UTFÖRANDE

PRIS EXKL PRIS INKL MOMS MOMS

ANMÄRKNING

SKÅPBELYSNINGAR

Skåpbelysning 750

Skåpbelysning 1000

750/35/260

1000/35/260

58030075 VIT ASK

1 916

58031075 SVART ASK

1 916

58033075 VIT

1 708

58034075

1 916

KULÖR

58030100 VIT ASK

1 989

58031100 58033100 VIT

1 989

58034100 KULÖR

1 989

58030150 VIT ASK

3 122

58031150 SVART ASK

3 122

58033150 VIT 58034150 KULÖR

2 915

SVART ASK

Skåpbelysning 1500

Skåpbelysning 2000

Belysning Nite LED 305

Belysning Nite LED 550

1500/35/260

2000/35/260 58030200 VIT ASK

305/33/160

550/33/160

1 781

3 122

4 389

58031200 SVART ASK

4 389

58033200 VIT 58034200 KULÖR

4 389

58322 KROM 5832220 VIT

1 058

5832230 MÄSSING

1 058

58329 KROM

1 042

5832920

VIT

4 182

830

1 369

2 395 Belysningsramp i vit eller svartmålad 2 395 fanér. Vit eller kulör MDF. Lysrör T5 13 W. Skyddsklass IP24. Energiklass A. 2 135 Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 2 395 Kombineras med Flow spegelskåp 750 mm. 2 486 Belysningsramp i vit eller svartmålad 2 486 fanér. Vit eller kulör MDF. Lysrör T5 21W. Skyddsklass IP24. Energiklass A+. 2 226 Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 2 486 Kombineras med Flow spegelskåp 1000 mm. 3 903 Belysningsramp i vit eller svartmålad 3 903 fanér. Vit eller kulör MDF. Lysrör T5 28W. Skyddsklass IP24. Energiklass 3 644 A+. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 3 903 Kombineras med Flow spegelskåp 1500 mm alternativt 2 st spegelskåp 750 mm för att få 4 spegelluckor. 5 486 Belysningsramp i vit eller svartmålad 5 486 fanér. Vit eller kulör MDF. Lysrör 2xT5 21W. Skyddsklass IP24. Energiklass A+. 5 228 Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 5 486 Kombineras med 2 st Flow spegelskåp 1000 mm. 1 038 Belysning på arm med LED-belysning 1 323 5W. Kan användas till spegelskåp, Flow spegel samt spegel med blank 1 323 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 303 Belysning på arm med LED-belysning 1 711 7W. Kan användas till spegelskåp, Flow spegel samt spegel med blank 1 711 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

5832930 MÄSSING

1 369

5849020 VIT

1 083

1 354 Belysning på arm. Vit. LED-belysning 6W. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Passar på spegelskåp, Flow spegel och spegel med blank aluminiumram. Ej dimbar.

1 769

Belysning Nayra LED 490

493/26/155

Flow Spegel 500

500/640/27 56680050 VIT ASK

SPEGLAR

Flow Spegel 750

Flow Spegel 1000

Flow Spegel 1500

Flow Spegel 2000

56681050 SVART ASK

1 769

2 211 Spegel på väggplatta i vit- eller 2 211 svartmålad faner. Vit eller kulör MDF.

56622050 VIT 56699050 KULÖR

1 562

1 953

1 769

2 211

1 769

2 211

750/640/27 56680075 VIT ASK

1000/640/27

1500/640/27

56681075 SVART ASK

1 769

2 211

56622075 VIT

1 562

1 953

56699075 KULÖR

1 769

2 211

56680100 VIT ASK

2 060

2 575

56681100 SVART ASK

2 060

2 575

56622100

VIT

1 853

2 316

56699100

KULÖR

2 060

2 575

56680150 VIT ASK

2 658

3 323

56681150 SVART ASK

2 658

3 323

56622150 VIT

2 450

3 063

56699150 KULÖR

2 658

3 323

3 141

3 926

2000/640/27 56680200 VIT ASK

56681200 SVART ASK 56622200 VIT 56699200 KULÖR

3 141

3 926

2 934

3 668

3 141

3 926

9


FLOW Vid val av kulör, ange kulörnummer på en separat textrad, för kulör nr se sid 3 B / H / D MM

10

ART.NR

UTFÖRANDE

PRIS EXKL PRIS INKL MOMS MOMS

ANMÄRKNING

Spegel med blank aluminiumram 400

400x720x30 58720040

1 390

1 738 För valfri placering på vägg. Vändbar med dold upphängning.

Spegel med blank aluminiumram 600

600x720x30 58720060

1 840

2 300

Spegel med blank aluminiumram 900

900x720x30 58720090

2 249

2 811

Spegel med blank aluminiumram 1200

1200x720x30

58720120

2 658

3 323

Spegel med LEDbelysning 600

600/640/38

58722060

3 294

4 118 Spegel med sidobelysning. Två lodräta LED-belysningar 20W. Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Dimbar.

Spegel med LEDbelysning 900

900/640/38

58722090

3 719

Spegel med LEDbelysning och ljuskant 400

400x720x30

58721040

5 080

6 350 Spegel med en vågrät LED-belysning 2,4W samt ljuskant 9,3W och lös förstoringsspegel. Skyddsklass IP44. Energiklass A++, Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Spegel med LEDbelysning och ljuskant 600

600x720x30

58721060

5 622

7 028 Vågrät LED-belysning 4,4W samt ljuskant 11,2W.

Spegel med LEDbelysning och ljuskant 900

900x720x30

58721090

6 163

7 704 Vågrät LED-belysning 7,2W samt ljuskant 14,1W.

Spegel med LEDbelysning och ljuskant 1200

1200x720x30

58721120

6 720

8 400 Vågrät LED-belysning 10,1W samt ljuskant 17W.

Spegel rund med ljuskant 600

600

58723060

5 586

6 983 Rund spegel med ljuskant 8,2W LED. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Spegel rund med ljuskant 900

900

58723090

6 811

8 514 Rund spegel med ljuskant 12W LED. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

4 649


PRISLISTA BAD 2017

FLOW Vid val av kulör, ange kulörnummer på en separat textrad, för kulör nr se sid 3 B / H / D MM

ART.NR

UTFÖRANDE

PRIS EXKL PRIS INKL MOMS MOMS

ANMÄRKNING

SPEGELBELYSNINGAR

Belysning Nite LED 305

Belysning Nite LED 550

305/33/160

550/33/160

58322 KROM 5832220 VIT

1 058

5832230 MÄSSING

1 058

58329 KROM

1 042

5832920

VIT

830

1 369

1 038 Belysning på arm med LED-belysning 1 323 5W. Kan användas till spegelskåp, Flow spegel samt spegel med blank 1 323 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 303 Belysning på arm med LED-belysning 1 711 7W. Kan användas till spegelskåp, Flow spegel samt spegel med blank 1 711 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

5832930 MÄSSING

1 369

5849020 VIT

1 083

1 354 Belysning på arm. Vit. LED-belysning 6W. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Passar på spegelskåp, Flow spegel och spegel med blank aluminiumram.

575

719 Hylla i vit- eller svartmålad faner. Vit 719 eller kulör MDF. Dolda upphängningsbeslag. 654

Belysning Nayra LED 490

493/26/155

Flow Hylla 500

500/28/130 56580050 VIT ASK

HYLLOR

Flow Hylla 750

Flow Hylla 1000

750/28/130

1000/28/130

56581050 SVART ASK

575

56583050 VIT 56584050 KULÖR

523 575

719

56580075 VIT ASK

720

900

56581075 SVART ASK 56583075 VIT

720

900

669

836

56584075 KULÖR

720

900

56580100 VIT ASK

844

1 055

56581100 SVART ASK

844

1 055

56583100 VIT

793

991

56584100 KULÖR

844

1 055

FÖRVARINGSSKÅP

Flow Överskåp 500

Flow Överskåp 1000

500/300/160 52080050 VIT ASK

1000/300/160

52081050 SVART ASK

2 416

52083050 VIT 52084050 KULÖR

1 896

3 020 Skåp i vit- eller svartmålad faner. Vit 3 020 eller kulör MDF. Överhängd lucka med fasad greppkant. En glashylla ingår. 2 370

2 416

3 020

52080100 VIT ASK

2 967

3 709

52081100 SVART ASK

2 967

3 709

52083100 VIT

2 448

3 060

2 967

3 709

3 889

52084100 KULÖR Underskåp 500 med en 500/356/500 låda och topp-platta

Underskåp 500 med två 500/691/500 lådor och topp-platta

Underskåp 1000 med 1000/356/500 en låda och topp-platta

Underskåp 1000 med två lådor och toppplatta

1000/691/500

831405

2 416

832405 834405 VIT

3 889

835405 KULÖR

3 889

4 861 Skåp i vit- eller svartmålad faner. Vit 4 861 eller kulör MDF. Fullutdragslådor med fasad greppkant. Flyttbara 3 693 glasavdelare i övre lådan. Topplatta 4 861 ingår. Levereras monterad.

841405 VIT ASK

5 840

7 300

842405 SVART ASK

5 840

7 300

844405 VIT

4 906

6 133

845405 KULÖR

5 840

7 300

831410 VIT ASK 832410 SVART ASK

5 345

6 681

5 345

6 681

834410 VIT

4 412

5 515

835410 KULÖR

5 345

6 681

841410 VIT ASK 842410 SVART ASK

8 022

10 028

8 022

10 028

844410 VIT

7 089

8 861

845410 KULÖR

8 022

10 028

VIT ASK SVART ASK

2 954

11


FLOW Vid val av kulör, ange kulörnummer på en separat textrad, för kulör nr se sid 3 B / H / D MM

Flow Högskåp 500, vänster

Flow Högskåp 500, höger

Invändig låda

12

ART.NR

500/1728/390 530801050

UTFÖRANDE

PRIS EXKL PRIS INKL MOMS MOMS

ANMÄRKNING

530812050 SVART ASK

5 689

7 111 Skåp i vit- eller svartmålad faner. Vit 7 111 eller kulör MDF. Lucka med pushöppning. Indragna hyllor i skåpets 6 075 övre del och förvaringsfack på luckans 7 111 insida. Fem hyllor ingår. Kan även fås med invändig låda som tillval. Lägg till 7 111 L efter artikelnumret. 7 111

530872050 VIT

4 860

6 075

530882050 KULÖR

5 689

7 111

VIT ASK

5 689

530811050 SVART ASK

5 689

530871050 VIT

4 860

530881050 KULÖR

5 689

500/1728/390 530802050 VIT ASK

# Lägg till VIT L efter art.nr.

5 689

789

986 Invändig låda i utförande vit. Vid val av låda minskas antal lösa hyllplan i skåpet med 1 st. Gummimatta ingår.


PRISLISTA BAD 2017

ART Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulörnr se.sid 3)

B/H/D MM

ART.NR.

FRONT

STOMME

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

TVÄTTSTÄLLSPAKET

Art tvättställspaket 608

Art tvättställspaket 908

Art tvättställspaket 608 Benstativ

Art tvättställspaket 908 Benstativ

608/646/500

908/646/550

608/850/500

908/850/550

6900620 VIT

VIT

8 419

6900699 KULÖR

VIT

8 691

6900609 ASK

VIT

8 691

6900920 VIT

VIT

10 354

12 943

6900999 KULÖR

VIT

10 642

13 303

6900909 ASK

VIT

10 642

13 303

10 524 Tvättställ i Top Solid, underskåp med två lådor 10 864 inklusive pushöppning. Levereras monterad. Tvättstället har inget bräddavlopp, varför vi 10 864 rekommenderar att använda bifogad öppen bottenventil (krom). Vattenlås och öppen bottenventil ingår. Två prylfack till kommod 600 och fyra prylfack till kommod 900 ingår. Liggande strukturriktning på lådor och luckor, vita stommar med gerade hörn och fasade framkanter. 230 V uttag går att beställa som tillval till underskåp för tvättställ. Lägg till U efter artikelnumret.

6911060

ASK

8 814

6931020

VIT

10 347

6931099

KULÖR

10 347

6911090

ASK

9 909

12 386

6941020

VIT

11 442

14 303

6941099

KULÖR

11 442

14 303

11 018 Tvättställ Top Solid, benstativ i massiv ask, vit12 934 eller kulörmålad ask. En hylla ingår. Justerbara fötter. Levereras monterad. Öppen 12 934 bottenventil (krom) ingår. Vattenlås ingår ej.

TILLVAL TVÄTTSTÄLLSPAKET

Lägg till U efter art.nr.

230V-uttag i låda

578

723 Dubbelt 230V-uttag monterat i den översta lådan. Pristillägg till ovanstående tvättställspaket med underskåp och lådor.

Vattenlås rund, krom

5490411

KROM

1 095

1 369 Designat vattenlås i krom, för utgång i vägg, 32 mm rör. För tvättställspaket benstativ då vattenlåset blir synligt.

Vattenlås Square, krom

5490911

KROM

1 309

1 636 Lika ovan, men fyrkantigt. För tvättställspaket benstativ då vattenlåset blir synligt.

1 291 Monteras i insida skåp med dolda fästen och 1 453 skruvar. LED-belysningen har en sensor som automatiskt stänger av eller på ljuset när lådan stängs och öppnas. Inkl 2 m anslutningskabel. . Energiklass A. Färgtemperatur 4000K.

Lådbelysning 600 2,4W

560/18/36

58323

1 033

Lådbelysning 900 3,6W

860/18/36

58325

1 162

58328

187

234 Används till lådbelysningar som totalt uppgår till 20W.

59507 VIT

168

210 Vitlackerad plåt.

Driver till lådbelysning 20W

Prylfack Art

180/70/100

13


ART Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulörnr se.sid 3)

FRONT

STOMME

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

B/H/D MM

ART.NR.

ANMÄRKNING

Art spegelskåp 606

606/659/156

692060*

VIT

6 398

Art spegelskåp 906

906/659/156

6920901

VIT

8 256

10 320 Dubbelsidiga spegelluckor. Fyra lösa glashyllor och pushöppning. Magnet och lös förstoringsspegel ingår. LED-belysning är infälld i skåpsbelysningen samt undersida spegelskåp. Dimmer ingår. Levereras monterat. LED 5,5 W och 11,5 W. Skyddsklass IP44. Färgtemperatur 4000K. Energiklass A++.

Art spegel 606

606/640/156 56683060

VIT

5 893

7 366 Inramad spegel med LED belysning i tak, sidor och undersida. Dimmer ingår. LED belysning 5,5 W. Skyddsklass IP44. Levereras monterat. Färgtemperatur 4000K. Energiklass A++.

Art spegel 906

906/640/156 56683090

VIT

6 651

8 314 Inramad spegel med LED belysning i tak, sidor och undersida. Dimmer ingår. LED-belysning 5,5 W och 11,5 W. Skyddsklass IP44. Levereras monterat. Färgtemperatur 4000K. Energiklass A++.

Spegel med blank aluminiumram 600

600x720x30 58720060

1 840

2 300 För valfri placering på vägg. Vändbar med dold upphängning.

Spegel med blank aluminiumram 900

900x720x30 58720090

2 249

2 811

Spegel med LED-belysning 600

600/640/38 58722060

3 294

4 118 Spegel med sidobelysning. Två lodräta LEDbelysningar 20W. Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Dimbar.

Spegel med LED-belysning 900

900/640/38 58722090

3 719

4 649

Spegel med LED-belysning och ljuskant 600

600x720x30

58721060

5 622

7 028 Spegel med en vågrät LED-belysning och lös förstoringsspegel. Skyddsklass IP44. Energiklass A++, Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

SPEGELSKÅP OCH SPEGLAR * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd lucka. 7 998 Dubbelsidig spegellucka, välj vänster- eller högerhängd. Två lösa glashyllor och pushöppning. Magnet och lös förstoringsspegel ingår. LED-belysning är infälld i skåpsbelysningen samt undersida spegelskåp. Dimmer ingår. Levereras monterat. LED 5,5 W. Skyddsklass IP44. Färgtemperatur 4000K. Energiklass A++.

Vågrät LED-belysning 4,4W samt ljuskant 11,2W.

Spegel med LED-belysning och ljuskant 900

14

900x720x30

58721090

6 163

7 704 Vågrät LED-belysning 7,2W samt ljuskant 14,1W.


PRISLISTA BAD 2017

ART Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulörnr se.sid 3)

B/H/D MM

ART.NR.

FRONT

STOMME

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

Spegel rund med ljuskant 600

600 58723060

5 586

6 983 Rund spegel med ljuskant 8,2W LED. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Spegel rund med ljuskant 900

900 58723090

6 811

8 514 Rund spegel med ljuskant 12W LED. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

SPEGELBELYSNING

Belysning Nite LED 305

Belysning Nite LED 550

Belysning Nayra LED 490

305/33/160

550/33/160

493/26/155

58322

KROM

830

1 038 Belysning på arm med LED-belysning 5W. Kan 1 323 användas till Spegel med blank aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. 1 323 Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

5832220

VIT

1 058

5832230

MÄSSSING

1 058

58329

KROM

1 042

5832920

VIT

1 369

5832930

MÄSSSING

1 369

5849020

VIT

1 083

1 354 Belysning på arm. Vit. LED-belysning 6W. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Passar på spegel med blank aluminiumram.

1 303 Belysning på arm med LED-belysning 7W. Kan 1 711 användas till Spegel med blank aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. 1 711 Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

FÖRVARINGSSKÅP * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd lucka.

