Page 1

Manual de luptă

Premise: Romania trebuie să se debaraseze de mafia politică a PDL-ului. Oamenii nu trebuie să mai permită să li se fure banii din salarii, pensii, adică din munca lor de o viaţă, pentru ca Udrea să-şi cumpere a nu-ştiu-câta poşetă de 5000 de euro.

Miza luptei noastre: România este la pământ. Nu mai este nimic de furat, nu mai există nimic de stors. Conturile ţării noastre sunt înglodate şi îngropate în datorii interne. Un nou mandat pentru Dreapta radicală a lui Băsescu înseamnă să dăm foc cetăţii şi să plecăm unde vedem cu ochii. Pentru că în România, dacă PDL va fura suficient de multe voturi în 2012, nu va mai fi de trăit.

Diferenţa între doctrine: PDL a produs un Cod al Muncii, care a transformat salariaţii în sclavi aflaţi la discreţia patronilor şi a gonit multinaţionalele din România. De exemplu, Nokia a fugit mâncând pământul, iar 2000 de salariaţi au rămas pe drumuri, fără salarii comensatorii, deoarece nu mai au un Cod al Muncii care să îi apere. Acelaşi lucru ţi se poate întâmpla, oricând, şi ţie, cititorule! Şi nicio lege nu te va apăra faţă de abuzurile patronatului.


Boc, Udrea şi toate celelalte instrumente ale lui Băsescu au dus ţara în pragul falimentului. Primul a contractat împrumuturi care vor subjuga economia ţării pe 30-40 de ani şi pe care le vor plăti şi nepoţii noştri. Elena Udrea, ca o amantă răsfăţată, a cerut şi a primit de la guvern, cu aprobarea lui Băsescu, sume imense de bani pe care i-a cheltuit pe programe aberante, fără niciun rezultat pentru relansarea economică a ţării. Singura instanţă care a fost relansată economic din bugetul lui Udrea a fost clientela PDL. Portocaliii nu au simţit gustul amar al crizei economice. Capitalismul extrem, cu accente totalitare, a fost promovat de PDL pentru a transforma România într-o junglă. Într-o ţară unde oamenii să se simtă mici, să fie obligaţi să se lupte între ei, să se calce în picioare pentru o ofertă la supermarket. Cei săraci sau bolnavi trebuie daţi la o parte, ca să aibă mai mult cei bogaţi şi sănătoşi! Acest tip de viziune cu rădăcini naziste, care apare şi în Manifestul Noua Republică, a făcut românii să se urască între ei. Vorbim despre nişte indivizi care au transformat relaţiile sociale în interacţiuni bazate exclusiv pe valoarea banului, relaţii în care cel slab trebuie sacrificat, ca să triumfe cel puternic. Guvernarea de dreapta a distrus relaţiile politice cu ţările europene şi a plasat România pe o poziţie anacronică: politica externă a ţării noastre nu înseamna o mai bună promovare a intereselor noastre peste graniţe, ci prevede o altă prioritate: introducerea votului prin corespondenţă. În rest, printre hăhăielile lui Băsescu şi ineficienţa cronică a lui Baconski, România pierde aliaţi strategici precum Franţa şi îşi face duşmani din Germania, Olanda, Finlanda şi, evident, Rusia. Capitalismul lui Băsescu a aruncat oamenii într-o spirală a sărăcirii calculate. Capitalismul sălbatic al lui Băsescu se descotoroseşte de cel care nu mai


poate munci, din cauza stării de sănătate sau a vârstei, într-un mod care aminteşte de Eugenia lui Hitler.

PDL-ul este, de fapt, un partid eminamente socialist. Fost membru al Internationalei Socialiste, această haită politică are în continuare lideri care s-au mânjit în perioada de dinainte de 1989, colaborând deschis cu Securitatea. Cel mai bun exemplu în acest sens este chiar Vârful Sistemului, Traian Basescu, care era angajatul Securităţii, ca trimis al României la Anvers. Romania este condusă, încă, de fosta Securitate, prin persoana lui Traian Băsescu. Deşi au trecut mai bine de 20 de ani de la Revoluţie, foştii securişti îşi bat joc de cei care şi-au dat viaţa în momentele de foc din 1989: au întors armele şi au trecut de la comunism la capitalism, chipurile, de dreapta. Utecistul Boc şi Securistul Băsescu, alături de grupările securist-capitaliste din jurul Elenei Udrea au pus mâna pe România, fluturând în paralel stindardul luptei anticomuniste. Multă mâncătorie de rahat la toţi aceşti domni şi doamne când spun că se luptă cu corupţii, comuniştii şi că vor binele României.

