Delikatesseguiden

Page 1

til julefesten og gaveideer

Mathallen Oslo

Mathallen Oslo ligger på Vulkan-området i Oslo. Vulkan ligger sentralt mellom St. Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst og Alexander Kiellands plass i nord.

Området er en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med mye spennende innenfor kultur, utdanning, uteliv, mat og drikke.

I Mathallen jobber dyktige fagfolk som er genuint opptatt av matglede og som alltid vil gi deg gode tips og råd på veien. Spør oss om mat!

I Mathallen finner du alltid et rikt utvalg av sesongens råvarer! Vi byr gjerne på både gode tips og råd, og her deler vi noen av våre hemmelige oppskrifter...

Besøk oss: Vulkan 5

Nettside/SoMe

Åpningstider i Mathallen

Tirsdag – lørdag: 10-20 Søndag: 11-18

Mandag: Stengt Åpningstider i julen

Mandagsåpent 19. desember: 10-20 20-22. des: 10-20 23. des: 10-16 (noen butikker kan holde åpent lengre) 24-26. des: Stengt 27-30. des: 10-20 31. des: 10-16 1-4. jan: Stengt 5. jan: Mathallen åpner igjen som normalt

Besøk oss: Vulkan 5 Nettside/SoMe

Gutta på Haugen

Butikken

har som visjon å tilby det beste innen ost, spekemat, samt andre delikatesseprodukter, frukt,
Annis Pølsemakeri
Annis Pølsemakeri tilbyr pølser og spekemat av beste kvalitet. Alt er egenprodusert i vårt eget pølsemakeri på Ringebu i Gudbrandsdalen

Obento Box

Obento betyr “matpakke” på japansk! Maten er inspirert fra Japan og er laget av mesterkokken Inage, som har over 30 års erfaring.

Le Pain

Le Pain har siden 2017 produsert franske brød og bakervarer til restauranter, kafeer og delikatessebutikker i Oslo.

PARADIS Gelateria

PARADIS Gelateria kan du nyte frisk, hjemmelaget Barramon
er en pintxosbar og et delikatesseutsalg som tilbyr det beste som finnes av mat og vin fra Spania –med spesielt fokus på Baskerland.
Hos
Barramon

Galopin

Galopin tilbyr franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat, patéer og andeconfit sandwich. I tillegg til andre delikatesser.

Hongs Bao Bao

Hongs Bao Bao produserer og selger Dim Sumprodukter, deriblant hjemmelaget dumpling og won ton.

The Cupcake & Pie Co.

Hos The Cupcake & Pie Co. står ordet kvalitet og håndverk i fokus. Våre hjemmelagde pies, cupcakes og donuts er laget med de beste råvarene og serveres ferske hver dag.

Solberg & Hansen

Solberg & Hansen er et kunnskapssenter for kaffe og te. Vi er en fusjon av konseptbutikk, delikatesseforretning og showroom der råvarekunnskap står i sentrum.

Vulkanfisk

Vi elsker god sjømat og vi kjenner historien bak alle våre råvarer. Våre leverandører er like lidenskapelig opptatt av havets skatter som oss – og det håper vi gjestene

SebastienBruno

SebastienBruno er en eksklusiv sjokoladeforretning, som drives av to menn fra kjærlighetens og sjokoladens paradis – Frankrike.

Stange Mathallen

Stangekylling er kjent for sine store saftige kyllinger med god smak. Her kan du være sikker på at du får norsk kylling av beste kvalitet.

Via Italia

Via Italia sin visjon er å skape interesse for, og glede rundt, økologiske matvarer fra Italia!Våre produkter kommer i hovedsak fra stolte og bevisste småprodusenter av økologiske matvarer i Alta Tuscia.

Pascal

Tollbugata

Besøk Pascals verneverdige konditori fra 1895. Interiøret er verdt et besøk alene. Dette er bedriftens hjerte og her produseres alle godsakene.

Det tilbys gode franskinspirerte lunsjretter samt ukens overraskelse fra kjøkkensjefen. Alt du kan ønske deg av Pascals desserter og andre godsaker tilbys. I det gamle kjøkkenet holdes morsomme og lærerike dessertkurs og matkurs.

Besøk oss: Tollbugata 11

Nettside/SoMe

Ekomarket

EkoMarket er en totalleverandør av mat og dagligvarer fra Øst-Europa. Butikkene representerer de beste tradisjonelle varer fra hele Øst-Europa bl.a. regionene som Baltikum, Balkan, Polen, Ukraina, Romania og Moldova. Stort utvalg av søtsaker for enhver smak og kjente merker bl.a av té og kaffe, og ikke minst hverdagsprodukter som melk, egg, ost og brød.

Visjonen vår er å gi mulighet til alle besøkende å kunne handle de beste Øst-Europeiske produkter under ett tak, samt levere nydelig opplevelse til alle våre gjester.

Besøk oss: Calmeyers Gate 4 Nettside/SoMe Vi har 3 butikker i Oslo regionen: Calmeyers gate 4 Sofienberggata 39 Veitvetveien 8

Pascal

Ullevålsveien

Fransk nabokafe for alle som bor på St. Hanshaugen. Her serveres varme og kalde retter til lunsj og ukens “keramikk”. Pascals klassikere, herlige kaker og andre fristelser finner du også. Her skal alle føle seg velkommen, både store og små. Ta med familie og naboer til et uformelt og hyggelig måltid hos Pascal.