Art överskåp

460/640/156 52090420* VIT

52090499*

KULÖR

52090409* ASK Art halvhögt överskåp

Art halvhögt skåp

Art högskåp

460/1078/156 53170420* VIT

VIT

3 138

VIT

3 226

3 923 En lucka och två lösa glashyllor. Levereras 4 033 monterat. Pushöppning ingår.

VIT

3 226

4 033 4 581 En lucka, två fasta hyllor och två lösa 4 691 glashyllor. Levereras monterat. Pushöppning ingår. 4 691

VIT

3 665

53170499* KULÖR

VIT

3 753

53170409* ASK

VIT

3 753

460/1078/405 53171420* VIT

VIT

3 876

53171499* KULÖR

VIT

3 964

4 845 En lucka, två fasta hyllor och en lös hylla. 4 955 Levereras monterat. Pushöppning ingår.

53171409* ASK

VIT

3 964

4 955

460/1666/405 53086420* VIT

53086499* 53086409* ASK

KULÖR

VIT

5 261

VIT

5 437

6 576 Två luckor, två fasta hyllor och två lösa hyllor. 6 796 Levereras monterat. Pushöppning ingår.

VIT

5 437

6 796

15


LOUIS Skåpen levereras monterade med dämpade luckor och lådor. Antikvitt utförande har detaljer i bronsoxid. Varmgrått, vitt och svart utförande har detaljer i krom.

UTFÖRANDE

PRIS EXKL MOMS

B / H / D MM

ART.NR

662/810/540

51010066 ANTIKVIT 51032066 VARMGRÅ F58

5 475

51019066 SVART F70

5 475

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

UNDERSKÅP/TVÄTTSTÄLL

Underskåp 660

51018066 VIT F20 Tvättställ 700

Underskåp 1260

Tvättställ 1300

700/20/560

1263/810/540

1300/20/560

54500070 VIT

3 550 Vit = gjutmarmor.

5450007053 LONDON GREY

11 367

14 209 Grå kompositsten.

5450007052 GRÅ JÄMTLAND

12 677

15 846 Grå Jämtland = mörkgrå kalksten

51010126

ANTIKVIT

13 108

51032126

VARMGRÅ F58

11 585

16 385 Komplett med luckor, lådor med 14 481 dämpning, knoppar, stödben och med tre lösa hyllor. Gummimattor ingår till 14 481 lådor. Vattenlås ingår. 14 481 Stödbenens höjd: 170-180 mm. Levereras monterat.

51019126 SVART F70

11 585

51018126 VIT F20

11 585

54500130 VIT 5450013052 GRÅ JÄMTLAND

1500/810/540

4 621

5 776 Vit = gjutmarmor

14 099

17 624 Grå kompositsten.

15 591

19 489 Grå Jämtland = mörkgrå kalksten

51010150 ANTIKVIT

13 254

51032150 VARMGRÅ F58

11 661

51019150 SVART F70

11 661

51018150 VIT F20 Tvättställ 1540

5 475

7 774 Komplett med luckor, knoppar, 6 844 stödben och med en lös hylla. Vattenlås ingår. 6 844 Stödbenens höjd: 170-180 mm. 6 844 Levereras monterat.

2 840

5450013053 LONDON GREY Underskåp 1500

6 219

1540/20/560 5450015453 LONDON GREY

5450315452 GRÅ JÄMTLAND

11 661

16 568 Komplett med luckor, knoppar, 14 576 stödben och med en lös hylla i varje skåp. Stödbenens höjd: 170-180 mm. 14 576 Vattenlås ingår. 14 576 Levereras monterat.

19 673

24 591 Grå kompositsten.

26 265

32 831 Grå Jämtland = mörkgrå kalksten

SPEGELSKÅP OCH SPEGEL

Spegelskåp

Spegel

Öppen hylla

16

660/833/140

600/820/16

240/735/140

52510060 ANTIKVIT, VÄ, UTAN UTTAG

5 958

52514060 ANTIKVIT, VÄ, MED UTTAG*

6 163

52511060 ANTIKVIT, HÖ, UTAN UTTAG 52516060 ANTIKVIT, HÖ, MED UTTAG*

5 958

52535060 VARMGRÅ F58, VÄ, UTAN UTTAG

5 267

52536060 VARMGRÅ F58, VÄ, MED UTTAG*

5 445

6 163

7 448 Komplett med lucka, två lösa hyllor, 7 704 knopp och lampett LED 3W. Skyddsklass IP44. Färgtemperatur 7 448 4000K. Energiklass A. 7 704 Hö resp. vä avser luckans hängning. Dubbelsidig spegellucka. 6 584 Levereras monterat. Dimbar. 6 806

52533060 VARMGRÅ F58, HÖ, UTAN UTTAG

5 267

6 584

52537060 VARMGRÅ F58, HÖ, MED UTTAG*

5 445

6 806

52528060 SVART F70, VÄ, UTAN UTTAG 52529060 SVART F70, VÄ, MED UTTAG*

5 267

6 584

5 445

6 806

52538060 SVART F70, HÖ, UTAN UTTAG

5 267

6 584

52539060

5 445

6 806

SVART F70, HÖ, MED UTTAG*

52518060 VIT F20, VÄ, UTAN UTTAG

5 267

6 584

52520060 VIT F20, VÄ, MED UTTAG*

5 445

6 806

52519060 VIT F20, HÖ, UTAN UTTAG

5 267

6 584

52521060 VIT F20, HÖ, MED UTTAG*

5 445

6 806

56601060 ANTIKVIT 56604060 VARMGRÅ F58

4 002

56605060 SVART F70 56606060 VIT F20

3 586 3 586

5 003 Spegel monterad på väggtavla. Med 4 483 två lampetter LED 2x3W. Skyddsklass IP44. Färgtemperatur 4000K. 4 483 Energiklass A. Dimbar. 4 483

565160240 ANTIKVIT

1 085

1 356 För montering mellan två spegelskåp.

3 586

565350240 VARMGRÅ F58

952

1 190

565450240 SVART F70

952

1 190

565180240 VIT F20

952

1 190


PRISLISTA BAD 2017

LOUIS Skåpen levereras monterade med dämpade luckor och lådor. Antikvitt utförande har detaljer i bronsoxid. Varmgrått, vitt och svart utförande har detaljer i krom.

B / H / D MM

ART.NR

UTFÖRANDE

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

FÖRVARINGSSKÅP

Överskåp vitrin

Överskåp vitrin höger

411/735/140

411/735/140

52020035 ANTIKVIT

3 947

4 934 Knopp och två lösa hyllor ingår.

52042035 VARMGRÅ F58

3 471

4 339 Vitrinlucka med antikglas.

52039035 SVART F70

3 471

4 339 Levereras monterat.

52049035 VIT F20

3 471

4 339

52021035 ANTIKVIT UTAN UTTAG

3 947

52024035 ANTIKVIT MED UTTAG*

4 148

52043035 VARMGRÅ F58 UTAN UTTAG

3 471

52045035 52046035 SVART F70 UTAN UTTAG

3 653

4 934 Knopp och två lösa hyllor ingår. 5 185 Vitrinlucka med antikglas. Levereras monterat. 4 339 *=Med 230 V uttag monterat inne i 4 566 skåpet.

3 471

4 339

52047035 52044035 VIT F20 UTAN UTTAG

3 653

4 566

3 471

4 339

52050035 VIT F20 MED UTTAG*

3 653

4 566

53010038 ANTIKVIT 53032038 VARMGRÅ F58

5 426

6 783 Stödben och fyra hyllor ingår.

4 777

5 971 Stödbenens höjd: 170-180 mm.

53049038 SVART F70

4 777

5 971 Levereras monterat.

53018038 VIT F20

4 777

5 971

53020038 ANTIKVIT, VÄNSTER

7 229

9 036 Knopp, stödben och fyra hyllor ingår.

53021038 ANTIKVIT, HÖGER

7 229

9 036 Stödbenens höjd: 170-180 mm.

53042038 VARMGRÅ F58, VÄNSTER

6 362

7 953 Vitrinlucka med antikglas.

53043038

VARMGRÅ F58, HÖGER

6 362

7 953 Hö resp. vä avser luckans hängning.

53040038

SVART F70, VÄNSTER

6 362

7 953 Levereras monterat.

53041038 53024038 VIT F20, VÄNSTER

6 362

7 953

6 362

7 953

53025038 VIT F20, HÖGER

6 362

7 953

474

593

VARMGRÅ F58 MED UTTAG*

SVART F70 MED UTTAG*

Högskåp

442/1420/365

utan lucka

Högskåp vitrin

442/1420/365

SVART F70, HÖGER

TILLBEHÖR

Handdukskrok

100/55/80

59640 BRONSOXID 5964011

Handduksstång

450/55/80

KROM

59641 BRONSOXID 5964111 KROM

Handduksring

210/210/80

59642 BRONSOXID 5964211

Tvål- och tandborsthållare

190/150/70

Toarullehållare

125/165/150

KROM

59643 BRONSOXID 5964311 KROM 59644 BRONSOXID 5964411 KROM

Toaborstset

100/320/100

59645 BRONSOXID 5964511

Blandare Viola

KROM

352

440

876

1 095

640

800

571

714

469

586

1 043 882

1 304 Stående 1 103

583

729

508

635

1 009 993

1 261 Stående 1 241

5912118 BRONSOXID

3 120

3 900 Inkl. lyftventil.

5912111 KROM

1 637

2 046

17


BASIC Underskåp och högskåp levereras omonterade i platta paket. Spegelskåp och överskåp är monterade. Liggande trämönster på luckor och lådor, stående på stommar. Svanenmärkt.

B / H / D MM

ART.NR

UTFÖRANDE

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

TVÄTTSTÄLLSPAKET

Basic tvättställspaket 540 underskåp med lucka

Basic tvättställspaket 650 underskåp med luckor

Basic tvättställspaket 650 underskåp med lådor

540/678/360-390

650/688/390-430

650/688/390-430

88000 VIT

2 733

88010 EK

2 733

88011 SVART

2 733

88100 VIT

3 549

88110 EK

3 549

88111 SVART

3 549

88200 VIT

3 988

88210 EK

3 988

88211 SVART

3 988

3 416 Porslinstvättställ med underskåp i vitt, ek 3 416 eller svart. Lucka och en hylla. Handtag 59046 ingår. Vattenlås ingår. 3 416

4 436 Porslinstvättställ med underskåp i vitt, ek 4 436 eller svart. Luckor och en hylla. Handtag 59045 ingår. Vattenlås ingår. 4 436

4 985 Porslinstvättställ med underskåp i vitt, ek 4 985 eller svart. Två dämpade lådor och handtag 59046 ingår. Vattenlås ingår. 4 985

SPEGELSKÅP

Spegelskåp Basic 500

Spegelskåp Basic 600

500/640/150 5250505000 VIT

1 244

5250505010 EK

1 244

5250505011 SVART

1 244

600/640/150 5250506000 VIT

1 629

5250506010 EK

1 629

5250506011 SVART

1 629

1 555 Finns i vitt, ek eller svart. En dubbelsidig 1 555 spegellucka och två glashyllor. Levereras med monterad stomme och lös lucka för 1 555 valfri hängning. 2 036 Finns i vitt, ek eller svart. Två dubbelsidiga 2 036 spegelluckor och två glashyllor. Levereras monterad. 2 036

TILLBEHÖR SPEGELSKÅP

Uttag 230 V

70/100/75

Uttag 230 V dubbelt

156/84/70

58410 SILVERGRÅ 508712 VITT

224

280 Enkelt eluttag för montering inne i skåp.

389

486 Dubbelt eluttag för montering i skåp, vitt.

SKÅPBELYSNINGAR

Skåpbelysning i plåt LED 500

500/34/225

5842150 VIT

1 676

2 095 Skåpbelysning i plåt som ger ljus både uppåt och nedåt. Vit. LED 2x8,5W. Skyddsklass IP44. Färgtemperatur 4000K. Energiklass A+. Dimbar.

Skåpbelysning Basic LED 600

600/32/260 5858306000 VIT

1 615

5858306010 EK

1 615

5858306011 SVART

1 615

2 019 Belysningsramp. Finns i vitt, ek och svart. 2 019 2x2W LED. För montering på spegelskåp. Utan eluttag. Skyddsklass IP24. 2 019 Färgtemperatur 4000K. Energiklass A++. Ej dimbar.

Skåpbelysning i plåt LED 600

600/34/225

5843160 VIT

1 676

2 095 Belysning i plåt som ger ljus både uppåt och nedåt. Vit. LED 17W. Skyddsklass IP44. Färgtemperatur 4000K. Energiklass A+. Dimbar.

Skåpbelysning i plåt lysrör 600

600/34/225

5844160 VIT

1 218

1 523 Belysning i plåt som ger ljus både uppåt och nedåt. Vit. Lysrör 1x24W. Skyddsklass IP44. Färgtemperatur 4000K. Energiklass A. Ej dimbar.

Belysning Nite LED 305

305/33/160

58322 KROM 5832220 VIT

830 1 058

5832230 MÄSSSING

1 058

1 038 Belysning på arm med LED-belysning 5W. 1 323 Kan användas till spegelskåp samt spegel med blank aluminiumram. Skyddsklass IP44. 1 323 Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

58329 KROM 5832920 VIT

1 042

5832930 MÄSSSING

1 369

5849020 VIT

1 083

Belysning Nite LED 550

Belysning Nayra LED 490

18

550/33/160

493/26/155

1 369

1 303 Skåpsbelysning på arm med LED-belysning 1 711 7W. 1 711 1 354 Belysning på arm. Vit. Passar på spegelskåp och spegel med blank aluminiumram LEDbelysning 6W. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. .


PRISLISTA BAD 2017

BASIC Underskåp och högskåp levereras omonterade i platta paket. Spegelskåp och överskåp är monterade. Liggande trämönster på luckor och lådor, stående på stommar. Svanenmärkt.

B / H / D MM

ART.NR

UTFÖRANDE

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

SPEGLAR

Spegel höjd 613

600/613/4

58702060

349

436 Spegel för montering under belysning. Använd den klammersats (2 klamrar) som ingår i underkant. Vid montering utan hylla och belysning, använd spegelklammersats (4 klamrar) som du hittar under Övriga tillbehör.

Spegel höjd 717

600/717/4

58713060

565

706 Med kondensavledande aluminiumlist som placeras mellan spegel och hylla. Klammersats (2 klamrar) ingår . Vid montering utan hylla och belysning, använd spegelklammersats (4 klamrar) som du hittar under Övriga tillbehör.

Spegel höjd 920

600/920/4

58701060

980

Spegel med blank aluminiumram 400

400x720x30

58720040

1 390

1 738 För valfri placering på vägg. Vändbar med dold upphängning.

Spegel med blank aluminiumram 600

600x720x30

58720060

1 840

2 300

Spegel med LED-belysning 600

600/640/38

58722060

3 294

4 118 Spegel med sidobelysning. Två lodräta LEDbelysningar 20W. Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Dimbar.

Spegel med LED-belysning och ljuskant 400

400x720x30

58721040

5 080

6 350 Spegel med en vågrät LED-belysning 2,4W samt ljuskant 9,3W och lös förstoringsspegel. Skyddsklass IP44. Energiklass A++, Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Spegel med LED-belysning och ljuskant 600

600x720x30

58721060

5 622

7 028 Vågrät LED-belysning 4,4W samt ljuskant 11,2W.

diam 600

58723060

5 586

6 983 Rund spegel med ljuskant 8,2W LED. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Spegel rund med ljuskant 600

1 225 Klammersats (2 klamrar) ingår. Vid montering utan belysning, använd spegelklammersats (4 klamrar) som du hittar under Övriga tillbehör.

19


BASIC Underskåp och högskåp levereras omonterade i platta paket. Spegelskåp och överskåp är monterade. Liggande trämönster på luckor och lådor, stående på stommar. Svanenmärkt.

B / H / D MM

ART.NR

UTFÖRANDE

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

SPEGELBELYSNINGAR

Basic spegelbelysning LED 600 utan uttag

600/32/160 5822306000 VIT

1 585

5822306010 EK

1 585

5822306011 SVART

1 585

Basic spegelbelysning LED 600 med uttag

600/32/160 5822406000 VIT

1 920

5822406010 EK

1 920

5822406011 SVART

1 920

Belysning Nite LED 305

305/33/160

58322 KROM 5832220

Belysning Nite LED 550

550/33/160

VIT

830 1 058

5832230 MÄSSSING

1 058

58329 KROM 5832920 VIT

1 042

5832930 MÄSSSING

1 369

1 369

1 981 Belysningsrramp. 2x2W LED. För montering 1 981 över spegel. Skyddsklass IP24. Färgtemperatur 4000K. Energiklass A++. 1 981 Ej dimbar. 2 400 Belysningsramp. 2x2W LED med 230V uttag. 2 400 För montering över spegel. Skyddsklass IP24. Färgtemperatur 4000K. Energiklass 2 400 A++. Ej dimbar. 1 038 Belysning på arm med LED-belysning 5W. 1 323 Kan användas till spegelskåp, och spegel med blank aluminiumram. Skyddsklass IP44. 1 323 Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 303 Belysning på arm med LED-belysning 7W. 1 711 Kan användas till spegelskåp och spegel med blank aluminiumram. Skyddsklass IP44. 1 711 Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Belysning Nayra LED 490

493/26/155

5849020 VIT

1 083

Hylla

600/32/130

56506000 VIT

355

444 Hylla med dold montering.

56506010 EK

355

444

56506011 SVART

355

444

300/640/156 5200603000 VIT

797

5200603010 EK

797

5200603011 SVART

797

996 Finns i vitt, ek eller svart. Lucka och två 996 glashyllor. Stommen levereras monterad. Handtag 59045 ingår. 996

1 354 Belysning på arm. Vit. Passar på spegelskåp och spegel med blank aluminiumram. LED-belysning 6W. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

HYLLA

FÖRVARINGSSKÅP

Överskåp 300

Högskåp 300

20

300/1728/366 5306203000 VIT

2 232

5306203010 EK

2 232

5306203011 SVART

2 232

2 790 Finns i vitt, ek eller svart. Två luckor, två 2 790 fasta och tre lösa hyllor. Handtag 59045 ingår. 2 790


PRISLISTA BAD 2017

FREE Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd.

