Badrumsinredningar 2020

Page 1

Badrumsinredningar 2020 INS P IR AT I O N O C H I D É E R T I L L D I T T BA D RU M


Vedum – på väg in i ett nytt decennium 2020 fyller vi 101 år. I över ett sekel har vi designat och tillverkat vacker, funktionell och långsiktig inredning här i Vedum på den västgötska slätten. Även om vi inte firar lika storslaget som jubileumsåret 2019, så finns det massor att glädjas över även i år. Det nya 20-talets trender är här, och vår vision – att tillverka inredningar med hög kvalitet för hemmets alla rum – märks tydligare än någonsin. Årets nyheter inspireras av tidens anda, men står stadigt i vår historia. Ett nytt badrum från Vedum ska överträffa dina förväntningar. Helheten samspelar med detaljerna och allt fungerar sömlöst. Produkter, unika lösningar, leverans och montering, allt är lika viktigt för att du ska kunna och vilja leva länge med ditt Vedumbadrum. Och inte bara badrummet. Du vet väl att vi har Sveriges mest kompletta sortiment också för kök, förvaring och tvättstugor! Apropå att tänka långsiktigt. Vi arbetar hela tiden för att vår verksamhet och din vardag ska bli mer hållbar. Vårt mål är att göra livet bättre för människor i dag, utan att äventyra miljön och livet för kommande generationer. Vi är lika stolta över vår historia, som vi är nyfikna på framtiden. Välkommen att följa med oss dit!

2


Innehåll INLEDNING ÖVERSIKT SERIER

4–13 14–15

ANNO 16–25 Anno 700 18-19 Anno 1300 20-21 Tvättställspaket Anno 22-25 ZONE Zone 600 Zone 1000 Zone 1200 Zone 2000 Tvättställspaket Zone

26–41 28-29 30-31 32-33 34-35 36-41

FLOW

42–57

Flow 500 Flow 1010 Flow 1200 Flow 2000 Tvättställspaket Flow

44-45 46-47 48-49 50-51 52-57

MEZZO Mezzo 530 Mezzo 630 Mezzo 930 Mezzo 1230 Tvättställspaket Mezzo

58–73 60-61 62-65 66-67 68-69 70-73

FREE Free 415 Free 515 Free 615 Free Friend Compact 615 Free Compact 615 Free 915 Tvättställspaket Free

74–95 76-77 78-79 80-81 82-83 84-85 86-89 90-95

DETALJER 96-105 Kulörer 96-97 Handtag och knoppar 98-99 Belysning 100-101 Speglar 102-103 Tillbehör 104-105 UTVALT MATERIALFAKTA

106-107 108-111

3


Över 100 års erfarenhet Det började 1919 i Vedum, med viljan att skapa de bästa förutsättningarna i människors hem. Nu har vi funnits i över 100 år och drivs fortfarande av samma grundvärderingar vad gäller kvalitet, hantverk och service.

Hållbara, personliga val Vi ger dig massor av valmöjligheter när det gäller stil, material och kulörer så du kan hitta en personlig favorit. Våra produkter har en hållbar design som är trendig och personlig, aktuell och långsiktig på samma gång.

Vi levererar monterat Alla våra badrumsinredningar levereras monterade och klara för uppsättning. Vi har en hög leveranssäkerhet och du får exakt information om när dina produkter kommer.

4


Alltid svensktillverkat Vi har vårt huvudkontor och vår fabrik i Vedum, Västergötland, omgivna av gula fält, gröna skogar och vida slätter. Här designar, utvecklar och tillverkar vi våra produkter och levererar till skandinaviska hem.

Klarar de tuffaste kraven Vi arbetar med de dominerande certifieringarna på marknaden – vilket är ett bevis på att vi klarar de tuffaste kraven vad gäller kvalitet, miljö och hållbarhet. Delar av vårt sortiment är till exempel Svanenmärkt och BASTA-registrerat.

För hela hemmet Vi har Sveriges mest kompletta sortiment för kök, badrum, förvaring och tvättstugor. Våra produkter kan du använda i hela hemmet och matcha stilen från rum till rum.

5


Planera ditt badrum VI HJÄLPER DIG PÅ VÄGEN Det är mycket att ta hänsyn till när du ska planera ditt nya badrum – drömmar och visioner, praktiska frågor och nödvändiga funktioner. Och det gäller oavsett om du bygger helt nytt eller renoverar. Eftersom det ställs en hel del speciella krav på badrum är det viktigt att tänka igenom allt från grunden. För att göra det enklare för dig bjuder vi här på lite kunskap om badrumsplanering.

6


HITTA INSPIRATIONEN HOS OSS Den bästa starten på ett badrumsprojekt är att samla på sig så mycket inspiration som möjligt. Passa på att undersöka hur andra gjort och vilka möjligheter som finns. Bläddra i vår badrumskatalog, följ oss på instagram och besök vår hemsida www.vedum.se. Du är också välkommen in till någon av våra återförsäljare runtom i landet eller till våra egna utställningar i Göteborg, Linköping, Malmö, Stockholm, Uppsala och Vedum.

DET ÄR ROLIGT ATT PLANERA Nästa steg är att fundera på hur badrummet ska se ut och hur det ska användas. Vilka drömmar och visioner har du och din familj om ert nya badrum? Hur ska rummet disponeras – och vad kan du absolut inte vara utan för att det ska fungera praktiskt? Försök att tänka bort begränsningarna och se möjligheterna.

LÅNGSIKTIGT VAL När du väljer inredning är det viktigt hur den ser ut. Det ska vara rätt stil, rätt design och rätt känsla. Men lika viktigt är sådant som du inte ser och märker vid första anblicken. Som smarta inredningslösningar, genomtänkta funktioner och förstås den långsiktiga kvaliteten. Vi hjälper dig att tänka på helheten.

VÅRA PERSONLIGA FAVORITER Vedum har ett brett sortiment för olika stilar och personligheter, för att du ska hitta något som passar dig. Men ibland kan just det göra det svårt att välja. Därför har vi tagit fram några personliga favoriter och utvalda kombinationer som förhoppningsvis kan guida dig i rätt riktning. Du hittar dem på sidan 106–107.

VI LEVERERAR VÅRA PRODUKTER I TID Större delen av vårt badrumssortiment levererar vi inom åtta dagar. Ett fåtal produkter tar lite längre tid att få, men oavsett får du alltid exakt information om när din leverans kommer.

MONTERADE PRODUKTER SPARAR TID Alla inredningar i vårt sortiment levererar vi monterade. På det sättet sparar du tid och pengar och vet att allt är riktigt gjort. För att det också ska vara enkelt att sätta upp skåpen på väggarna har våra produkter praktiska upphängningsskenor och enkla metoder för finjustering.

ETT HÅLLBART BADRUM Luckorna Nora grå, Nora vit och Elsa är Svanenmärkta. Svanen är den officiella miljömärkningen i Norden och en av världens tuffaste miljö- och kvalitetsmärkningar. Vi är också ISOcertifierade enligt 9001:2015 och 14001:2015.

15 ÅRS FUNKTIONSGARANTI Det är viktigt för oss att din nya badrumsinredning motsvarar dina förväntningar. Du har alltid 15 års funktionsgaranti på skåpstommar, lådor och gångjärn. Vårt viktigaste mått på kvalitet är nöjda kunder. 7


Nyhet!


ANNO 1300 LUCKMODELL Moa sandbeige HANDTAG 5900870 svart lättrat TVÄTTSTÄLLSSKIVA Kompositsten Snowy Ibiza.


Nyheter – en modern klassiker och ännu mer frihet Nu lanserar vi den nya badrumsserien Anno – en modern klassiker, designad av Jesper Ståhl. Serien är formgiven för att ge mesta möjliga möbelkänsla i hela hemmet. Det som utmärker Anno är tidlösa kvalitéer med moderna funktioner och skandinavisk enkelhet – allt designat, utvecklat och tillverkat i det lilla samhället Vedum på Västgötaslätten. Vi har våra rötter djupt förankrade i hantverkstraditionen och det är också därifrån vi hämtat inspiration till vår nya badrumsserie Anno. I år kommer också badrumsserien Free i den nya bredden 515 mm för att öka seriens valmöjligheter ytterligare. Nytt är dessutom att luckan Thea med sin eleganta smala ram även finns till Free. Namnet Free syftar just på seriens stora valfrihet – och med årets nyheter blir den friheten ännu större.

10


FREE 515 LUCKMODELL Thea vit HANDTAG 5900870 svart lättrat.

ANNO 700 LUCKMODELL Moa havregul HANDTAG 59006 brunt läder/krom TVÄTTSTÄLLSSKIVA Kompositsten Turbine Grey.

11


Anno – för hemmets alla rum När vi tillsammans med designern Jesper Ståhl utvecklade Anno tog vi fasta på vår gemensamma vilja att skapa välkomnande badrum med mycket möbelkänsla. Designprocessen började därför på ett lite annorlunda sätt och utgick från skåpen, precis som om det var en hall- eller vardagsrumsmöbel vi skulle utveckla. Det syns bland annat i linjerna och proportionerna i benen och bänkskivan, och gör att Anno är lika fin i hela hemmet. Läs mer om utvecklingen av Anno på www.vedum.se

12


”Samarbetet med Vedum har som alltid varit utvecklande, eftersom vi delar samma passion för hållbar design och svensktillverkade produkter. Att både utveckling och tillverkning sker i Vedum, Västergötland gör skillnad.”

Designern Jesper Ståhl har arbetat med oss under många år och formgivit flera av våra badrumsserier som vunnit nationella och internationella designpriser.

13


Våra badrumsserier FEM VÄGAR TILL DITT NYA DRÖMBADRUM Vårt sortiment ger dig alla möjligheter att skapa ditt eget drömbadrum. För att göra det enklare att välja har vi utvecklat fem olika serier. Alla har sitt distinkta uttryck – men samma höga Vedumkvalitet. Du väljer den serie som passar dig bäst och kan sedan anpassa den till ditt utrymme och smak. Välj de bredder och förvaringslösningar du behöver, och komplettera med luckor, handtag, kulörer, ben, speglar och belysning för att skapa den stil du älskar, oavsett om den är skandinavisk, klassisk eller modern. Våra fem serier är fem vägar till samma mål – ditt nya drömbadrum!

Tidlösa Anno Anno är en tidlös serie med mycket möbelkänsla, gedigna material och moderna funktioner. Se mer på s. 16 – 25.

Harmoniska Zone Zone utstrålar balans, stillhet och styrka med ett mjukt och samtidigt stilrent uttryck. Se mer på s. 26 – 41.

14


ANNO

Innovativa Flow

MEZZO

FLOW

ZONE

Flow har en unik design med innovativa materialval och stark möbelkänsla. Se mer på s. 42 – 57.

Moderna Mezzo

FREE

Mezzo står för både design och funktion – personlig form med fokus på det väsentliga. Se mer på s. 58 – 73.

Flexibla Free Free har ett formspråk som präglas av enkelhet och flexibilitet i både form och funktion. Se mer på s. 74 – 95.

15


Nyhet!


ANNO

Tidlösa Anno SKANDINAVISK FUNKTIONELL ENKELHET Anno är vår nya tidlösa serie med mycket möbelkänsla, gedigna material och moderna funktioner. En möbel som du dessutom kan använda i hemmets alla rum. I serien finns tvättställspaket i två bredder med tvättställsskiva i kompositsten samt förvaringsskåp, högskåp och vägghylla. Du kan välja kulörer och uttryck, så att Anno kommer till sin rätt både i moderna och traditionella miljöer. Passar dig som vill ha ett tidlöst badrum med skandinavisk funktionell enkelhet. Designad för Vedum av Jesper Ståhl.

BREDD | 700 | 1300 | MM


Nyhet!

Anno 700 Den varma havregula kulören hälsar dig välkommen in i det här klassiska badrummet. En miljö där vi skapat en skön känsla med mjuka kulörer och generöst med förvaring. Tvättställsunderskåpet har två lådor och det praktiska högskåpet erbjuder gott om förvaringsutrymme på liten yta. Snygga och funktionella detaljer i form av spegel med dekorativ ljuslist och stänkskydd till tvättställsskivan.

18


ANNO

Ett klassiskt badrum med välkomnande känsla och dekorativa detaljer.

TVÄTTSTÄLLSPAKET ANNO 700 MM, 29.886:-

Underskåp Moa havregul med två lådor, handtag 59006 krom och brunt läder. Tvättställsskiva Turbine Grey och tvättställ i porslin. SPEGEL ANTEN, 6.878:Ø 720 mm rund med ljuskant. HÖGSKÅP ANNO, 13.570:-

480 mm, Moa havregul, handtag 59006 krom och brunt läder. Mer fakta om Anno på s. 22 – 25.

19


Nyhet!

Anno 1300 I den här harmoniska och ljusa miljön är både möbelkänslan och förvaringsutrymmena maximerade. I tvättställsunderskåpet har vi valt att kombinera dold och öppen förvaring för en luftig känsla, medan förvaringsmöbeln – som är lika fin i hela hemmet – har fått fyra rymliga lådor. Du väljer själv hur du vill kombinera. Möblernas rundade hörn och ben fångas upp i spegeln för att förstärka rummets mjuka uttryck. Skandinavisk enkelhet i färg och form.

20


ANNO

Skandinavisk enkelhet med både möbelkänsla och förvaringsutrymme.

TVÄTTSTÄLLSPAKET ANNO 1300 MM, 40.492:-

Underskåp Moa sandbeige med tre lådor och hylla, handtag 5900870 svart lättrat. Tvättställsskiva Snowy Ibiza och tvättställ i porslin. SPEGEL GRANN, 2.479:- Ø 800 mm rund. BELYSNING DALA VÄGG, 1.920:-/ST Väggbelysning, svart. UNDERSKÅP ANNO, 19.815:-

1300 mm, Moa sandbeige med topplatta, handtag 5900870 svart lättrat. Mer fakta om Anno på s. 22 – 25.

21


D

TVÄTTSTÄLLSPAKET ANNO 700 MM, 28.050:-

TVÄTTSTÄLLSPAKET ANNO 700 MM, 29.644:-

Underskåp Moa skogsgrön med en låda och hylla, tvättställsskiva Turbine Grey och tvättställ i porslin. Knopp 59031 brunt läder/krom.

Underskåp Moa sandbeige med två lådor, tvättställsskiva Snowy Ibiza och tvättställ i porslin. Handtag 5905930 mässing.

SPEGEL SOMMEN, 3.481:-

SPEGEL DOFSAN 6.506:-

600 mm på väggplatta skogsgrön med belysning Nittorp 305 krom.

600 mm med belysning.

TVÄTTSTÄLLSPAKET ANNO 700 MM MED EN LÅDA OCH HYLLA

TVÄTTSTÄLLSPAKET ANNO 700 MM MED TVÅ LÅDOR

Underskåp med bengavlar och hylla med lådfront Moa i vit eller kulör med dämpad fullutdragslåda. Glasavdelare, gummimattor och fyra prylboxar ingår. Tvättställ med kompositsten och underlimmad centrerad porslinsho. Dubbelt 230V uttag i låda finns som tillval. Lådbelysning finns som tillbehör.

Underskåp med bengavlar och lådfront Moa i vit eller kulör med dämpade fullutdragslådor. Glasavdelare, gummimattor och fyra prylboxar ingår. Tvättställ med kompositsten och underlimmad centrerad porslinsho. Dubbelt 230V uttag i låda finns som tillval. Lådbelysning finns som tillbehör.

BREDD HÖJD DJUP

700

872

510

BREDD HÖJD DJUP

700

872

510

Tvättställspaket Anno Anno är en serie designad av Jesper Ståhl. Serien har en tidlös känsla med gedigna material och moderna funktioner. Serien finns i bredderna 700 och 1300 mm och tvättställsskivan går att få i kompositsten Snowy Ibiza eller Turbine Grey med underlimmad porslinsho. Tvättstället är valbart med låda och hylla eller endast lådor. I lådor ingår gummimattor, glasavdelare och prylfack. Vattenlås ingår och tvättstället har bräddavlopp. Kombineras med valfri överdel. Förvaring består av underskåp, högskåp och vägghylla. Materialfakta s. 110. 22


ANNO

TVÄTTSTÄLLSPAKET ANNO 1300 MM, 40.585:-

TVÄTTSTÄLLSPAKET ANNO 1300 MM, 45.583:-

Underskåp Moa betonggrå med tre lådor och en hylla, tvättställsskiva Turbine Grey och tvättställ i porslin. Handtag 59006 brunt läder/krom.

Underskåp Moa åskblå med sex lådor, tvättställsskiva Snowy Ibiza och tvättställ i porslin. Knopp 59032 krom.

SPEGEL SOMMEN, 4.985:-

SPEGEL BILLAN, 3.870:-

1200 mm på väggplatta betonggrå med belysning Pixbo 500 svart.

1200 mm med belysning Nittorp 550 krom.

TVÄTTSTÄLLSPAKET ANNO 1300 MM MED TRE LÅDOR OCH HYLLA

TVÄTTSTÄLLSPAKET ANNO MED 6 LÅDOR

Underskåp med bengavlar och hylla med lådfront Moa i vit eller kulör med dämpade fullutdragslådor. Glasavdelare, gummimattor och fyra prylboxar ingår. Tvättställ med kompositsten och underlimmad centrerad porslinsho. Dubbelt 230V uttag i låda finns som tillval. Lådbelysning finns som tillbehör.

Underskåp med bengavlar och lådfront Moa i vit eller kulör med dämpade fullutdragslådor. Glasavdelare, gummimattor och fyra prylboxar ingår. Tvättställ med kompositsten och underlimmad centrerad porslinsho. Dubbelt 230V uttag i låda finns som tillval. Lådbelysning finns som tillbehör.

BREDD HÖJD DJUP

BREDD HÖJD DJUP

1300

872

510

1300

872

510

Alla mått är totalmått i mm.

SE BELYSNINGAR OCH SPEGLAR PÅ S. 100 23


BREDD HÖJD

VÄGGHYLLA ANNO

700

Hylla i vit eller kulör MDF med två konsoler för montering på vägg.

DJUP

19

BREDD HÖJD

UNDERSKÅP ANNO

700 1300

Skåp i vit eller kulör MDF med bengavlar. Fullutdragslåda med dämpning och gummimatta. Topplatta ingår.

