Page 1

Fer el paper de tonto Vol dir fer com si no t'enteres de les coses,fas veure que no saps que s'ha de fer,però la veritat Ês que no ho saps fer.


AIXÒ CREMA COM EL PAPER

Això crema com el paper vol dir que és un objecte,planta ...que pot cremar amb molta facilitat i amb rapidesa perquè està molt sec.


Tenir la pell fina com el paper de seda

tenir la pell fina coper de seda vol dir dues coses, una que tens la pell molt suau,o que tĂŠnfades per qualsevol cosa que et diuen.


Fer un paperàs Fer un paperàs vol dir: fer qualsevol cosa molt bé. Un paperàs el pots fer menjant, o sigui, que ets educat i deixes el plat net. Al teatre pots fer un paperàs si interpretes bé el guió, si se t'ha sentit bé...I escribint, pots fer-lo si les lletres t'han sortit clares, el tipus de lletra no és massa negre... etc.


Fer el seu paper

Aquesta dita vol dir que fa allò que li toca, i allò que li han encomanat i prou!


Embrutar paper Embrutar paper vol dir que es fa una cosa de qualsevol manera, sense fixar-s'hi.


Estar mès blanc que un paper d´escriure vol dir que és una persona molt pàlid,o que per algun ensurt ho quedat pàlid de cop.


Quan més blanc és el paper,més es veu la taca. Vol dir que quan més bé fas les coses més es nota quan t´equivoques!


La cosa més espantosa es un full de paper en blanc.

Vol dir que quan s´ha de començar una cosa,i no es té res fet , preocupa i es fa difícil de començar.És més fàcil continuar coses que ja estan començades.


PERDRE ELS PAPERS

Perdre els papers vol dir que estàs nerviós i enfadat perquè algú t'ha posat de mal humor per una baralla o una discusió, reacciones molt malament:pegant,o insultant molt!. Perds la paciència.


Aixo rasca més que el paper de vidre Aquesta dita vol dir que estem parlant d´un objecte que rasca molt , que no és gens llis.


Dur els papers ben estirats Aquesta dita vol dir que porta els papers molt ordenats.I ho tĂŠ tot molt ben classificat.


AIXÒ TALLA COM EL PAPER

Vol dir que és un objecte que talla molt i que aparentment no ho sembla.


Fer el paper de mussol Vol dir: Que Ês una persona encantada,i està molt adormida,mira molt però no escolta res,si li preguntes alguna cosa no contesta.


Haver-hi paper blanc

Haver-hi paper blanc vol dir que estem parlant d´algun assumpte i que per allà a prop hi ha algú que no ho pot escoltar.


Aquest home l´han ven empaperat Aquesta dita es fa servir quan algú li han posat una multa,ha fet una improdència i l´han castiguat,ha fet alguna cosa malament i l´han castiguat.

Dites i frases fetes  

Dites i frases fetes que parlen de PAPER

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you