B/H/D MM

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS PRIS EXKL INKL MOMS MOMS

ANMÄRKNING

VÄGGHÄNGDA TVÄTTSTÄLL

Tvättställ Free 415 porslin

415/30/380

5480041

VITT

1 948

2 435 Vid montering av separat tvättställ utan kommod beställ Bultkit art.nr 54916.

Tvättställ Free COMPACT 615 porslin

615/30/420

54800615

VITT

2 024

2 530

Tvättställ Free 615 porslin

615/30/480

5480061

VITT

2 106

2 633

Tvättställ Free 915 porslin

915/30/480

5480091

VITT

3 634

4 543

Bultkit

54916

61

76 Bultkit för montering av porslinstvättställ i vägg.

TVÄTTSTÄLLSPAKET

Free tvättställspaket 415 415/606/380 lucka

67241080* LIGHT VIT

VIT

3 649

67241016* LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

3 649

67241020* SOFT VIT 672410299* SOFT KULÖR

KULÖR

67241030* PLAIN VIT 672419399* PLAIN KULÖR

VIT

4 561 Porslinstvättställ, vattenlås och 4 561 underskåp med en lucka. En hylla ingår. Byt ut * i artikelnumret mot 1 för 3 734 4 668 vänsterhängd lucka eller 2 för 5 545 6 931 högerhängd lucka. Stödben finns som tillbehör. 3 792 4 740

KULÖR

5 545

6 931

67241631* 67241010* RAM VIT

EK

4 783

5 979

VIT

4 046

5 058

67241611* 67241060* CLASSIC VIT

EK

5 214

6 518

VIT

4 046

5 058

KULÖR

6 034

7 543

67271080 LIGHT VIT

VIT

67271016 LIGHT WOOD 67271020 SOFT VIT

LIGHT WOOD

4 043 5 054 Porslinstvättställ, vattenlås och 4 043 5 054 underskåp med två luckor. GRUND modell. En hylla ingår. 4 191 5 239 Stödben finns som tillbehör. 6 245 7 806

PLAIN EK

RAM EK

672419699* CLASSIC KULÖR Free tvättställspaket 615 615/606/420 lucka COMPACT

VIT

672719299 SOFT KULÖR

KULÖR

67271030 PLAIN VIT 672719399 PLAIN KULÖR

VIT

4 297

5 371

KULÖR

6 245

7 806

67271631 PLAIN EK 67271010 RAM VIT

EK

5 547

6 934

VIT

4 809

6 011

67271611 RAM EK

EK

6 407 8 009

VIT

4 809

6 011

KULÖR

7 225

9 031

67371080 LIGHT VIT

VIT

67371016 LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

5 552 6 940 Porslinstvättställ, vattenlås och 5 552 6 940 underskåp med två lådor. GRUND modell. Ett prylfack samt gummimattor ingår. 5 701 7 126 Kan även fås med 230V-uttag som tillval. 7 780 9 725 Lägg till U efter artikelnumret. Lådbelysning och stödben finns som 5 806 7 258 tillbehör. 7 727 9 659

67271060 CLASSIC VIT 672719699 CLASSIC KULÖR Free tvättställspaket 615 615/606/420 låda COMPACT

VIT

67371020 SOFT VIT 673719299 SOFT KULÖR 67371030 PLAIN VIT 673719399

PLAIN KULÖR

67371631 PLAIN EK 67371050

PLAIN VIT, GREPPLIST

VIT KULÖR VIT KULÖR EK

7 372

9 215

VIT

6 234

7 793

673719599 PLAIN KULÖR, GREPPLIST KULÖR

8 155 10 194

67371651 PLAIN EK, GREPPLIST

EK

7 800

9 750

67371010 RAM VIT

VIT

6 634

8 293

67371611 RAM EK

EK

67371060 CLASSIC VIT 673719699 CLASSIC KULÖR 67371070 TWIST VIT 673719799 TWIST KULÖR

7 751 9 689 8 293

VIT

6 634

KULÖR

8 570 10 713

VIT

6 170

KULÖR

8 191 10 239

7 713

21


FREE Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd.

B/H/D MM

Free tvättställspaket 615 615/606/480 luckor

ART.NR

67261080

FRONT/ UTFÖRANDE

5 526

KULÖR

6 371

7 964

67261020 SOFT VIT

VIT

67261631 PLAIN EK 67261010 RAM VIT

EK

5 672 7 090

VIT

4 933

67261611 RAM EK

EK

6 532

8 165

VIT

4 933

6 166

672619699 CLASSIC KULÖR

6 166

KULÖR

7 351

9 189

67361080 LIGHT VIT

VIT

5 687

67361016 LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

5 687

VIT

5 836

KULÖR

7 862

67361020 SOFT VIT 673619299 SOFT KULÖR 67361030 PLAIN VIT 673619399 PLAIN KULÖR 67361631 PLAIN EK 67361050 PLAIN VIT, GREPPLIST 673619599

PLAIN KULÖR, GREPPLIST

67361651 PLAIN EK, GREPPLIST 67361010 RAM VIT 67361611 RAM EK 67361060 673619699

VIT

5 941

KULÖR

7 862

7 109 Porslinstvättställ, vattenlås och 7 109 underskåp med två lådor. Ett prylfack samt gummimattor ingår. Kan även fås 7 295 med 230V-uttag som tillval. Lägg till U 9 828 efter artikelnumret. Lådbelysning och stödben finns som 7 426 tillbehör. 9 828

EK

7 506

9 383

VIT

6 369

7 961

KULÖR

8 290 10 363

EK

7 934

9 918

VIT

6 769

8 461

EK

7 885

9 856

CLASSIC VIT

VIT

6 769

8 461

CLASSIC KULÖR

KULÖR

8 705 10 881

67361070 TWIST VIT

7 881

VIT

6 305

KULÖR

8 326 10 408

67291080 LIGHT VIT

VIT

5 733

67291016 LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

5 733

VIT

5 941

673619799

TWIST KULÖR

67291020 SOFT VIT 672919299 SOFT KULÖR

7 166 Porslinstvättställ, vattenlås och 7 166 underskåp med två luckor. En hylla ingår. Stödben finns som tillbehör. 7 426

KULÖR

8 155 10 194

VIT

5 999

KULÖR

8 155 10 194

67291631 PLAIN EK 67291010 RAM VIT

EK

7 790

9 738

VIT

7 051

8 814

67291611 RAM EK

EK

8 148 10 185

67291030 PLAIN VIT 672919399 PLAIN KULÖR

67291060 CLASSIC VIT 672919699 CLASSIC KULÖR

7 499

8 814

VIT

7 051

KULÖR

8 967 11 209

67391080 LIGHT VIT

VIT

67391016 LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

9 381 Porslinstvättställ, vattenlås och 9 381 underskåp med två lådor. Ett prylfack ingår. Kan även fås med 230V-uttag som 7 718 9 648 tillval. Lägg till U efter artikelnumret. 9 815 12 269 Lådbelysning och stödben finns som tillbehör. 7 804 9 755

67391020 SOFT VIT 673919299 SOFT KULÖR 67391030 PLAIN VIT 673919399

PLAIN KULÖR

67391631 67391050 PLAIN VIT, GREPPLIST PLAIN EK

673919599

VIT KULÖR VIT

7 505 7 505

KULÖR

9 815 12 269

EK

9 437 11 796

VIT

8 414 10 518

KULÖR

10 425 13 031

67391651 PLAIN EK, GREPPLIST

EK

10 047 12 559

67391010

VIT

8 701 10 876

RAM EK

EK

9 649 12 061

CLASSIC KULÖR

KULÖR

PLAIN KULÖR, GREPPLIST

RAM VIT

67391611 67391060 CLASSIC VIT 673919699

67391070 TWIST VIT 673919799 TWIST KULÖR

22

7 964

4 421

4 167

67261060 CLASSIC VIT

Free tvättställspaket 915 915/606/480 lådor

6 371

VIT

LIGHT WOOD

672619399 PLAIN KULÖR

Free tvättställspaket 915 915/606/480 luckor

4 315

KULÖR

4 167

67261016 LIGHT WOOD

67261030 PLAIN VIT

ANMÄRKNING

5 209 Porslinstvättställ, vattenlås och 5 209 underskåp med två luckor. En hylla ingår. Stödben finns som tillbehör. 5 394

VIT

LIGHT VIT

672619299 SOFT KULÖR

Free tvättställspaket 615 615/606/480 lådor

STOMME

PRIS PRIS EXKL INKL MOMS MOMS

VIT

VIT KULÖR

8 701 10 876 10 469 13 086 8 259 10 324 10 257 12 821


PRISLISTA BAD 2017

FREE Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd.

B/H/D MM

FRONT/ UTFÖRANDE

ART.NR

STOMME

PRIS PRIS EXKL INKL MOMS MOMS

ANMÄRKNING

TILLVAL TVÄTTSTÄLLSPAKET

230V-uttag i låda

Lägg till U efter art.nr.

578

723 Dubbelt 230V-uttag monterat till höger i den understa lådan. Pristillägg till ovanstående tvättställspaket.

1 291 Monteras i insida skåp med dolda fästen 1 453 och skruvar. LED-belysningen har en sensor som automatiskt stänger av eller på ljuset när lådan stängs och öppnas. Inkl 2 m anslutningskabel. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K.

Lådbelysning 600 2,4W

560/18/36

58323

1 033

Lådbelysning 900 3,6W

860/18/36

58325

1 162

58328

187

Driver till lådbelysning 20W

234 Används till lådbelysningar som totalt uppgår till 20W.

SPEGELSKÅP

Spegelskåp BAS 400

400/640/150

5254100* VIT

1 660

5254116* LIGHT WOOD

1 660

5254190* KULÖR Spegelskåp BAS 600

Spegelskåp PLUS 600

Spegelskåp BAS 600, 2 speglar

600/640/150

600/640/150

600/640/150

5254101* EK 5250200* VIT

2 180

2 725

5250300*

3 110

3 888 Samma utföranden som ovan, men 5 833 extrautrustat med underbelysning T5 8W, magnet och en lös förstoringsspegel. 4 368 Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

VIT

4 666

5250301* EK

3 494

5250400 VIT

2 118

5250416 5250490 KULÖR

2 118

5250401 5250500 VIT

900/640/150

3 674

2 648 Dubbelsidiga spegelluckor. Två lösa 2 648 glashyllor och dämpad stängning. Levereras monterat. 4 593

2 500

3 125

4 394 Samma utföranden som ovan, men 5 071 6 339 extrautrustat med underbelysning T5 8W, magnet och en lös förstoringsspegel. 3 899 4 874 Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 3 515

5250600 VIT

2 757

5250616 LIGHT WOOD

2 757

5250690 KULÖR Spegelskåp PLUS 900

1 796

5250390* KULÖR

5250590 KULÖR

900/640/150

2 245 Dubbelsidig spegellucka, välj vänster2 245 eller högerhängd. Två lösa glashyllor och dämpad stängning. Levereras monterat. 4 190

5250201* EK

5250501 EK Spegelskåp BAS 900

2 535

1 796 3 352

LIGHT WOOD

600/640/150

2 028

5250216* LIGHT WOOD 5250290* KULÖR

EK

Spegelskåp PLUS 600, 2 speglar

2 075 Dubbelsidig spegellucka, välj vänster2 075 eller högerhängd. Två lösa glashyllor och dämpad stängning. Levereras monterat. 3 216 4 020

3 446 Två dubbelsidiga spegelluckor. Fyra lösa 3 446 glashyllor och dämpad stängning. Levereras monterat. 4 312 5 390

5250601 EK

3 142

3 928

5250700 VIT

4 408

5250790 KULÖR

5 964

5250701 EK

4 791

5 510 Samma utföranden som ovan, men 7 455 extrautrustat med underbelysning T5 13W, magnet och lös förstoringsspegel. 5 989 Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

SPEGELSKÅP Premium 600/640/160 600

525420* VIT

7 388

525429* KULÖR

8 906

SPEGELSKÅP Premium 900/640/160 900

5254300 VIT

8 804 11 005 Dubbelsidiga spegelluckor. LED10 322 12 903 belysning i tak, sidor och undersida, totalt 33W. Färgtemperatur 4000K. Dimbar. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Pushöppning och magnet ingår. Levereras monterad.

5254390 KULÖR

9 235 Dubbelsidig spegellucka. LED-belysning i 11 133 tak, sidor och undersida, Totalt 26W. Färgtemperatur 4000K. Dimbar. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Pushöppning och magnet ingår. Levereras monterad.

23


FREE Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd.

B/H/D MM

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS PRIS EXKL INKL MOMS MOMS

ANMÄRKNING

TILLBEHÖR SPEGELSKÅP

58410 SILVERGRÅ

224

280 Enkelt eluttag för montering inne i skåp, silvergrå.

389

486 Dubbelt eluttag för montering i skåp, vitt.

5801006300 VIT

2 091

5801006399 KULÖR

2 349

2 614 Belysningsramp lysrör T5, 13 W. 2 936 Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Passar 3 499 till spegelskåp 600.

Uttag 230 V

70/100/75

Uttag 230 V dubbelt

156/84/70

508712 VIT

630/35/260

SKÅPBELYSNINGAR

Skåpbelysning 630

Skåpbelysning 930

930/35/260

5801006301 EK

2 799

5801009300 VIT

2 565

5801009399 KULÖR

2 822

5801009301 EK

3 206 Belysningsramp lysrör T5, 21 W. 3 528 Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Passar 3 472 4 340 till spegelskåp 900.

Skåpbelysning i plåt LED 600

600/34/225

5843160 VIT

1 676

2 095 Skåpbelysning LED 17W. Vit. Skyddsklass IP44. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Dimbar.

Skåpbelysning i plåt lysrör 600

600/34/225

5844160 VIT

1 218

1 523 Skåpbelysning lysrör 1x24W. Vit. Skyddsklass IP44. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Belysning Nite LED 305

305/33/160

58322 KROM 5832220 VIT

1 058

5832230 MÄSSING

1 058

58329 KROM 5832920 VIT

1 042

5832930 MÄSSING

1 369

5849020 VIT

1 083

Belysning Nite LED 550

Belysning Nayra LED 490

550/33/160

493/26/155

830

1 369

1 038 Belysning på arm med LED-belysning 1 323 5W. Kan användas till spegelskåp, spegel på väggplatta samt spegel med blank 1 323 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 303 Belysning på arm med LED-belysning 1 711 7W. Kan användas till spegelskåp, spegel på väggplatta samt spegel med blank 1 711 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 354 Belysning på arm, vit. LED-belysning 6W. Passar till spegelskåp samt spegel på väggplatta. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

SPEGLAR

24

Spegel 600

600/717/4

58713060

565

706 Med kondensavledande aluminiumlist som placeras mellan spegel och hylla. Klammersats (2 klamrar) ingår . Vid montering utan hylla och belysning, använd spegelklammersats (4 klamrar) som du hittar under övriga tillbehör.

Spegel 900

900/717/4

58713090

698

873

Spegel 600 hög

600/920/4

58701060

992

1 240 Klammersats (2 klamrar) ingår. Vid montering utan belysning, använd spegelklammersats (4 klamrar) som du hittar under Övriga tillbehör.


PRISLISTA BAD 2017

FREE Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd.

B/H/D MM

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS PRIS EXKL INKL MOMS MOMS

ANMÄRKNING

Spegel med blank aluminiumram 400

400x720x30

58720040

1 390

Spegel med blank aluminiumram 600

600x720x30

58720060

1 840 2 300

Spegel med blank aluminiumram 900

900x720x30

58720090

2 249

2 811

Spegel på väggplatta 600

600/640/27

56706016 LIGHT WOOD

1 440

56706000 VIT

1 562

1 800 Spegel på väggplatta i light wood eller ek. 1 953 Vit och kulör MDF.

56706099 KULÖR

1 769

2 211

56706001 EK

1 769

2 211

56709016 LIGHT WOOD 56709000 VIT

1 701

2 126

1 853

2 316

56709099 KULÖR

2 060

2 575

56709001 EK

2 060

2 575 4 118 Spegel med sidobelysning. Två lodräta LED-belysningar 20W. Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Dimbar.

Spegel på väggplatta 900

900/640/27

1 738 För valfri placering på vägg. Vändbar med dold upphängning.

Spegel med LEDbelysning 600

600/640/38

58722060

3 294

Spegel med LEDbelysning 900

900/640/38

58722090

3 719 4 649

Spegel med LEDbelysning och ljuskant 400

400x720x30

58721040

5 080

6 350 Spegel med en vågrät LED-belysning 2,4W samt ljuskant 9,3W och lös förstoringsspegel. Skyddsklass IP44. Energiklass A++, Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Spegel med LEDbelysning och ljuskant 600

600x720x30

58721060

5 622

7 028 Vågrät LED-belysning 4,4W samt ljuskant 11,2W.