DJUP

862 862

BREDD HÖJD

HÖGSKÅP ANNO

480

Skåp i vit eller kulör MDF med bengavlar. En lucka samt en fast och fyra lösa hyllor ingår. Kan även fås med invändig låda som tillval.

120

510 510

DJUP

1898

390

Alla mått är totalmått i mm.

Handtag

Moa vit eller kulör

Välj det som passar din lucka och stil bäst bland våra handtag på s. 99.

Moa vit/kulör i målad 19 mm fukttrög MDF-board med rundad kant. Större färgprov med kulörnummer finns på s. 97.

Art präglad

24

Art P la in stomme Grepp

Ra m Thea P la in 19 mm

B a s ic 16

KANTPROFIL

Line Soft 16 mm

Classic/ Alice 19 mm

Lo u is Art F ask 1 16


ANNO

UTTAG I LÅDA

VÄGGHYLLA

Som tillval kan tvättställspaketen fås med dubbelt 230V uttag till höger i den översta lådan.

Som tillval finns en hylla 700 mm i MDF med två konsoler för montering på vägg.

TVÄTTSTÄLLSSKIVA OCH STÄNKPANEL

Till Anno väljer du tvättställsskiva med tillhörande stänkpanel i kompositsten Snowy Ibiza eller Turbine Grey.

25


26


ZONE

Harmoniska Zone BALANS, STILLHET OCH STYRKA Zone är en harmonisk badrumsserie med avskalade former och taktila material. Tvättställens runda och ovala form har ett mjukt och stilrent uttryck som förstärks av det stenliknande, lättskötta materialet Solid Surface. De monteras semi-nedfällda i en topplatta och kompletteras med underskåp, speglar och högskåp. Med ett fåtal delar kan du skapa ett otal kombinationer. Passar dig som vill ha ett harmoniskt badrum för balans, stillhet och styrka.

BREDD | 600 | 1000 | 1200 | 1600 | 2000 | MM


Zone 600 Det här är en pigg och enkel miljö i ljusa toner. Zone med underskåp i bredden 600 får plats även i mindre badrum, samtidigt som det finns avställningsyta på topplattan och praktisk förvaring i lådan. Massor med energi på liten yta.

28


ZONE

Ljust och energifyllt för dig som vill ha Zone i det lilla badrummet.

TVÄTTSTÄLLSPAKET ZONE RUND 600 MM, 12.191:-

Underskåp vit med en låda och topplatta. SPEGEL BILLAN, 3.013:-

600 mm med blank aluminiumram, belysning Nittorp 305 mm krom. Mer fakta om Zone på s. 36 – 41.

29


Zone 1000 Ett badrum som är rymligt och luftigt, med högskåp och underskåp som ger gott om förvaring för hela familjen. Den sobra färgsättningen skapar en lugn och harmonisk stämning, och den runda spegeln och halvkaklade väggen ger ett mjukt och varmt intryck. Mycket möbelkänsla i kombination med svala, industriella inslag.

30


ZONE

För dig som vill ha ett luftigt och lugnt badrum med harmonisk stämning.

TVÄTTSTÄLLSPAKET ZONE OVAL 1000 MM, 19.959:-

Underskåp antracitgrå med två lådor och topplatta. SPEGEL ANTEN, 8.164:Ø 900 mm rund med ljuskant. HÖGSKÅP BAS, 6.684:-

400 mm, antracitgrå med pushöppning. STÖDBEN, 171:-/ST

Höjd 170 mm, antracitgrå. Mer fakta om Zone på s. 36 – 41.

31


Zone 1200 Här går färgerna ton i ton för att skapa en flödande, monokrom miljö i perfekt balans. Det handmålade franskinspirerade kakelgolvet ger en stark taktil känsla som gör badrummet trivsamt och livfullt. En stor spegel underlättar sminkning och rakning, och på topplattan finns ordentligt med avställningsyta.

32


ZONE

Ett balanserat badrum med flödande färger och naturlig känsla.

TVÄTTSTÄLLSPAKET ZONE RUND 1200 MM, 28.256:-

Underskåp åskblå, tvättställ vänster med fyra lådor och topplatta. SPEGEL DOFSAN, 8.904:-

1200 mm med belysning och ljuskant. Mer fakta om Zone på s. 36 – 41.

33


Zone 2000 En väl tilltagen miljö i jordiga, sobra färger som ger dig alla chanser att finna lugnet och hämta ny kraft. Dubbeltvättställ och vägghängda blandare ger en extra dimension – lyxigt och praktisk på samma gång. Generöst med förvaring skapar ett visuellt lugn och ett badrum som utstrålar en harmonisk balans.

34


ZONE

Mörka och naturnära toner för dig som vill ha ett vilsamt och generöst badrum.

TVÄTTSTÄLLSPAKET ZONE OVAL 2000 MM, 31.739:-

Underskåp brunbetsad ask, dubbelt tvättställ med två lådor och topplatta. UNDERSKÅP ZONE, 10.956:-/ST

1000 mm, brunbetsad ask med topplatta. SPEGEL SOMMEN, 5.753:-

2000 mm på väggplatta brunbetsad ask med 2x belysning Skyarp 55 krom. Mer fakta om Zone på s. 36 – 41.

35


.

Skala 1:40

Skala 1:40

1:40 Skala 1:40 Skala 600 1000

1600Skala 1:401000 600

1200

2000 Skala 1:40

1600

1200

TVÄTTSTÄLLSPAKET ZONE RUND 600 MM, 16.485:-

TVÄTTSTÄLLSPAKET ZONE OVAL 1000 MM, 18.255:-

Underskåp brunbetsad ask med två lådor, tvättställ rund och topplatta.

Underskåp vit med två lådor, tvättställ oval och topplatta.

SPEGEL LIDAN, 4.500:- 600 600 1000

600x640 mm med belysning.

Skala 1:40

1000

Skala 1:40

600 1000600 MM600 TVÄTTSTÄLL ZONE RUND

1200

SPEGEL ANTEN, 1600 8.164:1600 600 1000 600 2000

1200

600

1600 16001000TVÄTTSTÄLL ZONE 1200 6002000 1200 1000 1000 OVAL MM

Tvättställ Rund och topplatta i kombination med underskåp för tvättställ i bredd 600 mm, välj en eller två lådor (höjd 397/732 mm). Underskåp i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Dämpade fullutdragslådor och fasad greppkant. Flyttbara glasavdelare, vattenlås och bottenventil ingår. Dubbelt 230V uttag finns som tillval i låda för tvättställ. Lådbelysning Utby finns som tillbehör. Som tillval finns topplattan utan hål för blandare. BREDD HÖJD DJUP högskåp zone/flow

605 605

397 732

510 510

20001600 1200

2000

BREDD HÖJD DJUP

1005 1005

397 732

510 510

högskåp zone/flow högskåp zone/flow

Tvättställspaket Zone högskåp zone/flow

1600

Tvättställ Oval och topplatta i kombination med underskåp för tvättställ i bredd 1000 mm, välj en eller två lådor (höjd 397/732 mm). Underskåp i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Dämpade fullutdragslådor och fasad greppkant. Flyttbara glasavdelare, vattenlås och bottenventil ingår. Dubbelt 230V uttag finns som tillval i låda för tvättställ. Lådbelysning Utby finns som tillbehör. Som tillval finns topplattan utan hål för blandare.

högskåp zone/flow

högskåp zone/flow högskåp zone/flow

högskåp zone/flow

1200

Skala 1:40

Skala 1:40

1000 1200

2000 1000 1200

Ø900 mm med ljuskant.

2000

högskåp zone/flow

högskåp zone/flow

Zone är en komplett serie där tvättställen monteras semi-nedfällda i en topplatta och kompletteras med underskåp, speglar och högskåp. Med ett fåtal delar går det att göra ett otal kombinationer. Tvättställen i serie Zone är tillverkade i det stenliknande, slitstarka och lättskötta kompositmaterialet Solid Surface. Tvättställshon finns som Oval eller Rund och levereras lös för montering i topplattan som finns i bredd 600, 1000, 1200, 1600 och 2000 mm. Tvättställen har inget bräddavlopp, varför vi rekommenderar att använda bifogad öppen bottenventil. Vattenlås ingår. Som tillval finns tvättställen utan hål för blandare. Zone finns i flera utföranden – brunbetsad eller svartmålad ask eller målad MDF i vitt eller kulör. Materialfakta s. 110. 36

16


600

Skala 1:401600

1200

1000

2000

Skala 1:40 Skala 1:40 Skala 1:40 Skala 1:40

2000

Skala 1:40

1600

1200

ZONE

Skala 1:40

TVÄTTSTÄLLSPAKET ZONE RUND 1200 MM, 21.854:-

TVÄTTSTÄLLSPAKET ZONE RUND 1200 MM, 32.219:-

Underskåp varmgrå med två lådor, tvättställ rund höger och topplatta.

Underskåp betonggrå med fyra lådor, tvättställ rund dubbel och topplatta.

SPEGEL DOFSAN, 8.904:-

600

1000600

1200x720 mm med belysning och ljuskant.

Skala 1:40 Skala 1:40

600

SPEGEL BILLAN, 1600 4.267:600

1200 1000

1200

Skala 1:40 Skala 1:40

Skala 1:40 Skala 1:40

600

1000

1000

600 1200 600 1200 1000

TVÄTTSTÄLL ZONE RUND HÖGER/VÄNSTER 1200 MM

1000

2000 2000 600 1200 600 1200 1000

Tvättställ Rund med dubbelho och topplatta i kombination med två underskåp för tvättställ i bredd 600 mm, välj en eller två lådor (höjd 397/732 mm). Underskåp i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Dämpade fullutdragslådor och fasad greppkant. Flyttbara glasavdelare, vattenlås och bottenventil ingår. 230V dubbelt uttag finns som tillval i låda för tvättställ. Lådbelysning Utby finns som tillbehör. Som tillval finns topplattan utan hål för blandare. BREDD HÖJD

BREDD HÖJD DJUP

1205 1205

397 732

2000 12001000 1200 1000

Skala 1:40 Skala 1:40

1600 1600 1200 2000 2000 1600 1600 600 1000 600 RUND 1000 1200 TVÄTTSTÄLL ZONE DUBBEL 1200 MM

Tvättställ Rund med höger- eller vänsterställd ho och topplatta i kombination högskåp zone/flow med två underskåp för tvättställ i bredd 600 mm, välj en eller två lådor (höjd 397/732 mm). Underskåp i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Dämpade fullutdragslådor och fasad greppkant. Flyttbara glasavdelare, vattenlås och bottenventil ingår. Dubbelt 230V uttag finns som tillval i låda för tvättställ. Lådbelysning Utby finns som tillbehör. Som tillval finns topplattan utan hål för blandare.

1205 1205

1600 2000 600 1000600 1000600

1200x720 mm med blank aluminiumram och 2x belysning Skyarp krom.

397 732

DJUP

510 510

510 510

högskåp zone/flow högskåp zone/flow

högskåphögskåp zone/flow zone/flow högskåphögskåp zone/flow zone/flow

Alla mått är totalmått i mm.

zone/flow högskåphögskåp zone/flow

högskåphögskåp zone/flow zone/flow

högskåphögskåp zone/flow zone/flow

högskåphögskåp zone/flow zone/flow

SE BELYSNINGAR OCH SPEGLAR PÅ S. 100 37

1000


1:40

600

1600 1600

2000 2000 1200

1000 Skala 1:40

1600

2000 Skala 1:40

Skala 1:40

Skala 1:40

Skala 1:40

TVÄTTSTÄLL ZONE OVAL 1600 MM, 24.838:-

Skala 1:40

TVÄTTSTÄLL ZONE OVAL 2000 MM, 39.216:-

Underskåp sandbeige med två lådor, tvättställ oval vänster och topplatta.

Underskåp antikgrå med fyra lådor, tvättställ oval dubbel och topplatta.

SPEGEL SOMMEN, 4.087:-

600

1000

SPEGEL SOMMEN, 5.577:-

1600

1200

04:1 alakS 600

1000

2000 600 1000

1000

1200

1200

600 1000

1000

1200

1200

04:1 alakS 1600

1200

6002000

Skala 1:40

Skala 1:40

0002 0021

600

2000 mm på väggplatta antikgrå och 2x belysning Broby 300 krom.

1600 mm på väggplatta sandbeige med belysning Broby 500 krom.

0061 0001

006 0021

600 1000 1200 TVÄTTSTÄLL ZONE OVAL HÖGER/VÄNSTER 1600 MM600 0002

04:1 alakS

00010002

0006002

0061

0061

16000MM 1000 1200006ZONE 00021600 0061TVÄTTSTÄLL 12000OVAL00DUBBEL 21 021 2000

Tvättställ Oval med höger- eller vänsterställd ho och topplatta i kombination med underskåp för tvättställ 1000 mm samt underskåp för förvaring 600 mm, välj en eller två lådor (höjd 397/732 mm). Underskåp i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Dämpade fullutdragslådor och fasad greppkant. Flyttbara glasavdelare, vattenlås och bottenventil ingår. Dubbelt kåp zone/flow230V uttag finns som tillval i låda för tvättställ. Lådbelysning Utby finns som tillbehör. Som tillval finns topplattan utan hål för blandare.

BREDD HÖJD DJUP

1605 1605

2005 2005

510 510

högskåp zone/flow

2000 0000106

0

0

397 732

510 510

högskåp zone/flow högskåp zone/flow

wofl/enoz påksgöh

38

0001

0001

högskåp zone/flow högskåp zone/flow

högskåp zone/flow

högskåp zone/flow

0021

Tvättställ Oval med dubbelho och topplatta i kombination med två underskåp för tvättställ i bredd 1000 mm, välj en eller två lådor (höjd 397/732 mm). Underskåp i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Dämpade fullutdragslådor och fasad greppkant. Flyttbara glasavdelare, vattenlås och bottenventil ingår. Dubbelt 230V uttag finns som tillval i låda för tvättställ. Lådbelysning Utby finns som tillbehör. Som tillval finns topplattan utan hål för blandare.

BREDD HÖJD DJUP

397 732

0021

högskåp zone/flow

wofl/enoz påksgöh

wofl

wofl/enoz påkw sgoöflh/en


Skala 1:40600

Skala 1:40

1000

1600

1200

2000

Skala 1:40 750 flow

BREDD HÖJD DJUP 600 356/691 500 1000 356/691 500

UNDERSKÅP ZONE FÖR FÖRVARING

Brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Med dämpad låda och fasad greppkant samt topplatta. Skala 1:40 Skala glasavdelare 1:40 Flyttbara i lådan.

1500 flow VÄNSTER/HÖGER

600

1500 flow DUBBEL

1000

600

1200 1000

2000 VÄNSTER /höger

600

1000

1200

1600 1200

1000

1600 1200

2000 1600

1600

2000

2000

ZONE

600

1200 flow H/V

högskåp zone/flow

HÖGSKÅP ZONE BAS

BREDD HÖJD DJUP 400 1728 390

2000 DUBBEL(1000+1000)

Brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Lucka med pushöppning. En fast och fyra lösa hyllor ingår. Som tillval finns invändig låda.

förvaringsskåp flow med topplatta

högskåp flow

HÖGSKÅP ZONE PLUS

Brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Lucka med pushöppning. Indragna hyllor i skåpets övre del och förvaringsfack på luckans insida. Fem hyllor ingår. Som tillval finns invändig låda.

högskåp zone/flow

BREDD HÖJD DJUP 500 1728 390

Sommen - speglar

högskåp zone/flow

2000 Flow

överskåp flow

högskåp zone/flow

högskåp zone/flow

1600 Zone

spegelskåp - speglar

1500 Flow

vägghyllor

STÖDBEN

1200 FlowZoneMezz

Stödben i målad metall inkl fästplatta, höjd 170–185 mm. Vit, kulör eller krom.

BREDD HÖJD 25 170-185

1000 Flow

900 FreeMezz

750 flow

Alla mått är totalmått i mm.

600 FreeMezz

500 FlowMezz

Lorem ipsum

39


VIT ELLER KULÖR

BRUNBETSAD ELLER SVARTMÅLAD ASK

Zone materialval Brunbetsad eller svartmålad askfanérad 19 mm MDF-board och fasad greppkant. Liggande fanér på stommar och lådfronter, stående på högskåpsluckor. Målad 19 mm fukttrög MDF-board med fasad greppkant. Större färgprov med kulörnummer finns på s. 97.

Art präglad

Art P la in stomme Grepp

ZONE RUND

Ra m Thea P la in 19 mm

B a s ic 16

ZONE OVAL

Line Soft 16 mm

Classic/ Alice 19 mm

Lo u is Art Flow ask 1 9 m m 16

KANTPROFIL ZONE

Flow 19 mm

DOLD BOTTENVENTIL MED COVER

Zone tvättställ Tvättställ som består av Solid tvättställsho, en topplatta Solid Surface med uttag för tvättställsho och hål för blandare. Tvättställshon finns som Oval eller Rund och levereras lös för montering i topplattan. Tvättstället saknar bräddavlopp, därför rekommenderar vi golvbrunn. Vattenlås samt öppen bottenventil och cover ingår. Som tillval finns tvättställen utan hål för blandare.

40


ZONE

UTTAG I LÅDA

HÖGSKÅP ZONE

Som tillval kan tvättställspaketen fås med dubbelt 230V uttag till höger i den översta lådan.

Zone har två högskåp bas eller plus som består av en lucka med pushöppning. Till högskåp bas ingår en fast och fyra lösa hyllor medan högskåp plus fås med fem hyllor. Som tillval finns invändig låda.

LÅDBELYSNING UTBY

GLASAVDELARE

Som tillval finns LED-belysning till tvättställspaketens lådor som tänds automatiskt och monteras på insidan av lådan.

Flyttbara glasavdelare ingår i tvättställspaketets översta låda.

41FLOW

Innovativa Flow KOMPLETT BADRUM MED GENOMTÄNKTA DETALJER Flow är en innovativ badrumsserie med uttrycksfulla och rena linjer. Tvättställen finns i både det stenliknande materialet Top Solid i hela sex olika bredder, från 500 mm till 2000 mm, och i porslin i bredderna 760 mm och 1010 mm. Till det alla förvaringslösningar du kan önska. Passar dig som vill ha ett komplett badrum med omsorgsfullt genomtänkta detaljer. Designad för Vedum av Jesper Ståhl.

