Page 1

Bristol Vertigo Condor Waterfront KWALITEIT AAN ZEE

Middelkerke - Oostende - Zeebrugge

Middelkerke - Oostende - Zeebrugge

KWALITEIT AAN ZEE

Residenties


Samen bouwen wij aan uw toekomst Voor u ligt de brochure van de allernieuwste terrasresidenties in Oostende. Als u voor uw nieuw appartement een beroep doet op Vastgoedgroep Degroote dan kiest u voor degelijkheid. Het zeeklimaat stelt immers hoge eisen aan een bouwwerk. Na 40 jaar ervaring aan de kust heeft Vastgoedgroep Degroote een unieke expertise opgebouwd.

Met Vastgoedgroep Degroote verzekert u zich van degelijkheid en betrouwbaarheid op lange termijn. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en de afwerking getuigt van zin voor detail. Vastgoedgroep Degroote is een 100% familiale onderneming. Uw vertrouwen komt voor stichter Xavier Degroote, echtgenote Hilde Verlinde en de zonen Pieter, David en Jan op de eerste plaats. De meer dan 200 medewerkers werden met zorg uitgekozen en delen dezelfde waarden.

belegging, dat is een feit. Maar een eigen stek aan de kust is meer dan dat. Het is in de eerste plaats een wissel op meer levensvreugde in een authentieke omgeving. Dat is waar alle medewerkers van Vastgoedgroep Degroote dagelijks aan bouwen.

Met Vastgoedgroep Degroote doet u een uitstekende investering. Niet alleen financieel maar ook in levenskwaliteit. Appartementen aan de kust vormen nog steeds een uitstekende

2 Degroote Xavier

00127492-001-000.indd 2

Verlinde Hilde

Degroote Pieter

Degroote David

Degroote Jan.

20/05/15 16:41


Familiebedrijf met een zee aan ervaring De familie Degroote is in veertig jaar tijd uitgegroeid tot dé referentie in de vastgoedsector aan de middenkust. Zo wonnen ze als een van de sterkste groeiers in de markt reeds de trends Gazellenprijs. En dat is geen toeval. Stichter Xavier Degroote, echtgenote Hilde Verlinde en de zonen Pieter, David en Jan delen een meer dan bijzondere passie: een onuitputtelijke gedrevenheid voor wat waardevol is.

Hoge woon- en leefkwaliteit Het doel van hun ondernemerschap is niet alleen de winst. Winst is voor de familie Degroote slechts een voorwaarde om datgene te kunnen verwezenlijken wat hen nauw aan het hart ligt: hun klanten een hoge woon- en leefkwaliteit bieden. Dat is ook de reden waarom de familie Degroote geen externe investeerders toe laat in hun overkoepelende holding. De moederonderneming en alle dochterondernemingen zijn en blijven in handen van de familie wat zeker een garantie biedt voor een correcte samenwerking met de kandidaatkoper. Xavier Degroote is een geboren en getogen Oostendenaar. Hij begint zijn carrière van harde werker met een restaurant op de zeedijk in Mariakerke. In 1975 besluit hij zijn jongensdroom waar te maken en richt zijn eerste bouwonderneming op. Al die tijd is hij onafgebroken blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden om aan de evolutie van de bouwmarkt en de wensen van steeds veeleisender bewoners te beantwoorden. Jaarlijks zien gemiddeld 160 fonkelnieuwe appartementen het daglicht. De kwaliteit van het materiaal en de verwerking ervan tot een comfortabele leefruimte geniet absolute voorrang.

Een team van “trekkers” Xavier Degroote is er in geslaagd om rond zich sterke medewerkers te verzamelen die dezelfde gedrevenheid voor kwaliteit aan de dag leggen als hijzelf. Het zijn allen “trekkers” die doorzetten waar een ander al lang

00127492-001-000.indd 3

heeft opgegeven. Ondertussen hebben twee van zijn zonen verantwoordelijkheid in het bouwbedrijf opgenomen. David voert de leiding over de aan- en verkoop. Jan staat aan het roer van de technische afdeling. Beide broers zijn vastbesloten om onder de operationele leiding van hun vader de onderneming verder naar ongekende hoogten te voeren. Jong dynamisme met geschoolde creatieve ondernemingszin, steunend op 40 jaar ervaring plus de inzet van 200 bekwame medewerkers maken van Vastgoedgroep Degroote een toonaangevende leider in woonkwaliteit aan zee.

Kerncijfers Vastgoedgroep Degroote Vastgoedgroep Degroote heeft sinds haar bestaan in 1975 reeds 600 woningen en meer dan 3050 appartementen gerealiseerd. De bouwtak van het bedrijf telt een 70-tal voltijdse medewerkers en een veelvoud aan onderaannemers die jaarlijks alles in het werk stellen om samen zo’n 160-tal nieuwbouwappartementen te realiseren. De hoteltak telt een 140tal voltijdse medewerkers die dagelijks het beste van zichzelf geven. Onze vier klassehotels bestaan uit 340 vier- en vijfsterrenkamers. Daarnaast baten we ook het gerenommeerde restaurant “Manuscript” uit, gelegen in hotel Dukes’Palace *****. Het succes van Vastgoedgroep Degroote weerspiegelt zich in een zakencijfer van meer dan 65 miljoen euro op jaarbasis. Dankzij een geconsolideerde schuldgraad van minder dan 50% t.o.v. het eigen vermogen, dat meer dan 100 miljoen Euro bedraagt,

geniet Vastgoedgroep Degroote een sterk vertrouwen bij de grootbanken. In de vastgoedsector is een dergelijke solvabiliteit uitzonderlijk en duidt het op een bijzonder laag risicoprofiel. Dit straalt een enorm vertrouwen uit naar klanten en leveranciers toe. De sterkte van Vastgoedgroep Degroote ligt vast en zeker ook in het ‘A tot Z-concept’. “De onderneming koopt zelf de gronden, bouwt met eigen mensen en houdt ook zelf de verkoop van de realisaties in handen. Ook voor dat doel werd in 2004 ‘FLOORMASTERS’ opgericht dat zich specialiseert in vloer- en wandbekleding. Deze verdere integratie waarborgt bovendien een zeer concurentiële prijs voor de klanten.”, aldus Xavier Degroote.

Betrouwbaarheid op de lange termijn Bouwen aan een vaste toekomst is een kernwaarde van familiaal ondernemerschap. Zo’n toekomst bouwt men niet op los zand. Echt succes kan men pas oogsten als wat men doet het levenslange vertrouwen van mensen verdient. Deze waarde wordt van vader op zoon doorgegeven en door de meer dan 200 medewerkers ondersteund. Alle ondernemingen die de familie Degroote hebben opgericht, zijn nog steeds springlevend.

Onze missie Vastgoedgroep Degroote is dé betrouwbare referentie op vlak van appartementsbouw aan de Middenkust. Als gedegen en solide familiebedrijf met veertig jaar ervaring en een jaarlijkse verkoop van 160 appartementen willen wij ons marktaandeel blijvend verhogen zonder de hoogwaardige kwaliteit en afwerking uit het oog te verliezen. Ons huidig aanbod van 600 appartementen is gelegen tussen Middelkerke en Zeebrugge, met focus op Oostende en kent een uitermate divers prijsaanbod. Vastgoedgroep Degroote is ook aannemer waardoor wij u, dankzij ons sterk en ervaren team, steeds stabiliteit, zekerheid en comfort aanbieden. Wij houden elke belofte die wij maken. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn voor ons essentiële waarden in elke samenwerking. Wie droomt van een verblijf aan zee komt zeker langs in ons kijkappartement want…

3

Bij Vastgoedgroep Degroote bent ù de ster.

De familieonderneming weegt elke realisatie en elk initiatief af aan de strengste normen van betrouwbaarheid en kwaliteit op de lange termijn. Alleen zo willen ze zich verzekeren van het vertrouwen van hun omvangrijk cliënteel.

20/05/15 16:41


4

00127492-001-000.indd 4

20/05/15 16:41


Koop in vertrouwen bij Vastgoedgroep Degroote De aankoop van een appartement is een belangrijke beslissing. Daarom is het belangrijk uw handtekening te plaatsen bij een bedrijf dat u kunt vertrouwen. Bij Vastgoedgroep Degroote maken wij er een erezaak van om klaar en duidelijk te informeren over de correcte procedure om uw droomappartement aan zee te verwerven.

Onderhandse verkoopsovereenkomst Wanneer u beslist om een nieuwbouwappartement aan te kopen in één van onze residenties, wordt voorafgaand aan de notariële akte een onderhandse verkoopsovereenkomst (compromis) opgesteld en ondertekend. Dit gebeurt op ons kantoor. In deze overeenkomst verbindt u zich als koper, onder bepaalde voorwaarden, tot aankoop, waaronder ook de betalingsvoorwaarden. De aankoopprijs van een nieuwbouwappartement wordt steeds onderverdeeld in een som voor de grondwaarde (prijs van de grond) en een som voor de constructiewaarde (prijs van de bouwwerken). Wat de betaling betreft, zijn er twee mogelijkheden. Ofwel koopt u vóór de aanvang van de werken. Dit noemt men een aankoop ‘op plan’. Ofwel koopt u tijdens of na de werken.

Aankoop op plan In dit geval koopt u een nog te bouwen appartement of één in opbouw. Deze formule biedt allerlei voordelen: } Alles is nog mogelijk. U kunt kiezen uit verschillende types, op verschillende verdiepingen. } U hebt de mogelijkheid uw appartement volledig in

00127492-001-000.indd 5

te delen naar uw persoonlijke wensen, voor zover technisch haalbaar. } U kunt vrij kiezen uit een gamma duurzame materialen.

