Page 1

Diever - Hof van Kalteren

Ik ga ‘natuurlijk’ wonen in Diever

19 rijwoningen

www.vdm.nl/diever WWW.VDM.NL

www.hofvankalteren.nl


Wonen in Diever,

dat is natuurlijk wonen...

2


Een van de grootste beslissingen in een mensenleven is het kopen van een huis. Heel wat vragen en denkwerk gaan daaraan vooraf. Hoe groot moet het huis zijn? Hoeveel kamers? Wel of geen tuin? Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: wรกรกr gaan we wonen? De woningen die VDM Woningen in Diever bouwt, worden niet alleen afgestemd op alle persoonlijke wensen, de woningen liggen ook nog eens op een bijzondere locatie.

Diever Winkelen en ontspannen, alles binnen handbereik

3


Alle dagelijkse voorzieningen lekker dicht in de buurt. j

Steenwijk op 22 autominuten

Hof van Kalteren

Tennis Vereniging Diever www.tvdiever.nl

Nationaal Park Drents-Friese Wold www.np-drentsfriesewold.nl

Woonwijk Kalterbroeken

Diverse restaurants, terassen en cafés

Kinderopvang ‘Heemhuys’ www.heemhuys.nl

Visvijver

Assen op 32 autominuten ( Hoogeveen op 22 autominuten ( Meppel op 26 autominuten (

Voetbalvereniging Diever www.vvdiever.nl

Basisscholen 1. Christelijke Basisschool: ‘Roosjenschool’ 2. Openbare Basisschool: ‘De Singelier’ Winkelhart Diever Met o.a. Supermarkt, bakker, slager, drogisterij, woon­winkel, fietsenmaker en bloemist

4

Voortgezetonderwijs 3. Scholengemeenschap Stad en Esch voor vmbo, havo en vwo


In Diever zit je goed Diever heeft een gunstige ligging op relatief korte afstand van de steden Meppel, Zwolle, Steenwijk, Assen, Hoogeveen, Leeuwarden en Groningen. Daarnaast is Diever goed te bereiken met het openbaar vervoer. Trouwens, Diever heeft zelf ook meer te bieden dan

alleen rust en natuurschoon. Hou je van mountainbiken en/of skeeleren? Het DrentsFriese Wold biedt je diverse mogelijkheden. Ook als het gaat om bijvoorbeeld onderwijs, sport, winkels en verenigingsleven zit je hier goed.

Oosterwolde

Assen

Appelscha

Heerenveen

Noordwolde

Wolvega

DIEVER Beilen Dwingeloo

Vledder

Steenwijk Havelte

Meppel

Hoogeveen

5


Hof van Kalteren Betaalbaar wonen in een vertrouwde omgeving

Aan de westzijde van het historische Drentse brinkdorp Diever, wordt ‘Hof van Kalteren’ gerealiseerd. Aan de andere kant van de weg Kalteren ligt de nieuwbouwlocatie ‘Kalterbroeken’.

Op deze locatie in Diever worden in totaal 42 woningen, variërend van rijwoningen tot vrijstaande woningen, gerealiseerd. De woningen worden gefaseerd in verkoop gebracht. Fase 1 bestaat uit 19 rijwoningen.

Hier woon je dichtbij het centrum in een betaalbare woning met ruimte voor eigen woonwensen. Het gezellige centrum beschikt over diverse restaurants en cafés. Als je vindt wat je zoek, lacht het geluk je toe! 6


De verkoopprocedure in 3 stappen...

Stap 1

Stap 2

Adviesgesprek

Koop-/ aannemingsovereenkomst

Is je interesse naar aanleiding van de brochure gewekt om een woning te kopen in dit unieke project? Wil je een vrijblijvende optie nemen op een specifiek bouwnummer? Neem dan contact op met de projectadviseur voor een adviesgesprek. Met de projectadviseur spreek je een optietermijn af welke schriftelijk wordt bevestigd. In het gesprek ontvang je de tekeningen van de woning van je voorkeur en krijg je antwoord op al je vragen.