Spegel med LEDbelysning och ljuskant 900

900x720x30

58721090

6 163

7 704 Vågrät LED-belysning 7,2W samt ljuskant 14,1W.

Spegel rund med ljuskant 600

diam 600

58723060

5 586

6 983 Rund spegel med ljuskant 8,2W LED. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Ej dimbar.

Spegel rund med ljuskant 900

diam 900

58723090

6 811

8 514 Rund spegel med ljuskant 12W LED. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Ej dimbar.

25


FREE Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd.

B/H/D MM

FRONT/ UTFÖRANDE

ART.NR

STOMME

PRIS PRIS EXKL INKL MOMS MOMS

ANMÄRKNING

SPEGELBELYSNING

Spegelbelysning 600

600/35/170

5811006000 VIT 5811006099 KULÖR 5811006001 EK

Spegelbelysning 900

900/35/170

5811009000 VIT 5811009001 EK

2 195 2 744 Belysningsramp lysrör T5 13W. 2 451 3 064 Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda 2 822 3 528 upphängningsbeslag.

5811106000 VIT

2 359

5811106099 KULÖR

2 615

5811106001 EK

2 799

5811009099 KULÖR Spegelbelysning 600 uttag

600/35/170

Spegelbelysning 900 uttag

900/35/170

Belysning Nite LED 305

Belysning Nite LED 550

305/33/160

550/33/160

2 468 Belysningsramp lysrör T5 8W. 2 788 Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda 2 451 3 064 upphängningsbeslag. 1 974

2 230

5811109000 VIT

2 579

5811109099 KULÖR

2 836

5811109001 EK

3 159

58322 KROM 5832220 VIT

1 058

5832230 MÄSSING

1 058

58329 KROM 5832920 VIT

1 042

5832930 MÄSSING

1 369

830

1 369

2 949 Belysningsramp lysrör T5 8W. Med 230V 3 269 uttag. Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda 3 499 upphängningsbeslag. 3 224 Belysningsramp lysrör T5 13W. Med 230V 3 545 uttag. Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda 3 949 upphängningsbeslag. 1 038 Belysning på arm med LED-belysning 1 323 5W. Kan användas till spegelskåp, spegel på väggplatta samt spegel med blank 1 323 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 303 Belysning på arm med LED-belysning 1 711 7W. Kan användas till spegelskåp, spegel på väggplatta samt spegel med blank 1 711 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Belysning Nayra LED 490

493/26/155

5849020 VIT

1 083

1 354 Belysning på arm, vit. LED-belysning 6W. Passar till spegelskåp samt spegel på väggplatta. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Hylla 300

300/35/130

5655003000 VIT

565

5655003099 KULÖR

821

706 Passar under spegel eller som vägghylla. 1 026 Dolda upphängningsbeslag.

HYLLOR

Hylla 600

600/35/130

5655003001 EK 5655006000 VIT 5655006099 KULÖR

Hylla 900

900/35/130

5655006001 EK 5655009000 VIT 5655009099

KULÖR

5655009001 EK

26

1 098

1 373

617

771

871

1 089

1 373

1 716

718

898

977

1 221

1 666

2 083


PRISLISTA BAD 2017

FREE Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd.

B/H/D MM

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS PRIS EXKL INKL MOMS MOMS

ANMÄRKNING

ÖVERSKÅP

Överskåp 300

300/640/160

52002080* LIGHT VIT

VIT

1 202

52002016* LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

1 202

1 503 En lucka och två lösa glashyllor. 1 503 Levereras monterat. 1 605

52002020* SOFT VIT

VIT

1 284

KULÖR

3 127 3 909

52002030* PLAIN VIT

VIT

1 325

52002999*

KULÖR

3 127 3 909

520029299*

SOFT KULÖR

PLAIN KULÖR

52002631* PLAIN EK

EK

1 979

52002010* RAM VIT

VIT

1 593

1 991

52002611* RAM EK

EK

2 430

3 038

1 593

1 991

52002060* CLASSIC 520029699* CLASSIC KULÖR Överskåp 500

500/640/160

VIT

1 451

LIGHT WOOD

1 451

1 814 En lucka och två lösa glashyllor. 1 814 Levereras monterat.

VIT

1 542

1 928

KULÖR

3 555 4 444

52003030* PLAIN VIT

VIT

1 625

52003999* PLAIN KULÖR

KULÖR

3 555 4 444

52003631* PLAIN EK 52003010* RAM VIT

EK

2 452

VIT

2 066

2 583

52003611* RAM EK

EK

2 645

3 306

VIT

2 066

2 583

KULÖR

3 816

4 770

VIT

1 864

KULÖR

3 628

2 330 Classic vitrinlucka och två lösa glashyllor. 4 535 Levereras monterad.

520049* CLASSIC VITRIN VIT 520049899*

Överskåp 500 vitrin

500/640/160

3 600 4 500

52003016* LIGHT WOOD

52003060* CLASSIC VIT 520039699* CLASSIC KULÖR 300/640/160

VIT KULÖR

2 474

52003080* LIGHT VIT 52003020* SOFT VIT 520039299* SOFT KULÖR

Överskåp 300 vitrin

1 656

CLASSIC VITRIN KULÖR

520059* CLASSIC VITRIN VIT

2 031 3 065

VIT

2 168

2 710

KULÖR

3 933

4 916

53502080 LIGHT VIT

VIT

3 098

53502016 LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

3 098

3 873 Levereras monterad. Topplatta kan 3 873 beställas som tillbehör.

520059899*

CLASSIC VITRIN KULÖR

LÅDA

Låda 500

500/322/390

53502020 SOFT VIT

VIT

3 188

3 985

SOFT KULÖR

KULÖR

4 955

6 194

PLAIN VIT

VIT

3 216 4 020

53502999 PLAIN KULÖR

KULÖR

4 955

6 194

53502631 PLAIN EK

EK

3 930

4 913

53518030 PLAIN VIT GREPPLIST

VIT

3 393

4 241

53518999 PLAIN KULÖR GREPPLIST KULÖR

5 132

6 415

53518631 PLAIN EK GREPPLIST 53502010 RAM VIT

EK

4 107

5 134

VIT

3 557 4 446

53502611 RAM EK 53502060 CLASSIC VIT

EK

4 119

VIT

3 557 4 446

KULÖR

5 302

535029299 53502030

535029699 CLASSIC KULÖR

5 149 6 628

27


FREE Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd.

B/H/D MM

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS PRIS EXKL INKL MOMS MOMS

ANMÄRKNING

HALVHÖGA SKÅP

Halvhögt skåp BAS 300

300/1088/390

53107080* LIGHT VIT

VIT

53107016* LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

KULÖR

3 624 En lucka, en fast hylla och två lösa hyllor. 3 624 Levereras monterat. Topplatta och stödben kan beställas som tillbehör. Kan 3 004 3 755 även fås med Invändig låda som tillval. 4 992 6 240 Lägg till L efter artikelnumret.

53107030* PLAIN VIT

VIT

3 090

53107999*

KULÖR

4 992 6 240

53107020* SOFT VIT 531079299*

SOFT KULÖR

PLAIN KULÖR

500/1088/390

4 134

5 168

53107010* RAM VIT

VIT

3 492

4 365

53107611* RAM EK 53107060* CLASSIC VIT

EK

4 400 5 500

VIT

3 492

KULÖR

5 315 6 644

53108080* LIGHT VIT

VIT

53108016* LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

3 524 4 405 En lucka, en fast hylla och två lösa hyllor. 3 524 4 405 Levereras monterat. Topplatta kan beställas som tillbehör. Kan även fås med 3 712 4 640 Invändig låda som tillval. Lägg till L efter 5 953 7 441 artikelnumret.

VIT

3 792

53108999* PLAIN KULÖR

KULÖR

5 953

7 441

53108631* PLAIN EK

EK

5 116

6 395

VIT

4 471

5 589

53108611* RAM EK

EK

5 270

6 588 5 589

53111080*

LIGHT VIT

53111016* LIGHT WOOD 53111020* 531119299* SOFT KULÖR

2 778

LIGHT WOOD

2 778

3 473 En lucka och tre lösa glashyllor. 3 473 Levereras monterat.

VIT

2 883 3 604

KULÖR

4 869 6 086 2 969

KULÖR

4 869 6 086

53111631* PLAIN EK 53111010* RAM VIT

EK

3 885

4 856

VIT

3 371

4 214

53111611* RAM EK

EK

4 151

5 189

VIT

3 371

4 214

3 711

KULÖR

5 192 6 490

53112080* LIGHT VIT

VIT

3 402

53112016* LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

3 402

4 253 En lucka och tre lösa glashyllor. 4 253 Levereras monterat.

VIT

3 590 4 488

KULÖR

5 830

7 288

VIT

3 670

4 588

53112999* PLAIN KULÖR

KULÖR

5 830

7 288

53112631* PLAIN EK

EK

4 865

6 081

53112010* RAM VIT

VIT

4 349

5 436

53112611* RAM EK

EK

5 019

6 274

VIT

4 349

5 436

KULÖR

6 059

7 574

LIGHT WOOD

4 034 5 043 En spegel med öppen förvaring. Sju 4 034 5 043 glashyllor ingår. Pushöppning ingår. Levereras monterad. Vänster- eller 5 590 6 988 högerhängd spegellucka. 4 550 5 688

53112030* PLAIN VIT

53112060* 531129699* CLASSIC KULÖR CLASSIC VIT

28

7 728

VIT

53111999* PLAIN KULÖR

53112020* SOFT VIT 531129299* SOFT KULÖR

400/1088/150

4 471 6 182

VIT

531119699* CLASSIC KULÖR

Halvhögt skåp 400 spegel

VIT KULÖR

53111030* PLAIN VIT

53111060* CLASSIC VIT 500/1088/160

4 740

53108010* RAM VIT

SOFT VIT

Halvhögt skåp GRUND 500

VIT KULÖR

4 365

53108030* PLAIN VIT

53108060* CLASSIC VIT 531089699* CLASSIC KULÖR 300/1088/160

3 863

EK

53108020* SOFT VIT 531089299* SOFT KULÖR

Halvhögt skåp GRUND 300

2 899

53107631* PLAIN EK

531079699* CLASSIC KULÖR Halvhögt skåp BAS 500

VIT

2 899

5311416*

SPEGEL

531140* SPEGEL

VIT

531149* SPEGEL

KULÖR

531146* SPEGEL

EK


PRISLISTA BAD 2017

FREE Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd.

B/H/D MM

FRONT/ UTFÖRANDE

ART.NR

STOMME

PRIS PRIS EXKL INKL MOMS MOMS

ANMÄRKNING

TOPPLATTOR

Topplatta 305

5615003000 VIT

462

5615003099 KULÖR

718

5615003001 EK

565

706

5615003016 5615005000 VIT

327

409

512

5615005099 KULÖR

769

640 Till halvhöga skåp (djup 390 mm) och 961 låda.

5615005001 EK

684

855

505/16/395

5615005016 LIGHT WOOD

362

453

605/19/395

5615006000 VIT

565

5615006099 KULÖR

821

305/19/395

305/16/395

Topplatta 505

Topplatta 605

505/19/395

605/16/395

Topplatta 1005

1005/19/395

1005/16/395

LIGHT WOOD

578 Till halvhöga skåp (djup 390 mm) och 898 låda.

706 Till halvhöga skåp (djup 390 mm) och 1 026 låda.

5615006001 EK

739

924

5615006016 LIGHT WOOD

400

500

5615010000 VIT

617

5615010099 KULÖR

871

771 Till halvhöga skåp (djup 390 mm) och 1 089 låda.

5615010001 EK

977

1 221

5615010016 LIGHT WOOD

436

545

HÖGSKÅP

Högskåp Free BAS 300

300/1634/390

53094080* LIGHT VIT

VIT

53094016* LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

KULÖR

3 247 4 059 En lucka, en fast och tre lösa hyllor. 3 247 4 059 Levereras monterat. Kan även fås med Invändig låda som tillval. Lägg till L efter 3 468 4 335 artikelnumret. 5 545 6 931

53094030* PLAIN VIT

VIT

3 548

53094999* PLAIN KULÖR

KULÖR

5 545

6 931

53094631* PLAIN EK

EK

4 658

5 823

53094010* RAM VIT

VIT

4 045

5 056

53094611* RAM EK

EK

4 821 6 026

53094020* SOFT VIT 530949299* SOFT KULÖR

53094060* CLASSIC VIT 530949699* Högskåp Free BAS 500

500/1634/390

53095080*

530959299*

VIT

4 045

5 056

KULÖR

5 764

7 205

LIGHT VIT

VIT

4 708 En lucka, en fast och tre lösa hyllor. 3 766 4 708 Levereras monterat. Kan även fås med Invändig låda som tillval. Lägg till L efter 4 032 5 040 artikelnumret. 6 108 7 635

500/1634/390

LIGHT WOOD

SOFT VIT

VIT

SOFT KULÖR

KULÖR

3 766

53095030* PLAIN VIT

VIT

4 112

5 140

53095999* PLAIN KULÖR

KULÖR

6 108

7 635

53095631* PLAIN EK 53095010* RAM VIT

EK

5 221

6 526

VIT

4 608

5 760

53095611* RAM EK 53095060* CLASSIC VIT

EK

5 385

6 731

VIT

4 608

5 760

KULÖR

6 327 7 909

VIT

4 441

KULÖR

6 517

53096030* PLAIN VIT

VIT

4 521

53096999* PLAIN KULÖR

KULÖR

6 517

53096631* PLAIN EK

EK

5 630

5 551 Lucka med förvaringsfack på luckans 8 146 insida. Indragna hyllor i skåpets övre del. Fem hyllor ingår. Endast till lucka Soft, 5 651 Plain och Classic i bredd 500 mm. Kan 8 146 även fås med Invändig låda som tillval. Lägg till L efter artikelnumret. 7 038

VIT

5 017

6 271

KULÖR

6 736 8 420

530959699* CLASSIC KULÖR Högskåp Free PLUS 500

4 435

CLASSIC KULÖR

53095016* LIGHT WOOD 53095020*

VIT

53096020* SOFT VIT 530969299* SOFT KULÖR

53096060* CLASSIC VIT 530969699* CLASSIC KULÖR

29


FREE Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd.

B/H/D MM

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS PRIS EXKL INKL MOMS MOMS

ANMÄRKNING

TILLVAL HÖGSKÅP

Invändig låda

# Lägg till L efter art.nr.

VIT

789

986 Invändig låda i utförande vit. Till halvhöga samt högskåp i djup 390 mm. Vid val av låda minskas antal lösa hyllplan i skåpet med 1 st. Gummimatta ingår.

STÖDBEN FREE

30

Stödben Classcic vit 264 mm

508100 VIT

260

325 Stödben inkl fästplatta, höjd 264-280 mm. Passar till Free tvättställspaket och högskåp samt halvhögt skåp som placeras i höjd 264 mm från golv.

Stödben Classic kulör 264 mm

50810099 KULÖR

290

363


PRISLISTA BAD 2017

MEZZO Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS PRIS EXKL MOMS INKL MOMS

ANMÄRKNING

TVÄTTSTÄLLSPAKET

Mezzo tvättställspaket 530

530/608/405

67401020 SOFT VIT 674019299 SOFT KULÖR 67401090 LINE VIT 674019999

Mezzo tvättställspaket 630

630/608/440

LINE KULÖR

67411020 SOFT VIT 674119299 SOFT KULÖR 67411090 LINE VIT 674119999 LINE KULÖR

Mezzo tvättställspaket 930

930/608/440

67421020 SOFT VIT 674219299

SOFT KULÖR

67421090 LINE VIT 674219999

Mezzo tvättställspaket 1230/608/440 1230 dubbel

LINE KULÖR

67431020 SOFT VIT 674319299

SOFT KULÖR

67431090 LINE VIT 674319999

LINE KULÖR

VIT

7 330

KULÖR

9 438

VIT

7 882

KULÖR

9 882

9 163 Porslinstvättställ, vattenlås och 11 798 underskåp med två lådor. Lådindelning, prylbox/ar samt 9 853 gummimatta ingår. Kan fås med 12 353 push-öppning. Lägg till P efter artikelnumret. Kan även fås med 230V-uttag som tillval. Lägg till U efter artikelnumret. Mezzo 530 - 1 st prylbox 118

VIT

7 826

9 783 Mezzo 630 - 2 st prylboxar 118

KULÖR

9 934

12 418

8 378

10 473

KULÖR

10 378

12 973

VIT

10 016

KULÖR

12 137

12 520 Mezzo 930 - 2 st prylboxar 118 samt 15 171 3 prylboxar 170.

VIT

VIT

10 580

13 225

KULÖR

12 569

15 711

VIT

14 295

VIT

15 399

17 869 Mezzo 1230 - 4 st prylboxar 118. 23 139 (OBS! Mezzo 1230 leveransstart aug 2017.) 19 249

KULÖR

19 399

24 249

KULÖR

18 511

TILLVAL TVÄTTSTÄLLSPAKET

230V-uttag i låda

Lägg till U efter art.nr.

578

Push-öppning av lådor

Lägg till P efter art.nr.

962

723 Dubbelt 230V-uttag monterat till höger i den understa lådan. Pristillägg till ovanstående tvättställspaket. 1 203 Mezzo tvättställspaket 1230

dubbel kräver 2 x push-öppning.