Extra bescherming } 100% voltooiingswaarborg wet Breyne

Wat dient u te betalen en wanneer? Na de ondertekening van de verkoopsovereenkomst betaalt u een voorschot van 5% op de totale verkoopsprijs, dit via een overschrijving binnen de 8 dagen. Binnen de 2 maanden na ondertekening van de compromis wordt de notariële akte verleden. Voor zover deze geen opschortende voorwaarden bevat (bv. na goedkeuring financiëring), betaalt u: } Het saldo van de grondwaarde (na aftrek van het voorschot) plus registratiekosten of BTW van de totale grondwaarde. } De gerealiseerde constructiewaarde plus 21% BTW. } Per appartement een forfaitair bedrag van € 4000 excl. BTW als aandeel in de bouw- en overheidstaksen, de kosten voor het aanleggen van de voetpaden,

ten en op het rioleringsnet voor een garagebox een forfaitair bedrag van € 500 excl. BTW. } Uw aandeel in de statuten of basisakte, dit in functie van de grootte van het appartement. } De totale aktekosten, het ereloon van de notaris (2% excl. BTW) en de aktekosten (ca. € 750 excl. BTW). } Voor de garages dient rekening te worden gehouden met een percentage van 5% à 7% voor het ereloon van de notaris. Naargelang de werken vorderen, krijgt u een factuur toegestuurd. Deze gaat altijd vergezeld van een attest ‘voltooide bouwwerken’ waarin de architect bevestigt dat de betreffende schijf naar behoren is afgewerkt. Een voorbeeld maakt duidelijk hoe de schijven elkaar opvolgen en hun aandeel in de totale koopsom: } 15% bij aanvang van de werfinrichting } 15% bij aanvang vloerplaat kelder } 15% bij aanvang vloerplaat gelijkvloers } 15% bij aanvang vloerplaat eerste verdieping } 10% bij aanvang vloerplaat tweede verdieping } 10% bij aanvang van de dakbedekking } 10% bij aanvang van het plaatsen van ramen en van leidingen voor water en elektriciteit } 10% bij de voorlopige oplevering

5

de kosten voor de aansluiting op de distributienet-

20/05/15 16:41


Bristol

Inhoudstafel 2

3 4 5 6 7 8 9 10

6

11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

BRISTOL BRISTOL BRISTOL BRISTOL BRISTOL BRISTOL BRISTOL

BRISTOL BRISTOL BRISTOL BRISTOL BRISTOL

BRISTOL BRISTOL

VERTIGO VERTIGO VERTIGO VERTIGO

VERTIGO VERTIGO

00127492-001-000.indd 6

Vastgoedgroep Degroote: Samen bouwen wij aan uw toekomst Familiebedrijf met een zee aan ervaring Sfeerfoto Koop in vertrouwen Inhoudstafel Luchtfoto Middelkerke 3D-visualisatie voorzijde Verdiepingsplan - 1 tem 4 0001 - gelijkvloers 0002 - gelijkvloers 0003 - gelijkvloers Afwerking keuken 0004 - gelijkvloers 0101 - 0201 - 0301 - 0401* Hotels Brugge Hotels Brugge 0102 - 0202 - 0302 - 0402* 0103 - 0203 - 0303 - 0403 * 0104 - 0204 - 0304 - 0404 * Afwerking badkamer 0501 0502 Middelkerke Middelkerke Garagecomplex 3D-visualisatie achterzijde Oostende Stadplan Oostende 3D-visualisatie Verdiepingsplan - 1 tem 4 81/0001 - gelijkvloers 81/0002 - gelijkvloers Stad Oostende Stad Oostende 79/0001 - gelijkvloers 79/0002 - gelijkvloers Werven in ontwikkeling Werven in ontwikkeling

40

VERTIGO

41

VERTIGO

42

VERTIGO

43

VERTIGO

44 45 46

VERTIGO VERTIGO

47 48 49 50 51 52 53 54 55 56

CONDOR CONDOR CONDOR

57

CONDOR

VERTIGO VERTIGO

58 59 60 61

62

63

CONDOR CONDOR

CONDOR

81/0101 - 81/0201 81/0301 - 81/0401* 81/0102 - 81/0202 81/0302 - 81/0402 79/0101 - 79/0201 79/0301 - 79/0401 79/0102 - 79/0202 79/0302 - 79/0402 Floormasters Floormasters 79/0103 - 79/0203 79/0303 - 79/0403 * 79/0501 Keuken 79/0502 Garagecomplex - 1 Sfeerfoto Oostende Recente realisaties Recente realisaties 3D-visualisatie Verdiepingsplan - 1 tem 4 351/0001 - 351/0002 * gelijkvloers 347/0001 - 353/0002 * gelijkvloers Oostende, kosmopolische stad aan zee Oostende, kosmopolische stad aan zee 347/0002 - 353/0001 347/0101 - 347/0201 347/0301 - 247/0401 347/0501 - 353/0102 353/0202 - 353/0302 353/0402 347/0102 - 347/0202 347/0302 - 347/0402 347/0505 - 347/0602 353/0101 - 353/0201 353/0301 - 353/0401 Sfeerfoto Oostende

64

65

66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80

81 82 83 84 85 86 87 88

CONDOR

351/0101 - 351/0201 351/0301 - 351/0401 351/0501 - 351/0601 351/0104 - 351/0204 351/0304 - 351/0404 351/0504 CONDOR 351/0102 - 351/0202 351/0302 - 351/0402 351/0502 - 351/0602 351/0103 - 351/0203 351/0303 - 351/0403 351/0503 Opening nieuw verkoopskantoor Opening nieuw verkoopskantoor CONDOR 353/0501 CONDOR 351/0603 CONDOR 347/0601 3D-visualisatie CONDOR 351/0701 CONDOR 351/0702 CONDOR Garagecomplex - gelijkvloers Sfeerfoto Oostende WATERFRONT 3D-visualisatie WATERFRONT Verdiepingsplan - 1 tem 4 WATERFRONT Situeringsplan WATERFRONT Zeebrugge WATERFRONT 33/0101 - 33/0201 33/0301 - 33/0401 34/0101 - 34/0201 34/0301 - 34/0401 WATERFRONT 33/0102* - 33/0202 33/0302 - 33/0402 WATERFRONT 34/0501 WATERFRONT 34/0502 WATERFRONT Gelijkvloers WATERFRONT Kelder NORTH BEACH EXCLUSIEF NORTH BEACH EXCLUSIEF Aannemer - Architect Stabiliteitsingenieur

Vertigo

Condor

Waterfront

20/05/15 16:41


Bristol

7

00127492-001-000.indd 7

20/05/15 16:41


Bristol Koninginnelaan 69-71, Middelkerke

Terrasresidentie Bristol bestaat uit 22 appartementen, waaronder 12 hoekappartementen, en is gelegen op een boogscheut van het casino. Dankzij de zuidwestelijke ligging, grote raampartijen en 2 meter diepe terrassen kennen alle appartementen een maximale lichtinval. Bovendien genieten sommige woongelegenheden van een lateraal zeezicht. Om het wooncomfort te optimaliseren, beschikt ieder appartement over een privatieve kelderberging alsook 2 fietsplaatsen in de ruime fietsenberging. Daarenboven zijn er een aantal garageboxen inhouse beschikbaar en een aantal op slechts 200 m van de residentie. Ieder appartement voldoet aan de strengste reglementeringen betreffende thermische en akoestische isolatiewaarden. Elke keuken is uitgerust met een granieten of composieten werkblad en Miele huishoudtoestellen.

8

Verder biedt residentie Bristol luxueus uitgeruste badkamers, een ruime keuze aan topvloeren, ‌ Vastgoedgroep Degroote is naast bouwheer en promotor tevens aannemer van dit project. Deze persoonlijke en directe aanpak zorgt er voor dat wij samen uw appartement optimaal en naar uw wens kunnen personaliseren.

00127492-001-000.indd 8

20/05/15 16:41


Bristol verdiepingsplan - type 1 t.e.m. 4 cv







Slaapkamer 

cv

Inkom



wasm & droogk

Slaapkamer 





Opp . m²



APP. /



Glazen deur

Opp . m²





monospace 



LIFT

Badkamer

Berging

 

Badkamer

Wc



Berging



 

Leefruimte

TERRAS







Keuken











wasm & droogk





Slaapkamer 





Inkom



 cv

wasm







 





droogk









Berging





Wc



Glazen deur







Keuken

Eglantierlaan













Koninginnelaan

LIFTSAS

Glazen deur



H

Inkom

Slaapkamer 



 

wasm

Leefruimte

APP. /



Opp  m²







Berging 



droogk

Leefruimte













cv

Douche

Badkamer

Opp  m²

Keuken





Opp . m²



APP. /

Keuken

APP. /



9

Leefruimte 



Slaapkamer 











Slaapkamer 









TERRAS

 

TERRAS

Opp . m²







Slaapkamer 





TERRAS

Opp . m²

Opp . m²





Groenzone

00127492-001-000.indd 9

20/05/15 16:41


Bristol

Glazen deur

 



Leefruimte

 





Berging

Nachthal

cv



Badkamer

droogk

Opp . m²

wasm

✓ ✓

APP. /



79 m2 appartement Ruim hoekappartement met zuidwestelijke oriëntatie Garageboxen inhouse én een veelvoud op 200 m van deze residentie Grote keuze luxueuze volkeramische vloeren 60 x 60 Strategische centrale ligging: op 4 km van de Internationale luchthaven Oostende Koop rechtstreeks van aannemer bij Vastgoedgroep Degroote









Wc



Keuken

Slaapkamer  ✓ ✓

Inkom



0001



Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers









10

Slaapkamer 

Koninginnelaan

00127492-001-000.indd 10

Groenzone

Eglantierlaan

20/05/15 16:41




Bristol

Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers

TERRAS

Opp . m²





0002





Slaapkamer 







Slaapkamer 



Inkom Badkamer

 



Wc







66 m appartement 8 m2 terras Appartement met 2 terrassen van 2 m diep Centrumlocatie, ideaal als investering of tweede verblijf Hoogwaardige keuken met granieten of composieten werkblad Gemeente Middelkerke bruist van de events: Champagneweekend, Noordzeefakkeltocht, ... Vastgoedgroep Degroote, een familiebedrijf met 40 jaar ervaring



✓ ✓ ✓ ✓

2



 wasm &

cv droogk



Berging Glazen deur

APP. /

Keuken

Opp . m²

Koninginnelaan

Groenzone

Eglantierlaan



11 Leefruimte







00127492-001-000.indd 11

TERRAS

Opp . m²

20/05/15 16:41


Bristol

Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers cv

0003 

wasm

droogk

✓ ✓



Badkamer

Slaapkamer 



Inkom Wc

 





Opp . m²

Groenzone



Keuken 

Koninginnelaan

TERRAS

Opp . m²

Leefruimte

Eglantierlaan 

12

APP. P. / P









Berging



Glazen deur

77 m appartement 30 m2 terras Gelijkvloersappartement met een extra-large zuidelijk gelegen terras Zuidwestelijke ligging, grote raampartijen voor een maximale lichtinval Luxueuze keuken met 5 Miele toestellen Talrijke sportactivieiten te Middelkerke: tennisclub, golfterrein, surfzone, zwembad,… Eigen professionele verhuurdienst bij Vastgoedgroep Degroote



✓ ✓ ✓





2



00127492-001-000.indd 12





20/05/15 16:41


13

00127492-001-000.indd 13

20/05/15 16:41


Bristol

cv wasm

Berging

33 m2 studio Gelijkvloerse studio met grote raampartij Energiezuinige residentie met vooruitstrevend E-peil Luxueuze badkamer met hoogwaardig badkamermeubel Gemeente Middelkerke bruist van de activiteiten: Tastoe, Bierweekend, Visweekend,… Vastgoedgroep Degroote, uw vertrouwen meer dan waard.

