Issuu on Google+

     

Exam

: IBM 000-924

Title

: IBM Maximo V5 Implementation

Version : R6.1

www.Prepking.com     


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com     


1. Which three are contained in the Safety Plans application? (Choose three.) A. Job Plan B. Hazard(s) C. Attached Documents D. Equipment or Location E. Condition Monitoring Point Answer: BCD

2. Which two types of locations can be created in MAXIMO's Location application? (Choose two.) A. Repair B. Salvage C. Equipment D. Work Order Answer: AB

3. Which three steps are involved in transferring an item between storerooms using the Issues and Transfers application? (Choose three.) A. select items for transfer B. perform a Transfer In transaction C. perform a Transfer Out transaction D. perform a material receipt to the storeroom E. select the Work Order, Location, or GL Account code Answer: ABC

4. How should you create a Primary System in the Locations application? A. It is created automatically. B. enter it in to the System area C. use the System toolbar button D. click Select Action | Manage Systems

www.Prepking.com     


Answer: D

5. Which two fields are required on the Preventive Maintenance (PM) main screen to generate a Work Order? (Choose two.) A. Route B. Supervisor C. Next Job Plan D. Work Order Status E. Location, Equipment, or GL Account Answer: DE

6. What are three steps for entering Problem, Cause, and Remedy Codes on a Work Order? (Choose three.) A. click the Failure Reporting tab and enter the codes B. enter Problem, Cause, and Remedy Codes on the Work Order main tab C. enter the Failure Class and Problem Code on the Work Order main screen, click the Failure Reporting tab, and enter the Cause and Remedy Codes D. if the Failure Class is present, enter the Problem Code on the Work Order main screen, click the Failure Reporting tab, and enter the Cause and Remedy Codes Answer: ACD

7. Which application is used to modify delivered MAXIMO reports? A. BRIO Workbench B. Actuate ReportCast C. eReport Designer Professional D. Actuate Administrative Desktop tool Answer: C

8. Which application can move equipment to another location or equipment parent? A. Inventory

www.Prepking.com     


B. Equipment C. Work Request D. Issues and Transfers Answer: B 9. Which three data elements does the Equipment record store? (Choose three.) A. serial number B. model number C. installation date D. replacement date Answer: ABC

10. What is the best action to create a Work Order when additional work is required? A. select the Work Order in question; click Select Action | Duplicate Work Order B. select the Work Order in question; click Select Action | Generate Follow-up Work C. select the Work Order in question; write down the Work Order number; click the New Work Order icon; write in the original Work Order number in the Originating WO field D. select the Work Order in question; go to the Work Order field and copy the Work Order number; click Select Action | Duplicate Work Order; copy the original Work Order number in the Originating WO field Answer: B

11. Which two applications use Calendars?

(Choose two.)

A. Labor B. Quick Reporting C. Inventory Reorder

www.Prepking.com     


D. Work Order Tracking Answer: AD

12. Which statement is true about Equipment records that have an Item number assigned? A. They must have subassemblies. B. They are rotating pieces of equipment. C. They may not be sent to a repair location. D. There are no other pieces of equipment with that item number. Answer: B

13. Which two statements are true when selecting Failure Class and Problem Codes in the Work Order Tracking application? (Choose two.) A. If the Problem Code is empty and Failure Class is not empty, you click the Select Value button in the Problem Code field to choose a Problem Code. B. If the Failure Class is empty and the Problem Code field is not empty, you click the Select Value button in the Failure Class field to choose a Failure Class. C. If the Problem Code is empty and the Failure Class field is also empty, you click the Select Value button in the Problem Code field to choose a Problem Code. D. If the Failure Class is empty and the Problem Code field is empty, you click the Select Value button in the Failure Class field to choose a Failure Class and you click the Select Value button in the Problem Code field to choose a Problem Code. Answer: AD