Prylbox Mezzo 118

118/78/70

59508

VIT

91

114 Prylbox till övre låda i kombination med lådindelning. Vitlackad plåt. Passar till låda Mezzo i bredd 500, 600 och 900 mm.

Prylbox Mezzo 170

170/78/70

59509

VIT

121

151 Passar till låda Mezzo i bredd 600 och 900 mm.

Lådbelysning 500 2 W

460/18/36

58334

992

Lådbelysning 600 2,4W

560/18/36

58323

1 033

Lådbelysning 900 3,6W

860/18/36

58325

1 162

1 240 Monteras i insida skåp med dolda 1 291 fästen och skruvar. LEDbelysningen har en sensor som 1 453 automatiskt stänger av eller på ljuset när lådan stängs och öppnas. Inkl 2 m anslutningskabel. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K.

58328

187

Driver till lådbelysning 20W

234 Används till lådbelysningar som totalt uppgår till 20W.

31


MEZZO Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS PRIS EXKL MOMS INKL MOMS

ANMÄRKNING

SPEGELSKÅP

Spegelskåp BAS 500

Spegelskåp BAS 600

Spegelskåp PLUS 600

500/640/150

600/640/150

600/640/150

5250100* VIT

1 796

5250190* KULÖR

3 352

5250200* VIT

1 796

5250290*

3 352

KULÖR

5250300* VIT 5250390* KULÖR

5250400 VIT

2 118

5250490 KULÖR

3 674

Spegelskåp PLUS 600, 2 600/640/150 speglar

5250500 VIT

3 515

5250590

5 071

Spegelskåp BAS 900

5250600 VIT

2 757

5250690 KULÖR

4 312

5250700 VIT

4 408

5250790 KULÖR

5 964

Spegelskåp BAS 600, 2 speglar

Spegelskåp PLUS 900

Spegelskåp BAS 1200

600/640/150

900/640/150

900/640/150

1200/640/150

Spegelskåp PLUS 1200 1200/640/150

32

3 110 4 666

Spegelskåp Premium 600

600/640/160

Spegelskåp Premium 900

900/640/160

Spegelskåp Premium 1200

1200/640/160

KULÖR

5250800 VIT

2 887

5250890 KULÖR

4 443

5250900 VIT

4 719

5250990 KULÖR

6 275

525420* VIT

7 388

525429*

8 906

KULÖR

5254300 VIT

8 804

5254390 KULÖR

10 322

5254400 VIT

10 626

5254490 KULÖR

12 144

2 245 Dubbelsidig spegellucka, välj 4 190 vänster- eller högerhängd. Två lösa glashyllor och dämpad stängning. Levereras monterat. 2 245 Dubbelsidig spegellucka, välj 4 190 vänster- eller högerhängd. Två lösa glashyllor och dämpad stängning. Levereras monterat. 3 888 Samma utföranden som ovan, men 5 833 extrautrustat med underbelysning T5 8W, magnet och en lös förstoringsspegel. Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 2 648 Dubbelsidiga spegelluckor. Två lösa 4 593 glashyllor och dämpad stängning. Levereras monterat.

4 394 Samma utföranden som ovan, men 6 339 extrautrustat med underbelysning T5 8W, magnet och en lös förstoringsspegel. Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 3 446 Två dubbelsidiga spegelluckor. Fyra 5 390 lösa glashyllor och dämpad stängning. Levereras monterat. 5 510 Samma utföranden som ovan, men 7 455 extrautrustat med underbelysning T5 13W, magnet och lös förstoringsspegel. Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 3 609 Två dubbelsidiga spegelluckor. Sex 5 554 lösa glashyllor och dämpad stängning. Levereras monterat.

5 899 Samma utföranden som ovan, men 7 844 extrautrustat med underbelysning T5 21W, magnet och lös förstoringsspegel. Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 9 235 Dubbelsidig spegellucka. LED11 133 belysning i tak, sidor och undersida, Totalt 26W. Färgtemperatur 4000K. Dimbar. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Pushöppning och magnet ingår. Levereras monterad. 11 005 Dubbelsidiga spegelluckor. LED12 903 belysning i tak, sidor och undersida, totalt 33W. Färgtemperatur 4000K. Dimbar. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Pushöppning och magnet ingår. Levereras monterad. 13 283 Dubbelsidiga spegelluckor. LED15 180 belysning i tak, sidor och undersida, totalt 40W. Färgtemperatur 4000K. Dimbar. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Pushöppning och magnet ingår. Levereras monterad.


PRISLISTA BAD 2017

MEZZO Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS PRIS EXKL MOMS INKL MOMS

ANMÄRKNING

TILLBEHÖR SPEGELSKÅP

Uttag 230 V

70/100/75

Uttag 230 V dubbelt

156/84/70

58410 SILVERGRÅ

508712 VIT

224

280 Enkelt eluttag för montering inne i skåp, silvergrå.

389

486 Dubbelt eluttag för montering i skåp, vitt.

SKÅPBELYSNINGAR

Skåpbelysning 630

630/35/260 5801006300 VIT

5801006399 KULÖR

Skåpbelysning 930

930/35/260 5801009300 VIT

5801009399

Skåpbelysning 1230

KULÖR

1230/35/260 5801012300 VIT

5801012399

KULÖR

2 091 2 349

2 565 2 822

3 011 3 267

2 614 Belysningsramp, lysrör T5, 13 W. 2 936 Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Passar till spegelskåp 600 Bas och Plus. 3 206 Belysningsramp, lysrör T5, 21 W. 3 528 Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Passar till spegelskåp 900 Bas och Plus. 3 764 Beslysningsramp, lysrör T5, 28 W. 4 084 Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Passar till spegelskåp 1200 Bas och Plus.

Skåpbelysning i plåt LED 500

500/34/225

5842150 VIT

1 676

2 095 Skåpbelysning LED 2x8,5W. Vit. Skyddsklass IP44. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Dimbar.

Skåpbelysning i plåt LED 600

600/34/225

5843160 VIT

1 676

2 095 Skåpbelysning LED 17W. Vit. Skyddsklass IP44. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Dimbar.

Skåpbelysning i plåt lysrör 600

600/34/225

5844160 VIT

1 218

1 523 Skåpbelysning lysrör 1x24W. Vit. Skyddsklass IP44. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Belysning Nite LED 305

305/33/160

830

1 038 Belysning på arm med LED1 323 belysning 5W. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 1 323 4000K. Ej dimbar.

Belysning Nite LED 550

Belysning Nayra LED 490

550/33/160

493/26/155

58322 KROM 5832220 VIT

1 058

5832230 MÄSSING

1 058

58329 KROM

1 042

5832920 VIT

1 369

5832930 MÄSSING

1 369

5849020 VIT

1 083

1 303 Belysning på arm med LED1 711 belysning 7W. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 1 711 4000K. Ej dimbar. 1 354 Belysning på arm, vit. LEDbelysning 6W. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

33


MEZZO Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS PRIS EXKL MOMS INKL MOMS

ANMÄRKNING

SPEGLAR

34

Spegel 600

600/717/4

58713060

565

Spegel 900

900/717/4

58713090

698

Spegel 1200

1200/717/4

58713120

850

1 063

Spegel 600 hög

600/920/4

58701060

992

1 240 Klammersats (2 klamrar) ingår. Vid montering utan belysning, använd spegelklammersats (4 klamrar) som du hittar under Övriga tillbehör.

Spegel med blank aluminiumram 600

600x720x30

58720060

1 840

Spegel med blank aluminiumram 900

900x720x30

58720090

2 249

2 811

Spegel med blank aluminiumram 1200

1200x720x30

58720120

2 658

3 323

Spegel på väggplatta 500

500/640/27

1 562 1 769

1 953 Spegel på väggplatta. Vit och kulör 2 211 MDF.

Spegel på väggplatta 600

600/640/27

56706000 VIT

1 562

1 953

56706099 KULÖR

1 769

2 211

Spegel på väggplatta 900

900/640/27

Spegel på väggplatta 1200

1200/640/27

56622050 VIT 56699050 KULÖR

706 Med kondensavledande aluminiumlist som placeras mellan spegel och hylla. Klammersats (2 klamrar) ingår . Vid montering utan hylla och belysning, använd spegelklammersats (4 klamrar) som du hittar under övriga tillbehör. 873

2 300 För valfri placering på vägg. Vändbar med dold upphängning.

56709000 VIT

1 853

2 316

56709099

2 060

2 575

56712000 VIT

2 157

2 696

56712099

2 364

2 955

KULÖR

KULÖR


PRISLISTA BAD 2017

MEZZO Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS PRIS EXKL MOMS INKL MOMS

B/H/D MM

ART.NR

Spegel med LEDbelysning 600

ANMÄRKNING

600/640/38

58722060

3 294

Spegel med LEDbelysning 900

900/640/38

58722090

3 719

4 649

Spegel med LEDbelysning och ljuskant 600

600x720x30

58721060

5 622

7 028 Spegel med en vågrät LEDbelysning 4,4W samt ljuskant 11,2W och lös förstoringsspegel. Skyddsklass IP44. Energiklass A++, Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Lodrät LED-belysning

Spegel med LEDbelysning och ljuskant 900

900x720x30

58721090

6 163

7 704 Vågrät LED-belysning 7,2W samt ljuskant 14,1W.

Spegel med LEDbelysning och ljuskant 1200

1200x720x30

58721120

6 720

8 400 Vågrät LED-belysning 10,1W samt ljuskant 17W.

Spegel rund med ljuskant 600

600

58723060

5 586

6 983 Rund spegel med ljuskant 8,2W LED. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Spegel rund med ljuskant 900

900

58723090

6 811

8 514 Rund spegel med ljuskant 12W LED. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

1 974

2 468 Belysningsramp lysrör T5 8W. 2 788 Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda upphängningsbeslag.

4 118 Spegel med sidobelysning. Två lodräta LED-belysningar 20W. Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Dimbar.

SPEGELBELYSNINGAR

Spegelbelysning 600

600/35/170 5811006000 VIT

5811006099 KULÖR Spegelbelysning 900

Spegelbelysning 1200

900/35/170 5811009000 VIT

1200/35/170

2 230

2 195

5811009099 KULÖR

2 451

5811012000 VIT

2 667

5811012099 KULÖR

2 925

Spegelbelysning 600 Uttag

600/35/170 5811106000 VIT

Spegelbelysning 900 Uttag

900/35/170 5811109000 VIT

Spegelbelysning 1200 Uttag

1200/35/170

5811106099 KULÖR

5811109099

KULÖR

2 359 2 615

2 579 2 836

5811112000 VIT

3 051

5811112099

3 306

KULÖR

2 744 Belysningsramp lysrör T5 13W. 3 064 Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda upphängningsbeslag. 3 334 Belysningsramp lysrör T5 21W. 3 656 Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda upphängningsbeslag. 2 949 Belysningsramp lysrör T5 8W. Med 3 269 230V uttag. Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda upphängningsbeslag. 3 224 Belysningsramp lysrör T5 13W. Med 3 545 uttag 230V. Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda upphängningsbeslag. 3 814 Belysningsramp lysrör T5 21W. Med 4 133 uttag 230V. Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda upphängningsbeslag.

35


MEZZO Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

Belysning Nite LED 305

Belysning Nite LED 550

305/33/160

550/33/160

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS PRIS EXKL MOMS INKL MOMS

58322 5832220 VIT

1 058

5832230 MÄSSING

1 058

58329 KROM 5832920 VIT

1 042

5832930 MÄSSING

1 369

830

KROM

1 369

Belysning Nayra LED 490

493/26/155

5849020 VIT

1 083

Hylla 300

300/35/130 5655003000 VIT

565

ANMÄRKNING

1 038 Belysning på arm med LED1 323 belysning 5W. Kan användas till spegel på väggplatta samt spegel 1 323 med blank aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 303 Belysning på arm med LED1 711 belysning 7W. Kan användas till spegel på väggplatta samt spegel 1 711 med blank aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 354 Belysning på arm, vit. LEDbelysning 6W. Passar till spegel på väggplatta och spegel med blank aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

HYLLOR

5655003099 KULÖR Hylla 600

600/35/130 5655006000 VIT

5655006099 KULÖR Hylla 900

900/35/130 5655009000 VIT

5655009099 KULÖR Hylla 1200

617

706 Passar under spegel eller som 1 026 vägghylla. Dolda upphängningsbeslag. 771

871

1 089

821

1200/35/130 5655012000 VIT

718

898

977

1 221

821

1 026

1 078

1 348

VIT

1 284

KULÖR

3 127

1 605 En lucka och två lösa glashyllor. 3 909 Levereras monterat.

5655012099 KULÖR ÖVERSKÅP

Överskåp 300

300/640/160

52002020* SOFT VIT 520029299* SOFT KULÖR 52002090* LINE VIT 520029999* LINE KULÖR

Överskåp 500

500/640/160

52003020* SOFT VIT 520039299*

SOFT KULÖR

52003090* LINE VIT 520039999*

LINE KULÖR

VIT

1 571

1 964

KULÖR

3 149

3 936

VIT

1 542

1 928

KULÖR

3 555

4 444

VIT

1 998

2 498

KULÖR

3 623

4 529

LÅDA

Låda 500

500/322/390

53502020 SOFT VIT 535029299 SOFT KULÖR 53502090 LINE VIT 535029999 LINE KULÖR

36

VIT

3 188

KULÖR

4 955

3 985 Levereras monterad. Topplatta kan 6 194 beställas som tillbehör.

VIT

3 399

4 249

5 113

6 391

KULÖR


PRISLISTA BAD 2017

MEZZO Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS PRIS EXKL MOMS INKL MOMS

ANMÄRKNING

HALVHÖGA SKÅP

Halvhögt skåp BAS 300

300/1088/390

53107020* SOFT VIT 531079299* SOFT KULÖR 53107090* LINE VIT 531079999*

Halvhögt skåp BAS 500

500/1088/390

LINE KULÖR

53108020* SOFT VIT 531089299*

SOFT KULÖR

53108090* LINE VIT 531089999* LINE KULÖR

Halvhögt skåp GRUND 300

300/1088/160

53111020* SOFT VIT 531119299* SOFT KULÖR

500/1088/160

400/1088/150

4 992

VIT

3 435

KULÖR

5 049

VIT

3 712

KULÖR

5 953

VIT

4 396

KULÖR

6 028

3 755 En lucka, en fast hylla och två lösa 6 240 hyllor. Levereras monterat. Topplatta och stödben kan 4 294 beställas som tillbehör. Kan även fås 6 311 med Invändig låda som tillval. Lägg till L efter artikelnumret.

4 640 En lucka, en fast hylla och två lösa 7 441 hyllor. Levereras monterat. Topplatta kan beställas som 5 495 tillbehör. Kan även fås med Invändig 7 535 låda som tillval. Lägg till L efter artikelnumret.

VIT

2 883 4 869

3 604 En lucka och tre lösa glashyllor. 6 086 Levereras monterat.

VIT

3 314

4 143

KULÖR

4 926

6 158

VIT

3 590

KULÖR

5 830

4 488 En lucka och tre lösa glashyllor. 7 288 Levereras monterat.

VIT

4 274

5 343

KULÖR

5 905

7 381

531140* SPEGEL

VIT

4 034

531149* SPEGEL

KULÖR

5 590

5 043 En spegel med öppen förvaring. 6 988 Vänster- eller högerhängd. Sju glashyllor ingår. Push-funktion ingår. Levereras monterad.

53112020* SOFT VIT 531129299* SOFT KULÖR 53112090* LINE VIT 531129999* LINE KULÖR

Halvhögt Skåp 400 Spegel

3 004

KULÖR

53111090* LINE VIT 531119999* LINE KULÖR

Halvhögt Skåp Grund 500

VIT KULÖR

TOPPLATTOR

Topplatta 305

305/19/395 5615003000 VIT

5615003099 KULÖR Topplatta 505

505/19/395 5615005000 VIT

5615005099 KULÖR Topplatta 605

605/19/395 5615006000 VIT

5615006099 KULÖR Topplatta 1005

1005/19/395 5615010000 VIT

5615010099 KULÖR

718

578 Till halvhöga skåp (djup 390 mm) 898 och låda.

512

640

769

961

462

565

706

821

1 026

617

771

871

1 089

37


MEZZO Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS PRIS EXKL MOMS INKL MOMS

ANMÄRKNING

HÖGSKÅP

Högskåp Mezzo BAS 300

300/1634/390

53094020* SOFT VIT 530949299* SOFT KULÖR 53094090* LINE VIT 530949999*

Högskåp Mezzo BAS 500

500/1634/390

LINE KULÖR

53095020* SOFT VIT 530959299* SOFT KULÖR 53095090* LINE VIT 530959999* LINE KULÖR

Högskåp Mezzo PLUS 500

500/1634/390

53096020* SOFT VIT 530969299* SOFT KULÖR 53096090* LINE VIT 530969999*

LINE KULÖR

VIT

3 468

KULÖR

5 545

VIT

3 989

KULÖR

5 601

VIT

4 032

KULÖR

6 108

VIT

4 553

KULÖR

6 163

VIT

4 441

KULÖR

6 517

VIT

4 962

KULÖR

6 572

4 335 En lucka, en fast och tre lösa hyllor. 6 931 Levereras monterat. Kan även fås med Invändig låda som tillval. Lägg 4 986 till L efter artikelnumret. 7 001

5 040 En lucka, en fast och tre lösa hyllor. 7 635 Levereras monterat. Kan även fås med Invändig låda som tillval. Lägg 5 691 till L efter artikelnumret. 7 704

5 551 Lucka med förvaringsfack på 8 146 luckans insida. Indragna hyllor i skåpets övre del. Fem hyllor ingår. 6 203 Kan även fås med Invändig låda 8 215 som tillval. Lägg till L efter artikelnumret.