BREDD | 500 | 750 | 1000 | 1200 | 1500 | 2000 | MM

BREDD | 760 | 1010 | MM

TOP SOLID

PORSLIN


Flow 500 Flow i bredden 500 mm är kompakt, lätt att placera och därför perfekt för mindre badrum. Här har vi gjort en enkel grafisk miljö i svart och vitt med rena avskalade linjer. Utrymmet används effektivt, så att alla funktioner får plats trots den begränsade ytan. Tidlöst vågigt mönster på golvet ger liv till rummet.

44


FLOW

Grafiskt och funktionellt för dig som vill ha Flow i det mindre badrummet.

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW 500 MM, 6.093:-

Underskåp svartmålad ask med en lucka. Tvättställ med Top Solid-yta. SPEGEL SOMMEN, 3.481:-

500 mm på väggplatta svartmålad ask med belysning Nittorp 305 krom. FLOW HYLLA 785:-/ST

500 mm, svartmålad ask. Mer fakta om Flow på s. 52 – 57.

45


Flow 1010 Ett ljust och funktionellt badrum med massor av förvaring. Vi har valt vitt i kombination med dova pasteller som också plockas upp i det klassiskt mönstrade golvet. Här får hela familjen plats med sina saker tack vare kombinationen av högskåp, underskåp och spegelskåp.

46


FLOW

För dig som vill ha ett ljust och funktionellt badrum för hela familjen.

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW PORSLIN 1010 MM, 13.791:-

Underskåp vit med två lådor, tvättställ i porslin. SPEGELSKÅP FLOW, 7.709:-

1000 mm, vit med underbelysning och belysning Nittorp 550 krom. HÖGSKÅP FLOW PLUS, 6.638:-

500 mm, vit. Mer fakta om Flow på s. 52 – 57.

47


Flow 1200 Ett badrum med Flow i bredden 1200 mm. Här finns generöst med förvaring i underskåp och för avställning på tvättstället. Spegeln Roxen med mattsvart tunn plåtprofil och rundade hörn, den svarta blandaren Ringo och takpendeln Dala med unik design för Vedum är distinkta detaljer. Inredningen med integrerad sittmöbel och terazzogolvet ger badrummet ett gediget uttryck.

48


FLOW

Ett badrum med generös förvaring och med detaljer i svart.

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW 1200 MM, 22.230:-

Underskåp svartmålad ask med fyra lådor, högerställt tvättställ med Top Solid-yta. SPEGEL ROXEN, 4.881:- 1200 mm med tunn ram i mattsvart. BELYSNING DALA TAK, 1.833:- Takbelysning, svart. UNDERSKÅP FLOW, 7.300:-

1000 mm, svartmålad ask med topplatta. STÖDBEN, 171:-/ST Höjd 170 mm, svart.

Mer fakta om Flow på s. 52 – 57.

49


Flow 2000 Nedtonade gröna och betonggrå kulörer ton i ton gör det här rymliga badrummet ombonat, samtidigt som det har drag av trendig industristil. Rena linjer, tidlösa materialval och vardagsrumskänsla är andra utmärkande drag. Massor av förvaringsutrymme, också i den tre meter långa sittdelen.

50


FLOW

Massor av förvaring och utrymme i ett ombonat och trendigt badrum.

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW 2000 MM, 30.324:-

Underskåp betonggrå med fyra lådor, dubbeltvättställ med Top Solid-yta. SPEGEL SOMMEN, 4.291:-

2000 mm på väggplatta betonggrå. UNDERSKÅP FLOW, 7.300:-/ST

1000 mm, betonggrå med topplatta. HYLLA FLOW 1.154:-/ST

1000 mm, betonggrå. Mer fakta om Flow på s. 52 – 57.

51


TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW 500 MM, 4.959:-

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW 750 MM, 9.021:-

Underskåp vit med en lucka. Tvättställ med Top Solid-yta.

Underskåp vit med en låda. Tvättställ med Top Solid-yta.

SPEGEL BILLAN, 2.868:-

SPEGEL LIDAN, 4.500:-

500x720 mm med blank aluminiumram och belysning Nittorp 305 krom.

600x640 mm med belysning. 04:1 alakS

Skala 1:40

wofl 057

750 flow

wwooflfl005577

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW 500 MM

Underskåp i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Med lucka och pushöppning. Tvättställ med Top Solid-yta och flow VÄNSTER/HÖGERLEBBUD wofl 0051 centrerad ho. Hål för blandare till höger i 1500 tvättstället. BREDD HÖJD

500

357

DJUP

325

V/H wofl 0021

2000 VÄNSTER /höger

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW 750 MM

Underskåp i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller 1500 flow DUBBELREGÖH/RETSNÄV wofl 0LLE0EB5BB1BUUDDwwooflfl00005511 kulör. Med dämpade fullutdragslådor och gummimattor. Finns med en eller två lådor (höjd 357/692 mm). Glasavdelare, vattenlås och bottenventil ingår. Lådorna har fasad greppkant. Tvättställ med 1200och flow H/Vcentrerad ho. Dubbelt /Hwwooflfl00002211 230V uttag i låda finns VV/H Top Solid-yta som tillval. Lådbelysning finns som tillbehör. Stödben 170 mm finns som tillval till skåp i höjd 692 mm.

RREEGGÖÖ

regöh/ RETSNÄV 0002 DJUP BREDD HÖJD

750 750

2000 DUBBEL(1000+1000)

förvaringsskåp flow med topplatta

357 692

rr

525 525

)0001+0001(LEBBUD 0002

)0)000001

attalppot dem wofl påkssgniravröf

mw wooflflppåå aattttaallppppoottddeem

Tvättställspaket Flow Flow är en komplett serie med tvättställ designat av Jesper Ståhl. Tvättställets Top Solid-yta gör att det får en matt, stenliknande och slitstark yta. Tvättstället finns i bredderna 500, 750, 1000, 1200, 1500 och 2000 mm – samtliga unikt designade för Vedum. Bredderna 760 mm och 1010 mm finns även med wofl påksgöhsaknar bräddavlopp, därför rekommenderar högskåp flow levereras monterade i färdiga paket med tvättställ. Tvättstället tvättställ i porslin i samma design. Alla produkter vi golvbrunn. En öppen bottenventil ingår till tvättställen, liksom vattenlås och glasavdelare samt gummimattor till lådan. Till serien hör också spegelskåp, speglar, väggskåp, högskåp och vägghyllor. Flow finns i flera utföranden – brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF i vitt eller kulör. Materialfakta s. 110. 52

ralgeps--speglar nemmoS Sommen

mm mooSS rraallggeeppss--nneem

w


FLOW

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW PORSLIN 760 MM, 14.163:-

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW 1000 MM, 11.020:-

Underskåp svartmålad ask med två lådor, tvättställ i porslin.

Underskåp mellangrå med en låda. Tvättställ med Top Solid-yta.

SPEGELSKÅP FLOW, 8.836:-

SPEGEL SOMMEN, 4.150:-

750 mm med underbelysning och belysning Pixbo 500 svart.

1000 mm på väggplatta mellangrå och belysning Nittorp 550 krom. 04:1 alakS Skala 1:40

wooflfl 005577 w

750 flow

04:1 0a4la:1kSalakS

wofl 057wofl 057 750 flow

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW PORSLIN 760 MM

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW 1000 MM

Underskåp i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. UD Dw wooflfl 00005511 1500 flow DUBBEL LLEEBBBBU Med dämpade fullutdragslådor och gummimattor. Finns med en eller två lådor (höjd 367/702 mm). Glasavdelare, vattenlås och bottenventil ingår. Lådorna har fasad greppkant. Tvättställ i porslin och centrerad ho. Hw woo VV//H flfl 00002211 1200 flow H/V Dubbelt 230V uttag i låda finns som tillval. Lådbelysning finns som tillbehör. Stödben 170 mm finns som tillval till skåp i höjd 692 mm. BREDD HÖJD DJUP

760 760

367 702

Underskåp i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. HÄ/RVEw To Sfl NÄ V5w1ofl 0051 REGÖH/RREEGTÖ SN 00 Med dämpade fullutdragslådor och gummimattor. Finns med en1500 eller två flow DUBBEL lådor (höjd 357/692 mm). Glasavdelare, vattenlås och bottenventil ingår. Lådorna har fasad greppkant. Tvättställ med Top Solid-yta och centrerad ho. Dubbelt 230V uttag i låda finns som tillval. Lådbelysning finns som tillbehör. 1200 flow H/V Stödben 170 mm finns som tillval till skåp i höjd 692 mm.

G H//RREETTSSN NÄ ÄVV w wooflfl 00005511 0Ö 5Ö1H LEBBUD LwEoBflBU0D 05w1oflRREE0G 1500 flow VÄNSTER/HÖGER

V/H woflV0/H 02w1ofl 0021

BREDD HÖJD DJUP

520 520

1000 1000

NÄ ÄVV 00000022 rreeggööhh// RREETTSSN 2000 VÄNSTER /höger

357 692

UD D 00000022 ))00000011++00000011((LLEEBBBBU 2000 DUBBEL(1000+1000)

525 525

h/ÄRVE0T0S0N2ÄV 0002 regöh/ RreEgTö SN

(L0E0B0B2UD 0002 )0001+0)00011(L+E0B0B0U1D

t dweo mflw åknsirsagvnriöraf vröf attalaptptaoltpdpeom poåfl kspsg attalppot dem wofl påkssgniravröf förvaringsskåp flow med topplatta

platta

Alla mått är totalmått i mm.

wofl påksgöh högskåp flow

Sommen - speglar

ralgeps - nemmoS

alsg-enpesm - nmeomSmoS ralgerp

SE BELYSNINGAR woflw poåfl kspgåökhsgöh OCH SPEGLAR PÅ S. 100 Sommen - speglar

53


Skala 1:40

04:1 alakS

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW PORSLIN 1010 MM, 10.624:-

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW 1200 MM, 15.828:-

Underskåp vit med en låda, tvättställ i porslin. Skala 1:40

SPEGEL LIDAN, 5.080:-

Underskåp mörk turkos med två lådor, vänsterställt tvättställ med Top Solid-yta. wofl 057

750 flow

900x640 mm med belysning.

wofl 05

SPEGEL ANTEN, 6.449:-

Skala 1:40

Ø600 mm med ljuskant. 04:104a:l1akaSlakS

1500 flow VÄNSTER/HÖGER

1500 flow DUBBEL

750 flow LEBBUD wofl 0051

REGÖH/RETSLN EBÄBVUw Dowflo0fl0050151

V/H wofl 0021

V/H wofl 0021

750 flow 1500 flow VÄNSTER/HÖGER

wofl 0w 57ofl 057

1500 flow VÄNSTER/HÖGER TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW PORSLIN 1010 MM

UD LEw BBoUflD00w5o1fl 0051

/H woVfl/H00w2o1fl 0021

1500 flow DUBBEL

1200 flow H/V

1500 flow DUBBEL

Underskåp i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Med REGÖH SN flV00w5o1fl 0051 RE/RGEÖTH /RÄEVTw SNoÄ 2000 VÄNSTER /höger dämpade fullutdragslådor och gummimattor. Finns med en eller två lådor (höjd 367/702 mm). Glasavdelare, vattenlås och bottenventil ingår. Lådorna 1200 flow H/V har fasad greppkant. Tvättställ i porslin och centrerad ho. Dubbelt 230V uttag 2000 VÄNSTER /höger som tillbehör. Stödben som tillval till i låda finns som tillval. Lådbelysning finns skåp i höjd 692 mm.

1200 flow H/V

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW 1200 MM

2000 VÄNSTER /höger

BREDD HÖJD DJUP 2000 DUBBEL(1000+1000) 1010 367 1010 702

520 520

regöh/ RETSNÄV 0002

Underskåp i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Med dämpade fullutdragslådor och gummimattor. Finns med två eller fyra lådor (höjd 357/692 mm). Glasavdelare, vattenlås och bottenventil ingår. Lådorna har fasad greppkant. Tvättställ med Top Solid-yta och höger- eller vänsterställd ho. Dubbelt 230V uttag i låda finns som tillval. Lådbelysning finns som tillbehör. Stödben som tillval till skåp i höjd 692 mm. )0001+0001(LEBBUD 0002

regöhr/eRgEöThS/NRÄEVT0 00Ä2V 0002 SN

BREDD HÖJD DJUP

1200 1200

DUBBEL(1000+1000) förvaringsskåp flow med2000 topplatta

357 692

525 525

attalppot dem wofl påkssgniravröf

2000 DUBBEL(1000+1000)

förvaringsskåp flow med topplatta )0001+)00000011+(L0E0B0B1U 02D 0002 (LDEB0B0U

förvaringsskåp flow med topplatta attaalp ttpao lptpdoetm dewmoflwpoåflkpssågkn ssirganviröafvröf

högskåp flow

wofl påksgöh

högskåp flow högskåp flow

Sommen - speglar

ralgeps - nemmoS

woflwpoåflkpsg åköshgöh Sommen - speglar 2000 Flow överskåp flow

54

wolF 0002

wofl påksrevö

Sommen - speglar 1600 Zone

ralgreaplgse-pnse-mnm oSmoS em

wolF 0002

2000 Flow

enoZ 0061

enoZ 0061

wolF 0051

ralgeps - påkslegeps wolF 0051

överskåp flow 2000 Flow

spegelskåp - speglar

1500 Flow

1600 Zone


Skala 1:40

Skala 1:40 Skala 1:40

Skala 1:40 750 flow 750 flow

750 flow 1500 flow VÄNSTER/HÖGER

1500 flow DUBBEL

1500 flow VÄNSTER/HÖGER

1500 flow DUBBEL 1200 flow H/V

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW 1500 MM, 23.301:-

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW 2000 MM, 30.324:-

Underskåp vit med fyra lådor, tvättställ dubbel med Top Solid-yta.

Underskåp svartmålad ask med fyra lådor, tvättställ dubbel med Top Solid-yta. 04:1 alakS

2000 VÄNSTER /höger

SPEGELSKÅP FLOW, 15.146:-

1200 flow H/V

2000 VÄNSTER /höger

SPEGEL SOMMEN, 6.421:-

2x750 mm, vit med underbelysning och 2x belysning Nolby vit.

2000 mm på väggplatta svartmålad ask och 2x belysning Nittorp 305 krom. 2000 VÄNSTER /höger

750 flow

Skala 1:40

LEBBUD wofl 0051

wofl 057

Skala 1:40

1500 flow DUBBEL750 750 flow flow

750 flow flow 750

REGÖ2000 H/RETDUBBEL(1000+1000) SNÄV wofl 0051750 750 flow flow

2000 DUBBEL(1000+1000)

2000 DUBBEL(1000+1000)

H/V V/H wofl 0021 500 500 flow flow VÄNSTER/HÖGER VÄNSTER/HÖGER 1500 1500 flow flow VÄNSTER/HÖGER VÄNSTER/HÖGER

1200 flow H/V 1500 flow flow VÄNSTER/HÖGER VÄNSTER/HÖGER 1500

1500 1500 flow flow DUBBEL DUBBEL

1200 1200 flow flow H/V H/V

flow med topplatta förvaringsskåp flow förvaringsskåp med1500 topplatta 1500 flow DUBBEL DUBBEL flow TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW 2000 MM

1500 1500 flow flow DUBBEL DUBBEL

1200 flow flow H/V H/V 1200

Underskåp i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Med flow med topplatta Finns med två eller fyra lådor dämpadeförvaringsskåp fullutdragslådor och gummimattor. 1200 flow flow H/V H/V 1200 (höjd 357/692 mm). Glasavdelare, vattenlås och bottenventil ingår. Lådorna har fasad greppkant. Dubbeltvättställ med Top Solid-yta. Dubbelt 230V uttag i låda finns som tillval. Lådbelysning finns som tillbehör. Stödben som tillval till skåp i höjd 692 mm.

regöh/ RETSNÄV 0002

TVÄTTSTÄLLSPAKET FLOW 1500 MM

Underskåp i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Med 2000 2000 VÄNSTER VÄNSTER /höger /höger 2000 VÄNSTER VÄNSTER /höger /höger 2000 dämpade fullutdragslådor och gummimattor. Finns med två eller fyra lådor (höjd 357/692 mm). Glasavdelare, vattenlås och bottenventil ingår. Lådorna har fasad greppkant. Dubbeltvättställ med höger- eller vänsterställd ho och högskåp flow Top Solid-yta. Dubbelt 230V uttag i låda finns som tillval. Lådbelysning finns )0001+0001(LEBBUD 0002 som tillbehör. Stödben som tillval till skåp i höjd 692 mm.

BREDD HÖJD DJUP ed topplatta 2000 000 DUBBEL(1000+1000) 2000 DUBBEL(1000+1000) DUBBEL(1000+1000) 1500 5252000 000 DUBBEL(1000+1000) DUBBEL(1000+1000) 2000 DUBBEL(1000+1000) 357

1500

692

BREDD HÖJD DJUP

2000 högskåp flow 2000

357 692

525 525

högskåp flow

attalppot dem wofl påkssgniravröf

Sommen - speglar

525

Sommen - speglar Sommen - speglar2000 Flow

örvaringsskåp flow förvaringsskåp med topplatta flow med topplatta förvaringsskåp flow med topplatta

högskåp flow

1200 flow H/V

FLOW

1500 flow VÄNSTER/HÖGER

UBBEL

000 000 VÄNSTER VÄNSTER /höger /höger

1500 flow DUBBEL

2000 Flow

överskåp flow

Alla mått är totalmått i mm.