Stap 3

Kopersbegeleiding Na het ondertekenen van de koop-/aan­ nemings­ overeenkomst bespreek je met de ­kopersbegeleider de opties en al je persoonlijke wensen. De gemaakte keuzes worden vastgelegd in een optielijst, uitgangspunt voor de bouw van de woning. Tijdens de bouwperiode wordt er voor de kopers een kopersmiddag ­georganiseerd waarop, onder begeleiding, de bouw kan worden betreden. De kopersbegeleider blijft óók tijdens de bouw, je persoonlijk aanspreekpunt.

Nadat je alle informatie doorgenomen hebt en financieel advies hebt ingewonnen, beslis je binnen de afgesproken optietermijn of je de optie om wil zetten naar koop. Indien je niet over gaat tot aankoop vervalt de optie na de afgesproken termijn. Bij aankoop stellen we de koop-/aannemingsovereenkomst op. Hiervoor hebben we een aantal persoonlijke gegevens van je nodig. Als je gebruik wenst te maken van voorbehoud financiering hebben we tevens enkele financiële gegevens nodig. Je ontvangt, voorafgaand aan de afspraak voor ondertekening, een concept van de overeenkomst. Tijdens de afspraak wordt de overeenkomst uitgebreid besproken. De overeenkomst wordt na ondertekening naar de notaris verzonden die zorg draagt voor de juridische overdracht.

7


8


9


De woning Royale tuingerichte woonkamer zodat de tuin een verlengstuk wordt van je woongenot

6,63 m.

Voorzien van vloerverwarming: wat een grote vrijheid van inrichten geeft

Master bedroom

2,71m.

9,34 m.

Ruimte voor o.a. je wasmachine

2,23 m.

2,44 m. 4,84 m.

Begane grond 10

Lichte open keuken, die je naar eigen smaak kan inrichten!

Verdieping


3,16 m.

6,81 m.

4,84 m.

Royale slaapof studeer足kamer

2,61 m.

4,39 m.

Of wil je een vaste trap?

2,30 m. 4,84 m.

Badkamer met diverse indelingsmogelijkheden, inclusief sanitair en tegelwerk

Zolder

Deze zolder biedt genoeg ruimte voor extra (slaap) kamers, nu of later. 11


Het interieur

12


13


Gevelbeelden

Voorgevel

Achtergevel

14


Zijgevel

Doorsnede

15


Sanitairpakket Het complete tegelwerk en sanitair voor de badkamer en het toilet op de begane grond zijn inbegrepen in de prijs van de woning. Dit basispakket bestaat uit tegels en sanitair van hoge kwaliteit. Het tegelwerkpakket is eventueel te upgraden naar een pakket met grotere tegelformaten. Het sanitair bestaat standaard uit twee wandclosetten, een wastafelcombinatie en douche inrichting. Voor de inrichting van de badkamer is er een basisindeling. Daarnaast kun je optioneel kiezen uit 2 varianten, zie onderstaande illustratie. Samen met de kopersbegeleider kun je op basis van deze varianten, de beschikbare tegelpakketten en de sanitairstijlen, de badkamer naar eigen wens inrichten.

Basisindeling Deze illustratie is de basisindeling van alle badkamers. Het reservoir van het wandcloset zit altijd ingebouwd in de achterwand. De in deze illustratie toegepaste tegel­formaten komen uit het luxere tegelpakket. Het zijn de antraciete vloertegel (30 x 30cm), de witte wandtegel (15 x 30 cm) en de wand achter de wastafel bestaat uit een middengrijze accenttegel (15 x 30cm). Door de toepassing van een Schlüter Kerdi-drain (doucheput), is ook de douchehoek voorzien van ­vloertegels (15 x 15cm).