TILLVAL HÖGSKÅP

Invändig låda

38

# Lägg till L efter art.nr.

VIT

789

986 Invändig låda i utförande vit. Till halvhöga samt högskåp i djup 390 mm. Vid val av låda minskas antal lösa hyllplan i skåpet med 1st. Gummimatta ingår.


PRISLISTA BAD 2017

TIDY Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

TVÄTTSTÄLLSPAKET

Tidy tvättställspaket 670/680/500 670 luckor

Tidy tvättställspaket 670/680/500 670 lådor

Tidy tvättställspaket 970/680/500 970 luckor

Tidy tvättställspaket 970/680/500 970 lådor

6701080 6701016 6701020 67019299 6701030 6701999 6701631 6701010 6701611 6701060 67019699 6702080 6702016 6702020 67029299 6702030 6702999 6702631 6712030 6712999 6712631 6702010 6702611 6702060 67029699 6703080 6703016 6703020 67039299 6703030 6703999 6703631 6703010 6703611 6703060 67039699 6704080 6704016 6704020 67049299 6704030 6704999 6704631 6714030 6714999 6714631 6704010 6704611 6704060 67049699

LIGHT VIT

VIT

5 468

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

5 468

SOFT VIT

VIT

5 600

6 835 Porslinstvättställ, vattenlås och 6 835 underskåp med två luckor. En hylla ingår. Stödben finns som tillbehör. 7 000

SOFT KULÖR

KULÖR

7 722

9 653

PLAIN VIT

VIT

5 700

7 125

PLAIN KULÖR

KULÖR

7 722

9 653

PLAIN EK

EK

6 918

8 648

RAM VIT

VIT

6 286

7 858

RAM EK

EK

7 778

9 723

CLASSIC VIT

VIT

6 286

7 858

CLASSIC KULÖR

KULÖR

8 702 10 878

LIGHT VIT

VIT

7 160

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

7 160

SOFT VIT

VIT

7 287

SOFT KULÖR

KULÖR

9 337

PLAIN VIT

VIT

7 424

8 950 Porslinstvättställ, vattenlås och 8 950 underskåp med två lådor. Ett prylfack ingår. Kan fås med 230V-uttag som 9 109 tillval. Lägg till U efter artikelnumret. 11 671 Lådbelysning och stödben finns som 9 280 tillbehör.

PLAIN KULÖR

KULÖR

9 337

11 671

PLAIN EK

EK

8 824 11 030

PLAIN VIT GREPPLIST

VIT

PLAIN KULÖR GREPPLIST KULÖR

7 852

9 815

9 765 12 206 11 565

PLAIN EK GREPPLIST

EK

9 252

RAM VIT

VIT

8 246 10 308 11 501

RAM EK

EK

9 201

CLASSIC VIT

VIT

8 246 10 308 10 180 12 725

CLASSIC KULÖR

KULÖR

LIGHT VIT

VIT

6 416

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

6 416

SOFT VIT

VIT

6 612

SOFT KULÖR

KULÖR

8 776 10 970

PLAIN VIT

VIT

6 712

PLAIN KULÖR

KULÖR

8 776 10 970

PLAIN EK

EK

8 328 10 410

RAM VIT

VIT

7 672

RAM EK

EK

8 686 10 858

CLASSIC VIT

VIT

7 672

CLASSIC KULÖR

KULÖR

9 588 11 985

LIGHT VIT

VIT

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

SOFT VIT

VIT

SOFT KULÖR

KULÖR

PLAIN VIT

VIT

8 020 Porslinstvättställ, vattenlås och 8 020 underskåp med två luckor. En hylla ingår. Stödben finns som tillbehör. 8 265 8 390

9 590 9 590

8 612 10 765 Porslinstvättställ, vattenlås och 8 612 10 765 underskåp med två lådor. Två prylfack ingår. Kan fås med 230V-uttag som tillval. 8 804 11 005 Lägg till U efter artikelnumret. 10 924 13 655 Lådbelysning och stödben finns som 8 922 11 153 tillbehör.

PLAIN KULÖR

KULÖR

10 924 13 655

PLAIN EK

EK

10 388 12 985

PLAIN VIT GREPPLIST

VIT

9 532

11 915

PLAIN KULÖR GREPPLIST KULÖR

11 534 14 418

PLAIN EK GREPPLIST

EK

10 998 13 748

RAM VIT

VIT

9 810 12 263

RAM EK

EK

10 602 13 253

CLASSIC VIT

VIT

CLASSIC KULÖR

KULÖR

9 810 12 263 11 580 14 475

39


TIDY Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

Tidy tvättställspaket 1270/680/500 1270 lådor

Tidy tvättställspaket 1270/680/500 1270 dubbel, två lådor

Tidy tvättställspaket 1270/680/500 1270 dubbel, fyra lådor

ART.NR

6705080 6705016 6705020 67059299 6705030 6705999 6705631 6715030 6715999 6715631 6705010 6705611 6705060 67059699 6706080 6706016 6706020 67069299 6706030 6706999 6706631 6716030 6716999 6716631 6706010 6706611 6706060 67069699 6707080 6707016 6707020 67079299 6707030 6707999 6707631 6717030 6717999 6717631 6707010 6707611 6707060 67079699

FRONT/ UTFÖRANDE LIGHT VIT LIGHT WOOD SOFT VIT SOFT KULÖR PLAIN VIT

STOMME

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

10 604 13 255 Porslinstvättställ, vattenlås och LIGHT WOOD 10 604 13 255 underskåp med två lådor. Två prylfack ingår. Kan fås med 230V-uttag som tillval. VIT 10 978 13 723 Lägg till U efter artikelnumret. KULÖR 13 151 16 439 Lådbelysning och stödben finns som VIT 11 017 13 771 tillbehör.

VIT

PLAIN KULÖR

KULÖR

13 151 16 439

PLAIN EK

EK

12 561

PLAIN VIT GREPPLIST

VIT

11 831 14 789

PLAIN KULÖR GREPPLIST KULÖR

15 701

13 965 17 456 16 719

PLAIN EK GREPPLIST

EK

13 375

RAM VIT

VIT

11 984 14 980

RAM EK

EK

13 027 16 284

CLASSIC VIT

VIT

11 984 14 980

CLASSIC KULÖR

KULÖR

14 006 17 508

LIGHT VIT

VIT

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

SOFT VIT

VIT

11 971 14 964 Porslinstvättställ, vattenlås och 11 971 14 964 underskåp med två lådor. Ett prylfack ingår. Kan fås med 230V-uttag som tillval. 12 345 15 431 Lägg till U efter artikelnumret. 14 518 18 148 Lådbelysning och stödben finns som 12 384 15 480 tillbehör.

SOFT KULÖR

KULÖR

PLAIN VIT

VIT

PLAIN KULÖR

KULÖR

14 518 18 148

PLAIN EK

EK

13 926 17 408

PLAIN VIT GREPPLIST

VIT

13 198 16 498

PLAIN KULÖR GREPPLIST KULÖR

15 332 19 165

PLAIN EK GREPPLIST

EK

14 740 18 425

RAM VIT

VIT

13 351 16 689

RAM EK

EK

14 392 17 990

CLASSIC VIT

VIT

13 351 16 689

CLASSIC KULÖR

KULÖR

15 373 19 216

LIGHT VIT

VIT

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

SOFT VIT

VIT

SOFT KULÖR

KULÖR

PLAIN VIT

VIT

17 315 Porslinstvättställ, vattenlås och 17 315 underskåp med fyra lådor. Två prylfack ingår. Kan fås med 230V-uttag som tillval. 14 106 17 633 Lägg till U efter artikelnumret. 18 206 22 758 Lådbelysning och stödben finns som 14 380 17 975 tillbehör.

PLAIN KULÖR

KULÖR

18 206 22 758

PLAIN EK

EK

17 180 21 475

PLAIN VIT GREPPLIST

VIT

15 236 19 045

13 852 13 852

PLAIN KULÖR GREPPLIST KULÖR

19 062 23 828

PLAIN EK GREPPLIST

EK

18 036 22 545

RAM VIT

VIT

16 024 20 030

RAM EK

EK

17 934 22 418

CLASSIC VIT

VIT

16 024 20 030

CLASSIC KULÖR

KULÖR

19 892 24 865

TILLVAL TVÄTTSTÄLLSPAKET

Lägg till U efter art.nr.

578

723 Dubbelt 230V-uttag monterat till höger i den översta lådan. Pristillägg till ovanstående tvättställspaket.

560/18/36

58323

1 033

860/18/36

58325

1 162

1160/18/36

58327

1 349

1 291 Monteras i insida skåp med dolda fästen och skruvar. LED-belysningen har en 1 453 sensor som automatiskt stänger av eller på ljuset när lådan stängs och öppnas. Inkl 2 m anslutningskabel. Energiklass A. 1 686 Färgtemperatur 4000K.

58328

187

230V-uttag i låda

Lådbelysning 600 2,4W Lådbelysning 900 3,6W Lådbelysning 1200 5,4W Driver till lådbelysning 20W

40

234 Används till lådbelysningar som totalt uppgår till 20W.


PRISLISTA BAD 2017

TIDY Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

FRONT/ UTFÖRANDE

ART.NR

STOMME

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

SPEGELSKÅP

Spegelskåp BAS 600

Spegelskåp PLUS 600

Spegelskåp BAS 600, 2 speglar

Spegelskåp PLUS 600, 2 speglar

Spegelskåp BAS 900

Spegelskåp PLUS 900

Spegelskåp BAS 1200

Spegelskåp PLUS 1200

600/640/150

600/640/150

600/640/150

600/640/150

900/640/150

900/640/150

1200/640/150

1200/640/150

Spegelskåp Premium 600

600/640/160

Spegelskåp Premium 900

900/640/160

Spegelskåp Premium 1200/640/160 1200

5250200* 5250216* 5250290* 5250201* 5250300* 5250390* 5250301*

VIT

1 796

LIGHT WOOD

1 796

KULÖR

3 352

EK

2 180

2 725

VIT

3 110

3 888 Samma utföranden som ovan, men 5 833 extrautrustat med underbelysning T5 8W, magnet och en lös förstoringsspegel. 4 368 Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 2 648 Dubbelsidiga spegelluckor. Två lösa 2 648 glashyllor och dämpad stängning. Levereras monterat. 4 593

KULÖR

4 666

EK

3 494

5250400 5250416 5250490 5250401 5250500 5250590 5250501

VIT

2 118

LIGHT WOOD

2 118

2 245 Dubbelsidig spegellucka, välj vänster2 245 eller högerhängd. Två lösa glashyllor och dämpad stängning. Levereras monterat. 4 190

KULÖR

3 674

EK

2 500

3 125

VIT

3 515

4 312

4 394 Samma utföranden som ovan, men 6 339 extrautrustat med underbelysning T5 8W, magnet och en lös förstorings4 874 spegel. Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 3 446 Två dubbelsidiga spegelluckor. Fyra lösa 3 446 glashyllor och dämpad stängning. Levereras monterat. 5 390

EK

3 142

3 928

VIT

4 408

KULÖR

5 964

EK

4 791

5 510 Samma utföranden som ovan, men 7 455 extrautrustat med underbelysning T5 13W, magnet och lös förstorings-spegel. 5 989 Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

VIT

2 887

LIGHT WOOD

2 887

KULÖR

4 443

EK

3 260

VIT

4 719

KULÖR

5 071

EK

3 899

5250600 5250616 5250690 5250601 5250700 5250790 5250701

VIT

2 757

LIGHT WOOD

2 757

KULÖR

5250800 5250816 5250890 5250801 5250900 5250990 5250901

KULÖR

6 275

EK

5 093

525420* VIT 525429* KULÖR

8 906

5254300 VIT 5254390 KULÖR

10 322

5254400 VIT 5254490 KULÖR

7 388

8 804

10 626 12 144

3 609 Två dubbelsidiga spegelluckor. Sex lösa 3 609 glashyllor och dämpad stängning. Levereras monterat. 5 554 4 075 5 899 Samma utföranden som ovan, men 7 844 extrautrustat med underbelysning T5 21W, magnet och lös förstoringsspegel. 6 366 Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 9 235 Dubbelsidig spegellucka. LED-belysning i 11 133 tak, sidor och undersida, Totalt 26W. Färgtemperatur 4000K. Dimbar. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Pushöppning och magnet ingår. Levereras monterad. 11 005 Dubbelsidiga spegelluckor. LED12 903 belysning i tak, sidor och undersida, totalt 33W. Färgtemperatur 4000K. Dimbar. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Pushöppning och magnet ingår. Levereras monterad. 13 283 Dubbelsidiga spegelluckor. LED15 180 belysning i tak, sidor och undersida, totalt 40W. Färgtemperatur 4000K. Dimbar. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Pushöppning och magnet ingår. Levereras monterad.

TILLBEHÖR SPEGELSKÅP

Uttag 230 V

70/100/75

Uttag 230 V dubbelt

156/84/70

58410 SILVERGRÅ

508712 VIT

224

280 Enkelt eluttag för montering inne i skåp, silvergrå.

389

486 Dubbelt eluttag för montering i skåp, vitt.

41


TIDY Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

FRONT/ UTFÖRANDE

ART.NR

STOMME

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

SKÅPBELYSNING

Skåpbelysning 630

630/35/260 5801006300 VIT

5801006399 KULÖR 5801006301 EK Skåpbelysning 930

930/35/260 5801009300 VIT

5801009399 KULÖR 5801009301 EK Skåpbelysning 1230

1230/35/260 5801012300

VIT

2 091 2 349 2 799 2 565 2 822 3 472 3 011

5801012399 KULÖR 5801012301 EK

4 230

3 267

Skåpbelysning i plåt LED 600

600/34/225

5843160 VIT

1 676

Skåpbelysning i plåt lysrör 600

600/34/225

5844160 VIT

1 218

Belysning Nite LED 305

305/33/160

58322 KROM 5832220 VIT 5832230 MÄSSING

1 058

Belysning Nite LED 550

Belysning Nayra LED 490

550/33/160

493/26/155

830 1 058

58329 KROM 5832920 VIT 5832930 MÄSSING

1 042

5849020 VIT

1 083

1 369 1 369

2 614 Skåpbelysning lysrör T5, 13 W. 2 936 Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 3 499 Passar till spegelskåp 600. 3 206 Skåpbelysning lysrör T5, 21 W. 3 528 Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 4 340 Passar till spegelskåp 900. 3 764 Skåpbelysning lysrör T5, 28 W. 4 084 Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 5 288 Passar till spegelskåp 1200. 2 095 Skåpbelysning LED 17W. Vit. Skyddsklass IP44. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Dimbar. 1 523 Skåpbelysning lysrör 1x24W. Vit. Skyddsklass IP44. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 038 Belysning på arm med LED-belysning 1 323 5W. Kan användas till spegelskåp, spegel på väggplatta samt spegel med blank 1 323 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 303 Belysning på arm med LED-belysning 1 711 7W. Kan användas till spegelskåp, spegel på väggplatta samt spegel med blank 1 711 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 354 Belysning på arm. Vit. LED-belysning 6W. Passar till spegelskåp och spegel med blank aluminiumram samt spegel på väggplatta. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

SPEGLAR

42

Spegel 600

600/717/4

58713060

565

706 Med kondensavledande aluminiumlist som placeras mellan spegel och hylla. Klammersats (2 klamrar) ingår . Vid montering utan hylla och belysning, använd spegelklammersats (4 klamrar) som du hittar under övriga tillbehör.

Spegel 900

900/717/4

58713090

698

873

Spegel 1200

1200/717/4

58713120

850

1 063

Spegel 600 hög

600/920/4

58701060

992

1 240 Klammersats (2 klamrar) ingår. Vid montering utan belysning, använd spegelklammersats (4 klamrar) som du hittar under Övriga tillbehör.


PRISLISTA BAD 2017

TIDY Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. FRONT/ UTFÖRANDE

PRIS INKL MOMS

B/H/D MM

ART.NR

Spegel med blank aluminiumram 600

600x720x30

58720060

1 840

Spegel med blank aluminiumram 900

900x720x30

58720090

2 249

2 811

Spegel med blank aluminiumram 1200

1200x720x30

58720120

2 658

3 323

Spegel på väggplatta 600

600/640/27

56706016 56706000 56706099 56706001

LIGHT WOOD

1 440

VIT

1 562

1 800 Spegel på väggplatta i light wood eller ek. 1 953 Vit och kulör MDF.

KULÖR

1 769

2 211

EK

1 769

2 211

56709016 56709000 56709099 56709001

LIGHT WOOD

1 701

2 126

VIT

1 853

2 316

KULÖR

2 060

2 575

EK

2 060

2 575

56712016 56712000 56712099 56712001

LIGHT WOOD

Spegel på väggplatta 900

900/640/27

Spegel på väggplatta 1200/640/27 1200

STOMME

PRIS EXKL MOMS

ANMÄRKNING

2 300 För valfri placering på vägg. Vändbar med dold upphängning.

2 005

2 506

VIT

2 157

2 696

KULÖR

2 364

2 955

EK

2 364

2 955 4 118 Spegel med sidobelysning. Två lodräta LED-belysningar 20W. Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Dimbar.