Douche 





✓ ✓ ✓ ✓ ✓



0004

Inkom

droogk



Keuken

APP. / Opp  m²



Studio



Leef-/slaapruimte

14

Koninginnelaan

00127492-001-000.indd 14

Groenzone

Eglantierlaan

20/05/15 16:41


Bristol

wasm & droogk

*Wijkt af van het plan



0101 - 0201 - 0301 - 0401*

cv



Appartement met 2 slaapkamers







Berging Slaapkamer 

✓ ✓ ✓

Glazen deur

Inkom



75 m2 appartement 8 m2 terras Luxe-appartement met extra-large terras van min. 2 m diep en zuidelijk georiënteerd Garageboxen inhouse en een aantal op 200 m van deze residentie Hoogwaardige keuken met granieten of composieten werkblad Strategische centrale ligging: op 200 m van de tramhalte Aanbod van meer dan 600 appartementen bij Vastgoedgroep Degroote



 

✓ ✓ ✓



Badkamer





Keuken



Groenzone

Eglantierlaan







15



Koninginnelaan

Leefruimte





Opp  m²



APP. /

Slaapkamer 



TERRAS

Opp . m²



00127492-001-000.indd 15

20/05/15 16:42


Familie Degroote,

een begrip binnen de Brugse hotelsector. Zo’n 17 jaar geleden besliste de familie Hotel Aragon ****

Degroote haar investeringen te diversifiëren en waagde zich in de hotelsector te Brugge. De familie deed in die korte tijd haar naam alle eer aan en is nu meer dan een belangrijke speler op de hotelmarkt. Na grondige restauratie en renovatie van een bestaand hotel op een unieke ligging in de historische binnenstad opende de familie Degroote haar eerste viersterrenhotel op 4 april 1998. ‘HOTEL ARAGON****’, gelegen in de Naaldenstraat, biedt 50 luxekamers aan. ‘ARAGON HOUSE’ in de Kuiperstraat herbergt 8 holiday flats.

Hotel Oud Huis De Peellaert ****

16 Grand Hotel Casselbergh ****

De opening en het succes van het eerste hotel smaakte naar meer… Na een intensieve verbouwing van 15 maanden opende ‘HOTEL OUD HUIS DE PEELLAERT****’ de deuren op 14 maart 2004. Dit hotel met 50 viersterrenkamers draagt de naam van zijn eerste eigenaar Baron de Peellaert met grandeur. U vindt het hotel op een boogscheut van de grote markt.

De slagzin ‘Luxury of the past, designed for the future’ en de naam ‘GRAND HOTEL CASSELBERGH****’ worden met recht en reden in één adem uitgesproken! In mei 2013 en na 4 maanden intensief onderhandelen werd de familie Degroote de trotse eigenaar van ‘HOTEL DUKES’ PALACE*****’, het enige vijfsterrenhotel in Vlaanderen! Het voormalig hertogelijk paleis uit de 15de eeuw bevindt zich op slechts 280 m van de markt en telt 110 sublieme hotelkamers waarvan 25 suites, ruime seminariezalen, een ruime aangelegde tuin, wellnes-scenter en een 135-tal ondergrondse parkeerplaatsen. ‘HOTEL DUKES’ PALACE: Historical pride in an exclusive way’. Het kader van het restaurant van hotel Duke’s Palace “Manuscript” is sereen, luxueus maar ook fijnzinnig romantisch om bij weg te dromen: een grote heldere gelagzaal met oogstrelend meubilair en luchters aan het plafond... u waant zich meteen in een voormalige paleis van de Bourgondische hertogen.

Wegens het succes van de twee eerste hotels en de groeiende knowhow besloot men nogmaals de sprong te wagen. In augustus 2007 kwamen de verkommerde historische panden ’t Frans Schild, de Zeven torens en Casselbergh in de bekwame handen van de familie terecht. De drie historische panden openden hun deuren op 27 november 2009. De nieuwbouw was reeds klaar op 12 februari 2010.

De menukaart van restaurant Manuscript weerspiegelt een hedendaagse creatieve keuken. Chef-kok Johan Delanghe stelt alles in het werk om zijn Belgische gastronomie met seizoensgebonden gerechten naadloos te laten aansluiten met het interieur. Kortom, u kan er terecht, ook als niet-hotelgast, voor een opmerkelijke verfijnde keuken met uitzonderlijk geselecteerde wijnen en een onberispelijke bediening. Tijdens de zomermaanden is het terras met unieke tuin de ideale plaats om even te verpozen en te genieten van een aperitief … een oase van rust midden in het stadscentrum van Brugge.

Het project werd opgesplitst in 2 delen: enerzijds de restauratie van de 3 historische gebouwen aan de Hoogstraat en daarnaast een nieuwbouwvolume aan de Groene Rei. Met zorg werd gekozen voor een kwaliteitsarchitectuur die perfect past in het uitzonderlijk historische plaatje. ‘GRAND HOTEL CASSELBERGH****’ gaf de 3 historische woningen een definitief nieuwe bestemming in het voorjaar van 2010. Het hotel telt 118 kamers, 10 seminariezalen en een 40-tal ondergrondse parkeerplaatsen. Net als in het ‘HOTEL OUD HUIS DE PEELLAERT****’ herbergen de historische kelders een heus wellnesscenter. Met dit monumentale hotelcomplex werd de felbegeerde viersterrenclassificatie behaald.

Vandaag bieden de hotels van Vastgoedgroep Degroote niet minder dan 226 viersterrenkamers en 110 vijfsterrenkamers aan. Elke dag opnieuw geven 140 voltijdse medewerkers het beste van zichzelf. Pieter Degroote, Franky Pyck, Janick Maertens en Saskia Staes nemen het operationele management van de 4 hotels voor hun rekening. Zowel de uitbating als het vastgoed zijn én blijven volledig in handen van de familie Degroote die al langer dan vandaag haar hart in ‘Brughe die Scone’ heeft verloren.

Hotel Dukes’ Palace ***** 00127492-001-000.indd 16

20/05/15 16:42


17

00127492-001-000.indd 17

20/05/15 16:42


Bristol

Appartement met 1 slaapkamer 0102 - 0202 - 0302 - 0402* *Wijkt af van het plan

 

Keuken Groenzone

Eglantierlaan cv

APP. / droogk

Opp  m²



wasm

Berging

Douche

✓ ✓ ✓



Leefruimte









Slaapkamer



50 m appartement 7 m2 terras Mooi appartement met terras van 2 m diep Privatieve kelderberging alsook 2 fietsplaatsen in de ruime fietsenberging Tijdloze architectuur – duurzame en innovatieve materialen Royaal zicht op het uitgestrekt villapark Eigen professionele verhuurdienst bij Vastgoedgroep Degroote



✓ ✓ ✓

2



Koninginnelaan

18 

TERRAS Opp . m² 

00127492-001-000.indd 18

20/05/15 16:42


Bristol

Hoekappartement met 2 slaapkamers 0103 - 0203 - 0303 - 0403* *Wijkt af van het plan









Slaapkamer  Glazen deur



Berging





droogk

wasm

cv







Wc

Keuken

Koninginnelaan

Groenzone

Eglantierlaan

APP. /

Leefruimte









Opp . m²

Badkamer 







✓ ✓ ✓



✓ ✓

Slaapkamer  

✓ 

78 m2 appartement 10 m2 terras Appartement met hoek-terras van 2 m diep Garageboxen inhouse én een veelvoud op 200 m van deze residentie Grote keuze luxueuze volkeramische vloeren 60 x 60 Op 200 m van de Leopoldlaan, dé winkelstraat van Middelkerke Vastgoedgroep Degroote, meer dan 3000 appartementen opgeleverd.



19 TERRAS



Opp . m²

00127492-001-000.indd 19



20/05/15 16:42


Bristol



Slaapkamer 

Appartement met 2 slaapkamers 0104 - 0204 - 0304 - 0404* *Wijkt af van het plan

 



Inkom  

Badkamer





Wc







 cv

wasm & droogk



66 m2 appartement 6 m2 terras Appartement met grote raampartijen en terras ✓ Energiezuinige residentie met vooruitstrevend E-peil ✓ Luxueuze badkamer met hoogwaardig badkamermeubel ✓ Op 350 m stappen van het uitgestrekt stadspark ✓ Aanbod van meer dan 600 appartementen bij Vastgoedgroep Degroote ✓ ✓ ✓



Slaapkamer 



Berging Glazen deur

Koninginnelaan

Groenzone

Eglantierlaan



Keuken APP. /



Opp . m²

Leefruimte

20





TERRAS

Opp . m² 

00127492-001-000.indd 20

20/05/15 16:42


21

00127492-001-000.indd 21

20/05/15 16:42


Bristol

Hoek-penthouse met 2 slaapkamers 0501

droogk

Slaapkamer  

wasm

Berging 



Wc







Glazen deur

Leefruimte

Koninginnelaan

Groenzone



APP. / Opp . m²

Eglantierlaan

 







Inkom

Badkamer





cv

Slaapkamer 







Keuken

Opp . m²









TERRAS







22

70 m2 appartement 19 m2 terras Luxe-penthouse met ruim terras van 2 m diep Centrumlocatie, ideaal als investering of tweede verblijf ✓ Tijdloze architectuur – duurzame en innovatieve materialen ✓ Op 3 minuten wandelen van de Zeedijk ✓ Vastgoedgroep Degroote, uw vertrouwen meer dan waard ✓ ✓ ✓ ✓

00127492-001-000.indd 22



20/05/15 16:42


wasm

droogk





Badkamer 







0502



 







Glazen deur

Hoek-penthouse met 3 slaapkamers





Slaapkamer  Slaapkamer 

Bristol







Berging 



dakvlakraam /

cv

Wc



Inkom

APP. / Opp . m²



Leefruimte

Koninginnelaan



TERRAS

Keuken

Groenzone

Eglantierlaan



Opp . m²







 

✓ ✓ ✓

Slaapkamer 





TERRAS Opp . m² 

00127492-001-000.indd 23

✓ ✓ ✓

112 m2 appartement 37 m2 terras Ruim luxueuze hoek-penthouse met 2 extra-large terrassen van min. 2 m diep Hoek-residentie met zuid-west oriëntatie, lateraal zeezicht Luxueuze keuken met 5 Miele toestellen Gelegen op een boogscheut van het casino Eigen professionele verhuurdienst bij Vastgoedgroep Degroote

23

20/05/15 16:42


Middelkerke

Meer dan zee en strand alleen… Middelkerke, ligt zoals de naam het zelf zegt, in het midden van onze Belgische kust. Het is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de kust en het hinterland. De kusttram brengt u overal ter plaatse. File of parkeerproblemen behoren tot de verleden tijd. Middelkerke is uitermate trots op zijn prachtige, lange zandstrand. Je kan er kuieren, flaneren en bovenal genieten van het prachtige zeezicht en een schilderachtige zondsondergang. Naast het strand beschikt Middelkerke over de langste promenade langs onze Vlaamse kust. Houdt u van een gezellige drukte? Of wil u het graag wat rustiger? In Middelkerke wordt iedereen op zijn wenken bediend.

