Page 2

OPEN DAG Wasserij G. van der Kleij & Zn.

Feestelijke opening bankwinkel Maarssen Feestelijke opening Feestelijke opening bankwinkel Maarssen 25 maart bankwinkelZaterdag Maarssen Zaterdag 25 maart Zaterdag 25 maart

Na een flinke verbouwing en enkele weken proef gedraaid te

Met enthousiasme en trots nodigen wij u uit voor de officiële opening van ons bedrijfspand op zaterdag 25 maart 2017 Om 14.00 uur zal de burgemeester van Utrecht, de heer mr. J.H.C. van Zanen, onze nieuwe wasserij op feestelijke wijze openen. Na de opening heeft u de mogelijkheid om ons bedrijf van binnen te bekijken. Vanzelfsprekend draait de productie op volle kracht! Vanaf de opening tot ongeveer 16.00 uur worden er rondleidingen gegeven. Er is voldoende gelegenheid tot parkeren, ook als u met de fiets komt. Onze collega’s wijzen u de weg! Voor de kinderen jonger dan 12 jaar is er een kinderhoek ingericht met begeleiding zodat u, indien gewenst, deel kunt nemen aan een rondleiding. Graag tot 25 maart!

hebben, is het eindelijk zover: de officiële opening van onze Na een flinke verbouwing en enkele weken proef gedraaid te nieuwe bankwinkel in Maarssen! Wij weken nodigen u van harte uitteop Na een flinke verbouwing en enkele proef gedraaid hebben, is het eindelijk zover: de officiële opening van onze zaterdag maart tussen 10.30deuur en 15.00 uur. Het een dag hebben, is25het eindelijk zover: officiële opening vanis onze nieuwe bankwinkel in Maarssen! Wij nodigen u van harte uit op voor iedereen; voor in gezinnen, jongeren en ouderen. Kortom: u nieuwe bankwinkel Maarssen! Wij nodigen u van harte uit op zaterdag 25 maart tussen 10.30 uur en 15.00 uur. Het is een dag bent van 25 harte welkom! zaterdag maart tussen 10.30 uur en 15.00 uur. Het is een dag voor iedereen; voor gezinnen, jongeren en ouderen. Kortom: u voor iedereen; voor gezinnen, jongeren en ouderen. Kortom: u bent van harte welkom! De hele kunt u onze bankwinkel bezichtigen en schenken bent vandag harte welkom! wij koffie met iets lekkers erbij. Daarnaast zijn verschillende De hele dag kunt u onze bankwinkel bezichtigen en schenken activiteiten beleven, zoals een Rabobank Hockeysimulator. De hele dagtekunt u onze bankwinkel bezichtigen en schenken wij koffie met iets lekkers erbij. Daarnaast zijn verschillende Wij ontvangen ooklekkers een aantal voorzijn een Meet & Greet. wij koffie met iets erbij. gasten Daarnaast verschillende activiteiten te beleven, zoals een Rabobank Hockeysimulator. Kijk op onzetewebsite voor heteen programma: activiteiten beleven, zoals Rabobank Hockeysimulator. Wij ontvangen ook een aantal gasten voor een Meet & Greet. www.rabobank.nl/gvs. Wij ontvangen ook een aantal gasten voor een Meet & Greet. Kijk op onze website voor het programma: Kijk op onze website voor het programma: www.rabobank.nl/gvs. www.rabobank.nl/gvs.

www.rabobank.nl/gvs

Met vriendelijke groet, Familie Van der Kleij

www.rabobank.nl/gvs Een aandeel in elkaar www.rabobank.nl/gvs Een aandeel in elkaar Een aandeel in elkaar

De Heldinnenlaan 199, 3543 MB te Utrecht

(tegenover de Haarrijnse Plas)

Inruilvoordeel op je nieuwe Auping matras en laat je oude matras recyclen tot judomat

LAATSTE WEEK! De actie geldt t/m 19 maart 2017. Kijk op auping.nl/matrassenactie voor de voorwaarden.

Wist je dat er in Nederland jaarlijks zo’n 1,2 miljoen matrassen worden weggegooid? Dat is zonde! Er zitten namelijk materialen in die prima hergebruikt kunnen worden tot bijvoorbeeld ondertapijt of judomat. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Ruil nu je oude matras(sen) in en ontvang tot wel € 500,- voordeel bij aankoop van je nieuwe Auping matras(sen)*. Kom snel naar Auping Plaza Utrecht en kies de matras die perfect bij je past.

Het grootste Auping Test en Adviescentrum in de regio Het complete Auping assortiment onder één dak Altijd professioneel slaapadvies

Utrecht

Uitgebreid proefliggen

Auping Plaza Utrecht Woonboulevard Utrecht Kaap de Goede Hooplaan 20 T: (030) - 267 27 46 www.aupingplaza-utrecht.nl

Profile for VARnws

VARnws Leidsche Rijn 16 maart 2016  

VARnws Leidsche Rijn 16 maart 2016  

Profile for varnws
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded