Page 1

JORNADES DE LES DONES 2012 DONA PER DONA 16 DE MARÇ a les 19.00 h. Sala Salvador Cabré – Biblioteca Singuerlín Plaça Sagrada Família, Família, s/nº Santa Coloma de Gramenet METRO LINEA 9 SINGUERLIN

DONA’m CINE Projecció de curtmetratges del concurs on line “DONA’M “DONA’M CINE 2010” 

ESCUCHAME (Premi del jurat 2010) Dirigit per Mabel Lozano

 HEROINAS (Menció especial del jurat 2010) Dirigit per Cristina Trenas 

MUJERES Y AGUA

(Menció especial de l’organització)

Dirigit per Norma Julieta Maldonado  LIBRA Dirigit per Carlota Carlota Maldonado Ruiz  VIOLETA (Menció especial del jurat 2010) Dirigit per Viviana Bohórquez

DESEOS Una maleta plena de somnis i un viatge a través dels desitjos de cinc dones. dones

PRESENTACIÓ DEL CURTMETRATGE

DESEOS Dirigit per YOLANDA OLMOS RUIZ Organitza: Vedegust Barcelona OM


JORNADES DE LES DONES 2012 DONA PER DONA 16 DE MARÇ a les 19.00 h.

Selecció curtmetratges DONA’m CINE 2010

• ESCÚCHAME (Premi del Jurat 2010) Directora: Mabel Lozano Duració: 4’58’’ Gènere: Ficció Nacionalitat: España Sinopsis: La tracta de dones i nenes amb la finalitat de l’explotació sexual està en part generada per la demanda del “client”. Aquest es converteix en còmplice dels traficants de persones.

• HEROÍNAS (Menció Especial del Jurat 2010) Directora: Cristina Trenas Duració: 3’28’’ Gènere: Documental Nacionalitat: España Sinopsis: Una aventura per a descobrir a dones que han de lluitar dia a dia per treure endavant a les seves famílies en condicions extremes.

• MUJERES Y AGUA (Menció Especial de l’Organi l’Organització Organització) tzació) Directora: Norma Julieta Maldonado Duració: 4’48’’ Gènere: Documental Nacionalitat: Guatemala Sinopsis: Les dones som víctimes dels grans “megaprojectes”, especialment si som de l’àrea rural del món, aquest documental convida a la reflexió sobre els efectes de les grans empreses transnacionals a la vida de les dones de l’anomenat tercer món.

• LIBRA Directora: Carlota Coronado Ruiz Duració: 4’09’’ Gènere: Ficción Nacionalitat: España Sinopsis: Dues setmanes és el que ella demana. Dues setmanes que poden canviar la seva vida.


• VIOLETA (Menció Especial Especial del Jurat 2010) Directora: Viviana Bohórquez Duració: 7’ Gènere: Animació Nacionalitat: Colòmbia Sinopsis: Violeta és una dona camperola que des del 24 d’Octubre de 1999 busca a les seves dues filles de 17 i 19 anys d’edat, conegudes en el poble com “Las Amarillas”, víctimes de desaparició forçada, violència sexual i tortura per part d’un grup paramilitar de Colòmbia.

PRESENTACIÓ DEL CURTMETRATGE • DESEOS Directora: Yolanda Olmos Ruiz Producció: Doble Banda i Fundació Creu Blanca Duració: 16’17’’ Gènere: Documental Nacionalitat: España Sinopsis: Una maleta plena de somnis i un viatge a través dels desitjos de cinc dones.

Organitza: Vedegust Barcelona elona OM Barc

Jornades de les Dones 2012  

Dona'm Cine, Deseos