24

Sportievelingen kunnen hun hartje ophalen op het sportstrand. Iedere dag staan er monitoren voor u klaar om u te helpen uw conditie op peil te houden. De fietser heeft het uitgestrekte polderlandschap als fietsroute. Na inventarisatie van zo’n 150 erfgoedlocaties werden er 4 nieuwe fietsroutes en 6 wandelroutes uitgetekend. Het vlakke landschap achter de kust biedt een weids uitzicht. Goudgele akkers, groene weiden…een paradijs voor fietsers, wandelaars en ruiters… Voor de natuurliefhebbers zijn er de Waranduinen. Dit duinengebied tussen Middelkerke en Westende beslaat ruim 32,6 hectare en wordt beheerd door Natuurpunt. Deze smalle duingordel loopt vlak aan zee over een lengte van ongeveer 2,2 km. Langs verharde paden heb je een mooi zicht over het reservaat. Maar natuurlijk blijft de zee de grootste troef van Middelkerke.

00127492-001-000.indd 24

20/05/15 16:42


Zandkastelen bouwen met de kinderen, wandelen, sporten‌ alles is hier net iets leuker.

25

00127492-001-000.indd 25

20/05/15 16:42


Bristol 

Garagecomplex





Vw



LIFT



 

H



 fietsen /

Garagebox 

toegangsluik rwput x













LIFTSAS









BERGING 

BERGING  BERGING  BERGING  BERGING  BERGING  BERGING  BERGING  BERGING  











Garagebox 







VUILNISBERGING

Garagebox 



Opp. .m²







































/



BERGING  BERGING  BERGING  BERGING  BERGING  BERGING  BERGING 













sas



 





  tellers  rijen boven elkaar



TELLERS GAS

























/





TELLERS elektr.

Eglantierlaan



 fietsen





BERGING 



/

 fietsen  fietsen









Koninginnelaan

Garagebox   fietsen



 











 fietsen

BERGING  



BERGING 

BERGING 

 fietsen







BERGING 

FIETSENBERGING 









H²O

TELLERS



 tellers

 tellers



BERGING 

Groenzone



26

TOEGANG VIA OPENBAAR DOMEIN 

00127492-001-000.indd 26











20/05/15 16:42


27

00127492-001-000.indd 27

20/05/15 16:42


28

00127492-001-000.indd 28

20/05/15 16:42


Sfeerfoto Oostende

Vertigo

29

Condor

00127492-001-000.indd 29

20/05/15 16:42


Vertigo Langestraat 79-83, Oostende

Deze residentie gelegen in het centrum van Oostende en op een boogscheut van de Visserskaai telt 26 betaalbare woonappartementen. Bijna alle leefruimtes werden naar het groene binnengebied georiĂŤnteerd. Naast het zicht op de mooie binnentuin zijn de twee meter diepe terrassen ook volledig zuidelijk gelegen. Gezien de zeer centrale ligging en de vele winkels en pleinen in de buurt werd gekozen om voldoende garageboxen inhouse te voorzien. Verder beschikt de residentie over een ruime fietsenberging waar ieder appartement 2 privatieve fietshaken heeft. De ruimere woongelegenheden zijn uitermate geschikt voor vaste bewoning. Elk appartement voldoet aan de strengste reglementeringen betreffende de thermische en akoestische isolatiewaarden. De keuken is uitgerust met een granieten of composieten werkblad en Miele huishoudtoestellen.

30

Verder biedt dit topproject luxueus uitgeruste badkamers, een ruime keuze aan topvloeren, ‌ Vastgoedgroep Degroote is naast bouwheer en promotor ook aannemer van dit project. Dit zorgt voor een persoonlijke en directe aanpak zodat wij samen uw droomappartement optimaal kunnen personaliseren.

00127492-001-000.indd 30

20/05/15 16:42


Vertigo verdiepingsplan - type 1 t.e.m. 4 Terras



Terras

Opp: . m²

Terras 

Terras

Opp: . m²



Opp: . m²



Opp: . m²









N

Slaapkamer 

















 

Inkom



APP. /.

Keuken

Opp:  m²

Keuken 













 



cv 

 

Berging 







Douche 



Badkamer

Leefruimte

Berging

31











. m²





 



Wc



wasm & droogk





 











Wc





cv

 







LIFT





- monospace -





Wc





 





  



. m²



Keuken

APP. /.

Opp:  m²



 



wasm & droogk



Badkamer





Badkamer









LIFT







Inkom



Inkom







 





. m²





wasm & droogk





wasm & droogk





Inkom

cv

Berging









LIFTSAS

cv

wasm & droogk







Berging  







Inkom

Berging

Badkamer

Wc







Wc  















Keuken



 

Opp:  m²

H



Keuken

APP. /.



APP. /.

Opp:  m²







APP. /.





TRAPHAL Leefruimte

Opp:  m²

cv

Leefruimte







Wc





 



Leefruimte





Douche Leefruimte



















Slaapkamer 

Slaapkamer 

Slaapkamer 

Slaapkamer 

Slaapkamer 

Slaapkamer 

Slaapkamer 

Terras

Balkon

Balkon

Opp: . m²

Balkon

Opp: . m²

Balkon

Opp: . m²

Balkon

Opp: . m²

Slaapkamer 



Opp: . m²

Opp: . m²

 



Slaapkamer 



















Balkon

Opp: . m²



Langestraat

00127492-001-000.indd 31

20/05/15 16:43


Vertigo

Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers

 

81/0001

Terras





Leefruimte



✓ ✓ ✓ Voorgevel Langestraat

APP. /.

Opp:  m²

Keuken 











✓ ✓ ✓

 





Achtergevel

Inkom







cv

wasm & droogk



Berging

78 m2 appartement 48 m2 terras Luxe-appartement met zicht op de binnentuin en fraai zonneterras van 2 m diep Residentie Vertigo, betaalbaar wonen in het centrum van Oostende Grote keuze luxueuze volkeramische vloeren 60 x 60 Op een boogscheut van de Visserskaai en de zeedijk Koop rechtstreeks van aannemer bij Vastgoedgroep Degroote

Badkamer 















32







Wc

Slaapkamer 

00127492-001-000.indd 32

Slaapkamer 

20/05/15 16:43


Vertigo





Terras

gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers 81/0002







Leefruimte

77 m2 appartement 32 m2 terras Ruime centraal gelegen woonappartementen met zuidelijke oriëntatie ✓ Centrumlocatie, ideaal als investering of tweede verblijf ✓ Hoogwaardige keuken met granieten of composieten werkblad ✓ Oostende bruist van de evenementen: Vurige Maandagen, Theater aan zee, Winterijs, … ✓ Vastgoedgroep Degroote, een familiebedrijf met 40 jaar ervaring ✓ ✓ ✓

APP. /.

Opp:  m²

Keuken

  



 

Voorgevel Langestraat



Wc

Achtergevel

cv



wasm & droogk

Inkom





Berging

Badkamer



33



























Slaapkamer 

00127492-001-000.indd 33

Slaapkamer 

20/05/15 16:43


Oostende,

Een maritieme bestemming die stimuleert en prikkelt, inspireert en ontspant!

Oostende, stad aan zee met een rijk verleden, kan rekenen op vele troeven. Er is de zeehaven, de jachthaven, de luchthaven, de talrijke hotels, het Casino Kursaal en het uitgaansleven. Er kan naar hartenlust gewinkeld worden in de Kapellestraat, de Adolf Buylstraat, de Alfons Pieterslaan en omgeving. Een groot aantal winkels in het stadscentrum zijn ook open op zondag(namiddag).

34

Oostende telt daarnaast talrijke restaurants waar u zeker uw gading vindt. In de restaurants op de Visserskaai proeft u met zicht op de Vistrap en de vissersboten al het lekkers wat de zee te bieden heeft. Maar ook in het stadscentrum, op de Albert I-Promenade en op andere minder gekende plaatsjes vindt u tal van restaurants die de heerlijkste gerechten serveren. Een bezoek aan één van de culturele bezienswaardigheden in Oostende mag u beslist niet missen: de Driemaster Mercator, de IJslandvaarder Amandine, Fort Napoleon, Domein Raversijde, De Koninklijke Gaanderijen, het James Ensor Huis, het Stadsmuseum Oostende, Mu.ZEE, Kursaal Oostende, cc De Grote

00127492-001-000.indd 34

Post, de Wellington Hippodroom, Petrus en Paulus-kerk, het stadspark Maria Hendrika,… Oostende wordt niet voor niets de ‘Koningin der Badsteden’ genoemd. Het is geen toeval dat Oostende zowel bekende schrijvers als schilders heeft geïnspireerd. Oostende onderging de laatste jaren een ware metamorfose. Zo werd de volledige zeedijk – vanaf de Visserskaai tot Mariakerke – vernieuwd en is er nu sprake van een stijlvolle wandelpromenade, waar het heerlijk kuieren is. Maar ook de Visserskaai werd heraangelegd en tal van pleinen en straten werden in een nieuw kleedje gestopt. Enkele voorbeelden: het Stationsplein, het St.-Petrus en -Paulusplein en het Kadzand-Bonenplein, beter gekend als het Vissersplein, waar de terrasjes u in de lente en zomer uitnodigen voor een verfrissende drink.

badplaatsen aan de kust het moeten hebben van strand en boulevards is Oostende de enige bestemming met zowel een bruisend stadsleven als al het goede van de Noordzee. En dat maakt van Oostende een unieke stadsbestemming! Met bijna 200 restaurants is er altijd wel een leuk plaatsje te vinden voor een lekker ontbijt, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Uitgaan doe je in een van de vele cafés en clubs in de Langestraat. Wil je een gokje wagen dan is er het Casino Kursaal. De overvolle evenementenkalender van Oostende geeft de stad een levendig karakter. Want of je nu in de zomer of winter komt, in Oostende valt er altijd wat te beleven!

Daarnaast zijn de Alfons Pieterslaan en de Kapellestraat heraangelegd. Ook het Maria Hendrikapark werd vernieuwd en er werd een voetgangersbrug aangelegd. Maar absolute topper blijft ongetwijfeld het Zeeheldenplein en de nieuwe strekdam. Oostende wordt vaak in één adem genoemd met de Belgische Kust en dat doet deze bijzondere stad eigenlijk tekort. Daar waar veel

20/05/15 16:43


35

00127492-001-000.indd 35

20/05/15 16:43


Vertigo





Terras

Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers 79/0001



Slaapkamer 

Voorgevel Langestraat

✓ ✓ ✓







Douche

APP. /.

Opp:  m²

Keuken 











Berging





wasm & droogk

Achtergevel





Leefruimte



85 m2 appartement 56 m2 terras Prachtig woonappartement met extra-large terras van min. 2 m diep Fraai uitzicht op de aangelegde binnentuin, kortom een oase aan rust en groen Luxueuze keuken met 5 Miele toestellen Stad Oostende bruist van de activiteiten: de Hippodroom, Wellington Golf, Mu.ZEE,… Eigen professionele verhuurdienst bij Vastgoedgroep Degroote



✓ ✓ ✓









cv

Inkom

36





Badkamer



 



Wc





Slaapkamer 

00127492-001-000.indd 36

20/05/15 16:43


Vertigo



Terras



Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers 79/0002



✓ ✓ ✓

Achtergevel





Leefruimte 

APP. /.

