Page 32

Resultaatgarantie* Verlies direct tussen 4 en 28 cm terwijl het apparaat het werk voor je doet!

Miranda vertelt

Ken je dat? Dat je elk jaar hetzelfde goede voornemen hebt? Ik wel. Iedere keer nam ik me voor om voorgoed afscheid te nemen van die overtollige kilo’s. En ieder jaar weer zonder succes. Wat voor dieet ik ook probeerde, ik hield het niet vol. Vaak woog ik zelfs meer dan voor mijn afvalpoging... Ook dit keer behoorde het weer tot mijn goede voornemens. Ik had over Easyslim.nu gehoord. Dit keer geen dieethype, maar een concept dat op een heel andere manier werkt. Door middel van elektrostimulatie en ultrasound zou je centimeters én kilo’s verliezen. Aan de ene kant leek dat me geweldig, aan de andere kant vond ik het ook wat eng. Zou het geen pijn doen?

AC T I E

deling Intake & proefbehan voor samen van € 69,- nú ze De

'Dit is afslanken anno 2018' en het werkt!

ult aat gar ant ie ge eling ldt voor de proefbehand

AFSL ANK

act ie i s

slechts € 39,-

gel dig t/m

l= 15 maart 2018 – Let op: vo

– vol

es *R

Leeuwarden Sneek

Heerenveen Lemmer

Mijn ‘angsten’ bleken ongegrond! Het doet helemaal niet zeer. Terwijl ik lekker lig te ontspannen, wordt er in mijn lichaam keihard gewerkt. Na een paar behandelingen merk ik dat mijn kleren te wijd zijn. Heerlijk! Ik kan niet anders dan lovend zijn over Easyslim.nu. Dit is een concept dat werkt!

Weet je waarom het voor veel mensen zo moeilijk is om succesvol af te slanken? Omdat ze hun levensstijl aan moeten passen. Afslanken bij Easyslim.nu werkt op een heel andere manier. Door middel van ultrasound gaat het vet uit de vetcel waarna het via het lymfestelstel wordt afgevoerd. Daarnaast worden ook je spieren, door middel van elektrostimulatie, nog eens maximaal getraind. Bekend van o.a.

Vind een vestiging bij jou in de buurt!

Afslanken was nog nooit zo easy!

Easyslim.nu Lemmer | Leeuwarden | Heerenveen | Sneek • berber@easyslim.nu Bel 06 - 2096 6723 of boek online via www.easyslim.nu

van Wad tot Stad | 7 | 2018  
van Wad tot Stad | 7 | 2018  
Advertisement