överskåp flow

1600 Zone

2000 Flow

1600 Zone

överskåp flow spegelskåp - speglar

1500 Flow

wofl påksgöh spegelskåp - speglar

1600 Zone

vägghyllor

1500 Flow

vägghyllor

högskåp flow

högskåp flow

Sommen - speglar

1200 FlowZoneMezz

spegelskåp - speglar

1500 Flow 1200 FlowZoneMezz

ralgeps - nemmoS

väggh 1000 Flow

1200 FlowZoneMezz 1000 Flow 2000 Flow Sommen wolF 0Sommen 002 - speglar

- speglar

55

900 FreeMezz

Sommen - speglar 900 FreeMezz

1000 Flow


plu

vägghyllor förvaringsskåp flow med topplatta 2000 VÄNSTER /höger förvaringsskåp flow med topplatta

1200 FlowZoneMezz

VÄGGHYLLA FLOW

Finns i brunbetsad ask, svartmålad ask, eller kulör. Ask tjocklek 28 mm och MDF 35 mm. Dolda upphängningsbeslag.

plus 500

1200 flow H/V

BREDD TJOCKLEK

2000 VÄNSTER målad MDF vit /höger

500 28/35 750 28/35 1000 28/35

2000 VÄNSTER /höger

plus 500 DJUP

130 130 130

1000 Flow 2000 DUBBEL(1000+1000)

VÄGGHYLLA METALL

2000 DUBBEL(1000+1000)

900 FreeMezz

Vägghylla i mattsvart metall med täckta skruvar för 2000 DUBBEL(1000+1000) upphängning.

BREDD TJOCKLEK

400 600 800

förvaringsskåp flow med topplatta

Skala 1:40

högskåpförvaringsskåp flow flow med topplatta

30 30 30

DJUP

120 120 120

2000 DUBBEL(1000+1000)

750 flow

högskåp Skala 1:40 flow förvaringsskåp flow med topplatta 600

UNDERSKÅP FLOW MED TOPPLATTA

1000

1600

1200

förvaringsskåp flow med topplatta

600 FreeMezzask, svartmålad 500 FlowMezz Finns i brunbetsad ask, målad MDF vit eller kulör. Dämpad fullutdragslåda med gummimattor, Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a glasavdelare och fasad greppkant samt topplatta. Lå d m odmed ul 3 0två 0 / 5lådor. 0 0 m m b r e d 1500 a flow VÄNSTER/HÖGER Stödben kan kombineras med underskåp

750 flow

2000 BREDD HÖJD DJUP 500 356/691 500 Sommen - speglar 1000 356/691 500

Sommen - speglar 1500 flow DUBBEL

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

högskåp flow

Lorem ipsum

2000 Flow

1200 flow H/V

överskåp flow högskåp flow överskåp flow

2000 Flow

2000 VÄNSTER /höger

ÖVERSKÅP FLOW

1600 Zone

BREDD HÖJD

högskåp flow

Finns i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Överhängd lucka med fasad greppkant. Glashylla.

1600 Zone300 500 Sommen - speglar 1000 300

högskåpspegelskåp flow - speglar

1500 Flow

2000 DUBBEL(1000+1000)

2000 Flow

BREDD 1200 HÖJD DJUP FlowZoneMezz

förvaringsskåpöverskåp flow med topplatta flow

Finns i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Lucka med pushöppning. En fast och fyra lösa hyllor ingår. Som tillval finns invändig låda. Stödben finns som tillbehör.

Sommen - speglar

1000 Flow

spegelskåp - speglar överskåp flow HÖGSKÅP FLOW PLUS

1600 Zone

spegelskåp - speglar

2000 Flow

1600 Zone 2000 Flow 1500 Flow 900 FreeMezz

900 FreeMezz

väg 1500 Flow

BREDD Zone HÖJD DJUP 1600 FlowZoneMezz 500 1200 1728 390

vägghyllor 1200 FlowZoneMezz

Sommen - speglar 750 flow

1500 Flow 1000 Flow

1200 FlowZoneMezz 2000 Flow

600 FreeMezz

överskåp flow 600 FreeMezz

Stödben i metall inkl. fästplatta, höjd 170-185 mm. Passar till underskåp och förvaringsskåp med två lådor samt högskåp. Vit, kulör eller krom.

390

1000 Flow

1500 Flow 750 flow

vägghyllor

500 FlowMezz

1000 Flow 1200 FlowZoneMezz 500 FlowMezz900 FreeMezz

1600 Zone

STÖDBEN

1728

1200 FlowZoneMezz

2000 Flow

överskåp flow

Finns i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit spegelskåp - speglar eller kulör. Lucka med pushöppning. Indragna hyllor i skåpets övre del och förvaringsfack på luckans insida. Fem hyllor ingår. Stödben finns som tillbehör och som spegelskåp - speglar tillval finns invändig låda.

400

vägghyllor

1600 Zone

överskåp flow

högskåp flow

väg

1500 Flow

Sommen - speglar

högskåp zone/flow

160 160

Sommen - speglar

spegelskåp - speglar HÖGSKÅP FLOW BAS

DJUP

BREDD HÖJD 25 170-185

1000 Flow

900 FreeMezz

spegelskåp - speglar

1500 Flow

900 FreeMezz 750 flow

1000 Flowipsum Lorem vägghyllor

Lorem ipsum

1200 FlowZoneMezz

flow 900750 FreeMezz 1000 Flow

56

750 flow 900 FreeMezz

750 flow

600 FreeMezz

AllaFlowMezz mått är 500

600 FreeMezz

totalmått i mm.

500 FlowMezz


VIT ELLER KULÖR FLOW

BRUNBETSAD ELLER SVARTMÅLAD ASK

Flow materialval Täckmålad askfanérad 19 mm MDF-board och fasad greppkant. Liggande fanér, stående på högskåpsluckor. Finns i brunbetsad eller svartmålad ask. Målad 19 mm fukttrög MDF-board med fasad greppkant. Större färgprov med kulörnummer finns på s. 97.

P la in

mme Grepp

Ra m Thea P la in 19 mm

TOP SOLID

B a s ic 16

Line Soft 16 mm

Classic/ Alice 19 mm

Lo u is Art Flow ask 1 9 m m 16

KANTPROFIL FLOW

Flow 19 mm

PORSLIN

Flow tvättställ Välj mellan heltäckande tvättställ med Top Solid-yta i alla bredder eller heltäckande tvättställ i porslin, bredd 760 mm och 1010 mm. Då Flow saknar bräddavlopp rekommenderas golvbrunn samt öppen bottenventil.

57ATTRAKTIV ESTETIK OCH ROBUST FUNKTION Mezzo är en badrumsserie med moderna funktioner och personlig design. Tvättställen är generösa men ändå lättplacerade, eftersom de är lite grundare än vanligt. Genom att komplettera med överskåp och högskåp i olika storlekar kan du skapa en lösning både för stora och små badrum. Passar dig som vill ha ett badrum som kombinerar attraktiv estetik med robust funktion. 2018 blev Mezzo vald till årets badrum av Elle Decoration Swedish Design Award. Designad för Vedum av Jesper Ståhl.

BREDD | 530 | 630 | 930 | 1230 | MM

MEZZO

Moderna Mezzo


Mezzo 530 Ett litet och lekfullt badrum i behagliga toner, som ger ett lugnt och nedtonat intryck. Seriens minsta tvättställ är lite grundare än vanligt och mycket lätt att placera även i små utrymmen, utan att det ger avkall på varken designen eller funktionen. Underskåpet har lådor och det halvhöga skåpet med spegel har både öppen och dold förvaring.

60


MEZZO

Ett litet badrum med lekfulla inslag och smart förvaring.

TVÄTTSTÄLLSPAKET MEZZO 530 MM, 12.890:-

Underskåp Maja grå med två lådor, knopp 5903270 svart och tvättställ i porslin. SPEGEL SOMMEN, 3.481:-

500 mm på väggplatta grå med belysning Nittorp 305 krom. HALVHÖGT SKÅP SPEGEL, 7.635:-

400 mm, grå. Mer fakta om Mezzo på s. 70– 73.

61


Mezzo 630 Här har vi använt luckan Thea med en smal ram i ett välkomnande badrum. Dova färger ton i ton kombineras med fiskbensmönstrad klinkers med träuttryck. Belysningen Dala med unik Vedumdesign finns här både som takpendel och vägglampa. Spegeln Roxen med mattsvart tunn metallprofil och rundade hörn och den svarta blandaren Ringo förstärker det distinkta uttrycket.

62


MEZZO

För dig som vill ha ett välkomnande badrum med mycket möbelkänsla.

TVÄTTSTÄLLSPAKET MEZZO 630 MM, 14.558:-

Underskåp Thea skogsgrön med två lådor, handtag 59055 svart/krom och tvättställ i porslin. SPEGEL ROXEN, 3.364:- 600 mm med tunn ram i mattsvart. BELYSNING DALA VÄGG, 3.840:- 2x väggbelysning, svart. BELYSNING DALA TAK, 1.833:- Takbelysning, svart. HÖGSKÅP MEZZO, 9.808:- 500 mm, Thea skogsgrön med handtag 59055 svart/krom. LÅDA 8.365:- 500 mm, Thea skogsgrön med handtag 59055 svart/krom. TOPPLATTA, 1.190:- 1005 mm, skogsgrön. STÖDBEN, 205:-/ST 264 mm, skogsgrön.

Mer fakta om Mezzo på s. 70– 73.

63


Mezzo 630 Klassiska materialval. Inredning och väggar i en mörk ton som gör att badrummet känns ombonat. Massor av skräddarsydd förvaring, inte minst för alla de där småsakerna du vill hålla ordning på. Och som pricken över i:et – en rund spegel med dekorativ ljuskant som ger ett mjukt intryck. Helheten blir ett sobert, gediget och tidlöst badrum.

64


MEZZO

För dig som vill ha ett stilrent och sobert badrum med en ombonad känsla.

TVÄTTSTÄLLSPAKET MEZZO 630 MM, 15.491:-

Underskåp Line mellangrå med två lådor, pushöppning och tvättställ i porslin. SPEGEL ANTEN, 6.449:Ø 600 mm rund med ljuskant. HÖGSKÅP MEZZO PLUS, 10.144:-

500 mm, Line mellangrå med pushöppning och tillval invändig låda. PRYLBOX 118, 124:-/ST, PRYLBOX 170, 165:-/ST

Mer fakta om Mezzo på s. 70– 73.

65


Mezzo 930 Ett harmoniskt badrum med stark rumskänsla. Här har hemmets skönaste rum fått ta rejält med utrymme och blivit en rofylld plats med varma gröna färgtoner, tidlösa naturmaterial och klassiska referenser. Till det kommer den runda spegeln med dekorativ ljuskant. Lådan med prylfack och belysning gör det enkelt att hitta det du letar efter.

66


MEZZO

En rofylld plats med gröna färgtoner och tidlösa naturmaterial.

TVÄTTSTÄLLSPAKET MEZZO 930 MM, 18.484:-

Underskåp Line antikgrå med två lådor, pushöppning och tvättställ i porslin. SPEGEL ANTEN, 6.449:- Ø 600 mm rund med ljuskant. SPEGEL ANTEN, 8.164:- Ø 900 mm rund med ljuskant. LÅDA, 8.174:-

500 mm, Line antikgrå. TOPPLATTA, 1.190:- 1005 mm, antikgrå.

Mer fakta om Mezzo på s. 70–73.

67


Mezzo 1230 Ett badrum där det finns plats för flera. Det praktiska dubbeltvättstället är relativt kompakt och är lätt att placera. Sidoförvaringen ger en trevlig rumskänsla som förstärks av färgvalen. Här har vi valt toner som går i lugnt sandbeige och antikgrått, kombinerat med ett lite överraskande blått golv. Kaklet stannar på halva väggen för att skapa variation och dynamik. Välkommen in till hela familjen!

68


MEZZO

Badrum för hela familjen med dubbeltvättställ och skön rumskänsla.

TVÄTTSTÄLLSPAKET MEZZO 1230 MM, 26.048:-

Underskåp Maja sandbeige med fyra lådor, handtag 59055 svart/krom och dubbeltvättställ i porslin. SPEGEL SOMMEN, 5.359:-

1200 mm, på väggplatta sandbeige med 2x belysning Nittorp 305 krom. ÖVERSKÅP, 4.855:-/ST 500 mm, Maja antikgrå. PUSHFUNKTION FÖR ÖVERSKÅP, 89:-/ST LÅDA, 6.959:- 500 mm Maja i antikgrå med handtag 59055 i svart/krom. TOPPLATTA, 1.190:- 1005 mm i antikgrå.

Mer fakta om Mezzo på s. 70–73.

69


TVÄTTSTÄLLSPAKET MEZZO 530 MM, 13.736:-

TVÄTTSTÄLLSPAKET MEZZO 630 MM, 13.951:-

Underskåp Line antracitgrå med två lådor, knopp 5903270 svart och tvättställ i porslin.

Underskåp Maja svart med två lådor, handtag 59055 svart/krom och tvättställ i porslin.

SPEGEL ANTEN, 6.449:Ø 600 mm rund med ljuskant.

SPEGEL LIDAN, 4.500:-

TVÄTTSTÄLLSPAKET MEZZO 530 MM

TVÄTTSTÄLLSPAKET MEZZO 630 MM

Vit eller kulör. Fullutdragslådor med dämpning och gummimattor. Lådindelning och en prylbox ingår i den övre lådan. Vattenlås ingår. Tvättställ i porslin. Levereras monterat. Kan fås med pushöppning och 230V uttag. Stödben finns som tillbehör.

Vit eller kulör. Fullutdragslådor med dämpning och gummimattor. Lådindelning och två prylboxar ingår i den övre lådan. Vattenlås ingår. Tvättställ i porslin. Levereras monterat. Kan fås med pushöppning och 230V uttag. Stödben finns som tillbehör.

BREDD HÖJD DJUP

BREDD HÖJD DJUP

530

608

405

600x640 mm med belysning.

630

608

440

Tvättställspaket Mezzo Mezzo är en serie med tvättställ i porslin designat av Jesper Ståhl. Serien har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Mezzo finns i bredderna 530, 630, 930 och som dubbeltvättställ i 1230 mm. Kombinera med spegelskåp, speglar, vägghyllor, överskåp, halvhöga skåp, låda, högskåp och olika belysningsalternativ. Levereras monterad. Materialfakta s. 110.

70


TVÄTTSTÄLLSPAKET MEZZO 1230 MM, 27.914:-

Underskåp Maja vit med två lådor, handtag 5905120 vit och tvättställ i porslin.

Underskåp Maja grå med fyra lådor, pushöppning och dubbeltvättställ i porslin.

SPEGEL SOMMEN, 3.919:-

SPEGELSKÅP BAS 600 MM, 12.168:-

900 mm på väggplatta vit med belysning Nolby 490 vit.

600 mm, 2x spegelskåp bas, två speglar med 2x belysning Nittorp 305 krom.

TVÄTTSTÄLLSPAKET MEZZO 930 MM

TVÄTTSTÄLLSPAKET MEZZO DUBBEL 1230 MM

Vit eller kulör. Fullutdragslådor med dämpning och gummimattor. Lådindelning och fem prylboxar ingår i den övre lådan. Vattenlås ingår. Tvättställ i porslin. Levereras monterat. Kan fås med pushöppning och 230V uttag. Stödben finns som tillbehör.

Vit eller kulör. Fullutdragslådor med dämpning och gummimattor. Lådindelning och fyra prylboxar ingår i den övre lådan. Vattenlås ingår. Dubbeltvättställ i porslin. Levereras monterat. Kan fås med pushöppning och 230V uttag. Stödben finns som tillbehör.

BREDD HÖJD DJUP

BREDD HÖJD DJUP

930

608

440

1230

608

MEZZO

TVÄTTSTÄLLSPAKET MEZZO 930 MM, 13.971:-

440

Alla mått är i totalmått i mm.

SE BELYSNINGAR OCH SPEGLAR PÅ S. 100 71


plus 500

VÄGGHYLLA

BREDD TJOCKLEK

Målad MDF. Finns i vitt och kulör. Passar under spegel eller som vägghylla. Dolda upphängningsbeslag.

400 600 900

bas bas400 400 bas 400 bas 400 höjd höjd 1728 1728 höjd 1728 höjd 1728

VÄGGHYLLA METALL

Vägghylla i mattsvart metall med täckta skruvar för upphängning.

25 25 25

BREDD TJOCKLEK

400 600 800

30 30 30

DJUP

120 120 120

DJUP

120 120 120

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

ÖVERSKÅP

Finns i vitt och kulör. Lucka och glashyllor. Levereras Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a monterat.

6

6

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m6b r e d a

LÅDA

BREDD HÖJD DJUP 300 640 160 500 640 160 plus plus 500 500 plus 500 plus 500

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

Halvhögt spegelskåp Halvhögt 6 spegelskåp 6

d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m Finns i vitt och kulör. Låda med gummimatta. Lå Levereras HalvhögtHalvhögt spegelskåp 6 spegelskåp 6 monterad. Topplatta kan beställas som tillbehör. Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

6 BREDD DJUP 6HÖJD 6 500 322 390

breda

Halvhögt6spegelskåp 6 Halvhögt spegelskåp

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

TOPPLATTA

BREDD TJOCKLEK

Finns i vitt och kulör. Till halvhöga skåp i djup 390 mm och lådor.

305 505 605 1005

bas 400 bas 400 höjd 1728 bashöjd 1728 400bas 400 HALVHÖGT SKÅP BAS/GRUND höjd 1728 höjd 1728 Finns i vitt och kulör. Lucka. Levereras monterat. Topplatta och stödben kan beställas som tillbehör. Finns i två olika djup. Kan fås med invändig låda som tillval i djup 390.

bas 400 bas 400 höjd 1728 höjd 1728

6

6

6

19 19 19 19

DJUP

395 395 395 395

BREDD HÖJD DJUP 300 1088 390 500 1088 390 300 1088 160 500 1088 160

Lå Lå d mdLå od mLå ul 3m03od 00/ ul 05 m 05 /0m500m bm em r em abdrab dod mdul od ul 3/05300/6 ed 0r b md r ead a

HALVHÖGT SKÅP SPEGEL

Halvhögt spegelskåp 6 plus 500 Halvhögt spegelskåp 6 Halvhögt spegelskåp 6

Halvhögt spegelskåp 6 öppen förvaring. Sju Finns i vitt och kulör. En spegel med glashyllor och en pushöppning ingår. Levereras monterad.

plus 500 plus 500plus 500

BREDD HÖJD DJUP 400 1088 150

plus 500 plus 500

HÖGSKÅP MEZZO BAS

Finns i vitt och kulör. Levereras monterat. Stödben finns bas 400 som tillbehör. Kan även fås med invändig låda som tillval.bas 400 höjd 1728bas 400 höjd 1728 höjd 1728 bas 400 1728 Maja och Line har enhöjd lucka, en fast hylla och fyra lösa.