Inkom

Opp:  m²



Voorgevel Langestraat

85 m2 appartement 18 m2 terras Ruim woonappartement met zuid gelegen extra-large terras van min. 2 m diep Residentie Vertigo, betaalbaar wonen in het centrum van Oostende Luxueuze badkamer met hoogwaardig meubel Op 10 min. wandelen van Casino-Kursaal Oostende Vastgoedgroep Degroote, uw vertrouwen meer dan waard.



✓ ✓ ✓

Keuken















37

Wc 



Berging 







wasm



cv





Badkamer















Slaapkamer 

00127492-001-000.indd 37

Slaapkamer 

20/05/15 16:43


Werven in ontwikkeling Residenties: 1. Avanti te Middelkerke....................................24 appartementen 2. Marquis te Middelkerke ................................21 appartementen 3. Heritage I te Bredene .................................... 17 appartementen 4. Heritage II te Bredene ................................... 10 appartementen 5. Classica te Middelkerke ................................30 appartementen 6. Sealine te Oostende ...................................... 10 appartementen 7. Triton te Oostende ......................................... 15 appartementen 8. Afbraakwerf Vertigo ......................................26 appartementen 9. Afbraakwerf Queens I & II ...........................108 appartementen 4.

5.

2.

3.

38

1.

00127492-001-000.indd 38

20/05/15 16:43


7.

6.

8.

Vastgoedgroep Degroote realiseert jaarlijks meer dan 160 kwalitatieve nieuwbouwappartementen aan de Belgische Middenkust. 39

De realisatie van ruwbouw en afwerking is een dagelijkse uitdaging van een 70-tal vakbekwame medewerkers die instaan voor een vlotte en correcte opvolging van de verschillende projecten. Na de ruwbouw werkt Vastgoedgroep Degroote nauw samen met zijn vaste partners. Deze professionele en erkende onderaannemers maken samen met ons de residenties instapklaar. Dit alles leidt tot een voortreffelijke combinatie van bekwaamheid en ervaring die ver boven het gebruikelijke uitstijgt.

00127492-001-000.indd 39

9.

20/05/15 16:43


Vertigo

Terras Opp: . m²



Appartement met 2 slaapkamers 81/0101 - 81/0201 - 81/0301 - 81/0401*



*Wijkt af van het plan

Voorgevel Langestraat ✓ ✓ ✓ ✓

80 m2 appartement 11 m2 terras Appartement met zuidelijk georiënteerd hoekterras, inkijk op de groene binnentuin Energiezuinige residentie met vooruitstrevend E-peil Hoogwaardige keuken met granieten of composieten werkblad Strategische centrale ligging: op 200 m van de tramhalte Aanbod van meer dan 600 appartementen bij Vastgoedgroep Degroote



✓ ✓ ✓





Leefruimte APP. /.

Opp:  m²



Keuken





cv







Achtergevel

Inkom





wasm & droogk

Berging

Badkamer 



40





 







Slaapkamer 

Balkon

Opp: . m²





Wc





00127492-001-000.indd 40









Slaapkamer 

Balkon

Opp: . m²

20/05/15 16:43


Terras 

Opp: . m² 

Vertigo

Appartement met 2 slaapkamers 81/0102 - 81/0202 - 81/0302 - 81/0402







Leefruimte

Voorgevel Langestraat APP. /.

Opp:  m²

Keuken

✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓

83 m2 appartement 10 m2 terras Modieus woonappartement met terras van 2 m diep Ruime fietsenberging voorzien van 2 privatieve fietshaken Tijdloze architectuur – duurzame en innovatieve materialen Stad Oostende, levendige stad aan zee in de zomer én winter Eigen professionele verhuurdienst bij Vastgoedgroep Degroote

 









Wc 

Achtergevel 

Berging 

wasm & droogk

. m²



cv





Inkom



Badkamer





41















Slaapkamer 

Balkon

Opp: . m²

00127492-001-000.indd 41

Slaapkamer 

Balkon

Opp: . m²

20/05/15 16:43


Vertigo

Terras 

Opp: . m² 

Appartement met 2 slaapkamers 79/0101 - 79/0201 - 79/0301 - 79/0401







Leefruimte

APP. /.

Opp:  m²

Keuken 



. m²

42





Inkom





cv

Badkamer







Berging









wasm & droogk

✓ ✓ ✓ ✓

81 m2 appartement 10 m2 terras Luxe-appartement met groot terras en fraai zicht op de aangelegde binnentuin Ideaal als vaste bewoning in het centrum van Oostende Grote keuze luxueuze volkeramische vloeren 60 x 60 Op 500 m van de Kapellestraat, dé winkelstraat van Oostende Vastgoedgroep Degroote, meer dan 3000 appartementen opgeleverd.



✓ ✓ ✓



 







Wc

Achtergevel









Voorgevel Langestraat

Slaapkamer 

Balkon

Opp: . m²

00127492-001-000.indd 42

Slaapkamer 

Balkon

Opp: . m²

20/05/15 16:44


Vertigo

Appartement met 1 slaapkamer 

Inkom

79/0102 - 79/0202 - 79/0302 - 79/0402





Keuken



APP. /.

Opp:  m²







Wc



Leefruimte







✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓



Douche 



Berging



. m²











cv

wasm & droogk







50 m2 appartement 6 m2 terras Appartement met fraaie living met open keuken Energiezuinige residentie met vooruitstrevend E-peil Luxueuze badkamer met hoogwaardig badkamermeubel Op een boogscheut van de Visserskaai Aanbod van meer dan 600 appartementen bij Vastgoedgroep Degroote

Slaapkamer 

Terras



Opp: . m²



43 Voorgevel Langestraat

00127492-001-000.indd 43

Achtergevel

20/05/15 16:44


44

00127492-001-000.indd 44

20/05/15 16:44


Floormasters Vloer- & Wandbekleding

Floormasters, opgericht in september 2002 en deel uitmakend van Vastgoedgroep Degroote, is een speciaalzaak van meer dan 1.800 m2 met een diversiteit aan producten inzake vloer- en wandbekleding voor zowel particulieren als professionele klanten. De juiste vloer of wand kiezen voor uw woning is geen gemakkelijke opgave. Wenst u parket, laminaat of tegels? Bij Floormasters maakt u uit een uitgebreid én up-to-date assortiment vlot de juiste keuze. U vindt er de meest degelijke materialen zoals keramische tegels, laminaat, natuursteen, parket, arduindorpels, raamtabletten, … Bovendien kan u er ook terecht voor de nodige reinigingsproducten en afwerkingsonderdelen. Floormasters is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde. Onze alom bekende merken van vloer- en wandbekledingsmaterialen staan steeds garant voor een onberispelijke kwaliteit, Floormasters voor de scherpste prijs, met of zonder plaatsing. Onze medewerkers plaatsen niet zelf maar werken nauw samen met volleerde vakmensen die een jarenlange ervaring genieten. Beschouw uw vloeren en wanden als het kader rond een schilderij. Uw volledig interieur komt beter tot zijn recht wanneer het wordt voorzien van de bijpassende elementen. Kortom, we helpen u om de twee belangrijkste vloer- en wandvoorwaarden moeiteloos te vervullen: functionaliteit en schoonheid! Vraag daarom vrijblijvend uw offerte bij één van onze verkopers en laat u alvast adviseren door onze gespecialiseerde medewerkers om uw project te verwezenlijken. Het Floormasters-team verwelkomt u graag in zijn toonzaal, tot binnenkort!

45

Brugsesteenweg 101, 8450 Bredene Tel. 059/24 20 40 info@floormasters.be - www.floormasters.be Openingsuren: Ma - Vr 8h00-12h00 13h00-18h00 Za 10h00-17h00 Zon- & feestdagen gesloten

00127492-001-000.indd 45

20/05/15 16:44




Vertigo





Terras Opp: . m²

Ruime luxueus appartement met 3 slaapkamers 

79/0103 - 79/0203 - 79/0303 - 79/0403

*

Slaapkamer 



*Wijkt af van het plan 





✓ ✓ ✓ ✓ ✓

Leefruimte







Inkom





Wc



104 m appartement 16 m2 terras Stijlvol appartement met ruim zuidelijk georiënteerd hoek-terras van min. 2 m diep Voldoende garageboxen inhous en en ruime fietsenberging met 2 privatieve fietshaken Tijdloze architectuur – duurzame en innovatieve materialen Stad Oostende bruist van de activiteiten: de Hippodroom, Wellington Golf, Mu.ZEE,… Vastgoedgroep Degroote, uw vertrouwen meer dan waard.





✓ ✓ ✓

2

APP. /.





Douche

Opp:  m²

Keuken 







cv 

Berging





Badkamer

Voorgevel Langestraat

 











wasm & droogk

46



Wc



 

 





Achtergevel











Slaapkamer 

00127492-001-000.indd 46

Slaapkamer 

20/05/15 16:44


Vertigo

Luxueuze penthouse met 3 slaapkamers 79/0501 Terras 

Opp: . m²





Slaapkamer 













Leefruimte APP. /.

Opp:  m² 











Badkamer











wasm & droogk



150 m2 appartement 19 m2 terras Modieus penthouse met riant zonne-terras van min. 2 m diep Voldoende en ruime garageboxen inhouse Luxueuze keuken met 5 Miele toestellen Fraai zicht op de groene binnentuin Eigen professionele verhuurdienst bij Vastgoedgroep Degroote



✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓

dakvlakraam X



dakvlakraam X

Slaapkamer 

Slaapkamer 









CV-ruimte 

Badkamer 













.

cv





Berging Keuken





47 Voorgevel Langestraat

00127492-001-000.indd 47

Achtergevel

20/05/15 16:44


48

00127492-001-000.indd 48

20/05/15 16:44


Vertigo

Terras 

Opp: . m²

Penthouse met 2 slaapkamers



79/0502 dakvlakraam X









 

✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓

Inkom 



APP. /. Opp:  m²

Leefruimte

















cv













wasm & droogk

107 m2 appartement 8 m2 terras Luxe-penthouse met zuidelijk gelegen terras van min. 2 m diep Ideaal als vaste bewoning in het centrum van Oostende Grote keuze luxueuze volkeramische vloeren 60 x 60 Gelegen op 100 m van de Zeedijk Koop rechtstreeks van aannemer bij Vastgoedgroep Degroote



Slaapkamer 

Slaapkamer  

Badkamer









 





Voorgevel Langestraat

00127492-001-000.indd 49

Achtergevel

49

20/05/15 16:44




H

 













 Fietsen + kinderwagens



Box  



Box 









 Box 







Box 







Ø RW dakterras

Box 





















 

Ø



Box 





LIFT





Box 

Box 

Box 



 Sas







Autolift



Box  















   











Gasteller

 















 

 Sas



Afval

     



VLUCHTTRAP 







LIFT









 



 



H

 Sas

  







50





Box 

Box 







Box 

Box 





 





Box 



Box 

Garagecomplex - 1



Box 

 



 





 fietsen

Box 







 Box 

Box 





 

Box 

 fietsen



Box 

Vertigo



 fietsen

Box 

 VLUCHTTRAP RW terras

Langestraat

00127492-001-000.indd 50

20/05/15 16:44


51

00127492-001-000.indd 51

20/05/15 16:44


Realisaties 2014-2015

1.

