Page 36

Ne spreglejte na TV Vaš kanal VAŠ KROG - pogovorna oddaja na TV Vaš kanal Zdravje je! Božič, praznik luči

Janez Gril, Prijetni spomini na božič V ponedeljek, 22. decembra, ob 20. uri Prelat dr. Janez Gril, ravnatelj škofije Novo mesto, se dobro spominja, kako so nekdaj praznovali božič. Danes ga praznuje delovno, vedno v stiku z ljudmi, še zdaj pa so živi spomini iz otroštva. Letos ga bo praznoval v škofijski družini, zvečer ima polnočnico v Ždinji vasi, ob polnoči pa bo že v novomeški stolnici.

Tinkara Kovač, Skoraj 18 let na sceni

Kako obogatim?

V ponedeljek, 29. decembra, ob 20. uri Rockerica s flavto, z zadnjim vidnejšim uspehom na Eurosongu, kjer je poleg novih izkušenj pridobila tudi veliko tujih oboževalcev in mednarodnih sodelovanj ter nastopov v tujini, bo naredila povzetek letošnjega bogatega leta in svoje že skoraj 18- letne kariere.

V torek, 23. decembra, ob 21. uri V oddaji Božič, praznik luči bo govor o izvorih praznovanja, o notranjih občutenjih tega časa, o naravnih pojavih in njihovi simboliki, skratka o globljem pomenu luči oziroma svetlobe v človekovem življenju. Gostja bo Barbara Škarja, ki se nenehno izobražuje na področju ezoterike in duhovnosti.

V torek, 30. decembra, ob 21. uri Kako obvladati in dobiti pregled nad svetovnim trgom? Je inovator odvisen od bank in posojil? Gostja oddaje bo prof. dr. Ana Krajnc, ki se največ posveča ljudem. Izobraževanje raziskuje in inovativno vpeljuje novosti z namenom, da bi izobraževanje omogočilo ljudem kakovostnejše življenje, razvijalo njihovo zavzetost za demokratične odnose in trajnostni razvoj v skupnosti.

Novo mesto, športno mesto Delavske športne igre

Obrazi z jadrana na TV Vaš kanal

V ponedeljek, 29. decembra, ob 20:30 Agencija za šport Novo mesto je letos uspešno izvedla 54. Delavske športne igre, na zaključni slovesnosti pa so podelili priznanja v posameznih športnih panogah ter razglasili tudi naj športnika in naj športnico. Delavske športne igre bodo tudi tema nove oddaje Novo mesto, športno mesto.

Skupaj za mamograf Večer hrvaške glasbe

Glasba povezuje v srcu dobro misleče ljudi, ki so pripravljeni pomagati pomoči potrebnim. To je sporočilo četrtega dobrodelnega koncerta, ki so ga pripravili v društvu Zdravje za Posavje z namenom zbiranja sredstev za nakup mamografa, ki bo omogočil kakovostnejšo diagnostiko in mber obravnavo, pacientom 29. dece uri ob 21. pa prijaznejšo oskrbo.. Reportažo z dogodka je posnela ekipa TV Vaš kanal.

36

Vaš mesečnik

Praznična jubilejna oddaja

Moja sLOVEnščina

V torek, 30. decembra 2014, vas ob 20.30 vabimo k ogledu jubilejne, 50. oddaje Moja sLOVEnščina. Z njo zaključujemo pestro in zanimivo leto, v katerem smo Slovenci bogatejši za nov jezikovni priročnik. Kot se za medpraznični čas spodobi, bo – tako obljublja avtorica in voditeljica Irena Potočar Papež – oddaja nekoliko lahkotnejša in vsebinsko usklajena z datumom predvajanja. Dobri decembrski mož bo prinesel v studio tudi nekaj daril, namenjenih vam. V potrošniško naravnani mber družbi pa je pomemb30. dece 0 no tudi to, da … vstoob 20:3 pnine ni, zato bodite z nami tudi VI.

Jože in Mitja sta z Adriinim avtodomom odkrivala drugačen obraz otoka Cres. Televizija Vaš kanal je to jesen v sklopu programskih novosti za sezono 2014/2015, v kateri osrednja regionalna televizija pri nas obeležuje 25-letnico oddajanja, gledalcem na ogled postavila novo serijo oddaj Obrazi z Jadrana. Avtor Mitja Zupančič in snemalec Jože Grajžl sta posnela sedem dokumentarnih reportaž, sedem zgodb o ljudeh, ki jih druži in povezuje morje. Prva – Piran, luč na koncu vedute – je doživela izredno pozitiven odmev med gledalci Vašega kanala pa tudi med meščani Pirana in širše. Miklavž je prinesel zgodbo o otoku Cres z naslovom Lovci z morja. Tudi v prihodnjem letu bodo Obrazi z Jadrana na TV Vaš kanal vaš sopotnik.

Napovedujemo: Januar: Dugi otok – Ribiči iz Salija Februar: Brač – Beli braški kamen Marec: Hvar – Vino s podpisom morja April: Vis – Komiška falkuša Maj: Lastovo – Zaliv pod kamnito lučjo št. 103, december 2014

Profile for Vaš kanal/Vaš mesečnik

Vaš mesečnik december 2014  

Vaš mesečnik december 2014  

Profile for vaskanal
Advertisement