Besøk oss:

Ullevålsveien 47 Nettside/SoMe

Smak av Italia

Velkommen til Smak av Italia på Middelthunet. Smak av Italia ønsker med sine 7 butikker å tilby den korteste veien til Italia og italiensk mat.

Hos oss finner du over 1000 italienske produkter av topp kvalitet, flere enn 100 ulike pastatyper, mer enn 100 unike økologiske produkter, prisvinnende olivenoljer og balsamicoer, en stor ferskvaredisk med de beste skinker og oster, og alltid fersk burrata! Trenger du en flott julegave til ansatte, familie og venner? Vi har som alltid laget en julekatalog smekkfull av deilige julegaver i ulik størrelse og prisklasse. Se mer på smakavitalia.no

Besøk oss:

Middelthuns gate 17M

Nettside/SoMe

Pascal

Henrik Ibsens gate

Som nærmeste nabo til slottet ligger Pascals største konditori.

Her tilbys gode lunsjretter og hele utvalget av Pascals franske kaker og desserter, sjokolader, trøfler og macaroner.

Konditoriet er stramt og stilfullt og lar de lekre franske fristelsene stå for dekoren.

Besøk oss: Henrik Ibsens gate 36

Nettside/SoMe

Gutta på Haugen er en spesialbutikk for smaksrike matvarer, med et stort utvalg av kortreiste og langreiste delikatesser. Vår første butikk ble åpnet i 1994 og er i dag en av landets mest kjente delikatesseforretninger.

Vil du bort fra Oslo sentrums tjas og mas, stikk innom Gutta på Haugen, og vips får du følelsen av å leve for hundre år siden, med kjøpmannsdisk, kvalitetsvarer, spennende oster, spekemat, frukt og grønnsaker og mye annet digg. Vi har det meste av de ulike sesongers beste råvarer! Kom gjerne innom eller bestill å få delikatessene levert hjem på www.gutta.no Besøk oss: Ullevålsveien 45

Nettside/SoMe

Pascal Kaffebar

Tollbugata

Kaffebar med det lille ekstra på hjørnet Tollbugata 11 / Dronningensgate. Bak disken finner du våre flinke og hyggelige baristaer! Kom innom for en nydelig kopp kaffe og en fransk croissant. Enkle lunsjretter serveres. Vi tilbyr blant annet påsmurte baguetter, hjemmelagde supper, salater, quiche og croque monsieur. Besøk oss: Tollbugata 11 Nettside/SoMe

faget og fokus på smak og kvalitet. Produserer hovedsakelig japanske bakevarer og legger til side tradisjonelle forestillinger om hvilke bakevarer og smaker som skal mikses. Moderne med klassisk, norsk med utenlandsk. Resultat er uventede og unike smaksopplevelser! Markedet er stadig i vekst og Bread N Butter vil bidra med nye og spennende produkter samt unike smaksopplevelser.

Vi lover våre kunder at de får bakevarer av oss som er lidenskapelig laget rett fra hjerte.

Besøk oss:

Bygdøy Allé 27

Nettside/SoMe

Pascal

VIA Vika

PASCAL har åpnet eksklusivt konditori og kaffebar i VIA.

Her serveres franske croissanter, enkle lunsjretter, og til kaffen tilbyr vi macaroner, herlige kaker, konfekter eller trøfler.

Vi har flotte bursdagskaker og gaver til de ansatte. Stikk innom en dag du er på kontoret og bli kjent med vår nye avdeling. VELKOMMEN! Besøk oss: Ruseløkkveien 26 Nettside/SoMe

Gjennom mange år har Oliviers & Co markert seg som olivenolje og balsamico spesialisten fremfor noen. Våre høye krav til kvalitet og særpreg gjør at vi alltid er på søk etter den beste olivenoljen basert på strenge kriterier for smak og aroma. Sporbarhet, høy kvalitet, kompetanse og ekstremt høy servicegrad er noen av våre viktigste verdier. Våre butikker har topp kvalifiserte medarbeidere som hjelper våre kunder med å finne de riktige produktene for å skape sine matopplevelser. Kom, smak og opplev en riktig middelhav kos! Vi har butikker i to lokasjoner : Steen & Strøm og Bogstadveien

Besøk oss: Steen & Strøm Nettside/SoMe

Nøtteblanderen

S! Vi ar flere butikker i blant annet Stor Oslo Brugata Oscars gate 9 (nederst i Bogstadveien Storo storsente Strømmen storsente Sandvika storsenter Besøk oss: Brugata 9 Nettside/SoMe
Nøtteblanderen er Norges største spesialist på nøtter! Vi er best på utvalg og kvalitet os oss kan du k øpe deilige og sunne nøtter til både verdag og til fest. Vi kan også lage flotte ulegaver til en god pris. Du er nesten NØTT til å ta turen!

Prinsens Gate

Velkommen til Pascals nye eksklusve konditori med kaffebar i Prinsens gata 22.

Vi har åpnet for servering og ønsker alle nye og gamle kunder velkommen!!

Besøk oss: Prinsens Gate 22 Nettside/SoMe

Pascal