2.

3.

1.

2.

3.

52

1. NORTH BEACH - Oostende ■ ■ ■ ■

00127492-001-000.indd 52

49 app. - 54 garages oplevering 2015 omzet: € 27.480.000 architect: Arcas Groep

2. QUEENS AVENUE - Middelkerke ■ ■ ■ ■

55 app. - 64 garages oplevering 2014 omzet: € 16.310.000 architect: Arcas Groep

3. NAUTICA I & II - Wenduine ■ ■ ■ ■

49 app. - 55 garages oplevering 2014 omzet: € 15.770.000 architect: Arcas Groep

20/05/15 16:44


Vastgoedgroep Degroote

5.

5.

53

4.

4. Waterview - Oostende ■ ■ ■ ■

00127492-001-000.indd 53

15 app. - 8 garages oplevering 2015 omzet: € 9.670.000 architect: Arcas Groep

6.

5. Antaris - Bredene ■ ■ ■ ■

14 app. - 14 garages oplevering 2015 omzet: € 3.525.000 architect: Arcas Groep

6.

6. KENNEDY - Oostende ■ ■ ■ ■

31 app. - 32 garages oplevering 2014 omzet: € 8.380.000 architect: Roland Vandecasteele

20/05/15 16:45


Condor

Torhoutsesteenweg 347-357, Oostende

54

00127492-001-000.indd 54

20/05/15 16:45


Condor verdiepingsplan - type 1 t.e.m. 4 Terras . m 



Slaapkamer

Leefruimte

Leefruimte

Leefruimte

Slaapkamer

Leefruimte

Slaapkamer Slaapkamer

Inkom

- opp:  m

- opp:  m



 

- opp:  m

- opp:  m

WC

LIFT







Inkom

WC





Badkamer





























  



Slaapkamer Slaapkamer





Terras . m

Terras . m





Terras . m



Terras . m

Terras . m

Inkom

LIFT

Badkamer

Inkom





 

- opp:  m



WC 

Leefruimte Leefruimte



















Terras . m



Slaapkamer

Terras . m

Slaapkamer

Slaapkamer



Slaapkamer

Slaapkamer



Slaapkamer

Slaapkamer



Terras . m



55



 

 



Badkamer

Leefruimte

Slaapkamer 

Terras . m



 



WC











Inkom





 

Leefruimte

Keuken 

Inkom



- opp:  m



WC





WC

Berging

H



Badkamer





 

Badkamer

- opp:  m

Berging







Inkom 



Inkom





/

 

Badkamer



Keuken











H

H



Berging

Berging





Berging



Berging - Keuken opp:  m

Keuken



Berging

WC

Badkamer

LIFT













H





Keuken







Keuken



Keuken



Berging

LIFT





WC







Badkamer

Terras . m 

Terras . m



Torhoutsesteenweg

00127492-001-000.indd 55

20/05/15 16:45


Condor





Tuin . m

Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers



351/0001 - 351/0002

* 

*Wijkt af van het plan

✓ ✓ Torhoutsesteenweg

✓ ✓

- opp:  m

80 m2 appartement 30 m2 terras Woonappartement met royaal terras van 2 m diep Residentie Condor, betaalbaar wonen in het centrum van Oostende Grote keuze luxueuze volkeramische vloeren 60 x 60 Stad Oostende, levendige stad aan zee in de zomer én winter Koop rechtstreeks van aannemer bij Vastgoedgroep Degroote



Leefruimte 

✓ ✓ ✓

Keuken











WC

Berging

56



Inkom





Badkamer Bad

 

Slaapkamer

00127492-001-000.indd 56

Slaapkamer

20/05/15 16:45


Tuin . m

Condor

Gelijkvloersappartement met 1 slaapkamer 347/0001 - 353/0002*





*Wijkt af van het plan

✓ ✓ ✓



Slaapkamer



✓ Torhoutsesteenweg 

/

Badkamer



Inkom

55 m2 appartement 31 m2 terras Appartement met riant zonneterras van min. 2 m diep Talrijke staanplaatsen en privatieve berging in de residentie Hoogwaardige keuken met granieten of composieten werkblad Oostende bruist van de evenementen in Kursaal, cc de Grote Post, Venetiaanse Gaanderijen,… Vastgoedgroep Degroote, een familiebedrijf met 40 jaar ervaring

WC

Berging







Keuken

- opp:  m



57

Leefruimte



Tuin m

00127492-001-000.indd 57

20/05/15 16:45


Oostende Kosmopolitische stad aan zee!

Al generaties lang vinden kunstenaars hun inspiratie in de stad van James Ensor en dat merk je

Lotto Kites International

aan het boeiende culturele leven. Oostende biedt meerdere bezienswaardigheden zoals talrijke

Vliegers in alle kleuren en vormen, bizarre figuren en traditiomusea, havens, zeilschip Mercator, het domein Raversijde, Casino Kursaal, knusse winkelstraten… nele kites kleuren de Oostendse hemel tijdens het 30ste vliegerDag en nacht, zomer en winter ontdekken toeristen en bewoners het zeer ruim aanbod aan culturele festival. U kunt deelnemen aan en toeristische activiteiten. het taiko-rokkaku gevecht, diverse initiaties en nachtvliegeren, of Oostende draagt de titel ‘Stad aan Zee’ en ‘De Konineen bezoekje brengen aan doorlopende workshops en gin der Badsteden’ met trots. En dat is niet zonder tentoonstellingen. Er staan ook een aantal ‘happy kite reden. De dienst toerisme heeft tenslotte een hele hours’ op het programma. Voor de kleintjes zijn er de sterke reputatie omdat het beleid en de besluitvorsnoepjesdropping en het kinderatelier. ming worden gevoerd samen met de privé sector. Geen voor de hand liggende keuze maar het betekent Oostende voor Anker wel dat de beslissingen gedragen worden door een veel breder draagvlak dan enkel de stad en haar Jaar na jaar is Oostende voor Anker ® dé aantrekkingstoeristische dienst. pool voor honderden schippers van klassieke

58

schepen. Het festival van de authentieke scheepvaart vindt niet alleen plaats op de kaaien maar er zijn ook tientallen animaties, demonstraties, optredens en tentoonstellingen op de pleinen en in de centrumstraten. Dit jaar wordt alles geconcentreerd rond het Mercator- en Montgomerydok. Deze 16 de editie staat in het teken van ‘redding op zee’.

Vastgoedgroep Degroote ondersteunt bewust deze strategische keuze en bouwt een nauwe en duurzame samenwerking uit met de dienst Toerisme. Tenslotte ambiëren wij dezelfde doelstelling: samen Stad Oostende promoten als een volwaardig kwaliteitsmerk! Tijdens de bruisende evenementen Springtij, Lotto Kites International, Oostende voor Anker, à l’Ostendaise en Winterijs is vastgoedgroep Degroote alvast van de partij.

“À l’Ostendaise”

Springtij Dit belevingsfestival biedt kinderen van 1 tot 14 jaar een breed luik van culturele, sportieve en muzikale activiteiten aan. Toerisme Oostende slaat hiervoor de handen in elkaar met alle culturele en toeristische actoren in Oostende: Cultuurcentrum De Grote Post, Kursaal Oostende, Dienst Cultuur, Vrijstaat O., Mu.Zee, Mu-zee-um, de Bibliotheek, Filmfestival Oostende en VVW Inside-Outside.

00127492-001-000.indd 58

Het festival neemt de hele stad over: de activiteiten worden op allerlei verschillende locaties georganiseerd en er is ook een centraal punt waar de bezoekers terecht kunnen voor informatie, randanimatie en een hapje en een drankje.

Met het project “à l’Ostendaise” worden de Oostendse chef-koks gestimuleerd om creatief aan de slag te gaan met de dagverse vis en schaaldieren uit de Noordzee. Naast de visvangst op zich wil men ook het vakmanschap van de visser in de kijker plaatsen. Tal van activiteiten worden hierrond georganiseerd, zoals het evenement ‘Kom Proeven’, maritieme wandelingen, ‘Aan Tafel Met’ de visser, initiaties ‘Vissen op Zee’ en infosessies aan de Visveiling… Zo plaatst Toerisme Oostende, samen met de Oostendse

vissers en chef-koks, de lokale vis én ook de minder gekende soorten uit het dagverse Noodzeeassortiment op een originele manier op de kaart.

Winterijs Het Wapenplein wordt overdekt met een doorzichtige tent van 2.600 m2 en vormt zo het unieke decor voor een magisch winterlandschap. Laat u verrassen door de prachtige decors, de betoverende verlichting en de feeërieke aankleding. Treed binnen en geniet van een drankje en een hapje. Of trek je liever de schaatsen aan? Aan u de keuze.

20/05/15 16:45


Lotto Kites International

Dikke Mathilde

Winterijs

59 Oostende voor Anker

Oostende voor Anker

“À l’Ostendaise”

00127492-001-000.indd 59

20/05/15 16:45


Condor

Terras . m

Gelijkvloersappartement met 1 slaapkamer 

347/0002 - 353/0001

✓ Torhoutsesteenweg ✓









55 m2 appartement 37 m2 terras Appartement met ruim terras Energiezuinige residentie met vooruitstrevend E-peil Tijdloze architectuur – duurzame en innovatieve materialen Uitstekend als investering met een bewezen huurrendement tot 4% Eigen professionele verhuurdienst bij Vastgoedgroep Degroote



✓ ✓ ✓ ✓



- opp:  m



WC

60

Inkom 





Badk kamer



Slaapkamer

00127492-001-000.indd 60

20/05/15 16:45


Condor

Slaapkamer

Appartement met 1 slaapkamer 

347/0101 - 347/0201 - 347/0301 - 247/0401 - 347/0501 353/0102 - 353/0202 - 353/0302 - 353/0402

Badkamer







WC 

Berging 



✓ ✓ ✓ ✓ ✓ Torhoutsesteenweg ✓ ✓

- opp:  m

55 m2 appartement 6 m2 terras Appartement met zonneterras Residentie Condor, betaalbaar wonen in het centrum van Oostende Luxueuze badkamer met hoogwaardig badkamermeubel Op 2 km gelegen van het pittoreske en authenthieke Stenedorp Vastgoedgroep Degroote, uw vertrouwen meer dan waard.