A

Variant A Een alternatieve indeling: door in de badkamer een zogenaamde T-wand te plaatsen, krijg je een verrassende en veel toegepaste indeling. De illustratie toont al aan dat de douchehoek met een afmeting van 120 x 90 cm bijzonder royaal is. De wastafel, die het meest wordt gebruikt, heeft een prominente plek gekregen. Het wandtoilet zit verscholen achter de wand waarin ook het reservoir is verwerkt. Deze badkamer is eenvoudig uit te breiden met een extra wastafel. De in deze illustratie toegepaste tegels zijn uit het luxere pakket, de Mosa 15thirty serie (bruin–crèmevariant). Ook hier is één wand voorzien van een donkere accenttegel.

B Variant B In deze variant is gekozen voor een badkamer inclusief een ligbad (80 x 180cm) dat voor het raamkozijn is geplaatst. De douchehoek (90 x 90cm) is voorzien van een extra wand tot plafondhoogte. Tussen de wand en het ligbad bevindt zich het wandcloset. Ook hier is het reservoir van het closet mooi verwerkt in de achterwand. De wastafel met daarachter een middengrijze accenttegel is ­eventueel uit te breiden met een tweede wastafel.

16


Materiaal en afwerkstaat Buitenwerk woning Onderdeel

Materiaal

Kleur

Gevel

Baksteen

rood genuanceerd

Geveltimmerwerk

Onderhoudsarme beplating

CrĂŠme/wit

Voegwerk

Cement

Donkergrijs

Kozijnen/draaiende delen

Kunststof

Ivoor

Entreedeur/achterdeur

Kunststof

Ivoor

Raamdorpels/waterslagen

Keramisch

Zwart/antraciet

Goot

Staal

Ivoor

Dakoverstek

Onderhoudsarme beplating

Ivoor

Dakpannen

Betonpan

Zwart/antraciet

Bergingen

Verduurzaamd hout

Onbehandeld

Onderdeel

Materiaal

Kleur

Plafonds (m.u.v. technische ruimte, meterkast en zolder)

Spuitwerk o.g.

Wit

Wandafwerking badkamer

Tegelwerk tot het plafond

Volgens optielijst

Wandafwerking toilet

Tegelwerk tot 1200 mm+

Volgens optielijst

Vloeren begane grond (m.u.v. toilet)

Betonvloer

-

Vloer toilet

Tegelwerk

Volgens optielijst

Vloeren eerste verdieping (m.u.v. badkamer)

Cement dekvloer

-

Vloer badkamer

Tegelwerk

Volgens optielijst

Vloer zolder

Hout

-

Binnenzijde kozijnen en ramen

Kunststof

Ivoor

Binnendeuren

Hout

Wit

Binnendeurkozijnen

Staal

Wit

Kantstukken

Houtvezel

Wit

Betimmeringen etc.

Hout

Wit

Binnenwerk woning

17


Beknopte technische omschrijving Inleidende bepalingen

Goten en hemelwaterafvoeren

Ventilatie

Het werk omvat het realiseren van 19 woningen in het plan het hof van Kalteren te Diever, bestaande uit een blok van 3 rijwoningen en blokken van 4 rijwoningen.

De woningen worden voorzien van een onderhoudsarme goot, de hemelwaterafvoeren worden uitgevoerd in wit kunststof.

De woning wordt middels zelfregulerende ventilatieroosters en een mechanische ventilatiebox geventileerd.

Van toepassing zijn de voorschriften

Dakoverstekken en -gootoverstekken

De woningen voldoen aan het geldende bouwbesluit en hebben een epc- norm die maximaal 0,6 zal bedragen, tevens voldoen de woningen aan de voorwaarden van het Politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’.

Het plafond van het dakoverstek is van een onderhoudsarm materiaal.