Activism Răspândește manifestul Vechea Republică mai departe: diaspora, înainte de toate, pentru că pe românii de afară îi va fura PDL-ul cu votul prin corespondenţăp. Prietenilor, rudelor, vecinilor și colegilor tăi de muncă, pentru că pe tine şi cei dragi ţie îi fură PDL zi de zi.


Fă o listă cu toţi cunoscuţii tăi și, cu acordul lor, trimite-le documentul de faţă. Spune-le că PDL-ul a pregătit şi a lansat pe piaţă o nouă mişcare nazistă: Noua Republică! Aceleiaşi liste cu prietenii tăi te invităm să le transmiţi următorul mesaj: Mihai Neamţu este, din păcate, cel mai prost din curtea şcolii. Nu te limita la prieteni și familie. Nu subestima capacitatea de a gândi a celor tineri, cum fac cei din Noua Republică. În 1989, tinerii au provocat căderea comunismului, aşa e. În 2011, Traian Băsescu şi toată şleahta lui de pupincurşti au readus totalitarismul la putere. Fă o listă cu toţi cunoscuţii tăi și, cu acordul lor, transmite-le pe email mesaje care lămuresc riscul falimentului în cazul menţinerii PDL-UNPR-UDMR la putere. Fii încurajat de rezultatele sondajelor de opinie. Sunt foarte pe bune, România vrea să scape de PDL şi vede o salvare în USL! Altfel, opoziţia nu ar avea în toate sondajele de opinie peste 60%. Altfel, PDL nu s-ar pregăti de cea mai mare fraudă electorală din ultimii 20 de ani. Să râzi de marca Noua Republică (concept, oameni, acţiune). Sunt de-a dreptul penibili. Poţi să-ţi pierzi timpul cum şi cât vrei pe Internet, noi nu îţi impunem ce să faci. Regula principală: dacă vrei ca situaţia să rămână la fel, dacă vrei să trăieşti în continuare într-o democraţie, să fii liber pe Internet, ar trebui să ne crezi când îţi spunem că Băsescu şi PDL se pregătesc să te subjuge.

Persuasiune Dacă vreţi să vă distraţi, delectaţi-vă cu tâmpeniile cuprinse în manifestul extremiştilor nazişti de la Noua Republică.


Iată nişte mostre de cretinism patologic:  ”Calmul și seninătatea trebuie să domine atmosfera întâlnirilor Noua Republică.”  ”Militantul de dreapta e caracterizat de un optimism molipsitor.”  ”Discuţiile de la vecin la vecin au o importanţă crucială. Vei vedea care sunt limiteleputerii tale de convingere, deficienţele de comunicare ale dreptei, dar vei putea devoala totodată intenţiile ascunse ale stângii”.  ”Întâlnirile la domiciliu trebuie să fie iniţiativa ta. Nu te aștepta niciodată ca alţii să-ţi ceară de la centru ceea ce tu poţi face singur la tine acasă. Nu uita de puterea exemplului personal”. Dacă nu eşti capabil să alegi singur, cei de la Noua Republica vor alege pentru tine. Vrei să fii informat? Noua Republică te invită ca, la finalul zilei, să te uiţi numai la B1TV, 10TV şi TVR. Nu ştiai ce să citeşti ca să-ţi dai seama că în România, în realitate, curg „decât” lapte şi miere? Citeşte numai Evenimentul Zilei sau România Liberă! Recomandă-le celor de la Noua Republică să urmărească următoarele emisiuni TV de mare inspiraţie ideologic-patologică: Fetele Marinarului, Popeye, Toate pânzele sus, Winnie the Pooh, Căpitanul Val-Vârtej, Piraţii din Caraibe, Simbad Marinarul. Băse ar fi mândru de tine... În esenţă, recomandarea noastră este să nu te laşi manipulat de nimeni şi de nimic. Fii informat, fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău, pune totul în balanţă şi alege în consecinţă. Orice, dar nu crede din start tot ce-ţi spun nişte indivizi ciudaţi ce par rupţi dintr-o combinaţie extremistă de Martori ai lui Iehova şi Tineretul Hitlerist.

Manual de lupta - Vechea Republica  

Manual de lupta - Vechea Republica

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you