BREDD HÖJD DJUP 300 1634 390 500 1634 390

Thea har två luckor, en fast hylla och fyra lösa.

HÖGSKÅP MEZZO PLUS

Finns i vitt och kulör med lucka Maja och Line. m m od m ul b r e3 d0 a0 / 5 0 0 m m b r e d a od ulLå3 d 0m 0 /od 5 0ul 0 3m0m 0Förvaringsfack /b5r0e0d am m b r e d a på luckans insida och indragna hyllor i skåpets övre del. Fem hyllor ingår. Levereras monterat. Stödben finns som tillbehör. Kan även fås med invändig d0 m0od Lå d m od ul 3 0 0Lå/ 5 mul m 3b0r0e/d5a0 0 låda som tillval.

STÖDBEN

Stödben i målad metall inkl fästplatta, höjd 264–280 mm. Vit eller kulör.

72

plus 500

plus 500 BREDD HÖJD DJUP plus 500 plus 500 500 1634 390

m m breda

BREDD HÖJD 25 264-280

Alla mått är totalmått i mm.


a

Line vit eller kulör

Thea vit eller kulör

Maja vit/kulör i målad 16 mm fukttrög MDF-board med rundad kant. Större färgprov med kulörnummer finns på s. 97.

Line vit/kulör i målad 16 mm fukttrög MDF-board med rundad kant och frästa liggande spår. Större färgprov med kulörnummer finns på s. 97.

Thea vit/kulör i målad 22 mm MDF-board med smal ramprofil. Större färgprov med kulörnummer finns på s. 97.

KANTPROFIL

KANTPROFIL

KANTPROFIL

MEZZO

Maja vit eller kulör

Art B a s ic präglad 16

Line Art Classic/ Soft 16 Alice 19 mm mm stomme

m Flow B a s ic P la in Thea Lo u is ArtR aFlow 9 m m 1 9 m m1 6 Grepp askP la1in 16 19 mm

Line Soft 16 mm

Lo u is Art Flow P la in Flow R a m Thea 1 9 mGrepp m 1 9 m m P la in ask stomme 16 präglad 19 mm

Classic/ Art Alice 19 mm

B a s ic 16

Line Soft 16 mm

Classic/ Alice 19 mm

Lo u is Art Flo w ask 1 9 m m 16

PRYLBOXAR OCH GLASAVDELARE

UTTAGSBOX 230V

HANDTAG ELLER PUSHÖPPNING

Vita prylboxar i plåt och glasavdelare ingår i tvättställspaketens översta låda. Komplettera med flera prylboxar efter behov, finns i två storlekar.

Som tillbehör finns enkelt eller dubbelt 230V uttag för spegelskåp eller överskåp.

Som öppningsfunktionen på lådorna väljer du mellan handtag eller pushöppning. Se mer handtag på s. 99.

INVÄNDIG LÅDA

Som tillval finns LED-belysning till tvättställspaketens lådor som tänds automatiskt och monteras på insidan av lådan.

Som tillval kan högskåp och halvhöga skåp i djup 390 mm fås med en invändig låda i vitt.

LÅDBELYSNING UTBY

73

Flo w 19 mFlexibla Free STOR VALFRIHET OCH PERSONLIGA LÖSNINGAR

Designad för Vedum av Jesper Ståhl.

BREDD | 415 | 515 | 615 | 915 | MM

FREE

Free är en flexibel badrumsserie som ger dig många möjligheter att skapa en lösning som passar dig och ditt hem. Det enkla, balanserade formspråket gör att serien kan få ett både modernt och traditionellt utseende, beroende på ditt val av till exempel lucka, kulör och handtag. Det minsta tvättstället är smalare och grundare än vad som är vanligt och perfekt för små badrum. Passar dig som vill ha ett badrum som erbjuder stor valfrihet och personliga lösningar.


Free 415 Det minsta tvättstället i serien Free är en perfekt inredning för små badrum. Det är både smalare och grundare än vad som är vanligt, vilket gör dimensionerna proportionerliga. Samtidigt är funktionen god vad gäller exempelvis avställningsytor. Det här badrummet känns luftigt och fräscht genom att vi har valt milda toner och yteffektiva lösningar som hyllor ovanför toalettstolen.

76


FREE

För dig som vill ha en perfekt inredning till det lilla badrummet.

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE 415 MM, 5.270:-

Underskåp Annika vit med lucka, pushöppning och tvättställ i porslin. SPEGELSKÅP BAS, 3.331:-

400 mm, vit med belysning Nittorp 305 krom. HYLLA 911:-/ST

900 mm, vit. Mer fakta om Free på s. 90– 95.

77


Nyhet!

Free 515 En kompakt men ändå ljus och öppen lösning för det lilla badrummet skapat med ett grundare tvättställ. Nytt för i år är bredden 515 mm. Dessutom finns luckan Thea med sin smala, eleganta ram nu även till vår serie Free. Här har vi valt att visa den i vitt i kombination med målade grågröna väggar och ljusa, stora väggplattor för att skapa en modern miljö. Spegelns form ger ett mjukt och samtidigt distinkt intryck som förstärks av hyllplanen i svart plåt.

78


FREE

Ett kompakt och modernt badrum med mjukt, öppet uttryck och distinkta detaljer.

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE 515 MM, 8.409:-

Underskåp Thea vit med två lådor, handtag 5900870 svart lättrat och tvättställ i porslin. SPEGEL GRANN, 3.020:-

500x800 mm, oval med belysning Skyarp 55 krom. HYLLA I METALL 645:-/ST

600 mm, svart. Mer fakta om Free på s. 90– 95.

79


Ett hållbart badrum med vår Svanenmärkta lucka Nora. Det här är ett badrum med modernt och samtidigt tidlöst utseende. Nora har en taktil yta med trästruktur som ger liv åt rummet och skapar en fin kontrast till stenuttrycket i golv och väggar. Svarta hyllor och knoppar förstärker den gedigna känslan.

80

S

NENMÄRKE VA

T

Free 615

3031 0045


FREE

Ett Svanenmärkt och hållbart badrum med taktila ytor och stenuttryck.

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE 615 MM, 8.209:-

Underskåp Nora grå med två lådor, knopp 5903270 svart och tvättställ i porslin. SPEGELSKÅP BAS, 4.251:-

600 mm, två speglar med belysning Pixbo 300 svart. HYLLA I METALL 645:-/ST

600 mm, svart. HANDDUKSKROK, 124:-/ST

Knopp 5903270 svart med skruvstift. Mer fakta om Free på s. 90– 95.

81


En Svanenmärkt inredning med lika mycket stil som funktion. Här har vi verkligen använt rummet för att skapa gott om förvaring, samtidigt som miljön är luftig och öppen. Free Friend Compact är en kompakt och lite grundare lösning med en låda, här med luckan Nora med tydlig struktur. Extra avställningsyta ovanpå tvättmaskinen.

82

S

NENMÄRKE VA

T

Free Friend Compact 615

3031 0045


FREE

Svanenmärkt lösning i ett luftigt badrum med gott om förvaring.

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE FRIEND COMPACT 615 MM, 6.243:-

Underskåp Nora vit med en låda, handtag 5905120 vit och tvättställ i porslin. SPEGELSKÅP BAS, 4.736:-

600 mm, två speglar Nora vit, belysning Dimbo 600 vit. ÖVERSKÅP, 2.195:-/ST

500 mm, Nora vit med pushöppning. HYLLA, 911:-/ST

900 mm, vit. Mer fakta om Free på s. 90– 95.

83


Free Compact 615 Här har vi gjort ett stilrent badrum med små, fina mässingsdetaljer som ger miljön ett svalt och elegant uttryck. Harmoniska kulörer, balans i proportionerna och det enkla formspråket förstärker uttrycket. Generöst med förvaring i spegelskåp och högskåp gör det enkelt att hålla ordning.

84


FREE

För dig som vill ha ett svalt och elegant badrum med fina mässingsdetaljer.

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE COMPACT 615 MM, 7.934:-

Underskåp Maja vit med två lådor, handtag 5906930 mässing och tvättställ i porslin. SPEGELSKÅP BAS, 4.251:-

600 mm, två speglar och belysning Nittorp 305 mässing. HÖGSKÅP FREE BAS, 5.582:-/ST

500 mm, Maja vit, handtag 5906930 mässing. Mer fakta om Free på s. 90– 95.

85


Free 915 Stilsäkra materialval och arkitektoniska detaljer gör att det här badrummet utstrålar kvalitet. Spegeln med inbyggd belysning, lådfronten Twist och de rejäla halvhöga skåpen ger det lilla extra, tillsammans med nischen och det stora glaspartiet. Enkelt och elegant på samma gång .

86


FREE

Gedigen möbelkänsla för dig som vill ha arkitektoniska detaljer och stilsäkra material.

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE 915 MM, 14.009:-

Underskåp Twist antracitgrå med två lådor och tvättställ i porslin. SPEGEL LIDAN, 5.080:-

900x640 mm med belysning. HALVHÖGT SKÅP BAS, 8.220:-/ST

500 mm, Annika antracitgrå med pushfunktion. TOPPLATTA, 1.190:- 1005 mm, antracitgrå.

Mer fakta om Free på s. 90– 95.

87


Free 915 Här har vi använt vår lucka Alice i varmgrått för att göra ett klassiskt och tidlöst badrum på ett modernt sätt. Golv och väggar går ton i ton med franskinspirerat kakel i mörkare varmgrått och ljust sandstensliknande golv. De härliga vitrinskåpen har mycket förvaring men ger ändå ett luftigt intryck. Funktion och känsla i kombination.

88


FREE

För dig som vill ha ett klassiskt badrum med mycket känsla.

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE 915 MM, 14.681:-

Underskåp Alice varmgrå med två lådor, handtag 59055 svart/krom och tvättställ i porslin. SPEGEL SOMMEN, 5.509:-

900 mm med belysning Leaby 900 varmgrå. HÖGSKÅP VITRIN, 10.354:-/ST

500 mm, Alice varmgrå, handtag 59055 svart/krom och pushöppning. STÖDBEN CLASSIC, 398:-/ST

264 mm, varmgrå. Mer fakta om Free på s. 90– 95.

89


VÄGGHÄNGT TVÄTTSTÄLL FREE 415 MM, 2.745:-

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE 415 MM, 5.280:-

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE 515 MM, 10.614:-

Tvättställ i porslin med bultkit för väggmontering.

Underskåp Annika vit med en lucka, handtag 59030 svart läder/krom och tvättställ i porslin.

Underskåp Twist antracitgrå med två lådor och tvättställ i porslin.

SPEGEL BILLAN, 2.741:-

400x720 mm och belysning Nittorp 305 krom.

SPEGEL ANTEN, 6.449:Ø 600 mm med ljuskant.

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE 415 MM

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE 515 MM

Tvättställ i porslin för väggmontering. Komplettera med bultkit.

Vit, kulör, Nora vit, Nora grå eller ek. Lucka med dämpning och en hylla. Vattenlås ingår. Tvättställ i porslin. Stödben och Easy Clean finns som tillval. Levereras monterat.

BREDD HÖJD DJUP

BREDD HÖJD DJUP

Vit, kulör, Nora vit, Nora grå eller ek. Fullutdragslådor med gummimattor eller lucka med dämpning och hylla. Vattenlås ingår. Tvättställ i porslin. Levereras monterad. Lådindelning och 230V uttag i låda finns som tillval. Lådbelysning, stödben och Easy Clean finns som tillval.

VATTENLÅS RUND KROM, 1.495:SPEGEL BILLAN, 2.741:-

400x720 mm och belysning Nittorp 305 krom.

VÄGGHÄNGDA TVÄTTSTÄLL FREE

415 515 615 615 915

30 30 30 30 30

380 420 420 480 480

415

606

380 TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE FRIEND 515 MM

Vit, Nora vit eller Nora grå. En fullutdragslåda med dämpning och en hylla. Vattenlås och gummimatta ingår. Tvättställ i porslin. Levereras monterad. Easy Clean och 230V uttag i låda finns som tillval. BREDD HÖJD DJUP

515

606

420

Tvättställspaket Free Free är en serie med tvättställ i porslin designat av Jesper Ståhl. Serien finns i bredderna 415, 515, 615 och 915 mm. Tvättstället i bredden 415 mm med djupet 380 mm finns endast med en lucka. Bredden 515 mm med djupet 420 mm finns med lucka, två lådor eller en låda (Free Friend). Bredden 615 mm finns med djupet 480 mm samt med en grundare variant med djupet 420 mm (Free Compact). Free Compact finns med lucka, två lådor eller en låda (Free Friend Compact). Tvättstället 915 mm har djupet 480 mm. Underskåpet har fullutdragslådor med gummimattor eller luckor med dämpad stängning. Underskåp i bredderna 615 och 915 mm är tillgänglighetsanpassade. Genom att bultmontera tvättställen kan underskåpen tas bort utan att vattnet kopplas bort. Kombinera med spegelskåp, vägghyllor, överskåp, halvhöga skåp, låda, högskåp och stödben. Levereras monterad. Materialfakta s. 110. 90


TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE COMPACT 615 MM, 10.704:-

Underskåp Annika vit med två luckor, handtag 59055 svart/krom och tvättställ i porslin.

Underskåp Annika svart med två lådor, handtag 59069 krom och tvättställ i porslin.

SPEGEL BILLAN, 3.013:-

SPEGELSKÅP BAS, 7.189:-

600x720 mm och belysning Nittorp 305 krom.

600 mm med belysning Karleby 600 mm svart.

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE 615 MM

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE COMPACT 615 MM

Vit, kulör, Nora vit, Nora grå eller ek. Fullutdragslådor med gummimattor eller två luckor med dämpning och hylla. Vattenlås ingår. Tvättställ i porslin. Levereras monterat. Lådindelning och 230V uttag i låda finns som tillval. Lådbelysning, stödben och Easy Clean finns som tillval.

Vit, kulör, Nora vit, Nora grå eller ek. Fullutdragslådor med gummimattor eller två luckor med dämpning och hylla. Vattenlås ingår. Tvättställ i porslin. Levereras monterat. Lådindelning och 230V uttag i låda finns som tillval. Lådbelysning, stödben och Easy Clean finns som tillval.

BREDD HÖJD DJUP

615

606

480

FREE

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE 615 MM, 6.420:-

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE FRIEND COMPACT 615 MM

Vit, Nora vit eller Nora grå. Fullutdragslåda med dämpning och hylla. Vattenlås och gummimatta ingår. Tvättställ i porslin. Levereras monterat. Easy Clean och 230V uttag i låda finns som tillval. BREDD HÖJD DJUP

615

606

420

Alla mått är totalmått i mm.

SE BELYSNINGAR OCH SPEGLAR PÅ S. 100 91


TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE 915 MM, 13.039:-

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE 915 MM, 11.376:-

Underskåp Linda ek med två lådor, handtag 59059 krom och tvättställ i porslin.

Underskåp Annika grå med två luckor, knopp 5903270 svart och tvättställ i porslin.

SPEGEL LIDAN, 5.080:-

SPEGELSKÅP BAS, 8.740:-

900x640 mm med belysning.

900 mm med belysning Karleby 900 mm grå.

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE 915 MM

TVÄTTSTÄLLSPAKET FREE 915 MM

Vit, kulör, Nora vit, Nora grå eller ek. Fullutdragslådor med gummimattor. Vattenlås ingår. Tvättställ i porslin. Levereras monterat. Lådindelning och 230V uttag i låda finns som tillval. Lådbelysning, stödben och Easy Clean finns som tillval.

Vit, kulör, Nora vit, Nora grå eller ek. Luckor med dämpning och en hylla. Vattenlås ingår. Tvättställ i porslin. Levereras monterat. Stödben och Easy Clean finns som tillval.

BREDD HÖJD DJUP

BREDD HÖJD DJUP

915

606

480

915

606

480

Alla mått är totalmått i mm.

Tillval till serien Free – Easy Clean Vattenlås i vitt utförande inklusive bottenventil pop-up i krom. Easy Clean vattenlås rengörs enkelt ovanifrån så att man slipper skruva loss vattenlåset under tvättstället. Passar till rör 32-40 mm.

Nyhet! r Rengö et lås vatten på er! sekund

20

EasyClean - Ett nytt patenterat vattenlås. Rengörs enkelt och snabbt utan att skruvas isär under tvättstället. Ingen risk för läckage och vattenskada.

Säg hejdå till: • skadliga kemikalier • hinkar och trasor • obekväma arbetsställningar

92

1 ³˿Ǣ ˸ŘǜǜƬȭǚŰʊƬǜ njʁŰȭ ŽɁǜǜƬȭ˸ƬȭǜǔǚƬȭƖ

2 õƬȭǷɆʁ ˁȭƞƬʁ ʁǔȭȭŘȭƞƬ ˸ŘǜǜƬȭƖ

3 ăšǜǜ ˸ŘǜǜƬȭǚŰʊƬǜ ɡŰ ɡǚŘǜʊ ǔǷƬȭƖ

Ny desig

YHET

N d utl Nu me ø 40 mm

Vattenlåset EasyCle tvättställ som är 35 och har inbyggda b

35 - 55 mm

Utloppsanslutning 40 med adapter 32 mm.


66 6 6 Halvhögt spegelskåp Halvhögt spegelskåp Halvhögt spegelskåp Halvhögt spegelskåp 6 6 6 6 BREDD TJOCKLEK

VÄGGHYLLA

Målad MDF. Finns i vitt och kulör. Passar under spegel eller som vägghylla. Dolda upphängningsbeslag.

400 600 900

25 25 25

VÄGGHYLLA METALL

BREDD TJOCKLEK

Vägghylla i mattsvart metall med täckta skruvar för upphängning.

400 600 800

bas 400 bas 400 bas 400 bas 400 höjd 1728 höjd 1728 höjd 1728 höjd 1728

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a 3 0 0 / 5 0 0 m m breda

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

6 m m breda

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

LÅDA

Halvhögt Halvhögt spegelskåp 6 spegelskåp 6

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

Vit, kulör, Nora vit, Nora grå eller ek. Fullutdragslåda med gummimatta. Levereras monterad. Topplatta kan beställas som tillbehör.