Installaties algemeen

Peil en grondwerk Het peil (P) waaruit alle hoogten en diepten worden gemeten komt overeen met de bovenkant van de begane grondvloer. Dit peil wordt aangegeven door de gemeente. Voor de fundering worden de benodigde ontgravingen verricht; de ontgraven grond wordt op het terrein verspreid, aflopend van de woning tot aan de erfgrens.

Kozijnen, ramen en deuren Alle buitenkozijnen, -ramen en -deuren worden uitgevoerd in kunststof. De voordeuren worden voorzien van een verlaagde onderdorpel. Alle ramen en buitendeuren worden voorzien van inbraak preventief hang- en sluitwerk. De buitenkozijnen, -ramen en -deuren worden voorzien van isolerend hoogrendements beglazing (HR++).

De fundering op heipalen wordt uitgevoerd volgens de door bouw- en woningtoezicht goedgekeurde berekeningen en tekeningen. De begane grondvloer wordt een geïsoleerde betonvloer, met een isolatiewaarde (Rc-waarde) van 3,5 m²K/W.

De binnendeurkozijnen zijn van metaal en zonder bovenlicht. Er worden witte afgelakte opdekdeuren toegepast. Ter plaatsen van het toilet en de badkamer wordt een Holonite composietsteen dorpel aangebracht. De deuren van het toilet en doucheruimte worden voorzien van een vrij en bezetslot. Krukken en schilden worden uitgevoerd in een garnituur type Ami met langschilden en met Nemef 1200 sloten.

Terreinverharding

De afwerking van vloeren, -wanden en plafonds

Er worden op de kavels géén terreinverhardingen aangebracht.

De vloeren in het toilet en badkamer worden afgewerkt met vloertegels. De overige vloeren van de woning zijn geschikt voor toepassing van diverse vloerbedekkingen. De eerste verdiepingvloer wordt voorzien van een zwevende cementdekvloer voor extra geluidsdemping.

Fundering en vloer

Terreinafscheiding Er worden géén terreinafscheidingen aangebracht.

Terreininrichting Achter de woningen worden houten bergingen, eventueel geschakeld, met platdak geplaatst met een grootte van circa 5 m2. De vloer van de berging word uitgevoerd in 30 x 30 cm betontegels.

Buitenriolering De aanleg van de gescheiden buitenriolering geschiedt tot de erfgrens. Er wordt onder de achterpaden een drainage verzamelleiding aangebracht waarop de koper zelf de eventuele drainage van haar tuin kan aankoppelen.

VDM Bouwsysteem De binnenspouwbladen worden uitgevoerd in houtsysteembouw en voorzien van 135 mm isolatie. De niet dragende binnenwanden worden eveneens uitgevoerd in houtsysteembouw en voorzien van 65 mm isolatie. De wanden worden aan de binnenzijde bekleed met 15 mm gipsplaten. Het dak wordt eveneens uitgevoerd in houtsysteembouw en wordt voorzien van 170 mm isolatie.

De wanden in het toilet (tot 1200 mm+) en in de badkamer (tot plafond) worden afgewerkt met wandtegels. De wanden op de begane grond en eerste verdieping worden uitgevlakt opgeleverd. De plafonds op de begane grond en eerste verdieping worden voorzien van spuitwerk o.g.. De wand-, plafond- en dakvlakken van de meterkast, de cv ruimte en de zolder worden niet afgewerkt.

Rondom de raamkozijnen (vensterbanken en dagkanten) worden houtvezel kantstukken aangebracht. Voor de toegang naar de eerste verdieping wordt een open vurenhouten trap geplaatst. Leuninghouders, de leuning en traphekjes worden compleet gemonteerd. Voor de toegang naar de zolder wordt een 3-delig vlizotrap toegepast.

Vensterbanken, dagstukken, trap, balusters en het traphekje op de eerste verdieping worden opgeleverd met een laag grondverf in een witte kleur.

De keuken De woningen worden opgeleverd zonder een keuken. Voor de plaatsing van een keuken is rekening gehouden met een aantal standaard aansluitpunten. Eventuele aanpassingen in het installatiewerk zijn tegen meerprijs mogelijk (zie optielijst).