Keuken

Leefruimte

61





Terras . m 

00127492-001-000.indd 61

20/05/15 16:45


Terras . m 

Condor



Appartement met 2 slaapkamers 347/0102 - 347/0202 - 347/0302 - 347/0402 - 347/0505 347/0602 - 353/0101 - 353/0201 - 353/0301 - 353/0401

Slaapkamer





Slaapkamer

68 m2 appartement 16 m2 terras Appartement met 2 terrassen van 2 m diep Energiezuinige residentie met vooruitstrevend E-peil Hoogwaardige keuken met granieten of composieten werkblad Stad Oostende, levendige stad aan zee in de zomer én winter Aanbod van meer dan 600 appartementen bij Vastgoedgroep Degroote

WC



Torhoutsesteenweg

✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓







Badkamer  



Berging



- opp:  m

Leefruimte





62





Terras . m 

00127492-001-000.indd 62

20/05/15 16:45


63

00127492-001-000.indd 63

20/05/15 16:45


Terras . m



Condor

Appartement met 2 slaapkamers



351/0101 - 351/0201 - 351/0301 - 351/0401 351/0501 - 351/0601 - 351/0104 - 351/0204 351/0304 - 351/0404 - 351/0504

Leefruimte

- opp:  m

Keuken



79 m2 appartement 11 m2 terras Fijn woonappartement met terras van 2 m diep Talrijke staanplaatsen en privatieve berging in de residentie Tijdloze architectuur – duurzame en innovatieve materialen Uitstekend als investering met een bewezen huurrendement tot 4% Eigen professionele verhuurdienst bij Vastgoedgroep Degroote

Berging

Inkom 





Torhoutsesteenweg

✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓





Badkamer

64



WC

 





Slaapkamer

00127492-001-000.indd 64

Slaapkamer

20/05/15 16:45




Terras . m 

Condor

Appartement met 2 slaapkamers 351/0102 - 351/0202 - 351/0302 - 351/0402 - 351/0502 351/0602 - 351/0103 - 351/0203 - 351/0303 - 351/0403 351/0503

Leefruimte





- opp:  m

Torhoutsesteenweg





Keuken



Inkom

65





73 m2 appartement 16 m2 terras Luxe-appartement met 2 ruime terrassen Residentie Condor, betaalbaar wonen in het centrum van Oostende Grote keuze luxueuze volkeramische vloeren 60 x 60 Strategische centrale ligging: op 200 m van de tramhalte Vastgoedgroep Degroote, meer dan 3000 appartementen opgeleverd.



Badkamer WC

✓ ✓ ✓

Berging



✓ ✓ ✓ ✓







Slaapkamer

00127492-001-000.indd 65

Terras . m

Slaapkamer



20/05/15 16:46


Opening nieuw verkoopkantoor Vindictivelaan 21 te Oostende “Residentie Waterview” Vastgoedgroep Degroote heeft de laatste jaren hard ingezet op een optimale spreiding van zijn vastgoedprojecten. Zo zijn wij momenteel actief in 5 kustgemeenten en bestaat onze portefeuille uit 70% betaalbare appartementen met een prijsvork tot € 275.000 en 30% in het hogere segment. Met een totaal aanbod van meer dan 600 nieuwbouwappartementen aan de Belgische Middenkust zijn wij ervan overtuigd dat elke klant bij ons iets zal vinden dat perfect bij hem of haar past. Ook in het centrum van Oostende realiseren we de komende jaren enkele beeldbepalende projecten. Zo hebben we recentelijk de verkoop van Queens I en II opgestart, gelegen op het Hazegras in Oostende. Daarnaast kochten we eind 2013 de site Hotelschool gelegen aan de jachthaven/station. Momenteel zijn we samen met de stad Oostende de plannen voor dit stadsvernieuwend project aan het uittekenen. Het programma voor de site Hotelschool bestaat naast woonappartementen ook uit een gedeelte retail, hotelfunctie, assistentiewoningen en uiteraard voldoende parkeergelegenheid. Om deze projecten optimaal te ondersteunen, werd beslist om in de onmiddellijke omgeving een bijkomend verkoopkantoor te openen.

66

Met dit gloednieuw state-of-the-art verkoopkantoor zetten we alvast de professionele aanpak en de persoonlijke ongedwongen begeleiding verder.

Voor de totaalinrichting van dit verkoopkantoor werd bewust afgestapt van de klassieke etalages. De etalage wordt gekenmerkt door grote projectfoto’s. Daarnaast plaatsen we een intern verlichte maquette op 1/50ste en een “video wall” waar we onze belangrijkste projecten op een dynamische manier kunnen presenteren en indien nodig snel inspelen op de actualiteit van het moment. Eénmaal binnen in het kantoor kan u niet naast het 17-meter-lange verlichte kustbeeld kijken. Verder stellen wij alles in het werk om u als klant thuis te laten voelen in ons nieuw kantoor. Om dit gevoel nog meer te onderstrepen werd dit kantoor uiterst warm en huiselijk aangekleed door onze binnenhuisarchitect. Kom en ontdek ons uniek, nieuw verkoopkantoor en dito vastgoedprojecten waar toparchitectuur, hoogwaardige kwaliteitsafwerking en ver doorgedreven personalisatie geen holle woorden zijn. Droomt u van een verblijf aan zee mét de hoogste afwerking én aan betaalbare prijzen? Vastgoedgroep Degroote bewijst reeds jaren dat deze zeldzame combinatie wél kan. Laat u verleiden door een bezoek aan ons uniek informatiekantoor te Oostende. Tot binnenkort, ook welkom op zondag!

David Degroote Hoofd commerciële dienst

openingsuren: ma - di - do - vr: 09.00-12.00 u l 14.00-18.00 u wo: op afspraak l op afspraak za: 10.00-12.00 u l 14.00-18.00 u zo: 14.00-18.00 u tel.: 059 70 80 90 www.vastgoed-degroote.be

66

00127492-001-000.indd 66

20/05/15 16:46


00 u praak 00 u 00 u

Ontdek het kantoor van de toekomst vanaf april 2015 Om onze technologische innovaties optimaal te ondersteunen kochten we twee krachtige IMac Retina 5 K computers. Dit laat ons toe uiterst dynamisch om te springen met onder meer onze video-wall.

Zeg niet zomaar bureautafel tegen een bureautafel ontworpen door Jean Nouvel. Het werkblad meet 3 op 1 meter en heeft een massieve randafwerking. De top is bekleed met es fineer en ingekleurd naar Amerikaanse noot met massieve look.

Om uw comfort in de sfeervol ingerichte zithoek te optimaliseren kozen we voor echte designklassiekers, drie clubzetels van Le Corbusier.

"Ik wil de grandeur van de werkplek onderstrepen", zei ontwerper Vincent Van Duysen. "De kleuren van de bekleding, het onderstel, de armleuningen en het zijprofiel worden volledig op elkaar afgestemd, waardoor een volledig monochrome bureaustoel ontstaat."

95

67

Dankzij de 3D-maquette van Residenties Queens I & II krijgt u ongetwijfeld nog meer voeling met dit stadsvernieuwend project.

Inspelen op de actualiteit in woord maar ook in beeld! Op onze video-wall, van 230cm bij 410cm krijgt u o.a. zicht op de belangrijkste projecten en gebeurtenissen bij Vastgoedgroep Degroote.

67

00127492-001-000.indd 67

20/05/15 16:46


Condor

Terras . m



353/0501



LIFT  

- opp: m

Slaapkamer

H



Keuken







Inkom 











Badkamer

Leefruimte



WC

68



✓ Torhoutsesteenweg

81 m2 appartement 47 m2 terras Luxe-appartement met 2 ruime terrassen waarvan één terras zuidelijk georiënteerd Energiezuinige residentie met vooruitstrevend E-peil Luxueuze badkamer met hoogwaardig badkamermeubel Oostende bruist van de evenementen: Vurige Maandagen, Theater aan zee, Winterijs, … Aanbod van meer dan 600 appartementen bij Vastgoedgroep Degroote



✓ ✓ ✓





Appartement met 2 slaapkamers

Berging

Slaapkamer 







Terras . m



00127492-001-000.indd 68

20/05/15 16:46


Condor





Appartement met 2 slaapkamers

Terras . m

Slaapkamer

351/0603



Keuken

✓ ✓ ✓ ✓









Berging

LIFT 





- opp:  m



Inkom





Badkamer



Torhoutsesteenweg

87 m2 appartement 70 m2 terras Woonappartement met riante terras van 3 m diep Talrijke staanplaatsen en privatieve berging in de residentie Tijdloze architectuur – duurzame en innovatieve materialen Stad Oostende bruist van de activiteiten: de Hippodroom, Wellington Golf, Mu.ZEE,… Vastgoedgroep Degroote, uw vertrouwen meer dan waard.







WC

H





Leefruimte



 

69

Slaapkamer



Terras . m





00127492-001-000.indd 69

20/05/15 16:46


Condor

Terras Terras . m  

. m

 

 

Slaapkamer Slaapkamer

Duplex-appartement met 2 slaapkamers 347/0601

 

 

Keuken Keuken

 

Berging Berging

 

 

 

 

 

 

Berging Berging

✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓

- - opp: m  opp: m

 

 

WC WC

- -

   

 

104 m2 appartement 33 m2 terras Riant duplex-appartement met terras Centrumlocatie, ideaal als investering of tweede verblijf Tijdloze architectuur – duurzame en innovatieve materialen Strategische centrale ligging: op enkele meters van het openbaar vervoer Eigen professionele verhuurdienst bij Vastgoedgroep Degroote

 

Badkamer Badkamer

Slaapkamer Slaapkamer

 

Torhoutsesteenweg

 

70

Leefruimte Leefruimte

   

 

Terras

Terras . m . m

 

Terras Terras . m

. m

 

00127492-001-000.indd 70

20/05/15 16:46


71

00127492-001-000.indd 71

20/05/15 16:46


Condor



Terras . m



Dakappartement met 2 slaapkamers 351/0701

Slaapkamer







Keuken

Badkamer

Berging

 





WC



opp:  m -

Leefruimte 













85 m2 appartement 51 m2 terras Dakappartement met zonneterras van 2 m diep Voldoende en ruime staanplaatsen in de residentie Grote keuze luxueuze volkeramische vloeren 60 x 60 Stad Oostende, levendige stad aan zee in de zomer én winter Koop rechtstreeks van aannemer bij Vastgoedgroep Degroote



Torhoutsesteenweg

✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓



Slaapkamer



72



Terras . m



00127492-001-000.indd 72

20/05/15 16:46






Condor

Terras . m

Dakappartement met 1 slaapkamer 351/0702 





Berging



Badkamer

✓ ✓ ✓ ✓

Slaapkamer WC



Torhoutsesteenweg

Keuken

opp:  m -

✓ ✓



57 m2 appartement 27 m2 terras Dakappartement met fraai terras Centrumlocatie, ideaal als investering of tweede verblijf Hoogwaardige keuken met granieten of composieten werkblad Uitstekend als investering met een bewezen huurrendement tot 4% Vastgoedgroep Degroote, een familiebedrijf met 40 jaar ervaring

Leefruimte



73

Terras . m  

00127492-001-000.indd 73

20/05/15 16:46


Vrijheidsstraat

Condor





















garagecomplex gelijkvloers









A













































Garages



















































Vuilnis

Tuin . m

Tuin . m



Tuin . m



Tuin . m

Tuin . m

Tuin . m

Berging 

Berging 













- opp:  m

Leefruimte

- opp:  m

- opp:  m

Berging 







Slaapkamer









Leefruimte Berging 









/







/

LIFT

LIFT

Berging 







 