BREDD HÖJD DJUP 300 640 160 500 640 160

Halvhögt spegelskåp Halvhögt 6spegelskåp 6

6

6

BREDD TJOCKLEK

Halvhögt spegelskåp 6 Halvhögt spegelskåp 6 Vit, kulör, Nora vit, Nora grå eller ek. Till halvhöga skåp bas 400bas 400 djup 390 mm och lådor. höjd 1728 höjd 1728

305 505 605 1005

bas 400 höjd 1728

HALVHÖGT SKÅP BAS/GRUND

Vit, kulör, Nora vit, Nora grå eller ek. En lucka, en fast och två lösa hyllor. Levereras monterat. Topplatta och stödben kan beställas som tillbehör. Finns även i grunt utförande med djup 160 mm. Kan fås med invändig bas 400bas 400 låda som tillval i djup 390 mm. höjd 1728 höjd 1728

bas 400 bas 400 höjd 1728 höjd 1728 plus 500plus6500

6

6

mdul od ul 50 0/m m bdr aebdr ae d a ul 50 0m 0r eb m LåmdLå mdLå od 0 m Lå d od ul 3m03od 00/ 3 5 /0 530 0/ m bm dr eam

Halvhögt spegelskåp 6

HALVHÖGT SPEGELSKÅP

Halvhögt spegelskåp 6 Halvhögt spegelskåp 6 Halvhögt spegelskåp Vit, kulör, Nora vit, Nora grå eller ek. En spegel6 med öppen förvaring. Sju

6 plus 500

plus 500

16/19 16/19 16/19 16/19

DJUP

395 395 395 395

BREDD HÖJD DJUP 300 1088 390 500 1088 390 300 1088 160 500 1088 160

BREDD HÖJD DJUP 400 1088 150

glashyllor och pushöppning ingår. Levereras monterad.

plus 500 plus 500 plus 500plus 500 BREDD HÖJD DJUP 300 1634 390 500 1634 390

HÖGSKÅP FREE BAS

Vit, kulör, Nora vit, Nora grå eller ek. En lucka, en fast och fyra lösa hyllor. bas 400 Levereras monterat. Stödben finns som tillbehör. bas Kan 400 fås med invändig höjd 1728 bas 400 bas 400 låda som tillval. höjd 1728 höjd 1728 höjd 1728 HÖGSKÅP FREE ALICE VITRIN

Vit och kulör. Två Aliceluckor varav den översta Alice vitrin, en fast och fyra lösa hyllor. Leveras monterat. Stödben finns som tillbehör. Lå d m od ulLå3 d0 m 0 /od 5 0ul 0 3m0m 0 / b5r0e0d am m b r e d a

HÖGSKÅP FREE PLUS

Vit, kulör eller ek. Förvaringsfack på luckans insida och indragna hyllor i del. mm odskåpets 0 mm b r eFem d a hyllor ingår. Endast till lucka Annika, Maja, Linda ul 3 0 0 / 5 0Lå0dm bulr e3d0a0 / 5 0övre och Alice i bredd 500 mm. Levereras monterat. Stödben finns som tillbehör. Kan fås med invändig låda som tillval.

plus 500

plus 500

HÖJD DJUP plus 500 BREDD 500 1634 390 plus 500

Lå d m od ul 3 0Lå 0 /d5m0 od 0 m ulm3 0b0r e/ d5 a0 0 m m b r e d a

Lå d m od ulLå3 d 0m 0 /od 5 0ul 0 3m0m 0 /b5r0e0d am m b r e d a

STÖDBEN CLASSIC / MÅLAD METALL

Stödben Classic i vit eller kulör med fästplatta, höjd 264–280 mm. Stödben i målad metall finns i vit eller kulör med fästplatta, höjd 264–280 mm. Passar till Free tvättställspaket, högskåp samt halvhögt skåp som placeras i höjd 264 mm från golv.

plus plu plus 50 plus 500

6 6 BREDD HÖJD DJUP 500 322 390

TOPPLATTA

bas 400 höjd 1728

120 120 120

BREDD HÖJD DJUP 300 640 160 500 640 160

6

6

DJUP

6

ÖVERSKÅP VITRIN

Vitt eller kulör. Lucka Alice vitrin med klarglas. Glashyllor. Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 HalvhögtHalvhögt spegelskåp spegelskåp 6 6 Levereras monterat.

120 120 120

FREE

ÖVERSKÅP

Vit, kulör, Nora vit, Nora grå eller ek. Lucka och glashyllor. Lå d m od ul Levereras monterat.

30 30 30

DJUP

BREDD HÖJD 25-50 264-280

93


3031 0045

m

3031 0045

Elsa vit

Nora vit eller grå

Maja vit eller kulör

Melaminbelagd lucka av 16 mm fukttrög MDF-board i vitt. Kantlist i ABS. Svanenmärkt. Handtag på s. 99.

Melaminbelagd lucka av 16 mm fukttrög MDFboard. Vit eller grå trästruktur. Kantlist i ABS. Liggande trämönster på lådfronter och stående på luckor. Svanenmärkt. Handtag på s. 99.

Målad 16 mm fukttrög MDF-board med rundad kant. Större färgprov med kulörnummer på s. 97. Handtag på s. 99.

KANTPROFIL

KANTPROFIL

KANTPROFIL

Line ClassiP c/ la in TheaArt B a s ic Art Soft 16 stomme Alice Grepp 19 mm mm präglad 16

ArtFlo w m FloThea Lo u isR aArt B aws ic in 1 9 m m präglad 1 91 6m m 1 6 P laask 19 mm

Line Art Classic/ P la in Soft 16 stomme Alice 19 mmGrepp mm

a m Flo wThea Flo w Lo u is RArt B a s ic Pask la in1 9 m m 1 9 m 16 1 6m 19 mm

Line Soft 16 mm

Classic/ Alice 19 mm

Lo u is Art Flow ask 1 9 m m 16

Flo w 19 mm

Annika vit eller kulör

Linda ek

Thea vit eller kulör

Målad 19 mm fukttrög MDF-board med fasad kant. Större färgprov med kulörnummer på s. 97. Handtag på s. 99.

Ekfanérad mattlackerad 19 mm spånskiva med 3 mm fasad träkant. Liggande fanér på lådfronter och stående på luckor. Handtag på s. 99.

Målad 22 mm MDF-board med smal ramprofil. Större färgprov med kulörnummer på s. 97. Handtag på s. 99.

KANTPROFIL

KANTPROFIL HANDTAGSLIST

KANTPROFIL

HANDTAGSLIST

94 P la in Art

Line Line Line Line Art FloThea w Classic/ Flo w Lo Art R a m Art Thea Classic/ Flo / Thea R 16 a m ClassiPc/ laThea a Art m ClaPssicFlo uSoft isR 16 ArtP la inB a s ic Art m in ArtLo u is LoFlo uRB isawm BRaasArt ic Soft sArt ic Soft la inw Soft Thea 16 ArtP la inB a s ic 16w

stomme

stommeAlice 19 mm

stommeAlice 19 mm

Alice 19 mm

Line Flo u is16 Art Classic/ Flo w B aw s icLoSoft

Lo uFlow is Art Flo w

Flo w


Alice vit eller kulör

Twist vit eller kulör

Massivt trä 19 mm med fanérad slät spegel med stående fanér. Ram vit i vitfolierad 19 mm MDF-board med ram och slät spegel. Handtag på s. 99.

Målad 19 mm MDF-board med fräst profil. Finns också i vitrin med klarglas. Större färgprov med kulörnummer på s. 97. Handtag på s. 99.

Målad 19 mm fukttrög MDF-board med fasad kant och integrerat grepp. Större färgprov med kulörnummer på s. 97.

KANTPROFIL

KANTPROFIL

KANTPROFIL

ArtR a m P laThea in stomme P la in Grepp 19 mm

Line

m Soft 16 Classic/ Thea B Ra as ic Alice 19 mm 1P6la in mm 19 mm

Line c/ w LoFlo u isw Art Flo w ArtFlo w P la in B a sLo ic uSoft is 16ArtClassiFlo 1 9 m mGrepp ask 9 m m 1 61 9 mpräglad m 1 9 m mstomme 1 6 1 6 mm askAlice119 mm

Ra m Thea P la in 19 mm

B a s ic 16

Line Soft 16 mm

Classic/ Alice 19 mm

Lo u is Art Flow ask 1 9 m m 16 FREE

Art P la in präglad Grepp

Ram vit eller ek

INVÄNDIG LÅDA

FREE FRIEND

HANDTAG ELLER HANDTAGSLIST

Som tillval kan högskåp och halvhöga skåp i djup 390 mm fås med en invändig låda i vitt.

Free Friend är en fullutdragslåda med en lådfront och invändigt hyllplan.

Som öppningsfunktion på lådfronter väljer du på handtag och till bredd 615 även handtagslist. Till luckor kan du också välja push-funktion. Se mer hantag på s. 99.

95


Vi har din favoritkulör Vedum ger dig massor av valmöjligheter när det gäller material och kulörer. Utöver vitt har vi våra tolv standardkulörer som finns till samtliga serier. Du kan också välja valfri kulör ur NCS-skalan mot ett pristillägg för specialkulör. Självklart använder vi miljövänliga färger utan kadmium och bly. Materialfakta s. 110.

96


ANNO ZONE

F44 GRÅ NCS S 3000-N

F58 VARMGRÅ NCS S 2502-Y

F49 BETONGGRÅ NCS S 5502-Y

F79 SANDBEIGE NCS S 4005-Y20R

F47 ANTIKGRÅ NCS S 1502-Y

F78 MELLANGRÅ NCS S 4500-N

F59 ANTRACITGRÅ NCS S 6500-N

F48 MÖRK TURKOS NCS S 3010-B50G

F70 SVART NCS S 9000

F84 SKOGSGRÖN NCS S 6005-G20Y

F82 ÅSKBLÅ NCS S 6010-R90B

FREE

MEZZO

FLOW

F20 VIT NCS S 0500-N

Nyhet!

F87 HAVREGUL NCS S 3020-Y20R

97


FASAD GREPPKANT

5900870 SVART LÄTTRAT CC 128

5903270 SVART

5905530 SVART/MÄSSING CC 128

Öppna med stil Ditt val av handtag och knoppar påverkar helhetsintrycket av ditt badrum. Välj det som passar din lucka och stil bäst bland alternativen här intill. Det kan vara handtag, pushfunktion eller handtagslist. Klassiskt eller samtida. Metall eller läder. Och stående eller liggande. Till nya Anno väljer du fritt mellan våra handtag. Till Mezzo står valet mellan handtag eller pushfunktion, till Free mellan handtag eller handtagslist, medan Flow och Zone alltid kommer med fasad greppkant. Materialfakta s. 110.

98


59032 KROM

59069 KROM CC 128

5903230 MÄSSING

5906930 MÄSSING CC 128

5903270 SVART

5906970 SVART CC 128

5903220 VIT

5906920 VIT CC 128

59073 KROM

59055 SVART/KROM CC 128

5907330 MÄSSING

59079 KROM CC 64

5907819 TENN

5907919 TENN CC 64

5903130 BRUNT LÄDER/MÄSSING

59031 BRUNT LÄDER/KROM

5903030 SVART LÄDER/MÄSSING

59030 SVART LÄDER/KROM

59059 KROM CC 128

59006 LÄDER BRUN/KROM CC 128

5905930 MÄSSING CC 128

59005 LÄDER SVART/KROM CC 128 FREE

5905530 SVART/MÄSSING CC 128

59076 KROM

ANNO

5906910 MATT KROM CC 128

MEZZO

5903210 ROSTFRI

5900910 ROSTFRITT LÄTTRAT CC 224

5900930 ANTIK MÄSSING LÄTTRAT CC 224

5900970 SVART LÄTTRAT CC 224

5900810 ROSTFRITT LÄTTRAT CC 128

5900830 ANTIK MÄSSING LÄTTRAT CC 128

5900870 SVART LÄTTRAT CC 128

5902710 ROSTFRITT LÄTTRAT

5902730 ANTIK MÄSSING LÄTTRAT

5902770 SVART LÄTTRAT

59046 KROM CC 224

59050 KROM CC 288

59049 KROM CC 160

59045 KROM CC 128

59061 KROM CC 160

59060 KROM CC 128

5905120 VIT, L:232

59051 KROM, L:232

99


BREDD HÖJD DJUP 600 25 207 900 25 207

SKÅPBELYSNING KARLEBY

Belysning i vitt eller kulör för montering på spegelskåp. 10,5W (600 bas 400 mm) och 12,9W (900 mm) Skyddsklass IP44. Energiklass A+. höjd 1728 Färgtemperatur 3000K. Dimbar. Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

SKÅPBELYSNING TORNUM

Belysning i vit plåt som ger ljus både uppåt och nedåt med 2x8,5W (500 mm) och 17W ( 600 mm). För montering på spegelskåp. Skyddsklass IP44. Energiklass A+. Färgtemperatur 3000K. Dimbar.

6

BREDD HÖJD DJUP 500 34 225 600 34 225 plus 500

Halvhögt spegelskåp 6

BREDD HÖJD DJUP 604 25 200 804 25 200

SKÅPBELYSNING DIMBO

Belysning i vitt med 7,8W (600 mm) och 11,6W (800 mm) för montering på spegelskåp. Skyddsklass IP44. Energiklass A+. Färgtemperatur 3000K. Dimbar.

bas 400 höjd 1728

6 BREDD

SKÅPBELYSNING BASIC LED Halvhögt spegelskåp 6 Belysningsramp. Finns i vit melamin. 2x2W LED. För montering på spegelskåp. Utan eluttag. Skyddsklass IP24. Färgtemperatur 3000K. Energiklass A++. Ej dimbar.

600

HÖJD DJUP

32

260

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

plus 500 BELYSNING NITTORP

Belysning på arm i vitt, krom eller mässing med 5W (305 mm)bas och 400 7W (505 mm). Passar till spegelskåp och spegel Sommen, Grann höjd och Billan. 1728 Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 3000K (mässing 4000K). Ej dimbar.

BELYSNING PIXBO

Belysning på arm i mattsvart med 5W (300 mm) och 7W (500 mm). Passar till spegelskåp och spegel Sommen, Grann, Billan och Roxen. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 3000K. Ej dimbar.

BREDD HÖJD DJUP 305 33 106 550 33 106

BREDD HÖJD DJUP 300 30 129 plus 500 500 30 129

Inred med belysning

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

Ditt badrum är inte komplett förrän du har inrett det med ljus. Vi har belysning för speglar, spegelskåp och lådor, samt fristående armaturer för väggar och tak. Allt för att du ska kunna skapa rätt atmosfär i badrummet. Ett tips är att planera belysningen redan från början och blanda olika typer av ljus, både för att skapa rum i rummet och för att anpassa det till olika tidpunkter och aktiviteter. All vår badrumsbelysning är LED som förbrukar 85 procent mindre energi och håller upp till 20 gånger längre än vanliga glödlampor.

100


bas 400

höjd 1728 bas 400 bas 400 plus 500 BREDD HÖJD DJUP höjd höjd 1728 493 bas 400 26 155 1728 6 höjd 1728

höjd 1728

Halvhögt spegelskåp 6

plus 500

6

ANNO

BELYSNING NOLBY

Belysning vit på arm med 6W. Passar till spegelskåp och spegel Sommen och Billan. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 3000K. Ej dimbar. bas 400

Halvhögt spegelskåp 6 Belysning i förkromad plast med 5,7W. Passar till spegelskåp och spegel Sommen, Grann och Billan. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 3000K. Ej dimbar.

ZONE

BREDD HÖJD DJUP 55 45 140

BELYSNING SKYARP

plus 500

SPEGELBELYSNING BROBY

Belysning på arm i förkromad plast med 4,4W (303 mm) och 7W (503 mm). För montering på vägg. Passar till spegel Sommen, Grann, Billan, Dofsan och Unden. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 3000K. Ej dimbar.

BREDD HÖJD DJUP 303 54 107 503 54 107

bas 400 höjd 1728

FLOW

bas 400 höjd 1728

å d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

BREDD HÖJD DJUP 600 25 106 plus 500 25 106 900

SPEGELBELYSNING LEABY

Belysning i vit eller kulör MDF för montering ovan spegel. 10,5W (600 mm) och 12,9W (900 mm). Skyddsklass IP44. Energiklass A+. Färgtemperatur 3000K. Dimbar.

MEZZO

plus 500

0 0 / 5 0 0 m m breda

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

BELYSNING DALA VÄGG OCH TAK

Belysning i mattsvart och vit insida. Ljuskälla 2W ingår (utbytbar). Max 5W. Takbelysning har 3,5 m svart kabel. För montering på vägg eller i tak. Skyddsklass IP44. Energiklass A+. Färgtemperatur 2700K. Ej dimbar.

SPEGELBELYSNING BASIC LED

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

Spegelbelysning i vit melamin med LED-belysning. För montering över spegel. Dolda upphängningsbeslag. Skyddsklass IP24. Energiklass A++. Färgtemperatur 3000K. Ej dimbar.

BREDD HÖJD DJUP Ø 170 253 360 Ø 170 229

BREDD

600

HÖJD DJUP

32

160

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

101

FREE

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a


BREDD HÖJD DJUP 600 600 30 720 720 30 900 900 30

SPEGEL ANTEN

Spegel med ljuskant. 8,2W (600 mm), 9,4W (720 mm) och 12W (900 mm). Utrymme finns bakom spegeln för koppling av el. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 3000K. Ej dimbar.