Verwarming

18

Aansluitkosten gas, water en elektriciteit zijn in de aanneemsom opgenomen. Aansluit- en abonnementskosten telefoon en CAI zijn voor rekening van de koper.

Sanitair Het volgende sanitair wordt aangebracht in de kleur wit: begane grond: - inbouw closetcombinatie toiletruimte; - fonteincombinatie toiletruimte. verdieping: - douchecombinatie badkamer; - wastafelcombinatie badkamer; - inbouw closetcombinatie badkamer.

Het gehele werk wordt uitgevoerd naar de eis van goed en deugdelijk werk. De woningen worden voor oplevering schoon gemaakt. Het tegelwerk en het sanitair, de kozijnen en de beglazing zijn gereinigd en de vloeren zijn bezemschoon. Het bij de woningen behorende terrein wordt ontdaan van bouwvuil en puinresten. Voor de door VDM geleverde werkzaamheden wordt vanaf de start van de bouw tot aan de oplevering een CAR (Constructie All Risks) verzekering afgesloten.

Binnenschilderwerk

De buitengevels worden in halfsteensverband opgemetseld, stenen conform monsters. Daar waar op de tekening aangegeven zullen de gevels worden bekleed met een onderhoudsarme bekleding met de uitstraling van hout. Onder de buitenkozijnen die niet tot peil doorlopen worden keramische raamdorpelstenen aangebracht.

De schuine daken worden gedekt met betonnen pannen conform monster. De platte daken van de bergingen worden uitgevoerd in een eenlaags bitumen dakbedekking.

De warmwatervoorziening wordt verzorgd door de cvketel. Vanaf de cv-ketel worden kunststof warmwaterleidingen aangelegd naar de tappunten in keuken en badkamer. De binnenriolering wordt aangelegd vanaf de sanitaire toestellen op de begane grond, de badkamer, de keuken en de aansluiting t.b.v. de wasmachine en aangesloten op de buitenriolering.

Algemeen Binnentimmerwerk

Gevelbekleding

Dakbedekking

De installaties voor gas, water en elektra worden aangelegd volgens de eisen en onder goedkeuring van de betreffende Nutsbedrijven. De elektra-installatie voorziet in ruim voldoende lichtpunten en wandcontactdozen. Naast de voordeur wordt standaard een buitenlamp aangebracht en een belschakelaar geplaatst. In de hal en op de overloop wordt een rookmelder aangebracht en aangesloten op het lichtnet. Voor de CAI-aansluitingen worden in totaal 4 loze leidingen gelegd vanaf de meterkast naar de woonkamer (2x) , slaapkamer 1 en slaapkamer 2.

De woningen zijn voorzien van vloerverwarming i.c.m. een energiezuinige HR combi-ketel. Deze manier van verwarmen zorgt voor een gezond, comfortabel leef- en werkklimaat en een grote vrijheid van inrichten.

Drogeham, juni 2012


Algemene bepalingen Aankoop

Van toepassing zijnde bouwvoorschriften

Situatie, bouw- en huisnummers

Wanneer je hebt besloten om een woning uit dit plan te kopen, wordt dit in een koop-/aannemingsovereenkomst vastgelegd. Na ondertekening van de overeenkomst wordt deze naar de notaris gezonden, die dan zorg draagt voor de notariële akte van eigendomsoverdracht.

De woningen worden gebouwd in overeenstemming met de eisen van de gemeentelijke bouwverordening, het nieuwe bouwbesluit en de voorschriften van de plaatselijke nutsbedrijven voor water en elektriciteit, centrale antennesysteem en riolering. Voor de v­ erschillende bouwonderdelen zijn de in Nederland geldende voorschriften en normbladen van toepassing.

