Page 32

ADVERTORIAL

Laat uw klanten kennis maken met Slim! voor een Slimme woning!

Als VBO-makelaar kent u ongetwijfeld het begrip “Domotica”, maar bent u ook volledig geïnformeerd over de mogelijkheden die de huidige techniek aan u en uw klanten kan bieden? Voor zowel de bestaande bouw als voor nieuwbouw zijn de mogelijkheden legio! Een draadloos systeem of juist liever een bekabeld systeem? Beide systemen hebben voor- en nadelen, maar de mogelijkheden voor domotica toepassingen zijn voor de diverse systemen (bijna) onbegrensd. Alle functies in de woning combineren, comfort, veiligheid, energiebesparing en monitoring, maar ook het “levensbestendig” maken van de woning. Stel de verlichting en de verwarming in, sluit de gordijnen, speel de favoriete muziek en laat dit allemaal automatisch geregeld worden met één druk op de knop.

Slim! Woning- en gebouwautomatisering kan in overleg met de klant een specifieke aanbieding maken en voor de complete uitvoering van het project zorgdragen. Bel of mail voor een afspraak of meer informatie met Slim! Info@slim-domotica.nl of 06-51740724 Slim! Is o.a. KNX gecertificeerd en werkt landelijk.

Als u even een weekendje weggaat, laat dan een aantal functies automatisch werken, zodat het lijkt of u thuis bent en combineer dit met één of meerdere camera’s die via de smartphone te bekijken zijn en u heeft uw volledige woning onder controle. Dit alles is te bedienen door middel van één app op telefoon of PC, een bedienpaneel of conventioneel door drukknoppen aan de wand.

32 |

| VAS T G OED AD VISEU R

www.slim-domotica.nl

DEC EM B ER 2 0 1 7

Profile for Vereniging VBO

Vastgoed adviseur december 2017  

Harry Bruijniks, voorzitter VBO Makelaar: “Een goede makelaar/taxateur combineert empathie met een zakelijke instelling” | Wooncoöperatie ve...

Vastgoed adviseur december 2017  

Harry Bruijniks, voorzitter VBO Makelaar: “Een goede makelaar/taxateur combineert empathie met een zakelijke instelling” | Wooncoöperatie ve...

Advertisement