SKALA 1:40SKALA 1:40

f3 speglar f3 speglar basic 600x613 basic 60 på väggplatta Free spegelspegel på väggplatta Free spegel på väggplatta Free

SKALA 1:40

SPEGEL BILLAN

Spegel med blank aluminiumram. Utrymme finns bakom spegeln för SKALA SKALA 1:40 1:40 speglar koppling av el. Vändbar med dold upphängning. Belysningf3 finns som tillbehör.

ram i aluminiumlook SKALA 1:40

f3 f3 speglar speglar spegel på väggplatta Free ram aluminiumlook ram i aluminiumlook

f3 speglar spegel på väggplatta Free

basic 600x613

BREDD HÖJD DJUP 400 720 30 500 720 30 600 720 30 basic basic 600x613 600x613 900 720 30 1200 720 30

basic 600x613

ram i aluminiumlook BREDD HÖJD DJUP 400 720 30 600 720 30 900 720 30 1200 720 30

SPEGEL DOFSAN

Spegel med en vågrät belysning och ljuskant. 2,4W + ljuskant 9,3W (400 mm), 4,4W + ljuskant 11,2W (600 mm), 7,2W + ljuskant 14,1W (900 mm), 10,1W + ljuskant 17W (1200 mm). Utrymme finns bakom ram i aluminiumlook spegeln för koppling av el. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. SKALA SKALA1:40 1:40 Färgtemperatur 3000K. Ej dimbar.

f3f3speglar speglar SKALA SKALA1:40 1:40

basic basic 600x613 600x613 spegel på spegel väggplatta på väggplatta Free Free f3 f3speglar speglar

SPEGEL GRANN

BREDD HÖJD DJUP spegel på väggplatta Free  500 800 30 spegel spegel på på väggplatta väggplatta 600 Free Free ram i aluminiumlook ram i aluminiumlook 800 30

Spegel med infälld aluminiumram. Ingång för eldragning från ovansida finns förberett i ramen. Dold upphängning. Ej vändbar. Belysning finns som tillbehör.

SPEGEL LIDAN

ram i aluminiumlook

basic basic600x61 600x6

800

spegel på väggplatta Free

800

30

BREDD HÖJD DJUP 600 640 30 900 640 30

Spegel med två lodräta belysningar 20W totalt. Skyddsklass IP24. ram ram ii aluminiumlook aluminiumlook Energiklass A+. Färgtemperatur 3000K. Dimbar.

ram i aluminiumlook SPEGEL ROXEN

Spegel med rundade hörn och tunn ram i mattsvart metall. Utrymme finns bakom spegeln för koppling av el. Ej vändbar. Belysning finns som tillbehör.

SKALA 1:40 SKALA 1:40

BREDD HÖJD DJUP 600 720 27 spegel spegelpåpåväggplatta väggplatta Free Free 900 720 27 1200 720 27

f3 speglar f3 speglar

SPEGEL UNDEN

Spegel med kondens­avledande aluminiumlist nedtill (ej till höjd 920 ram rami aluminiumlook i aluminiumlook mm). Inklusive klammersats (två klamrar). Belysning och hylla finns som tillbehör.

ram ramiialuminiumlook aluminiumlook

spegel spegelpå påväggplatta väggplattaFree Free basic 600x613 basic 600x613

BREDD HÖJD DJUP 600 717 4 600 920 4 900 717 4

Spegel, spegel på väggen där Spegeln i badrummet är både en fin inredningsdetalj och en praktisk hjälpreda för sminkning och rakning. Du kan välja spegelskåp med praktisk förvaring eller så föredrar du någon av våra speglar med olika uttryck. Runda eller fyrkantiga former och skarpa eller rundade hörn är några av valen du kan göra. Ett tips är att välja till en förstoringsspegel för att göra vardagen lite enklare.

102

spegel på väggplatta Free spegel på väggplatta Free


höjd1728 1728 höjd Sommen - speglar 2000 Flow 1500 Flow

2000 VÄNSTER /höger

spegelskåp - speglar Spegel på väggplatta i ek, svartmålad ask, brunbetsad ask, Nora vit och Nora grå. Utrymme finns bakom spegeln för koppling av el. Ej vändbar. Belysning finns som tillbehör.

spegelskåp - speglar högskåp flow

vägghyllor

BREDD HÖJD DJUP Halvhögt spegelskåp 6

500

640 27 640 27 640 27 640 27 640 27 Halvhögtspegelskåp spegelskåp Halvhögt Halvhögt 66 6 640 spegelskåp 27 6 640 27 640 27 640 27

1600 Zone 1200 FlowZoneMezz 600 2000 Flow

2000 DUBBEL(1000+1000)

1000 Flow 500 FlowMezz 600 FreeMezz 750 flow 500 FlowMezz

750 900 1000 1200 Sommen - speglar 900DUBBEL(1000+1000) FreeMezz 1600 Zone 2000 Flow 1000 Flow förvaringsskåp flow med1500 topplatta 1500 1600 600 FreeMezz 500 FlowMezz vägghyllor 2000 Lorem ipsum spegelskåp 6 LoremHalvhögt ipsum

600 FreeMezz

överskåp flow

900 FreeMezz

900 FreeMezz

spegelskåp - speglar

1200 FlowZoneMezz 2000med Flow topplatta 1500 Flow förvaringsskåp flow

750 flow

bas 400 höjd 1728 vägghyllor

överskåp flow Sommen - speglar

Lorem ipsum 1600 Zone 1200 FlowZoneMezz 7501000 flowFlow 500 FlowMezz

högskåp flow

överskåp flow

600 FreeMezz

Lorem ipsum

SPEGELSKÅP BAS

Finns i vitt och kulör. Dubbelsidiga spegelluckor. Bredd 400, 500 och 600 mm även med höger- eller vänsterhängd spegellucka. Glashyllor och dämpad stängning. Levereras monterat. Belysning och 230V uttag finns som tillbehör.

2000 Flow 1500 Flow 1000 Flow 500 FlowMezz

bas 400 höjd 1728

vägghyllor BREDD HÖJD DJUP

1600 Zone 1200 FlowZoneMezz900 FreeMezz

750 flow

400  500  600 900

högskåp flow Lorem ipsum

spegelskåp - speglar

1000 Flow 750 flow 500 FlowMezz

600 FreeMezz

600 FreeMezz

2000 Flow

500 FlowMezz

BREDD HÖJD DJUP

600 900

Lorem ipsum

640 150 640 150 1600 Zone

1000 Flow

750 flow

2000

överskåp flow Lorem ipsum

900 FreeMezz spegelskåp - speglar 600 FreeMezz

väg BREDD

500

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

750 flow

1600 Zone

1500 Flow

500 FlowMezz

SPEGELSKÅP BASIC 500

Finns i vit melamin. En dubbelsidig spegellucka och två glashyllor. Levereras med monterad stomme och lös lucka för valfri hängning. Belysning och 230V uttag finns som tillbehör.

plus

Sommen - speglar

FREE

Finns i vitt och kulör. Dubbelsidiga spegelluckor. Bredd 600 mm även med höger- eller vänsterhängd enkellucka. Glashyllor och dämpad stängning. Levereras monterat. Belysning och 230V uttag finns som tillbehör. Inbyggd underbelysning, magnetlist och förstoringsspegel. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 3000K. Dimbar.

150 150 150 150

vägghyllor

1200 FlowZoneMezz 900 FreeMezz

överskåp flow

640 640 640 640

Sommen - speglar

1500 Flow

Låddmmod Lå odul ul330000/ /550000 mmmm bbr reeddaa

SPEGELSKÅP PLUS

FLOW

900 FreeMezz

spegelskåp - speglar

bas400 400 bas höjd1728 1728 1728 höjd

MEZZO

600 FreeMezz

ANNO

högskåp överskåpflow flow

750 flow

ZONE

SPEGEL SOMMEN

1200 FlowZoneMezz

750 flow

spegelskåp - speglar

HÖJD DJUP

640

150

1200 FlowZoneMezz

1500 Flow

Lorem ipsum 1200 FlowZoneMezz

1000 Flow

odod ul 0 /05/ 05 00 0mm mmb rberdead a LåLå dm dm ul3 03FlowMezz 600 FreeMezz 500

SPEGELSKÅP BASIC 600

BREDD

HÖJD DJUP

600 640 900 FreeMezz

Finns i vit melamin. Två dubbelsidiga spegelluckor och två glashyllor. Levereras monterat. Belysning och 230V uttag finns som tillbehör.

150 1000 Flow

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

Lorem ipsum 900 FreeMezz 750 flow

SPEGELSKÅP FLOW

Finns i brunbetsad ask, svartmålad ask, målad MDF vit eller kulör. Dubbelsidiga, dämpade spegelluckor. Lös förstoringsspegel, glashyllor, magnetlist och underbelysning ingår. Till bredd 1500 mm används två spegelskåp 750. Till bredd 2000 mm används två spegelskåp 1000. Skyddsklass IP44. Energiklass A++. Färgtemperatur 3000K. Dimbar.

BREDD HÖJD

750 1000 600 FreeMezz

DJUP

640 640

150 150

750 flow 500 FlowMezz

600 FreeMezz Lorem ipsum

500 FlowMezz

103


59032 KNOPPAR KROM MED SKRUVSTIFT

Tillbehör Vissa saker behöver vara lättillgängliga i badrummet. Som handdukar och toarullar. I Vedums sortiment finns tillbehör som hjälper dig att organisera vardagen så att badrummet blir både snyggt och praktiskt.

104


HANDDUKSKROK LOUIS KROM

TOARULLEHÅLLARE LOUIS KROM

HANDDUKSSTÅNG HANDDUKSSTÅNG LOUIS LOUIS KROM KROM

HANDDUKSKROK OVAL KROM

TOARULLEHÅLLARE OVAL KROM

HANDDUKSSTÅNG HANDDUKSSTÅNG OVAL OVAL KROM KROM

HANDDUKSKROK CLIO KROM

TOARULLEHÅLLARE CLIO KROM

HANDDUKSSTÅNG HANDDUKSSTÅNG CLIO CLIO KROM KROM

HANDDUKSKROK HOLD KROM

TOARULLEHÅLLARE HOLD KROM

HANDDUKSSTÅNG HANDDUKSSTÅNG HOLD HOLD KROM KROM

Finns i mässing eller krom.

Finns i mässing eller krom.

Finns i mässing mässing eller eller krom. krom.

105 105


Utvalt – Vedums favoriter Tanken med vårt breda sortiment är att det ska finnas gott om valmöjligheter för dig när du ska inreda ditt nya badrum. Men här har vi hjälpt dig på traven och valt ut några olika kombinationer. Självklart kan du kombinera dem med fler förvaringslösningar.

Zone 1

Zone 2

Spegel Billan 600 mm med blank aluminiumram.

Spegel Anten Ø900 mm rund med ljuskant.

Belysning Nittorp 305 i krom. Tvättställspaket Zone 600 mm rund med

Tvättställspaket Zone 1000 mm oval med underskåp, två lådor. 4 x stödben 170 mm. Antracitgrå.

underskåp, en låda. Vit.

15.204:-

28.807:Pris från 26.943:-

Pris från 15.204:-

Flow 1

Flow 2

Spegel Sommen 500 mm på väggplatta.

Spegelskåp Flow 1000 mm.

Belysning Nittorp 305 i krom.

Belysning Nittorp 550 i krom.

Tvättställspaket Flow 500 mm Top-Solid,

Tvättställspaket Flow 1010 mm

en lucka. Svartmålad ask.

i porslin, två lådor. Vit.

9.574:-

21.500:-

Pris från 8.159:-

Pris från 21.500:-

Mezzo 1

Mezzo 2

Spegel Sommen 500 mm på väggplatta.

Spegel Roxen 600 mm.

Belysning Nittorp 305 i krom.

Belysning Dala vägg.

Tvättställspaket Mezzo 530 mm med två lådor,

Tvättställspaket Mezzo 630 mm med två lådor,

Maja med knopp 5903270. Grå.

Thea med handtag 59055. 4 x stödben 264 mm. Skogsgrön.

16.609:-

106

22.582:-

Pris från 13.448:-

Pris från 19 685:-

Free 1

Free 2

Spegelskåp Bas 400 mm.

Spegel Grann 500x800 mm.

Belysning Nittorp 305 i krom.

Belysning Skyarp 55.

Tvättställspaket Free 415 mm med en lucka,

Tvättställspaket Free 515 mm med två lådor,

Annika med pushöppning. Vit.

Thea med handtag 5900870. Vit.

8.601:-

11.429:-

Pris från 8.601:-

Pris från 11.429:-


Anno 1 Spegel Anten Ø720 mm rund med ljuskant. Tvättställspaket Anno 700 mm i Turbine grey

Anno 2 Spegel Grann Ø800 mm rund. Belysning Dala vägg.

med underskåp, två lådor och bengavlar.

Tvättställspaket Anno 1300 mm i Snowy Ibiza

Moa havregul med handtag 59006.

med underskåp, tre lådor, hylla och bengavlar. Moa sandbeige med handtag 5900870.

36.764:Pris från 34 644:-

46.811:Pris från 43 968:-

Zone 3 Spegel Dofsan 1200 mm med belysning och ljuskant. Tvättställspaket Zone 1200 mm rund vänster med underskåp, fyra lådor. Åskblå.

Zone 4 Spegel Sommen 2000 mm på väggplatta. Belysning Skyarp 55. Tvättställspaket Zone 2000 mm oval dubbel med underskåp, två lådor. Brunbetsad ask.

37.160:Pris från 33.767:-

37.492:Pris från 34.942:-

Flow 3

Flow 4

Spegel Roxen 1200 mm.

Spegel Sommen 2000 mm.

Belysning Dala tak.

Belysning Nittorp 305 i krom.

Tvättställspaket Flow 1200 mm i Top-Solid höger, fyra lådor. Svartmålad ask.

28.944:Pris från 25.550:-

Mezzo 3 Spegel Anten Ø900 mm rund med ljuskant. Tvättställspaket Mezzo 930 mm med två lådor, Line med pushöppning. Antikgrå.

Tvättställspaket Flow 2000 mm i Top-Solid dubbel, fyra lådor. Betonggrå.

36.745:Pris från 33 052:-

Mezzo 4 Spegel Sommen 1200 mm på väggplatta. Belysning Nittorp 305 i krom. Tvättställspaket Mezzo 1230 mm med fyra lådor, Maja med pushöppning. Sandbeige.

26.648:Pris från 22.765:-

33.273:Pris från 24.893:-

Free 3

Free 4

Spegelskåp Bas 600 mm, två speglar.

Spegel Sommen 900 mm på väggplatta.

Belysning Pixbo 300 i svart.

Spegelbelysning Leaby 900 mm.

Tvättställspaket Free 615 mm med två lådor,

Tvättställspaket Free 915 mm med två lådor,

Nora med knopp 5903270. Grå.

Alice med handtag 59055. 4 x stödben. Varmgrå.

14.460:-

21.782:-

Pris från 12.460:-

Pris från 18.574:-

107


De sista viktiga valen När du har bestämt dig för en passande planlösning och valt den inredning du vill ha återstår bara de sista detaljerna. Men det är viktiga detaljer för att badrummet ska bli komplett och vara så trivsamt och funktionellt som möjligt. Det handlar bland annat om att installationer och upphängningar görs på rätt sätt, att du vet lite om hur du ska ta hand om din inredning när den är på plats och, inte minst, att du väljer rätt belysning.

108


1 VATTEN/AVLOPP

Ljuset är viktigt för inredningen. Du behöver ofta flera olika ljuskällor i ett badrum, till exempel allmänljus i taket, ett mer riktat ljus vid speglar och kanske även stämningsbelysning. Tänk på att de armaturer du använder måste vara anpassade till våtutrymmen. Färgtemperaturen för ljus mäts i antal Kelvin. Vi har nu bytt färgtemperatur på de flesta av våra belysningar till ett lite varmare sken (från 4000 till 3000 K). I samband med att vi fyllde 100 år tog vi ännu ett steg mot ett hållbart sortiment med 100 procent LED-belysning.

När det gäller installationer av vatten och att göra golv och väggar vattentäta rekommenderar vi dig att anlita professionell hjälp. Om tvättstället inte har bräddavlopp rekommenderas en öppen bottenventil och golvbrunn. Gällande avlopp i vägg se prislista för mer detaljerad information.

MÅTT FÖR ELINSTALLATIONER

Lämplig utgång för elinstallationer ser du i tabellen. Måtten är höjdmått, centrum från golv till mitten av belysningen. Måttet avser dold anslutning bakom belysningen. Det är även möjligt att ansluta ovanifrån. Skåpbelysning Tornum Skåpbelysning Karleby

1334–1770 mm

Spegelbelysning Leaby

1334-1770 mm

Spegelskåp: Plus och Flow Spegel Sommen*

1910 mm 1334–1770 mm 1498 –1698 mm

75 mm

Free tvättställspaket

65 mm

Mezzo tvättställspaket

60 mm

Ett badrum är inte färdigt bara för att inredningen är levererad. Den ska hängas upp eller fästas i väggen också. Därför har vi även tänkt på det sista momentet i processen. För att det ska fungera så bra som möjligt har våra produkter 1 praktiska upphängningsskenor och enkla metoder för finjustering. Det är viktigt oavsett om du sköter upphängningen själv eller tar hjälp av en hantverkare. UPPHÄNGNING

REGELHÖJDER CC ÖVER GOLV

Anno/Flow/Zone underskåp

732 mm 732 mm

Spegel Billan*

1230–1780 mm

Free/Mezzo tvättställspaket

686 mm

1828–1896 mm

Free tvättställ, bultupphängt

810 mm

Hög-, spegel-, vitrin- och överskåp; samtliga serier

1847 mm

Mezzo/Free halvhöga skåp

1301 mm

1260–1690 mm

1260–1775 mm

Spegel Anten Ø600*

1490–1700 mm

Spegel Anten Ø720*

1390–1680 mm

Spegel Anten Ø900*

1340–1750 mm

Spegel Grann 500*

1200–1800 mm

Spegel Grann 600*

1200–1800 mm

Spegel Grann Ø800*

1200–1800 mm

1 2

2

Oklassat område

1

600

Hela Vedums sortiment levereras monterat. Skåpen är avsedda för väggmontering. För att få en stark och säker 0 upphängning är flertalet av våra skåp försedda med praktiska upphängningsskenor. När du planerar väggarna i ditt badrum beräkna då hur många reglar (kortlingar) du 0 behöver. Använd bild 2 och tabellen. I reglarna fäster du 1 tung inredning som t.e.x underskåp. Om du använder plyfa eller OSB-skivor bakom gipsskivorna är det inte nödvändigt 2 att kortla. I tabellen ser du måttet i mm, från golvet upp till centrum på regeln.

1578-1828 mm

Spegel Flian*

0

2

Spegel Nossan*

0

ENKELT ATT HÄNGA UPP

Spegel Lidan*

1200

100

Anno/Flow/Zone tvättställspaket

Anno/Flow/Zone tvättställspaket

Spegel Roxen*

Mezzo/Free låda

558 mm

Spegelbelysning Leaby

1910 mm

Spegel Billan

1813 mm

Spegel Sommen

1847/1308 mm

Spegel Lidan

1410–1745 mm

Spegel Anten Ø600 höjd ovankant 1898 mm

1720 mm

*el ansluts bakom spegeln.