Inkom











Badkamer





Berging 





- opp:  m











  



 



74





Inkom

Badkamer







Berging 

Tellers water









Badkamer

Badkamer

Inkom



Inkom 









Keuken

WC

Tellers elektriciteit

Badkamer







Badkamer













Berging

H



H



Berging

H



WC

WC

Inkom - A opp:  m











- opp:  m































WC









Berging

Keuken

WC Keuken

LIFT

Tellers water



H

Berging 











fietsen  kinderwagens





 EI /



LIFT



Keuken



WC

Berging







/ 



Leefruimte

Tellers gas 



 

 



























Leefruimte

Slaapkamer Slaapkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

Torhoutsesteenweg

00127492-001-000.indd 74

20/05/15 16:46


75

00127492-001-000.indd 75

20/05/15 16:46


Waterfront Rederskaai 33-34 te Zeebrugge

Eén van de laatste nieuwbouwresidenties op de zuidelijk gelegen Rederskaai mét zicht op de jachthaven. Een absolute toplocatie ! Wij voorzien hier 14 ruime woonappartementen en 19 garageboxen/staanplaatsen. Dankzij zijn zuidelijke ligging, grote raampartijen en 2 meter diepe terrassen genieten alle appartementen van een maximale lichtinval. Om het wooncomfort te optimaliseren, zijn er ruime privatieve kelderbergingen voorzien. De grote fietsenberging op het gelijkvloers heeft zijn eigen uitgang op de Rederskaai. Dit draagt bij tot de duurzaamheid van het gebouw. Ieder appartement voldoet aan de strengste reglementeringen betreffende thermische en akoestische isolatiewaarden. Elke keuken is uitgerust met een granieten of composieten werkblad en Miele huishoudtoestellen. Verder biedt dit topproject luxueus uitgeruste badkamers, een ruime keuze aan topvloeren, … Vastgoedgroep Degroote is naast bouwheer en promotor ook aannemer van dit project.

76

Dit zorgt voor een persoonlijke en directe aanpak zodat wij samen uw droomappartement optimaal kunnen personaliseren.

76

00127492-001-000.indd 76

20/05/15 16:46


Slaapkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

Slaapkamer



Slaapkamer

Slaapkamer

 







Waterfront Verdiepingsplan type 1 t.e.m. 4

 

LIFT





WC

WC



 



Badkamer









LIFT

Badkamer









WC













 





Terras  m





Terras  m

Inkom





Berging









Badkamer

Berging

Inkom

Berging

Inkom

H







/  m 





/  m

Leefruimte

77

Leefruimte 





Terras  m 

Terras m

 





Terras  m







Badkamer





/  m

Leefruimte

Keuken



Keuken





Keuken







H

Rederskaai

00127492-001-000.indd 77

20/05/15 16:46


78

00127492-001-000.indd 78

20/05/15 16:47


Zeebrugge Een bijzondere driehoeksverhouding

Waterfront

‘De zee neemt en de zee geeft’ is een aloud gegeven waaraan Brugge in de middeleeuwen haar handel en rijkdom te danken heeft. Het is de natuur die aan de grondslag ligt van het huidig culturele patrimonium en meteen ook van de toeristische troeven van deze Werelderfgoedstad. Met dank aan het Zwin, de Brugse toegang tot de zee, die succesvolle export mogelijk maakte. Zelfs toen de zee zich terugtrok en de mens van het achterland een schitterend poldergebied maakte, vormde men de kleigrond om tot baksteen om er stadspoorten, kerken en monumenten mee te bouwen. De cisterciënzers, de grote promotoren van de baksteengotiek, vestigden zich in Lissewege en zetten de toon. Het witte polderdorp bij de zee bood toen reeds onderdak aan devote pelgrims op weg naar Santiago de Compostela. Maar de zee wou haar plek weer heroveren in het belang van Brugge.

Einde 19de eeuw werden de plannen voor een zeehaven concreet. Lissewege trok zich terug in het hinterland, Brugge verschafte zich via het Boudewijnkanaal eindelijk weer een toegang tot de zee en de kust kreeg er met Zeebrugge een nieuwe badstad bij! Een win-winsituatie! Ondertussen groeide de zeehaven van Brugge uit tot een wereldhaven van formaat, is het strand nergens zo breed en wordt er in Zeebrugge op alle niveaus culinair genoten dankzij de zeemijn en de actieve vissershaven. Ongeacht of je in een gerenommeerd restaurant aanschuift of een pint met een ‘pote geirnoars’ bestelt. Wat uit Zeebrugge komt, smaakt.

79

00127492-001-000.indd 79

20/05/15 16:47


Slaapkamer



Slaapkamer 



33/0101 - 33/0201 - 33/0301 - 33/0401 34/0101 - 34/0201 - 34/0301 - 34/0401







WC





Appartement met 2 slaapkamers



Waterfront

Terras  m



Rederskaai

✓ ✓ ✓ ✓

80 m2 appartement 9 m2 terras Luxe-appartement met 2 terrassen waarvan één met zuidelijke oriëntatie De grote fietsenberging, gelegen op het gelijkvloers heeft zijn eigen uitgang op de Rederskaai Luxueuze badkamer met hoogwaardig badkamermeubel Absolute toplocatie: zicht op de prachtige jachthaven Koop rechtstreeks van aannemer bij Vastgoedgroep Degroote

Berging

Inkom



✓ ✓ ✓





Badkamer

Keuken





/  m

80

Leefruimte 





Terras  m

00127492-001-000.indd 80

20/05/15 16:47


Waterfront

Slaapkamer





Slaapkamer



Appartement met 3 slaapkamers 

33/0102* - 33/0202 - 33/0302 - 33/0402 *Wijkt af van het plan





WC









✓ ✓ ✓





Badkamer Berging

Inkom

✓ Rederskaai





✓ Keuken

/  m

112 m2 appartement 11 m2 terras Luxe-appartement met een extra-large terras van min. 2 m diep Talrijke garageboxen en privatieve bergingen in de residentie Hoogwaardige keuken met granieten of composieten werkblad Zeebrugge is genieten van het maritieme leven: talloze visrestaurants, de wekelijkse vismarkt, … Vastgoedgroep Degroote, een familiebedrijf met 40 jaar ervaring



Badkamer



81

Leefruimte 





Slaapkamer



00127492-001-000.indd 81



Terras  m

20/05/15 16:47


Waterfront

Terras  m



Penthouse met 3 slaapkamers 34/0501



 

Keuken

Douche 

Berging















Badkamer

 













✓ Rederskaai

123 m2 appartement 78 m2 terras Royaal penthouse met 2 riante terrassen, waarvan één met zuidelijke oriëntatie Een toplocatie: ideaal als investering of tweede verblijf Tijdloze architectuur – duurzame en innovatieve materialen Zicht op de zuid gelegen Rederskaai met zicht op de jachthaven Eigen professionele verhuurdienst bij Vastgoedgroep Degroote



✓ ✓ ✓

Slaapkamer



Slaapkamer

wc

/  m





Slaapkamer

Leefruimte 



82





00127492-001-000.indd 82

Terras  m

20/05/15 16:47


Waterfront

Appartement met 1 slaapkamer



Terras  m

34/0502

Badkamer

 

/







✓ ✓ ✓



LIFT

Slaapkamer

✓ Rederskaai 





wc

✓ ✓

H



61 m2 appartement 51 m2 terras Luxueus penthouse met 2 riante terrassen, waarvan één met zuidelijke oriëntatie Garageboxen, staanplaatsen en privatieve kelderberging in house Luxueuze keuken met 5 Miele toestellen Een absolute toplocatie: zicht op de prachtige jachthaven Vastgoedgroep Degroote, uw vertrouwen meer dan waard.





Berging

/ opp:  m

Leefruimte

Keuken 

83





00127492-001-000.indd 83

Terras  m

20/05/15 16:47


Gelijkvloers





Waterfront 

































 







LIFT













LIFT

















84







AUTOLIFT













 

fietsen 















 Vuilnis





Rederskaai

00127492-001-000.indd 84

20/05/15 16:47
















Kelder

























LIFT



LIFT





























Waterfront

 



BERGING 















BERGING 

85



BERGING 



BERGING 







AUTOLIFT

sas



Tellers elektriciteit





BERGING 



BERGING 





Tellers gas





Tellers water

BERGING 

Machine kamer





BERGING 



BODEM -.m



Rederskaai

00127492-001-000.indd 85

20/05/15 16:47


Exclusieve zeedijkresidentie North Beach Opgeleverd zomer 2015

Zeedijk - Duinenstraat, Oostende

86

00127492-001-000.indd 86

20/05/15 16:47






Terras Opp. , m





 









Badkamer

Slaapkamer 

Slaapkamer 

Slaapkamer 



Glazen deur





Douche









Wc





Wc





Keuken





Inkom

Inkom





Badkamer







Berging



Douche

wasm



cv

cv



wasm



Berging











Keuken





Inkom



Badkamer 



Wc

Nachthal





Leefruimte

cv



Keuken

Berging

Slaapkamer 



wasm

Leefruimte

Slaapkamer 



Slaapkamer 

LIFT





Douche







Leefruimte





Slaapkamer 







Terras Opp. , m



Terras Opp. ,m

20/05/15 16:47 00127492-001-000.indd 87



 

3  

 Glazen deur



 

 

2



Glazen deur

met 2 slaapkamers 94 m2 groot 18 m2 terras € 345.000 





 

■ ■ ■ ■ 



3 Doorloopappartement   



 

met 3 slaapkamers 116 m2 groot 17 m2 terras € 485.000 

1 Hoekappartement 



 

■ ■ ■ ■   

  

87  



2 Hoekappartement  

met 2 slaapkamers 98 m2 groot 16 m2 terras uitverkocht ■ ■ ■ ■ 

Terras Opp. ,m

1



Typeverdiep blok Zeedijk 

Zeedijk


Aannemer | Bouwheer | Promotor | Verkoper Troonstraat 60, 8400 Oostende, België T 059 80 91 91 - F 059 80 54 54 info@vastgoed-degroote.be www.vastgoed-degroote.be

VANDECASTEELE ROLAND Architect Architectenbureau bvba Waterhoenlaan 4 - 8400 Oostende, België T 059 26 77 82 r.vdc@telenet.be

Architecten Arcas groep Natiënlaan 75a, 8300 Knokke-Heist, België T 050 62 03 00 - F 050 62 04 00 info@arcas.be

88

www.arcas.be

Stabiliteitsingenieur bouwkundig studiebureau Gistelsteenweg 267, 8490 Jabbeke, België T 050 37 67 00 - F 050 37 67 01 info@cobe.be www.cobe.be

00127492-001-000.indd 88

20/05/15 16:48

Profile for Vastgoedgroep Degroote

Brochure Bristol - Vertigo - Condor - Waterfront  

Brochure Bristol - Vertigo - Condor - Waterfront