De situering van de woningen is op de situatietekening aangegeven conform de ons ter hand gestelde gegevens van de gemeente. Aan de op de situatie aangegeven groen- en algemene voorzieningen kunnen geen rechten worden ontleend. Eventueel aangegeven kaveloppervlakten moeten als indicatief worden beschouwd. Pas na inmeten van het kadaster, na afloop van de bouw, wordt de oppervlakte definitief bepaald. Aan afwijkende maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. Tijdens de bouw en bij verkoop wordt uitsluitend met bouwnummers gewerkt. De juiste gegevens met betrekking tot de huisnummers zullen tijdig voor de oplevering door de gemeente worden vastgesteld.

Financiering De koopsom van de woning is “vrij op naam”, hetgeen inhoud dat de prijs inclusief BTW en notariskosten van de overdrachtsakte is. Indien je voor de betaling van de woning een hypotheek afsluit zijn de volgende kosten niet in de prijs van de woning begrepen. 1. Renteverlies tijdens de bouw: Dit betreft rente welke verschuldigd is over de uit een hypotheek betaalde termijnen aan de aannemer. Deze kosten zijn, voor zover zij betrekking hebben op de periode na het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst, aftrekbaar van de inkomstenbelasting. 2. Financieringskosten: Dit zijn de kosten die verbonden zijn aan het afsluiten van een hypotheek. Het gaat hier om de afsluitprovisie en de notariskosten voor de hypotheekakte.

Keuzelijst meer- en minderwerk Tijdens het voorbereidingstraject is er de mogelijkheid om, aan de hand van een optielijst, de woning aan jouw persoonlijke wensen aan te passen. Deze individuele woonwensen moeten in een vroegtijdig stadium en passend in het bouwproces meegenomen worden. Mochten er, naar aanleiding van de door jouw gekozen keuken en badkameropstelling wijzigingen t.o.v. de standaard opstelling noodzakelijk zijn, dan kun je dit in een persoonlijk gesprek met onze klantenbegeleider kenbaar maken en de mogelijkheden doorspreken. Wijzigingen en/of meer- en minderwerk worden alleen uitgevoerd als deze door de ondernemer schriftelijk zijn bevestigd en door de koper voor akkoord zijn getekend.

Betalingen In de koop-/aannemingsovereenkomst zijn de betalingstermijnen vastgelegd. Deze hebben betrekking op de woning en de overeengekomen wijzigingen en/of aanvullingen aan de woning. Zodra een termijn is verstreken ontvang je een factuur.

Eigendomsoverdracht Is de notaris in het bezit van de koop-/aannemingsovereenkomst en eventueel de hypotheekstukken, dan zal hij je uitnodigen voor het notarieel transport. Bij notarieel transport worden de transportakte en eventueel de hypotheekakte getekend. Voorafgaande aan het transport krijg je hiervan een concept toegestuurd en een afrekening. Bij het notarieel transport moeten ook eventueel vervallen bouwtermijnen conform de koop-/aannemingsovereenkomst worden betaald. De notaris zal niet eerder transporteren dan wanneer de verschuldigde bedragen op zijn rekening zijn bijgeschreven. Tevens zal de notaris alle verschuldigde rente tot op de dag van notarieel transport verrekenen.

Verzekering Tijdens de bouw zijn alle woningen verzekerd tegen de risico’s van brand- en stormschade. Vanaf de datum van oplevering dien je zelf voor de benodigde verzekeringen zorg te dragen.

Oplevering Wanneer jouw woning gereed is voor oplevering ontvang je een uitnodiging. Bij de oplevering zullen beide partijen aanwezig zijn en worden eventuele klachten, tekortkomingen en of gebreken in een opleveringsrapport vastgelegd. De aannemer zal deze zo spoedig mogelijk verhelpen. De onderhoudstermijn, de termijn waar binnen klachten verholpen dienen te worden, is drie maanden.