Spegel Anten Ø720 höjd ovankant 1998 mm

1700 mm

UTTAG I LÅDA OCH LÅDBELYSNING

Spegel Anten Ø900 höjd ovankant 1998 mm

1770 mm

230V uttag finns som tillval till samtliga serier. Det levereras monterat i låda, inklusive sladd och stickpropp, och ansluts till vägguttag som placeras bakom underskåpet. Lådbelysning finns som tillbehör till samtliga serier. Utgång för elinstallationer ser du i tabellen nedan.

Spegel Dofsan

1698 mm

Spegel Grann höjd ovankant 1836 mm

1836 mm

1200

0

Dusch utan kar Kräver minst IPX7 Kräver minst IPX4 OMRÅDE 2: Kräver minst IPX4 OKLASSAT OMRÅDE: Här får 230V uttag kopplat till jordfelsbrytare placeras. OMRÅDE 0: OMRÅDE 1:

Utgång elinstallation för låda och lådbelysning, höjd över golv: Anno/Flow/Zone tvättställspaket med en låda

530 – 630 mm

Anno/Flow/Zone tvättställspaket med två lådor

250 – 630 mm

Free tvättställspaket

388 – 648 mm

Mezzo tvättställspaket

360 – 580 mm

1

Underskåp för tvättställ med lådor har ett visst utrymme bakom lådan med plats för rördragning.

100

För att kunna planera ditt badrum är det bra att känna till lite av grunddragen i de regler och rekommendationer som finns för våtutrymmen. När det gäller installationer av el måste du alltid anlita en behörig elektriker. I tabellen nedan ser du vilka mått som gäller för montering och elinstallationer för produkter från Vedum. Alla våra belysningar har minst skyddsklass IP24, utom Utby som har IP20. Reglerna är inte enhetliga för hela badrummet. Vad som får monteras beror på avståndet till dusch eller badkar. Därför indelas badrummet i områden enligt ritningen (se bild 1). 230V uttag och lådbelysningar ska placeras i oklassat område och vara anslutet till jordfelsbrytare.

600

PLATS FÖR RÖRDRAGNING BAKOM LÅDA

2250

ELINSTALLATION

Oklassat område

2

1

2250

LYS UPP DITT BADRUM

109

0


Materialfakta Våra stommar är gjorda av fukttröga material och/eller har en ytbehandling som står emot fukt längre än traditionella material. Men det innebär inte att de tål att utsättas för vatten under lång tid. För att din badrumsinredning ska hålla sig fräsch länge, torka av vatten och fukt så snabbt som möjligt med en torr bomullstrasa. Samma gäller för luckorna. För rengöring använder du lämpligen en fuktig bomullstrasa med milt rengöringsmedel, som t.ex. tvål, såpa eller milt diskmedel. Undvik att använda starka rengöringsmedel som kan skada produkten. Torka torrt efteråt. Tänk på att fläckar och repor upplevs mer synliga på svarta och mörka kulörer. STOMMAR

Vedums fukttröga stommar görs av spånskivor (P3) och MDF-board (FTR). Det är material som står emot fukt betydligt längre än traditionella spånskivor och MDFboard. Ytbehandlingen är också fuktavvisande, slitstark och enkel att hålla ren. Tänk på att trä är ett levande material som påverkas av till exempel struktur, ålder och växtplats. Din badrumsinredning kan därför avvika något i färg/fanérmönster mot den du sett i butik eller i katalog. Stomme Anno: Fukttrög 16 mm spånskiva belagd med målad melamin. Stomme Basic: Fukttrög 16 mm spånskiva belagd med vit melamin. Svanenmärkt. Stomme Flow: Fukttrög 16 mm spånskiva belagd med brunbetsad eller svartmålad askfanér, trästruktur med stående fanér, eller stomme i fukttrög spånskiva belagd med målad melamin. Stomme Free: Målad stomme gjord av fukttrög spånskiva 16 mm belagd med melamin. Ekstomme gjord av fukttrög spånskiva 16 mm belagd med mattlackerad ekfanér i sidor och fukttrög spånskiva belagd med ekmelamin invändigt. Stomme Nora, svanenmärkt, gjord av fukttrög 16 mm spånskiva belagd med grå eller vit trästrukturerad melamin. Stående trämönster. Stomme Mezzo: Målad stomme gjord av 16 mm fukttrög spånskiva belagd med målad melamin. Stomme Zone: Fukttrög 16 mm spånskiva belagd med brunbetsad eller svartmålad askfanér, trästruktur med stående fanér, eller stomme i fukttrög spånskiva 16 mm belagd med målad melamin. LUCKOR

Luckorna i vårt sortiment är tillverkade i MDF, spånskiva eller massivt trä. För att få en motståndskraftig yta mot fukt har de lackats eller folierats. Tänk på att trä är ett levande material som påverkas av till exempel struktur, ålder och växtplats. Din badrumsinredning kan därför avvika något i färg mot den du sett i butik eller i katalog. Zone brunbetsad-/ svartmålad ask: Askfanér betsad/målad 19 mm MDF-board och fasad greppkant, trästruktur. Liggande fanér, stående på högskåpsluckor. Zone vit/kulör: Målad 19 mm fukttrög MDF-board med fasad greppkant.

TVÄTTSTÄLL

I Vedums sortiment finns tvättställ i porslin, gjutmarmor med Top Solid-yta, Solid Surface och kompositsten. Porslin: Porslinstvättstället har en glaserad yta som är lätt att hålla ren. Porslin är ett keramiskt material som är levande i tillverkningsprocessen och därför kan mindre buktighet eller skevhet förekomma. Längdmåttet kan även påverkas och får ha en tolerans på +/- 1% av tvättställets totala längd. Varje tvättställ genomgår en kvalitetskontroll och granskas för att hålla de toleranser som angetts. Ytan är beständig mot de flesta kemikalier med undantag för starka syror (t. ex saltsyra och svavelsyra) och starka alkalier (t. ex kaustiksoda). Rengör ditt porslinstvättställ regelbundet med vanligt rengöringsmedel. Gjutmarmortvättställ med Top Solid-yta: Tvättställen Flow, med en kärna av gjutmarmor och en slitstark och slät Top Solid-yta, har ett stenliknande utseende. Top Solid är en sprutad komposit som appliceras med en tjocklek på ca 1-2 mm och har en mycket hög hårdhet. Rengörs med bifogad vit Nano-svamp, fuktad med vatten. Till denna behövs inga rengöringsmedel. Alternativt kan man använda en fuktig trasa med milt rengöringsmedel t.ex. tvål, såpa eller diskmedel. Vid mindre repor kan man använda en vit Scotch-Britesvamp. Djupare repor kan försiktigt slipas bort med våtslippapper (400-800 korn) eller en grön Scotch-Britesvamp. Får tvättstället en fläck ska du torka bort den omedelbart. Gjutmarmortvättställ med Solid Surface: Tvättställen Zone är tillverkade i det stenliknande, slitstarka och lättskötta kompositmaterialet Solid Surface. Trots sitt namn är materialet solitt rakt igenom. Solid Surface har funnits på marknaden sedan 1964 och kallas ibland också akrylsten. Solid Surface är så nära porfritt det går att komma. Det betyder att fläckar inte tränger igenom ytan och att tvättstället är lätt att hålla rent från smuts och fett. Skulle det ändå bli en fläck går den att slipa bort, eftersom materialet är solitt rakt igenom. Solid Surface är dessutom ett bra miljöval, eftersom det bland annat är tillverkat av mineraler från naturliga källor. Till daglig rengöring använder du en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel. Skulle det uppstå repor går de att slipa bort med Scotch-Britesvamp eller våtslippapper (400-800 korn). Får tvättstället en fläck ska du torka bort den omedelbart. Tvättställsskiva i kompositsten: Kompositsten (kvartskomposit) är ett industriellt framställt stenmaterial. Huvudingrediensen är kvarts vilket vibrerats samman med bindemedel och färgämnen under vakuum. Kompositstenens egenskaper och utseende kan variera mellan olika fabrikat. Det kan se ut som natursten och är tåligt mot värme, fläckar och repor. Slitstarkt, hållbart och inte poröst. Behöver aldrig impregneras och är dessutom enkelt att rengöra och underhålla. Uförligare anvisningar för skötsel av ditt badrum på vår hemsida www.vedum.se/badrum FUNKTIONSGARANTI

Flow vit/kulör: Målad 19 mm fukttrög MDF-board med fasad greppkant.

Vi lämnar 15 års funktionsgaranti på skåpstommar, lådor och gångjärn. Felaktiga delar ersätts med samma eller likvärdig produkt ur gällande sortiment. Eventuella monteringskostnader ersätts inte. Garantin gäller inte om monterings- och skötselanvisning inte följts. I övrigt gäller Konsumentverkets rekommendationer.

Annika vit/kulör: Målad 19 mm fukttrög MDF-board med fasad kant.

SVANENMÄRKNING 3031 0045

Flow brunbetsad-/ svartmålad ask: Askfanérad betsad/målad 19 mm MDF-board och fasad greppkant, trästruktur. Liggande fanér, stående på högskåpsluckor.

Linda ek: Ekfanérad mattlackerad 19 mm spånskiva med 3 mm fasad träkant. Liggande fanér på lådfronter, stående på luckor och förvaringsskåp. Twist vit/kulör: Målad 19 mm fukttrög MDF-board med fasad kant och integrerat grepp. Ram vit: Vitfolierad 19 mm MDF-board med ram och slät spegel. Ram ek: Ram i 19 mm massivt trä med fanérad slät spegel med stående fanér. Thea vit/kulör: Målad 22 mm MDF-board med smal ramprofil. Alice vit/kulör: Målad 19 mm MDF-board med fräst profil. Finns också i vitrin med klarglas. Elsa vit: Melaminbelagd 16 mm fukttrög MDF-board. Kantlist i ABS. Svanenmärkt. Maja vit/kulör: Målad 16 mm fukttrög MDF-board med rundad kant. Moa vit/kulör: Målad 19 mm fukttrög MDF-board med rundad kant. Line vit/kulör: Målad 16 mm fukttrög MDF-board med frästa spår och rundad kant. Nora: Melaminbelagd 16 mm fukttrög MDF-board med trästruktur. Kantlist i ABS. Liggande trästruktur på lådfronter, stående på luckor. Svanenmärkt.

110

Delar av vårt badsortiment är Svanenmärkt med vårt licensnummer 3031 0045. Svanen är den officiella miljömärkningen i Norden och en av världens tuffaste miljö- och kvalitetsmärkningar. Bland annat bedömer Svanen produktens miljöpåverkan under hela livscykeln – från råvara till avfall. Svanenmärkta produkter sorteras som träavfall och återvinns. KVALITETS- OCH MILJÖCERTIFIERING

Vi är certifierade enligt kvalitetssystemet ISO 9001 och miljösystemet ISO 14001. Det innebär kvalitets- och miljösäkring i alla led. Vi har dessutom sedan 1996 den högsta kreditratingen AAA i Bisnodes värderingssystem och har därmed tilldelats Bisnodes diamantdiplom. Av Sveriges närmare 600 000 aktiebolag är det cirka 330 som når upp till den nivån. Delar av vårt sortiment är BASTA-registrerat. Syftet med branschens oberoende miljöbedömningssystem BASTA är att fasa ut ämnen med farliga kemiska egenskaper från bygg- och anläggningsprodukter. Vi har också ett flertal produkter bedömda i Sunda Hus.


Golv och väggar S. 18. ANNO 700, HAVREGUL

S. 62. MEZZO 630, SKOGSGRÖN

Golv Golvabia, Orobico grey Väggar NCS S 5502-Y

Golv CC Höganäs, Alaska Sand Väggar CC Höganäs, Mahon Dark Grey

S. 20. ANNO 1300, SANDBEIGE

S. 64. MEZZO 630, MELLANGRÅ

Golv Golvabia, Midgård Taupe Väggar Golvabia, Bretagne ljusgrå blank

Golv Golvpoolen, Coem Marmor Carrara Väggar NCS S 4500-N

S. 28. ZONE 600, VIT

S. 66. MEZZO 930, ANTIKGRÅ

Golv Bricmate, Swedish Green Väggar NCS S 1505-Y

Golv Kakelspecialisten, grön marmor Väggar NCS S 3005-G20Y Dörr/list/fönster NCS S 6005-G20Y

S. 32. ZONE 1200, ÅSKBLÅ Golv Marokk, Diamond Blue Blood, Diamond North sea, Diamond Fog Väggar Marokk, Diamond Blue Blood, NCS S 6010-R90B

S. 34. ZONE 2000, BRUNBETSAD ASK Golv Interkakel, MR66NEM Väggar Interkakel, MR66NEM, NCS S 1502-Y

S. 44. FLOW 500, SVARTMÅLAD ASK Golv Marrakechdesign, Essaouira klassisk Väggar CC Höganäs, Harmony vit

S 46. FLOW 1010, VIT Golv Marrakechdesign, Haga Väggar CC Höganäs, Harmony varmvit

S. 48. FLOW 1200, SVARTMÅLAD ASK Golv Herrljunga Terrazzo Design, Ht-salvatore Väggar NCS S 3010-Y60R Golv Magrab, Bianco Carrara Väggar NCS S 7005-G20Y Lampor Wästberg, Claesson Koivisto Rune w131

S. 60. MEZZO 530, GRÅ Golv Kakeldaxgruppen, Esagona Mosto Väggar NCS S 1510-Y80R

S. 76. FREE 415, VIT Golv CC Höganäs, Knappmosaik vit Väggar CC Höganäs, Harmony ljus turkos matt, Harmony vit matt

S. 78. FREE 515, VIT

Reservationer Vi bedriver en ständig produktutveckling och därför förbehåller vi oss rätten till ändringar i konstruktion, material och utförande. Naturmaterial kan variera i färg och struktur. Av trycktekniska skäl kan träslag, färgprover och andra ytor avvika från verkligheten och vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Priserna avser rekommenderade cirkapriser SEK inkl. moms. Oförutsedda händelser i vår omvärld, exempelvis momshöjning eller kraftig valutaförändring, skulle kunna påverka priset.

Golv Golvabia, Ceppo di Gré Grey Väggar Golvabia, Ceppo di Gré Grey och NCS S 6005-G80Y

S. 80. FREE 615, GRÅ Golv Bricmate, Grey Fleury Honed Väggar Bricmate, Grey Fleury Honed, NCS S 8000-N

01 O 90 :2015 IS

C

ER

T I F I C AT I O

4001:201 O1 5 IS

N

C TM

ER

T I F I C AT I O

N

TM

S. 82. FREE FRIEND COMPACT 615, VIT Golv CC Höganäs, Arkitekt, Black matt Väggar Arquitectos Victorian Green matt, NCS S 0500-N

S. 84. FREE COMPACT 615, VIT Golv Colorama, Urban grå Väggar CC Höganäs, Harmony varmvit

NENMÄRKE VA

T

S. 50. FLOW 2000, BETONGGRÅ

S. 68. MEZZO 1230, SANDBEIGE Golv CC Höganäs, Nova Arquitectura Cobalt Väggar CC Höganäs, Mahon Plata blank, NCS S 1502-Y

Ett stort tack till Artelleriet, Bolia, Byggfabriken, CC Höganäs, Colorex, Duschbyggarna, Face stockholm, Ferm Living, Golvpoolen, Gulled, Himla, Interkakel, Kakeldaxgruppen, Kakelspecialisten, Klockmaster, Kiehls, Marimekko, Marrakech design, Millas Keramik, Miloii, Noa Noa, Olsson & Gerthel, Norrgavel, Sandberg Tyg & Tapet, SMD, Svenska Kakel, Swedese, Tarkett, Verso Skincare m. fl.

S

S. 30. ZONE 1000, ANTRACITGRÅ Golv Interkakel, PF1200M vit matt Väggar Interkakel, PW15M vit matt, NCS S 2000-N

Idé och produktion Vedum Kök & Bad, stylist Sofie Lawett, text David Björklund, foto Sam Sylvén, tryck DanagårdLiTHO.

S. 86. FREE 915, ANTRACITGRÅ Golv CC Höganäs, Grynna medium grey hexagon Väggar CC Höganäs, Harmony vit blank

3031 0045

S. 88. FREE 915, VARMGRÅ Golv Interkakel, Haga steel Väggar Interkakel, Bohus grå, NCS S 4502-Y

Här hittar du oss Försäljning av våra badrumsinredningar sker via utvalda badåterförsäljare som finns över hela Sverige. De hjälper dig med tips och professionell rådgivning. Vi har också sex egna utställningar med hela Vedums sortiment för kök, bad, förvaring och tvättstugor. Våra utställningar finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Stockholm, Uppsala och Vedum. Se mer på www.vedum.se.

111


BA D R U M S I N R E D N I N GA R 2 0 2 0

HUVUDKONTOR/TILLVERKNING Vedum Kök & Bad AB 534 84 Vedum Växel 0512-576 00 info@vedum.se www.vedum.se KUNDTJÄNST kundtjanst@vedum.se Tel. 0512-576 40

UTSTÄLLNING GÖTEBORG Hantverksvägen 10 436 33 Askim goteborg@vedum.se Tel. 031-748 68 40

UTSTÄLLNING LINKÖPING Fjärrvärmevägen 3 589 52 Linköping linkoping@vedum.se Tel. 013-474 64 00

UTSTÄLLNING MALMÖ Östra Tullgatan 2 211 28 Malmö malmo@vedum.se Tel. 040-664 52 30

UTSTÄLLNING STOCKHOLM Karlsbodavägen 9–11 168 67 Bromma bromma@vedum.se Tel. 08-564 849 90

UTSTÄLLNING UPPSALA Stångjärnsgatan 13 753 23 Uppsala uppsala@vedum.se Tel. 018-161 170

UTSTÄLLNING VEDUM Kvarnen 534 60 Vedum kvarnen@vedum.se Tel. 0512-576 90

För konsumentfrågor och försäljning hitta din närmaste återförsäljare/utställning på WWW.VEDUM.SE/HAR-FINNS-VI

WWW.VEDUM.SE