Page 24

Skea en hoe no fierder Waarom verzekeringen afsluiten? Financiële onduidelijkheid en onzekerheid is voor veel mensen een ramp. We willen niet dat we in het duister tasten en voelen ons vaak niet zeker over onze financiële situatie. Want wat gebeurt er als het dak van het huis ineens instort? Of wanneer er plotseling iemand overlijdt? Wanneer je schade veroorzaakt of schade overkomt? Allemaal zaken waarvoor je een verzekering af kan sluiten.

Is verzekeren verplicht?

Naast de verzekeringen die zekerheid bieden bij bovenstaande situaties zijn er nog vele andere zaken die verzekerd kunnen worden. Veel van de beschikbare verzekeringen waaronder de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren zijn niet verplicht, andere zijn dit wel, namelijk: De basis zorgverzekering voor iedereen van 18 jaar en ouder. De woonhuisverzekering is verplicht voor mensen met een eigen huis. Schade aan het huis wordt hiermee vergoed; De autoverzekering is verplicht wanneer je een auto bezit. Met deze verzekering worden diverse zaken vergoed, zoals de schade die jij anderen toebrengt of schade die jou is toegebracht. Onverzekerd rondrijden is niet toegestaan. Je kunt dan ook boetes riskeren wanneer je geen verzekering hebt afgesloten.

Niet verplichte verzekeringen

Los van de verzekeringen die je verplicht bent af te sluiten zijn er nog heel veel optionele verzekeringen. Denk aan een reisverzekering, waarmee je onvoorziene kosten op reis kunt dekken zoals zoekgeraakte spullen of kapotte camera’s. Ook overlijdenskwesties en het verschepen van een lichaam, bij overlijden op reis, worden hierin meegenomen. Een overlijdensrisicoverzekering keert een bepaald bedrag uit als iemand is komen te overlijden. Vaak wordt dit risico gekoppeld aan een hypotheek, waarmee een hypotheek (gedeeltelijk) kan worden afgelost na het overlijden van een van de eigenaren. Daarnaast is bijvoorbeeld ook een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren niet verplicht, maar het afsluiten van een AVP wordt wel sterk aangeraden.

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren

maar wordt wel aangeraden omdat een schade door schuld vaak snel kan oplopen in de te vergoeden waarde. Ben je niet verzekerd dan kom je dus al snel in de problemen. In de meeste gevallen dekt deze verzekering tot 1 miljoen euro aan schade die je hebt veroorzaakt.

Welke verzekeringen heb ik nodig?

Overzicht in Mijn SNS

In Mijn SNS zie je alle belangrijke informatie over schadeverzekeringen uit je SNS Verzekeringspakket overzichtelijk bij elkaar. Zoals de verzekeringsnaam, het polisnummer, de ingangsdatum, het verzekerde bedrag en de einddatum.

Voordat je besluit een verzekering af te sluiten, is het goed om te bekijken welke verzekeringen je echt nodig hebt en of bepaalde verzekeringen geen overlap hebben met andere verzekeringen die je al hebt.

Geen polis- en administratiekosten

Waarom verzekeren via SNS?

Makkelijk overstappen

Met SNS Verzekeringen ben je snel en makkelijk goed verzekerd. Je betaalt geen administratie- en poliskosten. En sluit je meer dan 3 SNS Verzekeringen af? Dan krijg je korting.

Online je premie berekenen en verzekering aanvragen

Ga naar onze site www.sns.nl en beantwoord vragen over je situatie en je ziet meteen je maandpremie. Ben je akkoord? Dan vraag je met een paar kliks de verzekering aan. Je gegevens worden gecontroleerd en als alles klopt, zie je meteen dat je aanvraag is geaccepteerd.

Pakketkorting tot 8%

We geven je graag extra voordeel. Sluit je 3 of meer SNS verzekeringen bij ons af? Dan krijg je korting. Bij 3 SNS Verzekeringen is dat 3% korting, bij 4 SNS Verzekeringen 4%, tot wel 8% bij 8 SNS Verzekeringen.

Veel verzekeringen

Je kunt meerdere verzekeringen via ons afsluiten. Wist je dat de meeste mensen 3 SNS Verzekeringen kiezen? Dit zijn de schadeverzekeringen die je kunt afsluiten: SNS Inboedelverzekering SNS Woonhuisverzekering SNS Aansprakelijkheidsverzekering SNS Autoverzekering SNS Rechtsbijstandsverzekering SNS Reisverzekering SNS Ongevallenverzekering SNS Tweede Autoverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering is in Nederland niet verplicht,

Je betaalt geen administratie- en poliskosten. Dat maakt een verzekering via SNS vaak goedkoper dan andere verzekeringen. En je bent toch goed verzekerd. Wil je naar ons overstappen? We helpen je graag. - Vul tijdens het aanvragen van je nieuwe SNS verzekering de gegevens in van je oude verzekering. - Je krijgt een brief voor je oude verzekeraar. - Zet je handtekening en doe de brief op de post.

Snel hulp bij schade

Je kunt je schade dag en nacht melden. De schade wordt dan zo snel mogelijk hersteld of vergoed.

Altijd opzegbaar

Je kunt je verzekering altijd opzeggen. De opzegtermijn is 1 maand.

Kort samengevat: • Pakketkorting vanaf 3 SNS Verzekeringen • Geen polis- of administratiekosten • Maar 1 maand opzegtermijn

Combineren is profiteren met SNS Combinatievoordeel

Heb je naast een SNS Inboedelverzekering een betaalrekening bij ons? En gebruik je die regelmatig? Dan krijg je 20% korting op je premie.

Een verzekering aanvragen voor de zaak

Ondernemer? Kies dan voor een zakelijke verzekering via SNS.

Loop eens binnen in een van onze winkels en ervaar zelf onze service en expertise. De koffie staat altijd klaar! Sneek

Grootzand 12 8601 AW Sneek

Leeuwarden

Schrans 67 8932 NB Leeuwarden

Franeker (vanaf 01-03-2018) Voorstraat 58 8801 LE Franeker

T @ I

030 – 633 30 00 sns.banknoordfriesland@sns.nl snsbank.nl

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de komende acties en opening. www.facebook.com/snsnoord-friesland

Het hele jaar goed verzekerd op reis Wist je dat je onze reisverzekering maar 1 keer hoeft af te sluiten om het hele jaar door goed verzekerd te zijn? Superhandig als je vaker op vakantie gaat. Of weekendjes weg. Ook voor je wintersportvakantie zit je goed, mocht er iets gebeuren. En dat al vanaf € 1,67 per maand.

Kom langs in de SNS Winkel. We rekenen graag voor je uit wat je per maand kwijt bent. En als je wilt sluiten we de verzekering meteen af. Wel zo handig als je dezelfde dag nog op vakantie wilt.

Sneek, Grootzand 12 Leeuwarden, Schrans 67 Franeker, vanaf 01-03-2018 Voorstraat 58

4A02-1710

De belangrijkste pluspunten voor je op een rij: ␣ Het hele jaar door verzekerd ␣ Lage premie: al vanaf € 1,67 per maand ␣ Vandaag afsluiten = vandaag verzekerd

van Wad tot Stad | 7 | 2018  
van Wad tot Stad | 7 | 2018  
Advertisement