Page 1

astgoedgroep Degroote is reeds 40 jaar succesvol actief in de appartementsbouw aan de Belgische kust met een productie van ca. 150 appartementen op jaarbasis. Als toonaangevende vastgoedgroep, actief in de bouw en hotelsector, genereren wij met 200 gedreven werknemers een omzet van meer dan € 50 miljoen. Dankzij de grote vraag naar kustappartementen hebben wij ons vastgoedgoedaanbod op korte termijn (600 app.) en vastgoedaanbod op middellange termijn (550 app.) aanzienlijk uitgebreid.

In functie van onze sterke groei, zoeken wij voor onmiddellijke indiensttreding:

KANTOORHOUDER CENTRUM OOSTENDE m/v

WIJ BIEDEN: Een dynamisch & solide familiebedrijf met een sterke reputatie in de sector. Ruimte voor nieuwe initiatieven binnen dit sterk groeiend en toonaangevend bedrijf. Een correcte verloning in functie van ervaring en behaalde doelstellingen. Een bedrijfswagen, tankkaart, gsm, groepsverzekering, behoren tot de mogelijkheden.

Functie: Als commerciëel verantwoordelijke van ons gloednieuw “state-of-theart” verkoopskantoor gelegen op de hoek van de Vindictivelaan / Dekenijstraat te Oostende, bepaalt u mee de identiteit van Vastgoedgroep Degroote. U rapporteert rechtstreeks aan de directie en probeert de vooropgestelde targets te halen. Vanuit dit hypermodern kantoor, die haar deuren opent april 2015, zal u de verkoop van onze centrumprojecten (Hotelschool / Site RMD I ... ) mee ondersteunen. Profiel: U hebt een commerciële ingesteldheid, bent resultaatgericht, punctueel en kan zelfstandig werken. U hebt minstens 3 jaar ervaring in de vastgoedsector en kan vlot plannen lezen. U bent loyaal, betrouwbaar en beschikt over een grote verantwoordelijkheidszin. U bent bereid om uw schouders onder ons nieuw project te zetten om verder te groeien in de markt.

VERKOPER RESIDENTIEEL VASTGOED m/v Functie: Als volwaardig lid van de dienst verkoop ontvangt u klanten op kantoor die u dan bijstaat in hun aankoop. U handelt het dossier af tot het ondertekenen van de verkoopovereenkomst. U verkoopt nieuwbouw appartementen gelegen tussen Nieuwpoort en Zeebrugge met sterke focus op Oostende. Profiel: Een sterke commerciële persoonlijkheid die geduld kan opbrengen om met voldoende achtergrond en inzicht te onderhandelen op lange termijn. U hebt minstens 3 jaar ervaring in de vastgoedsector en bent een geboren teamspeler. U bent vriendelijk, voornaam en uiterst klantgericht.

Troonstraat 60 | 8400 Oostende 059 80 91 91 www.vastgoed-degroote.be

Geïnteresseerd in één van deze vacatures? Aarzel niet en contacteer gudrun@vastgoed-degroote.be

Profile for Vastgoedgroep Degroote

Vacatures Kantoorhouder en Verkoper  

Vacatures Kantoorhouder en Verkoper