Garanties De woningen worden gebouwd onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2010. Woningborg is onderdeel van de Woningborg Groep met meer dan 30 jaar ervaring in het verstrekken van garanties op nieuwbouw koopwoningen. Woningborg garandeert de kwaliteit en afbouw van de woning aan de koper, met uitzondering van onderdelen welke niet door de ondernemer worden uitgevoerd. Na ontvangst van de ondertekende koop-aannemingsovereenkomst, wordt het bijbehorende waarborgcertificaat door Woningborg afgegeven. Bij woningen geleverd met een waarborgcertificaat van Woningborg gelden tevens onverkort, ongeacht hetgeen in deze technische informatie is bepaald, de regelingen, reglementen en standaardvoorwaarden gehanteerd en voorgeschreven door Woningborg Ingeval enige bepaling in deze technische omschrijving daarmee onverenigbaar mocht zijn c.q. nadeliger mocht zijn voor de verkrijger, prevaleren steeds de bovengenoemde bepaling van Woningborg.

Artist impression In de verkoopbrochure zijn een artist impressions en tekeningen van plattegronden, gevelaanzichten en doorsneden opgenomen. Deze zijn uitsluitend bedoeld als schematische voorstellingen en hieraan kunnen qua uitvoering, kleurstelling, detaillering, e.d. geen rechten worden ontleend. De gevelaanzichten en artist impressions zijn niet op schaal getekend.

Wijzigingen Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, verstrekt door gemeentelijke diensten, architect, constructeur en overige adviseurs. Ondanks dat moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen, voortvloeiende uit bijvoorbeeld eisen van de overheid en /of nutsbedrijven etc. VDM behoudt zich tevens het recht voor tijdens de bouwfase wijzigingen aan te brengen, indien dit technisch of architectonisch noodzakelijk mocht blijken, echter zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit en prijs. Drogeham, juni 2012.

Voor het VDM systeem is een KOMO attest-met-productcertificaat onder nummer 20586/08 afgegeven. Tevens voldoet het VDM systeem aan de kwaliteitseisen van de VHSB (Vereniging van Hout Skelet Bouwers). Daarenboven gelden op de desbetreffende onderdelen garanties dan wel keurmerken van o.a. S.G.T. (Stichting Garantiefonds voor Timmerwerken), S.K.H. (Stichting Keuringsbureau voor Hout) en KOMO, dan wel garanties van de fabrikant overeenkomstig genoemde keurmerken.

Klantgericht bouwen VDM Woningen is in het bezit van het keurmerk Klantgericht Bouwen. Het keurmerk Klantgericht Bouwen wordt verstrekt door Stichting Klantgericht Bouwen; een gezamenlijk initiatief van de Vereniging Eigen Huis en Bouwend Nederland. Het keurmerk geeft door continu meten de zakelijke opdrachtgevers en kopers inzicht in de kwaliteit van de bouwondernemingen. Bouwkundigen van de Vereniging Eigen Huis controleren de kwaliteit van de opgeleverde woningen en noteren het aantal opleverpunten. Daarnaast geven kopers een rapportcijfer voor hun ervaringen met de bouwonderneming in de verkoopfase, de bouwfase en de opleveringsfase. Al deze gegevens worden statistisch verwerkt en gewogen.

19


Verkoopinformatie en realisatie VDM Woningen De Buorren 40a, 9289 HH Drogeham Tel.: (0512) 57 12 34 Fax: (0512) 57 12 25 E-mail: info@vdm.nl website: www.vdm.nl

www.hofvankalteren.nl www.vdm.nl/diever

WWW.VDM.NL

WWW.VDM.NL

Diever Hof van Kalteren  

Aan de westzijde van het historische Drentse brinkdorp Diever, komt 'Hof van Kalteren'. Op deze locatie worden in totaal 42 woningen, variër...

Diever Hof van Kalteren  

Aan de westzijde van het historische Drentse brinkdorp Diever, komt 'Hof van Kalteren'. Op deze locatie worden in totaal 42 woningen, variër...

Advertisement