Page 1

Mikroline

Minőség a fenntartható jövő tervezésében


Magunkról A Mikroline Mérnöki és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság az 1997. évben történt megalakulása óta kisvállalkozásként működik. Az elmúlt évtizedek során változatlanul magas minőségben végzünk infrastruktúra építőmérnöki tevékenységet, műszaki szaktanácsadást. Tapasztalt társvállalkozásokkal folyamatosan szoros kapcsolatot fenntartva komplex tervezéseket is vállalunk. Fő profilunk a közlekedési infrastruktúra megtervezése a tanulmánytervtől a kiviteli tervig. Az önkormányzati és országos közutak vonatkozásában az utak, parkolók, kerékpárutak és gyalogutak terveinek elkészítése mellett részt veszünk közbeszerzési eljárások lefolytatásában, továbbá a saját tervezésű közlekedési létesítmények műszaki ellenőrzésében a kivitelezés során. A tervezés mellett nagy tapasztalattal rendelkezünk a tervek engedélyezésének ügyintézésében, és az építési engedélyek megszerzésében is. Projektjeink jellege és mérete a lokális tanulmánytervektől a nagyobb kiterjedésű engedélyezési terveken át a települési és regionális szintű stratégiák megalkotásáig tart. A munkavégzés során kiemelt figyelmet fordítunk a pontosságra, a szakszerűségre és a megbízhatóságra, amelyet a megrendelői oldal pozitív visszajelzései és a folyamatos megrendelések igazolnak. A terveink megalkotása során mindig a legkorszerűbb eszközökkel, és alkalmazásokkal dolgozunk. Célunk egy olyan hatékony és emberközpontú közlekedési rendszer kialakításában és fenntartásában való proaktív közreműködés, amely figyelembe veszi a rendelkezésre álló finanszírozási lehetőségeket és a környezeti értékeket.


Engedélyezési és kiviteli tervek készítése, engedélyezés Az engedélyezési és kiviteli tervek készítésekor ötvözzük a hagyományos mérnöki precizitást a modern tervezési elvekkel. Megbízóink elképzeléseit az általunk készített minőségi dokumentációk összeállítása segíti a megvalósításban. Komplex szemlélettel, minden szakágra kiterjedően végezzük munkánkat, nagy hangsúlyt fektetve a Megbízóval történő folyamatos kapcsolattartásra. A tervezési feladatok elvégzése mellett a szükséges engedélyek, hozzájárulások beszerzését is vállaljuk.

Tanulmánytervek, megvalósíthatósági tanulmányok készítése Egy projekt megvalósítását és végső állapotát különösképp meghatározzák az előkészítési fázisban elvégzett műszaki, gazdasági és környezeti elemzések. A részletes tervek készítése során szerzett tapasztalatainkat és a komplex látásmódot hasznosítjuk a tanulmánytervek összeállításánál, így az előkészítési fázisban reálisabban meghatározhatjuk az elképzelések költségeit, pozitív és negatív hatásait.

Közlekedésfejlesztési koncepciók és stratégiák készítése A közlekedésfejlesztési koncepciók készítése során számunkra az integritás és interoperabilitás megteremtése a legfontosabb. Nem elkülönült szakági tervekben gondolkodunk, hanem az eltérő adottságokkal rendelkező közlekedési módok együttműködésére és együttdolgozására alapuló stratégiáikat alkotunk települések és térségek számára.

Komplex közlekedési szaktanácsadás Valljuk, hogy a közlekedés fejlesztéséhez csak komplex szemlélettel szabad közelíteni. E szemlélet mentén állunk Megbízóink rendelkezésére a közlekedési területhez kapcsolódó tanácsadással. Kiemelten kezeljük a közlekedésfejlesztések település- és gazdaságfejlesztő hatásainak vizsgálatát.


Kiemelt kerékpáros szakterület A települési közlekedésben a leghatékonyabb közlekedési mód a kerékpár. Minimális helyigénye, pozitív társadalmi és gazdasági hatásai miatt az élhető környezet megteremtésének alapeleme. A biztonságos és kényelmes kerékpározás feltételeinek megteremtése érdekében a teljes közúthálózat újraértékelése szükséges. E szemlélet mentén végezzük a kerékpáros létesítmények tervezését a kerékpárforgalmi hálózati tervtől a kiviteli tervig.

Fenntartható városi mobilitási tervek készítése Napjaink egyik legfontosabb közlekedési tervműfaja a fenntartható városi mobilitási terv (angol kifejezés alapján SUMP), amelyben a környezeti, társadalmi és pénzügyi fenntarthatóság figyelembe vételével a település közlekedésének jövőképét alakítjuk ki. Hiszünk benne, hogy – bár a közlekedés napjaink egyik legfontosabb tevékenysége – csak akkor működik igazán jól, ha úgy tudja kiszolgálni a társadalom és a gazdaság igényeit, hogy közben nem tékozoljuk el a gyermekeinktől kapott jövőt.

Smart City koncepciók és stratégiák megalkotása Okos városnak tekintjük azon településeket, ahol megvalósul a fizikai, digitális és humán rendszerek hatékony integrációja az épített környezetben. Az általunk elkészített reális stratégiák megvalósítása során bármely település elindulhat az okos várossá válás útján. Cégünk elsősorban a Smart City közlekedési vetületével foglalkozik, de megbízható partnereinkkel komplex tervezésre is vállalkozunk.

Mikroline


Munkatársak Dulicz László Beosztás: ügyvezető, tervező, tulajdonos Végzettség: okl. építőmérnök, közgazdász szakmérnök Tervezői jogosultság: KÉ-VA, KÉ-K, KÉ-L, KÉ-HA Telefonszám: 06 30 274 6261 E-mail cím: laszlo.dulicz@mikroline.hu

Lukács Linda Beosztás: tervező, tulajdonos Végzettség: okl. építőmérnök, közgazdász szakmérnök

Tervezői jogosultság: KÉ-VA, KÉ-K, KÉ-L, KÉ-HA, TKÖ Telefonszám: 06 30 931 3632 E-mail cím: linda.lukacs@mikroline.hu

Varga Zsolt Beosztás: tervező, tulajdonos Végzettség: okl. építőmérnök Tervezői jogosultság: KÉ-K Telefonszám: 06 20 519 8524 E-mail cím: zsolt.varga@mikroline.hu

Lukács Kata Beosztás: tervező, tulajdonos Végzettség: kertészmérnök Telefonszám: 06 30 552 5134 E-mail cím: kata.lukacs@mikroline.hu


Székhely: 1033 Budapest, Laktanya utca 2. 1. em. 5. Honlap: mikroline.hu Központi e-mail cím: mikroline@mikroline.hu Adószám: 12299197-2-41 Cégjegyzékszám: 01-09-309305

Forduljon hozzánk bizalommal!

Mikroline Brosúra  

Mikroline Kft. tájékoztató kiadványa

Mikroline Brosúra  

Mikroline Kft. tájékoztató kiadványa

Advertisement