Spegel med LEDbelysning 600

600/640/38

58722060

3 294

Spegel med LEDbelysning 900

900/640/38

58722090

3 719

4 649

Spegel med LEDbelysning och ljuskant 600

600x720x30

58721060

5 622

7 028 Spegel med en vågrät LED-belysning 4,4W samt ljuskant 11,2W och lös förstoringsspegel. Skyddsklass IP44. Energiklass A++, Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Spegel med LEDbelysning och ljuskant 900

900x720x30

58721090

6 163

7 704 Vågrät LED-belysning 7,2W samt ljuskant 14,1W.

Spegel med LEDbelysning och ljuskant 1200

1200x720x30

58721120

6 720

8 400 Vågrät LED-belysning 10,1W samt ljuskant 17W.

43


TIDY Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

Spegel rund med ljuskant 600

600

58723060

5 586

6 983 Rund spegel med ljuskant 8,2W LED. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Spegel rund med ljuskant 900

900

58723090

6 811

8 514 Rund spegel med ljuskant 12W LED. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

1 974

2 468 Belysningsramp lysrör T5 8W. 2 788 Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda 3 064 upphängningsbeslag. 2 744 Belysningsramp lysrör T5 13W. 3 064 Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda 3 528 upphängningsbeslag. 3 334 Belysningsramp lysrör T5 21W. 3 656 Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda 4 275 upphängningsbeslag. 2 949 Belysningsramp lysrör T5 8W. Med 230V 3 269 uttag. Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda 3 499 upphängningsbeslag. 3 224 Belysningsramp lysrör T5 13W. Med uttag 3 545 230V. Skyddsklass IP24. Energiklass A. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda 3 949 upphängningsbeslag. 3 814 Belysningsramp lysrör T5 21W. Med uttag 4 133 230V. Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Dolda 4 731 upphängningsbeslag. 1 038 Belysning på arm med LED-belysning 1 323 5W. Kan användas till spegel på väggplatta samt spegel med blank 1 323 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 303 Belysning på arm med LED-belysning 1 711 7W. Kan användas til spegel på väggplatta samt spegel med blank 1 711 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 354 Belysning på arm. Vit. LED-belysning 6W. Passar till spegel med blank aluminiumram samt spegel på väggplatta. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar

SPEGELBELYSNINGAR

Spegelbelysning 600

600/35/170 5811006000 VIT

5811006099 KULÖR 5811006001 EK Spegelbelysning 900

900/35/170 5811009000 VIT

5811009099 KULÖR 5811009001 EK Spegelbelysning 1200

Spegelbelysning 600 Uttag

5811012000 VIT 5811012099 KULÖR 5811012001 EK

600/35/170 5811106000 VIT

5811106099 KULÖR 5811106001 EK

Spegelbelysning 900 Uttag

900/35/170 5811109000 VIT

Spegelbelysning 1200 Uttag

1200/35/170

Belysning Nite LED 305

Belysning Nite LED 550

Belysning Nayra LED 490

44

1200/35/170

305/33/160

550/33/160

493/26/155

2 230 2 451 2 195 2 451 2 822 2 667 2 925 3 420 2 359 2 615 2 799 2 579

5811109099 KULÖR 5811109001 EK

2 836

5811112000 VIT 5811112099 KULÖR 5811112001 EK

3 051

58322 KROM 5832220 VIT 5832230 MÄSSING

3 159

3 306 3 785 830 1 058 1 058

58329 KROM 5832920 VIT 5832930 MÄSSING

1 042

5849020 VIT

1 083

1 369 1 369


PRISLISTA BAD 2017

TIDY Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

FRONT/ UTFÖRANDE

ART.NR

STOMME

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

HYLLOR

Hylla 300

Hylla 600

Hylla 900

Hylla 1200

300/35/130 5655003000 VIT

5655003099 5655003001 600/35/130 5655006000 5655006099 5655006001 900/35/130 5655009000 5655009099 5655009001 1200/35/130 5655012000 5655012099 5655012001

565 821

KULÖR

1 098

EK

706 Passar under spegel eller som vägghylla. 1 026 Dolda upphängningsbeslag. 1 373

VIT

617

771

KULÖR

871

1 089

1 373

1 716

EK VIT

718

898

KULÖR

977

1 221

1 666

2 083

821

1 026

KULÖR

1 078

1 348

EK

1 929

2 411

1 503 En lucka och två lösa glashyllor. 1 503 Levereras monterat.

EK VIT

ÖVERSKÅP

Överskåp 300

Överskåp 500

Överskåp 300 Vitrin Överskåp 500 Vitrin

52002080* 52002016* 52002020* 520029299* 52002030* 52002999* 52002631* 52002010* 52002611* 52002060* 520029699* 500/640/160 52003080* 52003016* 52003020* 520039299* 52003030* 52003999* 52003631* 52003010* 52003611* 52003060* 520039699* 300/640/160 520049* 520049899* 500/640/160 520059* 520059899*

LIGHT VIT

VIT

1 202

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

1 202

SOFT VIT

VIT

1 284

1 605

SOFT KULÖR

KULÖR

3 127

3 909

PLAIN VIT

VIT

1 325

1 656

PLAIN KULÖR

KULÖR

3 127

3 909

PLAIN EK

EK

1 979

2 474

RAM VIT

VIT

1 593

1 991

RAM EK

EK

2 430

3 038

CLASSIC

VIT

CLASSIC KULÖR

KULÖR

LIGHT VIT LIGHT WOOD

53502080 53502016 53502020 535029299 53502030 53502999 53502631 53518030 53518999 53518631 53502010 53502611 53502060 535029699

300/640/160

1 593

1 991

3 600

4 500

VIT

1 451

1 814

LIGHT WOOD

1 451

1 814

SOFT VIT

VIT

1 542

1 928

SOFT KULÖR

KULÖR

3 555

4 444

PLAIN VIT

VIT

1 625

2 031

PLAIN KULÖR

KULÖR

3 555

4 444

PLAIN EK

EK

2 452

3 065

RAM VIT

VIT

2 066

2 583

RAM EK

EK

2 645

3 306

CLASSIC VIT

VIT

2 066

2 583

CLASSIC KULÖR

KULÖR

3 816

4 770

CLASSIC VITRIN VIT

VIT

1 864

CLASSIC VITRIN KULÖR

KULÖR

3 628

2 330 En vit vitrinlucka och två lösa glashyllor. 4 535 Levereras monterad.

CLASSIC VITRIN VIT

VIT

2 168

2 710

CLASSIC VITRIN KULÖR

KULÖR

3 933

4 916

LIGHT VIT

VIT

3 098

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

3 098

3 873 Levereras monterad. Topplatta kan 3 873 beställas som tillbehör.

SOFT VIT

VIT

3 188

3 985

SOFT KULÖR

KULÖR

4 955

6 194

PLAIN VIT

VIT

3 216

4 020

LÅDA

Låda 500

500/322/390

PLAIN KULÖR

KULÖR

4 955

6 194

PLAIN EK

EK

3 930

4 913

PLAIN VIT GREPP

VIT

3 393

4 241

PLAIN KULÖR GREPP

KULÖR

5 132

6 415

PLAIN EK GREPP

EK

4 107

5 134

RAM VIT

VIT

3 557

4 446

RAM EK

EK

4 119

5 149

CLASSIC VIT

VIT

3 557

4 446

CLASSIC KULÖR

KULÖR

5 302

6 628

45


TIDY Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

ART.NR

FRONT/ UTFÖRANDE

STOMME

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

HALVHÖGA SKÅP

Halvhögt skåp BAS 300

Halvhögt skåp BAS 500

Halvhögt skåp GRUND 300

Halvhögt skåp GRUND 500

Halvhögt Skåp 400 Spegel

46

300/1088/390

500/1088/390

300/1088/160

500/1088/160

400/1088/150

53107080* 53107016* 53107020* 531079299* 53107030* 53107999* 53107631* 53107010* 53107611* 53107060* 531079699* 53108080* 53108016* 53108020* 531089299* 53108030* 53108999* 53108631* 53108010* 53108611* 53108060* 531089699* 53111080* 53111016* 53111020* 531119299* 53111030* 53111999* 53111631* 53111010* 53111611* 53111060* 531119699* 53112080* 53112016* 53112020* 531129299* 53112030* 53112999* 53112631* 53112010* 53112611* 53112060* 531129699* 5311416* 531140* 531149* 531146*

LIGHT VIT

VIT

2 899

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

2 899

SOFT VIT

VIT

3 004

SOFT KULÖR

KULÖR

4 992

PLAIN VIT

VIT

3 090

3 624 En lucka, en fast hylla och två lösa hyllor. 3 624 Levereras monterat. Topplatta och stödben kan beställas som tillbehör. Kan 3 755 även fås med Invändig låda som tillval. 6 240 Lägg till L efter artikelnumret. 3 863

PLAIN KULÖR

KULÖR

4 992

6 240

PLAIN EK

EK

4 134

5 168

RAM VIT

VIT

3 492

4 365

RAM EK

EK

4 400

5 500

CLASSIC VIT

VIT

3 492

4 365

CLASSIC KULÖR

KULÖR

5 315

6 644

LIGHT VIT

VIT

3 524

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

3 524

SOFT VIT

VIT

3 712

SOFT KULÖR

KULÖR

5 953

PLAIN VIT

VIT

3 792

4 405 En lucka, en fast hylla och två lösa hyllor. 4 405 Levereras monterat. Topplatta kan beställas som tillbehör. Kan även fås med 4 640 Invändig låda som tillval. Lägg till L efter 7 441 artikelnumret. 4 740

PLAIN KULÖR

KULÖR

5 953

7 441

PLAIN EK

EK

5 116

6 395

RAM VIT

VIT

4 471

5 589

RAM EK

EK

5 270

6 588

CLASSIC VIT

VIT

4 471

5 589

CLASSIC KULÖR

KULÖR

6 182

7 728

LIGHT VIT

VIT

2 778

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

2 778

3 473 En lucka och tre lösa glashyllor. 3 473 Levereras monterat.

SOFT VIT

VIT

2 883

3 604

SOFT KULÖR

KULÖR

4 869

6 086

PLAIN VIT

VIT

2 969

3 711

PLAIN KULÖR

KULÖR

4 869

6 086

PLAIN EK

EK

3 885

4 856

RAM VIT

VIT

3 371

4 214

RAM EK

EK

4 151

5 189

CLASSIC VIT

VIT

3 371

4 214

CLASSIC KULÖR

KULÖR

5 192

6 490

LIGHT VIT

VIT

3 402

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

3 402

4 253 En lucka och tre lösa glashyllor. 4 253 Levereras monterat.

SOFT VIT

VIT

3 590

4 488

SOFT KULÖR

KULÖR

5 830

7 288

PLAIN VIT

VIT

3 670

4 588

PLAIN KULÖR

KULÖR

5 830

7 288

PLAIN EK

EK

4 865

6 081

RAM VIT

VIT

4 349

5 436

RAM EK

EK

5 019

6 274

CLASSIC VIT

VIT

4 349

5 436

CLASSIC KULÖR

KULÖR

6 059

7 574

SPEGEL

LIGHT WOOD

4 034

SPEGEL

VIT

4 034

SPEGEL

KULÖR

5 590

SPEGEL

EK

4 550

5 043 En spegel med öppen förvaring. Sju 5 043 glashyllor ingår. Pushöppning ingår. Levereras monterad. Vänster eller 6 988 högerhängd spegellucka. 5 688


PRISLISTA BAD 2017

TIDY Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

FRONT/ UTFÖRANDE

ART.NR

STOMME

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

TOPPLATTOR

Topplatta 305

305/19/395 5615003000 VIT

305/16/395

Topplatta 505

505/19/395

505/16/395

Topplatta 605

605/19/395

605/16/395

Topplatta 1005

1005/19/395

1005/16/395

5615003099 5615003001 5615003016 5615005000 5615005099 5615005001 5615005016 5615006000 5615006099 5615006001 5615006016 5615010000 5615010099 5615010001 5615010016

462

578 Till halvhöga skåp (390 mm) och låda.

KULÖR

718

898

EK

565

706

LIGHT WOOD

327

409

VIT

512

640 Till halvhöga skåp (390 mm) och låda.

KULÖR

769

961

EK

684

855

LIGHT WOOD

362

453

VIT

565

706 Till halvhöga skåp (390 mm) och låda. 1 026

KULÖR

821

EK

739

924

LIGHT WOOD

400

500 771 Till halvhöga skåp (390 mm) och låda.

VIT

617

KULÖR

871

1 089

EK

977

1 221

LIGHT WOOD

436

545

HÖGSKÅP

Högskåp Tidy BAS 300

Högskåp Tidy BAS 500

Högskåp Tidy PLUS 500

53090080* 53090016* 53090020* 530909299* 53090030* 53090999* 53090631* 53090010* 53090611* 53090060* 530909699* 500/1728/390 53092080* 53092016* 53092020* 530929299* 53092030* 53092999* 53092631* 53092010* 53092611* 53092060* 530929699* 500/1728/390 53085020* 530859299* 53085030* 53085999* 53085631* 53085060* 530859699* 300/1728/390

5 649

4 188 En lucka, en fast och tre lösa hyllor. 4 188 Levereras monterat. Kan även fås med Invändig låda som tillval. Lägg till L efter 4 464 artikelnumret. 7 061

VIT

3 651

4 564

KULÖR

5 649

7 061

EK

4 762

5 953

LIGHT VIT

VIT

3 350

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

3 350

SOFT VIT

VIT

SOFT KULÖR

KULÖR

PLAIN VIT PLAIN KULÖR PLAIN EK

3 571

RAM VIT

VIT

4 148

5 185

RAM EK

EK

4 925

6 156

CLASSIC VIT

VIT

4 148

5 185

CLASSIC KULÖR

KULÖR

5 868

7 335

LIGHT VIT

VIT

3 869

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

3 869

SOFT VIT

VIT

4 135

SOFT KULÖR

KULÖR

6 213

4 836 En lucka, en fast och tre lösa hyllor. 4 836 Levereras monterat. Kan även fås med Invändig låda som tillval. Lägg till L efter 5 169 artikelnumret. 7 766

PLAIN VIT

VIT

4 215

5 269

PLAIN KULÖR

KULÖR

6 213

7 766

PLAIN EK

EK

5 325

6 656 5 889

RAM VIT

VIT

4 711

RAM EK

EK

5 489

6 861

CLASSIC VIT

VIT

4 711

5 889

CLASSIC KULÖR

KULÖR

6 432

8 040

SOFT VIT

VIT

4 544

SOFT KULÖR

KULÖR

6 622

PLAIN VIT

VIT

4 624

PLAIN KULÖR

KULÖR

6 622

PLAIN EK

EK

5 733

5 680 Lucka med förvaringsfack på luckans 8 278 insida. Indragna hyllor i skåpets övre del. Fem hyllor ingår. Endast till lucka Soft, 5 780 Plain samt Classic i bredd 500 mm. Kan 8 278 även fås med Invändig låda som tillval. 7 166 Lägg till L efter artikelnumret.

CLASSIC VIT

VIT

5 120

6 400

CLASSIC KULÖR

KULÖR

6 841

8 551

47


TIDY Skåpen levereras monterade, inklusive dämpade luckor och lådor, exklusive handtag/knoppar. Vid val av kulör, använd artikelnummer med slutsiffra 99 och ange kulörnummer på en separat textrad (för kulör nr se.sid 3). Komplettera med handtag eller knoppar, se sid sid 49. * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd. B/H/D MM

ART.NR

STOMME

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL MOMS

ANMÄRKNING

53015080* CLASSIC VIT 530159699* CLASSIC KULÖR

VIT

4 671

KULÖR

6 886

53016080* CLASSIC VIT 530169699* CLASSIC KULÖR

VIT

5 727

KULÖR

7 684

LIGHT VIT

VIT

3 032

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

3 032

3 790 En lucka, en fast hylla och fyra lösa 3 790 glashyllor. Levereras monterat.

SOFT VIT

VIT

3 253

4 066

SOFT KULÖR

KULÖR

5 329

6 661

PLAIN VIT

VIT

3 333

4 166

PLAIN KULÖR

KULÖR

5 329

6 661

PLAIN EK

EK

4 344

5 430

RAM VIT

VIT

3 830

4 788

RAM EK

EK

4 507

5 634

CLASSIC VIT

VIT

3 830

4 788

CLASSIC KULÖR

KULÖR

5 548

6 935

LIGHT VIT

VIT

3 590

LIGHT WOOD

LIGHT WOOD

3 590

4 488 En lucka, en fast hylla och fyra lösa 4 488 glashyllor. Levereras monterat.

SOFT VIT

VIT

3 856

4 820

SOFT KULÖR

KULÖR

5 933

7 416

PLAIN VIT

VIT

3 936

4 920

PLAIN KULÖR

KULÖR

5 933

7 416

PLAIN EK

EK

4 948

6 185

RAM VIT

VIT

4 432

5 540

RAM EK

EK

5 112

6 390

CLASSIC VIT

VIT

4 432

5 540

CLASSIC KULÖR

KULÖR

6 152

7 690

Högskåp Tidy VITRIN 300

300/1728/390

Högskåp Tidy VITRIN 500

500/1728/390

Högskåp Tidy GRUND 300

53091080* 53091016* 53091020* 530919299* 53091030* 53091999* 53091631* 53091010* 53091611* 53091060* 530919699* 500/1728/160 53093080* 53093016* 53093020* 530939299* 53093030* 53093999* 53093631* 53093010* 53093611* 53093060* 530939699*

Högskåp Tidy GRUND 500

FRONT/ UTFÖRANDE

300/1728/160

5 839 Två luckor varav den översta Classic 8 608 vitrin, en fast och fyra lösa hyllor. Levereras monterat. Kan även fås med Invändig låda som tillval. Lägg till L efter artikelnumret.

