Page 1

astgoedgroep Degroote is reeds 40 jaar succesvol actief in de appartementsbouw aan de Belgische kust met een productie van ca. 180 appartementen op jaarbasis. Als toonaangevende vastgoedgroep, actief in de bouw en hotelsector, genereren wij met 200 gedreven werknemers een omzet van meer dan € 60 miljoen. Dankzij de grote vraag naar kustappartementen hebben wij ons vastgoedgoedaanbod op korte termijn (450 app.) en vastgoedaanbod op middellange termijn (650 app.) aanzienlijk uitgebreid.

In functie van onze sterke groei, zoeken wij voor onmiddellijke indiensttreding:

PROJECTMANAGER m/v Functie: U coördineert op een zelfstandige en efficiënte manier diverse omvangrijke nieuwbouwprojecten binnen de groep. U draagt de eindverantwoordelijkheid over het volledige bouwtraject d.w.z vanaf het optekenen van de plannen t.e.m. de finale oplevering. Dit houdt eveneens in dat U ervoor zorgt dat het project binnen het budget en vooropgestelde timing gerealiseerd wordt, alle contractonderhandelingen met onderaannemers zijn eveneens uw bevoegdheid. Profiel: U hebt een hoger technisch profiel (Ingenieur) met min. 5 jaar ervaring. U beschikt in uw voortrekkersrol over goede organisatie- en leidersvaardigheden. U bent cijfermatig sterk en punctueel.

PREVENTIEADVISEUR NIV. III / TECHNISCH BEDIENDE m/v Functie: U bent verantwoordelijk voor de interne preventiedienst. Aansluitend geeft u administratieve ondersteuning aan de technische dienst en aan de dienst na-service. Profiel: U bent preventieadviseur niv. III en beschikt over de meest actuele kennis hiervan. U kan deze in de praktijk vlot toepassen binnen de context van het intern beleid. U bezit sterke administratieve en organisatorische eigenschappen. Met uw klantvriendelijkheid bent u op kantoor een versterking voor de dienst na-service.

PROJECTLEIDER AFWERKING m/v

WIJ BIEDEN: Een dynamisch & solide familiebedrijf met een sterke reputatie in de sector. Ruimte voor nieuwe initiatieven binnen dit sterk groeiend en toonaangevend bedrijf. Een correcte verloning in functie van ervaring en behaalde doelstellingen. Een bedrijfswagen, tankkaart, gsm, groepsverzekering, behoren tot de mogelijkheden.

Functie: U bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van de totale afwerking van de nieuwbouwprojecten. U fungeert als aanspreekpunt voor de klanten evenals de onderaannemers. U verzekert de correcte praktische uitvoering van meerdere bouwprojecten. Profiel: U hebt een opleiding in de bouw (bv. Bachelor of Assistent-Architect) en min. 2 jaar ervaring. U bent communicatief naar klanten en onderaannemers toe. U geeft blijk van goede organisatorische capaciteiten.

FRONT DESK RECEPTIONIST m/v Functie: U bent integraal verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. In deze functie verzorgt u op een uiterst professionele manier het eerste contact met de klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda’s vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. Profiel: U bent vriendelijk, voornaam en klantgericht. Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket heeft voor u geen geheimen. U houdt van punctueel werk en weer ook uw gestelde deadlines te respecteren. U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamspeler.

BEDRIJFSJURIST VASTGOED m/v Functie: U bent verantwoordelijk voor de contracting binnen onze vastgoed- en bouwafdeling. U volgt onze juridische dossiers punctueel op vanuit het “problem-solving” principe. De opvolging van vergunningprocedures, verzekering dossiers en complexe notariële bewerkingen worden eveneens door u behartigd. Als dossierverantwoordelijke bent u dé draaischijf tussen Vastgoedgroep Degroote en onze externe adviseurs. Profiel: U bent (notarieel) jurist / Master in de Rechten met een relevante ervaring van min. 3 jaar ervaring in het Vastgoed. U bent een doorzetter en werkt resultaatgericht.

AANKOPER GRONDEN / VERKOPER m/v Functie: U werkt afwisselend in de dienst aankoop en verkoop. U gaat op zoek naar bouwgronden in de regio middenkust geschikt voor appartementsbouw. U bouwt een netwerk uit en weet het compromis efficiënt af te sluiten. Daarnaast bent u volwaardig lid van de dienst verkoop en informeert u onze klanten optimaal in hun aankoopproces. U behandelt het dossier tot het ondertekenen van de verkoopovereenkomst. Profiel: Een sterke commerciële persoonlijkheid die geduld kan opbrengen om met voldoende achtergrond en inzicht te onderhandelen op lange termijn. U hebt minstens drie jaar ervaring in de vastgoedsector.

Interesse? gudrun@vastgoed-degroote.be Troonstraat 60 | 8400 Oostende | 059 80 91 91 vastgoedgroep-degroote.be

Vastgoedgroep Degroote