14. How should you create a PO from a PR in the Purchase Order application? A. use the Create PO from PR function B. use the Select Ordered Items function C. use the View all PR Line Items function D. use the Copy PR Line Items to PO function Answer: D

www.Prepking.com     


15. You decide to send a report via e-mail from the Actuate Request page. Which two options are available? (Choose two.) A. type in e-mail address(es) to which the report is sent B. type in e-mail address(es), select your e-mail system, and send your report C. select one or many e-mail addresses from the available MAXIMO e-mail addresses D. select your e-mail system (for example, Netscape, Outlook, Lotus Notes), type the e-mail address(es), and send your report Answer: AC

16. Which three PM triggering criteria are supported in MAXIMO? (Choose three.) A. days B. hours C. weeks D. quarterly E. meter readings Answer: ACE

17. What is the valid range for Work Order Priority for an out-of-the-box MAXIMO installation? A. A - Z B. 0 - 9 C. 0 - 99 D. 0 - 999 Answer: D

18. Which PM triggering criteria combination is supported in MAXIMO? A. days and months B. weeks and hours C. time and meter reading D. high reading and low reading Answer: C

www.Prepking.com     


19. Which tab on the PM application is used to define parent/child relationships between PM records? A. PM B. Frequency C. Master PM D. PM Hierarchy E. Job Plan Sequence Answer: D

20. What does the Work Order status of WMATL indicate? A. waiting for material B. waiting for material to be planned on the Work Order C. waiting for material to be released from the warehouse D. waiting to approve material requirements on the work order Answer: A

21. Which application assigns individuals to calendars? A. Labor B. Calendars C. Resources D. Work Orders Answer: A

22. Which MAXIMO application should you use when using a PCard to make a purchase? A. Inventory B. Purchase Orders C. Desktop Requisitions D. Purchase Requisitions Answer: C

www.Prepking.com     


23. You are generating Work Orders from the PM application. Which three choices will cause the process to fail? (Choose three.) A. invalid GL Account B. invalid Operation ID C. invalid financial period D. insufficient on-hand materials E. lack of a storeroom for a planned item Answer: ACE 24. Which two benefits are provided by the Copy PR Line Items to PO function?

(Choose two.)

A. displays all PR Line Items B. allows you to update the PO status C. displays all PR Line Items for approved PRs D. enables you to consolidate multiple PRs for a specific Vendor into a single new PO Answer: CD

25. How does having an item assigned to an Equipment record facilitate tracking cost by equipment rather than location? A. Equipment with an item number carries purchase cost only. B. Equipment with an item number carries costs to non-operating locations. C. Equipment without an item number carries costs to non-operating locations. D. Equipment with an item number does NOT carry costs to operating locations. Answer: B

26. In which MAXIMO module are Asset Catalog templates created and maintained? A. Inventory Module B. Resource Module C. Equipment Module D. MAXIMO Control Center Answer: D

www.Prepking.com     


27. Which MAXIMO function initiates the generation of Condition Monitoring triggered Work Orders? A. the WOGEN function B. It is done automatically. C. the PMWogenCronTask in MXServer.Properties D. the Generate Work Order option in the Condition Monitoring Action function Answer: D

28. Which three steps occur during the set up of a route? (Choose three.) A. enter the Route Description B. enter both the Location and Equipment C. enter the Route number or identifier if necessary D. after clicking New Row, select an Equipment or Location identifier for each stop Answer: ACD

29. You generate the PM Work Order when a route is applied to the PM. What is the output? A. a single PM B. a single Work Order C. a simple Work Order hierarchy D. a Work Order with a different operation for each piece of equipment on the route Answer: C

30. What are three benefits of assigning Failure Class to an Equipment record? (Choose three.) A. forces the users to report Failures B. provides ability to do Failure Analysis C. allows for consistent coding of Failures D. allows for consistent costing of Failures E. allows for automatic checking on whether a problem has been reported Answer: BCE

31. What must be specified before a Work Order can be created by the Condition Monitoring application?

www.Prepking.com     


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/000-924.htm


Pass4sure 000-924 dumps