7 159 Två luckor varav den översta Classic 9 605 vitrin, en fast och fyra lösa hyllor. Levereras monterat. Kan även fås med Invändig låda som tillval. Lägg till L efter artikelnumret.

TILLVAL HÖGSKÅP

Invändig låda

Lägg till L efter art.nr.

VIT

789

986 Invändig låda i utförande vit. Till halvhöga samt högskåp i djup 390 mm. Vid val av låda minskas antal lösa hyllplan i skåpet med 1st. Gummimatta ingår.

STÖDBEN

Stödben krom, 170 mm

Stödben Classic vit 170 mm Stödben Classic kulör 170 mm

48

5950411 KROM

91

508116 VIT

190

50811699 KULÖR

221

114 Stödben i metall, höjd 170-185 mm.

238 Stödben inkl fästplatta, höjd 170-185 mm. Passar till Tidy tvättställspaket och 276 högskåp samt halvhögt skåp som placeras i höjd 170 mm från golv.


PRISLISTA BAD 2017

TILLBEHÖR MÅTT MM B/H/D

ART.NR

UTFÖRANDE

PRIS PRIS EXKL INKL. MOMS MOMS

ANMÄRKNING

HANDTAG OCH KNOPPAR EE - MEZZO _ TIDY OBS grepplist är en Plain frontvariant, ej löst handtag (grepplist)

508014

Push-funktion (st-förp.)

64

80 Pushöppning för handtagslösa luckor. Vit. Passar ej Louis och skåp med parluckor.

Handtag nr 45

cc 128

59045 KROM

41

51 Standardhandtag Basic.

Handtag nr 46

cc 224

59046 KROM

68

85 Standardhandtag Basic.

Handtag nr 48

cc 96

59048 KROM

55

69

Handtag nr 49

cc160

59049 KROM

68

85

Handtag nr 50

cc 288

59050 KROM

135

169

Knopp nr 53

5905318 PORSLIN/OXID

40

50

Knopp nr 53

5905319 PORSLIN/TENN

40

50

Knopp nr 53

5905330 PORSLIN/MÄSSING

40

50

Knopp nr 54

59054 KROM 5905420 VIT

40

50

Knopp nr 54

40

50

Knopp nr 54

5905430 MÄSSING

40

50

139

174

59055

Handtag nr 55

cc128

Handtag nr 55

cc128 5905530 SVART/MÄSSING

SVART/KROM

139

174

cc 224

59057

KROM

106

133

Handtag nr 58

cc 320

59058 KROM

135

169

Handtag nr 59

cc128

59059 KROM

Handtag nr 59

cc128 5905930 MÄSSING

Handtag nr 57

56

70

94

118

Handtag nr 66

cc 224 5906620 VITT

93

116

Handtag nr 66

cc 224 5906670 SVART

93

116

Handtag nr 68

cc 128

260

325

Handtag nr 68

cc128 5906820 VIT

265

331

Handtag nr 68

cc 128 5906830 MÄSSING

260

325

Handtag nr 69

cc 128

54

68

Handtag nr 69

cc 128 5906910 MATTKROM

54

68

Handtag nr 69

cc128 5906920

Handtag nr 69

cc 128 5906930 MÄSSING

Handtag nr 70

cc 128

55

69 68

59070 KROM

70

88

59073 KROM 5907330 MÄSSING

40

50

40

50

59074 KROM

163

204

5907618 OXID

40

50

cc 64 5907718 OXID

40

50

Knopp nr 73

Knopp nr 76 Handtag nr 77

59069 KROM

54

Knopp nr 73 Handtag nr 74

59068 KROM

cc 160

VIT

Knopp nr 78

5907819 TENN

40

50

Knopp nr 78

5907830 MÄSSING

40

50

Handtag nr 79

cc 64 5907919 TENN

40

50

Handtag nr 79

cc 64 5907930 MÄSSING

40

50

49


TILLBEHÖR MÅTT MM B/H/D

ART.NR

UTFÖRANDE

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL. MOMS

ANMÄRKNING

TILLBEHÖRSSERIE CLIO

Handdukskrok

65/54/60

59660 KROM

265

331

Toarullehållare

175/54/72

59661 KROM

384

480

Handduksstång 54 cm

540/54/73

59662 KROM

505

631

Handdukskrok

56/35/50

59670 KROM

99

124

Handduksstång

670/35/60

59671 KROM

195

244

Toarullehållare

170/35/60

59672 KROM

187

234

TILLBEHÖRSSERIE OVAL

SPEGLAR MED BLANK ALUMINIUMRAM

Spegel med blank aluminiumram 400x720

400x720x30 58720040

1 390 1 738 För valfri placering på vägg. Vändbar med dold upphängning.

Spegel med blank aluminiumram 600x720

600x720x30 58720060

1 840 2 300

Spegel med blank aluminiumram 900x720

900x720x30 58720090

2 249 2 811

Spegel med blank aluminiumram 1200x720

1200x720x30 58720120

2 658 3 323

BELYSNING TILL SPEGLAR MED BLANK ALUMINIUMRAM

Belysning Nite LED 305

305/33/160

58322 KROM 5832220 VIT 5832230 MÄSSING

Belysning Nite LED 550

550/33/160

58329 KROM 5832920 VIT 5832930 MÄSSING

Belysning Nayra LED 490

50

493/26/155 5849020 VIT

830 1 038 Skåpbelysning på arm med LED-belysning 1 058 1 323 5W. Kan användas till spegelskåp, spegel på väggplatta samt spegel med blank 1 058 1 323 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 042 1 303 Skåpbelysning på arm med LED-belysning 1 369 1 711 7W. Kan användas till spegelskåp, spegel på väggplatta samt spegel med blank 1 369 1 711 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 083 1 354 Belysning på arm. Vit. LED-belysning 6W. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Passar på spegelskåp, spegel på väggplatta och spegel med blank aluminiumram.


PRISLISTA BAD 2017

TILLBEHÖR MÅTT MM B/H/D

ART.NR

UTFÖRANDE

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL. MOMS

ANMÄRKNING

SPEGEL MED INBYGGD BELYSNING

Spegel med LED-belysning 600

600/640/38 58722060

3 294 4 118 Spegel med två vertikala LED-belysningar 20W. Skyddsklass IP24. Energiklass A+. Färgtemperatur 4000K. Dimbar.

Spegel med LED-belysning 900

900/640/38 58722090

3 719 4 649

Spegel med LED-belysning och ljuskant 400

400x720x30 58721040

5 080 6 350 Spegel med en vågrät LED-belysning 2,4W samt ljuskant 9,3W och lös förstoringsspegel. Skyddsklass IP44. Energiklass A++, Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Spegel med LED-belysning och ljuskant 600

600x720x30 58721060

5 622 7 028 Vågrät LED-belysning 4,4W samt ljuskant 11,2W.

Spegel med LED-belysning och ljuskant 900

900x720x30 58721090

6 163 7 704 Vågrät LED-belysning 7,2W samt ljuskant 14,1W.

Spegel med LED-belysning och ljuskant 1200

1200x720x30 58721120

6 720 8 400 Vågrät LED-belysning 10,1W samt ljuskant 17W.

Spegel rund med ljuskant 600

600 58723060

5 586 6 983 Rund spegel med ljuskant 8,2W LED. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

Spegel rund med ljuskant 900

900 58723090

6 811 8 514 Rund spegel med ljuskant 12W LED. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar.

SPEGELSKÅPSBELYSNINGAR

Belysning Nite LED 305

305/33/160

58322 KROM 5832220 VIT 5832230 MÄSSING

Belysning Nite LED 550

550/33/160

58329 KROM 5832920 VIT 5832930 MÄSSING

Belysning Nayra LED 490

493/26/155 5849020 VIT

830 1 038 Skåpbelysning på arm med LED-belysning 1 058 1 323 5W. Kan användas till spegelskåp, spegel på väggplatta samt spegel med blank 1 058 1 323 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 042 1 303 Skåpbelysning på arm med LED-belysning 1 369 1 711 7W. Kan användas till spegelskåp, spegel på väggplatta samt spegel med blank 1 369 1 711 aluminiumram. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. 1 083 1 354 Belysning på arm. Vit. LED-belysning 6W. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 4000K. Ej dimbar. Passar på spegelskåp, spegel på väggplatta och spegel med blank aluminiumram.

51


TILLBEHÖR MÅTT MM B/H/D

ART.NR

UTFÖRANDE

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL. MOMS

ANMÄRKNING

BLANDARE

Fonte kort pip

1 776 2 220 Utan bottenventil. 2 613 3 266 Utan bottenventil.

Blandare Oras Vega

5913311 KROM

1 456 1 820 Eco-knapp för begränsning av temperatur och flöde. Högre temperatur och flöde fås genom att trycka in eco-knappen samtidigt som spaken lyfts eller vrids. Med lyftventil.

Blandare Oras Cubista utan lyftventil

5913411 KROM

2 238 2 798 Utan bottenventil.

Blandare Cubista beröringsfri

5913511 KROM

4 664 5 830 Sensorblandare med temperaturvred. Batteridrift 6V. Låg vatten- och energiförbrukning (6 l/min).

Blandare Oras Alessi Sense

5914111 KROM/VIT

4 161 5 201 Bottenventil med pop-up ingår. Blandaren öppnas genom ett lätt tryck på dess ovansida. Flödestid 6 sek. Batteridrift AA 1,5Vx2. Skyddsklass IP44.

Blandare Level

5912711 KROM

2 031 2 539 Utan bottenventil.

Blandare Ely071

5911911 KROM

2 596 3 245 Utan bottenventil.

Blandare Stream

5913611 KROM

1 706 2 133 Utan bottenventil.

Blandare Viola

5912111 KROM 5912118 BRONSOXID

3 120 3 900 Med lyftventil.

5912130 MÄSSING

3 120 3 900 Med lyftventil.

Bottenventil öppen Bottenventil Pop-up

1 637 2 046 Med lyftventil.

5912011 KROM 5912030 MÄSSING

394

5910511 KROM 5910530 MÄSSING

455

767 767

493 Öppen bottenventil främst avsedd för 959 tvättställ utan bräddavlopp. 569 Bottenventil som stängs genom att trycka 959 på locket.

Vattenlås rund

5490411 KROM

1 095 1 369 Designat vattenlås för utgång i vägg, 32 mm rör.

Vattenlås Square

5490911 KROM

1 309 1 636 Lika ovan, men fyrkantigt.

Vattenlås Prevex standard

52

5911511 KROM 5911530 MÄSSING

54910 VIT

167

209 Vattenlås i vit plast, för anslutning antingen till vägg eller till golv. Ingår i alla underskåp för tvättställ.


PRISLISTA BAD 2017

TILLBEHÖR MÅTT MM B/H/D

ART.NR

UTFÖRANDE

PRIS EXKL MOMS

PRIS INKL. MOMS

ANMÄRKNING

ÖVRIGA TILLBEHÖR

508166

146

183 Magnet för nagelsax, pincett etc. Monteras med dubbelhäftande tejp. Ingår i spegelskåp Plus, Art och Flow.

509183

81

101 Monteras med sugproppar. Ingår i spegelskåp Plus, Art och Flow. Notera att vid val av placering av denna spegel i ett spegelskåp så skall den placeras så att den hamnar mellan glashyllorna.

508258

108

135 Luckdämpare för montering i skåpsbotten/ tak. Passar till Basic.

Tvättställspolish Clean & Shine

59600

151

189 Polish/vax för gjutmarmortvättställ. Passar både blanka gjutmarmortvättställ och tvättställ med Top Solid-yta.

Nanosvamp

59604

21

26 Rengöringssvamp för Top Solid-tvättställ.

91

114 Stödben i metall, höjd 170-185 mm.

Magnetlist

Förstoringsspegel

Ø165x19

Luckdämpare Smove, 2-pack

Stödben krom, 170 mm

5950411 KROM

Stödben Classcic vit 264 mm

508100 VIT

260

325 Stödben inkl fästplatta, höjd 264-280 mm. Passar till Free tvättställspaket och högskåp samt halvhögt skåp som placeras i höjd 264 mm.

Stödben Classic kulör 264 mm

50810099 KULÖR

290

363 Stödben inkl fästplatta, höjd 264-280 mm. Passar till Free tvättställspaket och högskåp samt halvhögt skåp som placeras i höjd 264 mm från golv.

508116 VIT

190

238 Stödben inkl fästplatta, höjd 170-185 mm. Passar till Tidy tvättställspaket och högskåp samt halvhögt skåp som placeras i höjd 170 mm från golv.

50811699 KULÖR

221

276 Stödben inkl fästplatta, höjd 170-185 mm. Passar till Tidy tvättställspaket och högskåp samt halvhögt skåp som placeras i höjd 170 mm från golv.

Stödben Classic vit 170 mm

Stödben Classic kulör 170 mm

Prylfack till låda Free

500/60/250

59510 VIT

342

428 Vit plast. Beställ även avdelare till prylfack, 508742.. För låda Free med fast sarg i vitmålad plåt.

Prylfack till låda 300

207/60/325

508765 VIT

127

159 Passar till lådor till Förvaring låda och Tidy. Vit plast. Beställ även avdelare till prylfack, 508742.

Prylfack till låda 500

467/60/325

508766 VIT

190

238

53


TILLBEHÖR MÅTT MM B/H/D

Avdelare till prylfack, 3-pack

Avdelare till låda

UTFÖRANDE

PRIS EXKL MOMS

74/50/20

508742 VIT

46

330/66/18

508743 VIT

127

508229

68

Lådspärr

PRIS INKL. MOMS

ANMÄRKNING

58 Avdelare för ovanstående prylfack.

159 Avdelare som delar lådan på djupet. Passar lådor till Förvaring låda, Tidy och Flow. Färg vit.

85 Spärr för lådor i Tidy, Free och Flow för montering under låda. Passar ej invändig låda.

180/70/100

59507 VIT

168

Prylbox Mezzo 118

118/78/70

59508 VIT

91

114 Prylbox för småförvaring. Vitlackad plåt. Ingår till serie Mezzo.

Prylbox Mezzo 170

170/78/70

59509 VIT

121

151

Lådbelysning 500 2 W

460/18/36

58334

Lådbelysning 600 2,4W

560/18/36

58323

Lådbelysning 750 3,2W

710/18/36

58324

Lådbelysning 900 3,6W

860/18/36

58325

Lådbelysning 1000 4,8W

960/18/36

58326

Lådbelysning 1200 5,4W

1160/18/36

Prylfack Art

Driver till lådbelysning 20W

Spegelklammersats

54

ART.NR

58327

210 Vitlackerad plåt. Kan hängas på lådkanten eller placeras löst. Ingår till serie Art. Passar även till Basic.

992 1 240 Monteras i insida skåp med dolda fästen 1 033 1 291 och skruvar. LED-belysningen har en sensor som automatiskt stänger av eller på 1 152 1 440 ljuset när lådan stängs och öppnas. Inkl 2 m 1 162 1 453 anslutningskabel. Passar till Tidy, Free, Mezzo, Flow, Art och Basic. Energiklass A. 1 338 1 673 Färgtemperatur 4000K. 1 349 1 686

58328

187

508019

44

234 Används till lådbelysningar som totalt uppgår till 20W.

55 Används vid montering av separat spegel utan hylla och belysning.

Uttag 230 V

70/100/75

58410

224

280 Enkelt eluttag för montering inne i skåp, silvergrå.

Uttag 230 V dubbelt

156/84/70

508712

389

486 Dubbelt eluttag för montering i skåp, vitt.


ART.NR 59916207S MAJ-2017

HUVUDKONTOR/TILLVERKNING Vedum Kök & Bad AB 534 84 Vedum Växel 0512-576 00 info@vedum.se www.vedum.se KUNDTJÄNST KONSUMENT kundtjanst@vedum.se Tel. 0512-576 40 FÖR VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE orderbad@vedum.se Tel. 0512-576 70 / Fax. 0512-576 80

UTSTÄLLNING GÖTEBORG Hantverksvägen 5 436 33 Askim goteborg@vedum.se Tel. 031-748 68 40

UTSTÄLLNING LINKÖPING Fjärrvärmevägen 3 589 52 Linköping linkoping@vedum.se Tel. 013-474 64 00

UTSTÄLLNING MALMÖ Östra Tullgatan 2 211 28 Malmö malmo@vedum.se Tel. 040-664 52 30

UTSTÄLLNING STOCKHOLM Karlsbodavägen 9-11 168 67 Bromma bromma@vedum.se Tel. 08-564 849 90

UTSTÄLLNING UPPSALA Stångjärnsgatan 13 753 23 Uppsala uppsala@vedum.se Tel. 018-161 170

UTSTÄLLNING VEDUM Kvarnen 534 60 Vedum kvarnen@vedum.se Tel. 0512-576 90

För konsumentfrågor och försäljning hitta din närmaste återförsäljare/utställning på WWW.VEDUM.SE/HAR-FINNS-VI

Prislista badrumsinredningar 2017  

Giltig 2017-02-01 - 2018-01-31